2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi çaglayı yıkadım ee bizene demeyin durun dinleyin:))
her zaman küveti geçir çıkar zor oluyo..önce küvette yıkadım sonra ayaga kaldırdım
kafasına duşlugu tuttum:)önce korktu ama ses etmedi..sonra yine tuttum biraz kafasını salladı
sanırım su yutmadı..ha niye böyle yaptın derseniz çünkü havalar çok ısındı artık hergün banyo yapacak ve
ben küveti çıkar geçir yıka derdiyle ugraşmak istemiyorum..ayakta yıkayacam çağlayı
alışsın:))sizler yıkıyomusunuz ayakta?ilk benmi denedim:))
yemek yapmaya gidiyorum..nefret ediyorummmm

az önce cok güzel bir mektup ve hediye geldi kızıma...önce Zeynep ada diye geldiği için burda öyle biri çalışmıyo demişler..sonra korga aradı ayrıldınızmı o iş yerinden böle biri yok dediler dedi..dedim o benim kızım getirin cabuk hemn geri dedim...

biliyosunuz kurada bize uğurböcüğüm çıkmıştı bizde hediyemizi alıp mektubumuzu yazıp yollamıştık.. cevap olarakta Yusuf Ömer kızıma çok güzel bir mektup yazıp çok cici bi hediye almış...çoookkk mutlu olduk..sizlerin huzurunuzda yakışıklım Yusuf Ömere ve Annesi uğurböcüğüme Çooookkk teşekkür ediyoruz...hemen eve gidince resimliyip sizlerle paylaşıcam...

İlkimcim Besteye de geçmiş olsun canım

Şekersizcim seninki de kıllar ekibinden deseneNe sınavına giricek

BabyCeren kitaplar süper olmuş,,kızlar kapakta olunca daha bir güzel tabi
Bu arada bende Mira 'yı 1 aydır ayakta yıkıyorum duşla çok rahat,,öncesinde de kucağımda yıkıyordum zaten
küveti kaldır indir zor oluyor,,sadece bazen hava güzelse, küveti çıkartıyorum ki oynasın diye.

Zadacım hediyelerinizi güle güle kullanın canım

Son düzenleme:
tatil bebişlerimize yaramamıs düşmüş kuzucuklar...hepsine cok gecmıs olsun diyorum...rabim koruyor meleklerımızı..Allahım beterinden korusun...artık kontrolleri cok zorlastı bu tür kazalarla karısılasacaz gibi geliyor..

meleğim cnm hersey super gözüküyor ellerine kollarına emeğine sağlık...inş hersey istediğin gibi olur tatlım.....

planercim ne güzel anlatmıssın zeynoyu maşşallah kızıma valla bizimkile cok benzer bian bzıımkını anlatıyosun sandım...alem bu bıdıklar gercekten....öp benım yerıme tatlı gıgısından mınnosumu

cenera ece ye çinlilere benziyorsun demişin ya daha dün akşam lojman içindeki parkta hep gördüğümüz bir bayan geldi ay çok tatlı filan deyip sormazmı sizde uzakdoğululuk var mı diye:)))))))))))))))) dicektim çinin çançinçon köyündeniz de ayıp olur diye yok uzakdoğululuk sadece tatarlık var dedim:))

kızlar ya keşke biriniz yakınımda olupta bana kazandibi ısmarlasa çok canım istedi:)) söylemesi ayıp aralık 15 itibariyle 12 kilo vermişimde:)) 69 dan 57 oluşumu kutlamalıyım:))hele şu son 1 ayda ecenin yürüme çalışmaları beni epey zayıflatmış:)) eşimin evde olmayışından dolayı yemek yapmayıp aç gezmeminde katkısı bayağı fazla:)) darısı isteyenlerin başına...

Azraecem. Boşver. ömrüm boyunca japonlara benziyosun söylemiyle karşılaştım. Hiç takmıyorum...:)
keske yakın olsaydık bırak kazandibini, neler neler yapar yer gezer tozardık. Off cok sıkıldım valla...

ya alındınmı üzülürüm alındıysan ben tatarlık oldugunu biliyorum yazmışdın am şapkayla hai ç...lilerde yuvarlak takaryaa ondan şettirdim özür dilerim çekik göz görünce aklımıza tatar kırgız falan değill direk çinçançun geliyor daha çooook karşılaşacaksın galibaaaa

özür dilencek bişey yok canım ben sadece kadının saçmaladığına dikkat çekmek istemiştim sonuçta tatar benim cadı işte:))

yeşilçay benimde canım sıkılıyor sanırım benim odunu vurucam sebebini akşama uzun uzun yazarım:))

Bugun sarisin yaman delikanlimizin dogum gunu...rabbimden nice guzel yillar diliyorum minik erkekigimize..mevlam hep iyilerle karsilastirsin ins..nasibi bol ve hayirli evlat olsun vatanamiza milletimize...

Beykoz cnm bugun nasilsiniz, epeydir haber alamadim senden okursan burayi lutfen Enesi benim icinde kocaman op ve saril olurmu..kucak dolu segilerimizi yolluyoruz sizlere..

selam güzel annler
Enesimin doğum günü kutlu olsun,hayırlı bir evlat olsun inşallah
uzun sağlıklı hayırlı başarılı bir ömür nasip etsin rabbim beykozcum sende iyi ki Enesi doğurdun
iki seni tanıdık ve çok seviyoruz seni canımm...

kaza geçiren bitün bebişlere geçmiş olsun diyorum artık daha dikkatli olmamız gerekiyor Allaha emanet yavrular

kv lere ölümmmmmmm

meleğimm hazırlıkların süper görünüyor canım herşey çok güzel valla ellerine sağlık mahiri kocaman öperim..

gelelim bize,biz bugün çok mutluyuz oğlumla
çünkü Zeynep teyzemiz çok güzel ciciler göndermiş oğluma
birde Ömerin d.günü hediyelerinden çok çok mutlu olduk
tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum
pantolon ve yelek harika oldu yelek tam oldu pantolonda iyi
şu milliyetindi galiba masal kitabı yaptırmış canım arkadaşım hemde tam benim istediğim gibi
renkler diye kitap Aras Eymen bayıldı bayıldı nasıl inceliyor bakıyor bütün sayfalara tadına baktı çok hoşuna gitti
bu arada evimiz mis gibi lavanta kokuyor ömerin lavanta kesesiyle...
bu arada kurabiyede harika hem tad hem görüntü bize gelene kadar 2 ye ayrılmıştı ama olsun ne yapalım
herşey çok çok güzeldi tekrar çok teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız

Yaz yaz. Bak merak ettim şimdi. Yine ne yaptı... Ah bu bizimkilerr ahhh

dün öğlen baktım kv arıyor açmadım 6 defa o aradı arkasından eşim açmıyorum sonra komşum geldi eşin seni arıyormuş diye:) eşimi açtım noldu dedim anneleri kızkardeşinin arkadaşına gitmişler internete girebilmek için eceye ayakkabıyı alacaklarmış gerek yok biz aldık ayakkabıyı söyle onlara dedim eşim yine ne yapmaya çalışıyorsun diye bana çıkıştı hesap vermicem sana dedim kapattım:) sonra kv arıyor e biz o kadar geldik buraya onun için dedi iyi kahve içip kalkarsınız dedim:) niye almışız hani onlar alıcakmış sizin içinize sinmemiş ya dedim zorlana aldıracak değilim herhalde bu lafın üstüne. kim dedi içimize sinmedi diye demezmi açın oğlunuza sorun dedim. tabi aradan 15dk filan geçti yine kv beni oğlumla bir daha muhatap etme o lafı yanlış anlıyor biz bakınalım istanbulda alışveriş merkezlerinde içimize daha sinen daha güzel bulursak onu alalım demişler(daha ucuzunu aramanın kibarcası) o bu saaten sonra neden yaşıyormuş torunu için herşeyi yaparmış 500 tl olsada alırmış ayakkabıyı (gittikleri evde rezil oldular toparlamaya çalışıyor:) sağolun bizim başka birşeye ihtiyacımız yok deyip kapattım. eşime neden bu kadar kızdı anlamazken ki eşim aradı mutlumusun senin üzerine yıkılmasın diye suç herhalde size pahalı geldi ondan almadınız diye düşündüm dedim anneme dedi:)) tabi bunlar telde birbirlerine girmiş çok ağrına gitmiş hanfendinin eşime abuk sabuk konuşunca anne kalbini kırıcam demiş o da evine gelmicem demiş tabi bunları eşim anlatıyor ama belli sesinden çok üzgün beni arama deyip kapadı. bugün sabahtan aramaya başladım açmıyor telini sonra kapandı. sesli mesaj bırakıyorum ama ağzıma ne gelirse işte annenleri istemiyorum, bıktım, ne olacaksa olsun derken 8buçukta aradı beyefendi bir alo dediki inan kahroldum sesi kısılmış üzüntüden çok yorgunum diyor arada kalmaktan bıktım ben senden vazgeçmek istemiyorum annemden de vazgeçemem söyle napayım öldüreyimmi kendimi demezmi ben ağladım o da başladı ağlamaya böyle konuşunca ne diyeyim sustum. anlatıklarına bakıyorum ben herşeyin farkındayım ama elimden bunun fazlası gelmiyor dedi. o kirada seninde hakkın var bir kere olsun alın dedimi annen diyorum vermiyor diye vazmıgeçeyim, zorlana yüzsüz olup isteyim mi annemden diyor bu kadar üzüntü elde var sıfır. başladığımız yere geri dönüyoruz. bende uzatmadım daha fazla şimdi duş alıp dua edicem herşey Rabbimden geliyor hayırlısını isticem herşeyin. kendim içinde hepimiz içinde

azraece ; çok üzüldüm inan okuyunca...
Eşinin tarafından olaya bakınca o da haklı,e sen de haklısın....
Eşine haklı derken yani annesi kuruş koklatmıyorken kalkıpta bu yaştan sonra isteyemez.
Yani bütün bunları kv düşünmesi gerekiyor ama o da belli ki cimrilikten torunun ayağına alacağı pabucun bile hesabını yapıyor.
Demem o ki bu saatten sonra kimse değişmez...İyisimi sen onları salla ve eşinle mutlu olmaya bak...

Ben bir konuşsam inanın ağzınız açık kalır ama hep yutuyorum ve yutmaya da devam edeceğim...
İnsanın evindeki huzur gibisi yok inan...Herşey zamanla olur ama insanın tadı kaçınca kolay kolay unutulmuyor...

canım sen bunu yazdıgın dakikalarda ben kazandibi yapıyodum:))hazır paketlerden:))yedik valla çok güzeldi..resmini çekip sana yollayacaktım
ama içim el vermedi:))bu arada ne güzel zayıflamışsın ben düşe düşe 53 e kadar inmiştim ama şimdi tekrar kilo aldım 56 oldum..bu kilomdan çok memnunum
işlaaa daha kilo almam:18:bogazım feci açılmış..
kv ile olan olayada çok üzüldüm..eşinde arada kalmış..sende haklısın ama eşinde haklı ne yapsın ki..o da annesi sonuçta..
biliyorum senin istedigin ayakkabı falan degil tek istegin eceye ve sana deger verdiklerini görmek..ama bak olan eşinle sana oluyo..boşver
insanları degiştiremeyiz..oldukları gibi kabul etmekte bize zor geliyo..ne yapacaz çekecez..ne çektik şu kv lerden ne çektik:)
benim kv de çok cimridir..eşim eve aldıgımız hiç birşeyi annesine söylemez..sanki para onun cebinden çıkıyo..bende inadına söylerim..
ben evlendigimde bulaşık makinam yoktu..geçen yıl aldım,eşim uzun bir süre annesine söylemedi sonra kv bize gelince gördü çatladı..
ne gerek var ne gerek var demeye başladı..vee 10 gün sonra eşimi aradı diyoki ''oglum banada makine alın''hemde aynı marka olaymış..
şok oldum ya..gitti aynı markanın daha ucuzunu çekti evine,kıskanç şeybana ne gerek var diyo asıl sana ne gerek var..2 kişisiniz
bir ayagınız çukurdaelinde yıkasanaamma yazdım kuzzulkurt çeneme

Son düzenleme:
ceren uyuyo çağla hala oturuyo:)morali bozuk yatamadı:)geçen gün arkadaşta cola içiyodum elimden çekip durdu
ben vermek istemedim ama arkadaş ver bi damla diyince diline degdirdim:18:
az önce yine eşimle ben cola içiyoruz çağla nasıl istiyo nasıl aglıyo..sinirinden kendini parçaladı
vermedim..sinir küpü olmuş herşeye bir çıglık...
gidiyo babasından istiyo o da vermeyince babasının kafasına nasıl vuruyohem vuruyo hemde ahhh diyo:94:
sakın bana cola verme zararlı diye yazmayın..zaten vermiyorumişinize bakın
ya herkes nerde acabatatlıcadııı,melegimmmm,azraecemmmm,ay bide kujumu özledim benişla hemen gelirsiniz

selam mayıs anneleri ve şirin bebişleri
maşallah fırsat bulupta girebiliyorsunuz foruma
ben arada giriyorum okuyup cıkıyorum yazmaya izin vermiyor zeynep nisa sağolsun
dogum günü gecen ve gelecek olan tüm bebişlerin dogum günlerini kutluyoruz
bizimde cumartesi inş. pasta şiparişimizi bu gün verdik
kızlar ben kızım kan tahlillerini yaptırdım hemoglabin 12 cok iyi fakat ferritin 4 cıktı 11-306 ararsı normal deger bu demir eksikliği oldugunu gösteriyor
ferifer 40 kullanıyoruz 3 kutu yazdı 2. kutuya başladık
sizler bebişlerin değerlerine baktırdınız mı 6-24 ay bebeklerde cok sık rastlanıyormuş bu duruma
kayınvalideden muzdarip olan arkadaşlar boşverin
azraece canım yazını okudum eşine cok üzüldüm bence eşin için kafana takma eşine sıkı sıkı sarıl canımcım
eceyede maşallah cok şeker olmuş kilo içinde tebrik ederim seni
bende 79 dan 69 a düştüm
bu aralarda popom yere deymiyor cok yoruluyorum inş. kilo veririmde boşa yorulmuş olmam
benim kızım hala yürümüyor yürütmeye çalışıyorum bacaklarını havaya kaldırıyor yada poposunu hemen yere koyuyor
böyle işte bizde durumlar birde adetim 2 gün gecti :26:epeydir geciktiği olmamıştı :26:hamileysem tek bir şey için üzülürüm kızımı 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum onu emziremezsen cok üzülürüm hayırlısı bakalım

okuyunca üzüldüm eşinde ne yapsın atsa atılmaz satsa satılmaz
canım bi noktadan sonra insanları değiştiremiyosun bizimkiler hiç bilmez doğum günü özel gün falan çok sıkda aramazlar ama napcan mecbur ailesiiiii
sende takma yoklarmış gibi davran onların yüzünden tatlı yuvanın tadını bozma sen kendini yıprattıgınla kalırsın herşey yine aynı tas aynı hamam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…