2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bayraminiz kutlu olsun simdiden ins guzel bir gun olur sizzler icin..
Sana su sarkiyi armagan ediyorum , sakin gec kalma erken gel...sessiz olmaz anacim,gelmeyi unutma

canlar herkese iyi gecelerrrr...bende gidip yatımmm sabah kız hortlar 7 de.....öpüldünüzzzz

canera nerelerdesin uzun zamandir gormuyorum seni ! Iyi dileklerin icin guzel sozlerin icin coook tesekkur ederim canim
Enerjim el verdigince ugrasiyorum iste son olarak kurabiyelere basladim bulutlar bitti yarin da 1leri yapacagim
Gelin dedin ya icim pir pir etti oglumun yuva kurma fikriyle bile cok heyecanlaniyorum Rabbim uyumlu gecimli bir gelin nasip etsin de basimin ustunde tasiyayim insallah!!

MELEGIM tatlim ben keselere lavanta koydum
Oldum olasi severim lavanta kokusunu evimizin her odasini sardi mis gibi oldu
Salonda derken disarida mekan mi tuttun? Neden kotu olsun ki sen elinden geleni yaparsin hem Mahir o mekanin icinde olduktan sonra gerisi hikaye yerim onun kvrik kivrik dudaklarini!

AZRAECE EVET CNM omer buyudu damatlik yasa geldi e Ece de yasini doldursa da bi gorussek diyorum kabul eder misiniz dunurcu gelsek?????

KIZLAR kurabiyelerim puruzsuz dumduz kaplamaya musait bir sekilde pisti ve sekilleri cok muntazam oldu ama artan hamurdan yaptigim kurabiyeyi agzima bir attim ki pudra sekeri cok fazla gelmis ve cidden sekerli olmus
Millet nasolsa yemez deyip kaplasam mi yeniden mi yaopsam bilemedim cok yoruldum ben yaa cokkkk

saçlarımı boyattım
saçlarımı kestirdim
saçlarıma 2 saatlik işlem yapıp bakıma alan koaför çocuğa
saçma sapan bir bahşiş bıraktım kör gözüm sayesinde moralim bozuldu
boşwerdim ama içimde kalmış biraz size yetiştirmeden edemedim
tülü ütüledim
power pointte slayt için gerekli düzenlemeleri yaptım sanıyorum,,yarın zadayı arayıp
taciz etmesi kaldı tek sorguç moduna aldım kendimi, şuan çok birikimliyim soru bakımından
zadacan bu arada resimlerin içimi açtı,,çook ama çok güzel olmuş herşeyin,,güzelsiniz güzeller güzel
müzik cd.leri için annezeynomun dediği site akşamdan beri açılmıyor,,açılanı var mı karındaşlar
extra önerisi olan canım neden kurabişler datlu oldu ki,,ben kendimi bildim bileli yapıyorum(1 yıldır)aynı tarifle,,
biraz tatlı olur ama öyle aşırı olmaz hiç,,hem olmuşsa bile kurabiye dediğin tatlı olur,,yap yapıştır bitir bu işi bence,,
tekrar tekrar uğraşma

pınardacım yıkıldım resmen,,ne kadar az arkadaşımız kitap bağışında bulunmuş öyle, ben de daha çok katılım beklerdim
bizim topikten, Ama yine de bu kampanyayı duyurmaya devam edelim çünkü gerçekten
oradaki miniklerimizin ihtiyaçları var hem gönderilecek her kitaba,,hem oyuncağa hem kıyafete...Gönlü güzel bir arkadaşımız daha
duyar belki sesimizi...

HAtırlarmısınız şu şarkıyı kızlar
Sanki her tarafta var bir düğün.
Çünkü, en şerefli en mutlu gün.
Bugün yirmi üç Nisan,
Hep neşeyle doluyor insan.

İşte, bugün bir meclis kuruldu,
Sonra hemen padişah kovuldu.
Bugün yirmi üç Nisan,

Bugün, Atatürk'ten bir armağan,
Yoksa, tutsak olurduk sen inan.
Bugün yirmi üç Nisan,

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramını kutlarım
Temsili olarak bütün bebişler adına Ceren'imi kocamann öpüyorum

Gunaydııın
bugun 23 nısan hep neseyle doluyor ınsan

bugun pek bı sevınclı keyıflıyım.eskiden bugun tatıl dıye sevınçlı olurdum ama bugun bı baska...kızımın ılk bayramı

hava da mis

zada
hedıyelerınızı gule gule kullanın ama ılk resımdekilerı daha cok hepsınden cok begendım
mutluannem saclarını gule gule kullan.hıç bı kuafore bahsıs vermek bıle aklıma gelmemiştı sımdıye kadar:26:

Bıde bı soru

cupcake standı ıstıyorum ama onun için eminönune gıdemem.eldeki imkanlarla nasıl yapabılırım ki:44:

Bıde bı soru

cupcake standı ıstıyorum ama onun için eminönune gıdemem.eldeki imkanlarla nasıl yapabılırım ki:44:

yutube da eldeki imkanlarla yapılan videoları var canım,, karton yada tabak çanakla yapılışları anlatılmış,,ama yerinde olsam varsa ayaklı
bir tabagı ters çevirip üzerine tabak oturtup ve güzel bir örtü örtüp yada vazo falan varsa üzerine büyükçe bir tabak kapatıp
ve yine kaplayan cicili bir örtü ile yapardım,,iş görür bence
How to Make a Cupcake Stand - YouTube

yaa tek ben mi çalışıyorum kızlar nerdesiniz
şikayet edin bizim firmayıçalıştırıyolar bizi resmi tatilde
bende protesto etmek için forumda nöbetçiyim bugün
hadi bakalım çalıştırın el mi yaman,,bey mi yamangörücez

Günaydın bu arada:124:

Eveeet nerde kalmıştım

"Benim vaktim yok ama illede bebeğimin yaşgünü için cupcake yapmak istiyorum ama bebeğim durmuyo çok hareketli"
diyen annelere özel,,pastanedeki kağıtlı keklerin üzerini bardakla yuvarlak kesilen yaklaşık 5cm bir şeker hamuruyla kaplayıp,
evdeki çikolatalarla da süsleyebileceğiniz yaşgünüsü kek denemeleri
Tarif isteyenlere cevap olarak:sonra veririm şimdi aklımda değil denip, o tarif hiç verilmezse herşey harika olur

günaydın mutlu

kuızum sen bugün calısıomusun...delimi bu firma bende diyorum ne güzel mutlu doğum gunune eksıklerını gıderır bugün hazırlık yapar diee..aa cok üzüldüm cnm..bende kızımın uyanmasını beklıyorum 7:30 das uyandı su içti bir biberon uyudu tekrar:))

slaytını bugün yapabilirim sen bana göndert sarkınıda söle cnmcım..hiç uğraşma onla..zaten bir sürü telasın vardır..

Çalışıyo gibi bir halim var mı şekerimİşteyim sadeceresimleri ekledim ama bitmediler,,sanırım kendim becerebileceğim gibi
ama senden canlı destek alacağım akşam eve gidince,,yada komple sana yollayıp bitirmeni isteyebilirim zadacan,,Allah razı olsun söylemen yeter
Şarkıyı bir türlü indiremedim,,eğer bulma gibi imkanın varsa ışın karaca mavi mavi bana yollayabilir misin canım belki arşivinde vardır senin mavişim

cnm istediiğin zmn arayıp taciz edebilir yada gönderirsin ben tamamlarım nasıl istersen yardımına hazırım

mavi mavi mailinde cnm opuyorumm..kızım uyandı gidim bakım mucx

cnm istediiğin zmn arayıp taciz edebilir yada gönderirsin ben tamamlarım nasıl istersen yardımına hazırım

mavi mavi mailinde cnm opuyorumm..kızım uyandı gidim bakım mucx

çok sağol canım,,güzel kızını öperim
birde sana mail attım bi ara bakabilir misin:)

Son düzenleme:

Mutluannemmm senın cevap verıcegıı benı mutlu edıcegını bılıodum

Ne güzel düşünmüşsün canım,,annezeynomda bana yollamıştı sağolsun Şifreler senden sorulur harikasın

Yalnız şu Enes'in Masal'ında bir gönderme mi var Çiçek'e:44: açıkla lütfen

Hadi bakalım sende cevap ver öyleyse,,hazırlıklar nasıl gidiyor? Neler yaptın paylaş şekerim

haha hıçbişey desem ınanır mısın guler mısın
kafada cok sey var ıcraatta hıcbışey yok
oturdugum yerden fıkır adamıyım
bıraz da bızım vakitte var ya ondan bu rahatlık herhalde... Yumurtanın dayanmasını bekliom
bizden önce kuzenımızın de dom gunusu var bırazcık da onlardan da kopya cekmeyı beklıom

walla bekliyosun ama son ana gelince "el elde baş başta" kalıyo insan
en azından kağıt çıktılarını almaya bence,,kesmek falan çok el oyalıyo canım naçizhane önerim

tünaydın herkeseeee
nasılsınız kızlarrr

benim bi anneden bi ricam olucaktı
fakat bu gün 23 nisan o annem çalışıyodur toğikte yoktur diye düşünürken
bi sayfayı açtım ve bi baktım o anne burdaaa
bu anne mutlu anneeee

mutluannem çalıştığına çok sevindimdaha doğrusu çalışıyo gibi gözükmene çok sevindim:)
senden bi ricam var şekerim
sen bi süre önce renk renk puantiyeler paylaşmıştın
ben onun mavisini kaydetmiştim çok soluk çıktı diğer mavi tonu ve yeşili lazım bana
gece yazdığın cevaplardan tek tek aradım ama bulamadım o sayfayı
onları tekrar paylaşırmısın
birde onların ölçüsü nasıl olucak:18:

bu arada bizim doğum gününde temamız mavi üzerine beyaz puantiye olucaktı
karar değiştirdim renk renk puantiyeler olucak
evin içindede rengarek balonlar
slaytıda sertap erenerden rengarenk şarkısına mı yapsam acaba şimdi aklıma geldi

walla bekliyosun ama son ana gelince "el elde baş başta" kalıyo insan
en azından kağıt çıktılarını almaya bence,,kesmek falan çok el oyalıyo canım naçizhane önerim

yok o tarz bışeyler yok kafamda ya.hem çıktımişlerine kafam basmadı hem ben sıkıya gelemem ınce ışçilik beni kasar,tez canlıyım ben fenalık gelir içime ınce ınce kes onları yapıstır çatlarım.hazır yapanları arastırdım bıde sızden bılıom ya oha dedım fıyatları duyunca ne para kazanıolar bu işten sonra tabı gözlerimi pörtlettiğimle kaldım.zaten bızımkı oyle afıllı bı kutlama olmıcak,aile dağınık göçebe gibi biçok şehirdeyiz oyuzden resımlerde hatıra kalcak sekilde minık kutlama olcak.rahatlığımda bıraz ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…