2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allahım yarabbim forumun cem yılmazı kopardın gider ayak yetermiş:) ama olurda kaza yada isteyerek oğlun olurda ismi koymak nasip olur inşallah:)

ay bunada koptum o kadar hamaratmıydın sen kaynanam gibi konuşmuşun tamam sakarım ama az buçuk gelir her iş elimden:) annem asla yapmaz ece için geliyor o boş işlerle zaman öldürmez:)

tatlıcadı belini tedavi ettirmeden hamile kalman iyi mi olur ki?

İyi geceler kizlar bugun bir arkadasim i ziyaret gittim okis e baston puset bakacaktik neyse kiz smyk da calisiyor o okisi severken bi personeli geldi yanimiza aaa cok guzel kiz diye okisi sevmeye basladi neyse arkadasim dediki bu cocuk cok guzel fal bakiyor el fali dedi bende tereddutsuz actim elimiama cocuk soyledikce ben boyle bakakaldim ev aliyorsunuz dediise giriyorsun yada isle ilgili bir degisiklik olacak dedi kalp hastasi biri var dikkat etsin dedi kp biliyorsunuz kalp hastasi Allah korusunabla seninde 4 tane rahatsizligin var sende dikkat et dedi korktum:18:baska baskaaaaa :44:birisi senin canini cok sıkmis ama takmani degecek birisi degil dedi oda kvyani durum boyle kizlar saskinlik icerisindeyim cunku arkadasimla daha bu konulari konusma firsatimiz olmamisti ne is durumunu ne ev durumunu hic bir seyi bilmiyorduazraece cim sen boyle ilginc kimliklere bayilirsin merakli ankaraya gelirsen bu yaza gotureyim seni oraya

aycok güzel uydu melis dinimiz amin

Aynen azraececim biz koca bir aileyiz sizi seviyorum iyiki varsınız

tatlicadım cok tesekkür ederim inş saglıklı bebişlerimiz olur istedigimiz zaman sen istiyorsun rabbim gönlüne göre verir inş hayatım

Cnm benim oglan bir uyandi pir uyandi iki saate yakin valla abartmiyorum uyutmak icin ugrastim, surekli oynamak istiyor yaa..saka gibi resmen.
Neyse sizzleri kacirdim, uzuldum yaw konusamadik (

Eda nin dogum gunumus ,iyi ki dogdun sekerim biraz gec oldu ama bu gece toparlayamadim bir turlu yazacaklarimi sorry
BabyCeren cnm Cgla nin parmagina ve basina uff olmus..gizzz baksana cocuklara, gelirsem bak :)) gecmis olsun opsun teyzesi olurmu ..
Caglamizin ayakkabilari konusuyor resmen ben cok begendim guzel gunlerde hep eksitsin ins.

Yarin yokmusun simdi yani olmazki bu ama,,,bu bu bu yapilir mi simdi bana off
Sakin gec kalma erken gel

Sutlu dana ilgincmis. bu adamlar bazen gercekten bazen ne diyeceklerini bilemiyorlar benim adamda antepin tum yemeklerini oglana taker taker takti...bakalim be zaman bitcek..en cok cig koftem diyor..desin sorun degilde adamin aklina sokuyor, fena oluyoruz canimiz cekiyor yaw.
Kafasina geldimi terlik bari..yani attigina degmistir umarim..ben karadeniz kadinlarina bayiliyorum. biz iste boyleyiz..analari hic aratmiyoruz terlikleri firlatmaya devam..ellerimize saglik ohh

Günaydın sevgili anneler,umarım gününüz gayet sakin,rahat ve mutlu geçer...

ben de oğlağım canım dert küpü oldum anlyacağın...

mac izliyorum moralim yerlerde terlik geliyo birilerine simdi
+3dk.da 2gol atamazsak bu gece korkun benden
sorma canım ya,benim koca da fnerli sinirimden izleyemiyorum bir gs li olarak...
yerim ben onu,nasıl da tatlı tatlı görünüyordur şimdi..
:26::26:

böyle kaldım,bak ne diyceğim ben burdan elimin fotoğrafını çeksem sen de bir göstersen olmaz mı?aslında fala, burca falan inanmam,ama bu çok cazip geldi..

çok güzelmiş şekerim. güle güle kullansın kuzucum

Gecmis olsun cnm, umarim hemen gecer oksurugu ve dedigin gibi bronsit degildir ins..
Calismalarini cok taktir ediyorum, hepsi cok guzeller renkleri civil civil valla cok neseli ve cok cici olmus hepsi ellerine saglik...

Boyle guzel bir dogum gunu hediyesine can kurban, senin gunnaydin diyen agzini yiyim olurmu, Defnecim sanada iyi geceler, tatli ruyalar ..cok opuyorum seni

çok teşekkürler melek teyze. çok şükür bronşit değilmişim. ama dr amca ilaç verdi. onları kullanınca geçicek inşallah.. mahire selam :) (defne)

ŞEKERSİZÇAY defne hastaymış çok geçmiş olsun canım.

çok sağol tatlım

kujum terlik atmışın x mene:))) belden aşağı vursaydın bari:) sen kendine iyi bakta herşey hallolur misafirleri boşver dinlen bolcana.

attımda denk gelmedi şansıma tükürem atış talımı yapma gerek

gelioz gelioz gelemiyoz bende usandım vallla :26: elimde kalcak X bu gidişle

helal olsun bacım biz daha birinciyi konuşamıoz

hayırlısı canım işlaa allah gönlüne göre verir topluca ağustostam yapsak gene

erkekler böle işte esinde maşallah hı var yanı yemek isimleri

saol meleğilmmmdeğmedi değmedi ona yanarım sıyırdı bacum yaw talim yapmamlazım paslanmışım

Günaydın sevgili anneler,umarım gününüz gayet sakin,rahat ve mutlu geçer...

günaydinlar

iyi günler olsun mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

erkenciyim off uykularımı ösledim eskiden 12 kadar uyurdum

evde misafir olunca uyunmuyo tavşanıma süt yapamda gene yatım sarılam ona bari

ya emziren anneeri kıskanıom ne güzel emzirirken açardım memeyi verirdim yataktan çıkmadan oh mis gibi

şimdi kalk ,ısıt ,biberona koy ,biberonu tut

ama tavşanıma her şey değer

not: sana kuma getirmicem desemde inanma tavşanım

gene siteden düştüm yazarken kahrolmayım emi

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn........ güzel bi gün olsun...

8.30 da başlayan mesaiye 7.50 de geldim :) kocam sağolsun...
ama dün gece uyumama izin verdi kuzucum. o yüzden süper mutluyum...

mucksssssssssss

günaydınnnnnnlarrrrrr...güzel bir gün olsun hepimiz için inş...

şekersizim bende 8:00 olan mesaime hergün 8:30da geliyorum yakında laf işitmessem iyidir...benimde kocam saolsun sabahları bakıcı zile basmadan uyanmıyor eşşek...arada ben bakıcı gibi zile basıyorum ancak öle günü kurtarabiliyorum...

yine gececiler döktürmüş fırsat bulursam okuyaacagım...

Bu smyk nerde yaaa bı tarıf et de bızde gıdelim?Ee baston puset aldınız mı?

Kızlar şarkhandan cam şişe alıyodum ama iki tane şişe var kafam karıştı.
Biri: Boy:7.5 genişlik:4 ağız genişliği 1 cm
diğeri: Boy:7 genişlik:4 ağız genişliği 2 cm
gidip gören arkadaşlar hangisi daha kullanışlı acil yardım.
Zada seninkinin ağız genişliği neydi cicim?

Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış

sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?

kolonya koycaksan 1 cm sıvı sabun veya seker koycaksan 2 cm lık daha uygun bence

cicim ağız genişliğini ölçmedim ama 2cm vardır...yani içine renkli büyük bademler sığıyor...eğer içine şeker fln koyucaksan geniş al derim...ama sıvı birşeyler koyacaksan darda alabılırsın...

günaydınnnn
hepinize mutlu güzel bi gün diliyorum
camları açtım evi havalandırmak için dışarıdan çok güzel kuş sesleri geliyoo
bi gün bahar geldi diye seviniyoruz,ertesi gün yağmur yağıyo
gel bahar gelllll

benim bıdığım daha uyanmadı ayağının biri havada karyolasının korkuluğunda biri aşağıda yayılmış mışıl mışıl uyuyo bebem çok havalı gözüküyo

Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış

sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?

ben bir kıyafet beğendim...siyahın üzerine beyaz puantiyeli eteğindede pembe sateni var..ama henuz gidip denemedim..100 tl
bugun yada yarın gidip deneyeceğim...

senın o bebeni yerim ben..kız cok özledım senı gorusemıyoruz hıcc...tarık bugranın yenı resımlerını koy annesı bıraz hasret giderelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…