Canım doğum günü temalarının olduğu bir site vardı.. bir ara sen paylaşmıştın galiba.. bende şimdi bişeyler yapmaya karar verdim.. Turuncu kahverengi renkler kullanmak istiyorum.. Zürafa veya aslanlı tema mı kullansam.. acil fikirlerini bekliyorum
Teşekkürler
Canım doğum günü temalarının olduğu bir site vardı.. bir ara sen paylaşmıştın galiba.. bende şimdi bişeyler yapmaya karar verdim.. Turuncu kahverengi renkler kullanmak istiyorum.. Zürafa veya aslanlı tema mı kullansam.. acil fikirlerini bekliyorum
Teşekkürler
Şimdi tam zamanı diyim o zaman:) şimdiki aklım olsa idi bu kadar ara vermezdim :)31 yaşındasınız ve 2 çocuğunuz var
ben de 33,5 yaşındayım
Allah'ııım, ben bu arayı nasıl kapatacağııım
menopoza girmeden 2. yi ve 3. yü nasıl yetiştireceğiiiim
ikiz mi doğursam acaba :26: 1 taşla 2 kuş
Niye rahatsızlık veresiniz canım topiğe taze kan geldi işte ne güzel
Bizde kimse evine çağırmıyo herkes evini kendine temizliyo burda,ama görseniz sürekli misafir gelmeyen evi temizliyoruz,hep dışarda buluşuyoruz bizAma bebiş doğumgünleri için topikten çekiliş yaptık çok mutluyuz yani Kızlar bu arada hediyesini göndermeyen yada almayan kalmadı dimi
Ben eskiden üniv.deyken mecidiyeköyde oturuyodum,,hamurabide çok kahvaltı etmişliğim vardır,,öğlen yemeğini profiloda akşam yemeğini cevahirde yerdim,,çayımı da aslı börekte içerdimsonuç 200 kg. oldum,,neyse evlenince kurtuldum da ordan zayıfladım Bu sefer de doğum kilosu yapıştı üstüme,,içimde 1 tane bebişi unuttular sanki Bu arada çok gençsin erken evlendin demek
Bence süper olmuş emeğinize sağlık:)
Amin :) çok teşekkür ederim.
mutluannecim mira yinemi ateşlendi:26:geçmiş olsun kuzuya..
eladuru ve talay sizinde bebeklerinize geçmiş olsun..inşallah bu son hastalanmaları olur..en azından yaz bitene kadar:)
şöyle 6 ay hastalık görmeyelim dinimiz amin..
Teşekkürler
Tabiki de harika yapmışsın,el emeğini beğenmemek olur mu...Aslında ben galiba yemek,tatlı,hamur işleri konusunda biraz gelenekçiyim,hep anneannelerimizden gelme gıdaları daha çok seviyorum:Helva,çörek,börek,kurabiye çeşitleri vb.Merhaba kızlar...
Size bir şey danışmak istiyorum.
Biliyorsunuz ben ilçede yaşıyorum ve burada imkanlar çok kısıtlı.
Bugün arkadaşımın oğlunun doğum günü,1 yaşına giriyor..
Pastasını ben yaptım ama nasıl olduğunu bir de sizlere sormak istedim.
Sonuçta ilk doğum günü ve burada şeker hamuru ile pasta yaptırabilme imkanı yok.O yüzden ben yaptım ama ilk doğum günü hevesini de kursağında bırakmak istemem.
Eğer beğenirseniz bu pastayı götüreceğim,yoksa yenisini alacağım
Eki Görüntüle 704709
Teşekkürler
Evet canım yine ateşlendik ve ben bu ateşi kovuyorum artıkşimdi evi aradım kafası çok yanıyomuş,
acaba aşıdan mı diyorum ama teyzemiz diş olabilir gibi geldi dedi:18: keyfi iyi dedi ona sevindim
zaten şimdiye kadar her dişimizi ateşle çıkardık yani demekki 8 kez ordan ateşlendik,,aşı sonrası ateşlendik,
nerden baksan 8 kez de öyle,,birde 2-3 kez viral enfeksiyon olduk desen onun ateşi derken,,baya ateşli benim kızım yaw
Allah beterinden korusun
kızlar bu hafta doğan bebişimiz yok mu hiç
slm arkadaslar araba koltugu olarak hangı markaları kullanıyorsunuz koala kullanan var mı ?
herkeze merhaba resim yükledim haberiniz olaaaa
Allah başka dert vermesin diyerek başlamak istiyorum...
çok yoruldum kızlar oğlum kabız koyun gibi yapıyor kakasını bu kabızlık kronik heralde uzun zamandır sorunumuz bunuda geçtim çok mızmız yanından bi dakka ayrılmayayım istiyor demvamlııı ıııııııııııııı gibi bi ses ağlamaya hazır diştenmi acaba bu huzursuzluğu yoksa babası gidiyorya onamı üzülüyor korkuyor bende gidecem diye heralde uurken bile yanında yatmalıyım uyuması 1 saat uyanması yarım saat şu saat oldu hiç bişey yapamadım eve toz dağınık bi nefes alayım diye girdimmm
bunun üstüne akşam telim ayrana düştü önce çalıştı konuştum hatta şuan çalışmıyor hafta sonuna kadar servise götürememm çocuklar olmasa hiç umrumda değilll ama lazım oluyor sonuçtaa
işte yorgunum stresliyim yine bunada şükürler ediyorum rabbime
bu cuma yani 10 oğlumun doğum günü inşallah bir yaşından sonra oğlum uslu mülayim düzenli bi çocuk olur dua edin aklına gelirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?