kızlar günaydın hepinizi çok özledim neredeyse 1 haftadır takip edemiyorum topiği yatılı misafirim vardı sonra onlar gitti yusuf hastalandı hem azı dişi çıkıyor hem de boğaz ve kulaklarında iltihap var 3 gündür ateşi düşüremiyorduk bugün iyi çok şükür bir sürü bebeğimizin doğum günü oldu sanırım hepsini kutluyorum geç de olsa sağlıkla büyür hayırlı evlatlar olurlar inşallah hepsi, geçmişe tam bakamadım hepsine bakmam da zor olacak herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar.....
Sabah sabah güne bebişlerimizin resimleriyle başlamak çok güzel oldu...hepsine kocaman maşşallah diyorum...
Bizde c.tesi günü aşılarımızın bir kısmını olduk..ateş fln olmadı cok sukur..ordan şileye gittik kuzenlerimle, cocuklar toprak çim yuvarlanıp durdular..kuzineyide yaktık.. Aksam hamam gıbı olunca ev, geceyı orda gecırıp sabah kahvaltımızı edip ole donduk...çocuklar süper eğlendiTabi bizde bos durmadık bizde top oynadık Okey oynadık..kendimi süper dinlenmiş hissediyorum...
Bu arada kızlar ada koltuğa cıkmasını öğrendi..koltuga cıkıp koltugun uzerınde koşuyor tabi bizim ödümüz kopuyor düşecek diye...hergecen gun tehlıke durumu dahada artıyor...:44:
Meleğim hersey süper görünüyor...eline emeğine sağlık...güle güle kullansın kuzum hediyelerini..ama parti resimlerinide isteriz...
Beykozcum senin resimleride göremedim ben...tekrar tekrar nice senelere tatlıskom..
Herkese güzel bir gun diliyorum...
günaydınnnn
herkese iyi haftalar diliyorum
doğum günü kutlayan arkadaşlarım hadi sıranızı savdınız darısı bizlerin başına
bizimde gün sayımız azaldıkça sıkıştım sabahın köründe kalkar kalkmaz ablamı taciz ettim kızları al gel kesip biçip süs yapıcaz dedim:)
gelicekler bu gün bi şeyler yaparız artıkın:)
yine resimler eklemişsiniz
akşama bakıcam hgepsine
perdeleri attım yıkanıyo..dün kocama cam sildirdim pırıl pırıl oldu:)
hafta içi ev temizlenicek çok iş var off offf
yazlık-kışlık değişim işi var eşim kendi dolabını halletti benimki kaldı yazlıklar ve kışlıklar iç içe rezil bi halde:)
doğum günü resimlerinden o kadar çok etkilenmişim ki mutlu annemin doğum günü partisindeydim gece
Her yer pamuk şekeri gibiydi
ama mira kocaman bi genç kızdı rüyamda bir güzeldi bir güzeldi ki sormayın
Pamuk prenses gibi kabarık pembe bi elbise giymişti herkes hayran hayran izliyodu..
Yalnız mutlu annem aynı halindeydi hiç büyümemiş
Hala etkisi altındayım çok güzeldi rüyam
Dün sabah temizliğinden sonra dışarı çıktık çok güzeldi dışarısı artık rahat yürüyorum şükrediyorum
kuzumu çok güzel havalandırdık çok sevindim
şekersiz şekerliigeçen gün resimlerinize baktım süpersin süper çok güzelsinhele defneye bayıldımmmm
çıtı pıtı prensesimize kot eteği çok yakışmış tam yemelik
şöyle alıp totosuna patlatarak sevesim geldi
plannercimzeynom erken başlamış döküntülere..artık kokuş kuzumuz yazlık kreasyonuyla karşımızda olur
Bu arada bana kilosu çok gelmedi zeynomun boyuda vardr neden fazla dedi acep:26:
şimdilik hepinizi öptümm işime gücüme başlayim..
Dayanamayıp biraz resimlere bakıcamm
c.tesi günü arkadaşımla konuştum.. 2 kızı var biri 7 yaşında biri 4 yaşında.. ve kaza ile şimdi yine hamile7 haftalık..
Başta çok üzülmüş ağlamış, çalışıyor da. tam düzenimi tekrar oturttum derken.. yeni bir bebek.. herşey yeniden vs vs ama sonra kabullenmiş ve doğurmaya karar vermiş..
ayy valla ben herhalde cesaret edemem:18::18:
Kızlar aylar önce bahsetmiştim,,bir yakınımızın oğluna 2 yaşında otizm teşhisi konuldu,
Anne baba ilgili olmalarına rağmen yine de tetikleyici denen unsurlardan fazla kaçınmamışlar
(tv. karşısında fazla bırakma,konuşmamasına sessiz kalma,etraftaki ilgisizliğine sessiz kalma,sürekli sıvı beslemeye devam etme...vs gibi)
Şuan 3 yaşında ve tedavi oluyor,,fakat hayat boyu sürecek bir tedavi altında olacak.Hep iyi şeylerden konuşalım inşallah ama bunu da paylaşıp dikkat çekmek istedim özellikle.Bebeğin annesinin halini yaşadıklarını ve pişmanlığını sizlerle paylaşmıcam ama tahmin ediyorsunuzdur. Sacede 1 yıl geriye dönmek için neler vermezdim dedi banaOtizm bir akıl hastalığı yada aile ilgisizliğinden kaynaklanan rahatsızlık değilmiş ama tetiklediğini söylemiş dr.ları.
Biliyorum ki forumdaki anne arkadaşlarımın hepsi çok ama çok ilgili,,ama yine de etraftaki bebekler dahil olmak üzere bu konuya dikkat edelim. Allahım hiçkimseye yaşatmasın,,sağlıklı ve mutlu birey olmasını nasip etsin çocuklarımızın
Kilo,boy gelişimi ne kadar önemliyse diğer gelişimleri de çok daha önemli
Evlerden uzak diyip kapatıyorum...
geçen hafta yurt dışına gideceğimi söylemiştim hatırlarsanız.. Gittim evet.. Bir güzel de cüzdanımı çaldırdım..
Içinde benim ve kaanın nüfus cüzdanı, ehliyet, kredi kartları, vekalet vs vsTabiki bulunamadı.. Tüm kartları iptal ettirdim..
Hafta başı kimlik, cüzdan ve kartları hallettim çok şükür ama inanılmaz çok canım sıkıldı ... çok üzüldüm yani
c.tesi günü arkadaşımla konuştum.. 2 kızı var biri 7 yaşında biri 4 yaşında.. Ve kaza ile şimdi yine hamile7 haftalık..
Başta çok üzülmüş ağlamış, çalışıyor da. Tam düzenimi tekrar oturttum derken.. Yeni bir bebek.. Herşey yeniden vs vs ama sonra kabullenmiş ve doğurmaya karar vermiş..
Ayy valla ben herhalde cesaret edemem:18::18:
kızlar aylar önce bahsetmiştim,,bir yakınımızın oğluna 2 yaşında otizm teşhisi konuldu,
anne baba ilgili olmalarına rağmen yine de tetikleyici denen unsurlardan fazla kaçınmamışlar
(tv. Karşısında fazla bırakma,konuşmamasına sessiz kalma,etraftaki ilgisizliğine sessiz kalma,sürekli sıvı beslemeye devam etme...vs gibi)
şuan 3 yaşında ve tedavi oluyor,,fakat hayat boyu sürecek bir tedavi altında olacak.hep iyi şeylerden konuşalım inşallah ama bunu da paylaşıp dikkat çekmek istedim özellikle.bebeğin annesinin halini yaşadıklarını ve pişmanlığını sizlerle paylaşmıcam ama tahmin ediyorsunuzdur. Sacede 1 yıl geriye dönmek için neler vermezdim dedi banaOtizm bir akıl hastalığı yada aile ilgisizliğinden kaynaklanan rahatsızlık değilmiş ama tetiklediğini söylemiş dr.ları.
Biliyorum ki forumdaki anne arkadaşlarımın hepsi çok ama çok ilgili,,ama yine de etraftaki bebekler dahil olmak üzere bu konuya dikkat edelim. Allahım hiçkimseye yaşatmasın,,sağlıklı ve mutlu birey olmasını nasip etsin çocuklarımızın
Kilo,boy gelişimi ne kadar önemliyse diğer gelişimleri de çok daha önemli
Evlerden uzak diyip kapatıyorum...
selam güzel annişler mis kokulu bebişler
herkes iyidir umarım,biz çok iyiyiz oğlumla şükür
1 aydır iştahı iyi oğlumun şükürartık günde 1 muz yiyor
kilo alımı çok değil ama anladım ki oğlumun bünyesi kilo yapmıyor sağlıklı olsun
herşeyi yesinde gerisi önemli değil
doğum günü kuzularının d.günlerini en içten dileklerimle kutluyorum
hayırlı evlat olsunlar annelerine babalarına karşı inşallah
sağlıklı mutlu uzun ömürler versin rabbim güzel yazılar yazsın inşallah..
mutlu anne aile resminizi gördüm çok yakışan bir üçlüsünüz maşallah
Allah ayırmasın hep güldürsün sizi...
ben bahar temizliğine giriştim neyseki çoğu bitti
yazlık kışlık değişimi
odaları teker teker temizledim dolap içleri falan sadece koridorumu çamaşır suyuyla yıkıcam
bide perdeler o da kacişin işi
birde halıları yıkamaya vericem olucak biticek inşallaah
bende özendim aile resmimizi eklicem albüme
kocam duyarsa keser beni
ben de Babyceren hanımdan görüp yaz temizliğine kalkıştım. yazlıkları çıkarıp kışlıkları topladım, odaları değiştirip temizledim ama mutfak ve salon duruyorsanırım yardımcı çağıracağım, zira vaktim yok gerisini yapmaya
Aras Eymen'in iştahına da sevindimbakınız ne güzel zamanı gelince yiyiyorlar sağlıklı olsunlar da, kilolu tombiş olmasalar da olur
ayy zaten gidene değil de bu işlemlerle uğraştığına üzülüyor insan. Bi de yurt dışında başına gelmiş olması gerçekten gıcık bi durum. Neyse ki halledebilmişsin... Nereye gitmiştin? Meslek neydi? Belki bahsetmişsindir ama inan ki acaip unutkanlık başladı bu aralar. Ne yediğimi bile unutuyorum artık
c.tesi günü arkadaşımla konuştum.. 2 kızı var biri 7 yaşında biri 4 yaşında.. ve kaza ile şimdi yine hamile7 haftalık..
Başta çok üzülmüş ağlamış, çalışıyor da. tam düzenimi tekrar oturttum derken.. yeni bir bebek.. herşey yeniden vs vs ama sonra kabullenmiş ve doğurmaya karar vermiş..
benim de arkadaşım benim dolduruşuma gelip hamile kaldı"ayy çok güzel ay çok güzel, bak ne güzel bir hamilelik yaşayacaksın, ne güzel bir bebeğin olacak, inan bana çok güzel olacak" diyerek cesaretlendirdim, ne bileyim hamileliğin 1. ayından 8. ayına kadar mide bulantıları, mide ağrıları, başdönmeleriyle uğraşacağını belki doğumu çok kolay olur veya belki bebeği çok uslu olur, dimi ya :26:
akşam evde yemek yok,eltimin oğlunun yaşgünü bugün kendimizi davet ettiricem
,bazen iştekileri örnek menü yapıyorum birkaç gün sonraya fikir oluyor
Yemek düşününenler için:havuçlu bi çorba,soya soslu tavuk,salata,peynirli makarna,ayran,kemalpaşa vardı
Tek çorba yedim,,2 gündür boğaz ağrısından ölüyorum ve açımmm
Acıkmayanlara şaşırıyorum ve kınıyorum ben hep açım yahu
Kızlaar annezeynepciğimiz nerelerde,ha bugün geldi ha bugün gelecek diye bakınıyorum ama gene yok.bileniniz duyanınız var mı?tel.i yok bende yoksa arardım
Selam arkadaşlar..
1 haftadır sizleri okyamadım.. 1 mayıstan itibaren izinliydim.. 5 gün kesintisiz oğlumla vakit geçirdim.. çok iyi geldi..Ama sizleri okuyamadımŞimdi kısaca bi geçmişe bakacağım.. Doğumgünleri kutlanmaya başlamış.. fotolar var galiba.. hepsine bakacağım şimdi..
Bu arada bizim de meleğim34 teyzemizin gönderdiği hediyelerimiz ulaştı :) Harika şeyler göndermiş.. Hatıra olarak saklmayabileceğimiz müthiş hediyeler.. En kısa zamanda foto çekip sizlerle de paylaşacağım..
Hafta sonu Kaanın saçlarını kestirdim biraz :) Pazar günü de piknik yaptık hava çok güzeldi.. çok keyif aldı.. yoruldu akşam deliksiz uyudu :)
Bu arada ben hala keçi sütü, inek sütü vs veremiyorum.. içmiyoriçirebilmek için ne yapsam arkadaşlar fikirlerinize ihiyacım var...
Akşam evde yemek yok,eltimin oğlunun yaşgünü bugün kendimizi davet ettiricem
,bazen iştekileri örnek menü yapıyorum birkaç gün sonraya fikir oluyor
yemek düşününenler için:havuçlu bi çorba,soya soslu tavuk,salata,peynirli makarna,ayran,kemalpaşa vardı
tek çorba yedim,,2 gündür boğaz ağrısından ölüyorum ve açımmm
acıkmayanlara şaşırıyorum ve kınıyorum ben hep açım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?