2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım ben paylaşmadım malesefkızlar paylaştı ama aklımda değil görüp cvp yazarlar sana.
Ben Mahir icin hazirladim grafikleri teması zürafaydı,,istersen sana backgroundlarını mail atarım sen üzerine kaan için yazıp çıktı al
tamamdır,eğer istersen bana maili yaz özelden yollarım

bendim o... keyfekedersaatlerim.blogspot.com

başka biri daha paylaşmıştı başka bi site. ama onu hatırlamıyorum.

hoşgeldin tomurcuk

chihiro boşver 40 a kadar yolu var... illa ki yetişir

çok yoğunum. öğleden sonra da yerimde olmicam. mobil takip etmeye çalışırım becerebilirsem...

Şimdi tam zamanı diyim o zaman:) şimdiki aklım olsa idi bu kadar ara vermezdim :)

Dışarda buluşunca kuzulardan çok birşey anlamıyoruz pek:) peşlerinde dolaşmaktan :) Hamurabi bana çok yakın 1-2 adımlık diyim hatta:)) evet yemek konusundan çok tehlikeli bizim buralar:) herşey elinin altında gözünün önünde:)) Evet genç evlendim 21 yaşında ..23 anne oldum:)

Kızlar pastayı beğenmeniz içimi rahatlattı.
Teşekkür ediyorum..

Talay ; canım 400 gr kadar beyaz şeker hamurum vardı.
Ben ince açtığım için yarısı kaldı ama biraz kalın yaparsan (daha iyi olur) 250 gr işini görür sanki

mutluannecim mira yinemi ateşlendi:26:geçmiş olsun kuzuya..
eladuru ve talay sizinde bebeklerinize geçmiş olsun..inşallah bu son hastalanmaları olur..en azından yaz bitene kadar:)
şöyle 6 ay hastalık görmeyelim dinimiz amin..
turuncu canım pasta süper olmuş çok begendim ve canım çekti:)şahsen bana böyle pasta gelse ben arkadaşımın
elini öper başıma koyarım:)sırtımda taşır gıdıklarım onu:)
chihiho_dostum elini çabuk tut:)hemen hamile kalmalısın:)gerçi benim annem 50 yaşında ve hala menopoza girmedi:26:

kızlar ne yapıyonuzzz ????? ben hafta sonu kısmetse tekirdağ anacıma babacıma uçuyorummm...gurbet zor kışın 2 kere onlar geldi ben gitmeyeli 6 ay olmuş neyse anneciğime annelr günü hediyesinide aldım kahve mak.aldım alında kendime istiyodum ama sonra artık.k.valideme nette çiçek göderiyoduk bu yıl değişik olsun dedim nette duvar saati tasarladım oğlanın resmini bastırdım birde yazı patlattım hediye paketide yaptırdım 5 tl miş nasıl bi paket bilemiyorum beyenir beyenmez torunun resmi işte :) daha ne olsun bu anneler günüde böylece hallettim benim için ise bi hazırlık yok zaten gidecem bilemiyorum süpriz olur olmaz :) siz neeler yaptınız annelere

Evet canım yine ateşlendik ve ben bu ateşi kovuyorum artıkşimdi evi aradım kafası çok yanıyomuş,
acaba aşıdan mı diyorum ama teyzemiz diş olabilir gibi geldi dedi:18: keyfi iyi dedi ona sevindim
zaten şimdiye kadar her dişimizi ateşle çıkardık yani demekki 8 kez ordan ateşlendik,,aşı sonrası ateşlendik,
nerden baksan 8 kez de öyle,,birde 2-3 kez viral enfeksiyon olduk desen onun ateşi derken,,baya ateşli benim kızım yaw
Allah beterinden korusun

dilberge nacizane ben baykuşlu yap derim bizim gelecek senenin teması inş.Butik tasarım davetiyeler, hediyelikler, dekoratif parti süslemeleri: Parti setleri birde şu siteye bak istersen indirelebiliyorda ayrıca

kızlar ya internetten şu şişeleri nasıl aldınız.garantide hesabım yok diye 30 tl masraf istediler bide bekledim bir sürü canım sıkıldı.
çıktılarımı sipariş verdim ama şişelerin ebatlarını sizlerden öğrenmeyi unutmuşum kaça kaç aldınız paylaşırmısınız.

Allah başka dert vermesin diyerek başlamak istiyorum...
çok yoruldum kızlar oğlum kabız koyun gibi yapıyor kakasını bu kabızlık kronik heralde uzun zamandır sorunumuz bunuda geçtim çok mızmız yanından bi dakka ayrılmayayım istiyor demvamlııı ıııııııııııııı gibi bi ses ağlamaya hazır diştenmi acaba bu huzursuzluğu yoksa babası gidiyorya onamı üzülüyor korkuyor bende gidecem diye heralde uurken bile yanında yatmalıyım uyuması 1 saat uyanması yarım saat şu saat oldu hiç bişey yapamadım eve toz dağınık bi nefes alayım diye girdimmm

bunun üstüne akşam telim ayrana düştü önce çalıştı konuştum hatta şuan çalışmıyor hafta sonuna kadar servise götürememm çocuklar olmasa hiç umrumda değilll ama lazım oluyor sonuçtaa
işte yorgunum stresliyim yine bunada şükürler ediyorum rabbime

bu cuma yani 10 oğlumun doğum günü inşallah bir yaşından sonra oğlum uslu mülayim düzenli bi çocuk olur dua edin aklına gelirsem

Tabiki de harika yapmışsın,el emeğini beğenmemek olur mu...Aslında ben galiba yemek,tatlı,hamur işleri konusunda biraz gelenekçiyim,hep anneannelerimizden gelme gıdaları daha çok seviyorum:Helva,çörek,börek,kurabiye çeşitleri vb.

Paper art and decor (Etsy - Your place to buy and sell all things handmade, vintage, and supplies) sanırım adres buydu.
Girls Party Decorations(www.birthday ekspress.com) bir adres de bu canım.

geçmiş olsun bacım yaw bende ateşten çok korkuyorum

bende çarşamba günü galiba aşı ptırcam karneye bakmam lazım korkuyom

kızlar bu hafta doğan bebişimiz yok mu hiç

aaaaaaaaayyy oyyyyyyyyy var var olmazmı sancım var işlaa cümartesi doğurcam içime doğuyo

iyi günler MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI süper bir hafta olsun işlaaa

ALLAH sağlık sıhat afiyet bol iştah versin

az önce hastaneden geldik babanemi çıkardık iyi çok şükür ama anamız ağladı babamlan ikimizin tavşanıma anemle x menım baktı ben anca git gel yaptım eve kabız olmuş tavşanım gene

pazar bir aksilik olmasa allah izin verirse bende yapcam tavşanıma doğum günü ama stikır( yazamıyom ama siz anladınız ) falan kesilecek of anam çok çalışmam lazım çokk

açım ( beykoz börek yolla kız kokuyom banyo yapcak halim yok böle uyusam akşama benım X mene erken gel deyip kendimi yıkatsam mı halim yok her yerim ağrıo ve tutulmuş

not:geçmisi okuyamadım alıntı yapamadım içim yanıo içim yanıo dedimde acaba dolapta dondurma varmı onu yiyip yatsam görüşürüz öptüm kocamanından

Son düzenleme:
acil gelen bir telefon yüzünden çıktım ve geldim:)arayan yengemdi:18:
yenge_''alooo canım evdemisin ne yapıyosun''
böyle diyince sandım bana gelecek:18:hiç misafir çekecek halim olmadıgı için,
evet evdeyim ama temizlik yapıyorum çok yorgunum dedim:)
''aa bende seni çağıracaktım oruk(içli köfte) yapıyoruz gel ye sen seversin''
Allahhhhhhhyemişim işi gücü hemen geliyorumdedim ve çıktım
orukları mideye indirdim evede getirdim
herkese böyle bir yenge nasip etsin:)benim gibi görümcedende uzak etsin:)))

canım kabızlık çok zor.biz de çektik bir dönem.duphalac diye bir şurup verdi bizim doktorumuz.onu kullandık 1 ay kadar sonrasında düzeldi.tabi şurupla birlikte beslenmesine de çok dikkat ettim.lifli gıdaları daha çok tüketip kabız yapabilecek şeyleri hiç yemedi.sen de doktoruna bi danış istersen.kabız olduğu zaman sürekli mız mız olması da normal.kabızlığı düzelince mız mızlığı da azalacaktır diye tahmin ediyorum.bizde öyle oldu en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…