2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet canım benim bebegim çok terliyo..yazıyı okuyamadım çok işim var sen özet geçermisin:))
bu arada arkadaşın kıvançla çıkmış havanı atmışsın sabaha sabah:))hem bi kere benim arkadaşımın arkadaşının kız arkadaşıda
türkan şorayın kızıyla arkadaş ne haberrrrhem bi kerede ben küçükken emrah buraya gelmişti bende ona sarılmıştım
hem bi kerede hamdi alkan bana imzasını vermiştidaha sayıyım mııı

herkeze merhaba çok sıkıcı bir eğitimden geldim.çoook işim var bebeğimi hasta bıraktım.mutlu anne emeklerin için çok teşekkür etmek için uğradım. tekrar çok sağol.

sizlere de çok geçmiş olsun... herkes kaza yaşamış valla...
turuncu; lasonil morluk ezilme vs olan darbe alınan yerlere sürünce çok iyi geliyo...

planner ben senin o bızdığının yaptıklarına kocaman bi maaşallah diyorum...

babyceren ben sizin çadırınızı çok beğendim ben de mi alsam... çok hoşuma gitti.

ay panel vardı "kentsel dönüşüm"le ilgili. yeni geldim ve süt sağmaya kaçıyorum. sabahki seansımı kaçırdım çünkü... neden pek aktif değil ki buralar... yazın yazın...

özetle: bebekler terleyebilir

ayyy canımmm çok havalısın gerçekten dene çok ünlü tanıyosunarkadaşım olur musun imza verir misin
ben o havayı 3 gün önce atmıştım yeni mi gördünbenim hava atmama ne gerek var ki,,hava almak isteyen
evimin önünden geçsin

Canım geçmiş olsun Defneme ve diğer bütün kuzularımıza da geçmiş olsun
Mira 5/6 aylıkken yanılmıyosam düşmüştü ben eşimi eczaneye yolladım eczacı vermemiş 1 yaş öncesinde kullanılmaz demiş
anestol,lasonil gibi merhemleri...Sonra dr.a sordugumda da 1,5 hatta 2 yaş öncesinde sakıncalı gerekirse hemen buz yapmak yeterli demişti.
Sen de bir dr.a sor bence,,Mira da düşüyor ama kesinlikle kullanmıyorum ben.

hmmm bak bunu bilmiyodum.. sorarım cok tesekkurler uyarı için.. şimdiye kadar ilk kez basımıza geldiği için bunu hiç arastırmamıştım
sağol yeniden şekercim...

hmmm bak bunu bilmiyodum.. sorarım cok tesekkurler uyarı için.. şimdiye kadar ilk kez basımıza geldiği için bunu hiç arastırmamıştım
sağol yeniden şekercim...
Ne demek canım benim,o zaman kötü düşmüştü bende o gazla hemen eşimi yollamıştım eczaneye,
şuan bizde dizden aşağımız leke leke morluk içinde geziyoruz,,insan çok üzülüyor ama durum bu..
Ama biraz daha büyüdüklerinde her çantamda mutlaka lasonil/anestol bulunduracağım kesin benimde.

dün kv ile olan konuşmamız:)türkçesi pek yok..
kv_çağla elma yerr..
ben_evet yer,kabugunu soyup veriyim..
kv_kabugunu soy ver..
ben_çağlaa elmayı düşürdü ben şunu bi yıkayım..
kv_yıka elmayı..
10 dakika sonra...ceren acıktı..mızmızlanıyo..
ben__ceren şimdi gidecez sabret yemek yiycez..
kv_ceren tavuk yer..
ben_hayır yemez..
kv__belki yer..
ben__yemez..
kv_elma yermi..
ben_ben yıkayım getiriyim yer..
kv_sen git yıka ver yesin..
bu konuşma 1 saat uzayıp gidiyo:)))sinir küpü oldum:))zaten ben söylüyorum sen ne diye tekrar bana
emir veriyosun ki

sizin konuşmalar --ali ata bak,elmayı soy ver,ali topu tut,ceren tavuk yemez... gibi olmuş
kadına 1 elma soyup vermedin kesin,,hepsini kızlarla kendin yedin dimi:125:
sonrada kızdı işte acısını çıkardı senden
ah teyzeeemmm ne çektin be

bide şöyle diyo..
''çaglaaaa nerdesiinnnnnnnnnnnnnn,çağlaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn..''
kuzzulkurt çocuk önünde işte görmüyomusunsürekli bu laffbaşka sevgi sözcügü bilmiyo
artık evde çağla ortadan kayboldugunda'' çagla nerdesin'' demiyorum..çünkü aklıma kv geliyo..
''nerdesin çağla '' diyorum

ya işte ne tuhaflar bizin kp de bişeye takılınca takılıyo,,kıza sürekli
"eğer sende alkışla mutluysan" deyip duruyo,kızda alkışlamıyobende "baba o devir geçti dedim,
ankaranın bağları bile geçtialkışşş demek yeterli artık
bide görümcem gibi felaket habercisi biri olsaydı sinirden delirirdin benim gibi
çocuk gözünü ovuşturuyo dün,,ayyyy kesin alerjisi var gördünmü diyo,
abartmıyorum her hapşırdığında: görüyomusun hasta oldu çocuk
5. hastalık olduk geçti ya,,sonrasında minik minik 1-2 kızarıklı oldu,,
bu sefer kesin kızamık başlangıci,sen ayarın işe gitme de çocukla ilgilen dedi
bende tabi: onun annesi benim kimse kızımı benden iyi gözlemleyemez bişeyi yok dedim ama tabi eşim yokken
hastalıkla mutlu oluyo gerry

eheueheue bi alemler ya:))
çağla eskiden dilini dışarı çıkarıp tükürüyodu..kv gördü ne dedi biliyomusun''böyle yaptıgında dilini içeri yitin''
niye dedim''dili dişarda kalır'' dedi
bide ceren 2 yaşındayken onlara gittigimizde cereni zorla oynatırlardı..müzik açardı oyna hadi oyna derdi..
bi gün düğündeyiz ceren kendinden geçmiş nasıl oynuyo biz gülmekten bayıldık kv ordan diyoki''ayıp kızım oturt çocugu''
ee sen oynatıyodun ama şimdi ayıpmı oldu2 yaşında bu çocuk ne ayıbı yaaa
bak şimdi durduk yere yine kadından kıcık aldım:))
senin görümceyede uyusss oldum

ay Babyceren hanımcığım, dert ettiğiniz şeye bakınız kadıncağız belki kötü niyetle söylemiyor, belki sizin alınacağınızı bile düşünemiyor, yazık yaşlı kadın...

olgun bir gelin olarak sizden, yaşlılara daha anlayışlı ve sabırlı tutumlar bekliyoruz

not: sizin kv'nizin birkaç katını bana kendi öz annem yapıyor. yaşlı ve belki de kötü niyeti yoktur diye sabrediyorum ve anlayışlı davranıyorum. çocuklarımız için bulunmaz hazinelerdir anne ve kv'lerimiz...

not-2: temizlikte kolaylık diliyorum. ben de başlamalıyım biryerden ama nerdeeen :18:

mutlu allasen oyalama beniişim gücüm var
ben temizligime devam etmeye gidiyorumbana kolay gelsin
offf çokta sıcakb gazoz içeyim bari
nuri alço beni görmesin:))

cikirokko bak gazozumu üstüne dökerim ona göreeebenim kv yi sanki tanıyosunda konuşuyosun
bizde sabrediyoz bizde anlayış gösteriyozama şurda iki kelime dedikodu yapıyozniye kursagımıza diziyon ki
kötü niyeti var beni sinir etmekallsen git bir deney falan yap kendine gel

bir elinizde toz bezi, diğer elinizde gazoz... eliniz değmişken klavyenin ve ekranın da tozunu alıverin dostum

pc'de dedikodu yaparken kv'ye yakalanırsanız, en azından "ehemmm şey.... pc nin tozunu alıyordum anneciğim" der, kurtarırsınız

siz temizlik yapıyorsunuz.... Çağla... Çağla... PEKİ ÇAĞLA NERDEEE

nasılsınız
ben kaç gündür giremiyorum yoğunluktan, bu ara çok işim var. hem evde hem de iş'te.
neler kaynattınız merak ediyorum ama sadece bir kaç sayfa okuyabildim.

dün kaza günüydü sanırım beste de çok kötü düştü. Alışveriş merkezinde babasıyla elinden tutup yürütüyoduk nasıl olduysa elini hızlıca çekip kendini geriye attı. Kafasa küttt diye yere çarptı hem de betona. O an yaşadığım acıyı tarif edemem neyse ki önemli bir şey olmadı. Allah hiçbir anneye evlat acısı vermesin.
AZRAECE YEŞİLÇAY size de çok geçmiş olsun.
MELEĞİM hazırlıklar süper görünüyo canım ellerine sağlık. Ne kadar güzel şeyler hazırlamışsın

madem dedikodu yapıyoruz ben de geliyim dedim...

benimki de ortalama haftada bir falan görüyo bi süredir defneyi. (sınavlara çalıştığı için kampa girdi nerdeyse)
neyse her geldiğinde defnenin zaten bi süredir yaptığı şeyi farkedip;
el sallıyo bak öğrettim.
koltuktan iniyo bak öğrendi.
burnunu gösteriyo bak, öğrettim şimdi" bla bla bla... şeyler söylüyo... e biliyoruz zaten bi süredir yapıyo. zınk diye gelip öğretip gitmen mümkün mü yahu...
hiç oralı olmuyorum ben de.. hı hı bi süredir yapıyo diyorum sadece.
ne diyim...

bi keresinde defne 6 aylıktı. misafirliğe gitmiştik. sweatshirt vardı üstünde ve giydirip çıkarması zor olan bişeydi... neyse gittik çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyo lanet olasıca... hemen atladı öteki kolunu çıkarmaya... "şöyle yapsan..." diye başlamıştı ki söze... (ben çoktaaan tepemin tasını attırmıştım çıkmayan sweatshirte, o sinirle) "6 aydır ben giydiriyorum, biliyorum nasıl yapmam gerektiğini" dedim... acaip bozuldu. nasıl dedim ben de bilmiyorum ağzımdan çıkıverdi... küstü bana "iyi canım bişey demedik" dedi... ordan ayrılıp eve dağılana kadar konuşmadı benle... çoooooooook da tınnnnnnnnnnnnn :)

çağlanın kitabı gelmişti bugünde cereninki geldi..çok begendim..teşekkür ederim beykozcum..bak kargo parasına kıydım:))

ilkimcim canım besteye geçmiş olsun o küt sesini çok iyi bilirim çağla 2 defa arkaya düşmüştü..ama melekler koruyo bişey olmamıştı..
korkusu bize kalıyo..
cikirokko cigerim çağla tabikide yanımda..o da bana yardım ediyo..yazlıklarla kışlıkları birbirine çorba yaptı:))işimi uzattı..

şekersiz kız kaynanaya tııınnnn denirmi:))çok ayıp..
bu arada çadırı al derim..içine her geçtiginde beni hatırla:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…