• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çin yaka ecnebilerin Mandarin yaka dedikleri şey, biz de hakim yaka diyoruz. ne bileyim, o an dilime Çin yaka demek geldi:17:

evet Babyceren hanım, hep aynı model giyiyorum. belli bir yaştan sonra insan hayatında değişikliğe çok zor adapte oluyor. modayı takip edemememin de sebebi budur azizim :6::68:

Ne demek istdigini anlamıştım takılıyım dedim:)
ben pek sevmiyorum yakayı.hatta yakalı hiçbirşei sevmiyorum..
tabiki yakışan yakıştırıyo o ayrı konu:)
yaş konusuna gelince abartmayınız azizim ne var yaşınızda.
minyon ve sevimli oldugunuz için eminim daha küçük duruyorsunuzdur:)
saygılar.

lillac bana mesaj atmıs canım sormustum hedıyenın ulaşıp ulaşmadığını

ulaşmamış henüz sınavları bıtınce aramıza donecekmıs hepinize selamları var

öpüyormuss

bende öpüyorum iyi akşamlar :34:

Merhaba hanımla,müjdem vaaar!hayır hayır hamile değilim:9:
Yarın urfanın kurtuluşu olduğundan resmi tatil veee ben de kızımla birlikte olacağım,yaşasııın:46::16:

Selam kizlarr:3:

Tuana yi uyutmaya calisiyorum bu arada bi foruma bakayim dedim

benim zilli kanepelere sehpalara tirmanmayi da beceriyor artik henüz yüreyemiyor yasin kadar yürür insallah

hee zilli diyorum da hakikaten zilli müzik çalinca yada ben agzimla nay nay yapinca basliyo oymamaya eşim kendin gibi oynak yaptin kizimi diyo:1:

iştahi cok ama ne yesem istiyo elime bisey alsam saklasam bile anliyo kokumu aliyn ne
misir gevregimi bile yiyo düşünün artik şişko

kolonya koycaksan 1 cm sıvı sabun veya seker koycaksan 2 cm lık daha uygun bence

cicim ağız genişliğini ölçmedim ama 2cm vardır...yani içine renkli büyük bademler sığıyor...eğer içine şeker fln koyucaksan geniş al derim...ama sıvı birşeyler koyacaksan darda alabılırsın...

teşekkür ederim kızlar ben de sizi dinleyip geniş olanı aldım:16:

ZEYNEP kürdan bayraklar çok güzel olmuş rengarenk çok hoş.

butikbebe sitesinde decokids kampanyasında çok güzel zürafa kelebek ve balon temalı çıkartmalar var kızlar.ilgilenen olursa bi baksın derim.

Deme ama iste bana yaramaz.Ist da olmak vardi simsi ohh bee..

....terasimda pofur pofur esen hafif ruzgar esliginde semaverde cay icmeyi ozledimmmmm...

Yarın urfanın kurtuluşu olduğundan resmi tatil veee ben de kızımla birlikte olacağım,yaşasııın:46::16:

Bayılırım kurtuluş günlerine ohh ne güzel canım doğayla güpgüzel bir gün geçirirsiniz inşallah:16:

Kızlar beste ilk kez bugün emekledi. Ben kesin emeklemeden yürür diyodum ama beni yanılttı kuzum çok tatlıydı ya.

[COLOR=#4b0082

çok teşekkürler melek teyze. çok şükür bronşit değilmişim. ama dr amca ilaç verdi. onları kullanınca geçicek inşallah.. mahire selam :) (defne)[/FONT][/B][/COLOR]

Sevimdim cnm bronsit olmamasina, cok sukur diyelim..ins sifa bulur Defnemiz..Mahir de Defre ye goz kirpiyor annesi:34:

Bı doum gunu fotosu gordum yesıl beyaz konsept yapmışlar.anne yesıl abıye gıymış saclar topuz toplatılmış ve tac takılmış:53:

sızler herseyı planladınızda pekı ne gıycegınızı?

Valla ben o kadar abartmayi dusunmuyorum, dusunsene konsept zurafa ve bizler zurafali kiyafetler giyip oyle dogum gunu kutlarmisiz ne komik olur ama :))

Ben kiyafetimi cok abiye de almayi dusunmuyorum soyle spor ve klasik karisimi ve rahat hareket edebilecegim birsey olursa super olur ...yakaya da yapistirdikmi kokartimizi tamamdir.

Hello kızlar:3:,,güzel sayılabilecek kapasitede bir güne ışık hızıyla 5.30da başladım:1:
Bugün eltim ameliyat oluyor,ona Rabbimden şifa diliyorum,öğlende izin alırsam gidicem.
Kızım iyi maşallah,,burun akıntısı dışında bir problem yok çok şükür:nazar:
Dün gece çok güzel oyunlar oynadık birlikte,acayip taklitçi bir dönemdeyiz,her heceyi tekrar etmeye çalışıyor,
biz alkışladıkça da gaza gelip mutlu oluyor:nazar: Aynanın karşısına geçtiğinde,eşim öp diyince ayndan kendine yaklaşıyor ve güya öpüyor:1: sevgi dolu bir gün diliyorum:16:

Arkamdan atarlı cümleler kuran topik dedikoducularına ise:51:(en nanelisinden hemde:9:)

Masallah enerjinin dibine vurmussun resmen...sabahin nurundan beri ayakta kalip is guc ne varsa halletmeni taktir ediyorum sekerim allah daim etsin enerjini ins..
Eltin icin gecmis olsun..ameliyatin her turlusu fena yaa bende kan gormeye dayanamam icim almaz, sen ne diye baktin ki cnm ya..
Mina nin keyfinin yerine gelmesine cok sevimdim,.umarim hep boyle olur..bir gun ins ayna yerine kendimi sunucam Mina ya benide opsun seker :)) bir ayna kadar olamadik yaa :))kiskandim aynayi ehueheuheu

kızlar zeynomun sağ üst köpek dişi çıkacak galiba okadar kızarmış ve kabarmış ki diğer dişleri okadar kızarıp kabarmamıştı ya ayrıca henüz erken değilmi 15 ay civarı çıkmalı diye biliyorum ben off ağzına hiçbişey vurmuyor yemek yemiyor sütüde kaşıkla ağzına akıttık sabah düşünün yani bir problemmi var acaba ya olmadı doktora götürücem çok huysuz minnoşum canı yanıyor kesinn:5::5:

Gecmis olsun cnm, kopek disleri benimde bildigim kadari ile gec cikiyor ama zaten bizimkiler hizli gonzalezler bu yuzden cikarsalarda sasirmam..en zor dis olarak duydum bende ins kolayca atlatir guzelim ..

iyi akşamlar mayıs anneleri ve datluşları :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

napıyonuz burda bakım:KK53:

X geldi evimize hırsız girmiş çok mutluyum çok :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
az bakım dedim herif pc kakınca o yemek hazırlıcam görüşürüz fazla dedikodu yapmayın okuyamıom sonra:KK17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar pc yok diye öglen çaglay la 3 saat uyumuşum..
her şey çok güzeldi..rüyadayım sandım:)))
herşey iyi hoşta bütün işim kaldı iyimi:))

Ohh yarasin cnm, bosver anacim is olur nede olsa zaten bitmek bilmez bu isler..arada bir mola iyi oluyor..sefan olsun sekerim dusunme bilem..

kutlu olsun Urfanin kurtulusu vatana millete ins..
Sana da bol bol kizinla iyi eglenceler dilerim sekerim..

iyi akşamlar mayıs anneleri ve datluşları :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

napıyonuz burda bakım:KK53:

X geldi evimize hırsız girmiş çok mutluyum çok :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
az bakım dedim herif pc kakınca o yemek hazırlıcam görüşürüz fazla dedikodu yapmayın okuyamıom sonra:KK17:

Gizz korkurtun valla o biyiklar ne oyle :)).kapilarin arkasindan dikizlemeleremi basladin yoksam :))
X man gelmis hadi gozun aydin..adama bu gece atma terlik baride kizi ile hasret gidersin azcuk olmazmi:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar beste ilk kez bugün emekledi. Ben kesin emeklemeden yürür diyodum ama beni yanılttı kuzum çok tatlıydı ya.

Hadi gozun aydin cnm, ne guzel iste surunmekten kurtuldu artik..bizimkide komonda misali yerleri supuruyor halanv:)) darisi basimiza diyecem ama ben zaten oglani yerler soguk diye birakmiyorum bosver kalsin hasta olacagina gec emeklesin sorun degil yani..

iyi geceler arkadaşlar:)ben geldim:))
misafirlikteydik ancak geldim çocukları uyuttum..
benim pc yi sabah eşim götürmüştü yaaaa bir baktım akşam yepyeni sıfır bir lap top getirmiş bana:66:
çok sevindirik oldum çookkk:9:
doğum günümde birşey almamıştı gerçi ben alma demiştim:)
bunu dogum günü hediyesi diye almış:))
şimdi yeni pc ye alışmaya çalışıyorum..eskisi 3 yıllıktı baya alışmıştım ona..
biraz içim buruk oldu:5:bende eski eşyalar gidince üzülenlerdenim:)
neyse bunada alışırım heralde:))

Bugunlerde artik gunduzleride cok yogunum malum ev bakiyorum..artik gunde iki ortalama iki ev gormem icap edicek cunku biran once tasinip ve ogluma dogum gunu yapip Tr ye gelmek istiyorum..
E mail indeki tum yaptiklarin icin sana cok ama cok tsk ederim yalniz bu kuru tsk ile olmaz mutlaka geldigimde sana bir sicak bir tsk etmek isterim haberin olsun :))
Banner leri malasef burda bastiramiyorum, printer shop larin hepsi baskiyi brandaya basiyorlar ve bana en kucucu icin 45 pounds bictiler ki bu benim icin cok pahali bu yuzden netten hazir resimli olanlardan birini bulup siparis verdiricem..
Digerlerinin hepsini bastirdim ve bundan sonar makasla mesai yapip onlari halletmem kaldi..cok sukur eger yardim etmeseydin isim cok zordu ,,oglum benim biraz balla galiba baksana teyzeleri cok tatli valla kiyak yapan yapana

Dogum gunumuz bizim 3 mayis cuma oluyor bu yuzden partimiz 4 mayis ayarladigim bir hall da olucak..gayet buyuk bir yer yiyecek kendimize ait olucak ve kendimize gore surleyip kullanabiliyoruz ayrica muzik sistemi hazir icinde..valla Mahir bu konudada cok balli cikti cunku cok iyi fiyata kiraladik bu yeri...
Diger balli durumu daha var..oglumun pastasini yine burden arkadaslarimdan biri yaptiracakmis..yani Mahirin teyzeleri var hepside seker kiskandim ya oglumu..soyle bir sorun var yalniz pastayi secemiyoruz..sadece zurafali olcagini bilmekle birlikte icide cikolatali olucak..umarim icime sinen bir pasta olur gerci arkadasim cok zevklidir guveniyoruz ona bakalim rabbim utandirmasin diyelim..

iyi geceler arkadaşlar:)ben geldim:))
misafirlikteydik ancak geldim çocukları uyuttum..
benim pc yi sabah eşim götürmüştü yaaaa bir baktım akşam yepyeni sıfır bir lap top getirmiş bana:66:
çok sevindirik oldum çookkk:9:
doğum günümde birşey almamıştı gerçi ben alma demiştim:)
bunu dogum günü hediyesi diye almış:))
şimdi yeni pc ye alışmaya çalışıyorum..eskisi 3 yıllıktı baya alışmıştım ona..
biraz içim buruk oldu:5:bende eski eşyalar gidince üzülenlerdenim:)
neyse bunada alışırım heralde:))

Hosgeldi cnm, ne guzel yeni bir laptop la acilis yaptin bu gece ..hadi islayalim gizz...
Islak kek yap yemege geliyorum :))
Eskinin yerini yeni alir herzaman oyle olmustur,zamanla alisirsin cnm,..
Guzel bir dogum ggunu hediyesi, esinin cebine bereket

Back
X