2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kujum senden buyuk resimler istiyoruz ilgili alakali nasil olursa olsun farketmez bizde alinti ile yazi yazicaz boylece uzayip gidicek :)) sayfalar tabii eheuehue

Biangel kujum mesaj kutuna bak

Separate multiple user names with a semi-colon ';'

baktım okudum mutlu _oldum

kız sana ulaşamıyom yukardakı hatayı veryo :26:

slm kızlar koca evde kıçını kaldırdıda ben daldım azcık kalk diye hırlıo gene
napyonız iyisiinz işlaa sabahkadar fazla dedikodu yapmayın oku oku gözlerim bozuldu valla

hayırlı akşamlar size ben anama doğru gidem çay servisi yapcam daha misafirlere gitselerde kurtulsam dua edin bana yoksa kesebilirim ben bu 3 karı bir herüfü istekleri bitmiyo garson gibi oldum bu ara

zeynebim sizin doğumgünü ne zamandı ya bursayamı gelsek hepimizi alır orası nasıl olsa:)) çok güzelmiş gerçekten bana piyangodan para çıksın kendime orada doğumgünü yapıp hepinizi çağırıcam:)) evet farkındayım kendime diyorum napayım çok hoşuma gidiyor ne var benimde şöyle temalı bir doğum günüm olsa:))

neşeli günlerdeki ziya gibisini okudum ve agzımdaki dolu çerez yepyeni bilgisayarımın camına yapıştı
eşim nasıl baktı yüzüme biliyomusunböyle..
camı temizledim birazda agzımla bugu yapıp sildimneyse iz kalmadı

yeşilçay hani uyuyordun sen kız:)) annemde sen iyi değilsin valla hem ölüyom yorgunluktan diyon hemde bu saat olmuş tıkır tıkır yazıyon diyor:) eskidende telden sevgililerimle mesajlaşırken böyle derdi:)) haklı kadın zaten anneler hep haklıdır:))

zadamızda geldi sırtımız yere gelmez artık:))

babyceren gözün gibi bak o pcye önümüzdeki 50 sene lazım o bize:)

neyseki ben aksamdan okudum yarın sabah zorlanmıcam...mutluda burda oda yırttı...olan planere olucak kız nasıl okuyacak bu kdr seyı...

sevgililerim dedim ya aynı anda 2-3 tane gibi algılanmasın vaktiyle adam akıllı 2 sevgilim 1 nişanlım olmuştu:))

meleğimcim ne güzel bir süpriz yapmıssın beykoza..melek gibisin valla..

annezeynep cok hos duruyor cnm tututugunuz yer...bende dısarda yapcaktım ama kafama gore bıryer bulamadım..hep kapalı yerler..senın buldugun cok hosmus cnm cok begendım...

azraececim herkes burda kim için dolduruyoruz sayfaları:))

babyceren kız ben sana hayrlı olsun demedım pc ıcın kacırmısım tatlım gule gule kullan..

yeşilcay hanı yatıodun kız..

bayan sizi tanıyormuyum bir yerden:))

Cevap verip sayfayı doldurtamam cicim kendiniz doldurunuzBen sonucu bekliyorum
Tabiki bu değil ,,iPadden yaziyorum ama sanırım iPad bana yazılıyor aramızdaki teması bırakmak istemiyor galiba habire sil duzelt bu arada makinenin canon olduğu hiç belli olmuyoKopardın beni ca..non sen bana yolla tamir ederim ben
Mira uyumadı arkası yarın kankigillerZaten ne kaldı yarinaCok özelimden sizi

zadacım hepimiz birimiz birimiz hepimiz için:)) ( netten bakmadan yazdım ya inşallah bu kafayla uydurmamışımdır bir yerimden:)

mutlu annem eceyi doğurduğumdan beri sütle ilgili duyduğum herşeyi deneyen biri olarak en son yazılanlardan ısırganotuçayı önerisini eşime söylemeye korktum hem ihtiyacım yoktu çok şükür hemde benimki kesmesin beni diye:) 1 ay önce bitkiçayı alacaktım baktım doğa markasının organik filan diye indirimdeymiş alayım bakayım dedim gerçekten çok etki etti onuda dene bir istersen ben her akşam içiyorum nolur nolmaz diye:)

çerezim bittidaha da oturamam ben:)
azraece hadi sabaha kadar durma yaz
sabahkilere işkence yap
öğlen gurubunda görüşürüz arkadaşlar..
öğlen gurubu kalbim sizinle
iyi gecelerrrrrrrr

azra ececim benim telefonum resimlerimi durduk yere siliyordu ben bi bilgisayarcıya gittim onlarda program var silinen seyleri geri yüklüyo ama sakın hiç resim cekme makinayla direk bi pc ciye götür %90 ini kurtarırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…