inanmıyorummmmhani sadece aşk mektubuydu
hadi canım hemen resim koymerak ettik:))
havan batsın emi:))
melegim melek insan çok tatlısın :18:beni sevmiyomusun
burma bilezik mimelegimcim cok iyisin sen alırsında ben begenmezmiyim hiç unutmam mahirimi seni sizi seviyorum rabbim evinize saglık afiyet huzur mutluluk versin eviniz nurla dolsun canım arkadasım
babcerencim burma bilezik almıs sen kaybettin sansını ask mektubunu elinin tersiyle itersen böyle olur bacım
sorma canım ya,bende sayfaları görünce oha falan oldum:))Kızlar sayfaları görünce oha falan oldum. Çeneniz düşmüş gene. Bugün o kadar yorgun ve uykusuzum ki geçmişi okuyamayacam merak da ediyorum ama yapacak bi şey yok. Öptüm şekerler
ne çevirdiklerini ben bile anlamadım:))ben geldiiim
neden meleğim sana hediye almış.
ben yine ne kaçırdım
aşkmektubu olayı da ne
ohoooho... hiç atlamadan okuyorum siz neler çeviriyosunuz bakiim. gece kuşları
eline kuvvet:))sana yardıma geldim:)))evvet geriye kaldı 1498 sayfa:)) parmaklar boş durmasın yazın yazın:)) ben bu akşam çok gevezelik yapıcam hatta kendi kendime bile konuşabilirim itinayla saçmalayabilirimde:)) lütfen beni engellemeyin:))
annem namaza başlamış. tabi ben alışkın olmayınca şaşırıyorum onu öyle görünce. eceyi tutayım sen git kıl dedim yok dedi kalsın etrafımda oynasın birşey olmaz dedi. bıraktım o kılarken ece oynadı önünde annem bir mutlu:) özeniyordu herhalde torununun etrafında dolanmasını bende kendimi hayal ettim bir gün gelip ecenin kızını ben namaz kılarken etrafımda dolanacakmı. düşüncesi bile beni çok mutlu etti sanırım torun istiyorum:))
eşim bana internetten şampuan almış down under naturel diye bıkmadı gitti şu saçlarımla uğraşmaktan anlamıyor ben troid hastasıyım o ne yapsada reklamlardaki kızların saçı gibi olamayacak saçlarım:) siz duymuşmuydunuz bu markayı bu adam başıma ne işler örecek daha:)
herkes korktu benden sanırsam kaçtılar:)
bayadır yazıcam ecenin yemek denemelerini kalıyor. eceye dana ciğeri verdim tabi rondodan geçirip ama bayıldı yedi ayda 2 defa vermeyi düşünüyorum. bugün ne kadar alerjik densede çilek yedi tabağa saldırdı daha vermem için:) ama aynı şeyi salatalık için yapmadı beğenmedi attı:) her hafta semizotu veriyorum bezelyede denedi. annemle yemek yerken o her zamanki gibi yemeğini ağzında tutuyordu kızartmanın sarmısaklı yoğurdundan parmağımla tattırdım yuttu hemen ağzındakileri öyle kolayca diğer kalanlarıda yedirdim buna:) marmarisin pazarları pahalı oluyor ama hep köylüler kendi yetiştirdiklerini getirdikleri için hormonsuz taze oluyor aldıklarım.bir ara turuncu sanırım sormuştu ben eceye bir hafta kuru fasulye bir hafta yeşil mercimek muhakkak veriyorum nohutu sevmedi. tabi gaz sorunumuz olmadığı için rahatız bu kadar. birde annem eceye dana etinin sert geldiği için yiyemediğini kuzu eti almamı söyledi bu sefer kuzu alıcam inşallah yer cadı.
bu gidişle ece 1 yaşına kalmadan günde tek uykuya geçicek artık herhaldesabah 7-8 arası kalkıyor eskiden 10 dedimi uyurdu şimdi uyutamıyoruz 12 den sonra uyuyor tabi 3 de yatması gereken saat kaçıyor akşam 8 buçuk 9 dedimi bayılıyor ne vardı devam etseydi ya uyumaya
annem namaza başlamış. tabi ben alışkın olmayınca şaşırıyorum onu öyle görünce. eceyi tutayım sen git kıl dedim yok dedi kalsın etrafımda oynasın birşey olmaz dedi. bıraktım o kılarken ece oynadı önünde annem bir mutlu:) özeniyordu herhalde torununun etrafında dolanmasını bende kendimi hayal ettim bir gün gelip ecenin kızını ben namaz kılarken etrafımda dolanacakmı. düşüncesi bile beni çok mutlu etti sanırım torun istiyorum:))
eşim bana internetten şampuan almış down under naturel diye bıkmadı gitti şu saçlarımla uğraşmaktan anlamıyor ben troid hastasıyım o ne yapsada reklamlardaki kızların saçı gibi olamayacak saçlarım:) siz duymuşmuydunuz bu markayı bu adam başıma ne işler örecek daha:)
ilk defa duyuyorum nasıl bir şampuan öyle
ben elseve kullanıyorum benimde ahım şahım saçım yok,çok ince telli..
bunada şükür idare ediyoz..
ee canım saç kremi ne kullanıyon
beykoz resim ekledimi kız:))
edaack_canım senin ne işin var burda:)koş bak oğlun emeklemeye çalışıyo
sakın izin vermeengel ol..gelecegi için bunu yapmak zorundasın
hem ben sana hala küsüm
doom günü konusundageçmişi iyi okusaydın ilk benim yazdıgımı görecektin
mutluyu mutlu ettinaşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?