2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldiiii
ohhh gezdım bugun sefam olsun

Defne karen e gecmış olsun sanırım alerjık bı oksuruk kı brıcanly vermiş bende pompasını kullanıyorum

turuncu album bakmak istiomuş duymadım mı ben yenı insanın fotoları var artıkın

canera acık renklıyı begendım,nevresımlerde herzaman acık renkten yanayımdır.koyu renk carsaf mı olurbeyaz olcak jılet gıbı olcak ohh mis

çağlanın ayakkabısının 3 boyutlu hali:)eklemeyi unutmuştum tatlıcadı hattırlattıgın için sagol cicim..
ayakkabı bu:)begenen begenir begenmeyen daha iyilerini alır hediye eder bize:)
35 liraya aldım..ortapedik..deri..daha ne olsun

mağdurum çok mağdurum mağdurum( enginarlar bitti ama bende bittim ellerim simsiyah ve kesik içinde kaldı. ama sizleri okumaktan geri kalmadım yılmadım ayaktayım:)

gözün aydın bacım afiyette yemek nasip olsun

valla uzun bir hikaye biziki hamileyken niyet çettim tavşandan kıza o günden beri tavşan diyon ben öle seviyom

eşim olcak uyusda SÜTLÜ DANAM diye tavşanıma

Canım bak bakalım beğenirsen özelden yaz,devamı için kontak kurarız
Eki Görüntüle 680217 Eki Görüntüle 680218 Eki Görüntüle 680219

Misafirlere hediyesiz olmaz tabiAyy oğlum olunca temam zürafa olucak sanırım çok sevdim
dağıtmasan bile birkaç tane tane bastır canım bize hediye edersin gelince
Eki Görüntüle 680371

ya çok güzel bende istiyom Tavşan temalı eziyet olmasa tabi

tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

kızlar Aras Eymen bugün kahvaltısını kustu:18::18:şimdi yıkayacam onu uyutup geri dönerim hepinizi öptük

of ya işala alışkanlık yapmaz ah ah ben neler çekyom o konuda

kıyamam UF olmuş demek öpmedinmi annesi geçerdi hemen

BNEDE BURDAN kayınvademe sesleniyom sende sakın gelme çağırmıcam zaten

demek başladı oh oh gözün aydın bacım yürüdüğü günleride görcez işlaa

hoşgeldiniz :) maşallah maşallah

İYİ AKŞAMLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI ALLAH sağlık sıhat vesin

güneş1 oğluşunun doğum günü kutlu olsun ilk doğum günü hayırlı olsun

edack doğum günün kutlu olsun bacım

OFFFFFFFFFFFF yatılı misafirlerimizvar anneme geldiler bendede kalıolar sinir kat sayım tavan yapmış durumda hafta sonuna kadar burdalar sonra bursaya şutlucaz onları

başımı kaşıyacak vaktim yok kocayla didiştik terliği fırlattım kafasına hafta sonu gelmeye bilir

tavşanım doğum günü yaklaşıo hala bi hazırllığım yok ne yapcam bilmiyom bunalıma giryom galiba üstüne üstün hasta oldum nedir bu kadınların çilesi

KENDİNİZE İYİ BAKIN CANLAR BEN GİDEM AŞAGI ANEME ÇİŞE DİYE KAÇTIM

Gecmis olsun cnm, umarim hemen gecer oksurugu ve dedigin gibi bronsit degildir ins..
Calismalarini cok taktir ediyorum, hepsi cok guzeller renkleri civil civil valla cok neseli ve cok cici olmus hepsi ellerine saglik...

Gene yorgun ve uykusuzum..Kızlar,bu yorgunluk galiba düzgün beslenemememden kaynaklanıyor.Acaba vitamin takviyesi mi yapsam?Günü enerjik geçiemiyorum şu aralar,yani çok yorucu bir şeylerle de meşgul olmadım:26:Anlayacağınız bn uyumaya gidyorum,tabi önce makinya çamaşırları koy,çaıştır,bulaşıkların deterrjaını ekle çalıştır,dişlerinifırçala ve uyuuuu..Bu aralar sütüm de eski akışkanlığında değil malesef...Haydi iyi geceler.

merhaba kızlar
Fazla kaynatmayın diyom ama ben söyleyip ben işitiyom

GÜNES1 oğluşunun doğum günü kutl olsun canım ayy inanamıyorum gerçekten bir yıl oldu mu ya

EDACK senin de doğum günü kutlu olsun canım.

BABYCEREN çağlama geçmiş olsun parmağı sıkışmış kuzumun benim için parmağını öp olur mu ayrıca ayakkabı çok güzelmiş iyi günlerde giysin güzel çağla. Besteyi ısırmak serbest cicim alışkın haşin sevmelere. Güzel sözlerin için teşekkürler.
NOT: Bakıyorum kullanıcı adımdaki sayı tamamen gitmiş. Unuttun de mi kaçta kaldığını

MUTLU ANNE görümceni dövebilir miyim ne sinir bozucu bi tip öyle. Ayrıca tütün hayırlı olsun cicim. Tütülü foto bekliyorum hoş kesin onu da kaçırırım ben.

TATLICADI sana kolay gelsin yazacaktım ama hazırlıkları bitirmişsin bile kendini çok yorma canım zaten hastasın. Bu arada ben de seni ve Tarık Buğrayı öpüyorum seni yanaktan onu duduştan

MELEĞİM tatlım ben de beceremiyorum maalesef bize de PLANNER teyzemiz yaptı sağ olsun. Yoksa seve seve yaparım senin için.Mutlu annenin senin için yaptıklarına bayıldım bence kesin kullanmalısın. Hamarat hatun elinden her iş geliyo.

HEJAR oğluşunun ilk adımları hayırlı olsun tatlım darısı yürümesine olsun.

ŞEKERSİZÇAY defne hastaymış çok geçmiş olsun canım.

SEVGİ hoş geldin canım oğluşun çok tatlı maşallah.

Canim bunlari eklemeyi unutmusum az önce gönderdiklerime
Eki Görüntüle 680300

Meleğiiiim uyan hadi bannerlarınıza da bi bak
Eki Görüntüle 680329

Misafirlere hediyesiz olmaz tabiAyy oğlum olunca temam zürafa olucak sanırım çok sevdim
dağıtmasan bile birkaç tane tane bastır canım bize hediye edersin gelince
Eki Görüntüle 680371

Oyy ben bunlarin hepsine ama cok cok bittim..begenmek ne kelime cnm tek kelime ile harika olmuslar hatta hemen baski icin calismalara girisicem
Ozellikle cetvel isi cok akillica oldu..okul caginda olan cocuklu arkadaslarim cok bu yuzden icimize cok yaricak..birde zurafali fincanlar buldum onlardan alicam hediye olarak icinede seker koymayi dusunuyorum..
Banner ide resimle ve cok buyuk yaptircam bir tane tuttugum salon cok buyuk cunku bir buyuk kesin lazim geldi bana..
Bu hafta sonu ikea ya gidip sise bakicam, icine ne koyabilirim diye dusunuyorum cunku burda acik kolonya bulmak zor..olmazsa bende sivi sabun koyarim yada yuvarlak bonibom seker..ager sekere karar kilarsam fincanlara cikolta koyarim artik...
Zurafa temasini begenmenize cok sevimdim, ins ogullariniza yapmak sizede nasip olur canlar...sekersizyesilcay cnm senin baykus ta harika tema olarak..bende kiz yaparsam baykus secerim belki kimbilir :))

sizi çok mu çok beğenen arkadaşınız geldi:)) kızlar lojmandır kutu gibidir deyip evimi küçümsemeyin 165m2 yapmış devlet baba 3 tanede balkonu var:) 3 odasının camı silindi,balkonları yıkandı, perdeleri yıkandı( burada kocamı çok arıyorum perdeleri asıcam diye boyum uzucak:) arada eceye yemek yedirmeye devam ediyorum çünkü anneme daral geliyormuş eceye yemek yediriken:) ama daha çok işim var bu hafta ancak biter bu ev

ilk kutlayanlar kadar son kutlayanlarda önemlidir umarım:)

güneşcim Yamanın doğumgünü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum kaderi bahtı açık olsun.

edack yeni yaşın sürpizlerle gelmiş güzel gelmiş inşallah böyle devam eder nice mutlu yaşlara.

yeşilçayım gözün aydın ciğerlerde birşey çıkmamış şurupla geçer inşallah Defnemin öksürüğü. resimlerinde yayıla yayıla gülmüyormu bayılıyorum ona.

mutluannem kv bozuntusu görümcene itinayla içimden güzel şeyler söyledim kulakları çınlamıştır:) o kendi derdine yansın Miramı ve annesini çok seven o kadar çok kişi var ki ona ihtiyacınız yok

babycerenim yazacam unutuyorum benimki( eşim oluyor:) pazar günü feshaneye gitmiş hatay günleri için anasıgillerle acayip ifrit oldum bu duruma:) yemiş içmişler hıh dedim benim hatayda arkadaşım var nasip olursa gidicem yerinde yicem onları diye kendi çapımda hava attım eşime:)

kujum terlik atmışın x mene:))) belden aşağı vursaydın bari:) sen kendine iyi bakta herşey hallolur misafirleri boşver dinlen bolcana.

çenem düşmüş bayağı yine yeniliyoruz zaten off şimdi arar benimki açmıcam teli:)

Mahir kankisi ile tema sini seve seve cok mutlu olacak sekilde paylasir cnm, ne demek bizler gercekten cok memnun oluruz iki kafadar olur bizim veletler daha ne isteriz ki dimi..hem simdiden yol arkadasligina ilk adim olur

Bu tursu bu ne lahana, oylemi deniyordu..anacim senin belin zaten zor tasiyor herseyi ne misafiri sekerim...soyle gelmesinler..yazik sana cnm, neler cekiyorsun birde insanlari agirlaman cok zor olucaktir senin icin..him sunuda soylemeden gecemiyecem bu bel agrisi ile birde halan temizlik yapiyorsun yaa eee yani sana kizmiyimda kime kizayim ben yaw..kendine iyi davran lutfen cnm..

Ben bir oglak olarak seve seve dinlerim dertlerinizi hadiyin bakalim girin siraya aliyim siradan :)) diyecem ama zaten oyle degilmiyim kizlar..kendime dert babasi diyim yok yok dert anasi daha iyi olur :))

mutluanne_melegime yaptıgın zürafalar çok güzel:)şey benim oglum yok ama kocam varkocamın dogum gününede yaparmısın:))çok begendimmm...zaten kocamda zürafa gibi uzun:)

Iyi gider bence bir esinede sor istersen belki zurafa degil baska bir hayvancik secmek ister..mesela senin esin banyoda ve killi ya hani su killigillerden olabilir mesela :)) saka bir tarafa da yetiskinlerde de olsa ne komik olurdu, gelen cocuklar gulusup dururlardi kesin :))

ilkim teyzesi nasip olursa bir aksilik olmazsa ecenin doğumgününü izmirde yaparsak sizide bekliyoruz:) malum yanlış hatırlamıyorsam sen 18 inde yapıcan yorgunluğunuzu atmış olursunuz bende Bestemi öpüp koklama şansına sahip olurum:) şimdiden yakalamışken söyliyim dedim:)

meleğim valla zürafalar çok tatlı olmuş eminm herşeyi çok güzel olacak Mahirimin

yavrukedimde yazmıştı sabah biliyoruz yazamıyorsun ama kalbimiz seninle hep beraber kara gözlümü nasıl unuturuz

babycerenim Çağlanın o parmağını öpücük manyağı yapsaydın ya geçmiş olsun. ben çocukken canım acısa yaralansam babam orada papaz çıkacak derdi korkardım ağlamayı keserdim:) şimdi eceyede yapıyorum eşim o ne demek dedi sen anlamazsın dedim papaz deme çocuğa diyor imammı çıkacak git başımdan dedim:) ayakkabılarınıda güle güle giysin.

Canım benim davetin için çok teşekkür ederim. Gelmeyi çok isterim güzel ecoşumun ve senin güzel yüzünü yakından görmüş olurum.
İnşallah diyeyim tatlım şimdi söz verip gelemezsem hoş olmaz. Eğer uygun olursam seve seve gelirim
Biz de bestoşun doğum gününe bekleriz sizi hem de çok mutlu oluruz.

Dabanını cekmeyı unutmuşun

gule gule kullansın tıpış tıpış yurusun çağloş
kac no çok buyuk gorunuyo

20 numara crum canım..

ilkim43_numaranı unutmadım belki bir kaç sayı atlamış olabilirim:)ama 40 larda kaldıgımı hatırlıyorum canım:)
hem numaranı boşver bende asıl numaran var:)unuturmuyum hiç seni:)

azraece__canım boşver feshaneyi söyle eşine orası çakma:)asıl yemekler burdasana ben öyle sofra açacam ki
varya herkes çatlayacak:)sen yeter ki gelkapım hep açık canım..
çağlanın parmagını çok öptüm çookk..az öncede kafasını yataga çarptıbirşey olmadı agladı biraz geçti:)
bu çocuk banamı çekecek sakar oldu ya:)

bebeğim Allah razı olsun bilmezmiyim en iyi şekilde ağırlayacağını yemek gezmek hepsi bahane dostluğun önemli benim için çok sağol

ilkimcim bende inşallah nasip diyim. forumdan birisinin olması dahada anlamlı kılar doğumgünlerimizi diye düşündüm tabi istanbullular çok şanslı bir sürüler ne de olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…