Canım sen benim 5 insan gücünde taşındığımı biliyomusun da konuşuyosunmahire ben bakarım ama sana ev taşımaya yardımcı biri lazım dur bakıyım kim olsun:44:
tatlıcadı olsun çok tertiplidir..ama olmaz onun beli acıyo
azraece olsun yok ya vazgeçtim..o da 10 günde bir koli toplayamaz:)eli çok agır:)dili çalıştıgı kadar eli çalışsaydı ...neyseee:)
mutluanne olsun..aman boşver sonra sana yardım etti diye akşam yemegine kalmak ister:)dahada zahmetli olur:)
şekersiz olsun..ya o da ikide bir kafanı şişirir..pöfffff,tıınnnnnnn,lanet olsunnnn:))
annezeynep olsun..kolinin enini boyunu hesaplar ona göre eşyaları yerleştirir:)işin uzar boşver:)
chihiro olsun..efenim saygılar ziyadesiyle müteşekkirim zatınızı tanıdıgım için......kuzzulkurt:)boşver...
kujum olsunnnnnhem datlu datlu konuşur hem kolilere uyusss der:)işlaaa seni çok güldürür işlaaa:)
mahire ben bakarım ama sana ev taşımaya yardımcı biri lazım dur bakıyım kim olsun:44:
tatlıcadı olsun çok tertiplidir..ama olmaz onun beli acıyo
azraece olsun yok ya vazgeçtim..o da 10 günde bir koli toplayamaz:)eli çok agır:)dili çalıştıgı kadar eli çalışsaydı ...neyseee:)
mutluanne olsun..aman boşver sonra sana yardım etti diye akşam yemegine kalmak ister:)dahada zahmetli olur:)
şekersiz olsun..ya o da ikide bir kafanı şişirir..pöfffff,tıınnnnnnn,lanet olsunnnn:))
annezeynep olsun..kolinin enini boyunu hesaplar ona göre eşyaları yerleştirir:)işin uzar boşver:)
chihiro olsun..efenim saygılar ziyadesiyle müteşekkirim zatınızı tanıdıgım için......kuzzulkurt:)boşver...
kujum olsunnnnnhem datlu datlu konuşur hem kolilere uyusss der:)işlaaa seni çok güldürür işlaaa:)
Günaydın ben 2011 Mayıs annesiyim topiği gezerken yazını gördüm ve üzüldüm zira geçen hafta bende senin gibiyidimkuzum hastaydı ve o zamanlar insan kendini çok kötü hissediyor heleki çalışan anne olunca dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin ..
Ama işte insan anne olunca ne söylensede kendi kendini bitiriyor ufak bir hastalığındaher ne kadar benim gibi 2 çocuk annesi olursada:)) kusura bakmayın böyle dank diye daldım ama arkadaşın yazısını görünce yazmak geldi içimden ...
Bu arada ay itibari ile doğan bebişlerimiz vardır hepsine mutlu seneler diliyorum:)
Merhaba kızlar...
Size bir şey danışmak istiyorum.
Biliyorsunuz ben ilçede yaşıyorum ve burada imkanlar çok kısıtlı.
Bugün arkadaşımın oğlunun doğum günü,1 yaşına giriyor..
Pastasını ben yaptım ama nasıl olduğunu bir de sizlere sormak istedim.
Sonuçta ilk doğum günü ve burada şeker hamuru ile pasta yaptırabilme imkanı yok.O yüzden ben yaptım ama ilk doğum günü hevesini de kursağında bırakmak istemem.
Eğer beğenirseniz bu pastayı götüreceğim,yoksa yenisini alacağım
Eki Görüntüle 704709
Merhaba kızlar...
Sonuçta ilk doğum günü ve burada şeker hamuru ile pasta yaptırabilme imkanı yok.O yüzden ben yaptım ama ilk doğum günü hevesini de kursağında bırakmak istemem.
Eki Görüntüle 704709
Sizde çalışıyorsunuz demek,,2 si de küçük mü bebişlerinBiri resimdeki yakışıklı sanırım
Yaş farkı 3 yada 4 bildim mi,,isimleri ne,,2si de erkek dimi bildim mi:18:
selam verdik borçlu çıktık topiği burasıhoşgeldiniz
Bence süper olmuş emeğinize sağlık:)Merhaba kızlar...
Eki Görüntüle 704709
avatardaki çocuğa bakıp "2012 mayıs çocuğuna göre ne kadar büyük görünüyor" diye düşünmüştüm zaten. nazar değmesin, maşallah, çok güzel ve anlamlı bakışları olan bir çocuk. Allah bağışlasın
Evet hemde hergün anadolu yakasından avrupa yakasına geçiş yapıyorum maalesefevet teyzesi resimdeki yakışıklı birinci numaram8 yaşında adımız Berke :) kızım ise 16 mayısta 2 yaş diyecek teyzesi duru sultan :) tahminler tutmadı:)
Evet hemde hergün anadolu yakasından avrupa yakasına geçiş yapıyorum maalesefevet teyzesi resimdeki yakışıklı birinci numaram8 yaşında adımız Berke :) kızım ise 16 mayısta 2 yaş diyecek teyzesi duru sultan :) tahminler tutmadı:)
Ah canıımm çiçekte getirmiş bize çok sağol
Benimde tatilim geldi sanırım ya hiç modumda değilim çalışma konusunda
Bi ihtimal 19 mayıs haftası 2 günlük ağva düşünüyoruz arkadaşlarla,,tabi benim ultra mega süper yoğun kocam bi tırt çıkarmazsaAma bende çok bunaldım İstanbuldan yani
Geçmiş olsun canım, çabucak iyileşir inşallah.
böyle günlerde yavrulardan ayrılmak çok daha zor oluyor. Kızım iki gecedir ateşleniyor, bademcikler şişmiş, kulakta enfeksiyor varmış, işe geliyorum ama ne yapıyorum nasıl çalışıyorum farkında değilim, tek düşüncem saatler biran önce geçsin de eve gideyim
Ne güzel :) evet abla olduk teyzesi :) şimdiden özledim bebek kokusunu:) hoşbulduk..demek 16 mayısgamzelimle aynı gün d.günleri tabi seninki abla olmuş
Allah bağışlasın kuzularını bu arada hoşgeldin
Ayy bizimde aynı sizin şeklide çalışan bir arkadaşımız var,,o da kartaldan sanırım,, zincirlikuyuya geliyor.
kodadı: yavrukediTutturamam tabi nerden bileyim canım Allah bağışlasın Berke de Duru Sultan da ismiyle yaşasın
Bakmayın böyle hastalıklarla boğuştuğumuza,,bizim topik fıkır fıkır kaynar hepHavadis,dedikodu,bebek probemleri,kocişlerin
delilikleri hepsini konuşur dertleşir çare oluruz birbirimizeAma eğer kayınvalide,kociş ailesi sorunu varsa bunu sayfalarca konuşuruz icabına bakarız Kaç yaşındasınız 33 falan dimi? Genç çalışan annelerden bir tane daha işte
İşiniz masa başı mı?Allahtan çok yorulmuyor insan,,ayakta çalışmak çok daha zor
Ben 31 yaşındayım
Aa istikamet çok yakın benimde kartal-mecidiyeköy:)) evet topiğiniz çok güzel hep böyle devam etsin inşallah :) bizim topikte maalesef şuan yeller esiyor bizde hamile iken çok aktiftik gerçi faceden halen görüşüyoruz ve hatta ev görüşmelerimiz bile oluyor çok sağlam arkadaşlıklar kurduk..Ben 31 yaşındayım 14 seneden beride çalışıyorumyoruldum artık..Evet masa başı muhasebe ..
Bu arada yazıyorum ama umarım rahatsızlık vermiyorumdur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?