• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldi cnm, ne guzel yeni bir laptop la acilis yaptin bu gece ..hadi islayalim gizz...
Islak kek yap yemege geliyorum :))
Eskinin yerini yeni alir herzaman oyle olmustur,zamanla alisirsin cnm,..
Guzel bir dogum ggunu hediyesi, esinin cebine bereket

hoşbulduk melegim:)
afiyet olsun..biride azrace ye:):56:
$oktay-usta-islak-kek[1].webp

kafamın içinden çocuk sesleri çıkmıyo:51:
5 çocuk her biri birtelden,hergün bir araya gelsek çocuklardan nefret eder hale gelirdim heralde:27:
ama çocuklar egleniyosa mutluysa mecburen çekiyoruz..
eskiden ceren tek çocukken sıkılmasın diye hep kendime çocuklu arkadaşlar komşular edinmiştim:)
insan çocugu için sevmedigi komşusuna bile gidebiliyo:)
aman kimse yazmıyo bende kendi kendime konuşuyorum..gidip yatsam mıki:?

Uzerine stiker yapistirip bunlardan vermeyi dusunuyorum

Giraffe Mug - 7.6cm - New Toys

canım ben çok begendim:)ne güzel zürafalı bardak bulmuşken kaçırma bence..
bizede bir tane saklamayı unutma:)
ne güzel gelenlere hediye veriyosunuz..ben hayatımda görmedim gittigim doom gününde..
hep biz hediye veriyoz:)kimse bize birşey vermedi:))

kafamın içinden çocuk sesleri çıkmıyo:51:
5 çocuk her biri birtelden,hergün bir araya gelsek çocuklardan nefret eder hale gelirdim heralde:27:
ama çocuklar egleniyosa mutluysa mecburen çekiyoruz..
eskiden ceren tek çocukken sıkılmasın diye hep kendime çocuklu arkadaşlar komşular edinmiştim:)
insan çocugu için sevmedigi komşusuna bile gidebiliyo:)
aman kimse yazmıyo bende kendi kendime konuşuyorum..gidip yatsam mıki:?

Ayy sorma cnm bende bu konuda cok muzdaribim..bende sen gibi oglum yabani olmasin insan gorsun diye cocuklu insanlar cevre edindim eee sonrasi ne peki..off resmen savastan cikmis gibi oluyorum, kendimi eve zor atiyorum..cocuklar atliyor zipliyor oglana birsey olcak diye pur dikkat onla yapisik ikiz gibi ayrilmasizin oylece oturuyup kaliyoruz..buna da gezme degil cin iskencesi denir ama iste cocuklar icin katlaniyoruz sekerim

ne güzel gelenlere hediye veriyosunuz..ben hayatımda görmedim gittigim doom gününde..

Evt ben son Elif in dogum gunune gittim ve annesi cok guzel bir paket hazirlamis hepsinin uzerine isimlerr yazili olarak taktim etti..
Iicindekileri gorsen bir o kadar cok sey koymuski bizim Elife aldigim seyler acep basit mi oldu diye dusundum dusun yani ..
Bir dis fircasi ama sapi cok guzel suslu bir sekilde
Bir fincan ve fincan disi su ile hareketli resimli idi bizimkinde arabaliydi..
Bir minik top. deriden iyi dis kasiyici olur ayni zaman renkgarenk
Bir minik araba..oyuncak
Birsey daha vardi unuttum yaa :))

iyi geceler arkadaşlar:)ben geldim:))
misafirlikteydik ancak geldim çocukları uyuttum..
benim pc yi sabah eşim götürmüştü yaaaa bir baktım akşam yepyeni sıfır bir lap top getirmiş bana:66:
çok sevindirik oldum çookkk:9:
doğum günümde birşey almamıştı gerçi ben alma demiştim:)
bunu dogum günü hediyesi diye almış:))
şimdi yeni pc ye alışmaya çalışıyorum..eskisi 3 yıllıktı baya alışmıştım ona..
biraz içim buruk oldu:5:bende eski eşyalar gidince üzülenlerdenim:)
neyse bunada alışırım heralde:))

ooooo :) süper... güle güle kullan hediyeni canım benim.
klavyesi parmaklarının altında parçalansın :) parmaklarına kuvvet :) öptüm :) muck

Bugunlerde artik gunduzleride cok yogunum malum ev bakiyorum..artik gunde iki ortalama iki ev gormem icap edicek cunku biran once tasinip ve ogluma dogum gunu yapip Tr ye gelmek istiyorum..
E mail indeki tum yaptiklarin icin sana cok ama cok tsk ederim yalniz bu kuru tsk ile olmaz mutlaka geldigimde sana bir sicak bir tsk etmek isterim haberin olsun :))
Banner leri malasef burda bastiramiyorum, printer shop larin hepsi baskiyi brandaya basiyorlar ve bana en kucucu icin 45 pounds bictiler ki bu benim icin cok pahali bu yuzden netten hazir resimli olanlardan birini bulup siparis verdiricem..
Digerlerinin hepsini bastirdim ve bundan sonar makasla mesai yapip onlari halletmem kaldi..cok sukur eger yardim etmeseydin isim cok zordu ,,oglum benim biraz balla galiba baksana teyzeleri cok tatli valla kiyak yapan yapana

Dogum gunumuz bizim 3 mayis cuma oluyor bu yuzden partimiz 4 mayis ayarladigim bir hall da olucak..gayet buyuk bir yer yiyecek kendimize ait olucak ve kendimize gore surleyip kullanabiliyoruz ayrica muzik sistemi hazir icinde..valla Mahir bu konudada cok balli cikti cunku cok iyi fiyata kiraladik bu yeri...
Diger balli durumu daha var..oglumun pastasini yine burden arkadaslarimdan biri yaptiracakmis..yani Mahirin teyzeleri var hepside seker kiskandim ya oglumu..soyle bir sorun var yalniz pastayi secemiyoruz..sadece zurafali olcagini bilmekle birlikte icide cikolatali olucak..umarim icime sinen bir pasta olur gerci arkadasim cok zevklidir guveniyoruz ona bakalim rabbim utandirmasin diyelim..

ne guzel yaaa... ballı mahir hakikatten :D
ben de böyle bi yer istiyodum ama olmadı. her yer komple organizasyon yapıyor. sadece yeri kiralayamıyorum :(

evde yapıcaz o yuzden biz doğum gününü :)

sizin için çok sevindim valla. her şey süper, cuk diye yerine oturmuş. pasta da guzel olur eminim

:) kız sen yapmaya başla hatayda da moda olur bu işler. hatta sen de doğum günü, baby shower, pasta kesme vs bi sürü iş alırsın. iyi para var bu işte kız. bence düşün derim...

Evt ben son Elif in dogum gunune gittim ve annesi cok guzel bir paket hazirlamis hepsinin uzerine isimlerr yazili olarak taktim etti..
Iicindekileri gorsen bir o kadar cok sey koymuski bizim Elife aldigim seyler acep basit mi oldu diye dusundum dusun yani ..
Bir minik araba..oyuncak

oh ohhh :) maaşallah... bu ne yaa... ne cok hediye vermiş elifin annesi...
benim de doğum gününe katılasım geldi valla :D

günaydın mayıs anneleri ve tatlı mı tatlı minikleri :D
hepinize musmutlu güzel bi gün diliyorum ve ben uçarak çalışmaya dönüyorum.
sayfa açık olacak, kontroldeyim - takipteyim :)
bol muhabbetli bi gün olsun, hadi bakalım

napıyonuz burda bakım:KK53:
[/B]
$cos.jpg
:KK54:
Bir minik araba..oyuncak
Maşallah Elifin annesi ne hazırlanmış:emir_bebek:Seneye bizide çağır Elifin yaşgününe meleğim:KK9:

iyi geceler arkadaşlar:)ben geldim:))
misafirlikteydik ancak geldim çocukları uyuttum..
benim pc yi sabah eşim götürmüştü yaaaa bir baktım akşam yepyeni sıfır bir lap top getirmiş bana:KK66:
çok sevindirik oldum çookkk:KK9:
doğum günümde birşey almamıştı gerçi ben alma demiştim:)
bunu dogum günü hediyesi diye almış:))
şimdi yeni pc ye alışmaya çalışıyorum..eskisi 3 yıllıktı baya alışmıştım ona..
biraz içim buruk oldu:KK5:bende eski eşyalar gidince üzülenlerdenim:)
neyse bunada alışırım heralde:))
Wauwww ne güzel düşünmüş eniştemiz:KK9:Hayırlı olsun şekerim,,güle güle kullan yeni laptopunu:nazar:
Bugunlerde artik gunduzleride cok yogunum malum ev bakiyorum..artik gunde iki ortalama iki ev gormem icap edicek cunku biran once tasinip ve ogluma dogum gunu yapip Tr ye gelmek istiyorum..
E mail indeki tum yaptiklarin icin sana cok ama cok tsk ederim yalniz bu kuru tsk ile olmaz mutlaka geldigimde sana bir sicak bir tsk etmek isterim haberin olsun :))
Banner leri malasef burda bastiramiyorum, printer shop larin hepsi baskiyi brandaya basiyorlar ve bana en kucucu icin 45 pounds bictiler ki bu benim icin cok pahali bu yuzden netten hazir resimli olanlardan birini bulup siparis verdiricem..
Digerlerinin hepsini bastirdim ve bundan sonar makasla mesai yapip onlari halletmem kaldi..cok sukur eger yardim etmeseydin isim cok zordu ,,oglum benim biraz balla galiba baksana teyzeleri cok tatli valla kiyak yapan yapana

Dogum gunumuz bizim 3 mayis cuma oluyor bu yuzden partimiz 4 mayis ayarladigim bir hall da olucak..gayet buyuk bir yer yiyecek kendimize ait olucak ve kendimize gore surleyip kullanabiliyoruz ayrica muzik sistemi hazir icinde..valla Mahir bu konudada cok balli cikti cunku cok iyi fiyata kiraladik bu yeri...
Diger balli durumu daha var..oglumun pastasini yine burden arkadaslarimdan biri yaptiracakmis..yani Mahirin teyzeleri var hepside seker kiskandim ya oglumu..soyle bir sorun var yalniz pastayi secemiyoruz..sadece zurafali olcagini bilmekle birlikte icide cikolatali olucak..umarim icime sinen bir pasta olur gerci arkadasim cok zevklidir guveniyoruz ona bakalim rabbim utandirmasin diyelim..
Ne demek şekerim bu güzel gününüze bir nebze olsun katkım olduysa ne mutlu bana:KK16:Allah şansını her daim açık eylesin
küçük prensimizin:nazar:Poster maillerimi aldın mı?

Herkese çoook mutlu sabahlar güzel arkadaşlarım:KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşım nasılsın, kuzuların nasıl. sınavlar açıklandı. nasılmış puan?

okuyup kaçanlardan mısın, yazmıyosun bu ara :D

iyiyiz canım çok şükür kızımın uykusuzluğunu ve iştahsızlığını saymazsak yani:1:
dün bi ara doktora götürdük genel kontrole kan ve idrar tahlili istedi ne zormuş bu idrar kız bebeklerde:32:
bakalım az sonra arıyıp sonucu öğrencem İnşallah bişey çıkmaz
340 puan yapmış ama kendi hoşnut değil bu durumdan daha iyi yapabilirdim diyo
bakalım artık önümüzde bir sınav daha var,hakkında hayırlısı olsun İnş.
aynen okuyup kaçıyorum geçmişi okumaya bi dalıyorum sonra ya azra uyanıyo ya da benim uykum geliyo :51:
öpüyorum canım seni:16:

Günaydınlar herkese:16:
Eylül annesiyim ben.. Oglumu geçen ctesi sünnet ettirdik
Cerrahi yöntemle ürologa ama çok tuhaf geliyor gözüme drlara
Herkese sorduk normal diyolar ama içim hiç rahat degil
Sizin aranızda yaptıran var mı böyle çok fenayım çok:14:

Back
X