2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya allah tez şifa versin inş haklısın valla bazen kendimizi hiç düşünmeden atlıyoruz herşeye kaldırmaya çalışıyoruz falan allah korusun

Kimi zaman bülbül gıbı sakıyonuz
kimi zaman dut yemiş bülbüle donuyonuz
iş yerlerı genelde carsambaları durgundur ama sızler yoğunsunuz zannımca

uzak doğu kültürüne bi sempati var sanırım?
aliexpress ten mı alış veriş yapıonuz elbise onun sitesinden alıntı da...
evet, fotograf o siteden, fikir vermesi açısından Google amcadan aldım amma bendeniz, bu Çin işi elbiseyi Ankara'da armağan pasajından alma taraftarıyımkına gecemde bu elbisenin beyazını giymiştim, belkim para vermek istemem de o beyaz elbiseyi giyerim
not: "tabi, o eski elbisene girebilirsen..." şeklinde bir espri sakın yapmayın doğum öncesi kilomun 1 kilo eskiğine yeni döndüm, sıkı bir diyet yapıyorum, bu konuda agresifim ve.... elbiseye giremezsem yeni bir Çin elbisesi alacak morali kendimde bulamayabilirim

32+4 gunluk hamıleyım kızımı beklıyorum ınsallh..bu aralar hareketlerını vajınaya yakın hıssetmeye basladım bu bebegın dondugune mı ısarettır acaba bılen varmı ?

-- oğluşuma boy cetveli yaptım, sabahtan beri uğraşıyorum. her doğumgününde o cetvelin başına gidip, boyunun uzunluğunu gösteren sayıların yanına sticker yapıştırmayı düşünüyorum: "Orhan Cemal burdaydı" şeklinde. tamam biliyorum, hazır satılıyordur ama kendim yapmak istedim işte, santim santim çizerekten filan

-- mutlu_anne hanım, eltinize çok geçmiş olsun diyorum. benim de son derece şişman bir eltim var (kv ve görümcem vefat etti), Allah korusun ama böyle giderse karin yağlarını aldırmanın yolu fıtıktan geçecek gibi zira yediklerine ve çektiği onca sağlık problemine rağmen hiç dikkat etmiyor kilolarına oysaki, eşimin ailesi gram yağ fazlası olmayan fit bir insan topluluğudur

-- doğumgünü pastası klasik olarak 1 sayısı şeklinde olabilir ama aklıma şöyle birşey geldi: işaret parmağıyla 1 yapan el figürü. nasıl? ayyy, o zaman pastası nasıl keseceğiz? yani parmağı filan iğğğğ, olmadı bu fikir kayıtlardan çıksın lütfen

-- çok işlerim birikti, onları yapmaya gidiyorum, öpüldünüz efem...

Gecmiş olsun canım eltine
ii de nie gösteriyolar ameliyat görüntülerini
ıyyk
Teşekkürler yeni moda sanırımçok iticiydi ama
Planner sende sağol canım.

32+4 gunluk hamıleyım kızımı beklıyorum ınsallh..bu aralar hareketlerını vajınaya yakın hıssetmeye basladım bu bebegın dondugune mı ısarettır acaba bılen varmı ?
Bebek doğum kanalına 34.haftalarda döner sanki,,idrar kesene baskı yapıyor yada yalancı kasılmalar da olabilir ama dr.una da bir danış istersen canım,,hayırlı doğumlar

teşekkürler,,malesef dikkatsiz yaşamanın sonu kötü oluyorbenim eltim kilolu değil sadece karnı çok büyüktü,tiroid de tetiklemiş.birde benim gibi su içse yarayanlar var iştebenim eşim de fit oğlu fittir yediklerine aşırı dikkat eder ama ben öyle
değilim can boğazdan gelir demişler bana,,gider dememişler

32. haftayı geride bırakmışsınız ve bebeğiniz yaklaşık olarak 2200 grammış... bu ağırlıkta ve 32 haftalık bir bebek döndüğünde inanın ağrıdan yerinizde duramazsınız (orta boy bir kavununu karnınızda taşıdığınızı düşünün :) siz sadece his boyutunda bu durumu yaşıyorsanız, olsa olsa bebeğiniz hafifçe kıpraşıyordur. zaten artık çok dönecek (dönme derken, alt üst vs şeklinde major hareketleri kastediyorum) yeri kalmadı, hafif hafif kıpraşabilirler sadece. doğuma yaklaştıkça bebekler vajinaya yaklaşırlar, sizin durumunuz buna benziyor. veya mesaneye baskı yapmaya başladıklarından, hareketleri vajinaya bu yüzden yakın hissediyor da olabilirsiniz. hiç endişe etmeyiniz. sağlıkla kavuşunuz bebeğinize... (bazı bebekler aşağı bile inmeyebiliyor bu arada)

İlk elbıse ıyı hoş değişik de ıkıncısı artık cok sıradan ve demode olmadımı
lakin istıyorsanız sıyahı var bende size yollıyabılırım

İlk elbıse ıyı hoş değişik de ıkıncısı artık cok sıradan ve demode olmadımı
lakin istıyorsanız sıyahı var bende size yollıyabılırım

moda olduğu için değil uzakdoğuya nedense sempatim olduğu için bu tarzı seviyorum. bütün gömleklerimin Çin yakalı ve aynı model olduğunu söylemişmiydim
hayır, abartmıyorum seçmekle zaman kaybetmeyeyim diye aynı model pantolon ve aynı model gömlek giyerim

Lillac hanım, turuncu hanım size hediyenizi göndermiş fakat haber vermek üzere ulaşamamış. Bu aralar kayra'ya çok meşgul. Irtibat kurunuz lütfen

Çin yaka ne:)
cahilligime verin:))
hep aynı modelmi giyiyosunuz..çok sıkıcı:)
seni görmek istemiyorum vazgeçtim)))
sakın foto koymayınız:)))

haftasonu hurcları karıştırcam ve bende olan çinli elbiseyi foto çekip koycam beğenırsenız sıze yollıcam.ayyy bu arada kırmızı has ipekten kimonom var bılıonuz muuuu kv almış eskı bı zamanlarda oyuzden vermem onu

bu arada ışı gucu bırakıp sızı arıcam bıgun tıpınızı cokkk merak edıom cok orjınal bı kadınsınız ve derslerede gırıyosanız muthış bı hoca oldugunuzu duşunuyorum.sade bı yasam tarzınız cok ılgımı cektı nedense cok ozendım .yabancıların hayat tarzı var sızde danımarka usuluve bebeğinizi de oyle yetıştiriyonuz
hep ozenır derdım bende yabancılar gıbı yetıstırcem die ama beceremedim tıpık turk bebeği oldu aglayıp zırlayan huysuz şımarık uzerıne tıtrenen...

Kızlar pc yok diye öglen çaglay la 3 saat uyumuşum..
her şey çok güzeldi..rüyadayım sandım:)))
herşey iyi hoşta bütün işim kaldı iyimi:))

netcad öğreniyrum :) valla bayaa bayaa bişeyler yapabiliyorum kıııııızzz :)
çok mutlu oldum. :)

babyceren ne iyi etmişsin yavrucum yaa. boşver bu gün de işler yapılmayıversin.
her gün yapıyoruz da ne oluyo. çok nankör bu işler ya...

Çin yaka ne:)
cahilligime verin:))
hep aynı modelmi giyiyosunuz..çok sıkıcı:)
seni görmek istemiyorum vazgeçtim)))
sakın foto koymayınız:)))

Çin yaka ecnebilerin Mandarin yaka dedikleri şey, biz de hakim yaka diyoruz. ne bileyim, o an dilime Çin yaka demek geldi

evet Babyceren hanım, hep aynı model giyiyorum. belli bir yaştan sonra insan hayatında değişikliğe çok zor adapte oluyor. modayı takip edemememin de sebebi budur azizim

sevindim cicim yardım edebileceğim bir şey olursa seve seve canım ona göree autocadle karşılaştırırsın sen şimdi onu sürekli bende ilk autocad öğrendiğimden netcad e sinir oluyordum ama şimdi ayrılmaz parçam kendisi

:) karşılaştırma faslını gectim ve kabullendim sanırım teşekkürler tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…