2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada serbetli tatlı yapacak arkadaşlara söylemek istiyorum benim kayın validem serbetli tatlılarda azıcık uzman gibidir ve günlerinde falan hep bir gün öncesinden yapar ve serbetinide bir gün önce döküyo bende öyle yapıyorum ve cok güzel oluyo gül tatlısınida cok yaparım bir gün önceden dökün ve tatlının hamuruna azıcık gıda boyası yada kızılcık surubu dökün kızrmızı cok daha güzel oluyo ve yanına 2 tanede yaprak yapabilirsiniz değişirk oluyo benden size tavsiye

İnek sütüne alıştırmanı tavsiye ederim...
Artık büyüdüler ve rahatlıkla içebilir ki inek sütüne alışacak olması ilerisi için kolaylık olur.
Benim yiğenim 3 yaşında ve hala mama içiyor !!
Annesi mamanın daha besleyici olduğu kanaatinde ve inek sütüne alıştırmadı.Şimdi ise çocuk inek sütünü ağzına koymuyor...

iyi diyelim iyi olalım nagişim:) dertsiz başıma dert aldım kalktım koca evi dip temel temizlemeye onunla uğraşıyorum sabahtan pazara gittim geldim yoruldum tabi annem tutturdu mutfak halını yıkattır çok pis diye bende halı yıkamayı aradım gelin alın diye. o arada yemek yapıyorum tel çaldı yabancı numara dedim halıcılar herhalde boğuk bir ses napıyon dedi sağolun dedim tanımadınmı dedi hayır kimsiniz dedim sizi isteyen biri dedi bende sen git ananı iste deyip kapattım annem noluyor dedi sapık dedim tekrar arıyordu annem aldı açınca ne istiyon dedi anne benim demiş eşim sapığıymış:) seyirde şarjı bitmiş arkadaşından arıyormuş annem diyor saf kocasını tanımıyo:) kafam bi milyon anlıyacağın:)

hoşbulduk nagihan...sağol cnm...iyiyiz çok şükür...sen ve yaren nur nasıl?..bugün işler yoğun değil galiba...ben bu hafta burayı hiç takip edemedim..aklım burda kaldı..herkes iyidir inş..üzerimde bi ağırlık ,yorgunluk var...bahardan galiba...bugünde gözlüğümün camı kırıldı..oğlum bugünlerde maşallah her tuttuğu yerden ayağa kalkıyo...elinden tutuncada adım atabiliyo ama kendikendine daha bilemiyo adım atmayı...kendi başına bırakamıyorum hiç..biyerlere çarpacak diye korkuyorum..
turuncu bi ara kayranın hasta olduğunu okumuştum...nasıl oldu...daha iyidir inş..
bu arad kızlar geçen hafta yeğenim rota virüsü kapmış..ishal kusma..1 kilo vermiş..serumla beslenmiş...iştah sıfır...aman kızlar özellikle bizim gibi aşı yaptırmadıysanız çok dikkatli olmak lazım...
nagiş slm verdin cnm sayende içimdekileri boşalttım şimdilik...

Peki nasıl veriyorsun.. Günlük süt mü? Ilık mı veriyosun? su ile sulandırıyormusun? Amma çok soru sordum dimi
Bizimki emiyor yaa.. avaba birden inek sütü verdiğimde redder mi?

Birsey daha söyliyim menülerinize kızlar çilekli lolipop yapabilirsiniz cok güzel oluyo ve yapılısıda cok kolay
Şekeri tencerede eritiyorsunuz koyu kıvamlı çilekleri yıkayıp kuruluyorsunuz ve uzuuuuuun kurdanlar varya hani onlara geciriyorunuz yapraklarınıda koparmayın cileklerin sonra cilekleri erimiş sekere batırın ve elinizde varsa bi fağnusa yoksa kavanoza cilekler yukarıda olacak sekilde dizin ... isterseniz çilekli lolipoplarınızı kurdeleyle süsleyın olduda bitti doğum gününe gelen cocuklar sevecektir

Peki nasıl veriyorsun.. Günlük süt mü? Ilık mı veriyosun? su ile sulandırıyormusun? Amma çok soru sordum dimi

Tatlım benim oğlan her türlü sütü içiyor.Yoğurt mayalayacağım zaman kalan günlük sütüde içer,onun haricinde tam yağlı pastorize süt alıyorum ben.Hiç su ilavesi yapmadan direkt buzdolabından çıktığı gibi buz gibi içiyor benim sıpa.
Senin oğlun eğer ılık sütü sevmezse soğuk süt deneyin.Mutlaka sever diye düşünüyorum

ben yaklaşık 2-3 aydır inek sütü veriyorum ve ılık bi sekilde veriyorum aptamilin kaşık mamaları var sütünün içine 2 tatlı kaşığı bisküvili kaşık maması ekliyorum be öyle veriyorum bu sekilde uyumadan önce içer sende bebeğinin nasıl içmek istediğini damak tadını deyerek öğren bence benim kızım sadec içmiyo ilk başlarda biraz sulandırabilirsin istersen

Çok teşekkür ederim arkadaşar.. Deneyeceğim bakalım.. :)

canım benim çok teşekkür ederim.
fizik biteli 2 hafta oluyor. tedavinin faydasınıda fizik bittikten 2 hafta sonra anlarsınız demişlerdi ama malesef değişen b,rşey yok henüz
umarım zamanla daha iyi olurum.. inşallah sen ve güzel prensesimizde iyisinizdir

27.de düğünümüz var bu yüzden kayınvalidemlerdeyim yaklaşık 10 gündür.
ve hiç giremedim bu yüzden, sizleri özledim merak ettim..
hasta olan bebeklere geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler..
malesef azrada hasta.. salya sümük yavrum nefes alamıyo emmiyo yemiyo... off offf yani..
dualarınızda bizide unutmayın lütfen...

mutluanne, turuncu, planner, çicekçicek, babyceren,nagihan, annezeynep,beykoz, mybabylove......
sizleri ve yavrularınızı özledim.
kimbilir neler kaynatıp nasılda yeni fikirler ortaya çıkarmışsınızdır..
ben malesef yararlanamıyorum

_planner_ cnm burdaki pc de ofis programı olmadığından sanırım maili açamadım..
ancak eve gidince görebilecem ve merakımdan çatlıyorum..

sizleri kocaman öpüyorummmmmm

Canım ben hazırdan yaptım,,gelen büyüklere de sevdiricem şekeri

Kayrayı saat 2.30da yatırdım ve hala uyuyor...
İğnesini sabah vurdurduğumda sabah 3 saat uyurdu..Bugün öğleden sonra vurdurunca kötü oldu.
Neyse artık gece 12ye kadar otururuz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…