mağdurum çok mağdurum mağdurum( enginarlar bitti ama bende bittim ellerim simsiyah ve kesik içinde kaldı. ama sizleri okumaktan geri kalmadım yılmadım ayaktayım:)
canım ya yok yanlış anlamışsın beni hep tavşanım diyosun ya benim eşimde oğluma tavşan , maymuş ( pepenin maymunu var ya oradan esinleniyoruz) falan diyo ben de seninki de erkek sandım kusuruma bakma canım ya :26::26:güzel ayşeyi de öp benim için çok özür diliyorum fıstıktan...
Canım bak bakalım beğenirsen özelden yaz,devamı için kontak kurarız
Eki Görüntüle 680217 Eki Görüntüle 680218 Eki Görüntüle 680219
Misafirlere hediyesiz olmaz tabiAyy oğlum olunca temam zürafa olucak sanırım çok sevdim
dağıtmasan bile birkaç tane tane bastır canım bize hediye edersin gelince
Eki Görüntüle 680371
tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
kızlar Aras Eymen bugün kahvaltısını kustu:18::18:şimdi yıkayacam onu uyutup geri dönerim hepinizi öptük
çağla bugün çekmece magduru oldu..çekmeceye parmagını sıkıştırdı
orta parmagı ..çok agladı neyse önemli birşey yok..ben alışkınım böyle durumlara
tecrübeliyim ama yinede o aglayınca içim gitti..
dünden beridir başım agırıyo:44:
ee napalım bizeneee demeyinnnnn
herşeyi paşlaşıyoruz dertlerime ortak olun
neyse bende kendi kendime takılıyom iştekimsenin beni tınladıgı yok
Ya konumuzla alakası yok ama eltimde yaşgününde kitel yapacaktı,,yan çizdi
Pazar günü görümceme doğumgünü konusu açtım,,"ben gelemem bizde dağumgünü kutlanmıyo" dedi
Ki bunu diyen görümce kocamın yaşgününe sabahtan gelmişti
ama siz tek halasınız olmaz abla dedim,,geç gelirim ozaman ben dedi3 gündür beynimde onla konuşuyorum
5 kaynanaya bedel,artist,herkes ona yalvarsın istiyen,dünyayı etrafında döndüren hatunsen kızımın halası olmayı haketmiyosun
Ona asıl söylemek istediğim şuyduKIZIMIN YAŞGÜNÜNE SAKIN GELME
OHH beee size söyledim rahatladım
babycerencim kaç gündür güya oyun yapıyor öğürüyor sonrada gülüyor sıpa
ve sonunda bu sabah kendini kusturmayı başardı umarım alışkanlık haline getirmez
aa bu arada Aras Eymen de artık adım atıyor,adım atıyor dediysem biz tutuyoruz öyle şimdiye kadar daha adımı yoktu sadece
koltuğa tutunuyordu,sanırım en geç biz yürücez,geç olsunda güç olmasın inşallah
Eki Görüntüle 680947 Eki Görüntüle 680948 Eki Görüntüle 680950
çağlanın ayakkabısının 3 boyutlu hali:)eklemeyi unutmuştum tatlıcadı hattırlattıgın için sagol cicim..
ayakkabı bu:)begenen begenir begenmeyen daha iyilerini alır hediye eder bize:)
35 liraya aldım..ortapedik..deri..daha ne olsun
teşekkürler canım. inşallah fotograflara bakarken onun yüzünde gülümseme sağlayabilirim... tüm çabam bunu için :)
valla bizimkileri ben yapıyorum tek başıma. eşim de yardım etmiyo. ama yavaş yavaş olcak bu iş... napalım... sen dağıtmakla iyi yapmışsın.
balonları bekliyorum
GÜNAYDIN TATLIŞKOLARIM. DUN AKŞAM ŞİŞE SÜSLERİMİ DE BİTİRDİM. SADECE İÇLERİNE SIVI SABUN DOLDURMA İŞİ KALDI.
PEÇETELİKLERİ YAPACAĞIM BU AKŞAM DA... HER AKŞAM BİR İŞ :)
HEPİNİZE MUSMUTLU Bİ GÜN VE KENDİM İÇİN BOL MUHABBETLİ GÜZEL Bİ GÜN DİLİYORUM. (BURAYI BOŞ BIRAKMAYIN)
BUGUN ÖĞLEDEN SONRA DEFNE Yİ DOKTORA GÖTÜRCEM. ÖKSÜRÜĞÜ Bİ TÜRLÜ GECMEDİ. GECELERİ DE GICIK ŞEKLİNDE ÖKSÜRÜYO UYANIYO. DUN GECE BATTANİYESİNE NEVRESİM GECİRDİM. DAAHA AZ ÖKSÜRDÜ. BUGUN Bİ GÖSTERELİM BAKALIM DOKTOR AMCAMIZ NE DİCEK... UMARIM BRONŞİT FALAN DEMEZ. ÇÜNKÜ KÖH KÖH ÖKSÜRÜYO :18:
Canım bak bakalım beğenirsen özelden yaz,devamı için kontak kurarız
Eki Görüntüle 680217 Eki Görüntüle 680218 Eki Görüntüle 680219
Herkese mutlu sabahlar güzel arkadaşlarım,,
Güneşçim bebeğinle birlikte nice mutlu senelere
Allah'ım bu günüde gösterdi ya şükürler olsun RabbimeBenim için de öp meleğini olur mu
Şekersizçaycığım geçmiş olsun canım
Hepinize ultra mega süper güzel bir gün diliyorum
Misafirlere hediyesiz olmaz tabiAyy oğlum olunca temam zürafa olucak sanırım çok sevdim
dağıtmasan bile birkaç tane tane bastır canım bize hediye edersin gelince
Eki Görüntüle 680371
günaydınnnnnasılsınız güzel annelerrr ben çok iyiyim geçmişe gideyim bakalımmm İLKİM mailini aldım canım beğendiysen ne mutlu bana ben daha mutlu olurum cicimm
günaydın mı desem,tünaydın mı desem,iyi günler mi desem en iyisi hepinize kolay gelsin demek:) malum şu anda çoğunuz çalışıyosunuz ve doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyosunuz
mutlu annemben bu paylaştığın zürafalara bayıldımmm çok şeker gözüküyolar..ben mavi-beyaz puantiye ağırlıklı düşünüyodum ama bunları görünce aklım çelindi
kuzum kankasıyla aynı temada mı mum üflese acaba:26:
kızlar yarın en az 15 kişilik bi misafir grubum olucak..bi kısmı apartmanda oturan komşularım 2 senedir burda oturuyorum yarın bana tanışmaya gelicekler halbuki ben taşınmayı düşünüyodumgönlüme göre bi ev bulsakta doğum gününden önce taşınsam ne iyi olur
kuzum uyurken yarın için hazırlığa başlayim ablamda gelip yardım edicek yarınada yarın yapılması gereken şeyleri bırakırız artık
mutluanne_melegime yaptıgın zürafalar çok güzel:)şey benim oglum yok ama kocam varkocamın dogum gününede yaparmısın:))çok begendimmm...zaten kocamda zürafa gibi uzun:)
ilkim teyzesi nasip olursa bir aksilik olmazsa ecenin doğumgününü izmirde yaparsak sizide bekliyoruz:) malum yanlış hatırlamıyorsam sen 18 inde yapıcan yorgunluğunuzu atmış olursunuz bende Bestemi öpüp koklama şansına sahip olurum:) şimdiden yakalamışken söyliyim dedim:)
meleğim valla zürafalar çok tatlı olmuş eminm herşeyi çok güzel olacak Mahirimin
yavrukedimde yazmıştı sabah biliyoruz yazamıyorsun ama kalbimiz seninle hep beraber kara gözlümü nasıl unuturuz
babycerenim Çağlanın o parmağını öpücük manyağı yapsaydın ya geçmiş olsun. ben çocukken canım acısa yaralansam babam orada papaz çıkacak derdi korkardım ağlamayı keserdim:) şimdi eceyede yapıyorum eşim o ne demek dedi sen anlamazsın dedim papaz deme çocuğa diyor imammı çıkacak git başımdan dedim:) ayakkabılarınıda güle güle giysin.
Edacım biz bostan korkulugumuyuz bizde kutladık
sadece kopya cektik ilk hatırlayandan
ama okadarda olsun dimi seviyoruz seni
sadece yaslandık hafızamızda kalmıyor sayılar aylar karısıyor yoksa bizde hatırlardık
mutlu annemizin güzelligini onaylıyorum tesekkürünüde kabul ediyorum
ne kaldı diceksin bizi övmemişsin olmaz bizde isterikkk
yaa bananeee ilk hatırlayan bendim ama
dün gece yazmıştım..ama kutlamamıştımçünkü saat 11 di:))
ilk mutlu kutlamış çakalll
belkide benden kopya çekmiş
boşver ya bizim şansımız yok beykozum:))iyi olan kazanıyo
Dabanını cekmeyı unutmuşun
gule gule kullansın tıpış tıpış yurusun çağloş
kac no çok buyuk gorunuyo
benim için geldi:)bana sakız patlatmak için:))hayırdır inşallah mutlu biri var aramızda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?