2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla ben de öyle cnm. ilk zamanlarımı özledim burada daha çok vakit geçirebiliyordum ama işlerim çok yoğun.Onlar artık kurtlu cnm istesek de zaptedemeyiz.şimdi mesela ben kızıyorum ona hayır yada hııı diyorum.oda bana dönüp hıı deyip kızıyor.hele karıştırdığı şeyi önünden,elinden yada kendisini al kıçını yırtıyor.ama ama ama çok çok çok tatlılar.

sağol teyzesi güzel dileklerin için.Mahir paşamız nasıllar?Sağlığı, keyfi yerinde mi?

köstebek pastanın da tarifini vermemiştiniz anneZEYNEP hanım, alacağınız olsun

ben de size biscottimin adını vermeyeyim de görün ayyy, ağzımdan kaçırdııım

muzlu prenses;

en alt kata kızarmış etimekleri diziyorsun.onları sıcak şerbetle yumusatıyorsun.üzerine komple yuvarlak kesilmiş muzları koyuyorsun.üzerine krem şanti onun üzerine de krema döşüyorsun.istersen üzerine bir kaç daha muz,krem şanti ve krema sürüp kapatıyorsun.üzerine fındık,ceviz,yada rendelenmiş çikolata parçaları,tarçın,kakaolu bisküvi serpiştirebilirsin.cevizlisi daha hoş.dolaba koymayı unutmayın.hamilelikte favori tatlımdı.

kurabiyeyi ise uzun zamandır yapmıyorum.ama çok basit üzerine de bir tanecik kavrulmuş fındık koyuyorsun.tarifimi bulursam bakayım.kek,poğaca işlerine aşağı yukarı 2 yıldır elimi sürmüyorum kv. sağolsun.ama prensesss ımmmm tam bana göre.bak cnm çekti ya....

cantık ise hamuru yumusacık oluyor.biraz yağlı ama olsun.sanırım içine kavurarak soğan,karabiber ve kıyma koyuyor.hamuru mayalıyor.ne demek şekerim iste yaptırırım valla.kırmaz beni.pamuk gibi kalbi vardır onun.

tütü de ya 100 yada 115 tl'ye gelecek.sen pasta siparişini verdin mi?

Son düzenleme:
sorun diiil cicim,,enişte Kayra'yla aynı gün doğmuş

anaaaaammmm!!!kayracıkla mı aynı günmüş ay ne güzel

eşime;

uğurbözüklü bir tshirt mü yaptırsam doğum gününde bi tane de papyon alırım

ya ben daha adamıma ne alacağıma karar veremedim.öyle çok pahalı şeyler alamam ama.bir fikir verin bakalım.anlamlı bişeyler yapayım istiyorum...

ayy cnm benım cok saol..ben şakacıktan takılıyorum...
pastayı ise o sana dediğim yere vericem sanırım.. yarın konuscam bakalım..2 tane yaptırcam zaten.. inş güzel olur...

bambucan,ecesuelif sizler de hoş geldiniz?

nasılsınız bakalım.yavruşlar nasıllar?

bambucan belin nasıl oldu şekerim?fizik tedavi bitti mi?

ay ne akdar hoşuma gitti böyle yazısmak.neyse tamam sustum.şimdi biri gelecek

Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum çünkü kararsız olduğum bir konu var...
Kayra doğduğu gün emzik ile tanıştırıldı ve o gün bugündür bu emzik denen şey çoook işimize yaradı.Özellikle gece uyanmalarında tekrar uykuya geçmesinde veya bir şey olduğunda avutulma amaçlı çok iş gördü...
Ben normalde emziğini sadece yatacağı zaman veriyordum veya dışarı çıktığımda çok ağlarsa avunma amaçlı veriyordum.Onun haricinde gündüz sürekli emzik emen bir bebek değil.Daha doğrusu versem emerdi ama vermemeyi tercih ettim.
Şimdi 1 haftadır ise burnu feci tıkalı ve emziğini ememiyor.Eline alıp onunla oynayarak uyuyor.Arada bir emme girişiminde bulunuyor ama ememeyince sinirlenip emziği fırlatıyor ve emziksiz uykuya geçiyor.Dediğim gibi yaklaşık 1 haftadır her uykudan önce emziğini veriyorum ama ya atıyor ya da elinde bekletiyor ememediği için.
Şimdi ben diyorum ki acaba bu vesile ile emziği tamamen bıraktırsam mıııııı,yoksa daha 1 yaşında,en azından 2 yaşına kadar çok iş görür düşüncesi ile burnu açılınca tekrar versem miiii ?

Evet nagişimmm Kayram da 27 nisan doğumlu
Bence hediye için tişört ve papyon işi çok güzell

cnm benim de kara kara düşündüğüm bir konu.bence durum böyleyken bıraktırıver.yoksa zorlanacaz gibi.gece memesi düşünce ağlıyor bizimki çogunlukla. ben nasıl vazgeçirecem?bizimki de sadece uykuda alışkın özellikle gece uykusunda.bununla ilgili bir yöntem de var mısır acaba ya?:26:

ben buralardayım ama fazla katılamıyorum aranıza benim kızçem birazcık kuduruk olduda bu günlerde bide internetim sadece mutfakta cekince zor oluyo.
bu arada sizinle temamız aynı uğur böceği bende uğur böceği yapıcam

maşşallah yaren nura benim kızda sıralıyo emekliyo koltuklara tırmanıyo canı işterse tay tay duruyo ve kendine el şaklatıyo ama bir tay tay tutmaya calışınca bize bağırıyo ve yere oturuto

ne bakıyosunuz yazsanıza

vay be 25 kişiyiz he surda.

azraece; cnm hoşgeldin nasılsın?

tavşanlı kuju; sen de hoşgeldin.nasılsın bakayım?

Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 14 ziyaretçi)
nagihan3005, azraece+, bambucan+, TuRuNCu+, dilberege+, biangel_kujum+, ecesuelif+, pampis+, ZADA+, rosalde, melegim34+

valla çok kararsızım yaa.
Özellikle gece uyandığında tekrar dalması için süper oluyordu emzik.
Şimdi ise gece uyandığında emzik ememediği için tekrar uyutmak için yatağıma alıyorum.Ya ayağımda sallayıp tekrar yerine koyuyorum ya da ortamızda yatıyor.
Yaza doğru artık tamamen odasını ayıracağım için bu konu biraz düşündürüyor işte.
Birde Kayra çok emzik emen bir bebek değil.Yani gece ağzına ver,2 dk içinde uykuya dalar ve geri çıkarır emziği ama illa olacak yani :)))

Merhaba canım..evet işler yoğun bu aralar pek yazamıyorum.. ara ara aralardan dalıp yazılanları okuyorum.. Doğumgünleri yaklaştı hazırlık telaşı vs.. heyecanla takip ediyorum.. Ben henüz bişey yapmadım.. zaten çok gelecek kimse de yok aile büyükleri ve bir kaç arkadaş.. Ama tabi güzel ikramlıklar hazırlamayı düşünüyorum.. Kaan iyi aynı Yaren Nur gibi tüm odaları emekleyerek turluyor.. mutfak çekmecelerinde ne var ne yok çıkarıyor.. bir haftadır biraz iştahsızdı ma şükür bir kaç gündür normale döndü.. Tay tay duruyor artık herhalde bizde yakında yürümeye başlarız diye düşünüyorum:)

Canım bende emziği sadece uyutmadan önce veriyorum.. Senin dediğin gibi bazen almak istemiyor kafasıyla hayır yapıyor ve ağzını açmıyor bende ısrar etmiyorum.. veya bazen alıp oynuyor dişlerini kaşıyor (Emziği komple silikon) yumuşal olduğu için iyi geliyor herhalde.. Geceleri uyandığında veriyorum bir kaç dakika sonra uykuya dalınca kendi atıyor.. Bende 1 yaşından sonra emziksiz uyutmaya çalışacağım

turuncum şaka bir yana da ne alayım bu adama yaaa.ne alsam ne alsam?ay alınacak çokkk seyler var ama ben hem anlamlı, hemde uygun bişey olsun istiyorum.

Erkeğe alınabilecek anlamlı bir hediye....Hmmmm.
Ben biraz odunumdur bu konularda canım ya...
Benim eşimin doğum günü haziran ortasında.Ben bornozu kötü olduğu için bornoz takımı alacağım,birde üzerine yazı yazılabilen çikolatalar var.Bir ara chihiro79 adresini paylaşmıştı.O siteden her çikolata paketine farklı bir sevgi sözcüğü yazdırıp vermeyi planlıyorum şimdilik.
Diyorum ya çok üretken değilim :)

Arkadaşlar size bir sorum olacak..

Ben Kaanı hala emziriyorum.. Gece sadece anne sütü alıyor.. gündüzleri yemek, ara öğünler vs ve her uykudan önce mutlaka anne sütü alıyor.. buzluğa yaptığım stoklardan annem eriterek veriyor..
Gün içinde de sağıyorum.. sabah 100 cc öğlen 100 cc sağıyorum.. akşma eve gediğimde de emziriyorum..

Bu ay sonu 3 günlük yurt dışı seyehatim olacak.. Buzluktaki süt stoklarım da o zamana bitmiş olacak gibi görünüyor.. Yurt dışında sağdıklarımı da getiremeyeceğim maalesef diyorum ki bu sürede acaba inek sütü mü versem? Yoksa Aptamil devam sütlerinden mi denesem? Zaten bundan sonra stoklar bitince gündüz de vermem gerekecek.. yavaş yavaş alıştırsam mı?

Ne dersiniz.. bana bir akıl verin nolur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…