canım ben makarna koymuyorum,makarna suyu koyuyorum
aman kimse yemege gelmesin bu ara hiç çekememgerçi yarın akşam ben yemege gidiyorum çeksinler ne yapıyım
hadi bakalım 2.geliyo demekallah gönlünüzden ne geçiyosa onu versin tatlım..
hayırlısı saglıklısı gelsin..
bende yine kazaya kurşun gidersem oğlum olursa mustafa koyacam:)eşimin adı kemal..mustafa baba adın ne dediklerinde
kemal desin:)mustafa kemal..
kızım olursada ''yeter'' koymayı düşünüyorum
Kacar mi size bahsettigim 3D balonlar bunlardi zaten tavandan sarkiyorlar su an :):
Gunahini alma kiz kizin ben selam yolladim
Ama sana yolladigimi geri alicam elciye zeval ettin
Ayakkabilar cok sevimli bu arada! Hep guzelliklere adim atsin prenses!
Azraece bu kadar hamarat miydin kiz sen annen yapsin azicik dinlen o ne oyle butun eve girismisin kiyamam
Yorgun otesi annezeyno kocisinin sicak yumusak kollarinda mayismaya kaciyorrr
tatlıcadım_cigerim yorma kendini..misafir agırlama artık..bak ben kocamın hasta oldugunu kimseye söylemedim
geçmiş olsuna sülalesi gelirdiannesine bile söylemedim
mutluanne__kız 3 dakkada ne gol atacaklarrüyamı görüyon benim kocada izliyo maçı ama biz fenerliyiz:)yenilin emi:)))
beykozum__canım evet bir sürü kızımız var ama enese bir de melis gelirse çok iyi olur:)
tatlı cadım evde çok eşya ve ıvır zıvır olunca zor oluyor temizlik hele ki bundan sonraki evlerimiz küçük olursa o zaman görcem ben dünya kaç bucakmış
sana ve babycerene teessüf ediyorum ama siz pek bilmezsin bizim yarıştığımız devler ligini ya işte kedi erişemediği ciğere mındar der hesabı sizinki:)
beykoz çok çok güzel yazmışın çok mutlu oldum yazını görünce BİZ KOCAMAN BİR AİLE OLDUK NE MUTLU BİZE
Eki Görüntüle 681111 Eki Görüntüle 681112 Eki Görüntüle 681113
enee kimse kalmamış:)melegim kayıp,azraece enginar soyuyo:)
bende uyumaya gidim bari:)
yarın beni özleyin..arada yazarken adımda geçsin okudugumda sevineyim:))
iyi gecelerrrr
hepinize saglık sıhhat versin allahım..dinimiz amin:)
valla uzun bir hikaye biziki hamileyken niyet çettim tavşandan kıza o günden beri tavşan diyon ben öle seviyom
eşim olcak uyusda
diye tavşanıma
İYİ AKŞAMLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARIALLAH sağlık sıhat vesin
güneş1 oğluşunun doğum günü kutlu olsun ilk doğum günü hayırlı olsun
OFFFFFFFFFFFF yatılı misafirlerimizvar anneme geldiler bendede kalıolar sinir kat sayım tavan yapmış durumda hafta sonuna kadar burdalar sonra bursaya şutlucaz onları
başımı kaşıyacak vaktim yok kocayla didiştik terliği fırlattım kafasına hafta sonu gelmeye bilir
tavşanım doğum günü yaklaşıo hala bi hazırllığım yok ne yapcam bilmiyom bunalıma giryom galiba üstüne üstün hasta oldum nedir bu kadınların çilesi
KENDİNİZE İYİ BAKIN CANLARBEN GİDEM AŞAGI ANEME ÇİŞE DİYE KAÇTIM
ben de oğlağım canım dert küpü oldum anlyacağın...ben bir oglak olarak seve seve dinlerim dertlerinizi hadiyin bakalim girin siraya aliyim siradan :)) diyecem ama zaten oyle degilmiyim kizlar..kendime dert babasi diyim yok yok dert anasi daha iyi olur :))
ıyi gider bence bir esinede sor istersen belki zurafa degil baska bir hayvancik secmek ister..mesela senin esin banyoda ve killi ya hani su killigillerden olabilir mesela :)) saka bir tarafa da yetiskinlerde de olsa ne komik olurdu, gelen cocuklar gulusup dururlardi kesin :))
sorma canım ya,benim koca da fnerli sinirimden izleyemiyorum bir gs li olarak...mac izliyorum moralim yerlerde terlik geliyo birilerine simdi
+3dk.da 2gol atamazsak bu gece korkun benden
yerim ben onu,nasıl da tatlı tatlı görünüyordur şimdi..saat 12 yi göstermekte duş alıp mışıl mışıl uyumaya gidim
bizim bıdık dün gece tam biz yattık uyandı yatağına dikildi bizi izliyo..bizde sessiz sessiz fısıldaşıyoruz bu saate neden uyandı,gözünde hiç uyku yok vs diye
minnoşum fısıldaşmalarımızı duyup kahkaha atmaya başladı kulağı çok iyi duyuyo bizim kuzunun en ufacık bi seste hemen sesin yönüne dönüyo
Sonuç olarak kahkahalara dayanamayıp ortamıza aldık miss kokusuyla sarmaş dolaş uyuduk
Belki bu gecede dikiliverir yanımıza gelir:)
hepinize iyi geceler şekerler
tatlı cadım evde çok eşya ve ıvır zıvır olunca zor oluyor temizlik hele ki bundan sonraki evlerimiz küçük olursa o zaman görcem ben dünya kaç bucakmış
sana ve babycerene teessüf ediyorum ama siz pek bilmezsin bizim yarıştığımız devler ligini ya işte kedi erişemediği ciğere mındar der hesabı sizinki:)
beykoz çok çok güzel yazmışın çok mutlu oldum yazını görünce biz kocaman bir aile olduk ne mutlu bize
iyi geceler kizlar bugun bir arkadasim i ziyaret gittim okis e baston puset bakacaktik neyse kiz smyk da calisiyor o okisi severken bi personeli geldi yanimiza aaa cok guzel kiz diye okisi sevmeye basladi neyse arkadasim dediki bu cocuk cok guzel fal bakiyor el fali dedi bende tereddutsuz actim elimiama cocuk soyledikce ben boyle bakakaldim ev aliyorsunuz dedi ise giriyorsun yada isle ilgili bir degisiklik olacak dedi Kalp hastasi biri var dikkat etsin dedi kp biliyorsunuz kalp hastasi allah korusun abla seninde 4 tane rahatsizligin var sende dikkat et dedi korktum:18:baska baskaaaaa :44:birisi senin canini cok sıkmis ama takmani degecek birisi degil dedi oda kv yani durum boyle kizlar saskinlik icerisindeyim cunku arkadasimla daha bu konulari konusma firsatimiz olmamisti ne is durumunu ne ev durumunu hic bir seyi bilmiyordu azraece cim sen boyle ilginc kimliklere bayilirsin merakli ankaraya gelirsen bu yaza gotureyim seni oraya
Eki Görüntüle 680947 Eki Görüntüle 680948 Eki Görüntüle 680950
çağlanın ayakkabısının 3 boyutlu hali:)eklemeyi unutmuştum tatlıcadı hattırlattıgın için sagol cicim..
ayakkabı bu:)begenen begenir begenmeyen daha iyilerini alır hediye eder bize:)
35 liraya aldım..ortapedik..deri..daha ne olsun
Gecmis olsun cnm, umarim hemen gecer oksurugu ve dedigin gibi bronsit degildir ins..
Calismalarini cok taktir ediyorum, hepsi cok guzeller renkleri civil civil valla cok neseli ve cok cici olmus hepsi ellerine saglik...
Boyle guzel bir dogum gunu hediyesine can kurban, senin gunnaydin diyen agzini yiyim olurmu, Defnecim sanada iyi geceler, tatli ruyalar ..cok opuyorum seni
ŞEKERSİZÇAY defne hastaymış çok geçmiş olsun canım.
kujum terlik atmışın x mene:))) belden aşağı vursaydın bari:) sen kendine iyi bakta herşey hallolur misafirleri boşver dinlen bolcana.
biangelkujumşu x menle artık bir araya gelin şekerim..sen bu gidişle adamcağızın gözünüde morartıcan çok uzak kalmayın böyle..bir araya gelip datlum tavşanın vidiolarını çekin işlaaa öptüm senii
biz bu gün 2. çocuğu konuştuk kız olursa isim bulamadımerkek olursa faruk bora olucak şu ağustos gelsin bakalım ben yine mayısta doğurmak istiyorum hadi hayırlısı
beykozun kızı olsada kendine benzese türkan Şoray gibi olur valla
Sutlu dana ilgincmis. bu adamlar bazen gercekten bazen ne diyeceklerini bilemiyorlar benim adamda antepin tum yemeklerini oglana taker taker takti...bakalim be zaman bitcek..en cok cig koftem diyor..desin sorun degilde adamin aklina sokuyor, fena oluyoruz canimiz cekiyor yaw.
Kafasina geldimi terlik bari..yani attigina degmistir umarim..ben karadeniz kadinlarina bayiliyorum. biz iste boyleyiz..analari hic aratmiyoruz terlikleri firlatmaya devam..ellerimize saglik ohh
Günaydın sevgili anneler,umarım gününüz gayet sakin,rahat ve mutlu geçer...
Bu smyk nerde yaaa bı tarıf et de bızde gıdelim?Ee baston puset aldınız mı?İyi geceler kizlar bugun bir arkadasim i ziyaret gittim okis e baston puset bakacaktik neyse kiz smyk da calisiyor o okisi severken bi personeli geldi yanimiza aaa cok guzel kiz diye okisi sevmeye basladi neyse arkadasim dediki bu cocuk cok guzel fal bakiyor el fali dedi bende tereddutsuz actim elimiama cocuk soyledikce ben boyle bakakaldim ev aliyorsunuz dedi ise giriyorsun yada isle ilgili bir degisiklik olacak dedi kalp hastasi biri var dikkat etsin dedi kp biliyorsunuz kalp hastasi Allah korusun abla seninde 4 tane rahatsizligin var sende dikkat et dedi korktum:18:baska baskaaaaa :44:birisi senin canini cok sıkmis ama takmani degecek birisi degil dedi oda kv yani durum boyle kizlar saskinlik icerisindeyim cunku arkadasimla daha bu konulari konusma firsatimiz olmamisti ne is durumunu ne ev durumunu hic bir seyi bilmiyordu azraece cim sen boyle ilginc kimliklere bayilirsin merakli ankaraya gelirsen bu yaza gotureyim seni oraya
Kızlar şarkhandan cam şişe alıyodum ama iki tane şişe var kafam karıştı.
Biri: Boy:7.5 genişlik:4 ağız genişliği 1 cm
diğeri: Boy:7 genişlik:4 ağız genişliği 2 cm
gidip gören arkadaşlar hangisi daha kullanışlı acil yardım.
Zada seninkinin ağız genişliği neydi cicim?
Kızlar şarkhandan cam şişe alıyodum ama iki tane şişe var kafam karıştı.
Biri: Boy:7.5 genişlik:4 ağız genişliği 1 cm
diğeri: Boy:7 genişlik:4 ağız genişliği 2 cm
gidip gören arkadaşlar hangisi daha kullanışlı acil yardım.
Zada seninkinin ağız genişliği neydi cicim?
Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış
sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?
günaydınnnn
hepinize mutlu güzel bi gün diliyorum
camları açtım evi havalandırmak için dışarıdan çok güzel kuş sesleri geliyoo
bi gün bahar geldi diye seviniyoruz,ertesi gün yağmur yağıyo
gel bahar gelllll
benim bıdığım daha uyanmadı ayağının biri havada karyolasının korkuluğunda biri aşağıda yayılmış mışıl mışıl uyuyo bebem çok havalı gözüküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?