Ne güzel gezin walla canım
Ben sabah 7 sularında(bazen daha da erken) emziriyorum,9 gibi kahvaltısını yapıyor Mira,,saatler değişebiliyorda kızın iştahı gibiMesela dün hiç kahvaltı etmemişti 1 lokma bile,meyve satinde sadece armut&elma suyunu içmiş,ama bu sabah yemiş kahvaltısını Tabi sütümün çok azaldığını da belirtmek isterim.
Bu arada sen pastörize süt veriyor musun Kayra'ya geceleri canım?veriyorsan miktarın ne? ben kahvaltılarda bazen sütte(inek sütü)veriyorum ama artık tamamen geceleri de geçsem mi diyorumda?sütüm azaldı çokaz az başlarım belki...
kalkar kalkmaz ki bu saat eskiden 5:30'du ama şimdilerde 6:30 emziriyorum. 7-30 gibi zaten biz kahvaltıya oturuyoruz. o da bizimle yiyiyor. özel olarak ve ayrı bir saatte kahvaltı hazırlamıyoruz. emzirme ve kahvaltı saati yakın ama nedense, ne kadar emerse emsin saat 7 gibi açlık homurtuları başlıyor. hatta ben kahvaltı hazırlayana kadar babası süt-bisbüvi karışımı vermek suretiyle oyalıyor kahvaltıda ise hep aynı şeyleri vermiyorum. burda da çok yazdım, yumurta ve sütü krep şeklinde deniyorum veya peynirli, sütlü, yumurtalı kurabiyeler yapıyorum.(bu sabah yaptım mesela) sonuçta süt, peynir yumurta yiyiyor ama değişiklik görüntüde oldukları için, severek yiyiyor
ay ne iştahlı çocuk demeyiniz, Orhan Cemal de iştahsız zamanlar geçirdi. hiç endişe etmedim, geçici durumlar dedim. nitekim geçti bitti gitti
Bugün altıncı gün canım evet aynen alr deriye toplanmış deriler
Sünnetçiyle çok farklı dr başka türlü yapıyormuş
Kaç gündür aglıyorum kendime kızıyorum sünnetçide mi olsaydı
Diye anneligin çok agır geldigi noktadayım fotosunu çektim bakıp
Bakıp aglıyorum kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim
Kayraydı dimi oglunun adı onun pipisi kaç günde düzeldi ödemi attı
Rengi normale döndü lütfen yardımcı olun bana
selam güzel anneler,tatlı bebekler..
dün 3 saatlik uykunun sonrası kızım çağla gece çok kötü acısını çıkarttı bana
kaç defa uyandı hatırlamıyorum bile..uyanmasına alışkınım da,aglayarak uyanmasına anlam veremedim
dişten olmadıgına eminim..dişimizden hiç sorun yaşamadık..uykusuzum gerginim
birkaç kişiyi dövebilirim
karnımda aç
benimle kavga etmek isteyen varmı
chihiro nasılsın
turuncu ben çağlayı en son 7.30 gibi emziriyorum tabi bazen daha erken bazen dagha geç..
ama uynadıktan sonra kahvaltıya kafar hiç emzirmiyorum..kahvaltı en geç 9 da hazırdır..
kaynanam eşimi aramış demişki,
''eşin çocugu süttenmi kesti yoksa''eşimde demiş yok niye sordun
''dilek kesmiş çocugu daha küçücük yazık,sakın senin eşinde kesmesin söyle ona''
dilek dedigi eltim,o da mayısta dogum yapmıştı..
kesmişse kesmiş beni ilgilendirmez
bende kesecek olsam senden izin almayacam heralde
niye bu kadının her dedigi bana batıyo bende anlamış degilim:))
buldumsanırım kaynana oldugu için:)
her olan olayda banada bir nasihat sıkıştırmassa dayanamaz..herşeye müdahale etmesse gece yatamaz..
yazdıgımı şöyle bir okudum dagaliba ben çatacak yer arıyorum
Turuncu canım biz genelde 6:30 ya da 7:30 da emiyoruz emdikten 2-2,5 saat sonrada kahvaltı yapıyo.
Kizlar bu arada yusuf emre hala ne sürünüyor ne de emekliyor sadece sıralayıp elinizi tutarak yürüyor bu durum kafama çok takıldı okuldan arkadaşlar yere bırak ağlayarak da olsa gider dediler eve gelir gelmez yaptım geri geri gitti çok çok ağladı sizce ne yapmalıyım bu şekilde emekler mi yoksa kendi haline mi bırakmalıyım?
sormamış dilege sormamışamannn o dilegede birşey sorulmaz zaten
herşeye çemkirirvalla bi gün gidecem ben ona bir çemkirecem o olacak
kaynanamın bu olayda bir suçu yoko masum tamam mı
sen kaynanayla gelin arasına niye giriyon kihaklı kadın
1: )
Selamlar
canım bu mesajı görünce aklıma benim kaynana geldi
kv kp demiş ki hejar çocuğu sütten kesmişevet evet yanlış duymadınız kp söylemiş birde yanında kaynım varmış
çok üzüldüm ve sinirlendim hemde utandım benim memişler erkeklerin ağzına dolandı:26:
yaklaşık 1 ay emzirmiyorum yavrumu ama kendi isteğimden değil sütüm olmadı ben ne yapıyım sanki ben çok istiyorumda
bende isterim oğluma 2 yaşına kadar emzireyim Allahım oğlumun rızkını bu kadar verdi buna da şükür
birde demişki emzirmek zor geldi ona o yüzden kesti sütten
tabii suyu kaynatıp sonra ılımasını beklemek sonrada sütü hazırlamak daha kolay
emzirmek çok zor tabii
Kv senden nefret ediyorummmmmmmm artık konuşma yeter susssssssohh bende rahatladım
merhaba kızlar
konu emekleme ve yürüme olunca yazım dedim.hatta geçen dert yanmıştım bende burada kızım emeklemiyor tutunup kalkmıyor vs vs.
ama kızım 2 gün önce geceden program yüklenmiş gibi kalktı.
1 aydır sürünüyordu.emeklemeye başladı.bu arada ayın 26 sında yaşımıza girecezben herald emeklemeden yürüycek diyordum.
yüzüstü dururken oturabilmeyi başardı ve koltuktan tutunup çok kolay bi şekilde ayağa kalkmaya başladı.sıralama çabalarıda var ama parmak ucuna basıyor basmasa onuda yapacak inş
bunların hepsi birden oldu.
demekki hiç kafaya takmamak gerekiyormuş.sizlerde takmayın.bebekler ne zaman hazır olursa o zaman yapacaklar emekleme yürüme vs.
Bir süredir baston puset araştırıyordum,kızım babaannede olunca gündüzleri, 2 puset şart olmuştu. Mclaren almayı planlamıştık joker bebede 300 tl idi indirimli hali.Sonra gezerken mothercare e girdik.Mothercare in puseti 200den 140 a düşmüş aldık,kurtulduk.2. puset olarak almayı düşünenler bir fikir olsun
help....
alakasız olacak ama kontürüm hemen bitiyo:)faturalı kullananlara sesleniyorum
tükürükcelliyim faturalıya geçiyim diyorum,varmı şöyle saatlerce her yöne konuşturup
her kelimeyi kısa kısa mesajla yolladıgım halde mesajı bitmeyen bir kampanya:))
dedikodu paketi istiyorumçoookkk konuşayım ama azıcık ödeyeyim
hadi cevap verin..help dedik
help....
tükürükcelliyim faturalıya geçiyim diyorum,varmı şöyle saatlerce her yöne konuşturup
help....
chihiro nasılsın
bende nar yapıyorum ama ayda 30 lira fazla geliyo banaşekerim bende dediğin operatördenim
ben nar yapıyorum 30 liraya 150liralık konuşuyorum hemde her yöne
bana yeterse herkese yeter diye düşünüyorum
birde faturalı olarak annem 29 lira ödüyor onun tam detayını bilmiyorum ama 2 gün bedavası var
ne güzel bir hediye bu..çok güzel çoookk..pınarda harikasın tatlım..Hediye çekilişinde bize Pınarda hanım hediye alacaktı. kıyafet istemedik, onun yerine çocukla beraber büyüyecek, ömrü boyunca hatırlayacağı bir hediye istedik. veee Pınarda hanım, bizim için TEMA vakfı vasıtasıyla Manisa'daki hatıra ormanına 5 tane fidan dikti
sertifikamızı da gönderdi, çok güzeldi
oğluşumla beraber büyüyecek 5 tane fidan
sertifikamızı da çerçeveletip asacağım
TEŞEKKÜRLER PINARDA TEYZEEE
Al canım sana tarife,,hem uygun hem şık
Eki Görüntüle 683083
Bende değişik tatlı tarifi arıyorum,şu resimdekini yapıcam ama 1 tane daha gerekli:44:
Eki Görüntüle 683085
help....
Bu ne bu? lahana çorbası mıbende nar yapıyorum ama ayda 30 lira fazla geliyo bana
daha az ödeyim daha çok konuşayımsanırım ben imkansızı istiyorum
ne güzel bir hediye bu..çok güzel çoookk..pınarda harikasın tatlım..
o zaman al sana degişik bir tarif
Eki Görüntüle 683089
afiyet olsun:))
sabahtan beri bu anı bekliyordumiyiyim Babyceren hanım, ama bir ara muhabbet sanırım kayınvalide-görümce vs oldu. benim ne görümcem ne de kayınvalidem var o yüzden aranıza katılamadım. görümcem başarılı bir çocuk cerrahıyken genç yaşta vefat etmiş, kayınvalidem ise nişanı takmasının ertesi günü vefat etti kayınvalidemi çok arıyorum, çok bilge, çok hanımefendi bir kadındı
1 tanecil eltim var, o da her gidişimizde önüme sofralar kurar, ilgilenir.
Bu ne bu? lahana çorbası mı,Ben tek lokmalık bir tatlı tarifi istiyorum yaaaa:84: yok mu tarif verecek bir anayiğit
Bende değişik tatlı tarifi arıyorum,şu resimdekini yapıcam ama 1 tane daha gerekli:44:
Eki Görüntüle 683085
Hediye çekilişinde bize Pınarda hanım hediye alacaktı. kıyafet istemedik, onun yerine çocukla beraber büyüyecek, ömrü boyunca hatırlayacağı bir hediye istedik. veee Pınarda hanım, bizim için TEMA vakfı vasıtasıyla Manisa'daki hatıra ormanına 5 tane fidan dikti
sertifikamızı da gönderdi, çok güzeldi
oğluşumla beraber büyüyecek 5 tane fidan
sertifikamızı da çerçeveletip asacağım
TEŞEKKÜRLER PINARDA TEYZEEE
Turuncuuuuu,,sana kahvaltı cevabımda birde soru sordum sütle ilgili gördün mü canım?
Merak ediyorum da cevaplarsan berhudar olurum
Çok şükür canım,,burnu feci şeklide akıyor,otri bebeyi daha uzaktan görünce ağlamaya başlıyor bide.
bunun dışında iyi maşallahyaşgünümüze az kaldı,,birde bazı arkadaşlarımın yaşgünlerine gittim ya bi duygulandımki
sormaRabbim sağlık ve mutluluklarını daim etsin bebişlerimizin
Bir süredir baston puset araştırıyordum,kızım babaannede olunca gündüzleri, 2 puset şart olmuştu. Mclaren almayı planlamıştık joker bebede 300 tl idi indirimli hali.Sonra gezerken mothercare e girdik.Mothercare in puseti 200den 140 a düşmüş aldık,kurtulduk.2. puset olarak almayı düşünenler bir fikir olsun
help....
hemen üst katımda tadilat var saat 9 dan beri çalışıyorlar başım ağrıdı valla,
bu gürültüde minik erkekim 2,5 saattir nasıl uyuyor anlamadım
kız karalahanaya benzettim walla da canım çektinerde bulucam da yapıcam
tatlı tarifi sordum tatlıııııı:125:
Eki Görüntüle 683105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?