2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm gecmis olsun haklisin bu cocuklar bizi kiliktan kiliga soktuklari gibi her turlu rahatsizliklarida cikartabiliyorlar...ben bazen diyorum bu biciriklara can mi dayanir diye :))

Cok sevimdim herseyin yolunda gitmis olmasina cnm, Enes pasamiz gule gule kullandin hediyelerini, guzel gunlerin olsun hep guzel kuzum benim...
Yuremeye baslamis gozun aydin cnm, darisi bizim basimiza valla durmak bilmiyor bizimkide yakindir gibi geliyor bana ama acelemiz yok ne zaman hayirli ise o zaman baslasin ins..

Melegim babyceren nerdesiniz ben teldn aktifleri göremiyorum. Nasıl gorebilirim acaba.neyse adamim geldi ben kacar hepinizi optum

Cnm ben buralardayim ama sik sik kalkmak zorunda kaliyorum malum ben bu hafta sonu ayni zamanda tasindigim icin yapilcak cok is var yine..cok yoruldum cnm bir poponun uzerine oturamadim gitti...dogum gunu beni cok cok ama cok yordu o bitti simdide bu dert cikti..neyse saglik olsunda gecer ins bu gunlerde

nagişim canım düşmüşsün..geçmiş olsun..bende bi ara çağlaya bakıyım derken halıya takılmıştım:)
büyüdüm unuttum sende unutursun:)
melegim canım kolay gelsin sana..ev taşımak çok zordurAllah yardımcın olsun..

bizde gezmelerdeydik az önce geldik çocukları yatırdım ama benim başım agırıyo:44:minoset içtim inş geçer:44:

Meleğim senin de hazırlıklarına,hediyelerine,pastana herşeye bayıldımçok güzel olmuşlarAma ben seni ve Mahirimi göremedim Mahirimi partisinde neden eklemiyosun bakiiimm

Cnm ekliyecem resim, yalniz ben cok resim cekemedim arkadaslar cektiler onlardan toparlamaya calisiyorum..biz dogum gununde cok aksilkler yasadik en buyugude oglum cok huysuzlandi oyle boyle degil surekli agladi gorseniz kimseye gitmedigi gibi bizi goremedigi an basladi cildirmaya yani bu halinle resim cekmeyi birak onu zapdetmek bile cok zor oldu...yinede bir kac poz yukluyecem zaten ordan oglumun keyifsizligini sizde goreceksiniz...

akşam çağla bebek arabasındayken suriyeli kadının biri çağlanın yanagını okşamak için elini uzattı,
ama ben ona fırsat vermeden arabayı yittim kadının eli havada kaldıböyle bir şey yaptıgım için üzüldüm
kadın bana bi tuhaf baktı..ama doktorumuz suriyelilerden uzak tutmamı söylediaşımıza daha 12 gün var..
onlarda hastalık bulaştırıyolarmış
ne yapıyım ya offf:18:

Gecmis olsun cnm, minoset iyidir gecer biraz sonra..
Toplanin bana gelin kizlar cok yardima ihtiyacim varr...Mahiri bedavaya satiyorum alan yokmuuuuu..su tasinma isi bitene kadar sonra alirim soz :))

Gecmis olsun cnm, minoset iyidir gecer biraz sonra..
Toplanin bana gelin kizlar cok yardima ihtiyacim varr...Mahiri bedavaya satiyorum alan yokmuuuuu..su tasinma isi bitene kadar sonra alirim soz :))

ben alırım mahiri3. çocuk alıştırması yaparımtecrübe olurama ev taşımaya karışmamkusura bakma
zaten yorgunum

Benim oglumun en cok sevdigi sey teyzesi, bizimkide acip kapatiyor hatta elini icine uzatiyor sogukluk hosuna gidiyor herhalde bakiyorum biraz durup kapatiyor herhalde usuyor cunku bu actigi difriz olan :)) Ben onune agir seyler koyuyorum yandan destekli ve devrilmiyecek seyler gibi dedigin gibi kilit lazim ama bu zamanlarda gecici ins yani zamanla acmaz olurlar..

Gecmis olsun cnm malum beterin beteri vardir..ya pasaport kaybolsaydi bak iste o zaman cok fena olurdu cok sukur baska dert olmasinda..digerlerinide zamanla cikarttirirsin cnm

O zaman sattim gitti sana..malum benim icin en buyuk hizmet oglanin alinmasi idi :)) allah razi olsun senden sagol varol ins

mahire ben bakarım ama sana ev taşımaya yardımcı biri lazım dur bakıyım kim olsun:44:
tatlıcadı olsun çok tertiplidir..ama olmaz onun beli acıyo
azraece olsun yok ya vazgeçtim..o da 10 günde bir koli toplayamaz:)eli çok agır:)dili çalıştıgı kadar eli çalışsaydı ...neyseee:)
mutluanne olsun..aman boşver sonra sana yardım etti diye akşam yemegine kalmak ister:)dahada zahmetli olur:)
şekersiz olsun..ya o da ikide bir kafanı şişirir..pöfffff,tıınnnnnnn,lanet olsunnnn:))
annezeynep olsun..kolinin enini boyunu hesaplar ona göre eşyaları yerleştirir:)işin uzar boşver:)
chihiro olsun..efenim saygılar ziyadesiyle müteşekkirim zatınızı tanıdıgım için......kuzzulkurt:)boşver...
kujum olsunnnnnhem datlu datlu konuşur hem kolilere uyusss der:)işlaaa seni çok güldürür işlaaa:)

E be guzelim bu kadar insan saymana ne gerek varki..Senin hamarat giz Cagla varya o teyzesine seve seve yardim eder..hem ben aciktikcada onu yerim iyi olur hani :)) yummy yummy agzim sulandi valla :))

meleğim sende mi şekerim:))) biraz daha büyütsen Mahiri gurbet ellerde yoksam çok zor olmaz mı senin için.

dün belediye sahilde hıdrelez şenlikleri yapmış, komşularla oraya gittik. sahil esiyordu bayağı, ateşten atladım derken kaynanalı roman havaları beni yine yoldan çıkardı:)) tabi terledim ve bugün hastayım( hapşırmaktan nefret ediyorum .

mutluannem yusuf eniştemde mi bjk li kardeşmi bizimkiler yoksa:)) aman diyim Miramı kaptırma onlara:))

bebeğim cerenim doğru demişin ben hayatımda hiç ev taşımadım ki:)) annemlerde hep aynı evdeydik, çeyiz desen birileri yardım etti hep. acayip korkuyorum taşınmaktan o yüzden:))

E be guzelim bu kadar insan saymana ne gerek varki..Senin hamarat giz Cagla varya o teyzesine seve seve yardim eder..hem ben aciktikcada onu yerim iyi olur hani :)) yummy yummy agzim sulandi valla :))
çağlayı istedigine eminmisinyaptıgın bütün kolileri döküp saçar,heryeri birbirine katar:)
o fotolara kanıpta kızımı hamarat sanma..fotoshoplu onlar:)
bebeğim cerenim doğru demişin ben hayatımda hiç ev taşımadım ki:)) annemlerde hep aynı evdeydik, çeyiz desen birileri yardım etti hep. acayip korkuyorum taşınmaktan o yüzden:))

öncelikle geçmiş olsun canım..senin bünyen biraz zayıf heralde..hemen hastalanıyosun..acil şifalar..
ben bir defa taşındım resmen annemden emdigim süt burnumdan geldi..hatta o zaman dedim ki
asla bir daha taşınmam aslaaaama bak yine ev arıyorum..ne diyoduk hah ev taşımak zor iş:)

Gozun aydin cnm atesten atlayacam dedin ve atlamissin helal olsun sana ben atlasa idim kesin cakilir atese malum yere yakinlastimda epey bu agir bedenle atlamak zor olur yercekimi beni bayagi ceker :))

Mahir burda bir gafura varacagina memleketimin guzel insanlari ile olmasini yeglerim, burda oglum ins ziyan olmaz (

çağlayı istedigine eminmisinyaptıgın bütün kolileri döküp saçar,heryeri birbirine katar:)
o fotolara kanıpta kızımı hamarat sanma..fotoshoplu onlar:)

Fotoshopluymus yemezler guzelim :)) Benim gozum kara istiyorum lenn Cagla yi..teyzesinin onun bir nolu hastasi :)) varim ondan gelecek her turlu seye :))

bünyeden çok moralle alakalı herhalde birazcıkda kujumun uyusuna benzer bir uyus bende de varda:)) kış başında grip aşısı olunca rahat atlatıyorum. bu sene yorgunluk ve moral tetikledi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…