2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sanki biz bilmiyoruz annezeynonun yogun oldugunuhava attın bize:))
telefonla konuşmuşlar belli:)))
son dakikaymışbiz zaten biliyoz
allasen git uyu hadi
(kesin şimdi geri gelir)

Bence de çok anlamlı olur kızımın anne karnından taaa bugüne dek olan arkadaşları

cok begendim
bayıldım
şahane
bundan güzeli yoktur
eşi benzeri yok
yırttım mı babycerencim ???

şaka bir tarafa bu renge hayranım ve kızım olsa kesin alırdım ya siz bizim gibi oglusu olanları catlatmak içinmi ugrasıyorsunuz
tütü giysem bende acaba nasıl olur
enes takım giycek bende tuvaletmi giysem :44:
hemen babyceren tuvaleti görünce
bana soguk espri yapcak hissettim burdan

yırttın beykozumsenden ayakkabı istemiyom:)
inşallah 2. bebegin kız olur canım
canım ne tuvaleti yok istersen smokin giy:)smokin alamam param yok dersen,
bir tane çıtlıtlı badi giy çıtçıtını kapatma açık kalsın:)işte sana smokin:)
ben normal şık sade bir elbise giymeyi düşünüyorum

dilekmete,berrum,dilberege,zilan,lillac,papatya2507,pampis,nursavaskan,bambucan ve şuan aklıma gelmeyen ama forumun aktif üyelerinden olanlar.Nerelerdesiniz ???
Bizleri okuyor ve takip ediyorsanız arada ses verin

turuncucum ben bu aralar kaçakları oynuyorum yakında devamsızlıktan kalıcam benim kızım tamamen bir cadı olduda bu aralar tam sizi okuyorum bişeyler yazıcam başlıyoruz evi yıkmaya
o yüzden sizlerden ayrı kaldım ama en kısa sürede yine aktif olmaya devam edecem inşallah

kızlar yasizdede çıkıyormu sayfayı açtığınızda üstte yanda doğal mide kelepçesi diye elinde ekmekle kadın bakıyoo inanırmısın okadar diyet başarı hikayeleri resimleri gördüm hiç biri beni bu foto kadar caydırmıyo yemekten fotoyu gördükçe zayıflamam şart diyorum

benim pc yarın bakıma gidiyo..yarın yazamam beni merak etmeyin:)
hakkımda konuşan olursa hoopp diye çıkarım bir yerlerden şaşırmayın
tabletimi yabana atmayın:)ama yazamıyom sinir oluyom ya..
dedim size bana bir pc alın dedimyok kimse cevap bile vermedi
ahhh ahh accasia olsa hemen alırdı:)nerdesin canım arkadaşım nerdesinnnn
ben yokken birileri beni size kötüleyebilir sakın ona inanmayın..
ne derse he diyin ama inamayın:)kimden mi bahsediyorum tabikide mutludan
neyse sohpetimize devam edelim

satırlarıma azraece ile başlıyorum kızzz gs napıyo böyle şekerim arka arkaya goller geliyor akıyolar gece gece5 gol gerekiyomuş elenmemesi için hadi hayırlısı
sırf maçı Ronaldo için izliyodum azıcık şu kuduruk hatunlara bakim dedim

misafirlerim geliceği için beni düşünerek güzel yorumlar yapmışsınız canım arkidişlerimcuma günüde eşimin arkadaşları gelicek onların sayısı az 9 kişi annem burda kalıcak yine ablamda yardıma gelicek ev temizken onlarda aradan çıksın dedim

babycerençağlamın ayakkabıları çok tatlı üstüde kelebekli çok yakışır kelebeğime..mutlu anne için telde konuşmuşlar hava basıyo demişsin tam çatlaksın canım ya çok seviyorum seni

biangelkujumşu x menle artık bir araya gelin şekerim..sen bu gidişle adamcağızın gözünüde morartıcan çok uzak kalmayın böyle..bir araya gelip datlum tavşanın vidiolarını çekin işlaaa öptüm senii

meleğim
mutluannenin paylaştığı zürafalara bayıldımm çok şekerler çok kararsız kaldım babamız hangisini seçerse onda karar vericez artık

bu arada yaklaşık 1 saat önce bizim kızlar prensesler için neden kelebek teması düşünmüyolar diye aklımdan geçirdim bir baktım sayfalara
nagişimmkelebek teması seçmişsin valla az önce kelebek çok hoş olur duvarlara renk renk kelebekler diye düşündüm.. tütü ve yarennurun sırtına kanatt harika olur

pınardacanım umarım sütün eskisi gibi verimli olur..bendede yorgunluk ve halsizlik çok fazlaydı vitamine başladım..benim dokunduğum zaman kemiklerimde de ağrı oluyo folikasit+vitamine başladım daha iyiyim

azraceeyukarı yazmayı unuttum şimdi yazim evinin o metre karesini okuyunca offff dedim..çok güzel temizlik yapılır o evde eşyaları sağa çek sola çek ortaya çek her yeri sill camları sil süper vallaev büyük olunca temizlik daha güzel yapılıyo
tabii sen hiç be şeyi çekme benim belimin fıtık olmasının sebebi seneler önce koltuk çekmem ve belimin ağrısıyla temizliğe devam etmemdir

köşeminderibende seni görmek istiyorum müsaitmisiniz

başka ne yazıcaktım unuttum:26:

amin klasik ama cok dogru bir laf geliyor
saglıklı olsunlar yeter
benim forumda dolu kızım var
iki zeynep adam var
çaglam cerenim var
miram ve defne karenim var
bestem asyam var
sinemisim masalım var
yarennurum doğam var
ececim badem var
berrucum ayşecim var
varda var cok sanslıyım cok

tatlıcadım_cigerim yorma kendini..misafir agırlama artık..bak ben kocamın hasta oldugunu kimseye söylemedim
geçmiş olsuna sülalesi gelirdiannesine bile söylemedim

mutluanne__kız 3 dakkada ne gol atacaklarrüyamı görüyonbenim kocada izliyo maçıama biz fenerliyiz:)yenilin emi:)))

beykozum__canım evet bir sürü kızımız var ama enese bir de melis gelirse çok iyi olur:)

bizde fenerliyiz maçın sonunda çok güldük yenildiler canım cuma gününden sonra misafir yok sağolsunlar annem ve ablamlar yardımcı oluyolar yoksa mümkün değil ağırlayamam
sen iyi yapmışsın kimseye haber vermemekler size geçmiş olsuna gelen çok olurdu uzunda oturup yemeğe kalırlardı makarna yapmak zorunda kalırdın sonra çekirdek aile olarak takılın canım hem eşin daha çabuk iyileşir

biz bu gün 2. çocuğu konuştuk kız olursa isim bulamadımerkek olursa faruk bora olucak şu ağustos gelsin bakalım ben yine mayısta doğurmak istiyorum hadi hayırlısı
beykozun kızı olsada kendine benzese türkan Şoray gibi olur valla

saat 12 yi göstermekte duş alıp mışıl mışıl uyumaya gidim
bizim bıdık dün gece tam biz yattık uyandı yatağına dikildi bizi izliyo..bizde sessiz sessiz fısıldaşıyoruz bu saate neden uyandı,gözünde hiç uyku yok vs diye
minnoşum fısıldaşmalarımızı duyup kahkaha atmaya başladı kulağı çok iyi duyuyo bizim kuzunun en ufacık bi seste hemen sesin yönüne dönüyo
sonuç olarak kahkahalara dayanamayıp ortamıza aldık miss kokusuyla sarmaş dolaş uyuduk
belki bu gecede dikiliverir yanımıza gelir:)

hepinize iyi geceler şekerler

canım ben makarna koymuyorum,makarna suyu koyuyorum
aman kimse yemege gelmesin bu ara hiç çekememgerçi yarın akşam ben yemege gidiyorum çeksinler ne yapıyım
hadi bakalım 2.geliyo demekallah gönlünüzden ne geçiyosa onu versin tatlım..
hayırlısı saglıklısı gelsin..
bende yine kazaya kurşun gidersem oğlum olursa mustafa koyacam:)eşimin adı kemal..mustafa baba adın ne dediklerinde
kemal desin:)mustafa kemal..
kızım olursada ''yeter'' koymayı düşünüyorum

enee kimse kalmamış:)melegim kayıp,azraece enginar soyuyo:)
bende uyumaya gidim bari:)
yarın beni özleyin..arada yazarken adımda geçsin okudugumda sevineyim:))
iyi gecelerrrr

hepinize saglık sıhhat versin allahım..dinimiz amin:)

tatlı cadım evde çok eşya ve ıvır zıvır olunca zor oluyor temizlik hele ki bundan sonraki evlerimiz küçük olursa o zaman görcem ben dünya kaç bucakmış

sana ve babycerene teessüf ediyorum ama siz pek bilmezsin bizim yarıştığımız devler ligini ya işte kedi erişemediği ciğere mındar der hesabı sizinki:)

beykoz çok çok güzel yazmışın çok mutlu oldum yazını görünce BİZ KOCAMAN BİR AİLE OLDUK NE MUTLU BİZE

ayy bayıldım ben bunlaraaaa :) zeynep bunlardan yapmalısın bence (tabii bence kesin yapıyosundur da)
Kacar mi size bahsettigim 3D balonlar bunlardi zaten tavandan sarkiyorlar su an :):

sanki biz bilmiyoruz annezeynonun yogun oldugunuhava attın bize:))
telefonla konuşmuşlar belli:)))
son dakikaymışbiz zaten biliyoz
allasen git uyu hadi
(kesin şimdi geri gelir)
Gunahini alma kiz kizin ben selam yolladim
Ama sana yolladigimi geri alicam elciye zeval ettin
Ayakkabilar cok sevimli bu arada! Hep guzelliklere adim atsin prenses!

Azraece bu kadar hamarat miydin kiz sen annen yapsin azicik dinlen o ne oyle butun eve girismisin kiyamam

Yorgun otesi annezeyno kocisinin sicak yumusak kollarinda mayismaya kaciyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…