Acil son dakika iletisi: Anne zeynom çok yoğunmuş,,sadece sütü olsun diye 3lt su içmiş kuzum benim,
10dk yemek dışında ve 10dk süt sağmak dışında işler içinde kaybolmuş yine..
Herkese de selamı war
Sütünüz bol,bebeğiniz hep sağlıklı olsun,,ek gıda alan bebişler şapur şupur iştahlı olsun
Herkese iyi akşamlar
yaa bananeee ilk hatırlayan bendim ama
dün gece yazmıştım..ama kutlamamıştımçünkü saat 11 di:))
ilk mutlu kutlamış çakalll
belkide benden kopya çekmiş
boşver ya bizim şansımız yok beykozum:))iyi olan kazanıyo
bebeğim Allah razı olsun bilmezmiyim en iyi şekilde ağırlayacağını yemek gezmek hepsi bahane dostluğun önemli benim için çok sağol
ilkimcim bende inşallah nasip diyim. forumdan birisinin olması dahada anlamlı kılar doğumgünlerimizi diye düşündüm tabi istanbullular çok şanslı bir sürüler ne de olsa:)
Bence de çok anlamlı olur kızımın anne karnından taaa bugüne dek olan arkadaşları
Eki Görüntüle 680947 Eki Görüntüle 680948 Eki Görüntüle 680950
çağlanın ayakkabısının 3 boyutlu hali:)eklemeyi unutmuştum tatlıcadı hattırlattıgın için sagol cicim..
ayakkabı bu:)begenen begenir begenmeyen daha iyilerini alır hediye eder bize:)
35 liraya aldım..ortapedik..deri..daha ne olsun
cok begendim
bayıldım
şahane
bundan güzeli yoktur
eşi benzeri yok
yırttım mı babycerencim ???
şaka bir tarafa bu renge hayranım ve kızım olsa kesin alırdım ya siz bizim gibi oglusu olanları catlatmak içinmi ugrasıyorsunuz
tütü giysem bende acaba nasıl olur
enes takım giycek bende tuvaletmi giysem :44:
hemen babyceren tuvaleti görünce
bana soguk espri yapcak hissettim burdan
dilekmete,berrum,dilberege,zilan,lillac,papatya2507,pampis,nursavaskan,bambucan ve şuan aklıma gelmeyen ama forumun aktif üyelerinden olanlar.Nerelerdesiniz ???
Bizleri okuyor ve takip ediyorsanız arada ses verin
yani biz gelsek anlamsızmı olacaz5 aydır burdayım anlamsızmıyım
yırttın beykozumsenden ayakkabı istemiyom:)
inşallah 2. bebegin kız olur canım
canım ne tuvaleti yok istersen smokin giy:)smokin alamam param yok dersen,
bir tane çıtlıtlı badi giy çıtçıtını kapatma açık kalsın:)işte sana smokin:)
ben normal şık sade bir elbise giymeyi düşünüyorum
tatlıcadım_cigerim yorma kendini..misafir agırlama artık..bak ben kocamın hasta oldugunu kimseye söylemedim
geçmiş olsuna sülalesi gelirdiannesine bile söylemedim
mutluanne__kız 3 dakkada ne gol atacaklarrüyamı görüyon benim kocada izliyo maçı ama biz fenerliyiz:)yenilin emi:)))
beykozum__canım evet bir sürü kızımız var ama enese bir de melis gelirse çok iyi olur:)
bizde fenerliyiz maçın sonunda çok güldük yenildilercanım cuma gününden sonra misafir yok sağolsunlar annem ve ablamlar yardımcı oluyolar yoksa mümkün değil ağırlayamam
sen iyi yapmışsın kimseye haber vermemekler size geçmiş olsuna gelen çok olurdu uzunda oturup yemeğe kalırlardı makarna yapmak zorunda kalırdın sonraçekirdek aile olarak takılın canım hem eşin daha çabuk iyileşir
biz bu gün 2. çocuğu konuştuk kız olursa isim bulamadımerkek olursa faruk bora olucak şu ağustos gelsin bakalım ben yine mayısta doğurmak istiyorum hadi hayırlısı
beykozun kızı olsada kendine benzese türkan Şoray gibi olur valla
Kacar mi size bahsettigim 3D balonlar bunlardi zaten tavandan sarkiyorlar su an :):
ayy bayıldım ben bunlaraaaa :) zeynep bunlardan yapmalısın bence (tabii bence kesin yapıyosundur da)
Gunahini alma kiz kizin ben selam yolladimsanki biz bilmiyoruz annezeynonun yogun oldugunuhava attın bize:))
telefonla konuşmuşlar belli:)))
son dakikaymışbiz zaten biliyoz
allasen git uyu hadi
(kesin şimdi geri gelir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?