2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Fotoshopluymus yemezler guzelim :)) Benim gozum kara istiyorum lenn Cagla yi..teyzesinin onun bir nolu hastasi :)) varim ondan gelecek her turlu seye :))
tamam al senin olsun:)2 gün garantisi var..2 günden sonra pişman olursan geri iade almam ona göre:)

bünyeden çok moralle alakalı herhalde birazcıkda kujumun uyusuna benzer bir uyus bende de varda:)) kış başında grip aşısı olunca rahat atlatıyorum. bu sene yorgunluk ve moral tetikledi hep

aman o uyustan bendede var:)hatta şimdi bile uyusluk yaptı..dolabı açtım kendime elma aldım eşimede sordum isteme dedi,
geldim oturdum yiyorum''banada getirseydin'' dediuyus yaaa şimdi sordum ya
gittim getirdim

tamam al senin olsun:)2 gün garantisi var..2 günden sonra pişman olursan geri iade almam ona göre:):

Verenlerim cok olsun :)) ins, cok sevindirik oldum Cagla en azindan en az iki gunlugune benim kizim oluyor yasasin..pisman olmam ama ins pismaniye gibide olmaz..yiyen bir turlu yemiyen bir turlu pisman olurmus yaa ondan sey ettim:))

canım neden bekliyo ki aşı yapmak için. kızamık aşısını 10 gün önce oldu defne. sağlık ocagındaki hemsireyle karsılaştım ve yaşına kadar beklemeyelim daha 20 gün var isterseniz yapalım dedi. sen bi arastırsan...

demek öyle hmmmm

gecmiş olsun. kız dikkat etsene kendine. iki göbecik atcam diye hasta oldun...

herkeze günaydın.kabus gibi bir haftasonu ve yoğun bir pazartesiden sonra nihayet yazabiliyorum.oğluşumun hastalanması ile diş çıkarması çakışınca eşimle helak olduk.ilaçlarımızı kullanmamıza rağmen balgm ve öksürük sayesinde oğluşum ve ben uykusuz günler geçirdik.haftasonu eşimin sınavı olduğu için bütün bunlara tek başıma göğüs germek zorunda kaldım.tek başına bebek bakmak helede hastaysa ne kadar zormuş.bütün bunlara birde oğlumun anne sütü dışında bişey almaması eklendi.içim gitti.zaten zayıf kaşık kadar kaldı suratı.neyse dün biraz daha iyiyidi eşimin serum fizyolojik uygulamasından sonra rahat bi uyku uyuyan oğlum sabah neşeli bi şekilde uyandı çok şükür.kahvaltıdada verdiğimiz şeyleri yemedi ama ağzına aldı bunada şükrettim önceden görür görmez tokadı yapıştırıyordu.işte böyle Allahtan güzel fotolarınız varda onlara bakıp içim açıldı banada biraz moral oldu.hepsi birbirinden güzel.tam bakamadım bugün inş. hepsine bakıcam.tek tek yorum yazamasamda inanın hepsine 10 üzerinden 10 veriyorum.
babyceren iyiki yazıyorsun yüzümü güldürüyorsun ,meleğim senin davetliler için hazırladığın hediyelere bayıldım orda olmak varmış dedim içimden ayrıcada mahir güle güle oynasın hediyelerini.şimdilik bu kadar gün içinde zaman zaman uğramaya çalışıcam.

Günaydın arkadaşlarım,,biz ateşlendik yine dün gece Vücut ısımız normal fakat elleri ayakları ve kafası çok çok sıcak bebeğimin...Aşının etkisiyle mikroplarla mı savaşıyor kuzum acabaSabahı sabah ettik yine anlayacağınız,,ılık duş aldırdım
titredi korktumCalpol verdim en son 07.30 da sonrada uyudu,,şimdi evi aradım hala uyuyormuş yavrum,,kadıncağız başındayım kızım merak etme dedi..Allah beterinden korusun meleğimi ama çok üzüldüm yine Keşke hiç hastalanmasalar dimi ya...
İstanbulda hava kapalı benim havam çok daha kapalı yaniii O boncuk gözleri nasıl da çakmak çakmak oluyor,,minicik elleriye bana nasılda bi çare arar gibi sarılıyor bi görsenizHiç kıyamıyo insan...Allahın izniyle alt edicez inşallah bi kötü oldum da sabah sabah paylaşiim dedim
Herkese sağlıklı ve mutlu güzel bir gün diliyorum

geçmiş olsun mutlu anne seni çok iyi anlıyorum.insan keşke o hasta olmasada ben olsam diyor.

geçmiş olsun mutlu anne seni çok iyi anlıyorum.insan keşke o hasta olmasada ben olsam diyor.

Sağol canım Musab Bilal'e de geçmiş olsun Evet ya aynen öyle diyorsun,,ama bi tarafından da bu çocuklar böyle büyüyecekler şükür ki ilaç vs. ile atlatabiliyoruz diye şükrediyorum.Rabbim dermansız dert vermesin bu halimize de şükür

Günaydın canım.. ah kıyamam boncuk gözlüm hasta mı olmuş? Belki diştendir? İnşallah bugün hemen toparlar.. Sen böyle yazınca benim de içim bi tuhaf oldu.. dediğin gibi bugün hava da kapalı.. benimde nedense hiç keyfim yok.. Sebebi yok ama sanki dokunsalar ağlayack gibiyim

Biraz yorgunlukta var ya,,insan yıpranıp üzülünce hemen enerjimiz düşüyor işte canım
iyi konuşalım&düşünelim iyi olsun inşallah

Azraece: Evt canım eşim bjk'li ben cimbomluyum.Erkek doğursam alıp maça bile giderdi kesin de kız diye ellemiyomuş
öyle dediBen de fırsat bu fırsat gs.li yapıvericem inşallah Cimbom demeyi öğretiyorum eşimden gizli.

Meleğim: Mahir huysuzluk yaptı demek yaşgününüzdeBelki de nazara gelmiştir canım,,herşeyin mükemmel oldu ya,
Mahiri'imin de aksiliği nazar boncuğu oluversinSen yine de koy görelim yakışıklı 1 yaş prensimizi
Taşınma konusunda da Allah yardımcın olsun canım.

Beykoz: Sende eklemedin yaşgünü fotolarınızı cicim BekliyoruzAblanın iyi olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimEnesimizi öperimArayı açma,özletme kendini

Kızlar bu arada resimlerimize yaptığınız birbirinden güzel yorumlarınız için hepinize çoook teşekkür ederim,,iyiki varsınız

Günaydın ben 2011 Mayıs annesiyim topiği gezerken yazını gördüm ve üzüldüm zira geçen hafta bende senin gibiyidim kuzum hastaydı ve o zamanlar insan kendini çok kötü hissediyor heleki çalışan anne olunca dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin ..
Ama işte insan anne olunca ne söylensede kendi kendini bitiriyor ufak bir hastalığında her ne kadar benim gibi 2 çocuk annesi olursada:)) kusura bakmayın böyle dank diye daldım ama arkadaşın yazısını görünce yazmak geldi içimden ...
Bu arada ay itibari ile doğan bebişlerimiz vardır hepsine mutlu seneler diliyorum:)

1 kullanıcı (ben oluyorum kendisi) ve ziyaretçi

hey ziyaretçiler, topikimizde 2 bebeğimiz hasta ve uyuyorlar. ziyaret saati de zaten bitti. lütfen topiği boşaltırmısınız

güvenliiiik güvenliiikl şu beyleri lütfen dışarı çıkarın (kk'nın ziyaretçilerinin ekseriyetle erkek olduğunu biliyoruz )

günaydınn herkeslereee günaydınnn

nasılsınız diyeceğim ama hasta bebeklerimiz varmış MUTLU_ANNE ve TALAY geçmiş olsun kızlar allah tez şifa versin yavrularınıza

havadanmıdır nedir canım hiççç çalışamak istemiyor ya daha günlerden salı bu hafta nasıl geçer acabaa sanırım tatil zamanımız gelmiş çok yorgun hissediyorum kendimii

hepimizee güzel en önemliside sağlıklı bir gün diliyorummm

Teşekkür ederiz,,size de geçmiş olsunGüzel dileklerinizi de aldık kabul ettik sağolun...
Bebişler 1 yaşına geldiler ve geliyorlar bile Nisan&Mayıs bayram oldu bize
Şükür ki alnımızın akıyla koca seneyi devirdik
Allah evlatlarınızı size bağışlasın...2 çocuklu olmak çok daha zor tabi..

Ah canıımm çiçekte getirmiş bize çok sağol
Benimde tatilim geldi sanırım ya hiç modumda değilim çalışma konusunda
Bi ihtimal 19 mayıs haftası 2 günlük ağva düşünüyoruz arkadaşlarla,,tabi benim ultra mega süper yoğun kocam bi tırt çıkarmazsa Ama bende çok bunaldım İstanbuldan yani

Geçmiş olsun canım, çabucak iyileşir inşallah.

böyle günlerde yavrulardan ayrılmak çok daha zor oluyor. Kızım iki gecedir ateşleniyor, bademcikler şişmiş, kulakta enfeksiyor varmış, işe geliyorum ama ne yapıyorum nasıl çalışıyorum farkında değilim, tek düşüncem saatler biran önce geçsin de eve gideyim

Üfff üzüldüm yahuSize de geçmiş olsun canım benim Şekersizçay mı diyordu forum revire döndü diye,,yine o moda girdik..Birbirimizle konuşup paylaşınca neyseki zaman daha çabuk geçiyor. İzinler de bitti,son demlerini oynuyorum,yandık wallaişten çıkınca markete eczaneye bile uğrasam vicdan yapıyorum hemen eve koşuyorum.

Rica ederim :) bundan sonrası daha çabuk geçecek :) Amin zor tabi helede çalışan anne olunca ama onların sevgisi bütün yorğunluğumu alıyor :)

Rica ederim :) bundan sonrası daha çabuk geçecek :) Amin zor tabi helede çalışan anne olunca ama onların sevgisi bütün yorğunluğumu alıyor :)
Sizde çalışıyorsunuz demek,,2 si de küçük mü bebişlerinBiri resimdeki yakışıklı sanırım
Yaş farkı 3 yada 4 bildim mi,,isimleri ne,,2si de erkek dimi bildim mi:18:
selam verdik borçlu çıktık topiği burasıhoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…