2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işte Yusuf Ömerin Adaya yazdığı mektup(mektup içeriğini göstermiyoruz özelll:)) ve hediyeler...fotoya bittik çok güzel olmuş..kızımda ayy ayy diye baktı cok hosuna gitti..tekrar teşekkür ediyoruz uğurböceğime ve Yusuf Ömere...mucx mucx

tosti, turuncu, cenera, babycerenim sağolun bende istiyorumki bazı şeyleri kabulleneyim, aşayım. hep teskin ediyorum kendimi derken olay bir patlıyor ve ben kontrolümü kaybediyorum biliyorum eşime ve kendime yapıyorum kötülüğü inşallah bu huyumdan vazgeçerim. size şurada yazıyorum, sizleri okuyorum ya çok rahatlıyorum iyi ki varsınız.

zadacım Zeynep Ada çok sevinmiş hediyelerine belli gülmesinden maşallah:))güle güle giysin Yusuf Ömerimede maşallah sağında bir güzel solunda bir güzel hayat ona güzel:)) Ece nin alttan 3 . dişi patlamış bugün pek keyfi yoktu. pcnin başına oturunca ağlamaya başladı bu kız bırakıp başka şey yapayım susuyor ne anlıyorsa bundan işimiz var.

bende Enesin yarın diye biliyorum doğumgününü kafam karıştı:26:

babyceren sen ye kazandibileri, iç kolaları demedi deme alırsın kiloları:)) temizliğe başlamışın bakalım benim en uzun temizlik rekorumu egale edebilcenmi:)) Çağlanın sinirli halide ne tatlıdır kimbilir:))

Super bir dusunce ve tabikide olaganustu bir hediye olmus..Resim cok guzel, bittim resmen..Yusuf Omeri de gormus olduk bu vesile ile masallah sunnet yaramis yaman delikanlimiza..

Cola diyince aklima Tr de iken Mahirin dayisinin surekli sana colaaliyim diye takilmasi geldi aklima...oda sundan dolayi bizim Mahir gazli idi o siraklar hep pit pit yapiyordu benim abimde cola mi ictin sen yine velet diye takiliyordu...
Simdi Cagla baksana baslamis cola cola demeye ...yakinda o jola jola der ona hem :)) yeni nesil cok erken basliyor boyle gazli iceceklere biz anneler olarak mutlaka buna bir sekilde engel olmaliyiz, sende iyi etmissin vermiyerek cnm..seni destekliyorum sonuna kadar bu alkis senin icin gelsin

günün değil hayatlarımızın en önemli olayları:)) Mahirimin, Enesimin, Defnenin ve pembevavilerin kızının doğumgünleri kutlu olsun Rabbim aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun, hayırlı ömürler nasip etsin. iyi ki doğdunuz kuzucuklarım

Ah yaa neler olmus yine..uzuldum inan ozellikle Esinin gercekten arada kalmasi ve bundan cok yorulmasi cok dogal cnm..Umarim hersey tez vakitte yoluna girer ve bu son sorun olur...

Gunaydın.
Dun akşam bakamadım hiç. Azraecem boşver başkalarını. Madem ikiniz bu kadar seviyosunuz ve herseyin farkındasınız. Kendi kendinize yetersiniz. Onlar yokmuş gibi devam etmekten baska care yok. Üzme kendini

7 de uyandık kuzuyla. Oynadık biraz. Şimdi sızdı. Şu süt izinleri de bitiyo artık. Haftaya son
Lanet olsun ...

Günaydın cicikler...

İyiki Doğdun Mahir...İyiki doğdun Enes...
Enesimin ve Mahirimin doğum günü kutlu olsun..Rabbim Sağlıklı sıhatli upuzun ömürler nasip etsin..anne ve babalarına hayırlı evlat olsunlar inş...iyiki doğdunuz bıdıklar...Adayla kocaman öpüyoruz sizleri...

günaydınlar...6buçukta uyandık ve tekrar uyudu şimdi...bende uyurum galiba...ama önce mahir ve enesin doğum günlerini kutlamalıyım..iyiki doğdunuz..enes ve mahir...doğum günleriniz kutlu olsun...

Günaydın kızlar

Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;

Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...

Kızımın yakışıklı arkadaşları doğum gününüz kutlu olsun.
Nice mutlu yıllar sevdiklerinizle sizin olsun.
Besteyle sizi kocaman öpüyoruz ve çok seviyoruz.

Teşekkür ederim güzel teyzeler

GÜZELLER GÜZELİ MASAL BEBEK...
AİLENLE ve tüm sevdiklerinle mutlu bir hayat diliyorum sana bitanem...
Masallardaki prensesler kadar güzel bir hayatın olsun,,
iyiki doğurduuuun çiçek,,iyiki doğdun MASAL

Sarı Şekerim,,bugün 1 yaşındasınRabbim sana ailenle ve tüm sevdiklerinle
sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsinİyiki doğurdun beykoooz,,iyiki doğdun ENES

Forumun yakışıklı prensi,,Melek gibi bir annenin oğluDünyalar güzeli Mahir Paşam
İlk yaşın kutlu olsun,,dilerim hayatın bu ilk doğumgünün gibi her daim renkli ve mutluluklarla dolu olur
İyiki doğurduuuunn Meleğimmm,,iyiki doğdun MAHİR

Bugün doğan diğer bütün bebişlerimizin de yaşgünlerini kutlarım
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Herkese iyi sabahlar

Zadacım hediyelerinizi güle güle kullanın canım

teşekkürler teyzesi...

teşekkürler canımcım...evet gercekten cok sevındı mutlu oldu...fıstıgın yenı disi cıkmış gözünüz aydın cnmm..ahh bu dişler mahvetti zaten hepimizi...

Super bir dusunce ve tabikide olaganustu bir hediye olmus..Resim cok guzel, bittim resmen..Yusuf Omeri de gormus olduk bu vesile ile masallah sunnet yaramis yaman delikanlimiza..

meleğimcim cok saol tatlımm..evet gercekten bende uzun zmndır gormuyordum Yusuf Ömeri resmen delikanlı olmuş...Rabbim korusun tüm kuzularımızı nazarlardan...

saol meleğim :) bende oluşunun totosunu ısırıom

Bütün çocuklara dalarıyla şiir yazmaya karar verdim,şimdilik mira ve kayrayla başladım devamı gelecek...
yaşasın

hayırlı olsun canım bende deldircemde tırsıom:18:

hediyenin fıyatını öğranip sanamı dönceklermiş töbe töbe

ben olsanm sen önce kendi etrafında dön hediye alınır yolanır :26:

bacım ben de hep isterdim o top küpelerden bana kısmet olmadı taşanıma olur işlaa alcam

oy maşallah demek herşey gönlüne sindi nice sağlıklı yaşlara

*münkünse foto için 1kişiyi görevlendirin.(misafirlerle ilgilenirken foto çekmek için fırsat kalmıyor)

hep öle oluyor bunu aklıma yazdım

bacım girişte zarf dağıtmayı düşünmemene şaşırdım öle yap safa yatan olur felan zarfı gören kıvıramaz ben ölemı yapsam acaba

oh oh 4 altın süper bize kesin elbise oyuncak gelir

sefan olsun

benım uyus limit komuş UYUS işte

turuncum benı unutmamıssın sagoll canım kayrada ıykı dogmusss tum bebıslereeee hayılrı yaslar olsunnnnn:)Eki Görüntüle 698507
doğumgunumuzden bır kare:)))

nice sağlıklı yaşlara allah bozmasın bu güzel kareyi

harika olmuş eline sağlık bacım sağlıklı günlerde giysin fıstığımız

sen onu yakında yola getirisin bacım

ben bayadır tuz atıyom mamasına tuzsuz yemiyo biz ne yersek oldan istiyo

al al hoş valla

siyahını bulsam bende alırım

işlaa oluşun huy değiştirmez uslu olsun yaw ben öle bebe seviyom

biz daha parka sıftah yapmadık sevdiyse sık sık götür

güzelmiş adam kesin yutdışına ırtica etmiştir ne çekti senden ne çekti

Eki Görüntüle 700310 Eki Görüntüle 700311 Eki Görüntüle 700317
Hazirladigim iki tarafli cubuklarimiz ve hediye olarak verecegimiz fincanlarimiz...mug lar iste fincan degilde :))

her şey harika gözüküyor meleğim eline koluna sağlık

geçmiş olsun öpmedinmi hemen geçerdi

Babyceren hanımaa süzme yoğurt tavsiye etmiştim

yoğurtmu alemsin MONŞER ( kaymaklımı kaymaksızmı

süpersin valla tebrikler

AMİNNNNNNNNNNNNNN

oku bunu uygula ben öle yapıom

sana bişe tavsiye etmiyorum senın eline düşen kv yanmış saten

BEDUA=yediklerin pıt pıt yağ olur işla

bende özledimmm

geçmiş olsun canım bol bol yeşillik yedir ıspanak felan demir için

KV ölümmm

güzel günlerde kullansın datluşum

GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız günler versin işlaa

doğum günü olan datluşlarımızın doğum güün kutlu olsun bir ömür boyu sağlık diliyorum

ben aynı hastaneden geldim uyucam sonra gene gütcem nöbetleşe kalıoz babannemin yanında

tavşanıma annem bakıo hala yürümüyo tutunuo ancak ama sağlıklı olsunda mevlam yürü değince işla yürücek
kocaman öpüyorum hepinizi görüşürüz datmaya gidiyom

Son düzenleyen: Moderatör:
Azraece:yeni dişiniz hayırlı olsun canımDişlerin havlar serinken çıkması daha iyiymiş bu arada,,
yazın daha çok zorluyormuş bebişleri diye duydum
Kv.ile problemleri eşine yansıtma canım,,dilekolay biliyorum çeken bilir onu da biliyorum ama inan bana değmiyor..
Hele ki bazı insanlar bizim mutsuzluğumuz üzerine mutluluk kuruyor bu hayatta..onlara bunu tattırma.Şu hayattaki
tek aşkının,can yoldaşının değerini bil canımBen de benzerlerini yaşıyorum,,forumda bu sıkıntıları yaşamayan
arkadaşımız yok denecek kadar az malesef..Birbirimize destek olalım ki değmeyen birkaç insan yüzünden ailemizin
huzuru kaçmasınŞu hayatta bize eşlerimiz lazım,,çocuklarımıza da babaları lazım,,gerisini salla gitsin
Çok darlandığında da eşini arayıp çemkirmeden önce beni arayıp her daim anlatabilirsinBen gerekirse gider kv.nin
kapısının önüne sipere yatar gaz bombası bile atarım senin içinMoralini bozma okyoksa o gözlerin şişe şişe
kapatıcılara para dayanmayacakSeni ve güzel kızımı çok seviyoruz unutma

Çok teşekkür ederim Turuncu,Allah sağlıcakla daha nice yaşlarını göstersin inş.

Canım güzel kızının ilk yaşını kutlarımHer yaşı size yeni güzellikler getirsin inşallah.
Haftasonu partinizin fotolarını 4 gözle bekliyoruz pazartesiye
Herşey gönlünce olsun,,Allah yardımcın olsun

kızlar kuzularınızın doğum günü kutlu olsun...iyiki doğmuşlar...iyiki varlar..sağlıklı sıhatli upuzun yaşları olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…