2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kıııııııııız babyceren;
neden hepsini tek seferde alıntılayıp yazıyosun kız
ayrı ayrı yaz da sayfalar ilerlesin :)

Sayfalarin ilerlemesi ile ilgili bir iddia mi var kizlar yani oyle birseyse bulalim sayfa ilerletcek seyler :)) aklima kujum geldi...onun gibi koca koca resimler mi eklesek acaba :))

Ciddimisin cnm yaa ben ilk defa duyuyorum boyle birsey..hormonlu tavuklar icin mi yoksa butun tavuklar icinmi...bende organic veriyorum sadece oda haftada bir veya iki kez..bir kez balik digger gunler kuzu olur

Sayfalarin ilerlemesi ile ilgili bir iddia mi var kizlar yani oyle birseyse bulalim sayfa ilerletcek seyler :)) aklima kujum geldi...onun gibi koca koca resimler mi eklesek acaba :))

çok iyi fikirde nasıl yapıyor onları bilmiyorumki cahilim ben:)

dua etmeyide yarın cuma vaktine bıraktım babam işe başladı bahçe mobilyası satıyor dua edinde kızlar bol satışları olsun geçen hafta cuma suresini okudum onun için 2 takım satmış çok sevindim Allah herkese bol kazançlar nasip etsin

tamam tamam barışacam ama bir şartım var
mutluya yazdıgın güzel sözleri geri al,onları bana yaz
kesin okuyodur şimdi:))
tamam neyse şaka yapıyorum canım,espirikti yahu:)
sen gözünü yusuf tan ayırma başka bir şey istemiyorum:))
evet ekledim bacımmmm

gördüm canım:18:hepsi çok güzel:18:çok güzel bir anı oldu sana:18:
benmiii hiç kıskanmadım:18:niye kıskanayım ki:18::18:

Bende sendenim cnm, bende pek bilmiyorum o resimlerin nasil yuklenecegini ve nerden elde edilecegini...kujumm diyelim de gelsin benim hemso :)) gelir belki kulagi deliktir sevgili kujumun..
Cuma evt yarin ama persembe aksamlari edilen dualarda cok makbul oluyor ..ins babanin kazanci cok bol olur, bereketli satislar dilerim sekerim..

canım sabahki ve öğlanki grup ne kadar fazla yazmış dedikodu yapmışlar farkındamısın
şok oldum yabütün gün yoktum geldim şoklara girdim
o yüzden sayfaları dolduruyozz

gördüm canım:18:hepsi çok güzel:18:çok güzel bir anı oldu sana:18:
benmiii hiç kıskanmadım:18:niye kıskanayım ki:18::18:

Valla oyle ahim sahim seyler degilde...Beykozumun gonlu genis ve guzel goruyor cnm arkadasim ondan bence...yoksa yani mutevazi abartisiz bir kac sey..valla benide cok mahcup ediyorsunuz anacim..tamamdir artik gelirken sizlerede minik seyler dusunurum sekerlerim..

bende attımmı mangalda kül bırakmamışım he 1500 neymiş:))bugün iş yaparken şunları şunları da yazayım diye kurdum ama malum yorgunum unuttum hepsini:)

ben gelmicem herhalde istanbula Miramın hediyesini bu haftasonu hazırlayıp önümüzdeki hafta yollarım nasipse yoksa doğumgününden sonra hediye yollayan saf diye etiketlenirim burada:)

canım sabahki ve öğlanki grup ne kadar fazla yazmış dedikodu yapmışlar farkındamısın

Vay canini en cok kim yazmis saydinizmi alalim onun pacasina asagiya :))

1500 de yani bayagi cok sekerim, biz 1500 kisi olsak acep yetistirebilirmiyiz diye dusundum biran :))
Neyse lafin gelisi o zaten bizde laf olsun torba dolsun diye ugras veriyoruz zaten eheuehueh
onemli olan hediyenin varmasi ne olcakki gec gitse..amannn bosver cnm kimse demez sana saf merak etme...

kız arada sende yazmışın onlarla neşeli günlerdeki ziya gibisin sende:)) demirbaşımızsın sen bizim sensiz olmaz tabi:))

kızlar biz ece doğduğunda yeni fotoğraf makinası aldık can..on ecenin ilk sürünmelerini dönmelerini hep videoya çekmiştim ama bir türlü pcye kopylamıyordu ben de hep bırakıyordum makinede eşim bu son geldiğinde kalk git sil hepsini kopyalamıştır çok üzüldüm ama olan oldu eşim virüs var diyor nasıl yapcam bu işi bileniniz varmı?

kujumu istediniz işte kujum geldi:)haydii kujum şöyle 3 sayfalık bir alıntı yap
taşsın sayfalarrrrr

Ne cene vermis Allah beeee bir iki gun giremedim yokus asagi bosta salmisiniz masallah!

Cok hizli goz attim yarina rapor yetistiriyorum aklimda kalanlar:

MUTLUANNE bulent ersoyun sus yapan fotosunu gordukten sonra yillarca sessizlige biurunesim geldi o ne kiz oyle dusman basina

CHIHIRO ne zamandir hayirli olsun diyemedim disiniz adimlariniz kiyafetin hepsi hepsi super !
Tarifleri ablamdan alip verecegim kostebegi efsanedir !

TURUNCU ben bazi geceler emzikle bazen emziksiz uyutuyorum yani aliskanlik degil de acil durum yardimcisi olarak kalsin diye
Belki sen de biraz biraz azaltabilirsin ben onceleri uykuya dalmasina musaade ediyordum ise baslayinca daha sık emzige basvurur oldum ama karar verdik 1 yastan sonra daha da seyreltecegiz cunku 3 4yasina kadar emziksiz uyuyamayan cocuklar var korkuyor insan

AZRAECEMM becerikli hatunn valla kotu niyetle demedim senin elinden her is gelir baksana tek basina bi sehirde cocuk buyutuyosun daha ne!

Kizlar davetiye verdigim arkadaslar esli mi olacak diye sormaya baslayinca bir yer tutmaya karar verdim ve bugun bahce icinde cam bir evle anlastik
Geliri kanser hastalarina gidiyor bizim icin daha da anlamli oldu
Tabi suslemeler ve ikramlar cogalacak bilegime makasima kuvvet ne diim

Hava durumuna gore masalar bahceye ya da cam eve yerlestirilecek
Bahcede kocamam da bir park var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…