Arkadaşlar size bir sorum olacak..
Ben Kaanı hala emziriyorum.. Gece sadece anne sütü alıyor.. gündüzleri yemek, ara öğünler vs ve her uykudan önce mutlaka anne sütü alıyor.. buzluğa yaptığım stoklardan annem eriterek veriyor..
Gün içinde de sağıyorum.. sabah 100 cc öğlen 100 cc sağıyorum.. akşma eve gediğimde de emziriyorum..
Bu ay sonu 3 günlük yurt dışı seyehatim olacak.. Buzluktaki süt stoklarım da o zamana bitmiş olacak gibi görünüyor.. Yurt dışında sağdıklarımı da getiremeyeceğim maalesefdiyorum ki bu sürede acaba inek sütü mü versem? Yoksa Aptamil devam sütlerinden mi denesem? Zaten bundan sonra stoklar bitince gündüz de vermem gerekecek.. yavaş yavaş alıştırsam mı?
Ne dersiniz.. bana bir akıl verin nolur?
İnek sütüne alıştırmanı tavsiye ederim...
Artık büyüdüler ve rahatlıkla içebilir ki inek sütüne alışacak olması ilerisi için kolaylık olur.
Benim yiğenim 3 yaşında ve hala mama içiyor !!
Annesi mamanın daha besleyici olduğu kanaatinde ve inek sütüne alıştırmadı.Şimdi ise çocuk inek sütünü ağzına koymuyor...
Peki nasıl veriyorsun.. Günlük süt mü? Ilık mı veriyosun? su ile sulandırıyormusun? Amma çok soru sordum dimi
Bizimki emiyor yaa.. avaba birden inek sütü verdiğimde redder mi?
Peki nasıl veriyorsun.. Günlük süt mü? Ilık mı veriyosun? su ile sulandırıyormusun? Amma çok soru sordum dimi
Bizimki emiyor yaa.. avaba birden inek sütü verdiğimde redder mi?
Tatlım benim oğlan her türlü sütü içiyor.Yoğurt mayalayacağım zaman kalan günlük sütüde içer,onun haricinde tam yağlı pastorize süt alıyorum ben.Hiç su ilavesi yapmadan direkt buzdolabından çıktığı gibi buz gibi içiyor benim sıpa.
Senin oğlun eğer ılık sütü sevmezse soğuk süt deneyin.Mutlaka sever diye düşünüyorum
ben yaklaşık 2-3 aydır inek sütü veriyorum ve ılık bi sekilde veriyorum aptamilin kaşık mamaları var sütünün içine 2 tatlı kaşığı bisküvili kaşık maması ekliyorum be öyle veriyorum bu sekilde uyumadan önce içer sende bebeğinin nasıl içmek istediğini damak tadını deyerek öğren bence benim kızım sadec içmiyo ilk başlarda biraz sulandırabilirsin istersen
arkadaşlık gönderdim
bambucan,ecesuelif sizler de hoş geldiniz?
nasılsınız bakalım.yavruşlar nasıllar?
bambucan belin nasıl oldu şekerim?fizik tedavi bitti mi?
ay ne akdar hoşuma gitti böyle yazısmak.neyse tamam sustum.şimdi biri gelecek
Birsey daha söyliyim menülerinize kızlar çilekli lolipop yapabilirsiniz cok güzel oluyo ve yapılısıda cok kolay
Şekeri tencerede eritiyorsunuz koyu kıvamlı çilekleri yıkayıp kuruluyorsunuz ve uzuuuuuun kurdanlar varya hani onlara geciriyorunuz yapraklarınıda koparmayın cileklerin sonra cilekleri erimiş sekere batırın ve elinizde varsa bi fağnusa yoksa kavanoza cilekler yukarıda olacak sekilde dizin ... isterseniz çilekli lolipoplarınızı kurdeleyle süsleyın olduda bitti doğum gününe gelen cocuklar sevecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?