yeşilçayım ecede dün akşam parkta düştü dudağı patladı kanadıöyle kanı görünce bi dondum tabi ağladı ama dışarıda olmanın avantajı ile sustuda bende rahatladım geçmiş olsun size de.
bizim hediyelerimizde geldiiisağolsun hepsi çok güzeller ece uyansın hemmencik resimlicem:))
yaşasıııın, biz de biz de kazazedeler arasına girdik
Orhan Cemal dün gece, yer yatağından yunarlanarak yere düştü
gerçi yatak 20-25 cm yüksekliğinde ama kaza kazadır dimi
kazaya sevinilmez ama hani topikte kazazede bebekler olunca, kazayla da olsa, insan kendinde aidiyet hissediyor
Kuzuummm ,çok geçmiş olsun...
Kayra da dün koltuğun kenarında benim peşime gelmeye çalışırken yüz üstü yere kapaklandı..Burnun üzeri morardı.
İlk ev kazamız değil ama bugüne kadar hiç morarma olmamıştı.Çok üzüldüm bende..
Lasonil ne işe yarıyor acaba ?Ev kazalarında mı kullanılıyor ?
Oyy kıyamam prensesime.
Çok geçmiş olsun canım.Artık çok hareketlendiler.Zapt etmek çok zor valla :)
Size de çok geçmiş olsun chihiro hanım...Aslında bahsettiğiniz kaza gündüz yaşansaydı bir şey olmazdı ama gece uykusunda düşünce yavrum korkmuştur eminim...
Sizin uyku saatleriniz nasıl şuanda ?Hala erken yatıyor mu Orhan Cemal ?
Bizim hastalık dönemimizden sonra araya tatil girince düzenimiz tamamen bozuldu.Saat 7 de yatan Kayra artık 9dan önce uyumuyor
muhabbet kuşu boncuk kayra senii demek tepiniyor yerimm ben onuuucanım valla Zeyno istediği birşeyi tutturunca numaradan ağlama hallerine giriyor biz hiç oralı olmayınca önce bir durup bakıyor bize şakın şakın sonra yine suratını buruşturup şekilden şekle sokuyor ama sonra istediği olmayınca (ki bu mutlaka zararlı birşeyse kesici yada vb.) başka birşeye sarıyor busefer ama bizimkii feci halde taklitçi birşeyi sadece 1 kez göztermem yetiyor anında yapıyor ama birde bizi şaşırtan hareketleri varki kopuyoruz mesela dün akşam eşim bir şey anlattı bende gayriihtiyari elimi ağzıma kapatıp aaaa demiştimki aradan iki dk geçmeden baktık Zeyno elini ağzına kapamış aaaa diyor allahım gülsekmi ağlsakmı şaşırtıyor bu kız bizi, Zeynep diyorum mesela elinde birşeyle falan uğraşıyorsa hiç bana nakmadan NEE diyor ya bilinçlimi bilmiyoruz ama her seferinde aynı yanı sadece ona seslendiğimizde "nee" diye karşılık veriyor, kaç yaşındasın diye sorunca eliyle birrr yapıyor, annane sana nasıl küstü kızım deyince tek elini yüzüne kapatıp üüü diyor, köfte yapmayı ise birtürlü unutmadı, anne sana nasıl kızdı deyince parmak havadaa öpücük at diyoruz hemen damak şaklatıyor amaaaa son günlerdekii favorimiz zeynepp öp hadı beni deyince ağzını kocaman açıp yanağımı yalıyor ya şaka gibi bizde babasıyla bol bol öptürüyoruz kendimizii dünde bütün gün babası sarıl kızım diye diye öğretti sabah çıkarken sarıl kızım dedim kollarını açıp kafasını göğsüme yaslıyor ya sarılmayıda öğrendi yani, benim için bunların en önemli yanı biz hiç bir hareket göstermeksizin sadece konuşuyoruz ve o bunun karşılı olan hareketi aynen yapıyor, haa bide yemeğini bitirince kendini alkışlaması varkiii anne gell sende benii ye der gibii yaniii yalnız yürüme işinde biraz tembeliz maalesef hala sadece sıralama var gayet dengede taytay duruyor ama adım atmaya korkuyor bakalım allah nezaman ol derse ozaman ayyy ne çok yazmışımm yahuu hadıı ben yemeğe gidiyorummm
selammmm..
melegim ellerine saglık herşey çok güzel olmuş..tebrik ediyorum seni
şekersiz canım defneye geçmiş olsun..bizimkide az önce portmantoya çıkmış inememiş düştü..
azraece sizede geçmiş olsun canım..hediyelerinide çok merak ettim:))ekledinmiiiii..
turuncu hemen resimlere bakmaya gidiyorumayrıca benim kızımda 1 haftadır istedigi olmayınca bagırıyo hemde çok kart bir sesle:)
görenler bu kızdan nasıl bu ses çıkıyo diye bakıyo:)
evet canım benim bebegim çok terliyo..yazıyı okuyamadım çok işim var sen özet geçermisin:))
bu arada arkadaşın kıvançla çıkmış havanı atmışsın sabaha sabah:))hem bi kere benim arkadaşımın arkadaşının kız arkadaşıda
türkan şorayın kızıyla arkadaş ne haberrrrhem bi kerede ben küçükken emrah buraya gelmişti bende ona sarılmıştım
hem bi kerede hamdi alkan bana imzasını vermiştidaha sayıyım mııı
sizlere de çok geçmiş olsun... herkes kaza yaşamış valla...
turuncu; lasonil morluk ezilme vs olan darbe alınan yerlere sürünce çok iyi geliyo...
planner ben senin o bızdığının yaptıklarına kocaman bi maaşallah diyorum...
babyceren ben sizin çadırınızı çok beğendim ben de mi alsam... çok hoşuma gitti.
ay panel vardı "kentsel dönüşüm"le ilgili. yeni geldim ve süt sağmaya kaçıyorum. sabahki seansımı kaçırdım çünkü... neden pek aktif değil ki buralar... yazın yazın...
Canım geçmiş olsun Defneme ve diğer bütün kuzularımıza da geçmiş olsun
Mira 5/6 aylıkken yanılmıyosam düşmüştü ben eşimi eczaneye yolladım eczacı vermemiş 1 yaş öncesinde kullanılmaz demiş
anestol,lasonil gibi merhemleri...Sonra dr.a sordugumda da 1,5 hatta 2 yaş öncesinde sakıncalı gerekirse hemen buz yapmak yeterli demişti.
Sen de bir dr.a sor bence,,Mira da düşüyor ama kesinlikle kullanmıyorum ben.
Ne demek canım benim,o zaman kötü düşmüştü bende o gazla hemen eşimi yollamıştım eczaneye,
hmmm bak bunu bilmiyodum.. sorarım cok tesekkurler uyarı için.. şimdiye kadar ilk kez basımıza geldiği için bunu hiç arastırmamıştım
sağol yeniden şekercim...
dün kv ile olan konuşmamız:)türkçesi pek yok..
kv_çağla elma yerr..
ben_evet yer,kabugunu soyup veriyim..
kv_kabugunu soy ver..
ben_çağlaa elmayı düşürdü ben şunu bi yıkayım..
kv_yıka elmayı..
10 dakika sonra...ceren acıktı..mızmızlanıyo..
ben__ceren şimdi gidecez sabret yemek yiycez..
kv_ceren tavuk yer..
ben_hayır yemez..
kv__belki yer..
ben__yemez..
kv_elma yermi..
ben_ben yıkayım getiriyim yer..
kv_sen git yıka ver yesin..
bu konuşma 1 saat uzayıp gidiyo:)))sinir küpü oldum:))zaten ben söylüyorum sen ne diye tekrar bana
emir veriyosun ki
sizin konuşmalar --ali ata bak,elmayı soy ver,ali topu tut,ceren tavuk yemez... gibi olmuş
kadına 1 elma soyup vermedin kesin,,hepsini kızlarla kendin yedin dimi:125:
sonrada kızdı işte acısını çıkardı senden
ah teyzeeemmm ne çektin be
bide şöyle diyo..
''çaglaaaa nerdesiinnnnnnnnnnnnnn,çağlaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn..''
kuzzulkurt çocuk önünde işte görmüyomusunsürekli bu laff başka sevgi sözcügü bilmiyo
artık evde çağla ortadan kayboldugunda'' çagla nerdesin'' demiyorum..çünkü aklıma kv geliyo..
''nerdesin çağla '' diyorum
ya işte ne tuhaflar bizin kp de bişeye takılınca takılıyo,,kıza sürekli
"eğer sende alkışla mutluysan" deyip duruyo,kızda alkışlamıyobende "baba o devir geçti dedim,
ankaranın bağları bile geçtialkışşş demek yeterli artık
bide görümcem gibi felaket habercisi biri olsaydı sinirden delirirdin benim gibi
çocuk gözünü ovuşturuyo dün,,ayyyy kesin alerjisi var gördünmü diyo,
abartmıyorum her hapşırdığında: görüyomusun hasta oldu çocuk
5. hastalık olduk geçti ya,,sonrasında minik minik 1-2 kızarıklı oldu,,
bu sefer kesin kızamık başlangıci,sen ayarın işe gitme de çocukla ilgilen dedi
bende tabi: onun annesi benim kimse kızımı benden iyi gözlemleyemez bişeyi yok dedim ama tabi eşim yokken
hastalıkla mutlu oluyo gerry
kv_çağla elma yerr..
kv_kabugunu soy ver..
kv_yıka elmayı..
kv_ceren tavuk yer..
ben_hayır yemez..
kv__belki yer..
ben__yemez..
kv_elma yermi..
bu konuşma 1 saat uzayıp gidiyo:)))sinir küpü oldum:))zaten ben söylüyorum sen ne diye tekrar bana
emir veriyosun ki
ay Babyceren hanımcığım, dert ettiğiniz şeye bakınızkadıncağız belki kötü niyetle söylemiyor, belki sizin alınacağınızı bile düşünemiyor, yazık yaşlı kadın...
olgun bir gelin olarak sizden, yaşlılara daha anlayışlı ve sabırlı tutumlar bekliyoruz
not: sizin kv'nizin birkaç katını bana kendi öz annem yapıyor. yaşlı ve belki de kötü niyeti yoktur diye sabrediyorum ve anlayışlı davranıyorum. çocuklarımız için bulunmaz hazinelerdir anne ve kv'lerimiz...
not-2: temizlikte kolaylık diliyorum. ben de başlamalıyım biryerden ama nerdeeen :18:
cikirokko bak gazozumu üstüne dökerim ona göreeebenim kv yi sanki tanıyosunda konuşuyosun
bizde sabrediyoz bizde anlayış gösteriyozama şurda iki kelime dedikodu yapıyoz niye kursagımıza diziyon ki
kötü niyeti var beni sinir etmekallsen git bir deney falan yap kendine gel
ya işte ne tuhaflar bizin kp de bişeye takılınca takılıyo,,kıza sürekli
"eğer sende alkışla mutluysan" deyip duruyo,kızda alkışlamıyobende "baba o devir geçti dedim,
ankaranın bağları bile geçtialkışşş demek yeterli artık
bide görümcem gibi felaket habercisi biri olsaydı sinirden delirirdin benim gibi
çocuk gözünü ovuşturuyo dün,,ayyyy kesin alerjisi var gördünmü diyo,
abartmıyorum her hapşırdığında: görüyomusun hasta oldu çocuk
5. hastalık olduk geçti ya,,sonrasında minik minik 1-2 kızarıklı oldu,,
bu sefer kesin kızamık başlangıci,sen ayarın işe gitme de çocukla ilgilen dedi
bende tabi: onun annesi benim kimse kızımı benden iyi gözlemleyemez bişeyi yok dedim ama tabi eşim yokken
hastalıkla mutlu oluyo gerry
kv_çağla elma yerr..
kv_kabugunu soy ver..
kv_yıka elmayı..
kv_ceren tavuk yer..
ben_hayır yemez..
kv__belki yer..
ben__yemez..
kv_elma yermi..
emir veriyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?