2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yarasin anacim gozumuz yok :)) afiyet olsunda umarim bizim bir yerlerimiz sismez simdi:))

Yarasin anacim gozumuz yok :)) afiyet olsunda umarim bizim bir yerlerimiz sismez simdi:))

ay o kısmını hiç düşünmemiştim:18:işlaa bi yeriniz şişmez:)yada şişmesini istediginiz bir yerinize dokunun orası şişsin:)
hem sen pogaçaları yapıp yapıp yediginde bizimde canımız istemişti
hiç sordunmu bi yerin şiştimi diye
sorsaydın söylerdim
ama sormadınnn
mucksss

aaaamiiiiiiinniyi ki akraba olmamışız,senden çok çekeceğim varmış demekki

Kıııızz teyzem ve koket bankacı arkidişleri sonradan gurmeler grubu olarak hafta sonu senın memleketteydı...aradım dedım nasıldı?
Dedi hatay cok cirkin bakımsız pis bi şehir araplar var cok guzel bı sahılı var fekat degerlendırılmemiş berbat durumda. Sadece bı yayla köyu varmış ermenılerın yasadığı orası cok guzelmış.
Yemekler hep et uzerıneymiş mezeler şahaneymiş yemek yemesen sadece meze yesen yeterli dedive bundan sonra damak tadını bozmamak için asla künefe yemicekmiş sahıden bı başkaymış oraların kunefesı...bızlere de sabun almış alaala

Çok gecmiş olsun mutlu annem.. Sahıden ates konusunda baya tecrubelenmışsiniz allah beterini vermesin inş aşıdan gelip gecıcı bışeydır bu arada mesajıma cvp versığın için de cok tenks

herkeze merhaba resim yükledim haberiniz olaaaa

Ayyy daha bakmadım bu msjı yazim hemen koşup gelip bakcam okito

slm arkadaslar araba koltugu olarak hangı markaları kullanıyorsunuz koala kullanan var mı ?

Slmmm anladığım kadarıyla 9-36 kg arası bakıon ve tek tavsıye edecegım 9-36 da prego...

Ayyy bende beğendım eline saglık ayrıcana çok da ınce bı düşünce cok tebrik...

sonradan görme arkadaşların kendileri pis olmalı ki pis bakmışlar etrafa..
nereleri gezmişler bilmiyorum tahminimce samandagına gitmişler..
memleketim medeniyetler şehridir..gayette temizdir..arap dedigin insanlarda buranın bir parçası..
sunnisi alevisi arabı hristiyanı yahudisi herçeşit insan var,o yüzden medeniyetler şehri..
hepsi insan..begenmediyse bi daha gelmesin.

Tatlım ben Cengiz Topeldeyim.Amcaoğlu hangi okulda?

bakırtaş yasin demir ilkokulu

Amin ins uslu bir oglan olur ..Benim oglanda bir degisiklik yok ayni huysuzluk devam...

Kaka konusunda bizde biraz muzdaribiz oglum ilk kakasini Sabah 6:00 gibi yapar ama yapana kadar hepimizi hazir durusa sokar cunku cok zorlaniyor yalniz ilk kaka boyle oluyor ondan sonraki normal oluyor bende anlamadim sorun ne bol bol su iciriyorum birde meyve puresine kuru kayisi katiyorum sanki biraz etkili oluyor cnm bir dene istersen..

İyi de nıe bana bu kadar sinirlendın nerde kötuluk yaptım araplara pis demedı kı ona alındıysan evlerın dış göruntusu pis dedı bakımsız tarıhı eser nıteliğindeki evler dedı.sonradan görme değil gurme dedım ayrıca anlamadım bana sinirle cevabını ama yıne de afedersın sadece yakınlık kurmakıstemıştım muhabbet olur dıe anlatmıştım

yaw ne alakası var niye sana sinirleneyim..gurme yazdıgınında farkındayım..
evet sinirlendim ama sana degil..2 günlügüne geldigi yeri tam anlamıyla bilmeden atıp tutan insanlara..
evet burda tarihi ev çok,adı üstünde ''tarihi''.nasıl boyalı bakımlı olmasını beklerler ki..ayrıca bakımlı gökdelen falan görmek istiyolarsa
new yorka gitselermişti..sahili begenmemişler evet haklılar ama zaten orası yüzmek için dogru yer degilki..bi sahilimiz daha var
arsuza gitselerdi,güzellik görürlerdi..keşke birazda gördükleri güzellikleri sana anlatsalardı..
mesela dünyada tek tersine akan asi nehrinden,
dünyanın ilk kilisesi sen pierre klisesinden,
türkiyenin 2.büyük mozaik müzesinden,
harbiyedeki şelaleden,
tarihi habibi neccar camisinden,
titus tünelinden,
fransızlardan kalma büyük parkından.....
daha bir sürü varda neyse...sıkmıyım kimseyi..

hangısını kullanıyorsun multına ıse sankı buyuk gıbı duruyor ıcınde rahat edebılıyor mu yavrun memnunmusun yaar cok sevınırım

Koala innova lila bizimki. Hediye gelmişti. 9 kilo oldugundan beri kullanıyoruz gayet de memnunuz. Zaten içinde extra yastık kılıflar var kademe kademe çıkararak kullanıyosun. Tavsiye ederim

Hadi gozun aydin olsun, babaannene sevimdim cnm...
Umarim dogum gununuzde gonlune gore olur cnm, simdiden kolay gelsin ama eminimki sen dokturursun yine dolmalari daha nicee mamalar ...hamarat hatunsun sende biliriz...

Gecmis olsun cnm, ins. cabuk atlatir..dedigin gibi baya bir atesli bir kizcen var...Mira sicak kanlli bir insan olcak bence buda benim bakis acim ..zaten o gozleri goren yanar yaa..masallah guzelime nazar degiyor fistigima , annesi bol bol oku

oy oyy meleğim ne çok ateşlenmiş inş bu son olur defolur ateş evinizden

kızlar bu hafta doğan bebişimiz yok mu hiç

var varr olmaz mı yarın benim kuzumun doğum günüsüü

inş 1 yaşından sonra değişir oğluşunun huyu..
belkide evde sıkılıyomu benim kuzum evde sıkıldığı zaman mızmızlanıyor dışarıda yada camda hava aldırıyorum kendine geliyo

herkeze merhaba resim yükledim haberiniz olaaaa

hemen görmeliyimmm
bu arada ablan için çok sevindim beykozum inş sağlıkla alır yavrusunu kucağına

sen var ya sennn
çok çakalsınduydun içli köfteyi koştun tabii
ben olsam bende koşardım
tok olduğum halde canım istedi
annemi aramalıyımköfte yaptırmalıyım
sonra yemek için koşmalıyım

hatayı çok göresim geldi..en iyisi bu yazdıklarına tek tek Google dan bakim

kötüyüm kv aradı gündüz 10-18 haziran gelicekmiş görümce belli değilmiş eşimde yok ne yapıcam ben o çatlakla. bütün gün burnumdan soludum akşam parkta ece durmuyordu sinirle kolundan çektim kolu incindi doğduğundan beri bu kadar ağlamamıştır gözyaşlarıyla. karşı komşular götürelim hastaneye dediler röntgen çektirmem çocuk doktoru desen yok gerek yok dedim calpol verdik onlarda oturdum hep ağladı ama şimdi yattı inşallah yarına geçer gecede ağrısı olmaz. çocuğumun canını yaktım bir hiç yüzünden çok salağım çok

Ah be kuzum bee... Ne işi var ki eşin yokken geliyo. Neyse boşver onu da ecem üzülmesin yeter. Sen de kendini suçlama artık olan olmuş. Ne desek boş. Ne çektin be kuzum şu kv den

selam kızlar
iyi akşamlar herkese
azraece yazını okudum canım üzüldüm yavruşa inş. bişey yoktur kolunda
gelirlerse gelsinler onlar arsızsa sen onlardan arsız ol bişey yokmuş gibi davran rahat ol
eşinide kızınıda üzme kimse için canım kv mevzunu tek sen yaşamıyorsun emin ol canımcım

kızımı dün sağlım ocagına götürdüm aşılamızı olduk
11.100 kg 79 cm olmuş kuzum
emziren anneler siz inek sütü vermeye başladınız mı ben dr sordum emziriyorsan gerek yok dedi
bebişlerin kan ve demirlerine baktırın kızlar özellikle ferro sanolu kullanmayanlar
diş cıkarma döneminde bebekler kulaklarını saçlarını cok çekiştirirlermiş burun akıntısı olabilirmiş bunlar dişin verdiği sıkıntılarmış
benim kızımda hepsi var
aklıma geldi sizlerlede paylaşmak istedim

Cok guzel bir pasta, senin gibi yetekli arkadas herkese lazim Turuncu...masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…