Kizima kosayim derken karanlikta haliya takildim ve dustum.bacagimda bir takim agrilar olustu.:)) umar kisa surer bu gune kadar hicbir yerim kirilmadi ve catlamadi.bu kiz her agladiginda deli gibi firliyorum uyurken uyanikken.panik atak olmus olabilir miyim acaba?:))
Mama iciyor kuzu.ugurum gelmedi daha yolda.bugun biraz kizdirdi beni ben de surpriz faaliyet dusunuyrdm hazirlanip kendime yeni ciciler aldm.ama avucunu yalayacak gibi:)).
herkeze selamlar olsun öncelikle bütün hepinize cok tesekkür ederim siz cansınız canlarım benim
kasınıza gözünüze kurban
dogum günümüzü kutlamıssınız hemde en afillisinden
bu kelimeleeri cümleleri işitmek okadar iyi geldiki anlatamam
nagişimin özel mesajları
sekersiz yeşilcayımın o billur sesiyle beni araması hatrımı sorması müthişti Allah razı olsun tuttugunuzu altın etsin altın kalpli arkadaslarım
enese hepinizi anlatcam tabi ilerde ayzaymır olmazsam
dogumgünümüz güzeldi cok sükür pastam içime cok sindi herkez herseyi begendi ilk böyle seyler yapan benim cerceve hediye ettim
onlarda bir miktar many
2spor ayakkabı
1ilkadım ayakkabısı
1yazlık ayakkabı
1oyuncak frishersprice
kıyafetler
ALLAH BEREKET VERSİN
resimler az sonra
daha pcye atcam cünlü canlarım
ablam 2hafta sonra dogum yapabilir durumu iyi cok sükür
enes cok iyi yürüyor artık yürüyordu zatende cogunlukla bir yerimizi tutmak istiyordu artık tutmuyor
ben napıyım popomu koycak yer arıyorum sizi özledim gerilerdeydim ama dedim bu bitmez beykoz sen ileri git
kısaca hepiniz ayrı ayrı kutlamıssınız
cok mutlu oldum cokkkk ballarımsınız benimmm
Melegim babyceren nerdesiniz ben teldn aktifleri göremiyorum. Nasıl gorebilirim acaba.neyse adamim geldi ben kacar hepinizi optum
Meleğim senin de hazırlıklarına,hediyelerine,pastana herşeye bayıldımçok güzel olmuşlar Ama ben seni ve Mahirimi göremedim Mahirimi partisinde neden eklemiyosun bakiiimm
nagişim canım düşmüşsün..geçmiş olsun..bende bi ara çağlaya bakıyım derken halıya takılmıştım:)
büyüdüm unuttum sende unutursun:)
melegim canım kolay gelsin sana..ev taşımak çok zordurAllah yardımcın olsun..
bizde gezmelerdeydik az önce geldik çocukları yatırdım ama benim başım agırıyo:44:minoset içtim inş geçer:44:
Gecmis olsun cnm, minoset iyidir gecer biraz sonra..
Toplanin bana gelin kizlar cok yardima ihtiyacim varr...Mahiri bedavaya satiyorum alan yokmuuuuu..su tasinma isi bitene kadar sonra alirim soz :))
bu arada benim oğlum buz dolabına asılıp açmaya çalışıyodu açamıyodu şu an itibariyle alt kapak üst kapak açılmış durumda hayırlı olsun :) siz de olmuyormu onadamı kilit alıcam şimdi oy oy :)
ben alırım mahiri3. çocuk alıştırması yaparım tecrübe olur ama ev taşımaya karışmam kusura bakma
zaten yorgunum
Geçen hafta yurt dışına gideceğimi söylemiştim hatırlarsanız.. Gittim evet.. bir güzel de cüzdanımı çaldırdım..
İçinde benim ve Kaanın nüfus cüzdanı, ehliyet, kredi kartları, vekalet vs vstabiki bulunamadı.. tüm kartları iptal ettirdim..
Hafta başı kimlik, cüzdan ve kartları hallettim çok şükür ama inanılmaz çok canım sıkıldı ... çok üzüldüm yani
O zaman sattim gitti sana..malum benim icin en buyuk hizmet oglanin alinmasi idi :)) allah razi olsun senden sagol varol ins
mahire ben bakarım ama sana ev taşımaya yardımcı biri lazım dur bakıyım kim olsun:44:
tatlıcadı olsun çok tertiplidir..ama olmaz onun beli acıyo
azraece olsun yok ya vazgeçtim..o da 10 günde bir koli toplayamaz:)eli çok agır:)dili çalıştıgı kadar eli çalışsaydı ...neyseee:)
mutluanne olsun..aman boşver sonra sana yardım etti diye akşam yemegine kalmak ister:)dahada zahmetli olur:)
şekersiz olsun..ya o da ikide bir kafanı şişirir..pöfffff,tıınnnnnnn,lanet olsunnnn:))
annezeynep olsun..kolinin enini boyunu hesaplar ona göre eşyaları yerleştirir:)işin uzar boşver:)
chihiro olsun..efenim saygılar ziyadesiyle müteşekkirim zatınızı tanıdıgım için......kuzzulkurt:)boşver...
kujum olsunnnnnhem datlu datlu konuşur hem kolilere uyusss der:)işlaaa seni çok güldürür işlaaa:)
meleğim sende mi şekerim:))) biraz daha büyütsen Mahiri gurbet ellerde yoksam çok zor olmaz mı senin için.Hayirli olsun yeni bebegi arkadasin, kiz veya erkek bence farketmez butun cocuklar dunya tatlisi hele dogduktan sonra ona kiz veya erkek mis gozu ile degilde insan cani gibi bakiyor..allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins..bende bu agustosta bir denesem diye dusunmeye basladim malum yas cok genc degil zaman kaybetmemek lazim dimi
çağlayı istedigine eminmisin
E be guzelim bu kadar insan saymana ne gerek varki..Senin hamarat giz Cagla varya o teyzesine seve seve yardim eder..hem ben aciktikcada onu yerim iyi olur hani :)) yummy yummy agzim sulandi valla :))
bebeğim cerenim doğru demişin ben hayatımda hiç ev taşımadım ki:)) annemlerde hep aynı evdeydik, çeyiz desen birileri yardım etti hep. acayip korkuyorum taşınmaktan o yüzden:))
meleğim sende mi şekerim:))) biraz daha büyütsen Mahiri gurbet ellerde yoksam çok zor olmaz mı senin için.
dün belediye sahilde hıdrelez şenlikleri yapmış, komşularla oraya gittik. sahil esiyordu bayağı, ateşten atladım derken kaynanalı roman havaları beni yine yoldan çıkardı:)) tabi terledim ve bugün hastayım( hapşırmaktan nefret ediyorum .
mutluannem yusuf eniştemde mi bjk likardeşmi bizimkiler yoksa:)) aman diyim Miramı kaptırma onlara:))
çağlayı istedigine eminmisinyaptıgın bütün kolileri döküp saçar,heryeri birbirine katar:)
o fotolara kanıpta kızımı hamarat sanma..fotoshoplu onlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?