kızlar işte Yusuf Ömerin Adaya yazdığı mektup(mektup içeriğini göstermiyoruz özelll:)) ve hediyeler...fotoya bittik çok güzel olmuş..kızımda ayy ayy diye baktı cok hosuna gitti..tekrar teşekkür ediyoruz uğurböceğime ve Yusuf Ömere...mucx mucx
Eki Görüntüle 701272 Eki Görüntüle 701273 Eki Görüntüle 701274
bende Enesin yarın diye biliyorum doğumgününü kafam karıştı:26:
ceren uyuyo çağla hala oturuyo:)morali bozuk yatamadı:)geçen gün arkadaşta cola içiyodum elimden çekip durdu
ben vermek istemedim ama arkadaş ver bi damla diyince diline degdirdim:18:
az önce yine eşimle ben cola içiyoruz çağla nasıl istiyo nasıl aglıyo..sinirinden kendini parçaladı
vermedim..sinir küpü olmuş herşeye bir çıglık...
gidiyo babasından istiyo o da vermeyince babasının kafasına nasıl vuruyohem vuruyo hemde ahhh diyo:94:
sakın bana cola verme zararlı diye yazmayın..zaten vermiyorumişinize bakın
ya herkes nerde acabatatlıcadııı,melegimmmm,azraecemmmm,ay bide kujumu özledim ben işla hemen gelirsiniz
dün öğlen baktım kv arıyor açmadım 6 defa o aradı arkasından eşim açmıyorum sonra komşum geldi eşin seni arıyormuş diye:) eşimi açtım noldu dedim anneleri kızkardeşinin arkadaşına gitmişler internete girebilmek için eceye ayakkabıyı alacaklarmış gerek yok biz aldık ayakkabıyı söyle onlara dedim eşim yine ne yapmaya çalışıyorsun diye bana çıkıştı hesap vermicem sana dedim kapattım:) sonra kv arıyor e biz o kadar geldik buraya onun için dedi iyi kahve içip kalkarsınız dedim:) niye almışız hani onlar alıcakmış sizin içinize sinmemiş ya dedim zorlana aldıracak değilim herhalde bu lafın üstüne. kim dedi içimize sinmedi diye demezmi açın oğlunuza sorun dedim. tabi aradan 15dk filan geçti yine kv beni oğlumla bir daha muhatap etme o lafı yanlış anlıyor biz bakınalım istanbulda alışveriş merkezlerinde içimize daha sinen daha güzel bulursak onu alalım demişler(daha ucuzunu aramanın kibarcası) o bu saaten sonra neden yaşıyormuş torunu için herşeyi yaparmış 500 tl olsada alırmış ayakkabıyı (gittikleri evde rezil oldular toparlamaya çalışıyor:) sağolun bizim başka birşeye ihtiyacımız yok deyip kapattım. eşime neden bu kadar kızdı anlamazken ki eşim aradı mutlumusun senin üzerine yıkılmasın diye suç herhalde size pahalı geldi ondan almadınız diye düşündüm dedim anneme dedi:)) tabi bunlar telde birbirlerine girmiş çok ağrına gitmiş hanfendinin eşime abuk sabuk konuşunca anne kalbini kırıcam demiş o da evine gelmicem demiştabi bunları eşim anlatıyor ama belli sesinden çok üzgün beni arama deyip kapadı. bugün sabahtan aramaya başladım açmıyor telini sonra kapandı. sesli mesaj bırakıyorum ama ağzıma ne gelirse işte annenleri istemiyorum, bıktım, ne olacaksa olsun derken 8buçukta aradı beyefendi bir alo dediki inan kahroldum sesi kısılmış üzüntüden çok yorgunum diyor arada kalmaktan bıktım ben senden vazgeçmek istemiyorum annemden de vazgeçemem söyle napayım öldüreyimmi kendimi demezmi ben ağladım o da başladı ağlamaya böyle konuşunca ne diyeyim sustum. anlatıklarına bakıyorum ben herşeyin farkındayım ama elimden bunun fazlası gelmiyor dedi. o kirada seninde hakkın var bir kere olsun alın dedimi annen diyorum vermiyor diye vazmıgeçeyim, zorlana yüzsüz olup isteyim mi annemden diyor bu kadar üzüntü elde var sıfır. başladığımız yere geri dönüyoruz. bende uzatmadım daha fazla şimdi duş alıp dua edicem herşey Rabbimden geliyor hayırlısını isticem herşeyin. kendim içinde hepimiz içinde
Eki Görüntüle 700836
çağlanın kitabı gelmişti bugünde cereninki geldi..çok begendim..teşekkür ederim beykozcum..bak kargo parasına kıydım:))
ilkimcim canım besteye geçmiş olsun o küt sesini çok iyi bilirim çağla 2 defa arkaya düşmüştü..ama melekler koruyo bişey olmamıştı..
korkusu bize kalıyo..
cikirokko cigerim çağla tabikide yanımda..o da bana yardım ediyo..yazlıklarla kışlıkları birbirine çorba yaptı:))işimi uzattı..
şekersiz kız kaynanaya tııınnnn denirmi:))çok ayıp..
bu arada çadırı al derim..içine her geçtiginde beni hatırla:)
İlkimcim Besteye de geçmiş olsun canım
Şekersizcim seninki de kıllar ekibinden deseneNe sınavına giricek
BabyCeren kitaplar süper olmuş,,kızlar kapakta olunca daha bir güzel tabi
Bu arada bende Mira 'yı 1 aydır ayakta yıkıyorum duşla çok rahat,,öncesinde de kucağımda yıkıyordum zaten
küveti kaldır indir zor oluyor,,sadece bazen hava güzelse, küveti çıkartıyorum ki oynasın diye.
Zadacım hediyelerinizi güle güle kullanın canım
canım sen bunu yazdıgın dakikalarda ben kazandibi yapıyodum:))hazır paketlerden:))yedik valla çok güzeldi..resmini çekip sana yollayacaktım
ama içim el vermedi:))bu arada ne güzel zayıflamışsın ben düşe düşe 53 e kadar inmiştim ama şimdi tekrar kilo aldım 56 oldum..bu kilomdan çok memnunum
işlaaa daha kilo almam:18:bogazım feci açılmış..
kv ile olan olayada çok üzüldüm..eşinde arada kalmış..sende haklısın ama eşinde haklı ne yapsın ki..o da annesi sonuçta..
biliyorum senin istedigin ayakkabı falan degil tek istegin eceye ve sana deger verdiklerini görmek..ama bak olan eşinle sana oluyo..boşver
insanları degiştiremeyiz..oldukları gibi kabul etmekte bize zor geliyo..ne yapacaz çekecez..ne çektik şu kv lerden ne çektik:)
benim kv de çok cimridir..eşim eve aldıgımız hiç birşeyi annesine söylemez..sanki para onun cebinden çıkıyo..bende inadına söylerim..
ben evlendigimde bulaşık makinam yoktu..geçen yıl aldım,eşim uzun bir süre annesine söylemedi sonra kv bize gelince gördü çatladı..
ne gerek var ne gerek var demeye başladı..vee 10 gün sonra eşimi aradı diyoki ''oglum banada makine alın''hemde aynı marka olaymış..
şok oldum ya..gitti aynı markanın daha ucuzunu çekti evine,kıskanç şeybana ne gerek var diyo asıl sana ne gerek var..2 kişisiniz
bir ayagınız çukurdaelinde yıkasana amma yazdım kuzzulkurt çeneme
Zadacım hediyelerinizi güle güle kullanın canım
zadacım Zeynep Ada çok sevinmiş hediyelerine belli gülmesinden maşallah:))güle güle giysin Yusuf Ömerimede maşallah sağında bir güzel solunda bir güzel hayat ona güzel:)) Ece nin alttan 3 . dişi patlamış bugün pek keyfi yoktu. pcnin başına oturunca ağlamaya başladı bu kız bırakıp başka şey yapayım susuyor ne anlıyorsa bundan işimiz var.
Super bir dusunce ve tabikide olaganustu bir hediye olmus..Resim cok guzel, bittim resmen..Yusuf Omeri de gormus olduk bu vesile ile masallah sunnet yaramis yaman delikanlimiza..
Gecmis olsun kujum, aman dikkat edin yaslilar dayanamaz sicaga malum bunyeleri artik cok zayif..rabbim sifa versin tez vakitte opuyorum babannenin ellerinden..
Saanada cok gecmis olsun, tavsanuna muck yolladim odemeli gonderdim sende yerine getir olurmu :))
yaşasınBütün çocuklara dalarıyla şiir yazmaya karar verdim,şimdilik mira ve kayrayla başladım devamı gelecek...
çağlanın kulagını deldirdimartık bizde küpeliyiz çok yakıştı
biraz agladı korktu ama ne yapalımonun gelecegi için bunu yapmak zorundaydık büyüdügü zaman kontrol etmek daha zor olacagı
için şimdi deldirelim dedikçağlanın kulagı çok küçükmüş kulak memesi yok sayılır zor oldu:))
başkaaa ne yazsam:))eşim iyi çok şükürha bide parka gittik sonrada markete:))
ya doğum günü yapanlar foto ekleseniz diyorumbiraz gözümüz gönlümüz açılsın
yazacak bir şeyde yokben kaçtım
vatandaş gel gel taze doğum günü fotoğraflarına gel hepsi birbirinden güzel maşallah darısı başımıza:))
yarın bir yere gitmeyi düşünmüyorum şimdi mutlucum gelir resim koyup kaldırır sonra kaçırdım diye üzülmeyim:))
kızlar ben şom ağızlıyım sanırım( bugün kv aradı eceye ne hediye alsınlarmış diye pedipedden ayakkabı dedim bakalım yarın fiyatını öğrenince bana döneceklermi:)) bu arada bana teşekkür etti hatta tebrik de etti niyemiş biliyonuzmu çok iyi bir anne olmuşum eceye çok iyi bakmışım:)) yağcılarda inecek var ben gitmedim diye haziranda gelmeyi düşünüyorlarmışda:)) sen ben kalk karşı komşuma git de ki dünyaya yaklaşan meteormu var da kv bunları söyledi diye gül eve dön ve 4.2 lik deprem ol ( acayip tırstım yine karşıya kendimi zor attım demez olaydım ( onlar yüzünden günaha giriyorum ama napayım unutamıyorum eşime de dedim telde annenin aklı 8 aylık hamile insana sen çiroz çocuk doğurucan ona bakamıcan deyip ağlatırken nerdeydi ( değişmişmiş anası off off (
çağlamın o minnacık kulakları delinmiş hayırlı olsun:)) altın ucuzken küpesinide alsaydınız bari:)) eskiden ne güzel sadece top küpe vardı şimdi bin tane çeşit var seçemedim bir türlü anneannesi doğum günü hediyesi almış olacak benim odun getirdi yine bedavaya onuda:))
Nihayet atlattık kızlarKızımın tütüsünün mimarı zadama ve güzel banner ile evimizin süslenmesine
vesile olan dostum azraeceye çooook teşekkür ederim. Forumdan yaşgünümüzü kutlayan herkese,,mesajlarıyla
yanımda olan canım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürler....ve yaşgünümüzde yanımıza koşup gelen ve bizi çok mutlu
eden nagihancığıma da çoook teşekkürleriyiki varsınız
Herşey harikaydı kızlar,,evimin süslemesi,,gelen arkadaşlarımın güzel enerjisiyle buluştu ve resmen parti yaptık:124:
Slaytı hep birlikte izledik,,herkes Mirayla kare kare foto çekildi,,hepsini yükleyeciğim fakat fotoğrafçı kızımız henüz cd.yi
ulaştırmadı.Ben size telefonumdakilerden minik bir kolaj yaptım öncesinde hemen ekliyorum,,diğerlerini de gelir gelmez yükleyeceğim.
Şunu belirteyimki,,bütün emeğim uğraşıma sonuna kadar değdiYoruldum ama fazlasıyla değdi.Rabbim mutluluğumuzu daim etsin,,iyiki doğurdum ben bu kızı
yaşgünü yapacak anne arkadaşlarıma naçizhane tavisiyelerimdir:)
*mutlaka yedek t-shirt yapın/alın,,hava çok sıcaktı uzun kolluyu kısa bir süre giydirdim,
kısa kolluyla kaldı Mira.
*tütü giyecek anneler: altına siyah tayt giydim,,çok iç gösteriyor.
*mutlaka müzik olsun(diğer çocuklar hep oynadı birarada)sonrada biz tabi:)
*münkünse foto için 1kişiyi görevlendirin.(misafirlerle ilgilenirken foto çekmek için fırsat kalmıyor)
*salataları minik kaselere koydum herkes aldı geçti,,vakitten kazanılıyor.
şimdilik aklımda bunlar kaldı,,yine bişey gelirse paylaşırım hemen
bende nacizhane bir öneride bulunmak istiyorum:))
bence misafirlere verilecek hediyeyi kapıdan girerken verelim..belki 50 lira para takacaktır ama biz hediye verince
utanır ve takacagı miktarı arttırabilir50 lira bi andaa 100 lira olabilir:111:nasıl fikir:))
cicileriniz hayırlı olsun..güzel günlerde giyssin mira..acaba bende doom gününümü beklesem kızıma cici alacaktım ama:))
20 gün var daha:))20 güne kadar ne giydireyim çağlaya..benim tişörtlerimi giydirsem..belinede kemer takarım elbise olur
idare edermiyiz acabademek para takan olmadı:26:altında pek olmamış:26:zada kesin benim fikrimi yapmıştır:))maşallah
ne kadar altını vardı:))acaba akrabaları bizim doom gününede gelirmi kidavet etsemmi
ben pek kimseyi çagırmayacam ama yinede 4 tane çeyrek gelecegine eminimdua ediyorum daha çok gelsin diye:))
sizde duama ortak olursanız sevinirim:)dinimiz amin
lcw nın internet sitesinden alışveriş yaptımkızlara ciciler aldım
çağlaya evde giysin diye 4 liraya 2 tane şort aldım:))ve daha bir sürü şeyy:18:
bide mayo aldımmmsırt dekolteli:))
eşim bana ek kart çıkarttıgına pişman olacak
turuncum benı unutmamıssın sagoll canım kayrada ıykı dogmusss tum bebıslereeee hayılrı yaslar olsunnnnn:)Eki Görüntüle 698507
doğumgunumuzden bır kare:)))
çalışmaktan çoookkk sıkıldımmmmallahımm nezaman bitecek birtürlü ekleyemediğim tütümüzün resmini ekleyim dedim sırff işten uzaklaşmak içinn, nasıl olmuşş teyzlerii, tshirtünüde keçeyle süslücem inşş (not: annem sagolsun deyim barii emeğe saygıı yoksa ben tek başıma zor yapardımm Eki Görüntüle 698654 Zeyno kollarını nekadar yukarıda tutar ve nezaman isyan eder görücez bakalım
yeni taşınan komşuya gittim..ama kendilerini hiç gözüm tutmadı
neden mi,çünkü hiç dedikodu yapmayı bilmiyobir daha ona gidecegimi sanmıyorum
ayıp ya insan bir kaç kişinin hakkında konuşur
neyse belki zamanla ögrenir:)
tuz için verdiginiz cevaplara mersibende tuzun gerekli oldugunu düşünüyorum ve az miktarda
yemeklerine koymaya başlıyorum..zaten bizim yemeklerdende yiyo,onlarda tuzlu..
ama şeker için aceleye gerek yok..dimi:)
yemegim hazırtatlım hazır evet evet hepsi hazırrr,dişardan söyledim bugünde böyle olsun ne yapıyım
chihiro79 cevabını sanırım eleduruya verdiniz karışıklık oldu sanırım.çünkü bende sizin gibi düşünüp uyguluyorum.mesala kitaplık hayranlığı vardı gidip kitaplarımı hırpalıyordu ama içim gitsede sesimi çıkarmıyordum şimdi sadece yerlerini değiştiriyor.ama kendine zarar verecek eylemler tabiki hayır diyorum.misal piriz,fiş gibi.
bu arada sabah bunu aldım belki oğluşun doğum gününde giyerim oylamaya sunuyorum.Eki Görüntüle 699170
bende oğlum çekmece karıştırsın istiyorum,yaramazlıklar yapsın istiyorum
genelde ben battaniye sererim oyuncaklarını önüne koyarım biraz oynadıktan sonra elleriyle
gölge yaparak oynarişlerimi yaptıktan sonra bende onunla oynarım..
birde havalar güzelleşti tabii külotlu çoraplar çıktı bizim oğlanın bacakları meğerse kürdan gibiymiş
hakketen oğluşumun bacakları çok ince ya,belden yukarısı iyi belden aşağısı incecik tipik erkek vücudu işte
balkonlu erkeklerde benim oğluş
pazar günü kahvaltıya gittik küçük park vardı gittiğimiz yerde salıncağa bindirdim
ilk defa salıncağı sevdiyavaş yavaş alışıcak sanırım
yürüme konusundada hala aynıyız bir gelişme yok
sadece tutunuyorbunada şükür
şimdilik bu kadar geldi aklıma kızlar hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kocaman
Eki Görüntüle 699921
dün çektim koymayı unuttum..işte bizim meşhur çadır evimiz:))çağla çok seviyo sizde bebelerinize
alın sevinsin masumlar:)3 yıl önce almıştım o zaman satıcı 30 lira istemişti bende pazarlık yapmayı çok severim,
indire indire 15 e kadar indirdimdahada pazarlık yapardım ama adam ''yeter kardeşim al istersen bedavaya al git''
demesiyle kendimi durdurdum:)adam cinnet geçirecektiadamı dogduguna pişman ettim daha sonra komşumun oğluna almak
için bir daha gittim ama adam dükkanı kapatmıştı:44:acaba benden sonra kendini intiharmı etti:86:
Eki Görüntüle 700310 Eki Görüntüle 700311 Eki Görüntüle 700317
Hazirladigim iki tarafli cubuklarimiz ve hediye olarak verecegimiz fincanlarimiz...mug lar iste fincan degilde :))
Eki Görüntüle 700338 Eki Görüntüle 700336 Eki Görüntüle 700337
Pecelerimiz, seker torbalarimiz bunlarin icinde cikolatali uzum, badem beyaz ve siyah cikolatali..ayrica fistik onlarda cikolata kapli ve jelibomlu olan sekerlerden karisik..
Butun hepsini toparlayip hediye paketimizin icinide hazirladigimda cekerim resmini koyarim suan hepsi parca parca gerci hediye paketin icine daha Bubble magic ( kopukten balon yapan sey ). minik mizika ve payloyca cubugu olcak yaninda da minik seker kutusu ve minik jelibom paketi olcak...cocuklar sekere ve oyuncaga doyucaklar anlayacaginiz ehueheuh .Onlari mutlu etmek benide mutlu edicek o yuzden cocuklara calistim genelde..
günaydın canlarım.
meleğim hazırlıkların süper görünüyo. hadi bakalım. hayırlısıyla sen de atlatırsın alnının akıyla inşallah...
güya dün tatildi. cam sildim, temizlik yaptım. pert oldum yine. akşamüstü de kuzumla parka gittik.
sabah saçımı bile öylesine toplayıp geldim işe. zaten geç de kaldım 10 dk...
neyse ki yarın iş yok...
dün ilk ev kazasını yaşadı kuzum. çekmeceyi açıp karıştırırken popo üstü oturdu dengesini kaybedip. yanak ve çene arasındaki noktayı çekmecenin köşesine vurdu düşerkenneyse ki çok ağlamadı ama kızarıp morarmıştı. bu sabah morluk yoktu çok şükür. bi lasonil alıp evde bulundurmanın zamanı geldi anlaşılan...
Babyceren hanımaa süzme yoğurt tavsiye etmiştim
kızlar ya keşke biriniz yakınımda olupta bana kazandibi ısmarlasa çok canım istedi:)) söylemesi ayıp aralık 15 itibariyle 12 kilo vermişimde:)) 69 dan 57 oluşumu kutlamalıyım:))hele şu son 1 ayda ecenin yürüme çalışmaları beni epey zayıflatmış:)) eşimin evde olmayışından dolayı yemek yapmayıp aç gezmeminde katkısı bayağı fazla:)) darısı isteyenlerin başına...
canım sen bunu yazdıgın dakikalarda ben kazandibi yapıyodum:))hazır paketlerden:))yedik valla çok güzeldi..resmini çekip sana yollayacaktım
ama içim el vermedi:))bu arada ne güzel zayıflamışsın ben düşe düşe 53 e kadar inmiştim ama şimdi tekrar kilo aldım 56 oldum..bu kilomdan çok memnunum
işlaaa daha kilo almam:18:bogazım feci açılmış..
kv ile olan olayada çok üzüldüm..eşinde arada kalmış..sende haklısın ama eşinde haklı ne yapsın ki..o da annesi sonuçta..
biliyorum senin istedigin ayakkabı falan degil tek istegin eceye ve sana deger verdiklerini görmek..ama bak olan eşinle sana oluyo..boşver
insanları degiştiremeyiz..oldukları gibi kabul etmekte bize zor geliyo..ne yapacaz çekecez..ne çektik şu kv lerden ne çektik:)
benim kv de çok cimridir..eşim eve aldıgımız hiç birşeyi annesine söylemez..sanki para onun cebinden çıkıyo..bende inadına söylerim..
ben evlendigimde bulaşık makinam yoktu..geçen yıl aldım,eşim uzun bir süre annesine söylemedi sonra kv bize gelince gördü çatladı..
ne gerek var ne gerek var demeye başladı..vee 10 gün sonra eşimi aradı diyoki ''oglum banada makine alın''hemde aynı marka olaymış..
şok oldum ya..gitti aynı markanın daha ucuzunu çekti evine,kıskanç şeybana ne gerek var diyo asıl sana ne gerek var..2 kişisiniz
bir ayagınız çukurdaelinde yıkasana amma yazdım kuzzulkurt çeneme
ceren uyuyo çağla hala oturuyo:)morali bozuk yatamadı:)geçen gün arkadaşta cola içiyodum elimden çekip durdu
ben vermek istemedim ama arkadaş ver bi damla diyince diline degdirdim:18:
az önce yine eşimle ben cola içiyoruz çağla nasıl istiyo nasıl aglıyo..sinirinden kendini parçaladı
vermedim..sinir küpü olmuş herşeye bir çıglık...
gidiyo babasından istiyo o da vermeyince babasının kafasına nasıl vuruyohem vuruyo hemde ahhh diyo:94:
sakın bana cola verme zararlı diye yazmayın..zaten vermiyorumişinize bakın
ya herkes nerde acabatatlıcadııı,melegimmmm,azraecemmmm,ay bide kujumu özledim ben işla hemen gelirsiniz
selam mayıs anneleri ve şirin bebişleri
maşallah fırsat bulupta girebiliyorsunuz foruma
ben arada giriyorum okuyup cıkıyorum yazmaya izin vermiyor zeynep nisa sağolsun
dogum günü gecen ve gelecek olan tüm bebişlerin dogum günlerini kutluyoruz
bizimde cumartesi inş. pasta şiparişimizi bu gün verdik
kızlar ben kızım kan tahlillerini yaptırdım hemoglabin 12 cok iyi fakat ferritin 4 cıktı 11-306 ararsı normal deger bu demir eksikliği oldugunu gösteriyor
ferifer 40 kullanıyoruz 3 kutu yazdı 2. kutuya başladık
sizler bebişlerin değerlerine baktırdınız mı 6-24 ay bebeklerde cok sık rastlanıyormuş bu duruma
kayınvalideden muzdarip olan arkadaşlar boşverin
azraece canım yazını okudum eşine cok üzüldüm bence eşin için kafana takma eşine sıkı sıkı sarıl canımcım
eceyede maşallah cok şeker olmuş kilo içinde tebrik ederim seni
bende 79 dan 69 a düştüm
bu aralarda popom yere deymiyor cok yoruluyorum inş. kilo veririmde boşa yorulmuş olmam
benim kızım hala yürümüyor yürütmeye çalışıyorum bacaklarını havaya kaldırıyor yada poposunu hemen yere koyuyor
böyle işte bizde durumlar birde adetim 2 gün gecti :26:epeydir geciktiği olmamıştı :26:hamileysem tek bir şey için üzülürüm kızımı 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum onu emziremezsen cok üzülürüm hayırlısı bakalım
güzel günlerde kullansın datluşumkızlar işte Yusuf Ömerin Adaya yazdığı mektup(mektup içeriğini göstermiyoruz özelll:)) ve hediyeler...fotoya bittik çok güzel olmuş..kızımda ayy ayy diye baktı cok hosuna gitti..tekrar teşekkür ediyoruz uğurböceğime ve Yusuf Ömere...mucx mucx
Eki Görüntüle 701272 Eki Görüntüle 701273 Eki Görüntüle 701274
Günaydın kızlar
Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;
Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?