Biangel kujum mesaj kutuna bak
kız arada sende yazmışın onlarla neşeli günlerdeki ziya gibisin sende:)) demirbaşımızsın sen bizim sensiz olmaz tabi:))
kızlar biz ece doğduğunda yeni fotoğraf makinası aldık can..on ecenin ilk sürünmelerini dönmelerini hep videoya çekmiştim ama bir türlü pcye kopylamıyordu ben de hep bırakıyordum makinede eşim bu son geldiğinde kalk git sil hepsini kopyalamıştır çok üzüldüm ama olan oldu eşim virüs var diyor nasıl yapcam bu işi bileniniz varmı?
kızlar bu gündüzcüler cok dedikoducu yardıma geldim size....
şimdi ziyaretçilerden biri olan mutlu annem gelir sakızlarını patlatır gider:))
tamam tamam barışacam ama bir şartım var
mutluya yazdıgın güzel sözleri geri al,onları bana yaz
kesin okuyodur şimdi:))
yeşilçay hani uyuyordun sen kız:)) annemde sen iyi değilsin valla hem ölüyom yorgunluktan diyon hemde bu saat olmuş tıkır tıkır yazıyon diyor:) eskidende telden sevgililerimle mesajlaşırken böyle derdi:)) haklı kadın zaten anneler hep haklıdır:))
zadamızda geldi sırtımız yere gelmez artık:))
babyceren gözün gibi bak o pcye önümüzdeki 50 sene lazım o bize:)
bayan sizi tanıyormuyum bir yerden:))
çerezim bittidaha da oturamam ben:)
azraece hadi sabaha kadar durma yaz
sabahkilere işkence yap
öğlen gurubunda görüşürüz arkadaşlar..
öğlen gurubu kalbim sizinle
iyi gecelerrrrrrrr
kız arada sende yazmışın onlarla neşeli günlerdeki ziya gibisin sende:)) demirbaşımızsın sen bizim sensiz olmaz tabi:))
kızlar biz ece doğduğunda yeni fotoğraf makinası aldık can..on ecenin ilk sürünmelerini dönmelerini hep videoya çekmiştim ama bir türlü pcye kopylamıyordu ben de hep bırakıyordum makinede eşim bu son geldiğinde kalk git sil hepsini kopyalamıştır çok üzüldüm ama olan oldu eşim virüs var diyor nasıl yapcam bu işi bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?