• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım ya bazen elimde olmadan takıyorum işte ama burayı okuyunca baya rahatladım kafasına göre takılsın kuzum napiyim geç olsun güç olmasın :16: bu arada senin kaynanaya çok pis uyuz oldum :47: üzerine vazife olmayan şeyler hakkınada yorum yapmayı nbe kadar seviyo bu insanlar anlamış değilim :47:

anlıyorum bende senin gibiyim biri bişey dese hemen takıyorum özellikle çocuğum söz onusu olunca
acaba bizimkinde sorun mu var falan diye takıyordum
ama gerçekten yersizmiş ne kadar takar ve üzülürsek hep kendimize ve bebişlerimize yapıyoruz
onlarda psikolojimizden etkileniyorlar
aynen öyle geç olsunda güç olmasın canım hem sıralıyormuş yusuf ne güzel işte:nazar:
öyledir malesef benim kaynana:47::47:

eminönü tayfası:))
işte herkes görsün:))
iyikide buluşmaya gitmemişim:1:
$A5S9J9HCATGWMZTCA8LVPP0CAODEGD5CARZBJWICAKM3ERSCAY35AP6CAMTXH9MCAA3D2SCCAVAXV7VCA29WD07CAN1H...webp

merhaba kızlar
konu emekleme ve yürüme olunca yazım dedim.hatta geçen dert yanmıştım bende burada kızım emeklemiyor tutunup kalkmıyor vs vs.
ama kızım 2 gün önce geceden program yüklenmiş gibi kalktı.
1 aydır sürünüyordu.emeklemeye başladı.bu arada ayın 26 sında yaşımıza girecez:nazar:ben herald emeklemeden yürüycek diyordum.
yüzüstü dururken oturabilmeyi başardı ve koltuktan tutunup çok kolay bi şekilde ayağa kalkmaya başladı.sıralama çabalarıda var ama parmak ucuna basıyor basmasa onuda yapacak inş
bunların hepsi birden oldu.
demekki hiç kafaya takmamak gerekiyormuş.sizlerde takmayın.bebekler ne zaman hazır olursa o zaman yapacaklar emekleme yürüme vs.

:16::16::16:

evet ya benim görümcede pek sever gözlüğü ama dur BEN hemen söyleyeyim:
SANA GÖZLÜK HİÇ YAKIŞMIYOR:51:
Eki Görüntüle 682591
bu kadar kötü niyetli bi insana bırak gözlüğü hiç bişey yakışmaz :33::33: seni ayrıca takdir ettim canım çok sabırlısın hanımefendiliğini bozmadan bu kadına dayanıyosun kocaman alkış :42: ama yine de fazla alttan alma artık iyilikten maraz doğar dedikleri tam senin görümce! eşinin anlaması lazım bunu çok sinir bozucu :47::47:
anlıyorum bende senin gibiyim biri bişey dese hemen takıyorum özellikle çocuğum söz onusu olunca
acaba bizimkinde sorun mu var falan diye takıyordum
ama gerçekten yersizmiş ne kadar takar ve üzülürsek hep kendimize ve bebişlerimize yapıyoruz
onlarda psikolojimizden etkileniyorlar
aynen öyle geç olsunda güç olmasın canım hem sıralıyormuş yusuf ne güzel işte:nazar:
öyledir malesef benim kaynana:47::47:

Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten böyleleriyle uğraşmak benim kayınvalidem çok iyidir şükürler olsun :nazar: böylelerini görünce çok üzülüyorum kalp kırmak kadar kolay bişey yok önemli olan gönülleri hoş tutmak ama ne yazıkki kimse bunu başaramıyo kolay kolay, sen onları takma :16:eşinle ve çocuğunla huzurlu ve mutlu ol ki çatlasınlar bi güzel :47: ayrıca ben bi annenin rahatı için emzirmeyeceğini düşünemiyorum bile bu nasıl bi art niyet :47: boşver sen 9,5 ay emzirmekte büyük bi şans nasip meselesi bu rızkı bu kadarmış de ve güzel güzel mamalarla büyüt yakışıklı oğlunu...

merhaba kızlar
konu emekleme ve yürüme olunca yazım dedim.hatta geçen dert yanmıştım bende burada kızım emeklemiyor tutunup kalkmıyor vs vs.
ama kızım 2 gün önce geceden program yüklenmiş gibi kalktı.
1 aydır sürünüyordu.emeklemeye başladı.bu arada ayın 26 sında yaşımıza girecez:nazar:ben herald emeklemeden yürüycek diyordum.
yüzüstü dururken oturabilmeyi başardı ve koltuktan tutunup çok kolay bi şekilde ayağa kalkmaya başladı.sıralama çabalarıda var ama parmak ucuna basıyor basmasa onuda yapacak inş
bunların hepsi birden oldu.
demekki hiç kafaya takmamak gerekiyormuş.sizlerde takmayın.bebekler ne zaman hazır olursa o zaman yapacaklar emekleme yürüme vs.

:16::16::16:

merhaba canım ilk önce hayırlı olsun,hayırlısıyla yürümesinide göstersin rabbim
gerçektende öyle biz ne yaparsak yapalım onlar kendi istedikleri zaman yapacaklar benim oğluşumda sürünüyor yuvarlıyor birde koltuğa tutunuyor o kadar:nazar:bunada şükür bizde görürüz o günleri inşallah:16:

bu kadar kötü niyetli bi insana bırak gözlüğü hiç bişey yakışmaz :33::33: seni ayrıca takdir ettim canım çok sabırlısın hanımefendiliğini bozmadan bu kadına dayanıyosun kocaman alkış :42: ama yine de fazla alttan alma artık iyilikten maraz doğar dedikleri tam senin görümce! eşinin anlaması lazım bunu çok sinir bozucu :47::47:

Canım hani teorilerle pratikler birbirini tutmaz derler ya,,işte öyle bir durum:27:eşim ne zaman dinlese güya beni haklı bulur ama
sen alttan al der,,hep onun sevgisi uğruna katlandım ama bu çok dokundu ondan sizle bile paylaştım...Evet halısın iyilikten maraz doğuyo gerçekten.B planım var onun için:47:korksun artık benden:47: Geri vites yapmıcam,,alttan almıcam bunu:47:
KA DI NIZ HAK LI YIZ KA ZA NA CA ĞIZ:kkk:

Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten böyleleriyle uğraşmak benim kayınvalidem çok iyidir şükürler olsun :nazar: böylelerini görünce çok üzülüyorum kalp kırmak kadar kolay bişey yok önemli olan gönülleri hoş tutmak ama ne yazıkki kimse bunu başaramıyo kolay kolay, sen onları takma :16:eşinle ve çocuğunla huzurlu ve mutlu ol ki çatlasınlar bi güzel :47: ayrıca ben bi annenin rahatı için emzirmeyeceğini düşünemiyorum bile bu nasıl bi art niyet :47: boşver sen 9,5 ay emzirmekte büyük bi şans nasip meselesi bu rızkı bu kadarmış de ve güzel güzel mamalarla büyüt yakışıklı oğlunu...

gerçekten şanslısın canım Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah :nazar:
zaten artık takmıyorum istediğini söylesin arkamdan günahlarımı alsın ki cennete gireyim:27::27:
benim için önemli olan tek şey ailemin huzuru ve sağlığı gerisi umrumda değil zaten:16:
kocam beni çok seviyor diye çatlıyor zaten:27::27:
ya düşün ben emzirmeye üşeniyormuşum bunu küçük bir çocuğa söylesen güler :47:aman neyse boşver
konuşmaya bile değmez böyle insanlar:24:

Bizimki tam cumartesi gününe denk geliyor ama h.içine denk gelseydi sanırım h.sonuna alırdım yine.
Arada bir kaç gün olması çok da önemli değil bence.
Bu arada köepk dişimi çıkıyor yoksa ilk azı dişimi ?Normalde şuan sırada olan ilk azı dişleri

Köpek sanırım tam da göstermiyor,ağzını açtırmıyor ki tam bakabilelim.Köpek dişinin çıkacağı yer beyaz olmuş gibi.

gerçekten şanslısın canım allah muhabbetinizi arttırsın inşallah :nazar:
Zaten artık takmıyorum istediğini söylesin arkamdan günahlarımı alsın ki cennete gireyim:27::27:
Benim için önemli olan tek şey ailemin huzuru ve sağlığı gerisi umrumda değil zaten:16:
Kocam beni çok seviyor diye çatlıyor zaten:27::27:
Ya düşün ben emzirmeye üşeniyormuşum bunu küçük bir çocuğa söylesen güler :47:aman neyse boşver
konuşmaya bile değmez böyle insanlar:24:

hejarcım konuşmaya değmez deyip 5 sayfa onları konuştuğumuzun farkındasın dimi canım:1:

kaptırmışım naapiim canım:1::1:
bugünlük bu kadar yeter o zaman:27::27:
Miracım nasıl oldu:16:
Çok şükür canım,,burnu feci şeklide akıyor,otri bebeyi daha uzaktan görünce ağlamaya başlıyor bide.
bunun dışında iyi maşallah:nazar: yaşgünümüze az kaldı,,birde bazı arkadaşlarımın yaşgünlerine gittim ya bi duygulandımki
sorma:16: Rabbim sağlık ve mutluluklarını daim etsin bebişlerimizin:nazar:

Turuncuuuuu,,sana kahvaltı cevabımda birde soru sordum sütle ilgili gördün mü canım?
Merak ediyorum da cevaplarsan berhudar olurum:16:

Çok şükür canım,,burnu feci şeklide akıyor,otri bebeyi daha uzaktan görünce ağlamaya başlıyor bide.
bunun dışında iyi maşallah:nazar: yaşgünümüze az kaldı,,birde bazı arkadaşlarımın yaşgünlerine gittim ya bi duygulandımki
sorma:16: Rabbim sağlık ve mutluluklarını daim etsin bebişlerimizin:nazar:

burun akıntısı mevsimselde olailir canım,başka bişey olmasında
ahh ahh o otri bebeyi sorma hiç görünce anlıyorlar artık akıllı bıdıklar:nazar:
yaş günleri çok sizde maşallah baya fikir edinmişsindir,az kaldı Miracığında d.gününe
amiinnn inşallah gerisi boş zten:nazar:

Back
X