2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar...
Size bir şey danışmak istiyorum.
Biliyorsunuz ben ilçede yaşıyorum ve burada imkanlar çok kısıtlı.
Bugün arkadaşımın oğlunun doğum günü,1 yaşına giriyor..
Pastasını ben yaptım ama nasıl olduğunu bir de sizlere sormak istedim.
Sonuçta ilk doğum günü ve burada şeker hamuru ile pasta yaptırabilme imkanı yok.O yüzden ben yaptım ama ilk doğum günü hevesini de kursağında bırakmak istemem.

Eğer beğenirseniz bu pastayı götüreceğim,yoksa yenisini alacağım

Eklentiler

• $20130507_103150.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Canım sen benim 5 insan gücünde taşındığımı biliyomusun da konuşuyosun
Bugüne kadar 4 öğrenci evi 1 de düğün evimi taşımışım ben bi akşam yemeği çok mu yani
Çok hızlı taşındırttırırım insanı ama sonrasına karışmam
2 ayda anca yerleşir o ev

gününnüz aydın olsun şekerler:)
bu gün biraz temizlik yapıcaktım ama hava kötü hiç içimden yapmak gelmiyor yatıp uyumak geliyor:)
dün yeğenlerim sağolsun doğum günü için kesip yapıştırılıcak herşeyi hallettiler
bizim doğum günümüz çok kalabalık olmuycağı için çok detaya inmedim pipetlere,su şişelerine çıktı almadım
seneye daha detaylı hazırlanırım inş

mutlu annem ve talaygeçmiş olsun bebişlerimize..mutlu annem mira neden böyle sık ateşleniyo bende çok üzülüyorum kuzuma
inş bu gün eski sağlığına kavuşur boncuğum

aklıma o eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde yorgunum şimdi şarkısı geldi:))çok tertipsiz oldum çokk
neyse bu günden itibaren yavaş yavaş toparlıycam artık evi
arkidişlerimize yazdığın bu yorumlarlada sabah sabah güldürdün beni çok yaşa emii:)

yavrukedişşhediyelerinizi gönderdim 1 hafta oldu ama elinize ulaştımı merak ettimm:26:
ya da yazdın ben takip edemediğim için kaçırdım mı gören duyan arkadaşlarım haber versinler:)

ayrıca kızlar doğum günü için şıkıdım şıkıdım şarkılar indiricemde hangi şarkıları indirim aklıma bi şey gelmiyor
bi tek ankaranın bağları indirdim
3-5 tanede oryantal indirim
9-8 olmazsa olmaz nasılda aklıma geldiler:)

avatardaki çocuğa bakıp "2012 mayıs çocuğuna göre ne kadar büyük görünüyor" diye düşünmüştüm zaten. nazar değmesin, maşallah, çok güzel ve anlamlı bakışları olan bir çocuk. Allah bağışlasın

günaydınnnnnnn canım arkadaşlarım ve yakışıklı prenslerim ve güzel prenseslerim
Musab Bilal ve boncuk Mira hastaymış geçmiş olsun iki kuzucuğada inşallah en yakın zamanda toparlanırlar
mutlu anne hiç vicdan yapma sen harika bir annesin
benim oğluşum hala uykuda onun uyanmasını bekliyorum kahvaltısı bile hazır
hava kapalı diye enerjimizi düşürmeyelim lütfen
gamzelime ve ailemize yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ediyoruz canım arkadaşlarım
ama birazdan kaldırıcam herkes görmüştür herhalde

turuncu neden tereddüt ettin bence gayet güzel olmuş cicili bicili rengarenk bi pasta.ben o ayıcığı yapamam bile bence götür ben olsam çok beğenirdim.birde dış kaplamasını yani beyaz şeker hamurunu ne kadar kullandın söylermisin.

süpersin turuncum ben çok beğendim hazırdan hiç bi farkı yok ve eminim tadı hazır alınanlardan daha güzeldir
çok güzel olmuş rengarenk
yakın olsaydık kesinlikle pasta siparişimi sana verirdim
harika gözüküyor çok şirin ve şeker olmuş
keşke tadınada bakabilseydim
ellerine sağlık becerikli arkadaşım..eminim arkadaşında çok mutlu olucak

Son düzenleme:
Turuncu bence çok güzel olmuş eminim tadıda çok güzeldir
bizede yapsana d.günümüzde

Evet hemde hergün anadolu yakasından avrupa yakasına geçiş yapıyorum maalesef evet teyzesi resimdeki yakışıklı birinci numaram8 yaşında adımız Berke :) kızım ise 16 mayısta 2 yaş diyecek teyzesi duru sultan :) tahminler tutmadı:)

Bence süper olmuş emeğinize sağlık:)

Amin :) çok teşekkür ederim.

demek 16 mayısgamzelimle aynı gün d.günleri tabi seninki abla olmuş
Allah bağışlasın kuzularını bu arada hoşgeldin

Ayy bizimde aynı sizin şeklide çalışan bir arkadaşımız var,,o da kartaldan sanırım,, zincirlikuyuya geliyor.
kodadı: yavrukedi Tutturamam tabi nerden bileyim canımAllah bağışlasın Berke de Duru Sultan da ismiyle yaşasın
Bakmayın böyle hastalıklarla boğuştuğumuza,,bizim topik fıkır fıkır kaynar hep Havadis,dedikodu,bebek probemleri,kocişlerin
delilikleri hepsini konuşur dertleşir çare oluruz birbirimizeAma eğer kayınvalide,kociş ailesi sorunu varsabunu sayfalarca konuşuruz icabına bakarız Kaç yaşındasınız 33 falan dimi? Genç çalışan annelerden bir tane daha işte
İşiniz masa başı mı?Allahtan çok yorulmuyor insan,,ayakta çalışmak çok daha zor

ağvaa ooo süper olurr cicim inş gidersiniz valla çok canım istediii biz zeynonun doğum gününü eskişehirde yapıcaz 17 mayıs cuma akşamı eskişehire gidiyoruz kısmetse bende pzt ve salı izin alıp 4 günlük bir tatil elde edeyim diyorum bakalımmm hep tatil planı hepp tatill planı yaşasın tattillll

canım çok geçmiş olsun ya off oofff valla içimi dağladın inş biranönce iyileşir kuzun canım allah çalışan annelerin yardımcısı olsunnn

TURUNCUU canım bence pasta süper olmuş ya neden beğenmesin harika olmuş elinde 1 tutan ayıcık falan süper yani ellerine sağlık senin gibi arkadaşıı öpüp başına koyarr bikere bu pastayla

avatarınızda neden oğlunuz var da kızınız yok

halbuki Duru Sultan daha yeni bir model O'nu da görmek istiyoruz

Turuncu pasta süper ve eminim çok sevinecek arkadaşın

Tatlıcadı
ateşli kızım annesine çekmiş
Sana aklıma gelen şarkıları yazıyorum canım:
mavi mavi-ısın karaca,
gangam style,(mutlaka koy çocuklar süper eğleniyor)
melek-candan ercetin,
yatcaz kalkcaz,
evli mutlu cocuklu
sans melegim-kenan dogulu
amman kuzum-ziynet sali
kibariye-tepeciklimi
bahar-candan erçetin,
suzan kardes balkan,
sevgilim-ceceli
kayahan-seninle herseye varım
ebru gundes-seni istiyorum
gokce -tuttu fırlattı
gulben ergen- cilekli
gül kokusu-burcu günes

Plannercım inşallah sende 4 gün güpgüzel bir tatil yaparsın canım
Hejarım

demek 16 mayısgamzelimle aynı gün d.günleri tabi seninki abla olmuş
Allah bağışlasın kuzularını bu arada hoşgeldin
Ne güzel :) evet abla olduk teyzesi :) şimdiden özledim bebek kokusunu:) hoşbulduk..

Aa istikamet çok yakın benimde kartal-mecidiyeköy:)) evet topiğiniz çok güzel hep böyle devam etsin inşallah :) bizim topikte maalesef şuan yeller esiyor bizde hamile iken çok aktiftik gerçi faceden halen görüşüyoruz ve hatta ev görüşmelerimiz bile oluyor çok sağlam arkadaşlıklar kurduk..Ben 31 yaşındayım 14 seneden beride çalışıyorum yoruldum artık..Evet masa başı muhasebe ..

Bu arada yazıyorum ama umarım rahatsızlık vermiyorumdur?

anneZeynep işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş
dün msj yazmıştım cvp geldi grip olmuş tu atlatmış şükür
ömer ve zeynep çok iyilermiş şükürler olsun

Ben 31 yaşındayım

31 yaşındasınız ve 2 çocuğunuz var

ben de 33,5 yaşındayım

Allah'ııım, ben bu arayı nasıl kapatacağııım

menopoza girmeden 2. yi ve 3. yü nasıl yetiştireceğiiiim

ikiz mi doğursam acaba :26: 1 taşla 2 kuş

Niye rahatsızlık veresiniz canım topiğe taze kan geldi işte ne güzel
Bizde kimse evine çağırmıyo herkes evini kendine temizliyo burda,ama görseniz sürekli misafir gelmeyen evi temizliyoruz,hep dışarda buluşuyoruz biz Ama bebiş doğumgünleri için topikten çekiliş yaptık çok mutluyuz yani Kızlar bu arada hediyesini göndermeyen yada almayan kalmadı dimi
Ben eskiden üniv.deyken mecidiyeköyde oturuyodum,,hamurabide çok kahvaltı etmişliğim vardır,,öğlen yemeğini profiloda akşam yemeğini cevahirde yerdim,,çayımı da aslı börekte içerdimsonuç 200 kg. oldum,,neyse evlenince kurtuldum da ordan zayıfladımBu sefer de doğum kilosu yapıştı üstüme,,içimde 1 tane bebişi unuttular sankiBu arada çok gençsin erken evlendin demek

Canım doğum günü temalarının olduğu bir site vardı.. bir ara sen paylaşmıştın galiba.. bende şimdi bişeyler yapmaya karar verdim.. Turuncu kahverengi renkler kullanmak istiyorum.. Zürafa veya aslanlı tema mı kullansam.. acil fikirlerini bekliyorum

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…