Gizz korkurtun valla o biyiklar ne oyle :)).kapilarin arkasindan dikizlemeleremi basladin yoksam :))
X man gelmis hadi gozun aydin..adama bu gece atma terlik baride kizi ile hasret gidersin azcuk olmazmi:26:
iyi geceler arkadaşlar:)ben geldim:))
misafirlikteydik ancak geldim çocukları uyuttum..
benim pc yi sabah eşim götürmüştü yaaaa bir baktım akşam yepyeni sıfır bir lap top getirmiş bana
çok sevindirik oldum çookkk
doğum günümde birşey almamıştı gerçi ben alma demiştim:)
bunu dogum günü hediyesi diye almış:))
şimdi yeni pc ye alışmaya çalışıyorum..eskisi 3 yıllıktı baya alışmıştım ona..
biraz içim buruk oldubende eski eşyalar gidince üzülenlerdenim:)
neyse bunada alışırım heralde:))
Walla heran bir tane de datlum diye annesine yapabilirim Ayşe Minel'in"Terlik" temalı ama
Kujum xmen'e çektirmekten gündüz uğramıyor bize bende ekledim ki görsün diyeBeğenmene sevindim cicim,
işlaaa annesi de beğenir
Ne çekti be xmen enişte ne çektiiiii
Annetavşancım geçenlerde sormuştun,,bak bakalım beğenecekmisin
Beğenirsen güzel kızıma yollıcam,detaylar özelden
Eki Görüntüle 682343
cok guzel olmus, bayıldım davşana
Ne güzel gezin walla canım
Ben sabah 7 sularında(bazen daha da erken) emziriyorum,9 gibi kahvaltısını yapıyor Mira,,saatler değişebiliyorda kızın iştahı gibiMesela dün hiç kahvaltı etmemişti 1 lokma bile,meyve satinde sadece armut&elma suyunu içmiş,ama bu sabah yemiş kahvaltısını Tabi sütümün çok azaldığını da belirtmek isterim.
Bu arada sen pastörize süt veriyor musun Kayra'ya geceleri canım?veriyorsan miktarın ne? ben kahvaltılarda bazen sütte(inek sütü)veriyorum ama artık tamamen geceleri de geçsem mi diyorumda?sütüm azaldı çokaz az başlarım belki...
Yürü be arkadaşım,kim tutar seni
Bu cümlelerin dünyanın 8.harikası oldu resmen
9.harikası da sıkan ayakkabıdan ayağını çıkartmak ama onun konumuzla ilgisi yok
Selamlar
canım bu mesajı görünce aklıma benim kaynana geldi
kv kp demiş ki hejar çocuğu sütten kesmişevet evet yanlış duymadınız kp söylemiş birde yanında kaynım varmış
çok üzüldüm ve sinirlendim hemde utandım benim memişler erkeklerin ağzına dolandı:26:
yaklaşık 1 ay emzirmiyorum yavrumu ama kendi isteğimden değil sütüm olmadı ben ne yapıyım sanki ben çok istiyorumda
bende isterim oğluma 2 yaşına kadar emzireyim Allahım oğlumun rızkını bu kadar verdi buna da şükür
birde demişki emzirmek zor geldi ona o yüzden kesti sütten
tabii suyu kaynatıp sonra ılımasını beklemek sonrada sütü hazırlamak daha kolay
emzirmek çok zor tabii
Kv senden nefret ediyorummmmmmmm artık konuşma yeter susssssssohh bende rahatladım
allah bu anlayışsız büyüklere akıl fikir versin
eevt canımm şükürler emzirdim 9,5 ay boyunca hiç emziremeyenler var
ilk başta çok zülüyordum emziremediğim için tabii hassastım bu konu açılınca hemen ağlamaya başlıyordum ama
şimdi cevaplarını çatır çatır veriyorumzayıf olur laf söylerler kilolu olur yine laf söylerler
tabiiki hiç kimseyi ilgilendirmez sütten kesip kesmeyeceğini bunu en iyi sen bilirsin
yürüme konusunda zaten çok üstene düşmüyoruz,biz ne yaparsak yapalım onlar istedkleri zaman yürüyecekler
çok akıllı bu bıdıklarbizim oğlanda biraz çarpık bacaklı ama doğuştan öyle belki sonra düzelir bilmiyorum
babası futbolcu ayağı diyor
bende 9 felan emzirdim çok şükür
demek topcu olcak aras oy kıyamam
benım tavşanda o sesiyle kesin popçu olcak
evet ya benim görümcede pek sever gözlüğü ama dur BEN hemen söyleyeyim:
SANA GÖZLÜK HİÇ YAKIŞMIYOR
Eki Görüntüle 682591
yok bacım baya yakışmış tam onluk bence
Canım hani teorilerle pratikler birbirini tutmaz derler ya,,işte öyle bir durumeşim ne zaman dinlese güya beni haklı bulur ama
sen alttan al der,,hep onun sevgisi uğruna katlandım ama bu çok dokundu ondan sizle bile paylaştım...Evet halısın iyilikten maraz doğuyo gerçekten.B planım var onun içinkorksun artık benden Geri vites yapmıcam,,alttan almıcam bunu
KA DI NIZ HAK LI YIZ KA ZA NA CA ĞIZ
ah bu eşlerin hatrı olmasaİŞLAAA KAZANACAĞIZ
help....
alakasız olacak ama kontürüm hemen bitiyo:)faturalı kullananlara sesleniyorum
tükürükcelliyim faturalıya geçiyim diyorum,varmı şöyle saatlerce her yöne konuşturup
her kelimeyi kısa kısa mesajla yolladıgım halde mesajı bitmeyen bir kampanya:))
dedikodu paketi istiyorumçoookkk konuşayım ama azıcık ödeyeyim
hadi cevap verin..help dedik
bende tükürüklü hazır kart kullanıomiyi ama ya 250 hat içi 250 hat dışı konuşuom çatır çatır yetio bana 19 tl
hemen üst katımda tadilat var saat 9 dan beri çalışıyorlar başım ağrıdı valla,
bu gürültüde minik erkekim 2,5 saattir nasıl uyuyor anlamadım
oy maşallah uyusunda büyüsün
Kayrayı saat 2.30da yatırdım ve hala uyuyor...
İğnesini sabah vurdurduğumda sabah 3 saat uyurdu..Bugün öğleden sonra vurdurunca kötü oldu.
Neyse artık gece 12ye kadar otururuz herhalde
kIyamam GÜZEL GÖZLÜ KAYRAYAçok geçmiş olsun
İYİ GÜNLER OLSUN MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI
ALLAH sağlık sıhat afiyet bol iştah versin
Misafirlerin gitmesine az kaldı ohhX menımde evde işe gitmedi gece gitcek eski evimize kilt felan değiştirecekmiş
ben daha hiç bi hazırlık yapmadım tavşanıma 11 mayısa az kaldı 12 mayısta kutlucaz pazar tek o belli
menü yapmadım değişik tarif bakcam misaifrler gidince süs felanda bakmadım anadolu yakasında böle şeylr yok
bakalım kısmet aile arasında istiom ben ama karkadaşlarımda geliriz dio evim küçük annemin evinde yapabilirimde ay bilmiyom ALLAH kolaylık versin hepimize
bunlarda cok güzel tatlım ama bu sekerleri görünce artık midem bulanıyo rsmen gecen sene hergün bu sekerlerden yiyodum bağımlılık yapmıştı resmen bana awm deki sekerciyi biz zengin ettik. siz ne güzel kendi ellerinizle herseyi yapıyorsunuz bende partidünyasını zengin ediyorumherseyimi izmitteki parti dünyasından alıcam bu pazar inşallah
karam8134 ; canım dediğim gibi daha yarası çok yeni.Eğer doktorlar bir sıkıntı olmadığını söylüyorsa bu kadar üzme lütfen kendini.
Bak sütünde etkileniyor bu durumdan.Yazık kuzuma..
Ben bebeğimin sünnet sonrası ilk halini tam hatırlamıyorum ama şuanki hali ile çok da fark yoktu sanırım.
Üzerinden 11.5 ay geçmiş ama tek bildiğim bizimki bu kadar kızarık ve şiş olmadı hiç.
Belki yeni doğmuş olduğu için daha çabuk iyileşti bilemiyorum.
Biangel kujum mesaj kutuna bak
saol canım kilolu bir bebek efe ondan üst deri içteymiş falan filan beklemekten başka bir şey yok galiba
elimde degil canım heraltını görüşümde
tekrar tekrar teşekkür ederim sorunca dr bana da haber verir misin özelime msj atarsan sevinirim
burdan takip etmek çok zor olur
Babyceren ; yeni leptopun hayırlı olsunnnnn.Güle güle eskit :))
Artık tablete ihtiyacın kalmadı
Bak dün sen olmayınca sayfalarda dolmamış hiç.Bu yeni bilgisayarın hiiiç bozulmasın emii
Beykozzz ; canım geçen aktif olmayanlar için nerede olduklarını sormuştummm,seni sormamışım kusuruma bakma emii
Şaka bir yana,eskisi gibi görüşemiyoruz artık.Bebişler büyüdükçe yoğunluk artıyor.Senin enes ve benim kayra sayesinde nefes alacak zamanımız kalmıyor.Zaten ikiside aynı model.Kayrada enes gibi sürekli peşimde.Kedi gibi bacaklarımın arasında dolaşıyor kucağına al diye :))
Öpüyorum seni ve sarı şekerimi.
yaaaaa ben seni cok seviyorum
canım arkadasım sen ne kadar kalbi güzel ve eli acık insansın
inan okadar sevindimki okadar duygulandımki anlatamam
sen gercekmisin bukadar sözünün eri eli acık gönlü acık candan bir insan olamaz Ya
ta oralardan bana maddi manevi degeri kocaman olan seyleri yollaman mutluluktan cıldırttı beni
tam bebek kuranına gitmiştim kargon gelmiş canımın içi
oraya getirmesini istedim akrabamdan getirdi bir havam vardı görme
kv eşimin akrabaları falan ne almıs kim göndermiş aaaa taaa oralardanmı gelmiş demeler
içini actım ve hediyelerini cıkardım
(aklıma acaba don falanmı gönderdi geldi gıııı Allahtan degilmiş)
hepsi birbirinden özel ve güzel hepsi sen kokuyor hayatım
samimiyetin içtenligin iyimserligin
kimmi bu yazdıgım kişi tabiki MELEĞİMMMM
yaaaaa ben seni cok seviyorum
canım arkadasım sen ne kadar kalbi güzel ve eli acık insansın
inan okadar sevindimki okadar duygulandımki anlatamam
sen gercekmisin bukadar sözünün eri eli acık gönlü acık candan bir insan olamaz Ya
ta oralardan bana maddi manevi degeri kocaman olan seyleri yollaman mutluluktan cıldırttı beni
tam bebek kuranına gitmiştim kargon gelmiş canımın içi
oraya getirmesini istedim akrabamdan getirdi bir havam vardı görme
kv eşimin akrabaları falan ne almıs kim göndermiş aaaa taaa oralardanmı gelmiş demeler
içini actım ve hediyelerini cıkardım
(aklıma acaba don falanmı gönderdi geldi gıııı Allahtan degilmiş)
hepsi birbirinden özel ve güzel hepsi sen kokuyor hayatım
samimiyetin içtenligin iyimserligin
kimmi bu yazdıgım kişi tabiki MELEĞİMMMM
Gonlu genis arkadasimin, belki bizim paket oyledi idi bilmiyorumki..yani Mahir balli bir cocuk gelen giden eli bos gelmiyor masallah yaa nasipli oglan
oh ohhh :) maaşallah... bu ne yaa... ne cok hediye vermiş elifin annesi...
benim de doğum gününe katılasım geldi valla
ben çok begendim.. süper
hakkını helal et melegimcim cok güzeller resimlerini koycam kızlar ben sizi tanıdıgım için cok mutluyum cünkü siz sözünün eri ve sanal degil gercek arkadaslarsınız
ben cok mutlu oldum melegim
sana uzaktan agır cekimde kosup sarılasım var
biride demediki hejar mesaj kutuna bak
canım hoşgeldin geçmiş olsun kuzuna,bizde sünnet düşünüyoruz hayırlısı inşallah
senin kuzuda çabuk toparlar umarım Turuncucum sana cevap vermiş
kujumm senin o popçu kızını öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?