Eki Görüntüle 693002
ben kaçarryarın erkenden okula gidecez ceren oynayacak çağlayıda peşinden yollayacam o da kapsın birşeyler
sonra gezmelere gidecez:81:bütün gün gezecez..yarın beni beklemeyin:)
hepinizi öpüyorum iyi geceler..allah rahatlık versin
canera nerelerdesin uzun zamandir gormuyorum seni ! Iyi dileklerin icin guzel sozlerin icin coook tesekkur ederim canimANNEZEYNEP ömerinle daha nice seneler diliyorum sana bu sene çok yoruldun inan bazen senin yaptıklarını okuyunca ben yoruluyorum ama çok güzel yapıyosun ilerde çok güzel anılar bunlar gelinine göğsünü gere gere gösterirsin fotoları ben bu oğlana ne emek verdim diye .... şakalar bi yana rabbim bi ömür sağlıklı mutlu yaşatsın ailenizi artı genişlettsin ömere kardeşler gelsin boy boy......
Bıde bı soru
cupcake standı ıstıyorum ama onun için eminönune gıdemem.eldeki imkanlarla nasıl yapabılırım ki:44:
yaa tek ben mi çalışıyorum kızlar nerdesiniz
şikayet edin bizim firmayıçalıştırıyolar bizi resmi tatilde
bende protesto etmek için forumda nöbetçiyim bugün
hadi bakalım çalıştırınel mi yaman,,bey mi yaman görücez
Günaydın bu arada:124:
günaydın mutlu
kuızum sen bugün calısıomusun...delimi bu firma bende diyorum ne güzel mutlu doğum gunune eksıklerını gıderır bugün hazırlık yapar diee..aa cok üzüldüm cnm..bende kızımın uyanmasını beklıyorum 7:30 das uyandı su içti bir biberon uyudu tekrar:))
slaytını bugün yapabilirim sen bana göndert sarkınıda söle cnmcım..hiç uğraşma onla..zaten bir sürü telasın vardır..
Çalışıyo gibi bir halim var mı şekerimİşteyim sadece resimleri ekledim ama bitmediler,,sanırım kendim becerebileceğim gibi
ama senden canlı destek alacağım akşam eve gidince,,yada komple sana yollayıp bitirmeni isteyebilirim zadacan,,Allah razı olsun söylemen yeter
Şarkıyı bir türlü indiremedim,,eğer bulma gibi imkanın varsa ışın karaca mavi mavi bana yollayabilir misin canımbelki arşivinde vardır senin mavişim
cnm istediiğin zmn arayıp taciz edebilir yada gönderirsin ben tamamlarım nasıl istersen yardımına hazırım
mavi mavi mailinde cnm opuyorumm..kızım uyandı gidim bakım mucx
yutube da eldeki imkanlarla yapılan videoları var canım,, karton yada tabak çanakla yapılışları anlatılmış,,ama yerinde olsam varsa ayaklı
bir tabagı ters çevirip üzerine tabak oturtup ve güzel bir örtü örtüp yada vazo falan varsa üzerine büyükçe bir tabak kapatıp
ve yine kaplayan cicili bir örtü ile yapardım,,iş görür bence
How to Make a Cupcake Stand - YouTube
arkadaslar konusuldumu bilmem
milliyet hikaye kitabı veriyor hergüne ayrı masallar gazetedeki şifreyle üzerine resim ekliyorsun ve adını yazıyorsun enesin masalı gibi
gazete almanıza gerek yok şifre benden sorulur veriyorum girip yapın sadece 5.90kargo parası ödüyoruz babyceren yapmaz
şifremiz : 3SP6UDUWJQ
Senin Kitabın
Mutluannemmm senın cevap verıcegıı benı mutlu edıcegını bılıodum
Hadi bakalım sende cevap ver öyleyse,,hazırlıklar nasıl gidiyor? Neler yaptın paylaş şekerim
haha hıçbişey desem ınanır mısın guler mısın
kafada cok sey var ıcraatta hıcbışey yok
oturdugum yerden fıkır adamıyım
bıraz da bızım vakitte var ya ondan bu rahatlık herhalde... Yumurtanın dayanmasını bekliom
bizden önce kuzenımızın de dom gunusu var bırazcık da onlardan da kopya cekmeyı beklıom
walla bekliyosun ama son ana gelince "el elde baş başta" kalıyo insan
en azından kağıt çıktılarını almaya bence,,kesmek falan çok el oyalıyo canım naçizhane önerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?