2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inanmıyorummmmhani sadece aşk mektubuydu
hadi canım hemen resim koymerak ettik:))
havan batsın emi:))
melegim melek insan çok tatlısın :18:beni sevmiyomusun

melegimcim cok iyisin sen alırsında ben begenmezmiyim hiç unutmam mahirimi seni sizi seviyorum rabbim evinize saglık afiyet huzur mutluluk versin eviniz nurla dolsun canım arkadasım
babcerencim burma bilezik almıs sen kaybettin sansını ask mektubunu elinin tersiyle itersen böyle olur bacım

Kızlar sayfaları görünce oha falan oldum. Çeneniz düşmüş gene. Bugün o kadar yorgun ve uykusuzum ki geçmişi okuyamayacam merak da ediyorum ama yapacak bi şey yok. Öptüm şekerler

ben geldiiim

neden meleğim sana hediye almış.
ben yine ne kaçırdım
aşkmektubu olayı da ne

ohoooho... hiç atlamadan okuyorum siz neler çeviriyosunuz bakiim. gece kuşları

evvet geriye kaldı 1498 sayfa:)) parmaklar boş durmasın yazın yazın:)) ben bu akşam çok gevezelik yapıcam hatta kendi kendime bile konuşabilirim itinayla saçmalayabilirimde:)) lütfen beni engellemeyin:))

herkes korktu benden sanırsam kaçtılar:)

bayadır yazıcam ecenin yemek denemelerini kalıyor. eceye dana ciğeri verdim tabi rondodan geçirip ama bayıldı yedi ayda 2 defa vermeyi düşünüyorum. bugün ne kadar alerjik densede çilek yedi tabağa saldırdı daha vermem için:) ama aynı şeyi salatalık için yapmadı beğenmedi attı:) her hafta semizotu veriyorum bezelyede denedi. annemle yemek yerken o her zamanki gibi yemeğini ağzında tutuyordu kızartmanın sarmısaklı yoğurdundan parmağımla tattırdım yuttu hemen ağzındakileri öyle kolayca diğer kalanlarıda yedirdim buna:) marmarisin pazarları pahalı oluyor ama hep köylüler kendi yetiştirdiklerini getirdikleri için hormonsuz taze oluyor aldıklarım.bir ara turuncu sanırım sormuştu ben eceye bir hafta kuru fasulye bir hafta yeşil mercimek muhakkak veriyorum nohutu sevmedi. tabi gaz sorunumuz olmadığı için rahatız bu kadar. birde annem eceye dana etinin sert geldiği için yiyemediğini kuzu eti almamı söyledi bu sefer kuzu alıcam inşallah yer cadı.

bu gidişle ece 1 yaşına kalmadan günde tek uykuya geçicek artık herhalde sabah 7-8 arası kalkıyor eskiden 10 dedimi uyurdu şimdi uyutamıyoruz 12 den sonra uyuyor tabi 3 de yatması gereken saat kaçıyor akşam 8 buçuk 9 dedimi bayılıyor ne vardı devam etseydi ya uyumaya

annem namaza başlamış. tabi ben alışkın olmayınca şaşırıyorum onu öyle görünce. eceyi tutayım sen git kıl dedim yok dedi kalsın etrafımda oynasın birşey olmaz dedi. bıraktım o kılarken ece oynadı önünde annem bir mutlu:) özeniyordu herhalde torununun etrafında dolanmasını bende kendimi hayal ettim bir gün gelip ecenin kızını ben namaz kılarken etrafımda dolanacakmı. düşüncesi bile beni çok mutlu etti sanırım torun istiyorum:))

eşim bana internetten şampuan almış down under naturel diye bıkmadı gitti şu saçlarımla uğraşmaktan anlamıyor ben troid hastasıyım o ne yapsada reklamlardaki kızların saçı gibi olamayacak saçlarım:) siz duymuşmuydunuz bu markayı bu adam başıma ne işler örecek daha:)

burma bilezik mişeyy melegimmm ben var çok pişman olmak
keşke sana adresimi yollamakçok pişman ben çookkkk
bir şansım daha olmaksen ne demek
tamamsa ben hemen adresi yollamak
Kızlar sayfaları görünce oha falan oldum. Çeneniz düşmüş gene. Bugün o kadar yorgun ve uykusuzum ki geçmişi okuyamayacam merak da ediyorum ama yapacak bi şey yok. Öptüm şekerler
sorma canım ya,bende sayfaları görünce oha falan oldum:))
işleri güçleri yok dedikodu yapmışlar:))
ben geldiiim

neden meleğim sana hediye almış.
ben yine ne kaçırdım
aşkmektubu olayı da ne

ohoooho... hiç atlamadan okuyorum siz neler çeviriyosunuz bakiim. gece kuşları
ne çevirdiklerini ben bile anlamadım:))
aşk meşk karışık işler:)aşık olmayan anlamaz:))
evvet geriye kaldı 1498 sayfa:)) parmaklar boş durmasın yazın yazın:)) ben bu akşam çok gevezelik yapıcam hatta kendi kendime bile konuşabilirim itinayla saçmalayabilirimde:)) lütfen beni engellemeyin:))
eline kuvvet:))sana yardıma geldim:)))

allah kabul etsin canım..ne güzel bıcır bıcır dolanıyodur annenin etrafında:)
benim kardeşim bana geldiginde cerende onun etrafında dolaşır tam karşısına oturup taklidini yapardı:)
kardeşimde gülerdi:)tekrar başa alırdı namazı:)
demek torun istiyosunhadi bakalım..

ilk defa duyuyorum nasıl bir şampuan öyle
ben elseve kullanıyorum benimde ahım şahım saçım yok,çok ince telli..
bunada şükür idare ediyoz..
ee canım saç kremi ne kullanıyon
beykoz resim ekledimi kız:))

dana ciğerini defne de cok seviyor hatta yarın yapacam ben de :) alıp dolaba atmıştım bugun aklıma geldi...
kreşte kuru fasulye ve nohut yedi. kabuklarını çıkarıyomus yerken, içini yiyomuş akıllı bıdık :) arada gaz sorunu oluyo ama doktoru artık tuzlu olmamak kaydıyla her seyden yiyebileceğini söyledi.
et tavuk balık cok seviyor. tavugu cekinerek yediriyorum gercekten organiğini de nerden bulacağım bilmiyorum. bu konu cok canımı sıkıyo

:) dur kız daha nereye torun :) anaaammm

meleğim ne güzel bir süpriz yapmış öyle gönlüne sağlık şurada birbirimizi ne kadar mutlu ediyoruz buna mesafeler bile engel olamıyor.

bende uğur böceği teması yapacam bir aksilik olmazsa ama burada hazırlık yapamıyorum onları izmire hazırlayıp götüremem otobüslerde. finansörümünde haberi yok ya daha kredi aç bana dicem:)

kaynana görümcelerden konuşulmuşken benimkinle 1 ay olmuştur konuşmayalı çok özledim bilemezsiniz:) yarın sürpiz yapıp arasam diyorum eceye ne lazım diyorlardı ya doğum günü hediyesi için oda takımı alın deyimde kalbine insin:) mutlu annem GELİNİZ HAKLIYIZ yazacaktın herhalde:)

bugün eceyi parkta yere bastırdım yere bırak toprakları taşları elleyim diye bağrınıyor bana:) annemde çocuğun ayakkabısı yok diye söyleniyordu sağolsun karşı komşum oğlununkini verdi az kullanmış o da zaten bej haki tonlarında izmire gidip alasıya kadar onunla idare edicez. evde giydirdim yemeğe çalıştı her zamanki gibi ayakkabıları bilekten bağlı olduğu için de çıkaramadı sinirlendi sevmedi bu işi hanfendi:)

hiç duymadım şekerim. ben elidor kullanıyorum senelerdir... arada dökülüyo (mevsimsel) sonra geri geliyo.. maşallahı vardır saclarımın. her gittiğim kuaför bi kere der "saçlarınız cok guzel"
evet canım cok guzel :)

Son zamanlarda adet edindi bizimki uyu-mu-yor ...ee ne etcem ben simdi dunya kadar okuncak sayfa var bir iki dkligina kalkiyorum ve gelmemle bir bakiyorum 3,4 sayfa daha ilerlemis...siz bugun oglumla sozlestiniz galiba hep bir agizdan ...

yeşilçayım tavuğu en fazla 5 defa vermişimdir herhalde bugüne kadar netten okuduklarım caydırdı sonra. hastanelerde erkek çocuklarında göğüs büyümesi, kızlarda da erken adet görme vakaları çok artmış bende tırstım vermiyorum

yaa ama olmaz ki ben asla küs kalamam kimseyle hadi gel barışalım güzel burçtaşım:26: tamam haklısın geçmişi tam okuyamadım ama herkese teşekkür ettim sonra sana ve beykoza özel yine yazdım hatalıyım affedin artık şu arkadaşınızı hem mutlu hem de biz mutlu mesut yazışsak olmaz mıııı :26::26: ayrıca gözüm yusufun üzerinde asla izin vermem emeklemesine merak etme fıstık anne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…