2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

butikbebe sitesinde decokids kampanyasında çok güzel zürafa kelebek ve balon temalı çıkartmalar var kızlar.ilgilenen olursa bi baksın derim.

Günaydın arkadaşlar,

Hava çok güzel bugün .. güneşli cıvıl cıvıl.. Bugün açık renk bahara uygun giyindim.. içim kıpır kıpır.. Hayır olsun inşallah :))

İşler çok yoğundu bu aralar yazamadım.. ama arar ara girip okudum sizleri;
Orhan Cemal ve Ömerin dişleri çıkmış gözün aydın kızlar :)
geçmişe bi detaylı bakayım diğer tüö prens ve prenseslerin durumları ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım..

Bizde pek değişiklik yok diyebilirim.. Kaan artık tay tay durmaya başladı.. 1 haftadır inanılmaz iştahsızdı.. ağzına kaşığı götürünce kafasını sağa sola sallayıp istemiyuorum diyordu.. Hastalığı, ateşi vs yoktu.. bence dişlerdendi... Ama şükür 2-3 gündür eskiye dönmeye başladı.. Hatta u sabah kahvaltısını pütürlü verdik öyle yedi bende şaşırdım.. Hala eemye devam ediyoruz.. Hala geceleri en az 3 kez uyanıp emiyoruz..

Bizden haberler şimdilik bu kadar.. Bugün daha sakinim bol bol sohbet edebiliriz..

günaydınn herkeseee güzel ve mutlu bir diliyorum hepimizee ve işimin başına gerii dönüyorummmm, yazamasamda okuyorummm

günaydın....

dün akşam 6'dan sonra ancak çıkabildim laboratuvardan...

deney esnasında Orhan Cemal için "sergüzeşt-i hayatım" konulu bir sunum hazırladım... template'ini de kendim yaptım photoshop'ta

gece 11'e kadar şeker, çikolata kutusu dizayn ettim (hazıra konmadım, topraktan girdim :)

gece 548 kere uyanıp Orhan Cemal'i doyurdum...

sabah iki ayrı tip krep yaptım, ayrı ayrı hazırlayıp, ayrı ayrı pişirdim...

lab.a geldim...

kahvenin demlenmesini bekliyorum... (ha pardon, o çaydı dimi? kahve için ne denir ki:26:

enerjisizim...

not-1: enerjisiz olduğum yalan oldu, son derece enerjikim
not-2: powerpoint için müzikime karar vermiştim ama vazgeçtim. sunumdaki sözleri kendim söyleyip, sesimi de kaydedip, sunuma sesimi eklemek ve video formatına getirmek istiyorum. anı olsun, ölür kalırsam, annesinin sesini de hatırlasın yavrum
not-3: bir de köstekli saat almayı ve içine duygusal bir mesaj yazmayı düşünüyorum, güzel kadife bir kutu içinde. ömrü olursa anar, bir hatıra kalır

not-4: çok ağlak notlar oldu ama duygusal değilimdir, mantıklıyımdır beni yanlış tanımanızı istemem

senin durum da iyimiş

günaydınnn canlar

tünaydın olmak üzre ancak yazabildim

planner sana e mail attığımı sanıyorum yanılmışmıyım cevap gelmediği için

Bununla ilgılı bıkac resım daha ındırdım ama yukleme cok agır sıkıldım ama erkek bebeler ıçın bayıldım bu konsepte

Eklentiler

• $image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
gece 11'e kadar şeker, çikolata kutusu dizayn ettim (hazıra konmadım, topraktan girdim :)
belki de bu yüzden işlerini bitirmen hep uzun zaman alıyor. hiç düşündün mü Chihiro? kutu içinde badem şekeri yılladan beri bilinen bir nikah şekeri tarzıdır ve bu işi yapan firmalar vardır. Google amcaya sorsan söylerdi, sen de gece 11'e kadar kitap okuyabilirdin, havanda su dövmek yerine. dizayn ettiğin kutuları kartona bastıracaksın, sonra teker teker keseceksin, sonra yapıştıracaksın, sonra çikolata şeker dolduracaksın, tepelerinden kurdela bağlayacaksın da...
tebrikler arkadaşım, Amerikanya'yı (yeniden) keşfettin aşağıdaki fotoya dikkatli bak ve sonra üstlerine ne istiyorsan çıkartma olarak yapıştır. 10 günde teslim ediyorlar, hesaplarsan, senin kutuların baskı parasından bile ucuza geliyor. artık bölümde arkadaşlarına mı dağıtırsın, kontrolde doktorlara mı dağıtırsın gerisini sen düşün

öhüüü

Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış

sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?

bunu giymek isterdim: (bu arada Japon stilini severim ama Çin elbiseleri daha güzel)

ama sanırım böyle birşey giyeceğim. Ankara'da ancak buna benzer birşey bulabildim

Hello kızlar,,güzel sayılabilecek kapasitede bir güne ışık hızıyla 5.30da başladım
Bugün eltim ameliyat oluyor,ona Rabbimden şifa diliyorum,öğlende izin alırsam gidicem.
Kızım iyi maşallah,,burun akıntısı dışında bir problem yok çok şükür
Dün gece çok güzel oyunlar oynadık birlikte,acayip taklitçi bir dönemdeyiz,her heceyi tekrar etmeye çalışıyor,
biz alkışladıkça da gaza gelip mutlu oluyor Aynanın karşısına geçtiğinde,eşim öp diyince ayndan kendine yaklaşıyor ve güya öpüyor sevgi dolu bir gün diliyorum

Arkamdan atarlı cümleler kuran topik dedikoducularına ise(en nanelisinden hemde)

Kızlarr bir kaç gündür telefonumdaki sorun nedeni ile lillacı arayamıyorum bir türlü.
Pazartesi hediyesini gönderdim fakat ulaşıp ulaşmadığını hiç bilmiyorum.Mesaj kutusuda dolu olunca ortada kaldım..
Benim adıma hediyeyi gönderdiğime dair bir arkadaşımız bilgi verebilirmi acaba lillaca ?

kızlar zeynomun sağ üst köpek dişi çıkacak galiba okadar kızarmış ve kabarmış ki diğer dişleri okadar kızarıp kabarmamıştı ya ayrıca henüz erken değilmi 15 ay civarı çıkmalı diye biliyorum ben off ağzına hiçbişey vurmuyor yemek yemiyor sütüde kaşıkla ağzına akıttık sabah düşünün yani bir problemmi var acaba ya olmadı doktora götürücem çok huysuz minnoşum canı yanıyor kesinn

ama çok üzüldüm ben şimdi güzel arkadaşlarım benim hepiniz çok kıymetli çok özelsiniz benim için mutluanne ilk kutladığı için yazmıştım ben onu ama tüm mayıs anneleri bambaşka tabi burdaki iyi niyet samimiyet hiç bi yerde yok ama yine de attığınız fırçaları haklı buluyor ve sizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum affedildim dimi :26::26:

şekersizyeşilçay,ilkim81,nagihan3009 ve azraece hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar çok sağolun

Hastaneden geldim,,tam eltim ameliyattan çıkmıştı kızlar,,dr. yaninda asitanının elindeki ipadle görüntülü olarak yapılanları anlattı,,
görmez olaydım,tansiyonum fırladı ameliyat görüntülerini görüncebayılacaktım.
3tane doğumdan sonra oluşan karnındaki fıtık ve yağları aldırdı,,yağları alıp,deriyi aşağı çekip yeniden göbek deliği yapmışlar.
Aman diyim dikkatli yaşayalım kızlar,,ağır kaldırmak dikkatsizce yemek hep böyle kötü sonuçlar doğuruyormuş
Allah şifa versin çok zor bu işler

Omerin babasi kurdanlara flama yapti :)
Her aksam cayini hazirlayip eline kesip yapistiracagi birseyler veriyorum :)

Delice yorgunum.... Ozledim... Optummm!!

Gecmiş olsun canım eltine
ii de nie gösteriyolar ameliyat görüntülerini

ıyyk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…