günaydınnnnnnlarrrrrr...güzel bir gün olsun hepimiz için inş...
şekersizim bende 8:00 olan mesaime hergün 8:30da geliyorum yakında laf işitmessem iyidir...benimde kocam saolsun sabahları bakıcı zile basmadan uyanmıyor eşşek...arada ben bakıcı gibi zile basıyorum ancak öle günü kurtarabiliyorum...
yine gececiler döktürmüş fırsat bulursam okuyaacagım...
belki de bu yüzden işlerini bitirmen hep uzun zaman alıyor. hiç düşündün mü Chihiro? kutu içinde badem şekeri yılladan beri bilinen bir nikah şekeri tarzıdır ve bu işi yapan firmalar vardır. Google amcaya sorsan söylerdi, sen de gece 11'e kadar kitap okuyabilirdin, havanda su dövmek yerine. dizayn ettiğin kutuları kartona bastıracaksın, sonra teker teker keseceksin, sonra yapıştıracaksın, sonra çikolata şeker dolduracaksın, tepelerinden kurdela bağlayacaksın da...gece 11'e kadar şeker, çikolata kutusu dizayn ettim (hazıra konmadım, topraktan girdim :)
canım hayır mailimde bir şey yok görsem hemen dönerdimgünaydınnn canlar
tünaydın olmak üzre ancak yazabildim
planner sana e mail attığımı sanıyorum yanılmışmıyım cevap gelmediği için
Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış
sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?
Edacım biz bostan korkulugumuyuz bizde kutladık
sadece kopya cektik ilk hatırlayandan
ama okadarda olsun dimi seviyoruz seni
sadece yaslandık hafızamızda kalmıyor sayılar aylar karısıyor yoksa bizde hatırlardık
mutlu annemizin güzelligini onaylıyorum tesekkürünüde kabul ediyorum
ne kaldı diceksin bizi övmemişsin olmaz bizde isterikkk
yaa bananeee ilk hatırlayan bendim ama
dün gece yazmıştım..ama kutlamamıştımçünkü saat 11 di:))
ilk mutlu kutlamış çakalll
belkide benden kopya çekmiş
boşver ya bizim şansımız yok beykozum:))iyi olan kazanıyo
bunu giymek isterdim: (bu arada Japon stilini severim ama Çin elbiseleri daha güzel)
Eki Görüntüle 681423
ama sanırım böyle birşey giyeceğim. Ankara'da ancak buna benzer birşey bulabildim
Eki Görüntüle 681424
Hastaneden geldim,,tam eltim ameliyattan çıkmıştı kızlar,,dr. yaninda asitanının elindeki ipadle görüntülü olarak yapılanları anlattı,,
görmez olaydım,tansiyonum fırladı ameliyat görüntülerini görüncebayılacaktım.
3tane doğumdan sonra oluşan karnındaki fıtık ve yağları aldırdı,,yağları alıp,deriyi aşağı çekip yeniden göbek deliği yapmışlar.
Aman diyim dikkatli yaşayalım kızlar,,ağır kaldırmak dikkatsizce yemek hep böyle kötü sonuçlar doğuruyormuş
Allah şifa versin çok zor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?