2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok gecmiş olsun. Bi an önce iyileşsin kuzucuk

ne guze bi haftasonu gecirmişsiniz. Okuyunca ben bile yaşamış gibi oldum :)

kolay gelsin tatlıcadım. Yorma kendini.
Güzel sözlerin içinse ayrıca teşekkür ediyorum ve ikinizi de öpüyorum

Çocukları çok seviyorumRabbim verse inan bana 5 tane isterim ama hamilelik bitirdi beni ya
Tabi geceleri de uyurlar inşallahYalnız aramızda kalsın arkadaşının hayatı bitti birkaç yıllığına
En azından bebişler büyüyene kadarSağlıkla gelsin yeni bebişiniz canım

off içim acıdı Rabbim sabır versin arkadaşına çok çok zor bir durum
benimde çok korktuğum bir konu bu Allah yaşatmasın hiç birimize...

ayy zaten gidene değil de bu işlemlerle uğraştığına üzülüyor insan. Bi de yurt dışında başına gelmiş olması gerçekten gıcık bi durum. Neyse ki halledebilmişsin... Nereye gitmiştin? Meslek neydi? Belki bahsetmişsindir ama inan ki acaip unutkanlık başladı bu aralar. Ne yediğimi bile unutuyorum artık

ne güzel bence tam zamanı. Hatta geç bile kalmış 3. Için :)

çok güzel bir konuya değindin canım yaa... çok araştırmak okumak gerekiyor kuzularımızın gelişimiyle ilgili her şeyi... Her şey bizler için rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Amin

ben de Babyceren hanımdan görüp yaz temizliğine kalkıştım. yazlıkları çıkarıp kışlıkları topladım, odaları değiştirip temizledim ama mutfak ve salon duruyor sanırım yardımcı çağıracağım, zira vaktim yok gerisini yapmaya

Aras Eymen'in iştahına da sevindim bakınız ne güzel zamanı gelince yiyiyorlar sağlıklı olsunlar da, kilolu tombiş olmasalar da olur

sizede kolay gelsin ozaman ben zor kısımları atlattım şükür
en zoruda mutfak zaten:18:
en önemlisi sağlık zaten gerisi boş

Canım ben satış temsilcisiyim.. ama iş için gitmedim yurtdışına.. yani kendi işim için değil.. Eşimin bir iş görüşmesi vardı bende onunla birlikte gittim.. Paris

benim de arkadaşım benim dolduruşuma gelip hamile kaldı "ayy çok güzel ay çok güzel, bak ne güzel bir hamilelik yaşayacaksın, ne güzel bir bebeğin olacak, inan bana çok güzel olacak" diyerek cesaretlendirdim, ne bileyim hamileliğin 1. ayından 8. ayına kadar mide bulantıları, mide ağrıları, başdönmeleriyle uğraşacağını belki doğumu çok kolay olur veya belki bebeği çok uslu olur, dimi ya :26:

Akşam evde yemek yok,eltimin oğlunun yaşgünü bugün kendimizi davet ettiricem
,bazen iştekileri örnek menü yapıyorum birkaç gün sonraya fikir oluyor
yemek düşününenler için:havuçlu bi çorba,soya soslu tavuk,salata,peynirli makarna,ayran,kemalpaşa vardı
tek çorba yedim,,2 gündür boğaz ağrısından ölüyorum ve açımmm
acıkmayanlara şaşırıyorum ve kınıyorum ben hep açım yahu

Evet inşallah doğumu kolay olur veya bebeği uslu, uyuyan, yemeğini yiyen bir bebek olur
Benim arkadaşımın da 2 kızı var.. belki erkek olur diyor herkes.. ama bulantıları kızlardaki gibiymiş.. :)) sanırım 3. de kız

ya sorma bana ne oluyor,ben de çok çabuk acıkıyorum bu aralar.BUGÜN UZUUUUN BİR ARADAN SONRA İLK DEFA 1 BARDAK KOLA İÇTİM VE PİŞMAN OLDUM.SANKİ HAVVA ANNENİN YASAK ELMAYI YEMESİ GİBİ:))

Son düzenleme:
Kızlaar annezeynepciğimiz nerelerde,ha bugün geldi ha bugün gelecek diye bakınıyorum ama gene yok.bileniniz duyanınız var mı?tel.i yok bende yoksa arardım

Kızlaar annezeynepciğimiz nerelerde,ha bugün geldi ha bugün gelecek diye bakınıyorum ama gene yok.bileniniz duyanınız var mı?tel.i yok bende yoksa arardım

canım ben geçen hafta konuştum grip olmuştu bugün mesaj attım ama cevap gelmedi
yarın tekrar ararım

Bu kiz cok yorgunnn... yaren nur uyuyor her an uyanabilir
annesi de gun boyunca giremedigi biricik topigine giriyor.bugun cok cok yogundum..

Herkes iyidir ins.topik biraz sessiz mi ne?

Cok guzel bir h.sonu gecirdm.c.tesi ablamdaydik 3 kiz kardes.3 minik cocuk onlara 5 yasinda bi abla ve teyze kizi.bol Dedikodu yapamasakta harala gurale icinde acok guzel gecti.lojman icindeki parka indik hep beraber 4 kadin 4 cocuk.kizimi ilk defa kaydirdm salladm
Ondan mutlusu yoktu ve benden de
O guldukce ben cok mutlu oluyorm Ya.Hayatimin isigi nurum benim.salincagin demirini tutmasini nasil akil etti bilmiyrm ama guzel pozlarimiz var paylasirim ins.kaydiraktan poposunu ittiriyor kaymak icin.ccadi kahkahalara boguldu o bicim cigliklar.en kotu gunumuz oyle olsun.

Tutumuzu aldm c.tesi.cok guzel olmus.magnete koydurmak icin foto cektim bol bol bu aksam.telefonun tusunu acmaya calisirken kut yere dustu sirt ustu.agladi biraz ama ben cok kotu uzuldm.gozumun onundeki cocugu gormedm.iste o bir an geliyor ki afalliyorsun.beni uzen baska sey ise aglarken babannesine bakarak agladi ona gitmek istedi ve gitti
Ben alayim dedim daha cok agladi.ona aglaya aglaya biseyler anlatmaya calisti.sanirim beni onun kadar sevmiyor bu kiz.oyun zamani ki hep oynarim ve benden baskasini gormez gozu ama elimden dogru duzgun yemez. Babannesine cok aliskin coookkk...

Cok sevimdim cnm hediyelerimizin ulasmasina..en guzeli dogum gununden once varmis olmasi oldu..begendinizse ne mutlu bize gule gule kullanin ins..

Ne guzel yaa..keske benimde yemek olmadigi zaman atabilecegim bir yer olsa..Turkiyeyi cok ozluyorum, orada iken yemegin olmadiginda komsudan gidip bir yatak isteme sansin bile oluyordu..simdi buralarda resmen oksuz gibiyiz..ah o gunler ah..

Hayirli olsun yeni bebegi arkadasin, kiz veya erkek bence farketmez butun cocuklar dunya tatlisi hele dogduktan sonra ona kiz veya erkek mis gozu ile degilde insan cani gibi bakiyor..allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins..bende bu agustosta bir denesem diye dusunmeye basladim malum yas cok genc degil zaman kaybetmemek lazim dimi

Yazdiklarim silinmesin diye burdan devam ediyorum. Yarin ins magnet siparisi verecem.tutumuz cok guzel olmus kizlar.pinarda sen gormussun. Cok yakisti fistigima.

Tahlil icin guzel yorumlariniza tesekkurler.

Bakilacak fotolar var sanirim.bakmaliyim ve yorumumu yapmaliyim.

Bu arada yaren nur icin gunluk tutuyorum ama gunlukten cikti.onbes gunluk yada bir aylik falan oldu.vicdan yapiyorum bu konuda.duzenli tutabileniniz var mi

Melegim hediyeleriniz ve pastaniz cok gzl. Hediyelerini guzel guzl kullansin mahir.

Zada ugur bocugumun hediyeleri de cok anlamli.omur boyu saklanacak cinsten ne guzel dusunmus cnm

Babyceren o garibim caglaya yaziktir gunahtir yahu.cocugu binbir surat yaptin he:)))

Azraece, sekersiz bende sizdenim pin kodu konusunda.benim icin en iyisi 5-10 dk dusumemek oluyor yoksa puk kodu hak getire.

Tatlicadi cnmcim daha iyi olmana sevindm.kendini yorma cnmcim.

Mutluanne aile fotonuzu gordm.daha once de gostermistin gerci..esine arap diyorsun ama bence cok esmer degil ben ne esmerler gordum:)) ayrica masallah diyorm cok yakisiyorsunuz Rabbim bozmasin ve mira tabiki de sensin cnmmmm...

Kizlar daha yazacaklarim vardi ama unuttum yaaa..
Hee ilkimcim beni hic unutmadigini biliyorum bende seni cok seviyor ve cok opuyrm zarif hatun.tabi zeytin gozlu bestemi de.

Edaack cnm cok gecmis olsun.ins gider bu hastaliklar basinizdan.

Plannercim ve gonulsayfam isilik erken baslamis.yaren nurun da kasik arasinda biraz var kizariklk ama baska bir yerde yok.bizim ev disaridan da serin.ince giydirmiyorum.ins gecer sizinkiler ve bizde olmayiz.

Dilberege hosgeldin cnm.dondugune sevindim. Carpilmana uzuldm cok gecmis olsun.canin sagolsun cnm...

Simdi resimlere bakmaliyim ama fistigim mizildaniyor

Kizima kosayim derken karanlikta haliya takildim ve dustum.bacagimda bir takim agrilar olustu.:)) umar kisa surer bu gune kadar hicbir yerim kirilmadi ve catlamadi.bu kiz her agladiginda deli gibi firliyorum uyurken uyanikken.panik atak olmus olabilir miyim acaba?:))

Mama iciyor kuzu.ugurum gelmedi daha yolda.bugun biraz kizdirdi beni ben de surpriz faaliyet dusunuyrdm hazirlanip kendime yeni ciciler aldm.ama avucunu yalayacak gibi:)).

Melegim babyceren nerdesiniz ben teldn aktifleri göremiyorum. Nasıl gorebilirim acaba.neyse adamim geldi ben kacar hepinizi optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…