cenera ece ye çinlilere benziyorsun demişin ya daha dün akşam lojman içindeki parkta hep gördüğümüz bir bayan geldi ay çok tatlı filan deyip sormazmı sizde uzakdoğululuk var mı diye:)))))))))))))))) dicektim çinin çançinçon köyündeniz de ayıp olur diye yok uzakdoğululuk sadece tatarlık var dedim:))
ya alındınmı üzülürüm alındıysan ben tatarlık oldugunu biliyorum yazmışdın am şapkayla hai ç...lilerde yuvarlak takaryaa ondan şettirdim özür dilerim çekik göz görünce aklımıza tatar kırgız falan değill direk çinçançun geliyor daha çooook karşılaşacaksın galibaaaa
özür dilencek bişey yok canım ben sadece kadının saçmaladığına dikkat çekmek istemiştim sonuçta tatar benim cadı işte:))
yeşilçay benimde canım sıkılıyor sanırım benim odunu vurucam sebebini akşama uzun uzun yazarım:))
kızlar ya keşke biriniz yakınımda olupta bana kazandibi ısmarlasa çok canım istedi:)) söylemesi ayıp aralık 15 itibariyle 12 kilo vermişimde:)) 69 dan 57 oluşumu kutlamalıyım:))hele şu son 1 ayda ecenin yürüme çalışmaları beni epey zayıflatmış:)) eşimin evde olmayışından dolayı yemek yapmayıp aç gezmeminde katkısı bayağı fazla:)) darısı isteyenlerin başına...
dün öğlen baktım kv arıyor açmadım 6 defa o aradı arkasından eşim açmıyorum sonra komşum geldi eşin seni arıyormuş diye:) eşimi açtım noldu dedim anneleri kızkardeşinin arkadaşına gitmişler internete girebilmek için eceye ayakkabıyı alacaklarmış gerek yok biz aldık ayakkabıyı söyle onlara dedim eşim yine ne yapmaya çalışıyorsun diye bana çıkıştı hesap vermicem sana dedim kapattım:) sonra kv arıyor e biz o kadar geldik buraya onun için dedi iyi kahve içip kalkarsınız dedim:) niye almışız hani onlar alıcakmış sizin içinize sinmemiş ya dedim zorlana aldıracak değilim herhalde bu lafın üstüne. kim dedi içimize sinmedi diye demezmi açın oğlunuza sorun dedim. tabi aradan 15dk filan geçti yine kv beni oğlumla bir daha muhatap etme o lafı yanlış anlıyor biz bakınalım istanbulda alışveriş merkezlerinde içimize daha sinen daha güzel bulursak onu alalım demişler(daha ucuzunu aramanın kibarcası) o bu saaten sonra neden yaşıyormuş torunu için herşeyi yaparmış 500 tl olsada alırmış ayakkabıyı (gittikleri evde rezil oldular toparlamaya çalışıyor:) sağolun bizim başka birşeye ihtiyacımız yok deyip kapattım. eşime neden bu kadar kızdı anlamazken ki eşim aradı mutlumusun senin üzerine yıkılmasın diye suç herhalde size pahalı geldi ondan almadınız diye düşündüm dedim anneme dedi:)) tabi bunlar telde birbirlerine girmiş çok ağrına gitmiş hanfendinin eşime abuk sabuk konuşunca anne kalbini kırıcam demiş o da evine gelmicem demiştabi bunları eşim anlatıyor ama belli sesinden çok üzgün beni arama deyip kapadı. bugün sabahtan aramaya başladım açmıyor telini sonra kapandı. sesli mesaj bırakıyorum ama ağzıma ne gelirse işte annenleri istemiyorum, bıktım, ne olacaksa olsun derken 8buçukta aradı beyefendi bir alo dediki inan kahroldum sesi kısılmış üzüntüden çok yorgunum diyor arada kalmaktan bıktım ben senden vazgeçmek istemiyorum annemden de vazgeçemem söyle napayım öldüreyimmi kendimi demezmi ben ağladım o da başladı ağlamaya böyle konuşunca ne diyeyim sustum. anlatıklarına bakıyorum ben herşeyin farkındayım ama elimden bunun fazlası gelmiyor dedi. o kirada seninde hakkın var bir kere olsun alın dedimi annen diyorum vermiyor diye vazmıgeçeyim, zorlana yüzsüz olup isteyim mi annemden diyor bu kadar üzüntü elde var sıfır. başladığımız yere geri dönüyoruz. bende uzatmadım daha fazla şimdi duş alıp dua edicem herşey Rabbimden geliyor hayırlısını isticem herşeyin. kendim içinde hepimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?