kıııııııııız babyceren;
neden hepsini tek seferde alıntılayıp yazıyosun kız
ayrı ayrı yaz da sayfalar ilerlesin :)
Sayfalarin ilerlemesi ile ilgili bir iddia mi var kizlar yani oyle birseyse bulalim sayfa ilerletcek seyler :)) aklima kujum geldi...onun gibi koca koca resimler mi eklesek acaba :))
yeşilçayım tavuğu en fazla 5 defa vermişimdir herhalde bugüne kadar netten okuduklarım caydırdı sonra. hastanelerde erkek çocuklarında göğüs büyümesi, kızlarda da erken adet görme vakaları çok artmış bende tırstım vermiyorum
Ciddimisin cnm yaa ben ilk defa duyuyorum boyle birsey..hormonlu tavuklar icin mi yoksa butun tavuklar icinmi...bende organic veriyorum sadece oda haftada bir veya iki kez..bir kez balik digger gunler kuzu olur
Gunduz bayaa bi kaynatmış kızlar
Azraece de "bu gece 1500 sayfa yazcam" dedi
Onun için uğrasıyoz :)
Sayfalarin ilerlemesi ile ilgili bir iddia mi var kizlar yani oyle birseyse bulalim sayfa ilerletcek seyler :)) aklima kujum geldi...onun gibi koca koca resimler mi eklesek acaba :))
Organik bulsam alıcam da piyasadakilerde helatin varmış
tamam tamam barışacam ama bir şartım varyaa ama olmaz ki ben asla küs kalamam kimseylehadi gel barışalım güzel burçtaşım:26: tamam haklısın geçmişi tam okuyamadım ama herkese teşekkür ettim sonra sana ve beykoza özel yine yazdım hatalıyım affedin artık şu arkadaşınızı hem mutlu hem de biz mutlu mesut yazışsak olmaz mıııı :26::26: ayrıca gözüm yusufun üzerinde asla izin vermem emeklemesine merak etme fıstık anne
evet ekledim bacımmmm
çok iyi fikirde nasıl yapıyor onları bilmiyorumki cahilim ben:)
dua etmeyide yarın cuma vaktine bıraktım babam işe başladı bahçe mobilyası satıyor dua edinde kızlar bol satışları olsun geçen hafta cuma suresini okudum onun için 2 takım satmış çok sevindim Allah herkese bol kazançlar nasip etsin
gördüm canım:18:hepsi çok güzel:18:çok güzel bir anı oldu sana:18:
benmiii hiç kıskanmadım:18:niye kıskanayım ki:18::18:
canım sabahki ve öğlanki grup ne kadar fazla yazmış dedikodu yapmışlar farkındamısın
şok oldum yabütün gün yoktum geldim şoklara girdim
o yüzden sayfaları dolduruyozz
Vay canini en cok kim yazmis saydinizmi alalim onun pacasina asagiya :))
bende attımmı mangalda kül bırakmamışım he 1500 neymiş:))bugün iş yaparken şunları şunları da yazayım diye kurdum ama malum yorgunum unuttum hepsini:)
ben gelmicem herhalde istanbula Miramın hediyesini bu haftasonu hazırlayıp önümüzdeki hafta yollarım nasipse yoksa doğumgününden sonra hediye yollayan saf diye etiketlenirim burada:)
kız arada sende yazmışın onlarla neşeli günlerdeki ziya gibisin sende:)) demirbaşımızsın sen bizim sensiz olmaz tabi:))canım sabahki ve öğlanki grup ne kadar fazla yazmış dedikodu yapmışlar farkındamısın
şok oldum yabütün gün yoktum geldim şoklara girdim
o yüzden sayfaları dolduruyozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?