Çin yaka ecnebilerin Mandarin yaka dedikleri şey, biz de hakim yaka diyoruz. ne bileyim, o an dilime Çin yaka demek geldi
evet Babyceren hanım, hep aynı model giyiyorum. belli bir yaştan sonra insan hayatında değişikliğe çok zor adapte oluyor. modayı takip edemememin de sebebi budur azizim
Hayırlı olsun bebeğin..Allah kucağında göstersin...Hey gidi günler hey.Mide bulantıları ile geçiyordu benimde bu günlerim...Cinsiyetini öğrendiniz mi?
kolonya koycaksan 1 cm sıvı sabun veya seker koycaksan 2 cm lık daha uygun bence
cicim ağız genişliğini ölçmedim ama 2cm vardır...yani içine renkli büyük bademler sığıyor...eğer içine şeker fln koyucaksan geniş al derim...ama sıvı birşeyler koyacaksan darda alabılırsın...
butikbebe sitesinde decokids kampanyasında çok güzel zürafa kelebek ve balon temalı çıkartmalar var kızlar.ilgilenen olursa bi baksın derim.
Merhaba hanımla,müjdem vaaar!hayır hayır hamile değilim
Yarın urfanın kurtuluşu olduğundan resmi tatil veee ben de kızımla birlikte olacağım,yaşasııın
[COLOR=#4b0082
çok teşekkürler melek teyze. çok şükür bronşit değilmişim. ama dr amca ilaç verdi. onları kullanınca geçicek inşallah.. mahire selam :) (defne)[/FONT][/B][/COLOR]
Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış
sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?
Eki Görüntüle 681363
Bununla ilgılı bıkac resım daha ındırdım ama yukleme cok agır sıkıldım ama erkek bebeler ıçın bayıldım bu konsepte
Hello kızlar,,güzel sayılabilecek kapasitede bir güne ışık hızıyla 5.30da başladım
Bugün eltim ameliyat oluyor,ona Rabbimden şifa diliyorum,öğlende izin alırsam gidicem.
Kızım iyi maşallah,,burun akıntısı dışında bir problem yok çok şükür
Dün gece çok güzel oyunlar oynadık birlikte,acayip taklitçi bir dönemdeyiz,her heceyi tekrar etmeye çalışıyor,
biz alkışladıkça da gaza gelip mutlu oluyorAynanın karşısına geçtiğinde,eşim öp diyince ayndan kendine yaklaşıyor ve güya öpüyor sevgi dolu bir gün diliyorum
Arkamdan atarlı cümleler kuran topik dedikoducularına ise(en nanelisinden hemde )
kızlar zeynomun sağ üst köpek dişi çıkacak galiba okadar kızarmış ve kabarmış ki diğer dişleri okadar kızarıp kabarmamıştı ya ayrıca henüz erken değilmi 15 ay civarı çıkmalı diye biliyorum ben off ağzına hiçbişey vurmuyor yemek yemiyor sütüde kaşıkla ağzına akıttık sabah düşünün yani bir problemmi var acaba ya olmadı doktora götürücem çok huysuz minnoşum canı yanıyor kesinn
Kızlar pc yok diye öglen çaglay la 3 saat uyumuşum..
her şey çok güzeldi..rüyadayım sandım:)))
herşey iyi hoşta bütün işim kaldı iyimi:))
Merhaba hanımla,müjdem vaaar!hayır hayır hamile değilim
Yarın urfanın kurtuluşu olduğundan resmi tatil veee ben de kızımla birlikte olacağım,yaşasııın
iyi akşamlar mayıs anneleri ve datluşları
napıyonuz burda bakım
X geldi evimize hırsız girmiş çok mutluyum çok
az bakım dedim herif pc kakınca o yemek hazırlıcam görüşürüz fazla dedikodu yapmayın okuyamıom sonra
Kızlar beste ilk kez bugün emekledi. Ben kesin emeklemeden yürür diyodum ama beni yanılttı kuzum çok tatlıydı ya.
iyi geceler arkadaşlar:)ben geldim:))
misafirlikteydik ancak geldim çocukları uyuttum..
benim pc yi sabah eşim götürmüştü yaaaa bir baktım akşam yepyeni sıfır bir lap top getirmiş bana
çok sevindirik oldum çookkk
doğum günümde birşey almamıştı gerçi ben alma demiştim:)
bunu dogum günü hediyesi diye almış:))
şimdi yeni pc ye alışmaya çalışıyorum..eskisi 3 yıllıktı baya alışmıştım ona..
biraz içim buruk oldubende eski eşyalar gidince üzülenlerdenim:)
neyse bunada alışırım heralde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?