tamam al senin olsun:)2 gün garantisi var..2 günden sonra pişman olursan geri iade almam ona göre:)Fotoshopluymus yemezler guzelim :)) Benim gozum kara istiyorum lenn Cagla yi..teyzesinin onun bir nolu hastasi :)) varim ondan gelecek her turlu seye :))
bünyeden çok moralle alakalı herhalde birazcıkda kujumun uyusuna benzer bir uyus bende de varda:)) kış başında grip aşısı olunca rahat atlatıyorum. bu sene yorgunluk ve moral tetikledi hep
tamam al senin olsun:)2 gün garantisi var..2 günden sonra pişman olursan geri iade almam ona göre:):
akşam çağla bebek arabasındayken suriyeli kadının biri çağlanın yanagını okşamak için elini uzattı,
ama ben ona fırsat vermeden arabayı yittim kadının eli havada kaldıböyle bir şey yaptıgım için üzüldüm
kadın bana bi tuhaf baktı..ama doktorumuz suriyelilerden uzak tutmamı söylediaşımıza daha 12 gün var..
onlarda hastalık bulaştırıyolarmış
ne yapıyım ya offf:18:
mahire ben bakarım ama sana ev taşımaya yardımcı biri lazım dur bakıyım kim olsun:44:
tatlıcadı olsun çok tertiplidir..ama olmaz onun beli acıyo
azraece olsun yok ya vazgeçtim..o da 10 günde bir koli toplayamaz:)eli çok agır:)dili çalıştıgı kadar eli çalışsaydı ...neyseee:)
mutluanne olsun..aman boşver sonra sana yardım etti diye akşam yemegine kalmak ister:)dahada zahmetli olur:)
şekersiz olsun..ya o da ikide bir kafanı şişirir..pöfffff,tıınnnnnnn,lanet olsunnnn:))
annezeynep olsun..kolinin enini boyunu hesaplar ona göre eşyaları yerleştirir:)işin uzar boşver:)
chihiro olsun..efenim saygılar ziyadesiyle müteşekkirim zatınızı tanıdıgım için......kuzzulkurt:)boşver...
kujum olsunnnnnhem datlu datlu konuşur hem kolilere uyusss der:)işlaaa seni çok güldürür işlaaa:)
meleğim sende mi şekerim:))) biraz daha büyütsen Mahiri gurbet ellerde yoksam çok zor olmaz mı senin için.
dün belediye sahilde hıdrelez şenlikleri yapmış, komşularla oraya gittik. sahil esiyordu bayağı, ateşten atladım derken kaynanalı roman havaları beni yine yoldan çıkardı:)) tabi terledim ve bugün hastayım( hapşırmaktan nefret ediyorum .
mutluannem yusuf eniştemde mi bjk likardeşmi bizimkiler yoksa:)) aman diyim Miramı kaptırma onlara:))
geçmiş olsun mutlu anne seni çok iyi anlıyorum.insan keşke o hasta olmasada ben olsam diyor.
Günaydın arkadaşlarım,,biz ateşlendik yine dün geceVücut ısımız normal fakat elleri ayakları ve kafası çok çok sıcak bebeğimin...Aşının etkisiyle mikroplarla mı savaşıyor kuzum acaba Sabahı sabah ettik yine anlayacağınız,,ılık duş aldırdım
titredi korktumCalpol verdim en son 07.30 da sonrada uyudu,,şimdi evi aradım hala uyuyormuş yavrum,,kadıncağız başındayım kızım merak etme dedi..Allah beterinden korusun meleğimi ama çok üzüldüm yine Keşke hiç hastalanmasalar dimi ya...
İstanbulda hava kapalı benim havam çok daha kapalı yaniiiO boncuk gözleri nasıl da çakmak çakmak oluyor,,minicik elleriye bana nasılda bi çare arar gibi sarılıyor bi görseniz Hiç kıyamıyo insan...Allahın izniyle alt edicez inşallah bi kötü oldum da sabah sabah paylaşiim dedim
Herkese sağlıklı ve mutlu güzel bir gün diliyorum
Biraz yorgunlukta var ya,,insan yıpranıp üzülünce hemen enerjimiz düşüyor işte canımGünaydın canım.. ah kıyamam boncuk gözlüm hasta mı olmuş? Belki diştendir? İnşallah bugün hemen toparlar.. Sen böyle yazınca benim de içim bi tuhaf oldu.. dediğin gibi bugün hava da kapalı.. benimde nedense hiç keyfim yok.. Sebebi yok ama sanki dokunsalar ağlayack gibiyim
Günaydın ben 2011 Mayıs annesiyim topiği gezerken yazını gördüm ve üzüldüm zira geçen hafta bende senin gibiyidimGünaydın arkadaşlarım,,biz ateşlendik yine dün geceVücut ısımız normal fakat elleri ayakları ve kafası çok çok sıcak bebeğimin...Aşının etkisiyle mikroplarla mı savaşıyor kuzum acaba Sabahı sabah ettik yine anlayacağınız,,ılık duş aldırdım
titredi korktumCalpol verdim en son 07.30 da sonrada uyudu,,şimdi evi aradım hala uyuyormuş yavrum,,kadıncağız başındayım kızım merak etme dedi..Allah beterinden korusun meleğimi ama çok üzüldüm yine Keşke hiç hastalanmasalar dimi ya...
İstanbulda hava kapalı benim havam çok daha kapalı yaniiiO boncuk gözleri nasıl da çakmak çakmak oluyor,,minicik elleriye bana nasılda bi çare arar gibi sarılıyor bi görseniz Hiç kıyamıyo insan...Allahın izniyle alt edicez inşallah bi kötü oldum da sabah sabah paylaşiim dedim
Günaydın ben 2011 Mayıs annesiyim topiği gezerken yazını gördüm ve üzüldüm zira geçen hafta bende senin gibiyidimkuzum hastaydı ve o zamanlar insan kendini çok kötü hissediyor heleki çalışan anne olunca dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin ..
Ama işte insan anne olunca ne söylensede kendi kendini bitiriyor ufak bir hastalığındaher ne kadar benim gibi 2 çocuk annesi olursada:)) kusura bakmayın böyle dank diye daldım ama arkadaşın yazısını görünce yazmak geldi içimden ...
Bu arada ay itibari ile doğan bebişlerimiz vardır hepsine mutlu seneler diliyorum:)
günaydınn herkeslereee günaydınnn
nasılsınız diyeceğim ama hasta bebeklerimiz varmış MUTLU_ANNE ve TALAY geçmiş olsun kızlar allah tez şifa versin yavrularınıza
havadanmıdır nedir canım hiççç çalışamak istemiyor ya daha günlerden salı bu hafta nasıl geçer acabaasanırım tatil zamanımız gelmiş çok yorgun hissediyorum kendimii
hepimizee güzel en önemliside sağlıklı bir gün diliyorummm
Günaydın arkadaşlarım,,biz ateşlendik yine dün geceVücut ısımız normal fakat elleri ayakları ve kafası çok çok sıcak bebeğimin...Aşının etkisiyle mikroplarla mı savaşıyor kuzum acaba Sabahı sabah ettik yine anlayacağınız,,ılık duş aldırdım
Üfff üzüldüm yahuGeçmiş olsun canım, çabucak iyileşir inşallah.
böyle günlerde yavrulardan ayrılmak çok daha zor oluyor. Kızım iki gecedir ateşleniyor, bademcikler şişmiş, kulakta enfeksiyor varmış, işe geliyorum ama ne yapıyorum nasıl çalışıyorum farkında değilim, tek düşüncem saatler biran önce geçsin de eve gideyim
Rica ederim :) bundan sonrası daha çabuk geçecek :) Amin zor tabi helede çalışan anne olunca ama onların sevgisi bütün yorğunluğumu alıyor :)Teşekkür ederiz,,size de geçmiş olsunGüzel dileklerinizi de aldık kabul ettik sağolun...
Bebişler 1 yaşına geldiler ve geliyorlar bileNisan&Mayıs bayram oldu bize
Şükür ki alnımızın akıyla koca seneyi devirdik
Allah evlatlarınızı size bağışlasın...2 çocuklu olmak çok daha zor tabi..
Sizde çalışıyorsunuz demek,,2 si de küçük mü bebişlerinRica ederim :) bundan sonrası daha çabuk geçecek :) Amin zor tabi helede çalışan anne olunca ama onların sevgisi bütün yorğunluğumu alıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?