acil gelen bir telefon yüzünden çıktım ve geldim:)arayan yengemdi:18:
yenge_''alooo canım evdemisin ne yapıyosun''
böyle diyince sandım bana gelecek:18:hiç misafir çekecek halim olmadıgı için,
evet evdeyim ama temizlik yapıyorum çok yorgunum dedim:)
''aa bende seni çağıracaktım oruk(içli köfte) yapıyoruz gel ye sen seversin''
Allahhhhhhhyemişim işi gücü hemen geliyorum dedim ve çıktım
orukları mideye indirdim evede getirdim
herkese böyle bir yenge nasip etsin:)benim gibi görümcedende uzak etsin:)))
Yarasin anacim gozumuz yok :)) afiyet olsunda umarim bizim bir yerlerimiz sismez simdi:))
Yenge_''alooo canım evdemisin ne yapıyosun''
Orukları mideye indirdim evede getirdim
Herkese böyle bir yenge nasip etsin:)benim gibi görümcedende uzak etsin:)))
aaaamiiiiiiinniyi ki akraba olmamışız,senden çok çekeceğim varmış demekki
Evet canım yine ateşlendik ve ben bu ateşi kovuyorum artıkşimdi evi aradım kafası çok yanıyomuş,
acaba aşıdan mı diyorum ama teyzemiz diş olabilir gibi geldi dedi:18: keyfi iyi dedi ona sevindim
zaten şimdiye kadar her dişimizi ateşle çıkardık yani demekki 8 kez ordan ateşlendik,,aşı sonrası ateşlendik,
nerden baksan 8 kez de öyle,,birde 2-3 kez viral enfeksiyon olduk desen onun ateşi derken,,baya ateşli benim kızım yaw
Allah beterinden korusun
herkeze merhaba resim yükledim haberiniz olaaaa
slm arkadaslar araba koltugu olarak hangı markaları kullanıyorsunuz koala kullanan var mı ?
Kızlar pastayı beğenmeniz içimi rahatlattı.
Teşekkür ediyorum..
Talay ; canım 400 gr kadar beyaz şeker hamurum vardı.
Ben ince açtığım için yarısı kaldı ama biraz kalın yaparsan (daha iyi olur) 250 gr işini görür sanki
doğru söylüyosun:)iyiki olmamışız
canım sen hangi okuldasın benim amca oğluda orda ögretmen merkezde..adı burak tanırmısın:44:
sonradan görme arkadaşların kendileri pis olmalı ki pis bakmışlar etrafa..Kıııızz teyzem ve koket bankacı arkidişleri sonradan gurmeler grubu olarak hafta sonu senın memleketteydı...aradım dedım nasıldı?
Dedi hatay cok cirkin bakımsız pis bi şehir araplar var cok guzel bı sahılı var fekat degerlendırılmemiş berbat durumda. Sadece bı yayla köyu varmış ermenılerın yasadığı orası cok guzelmış.
Yemekler hep et uzerıneymiş mezeler şahaneymiş yemek yemesen sadece meze yesen yeterli dedive bundan sonra damak tadını bozmamak için asla künefe yemicekmiş sahıden bı başkaymış oraların kunefesı...bızlere de sabun almış alaala
Çok gecmiş olsun mutlu annem.. Sahıden ates konusunda baya tecrubelenmışsiniz allah beterini vermesin inş aşıdan gelip gecıcı bışeydır bu arada mesajıma cvp versığın için de cok tenks
Ayyy daha bakmadım bu msjı yazim hemen koşup gelip bakcam okito
Slmmm anladığım kadarıyla 9-36 kg arası bakıon ve tek tavsıye edecegım 9-36 da prego...
Ayyy bende beğendım eline saglık ayrıcana çok da ınce bı düşünce cok tebrik...
Tatlım ben Cengiz Topeldeyim.Amcaoğlu hangi okulda?
Allah başka dert vermesin diyerek başlamak istiyorum...
çok yoruldum kızlar oğlum kabız koyun gibi yapıyor kakasını bu kabızlık kronik heralde uzun zamandır sorunumuz bunuda geçtim çok mızmız yanından bi dakka ayrılmayayım istiyor demvamlııı ıııııııııııııı gibi bi ses ağlamaya hazır diştenmi acaba bu huzursuzluğu yoksa babası gidiyorya onamı üzülüyor korkuyor bende gidecem diye heralde uurken bile yanında yatmalıyım uyuması 1 saat uyanması yarım saat şu saat oldu hiç bişey yapamadım eve toz dağınık bi nefes alayım diye girdimmm
bunun üstüne akşam telim ayrana düştü önce çalıştı konuştum hatta şuan çalışmıyor hafta sonuna kadar servise götürememm çocuklar olmasa hiç umrumda değilll ama lazım oluyor sonuçtaa
işte yorgunum stresliyim yine bunada şükürler ediyorum rabbime
bu cuma yani 10 oğlumun doğum günü inşallah bir yaşından sonra oğlum uslu mülayim düzenli bi çocuk olur dua edin aklına gelirsem
Ben varım koala kullanıyorum
sonradan görme arkadaşların kendileri pis olmalı ki pis bakmışlar etrafa..
nereleri gezmişler bilmiyorum tahminimce samandagına gitmişler..
memleketim medeniyetler şehridir..gayette temizdir..arap dedigin insanlarda buranın bir parçası..
sunnisi alevisi arabı hristiyanı yahudisi herçeşit insan var,o yüzden medeniyetler şehri..
hepsi insan..begenmediyse bi daha gelmesin.
bakırtaş yasin demir ilkokulu
İyi de nıe bana bu kadar sinirlendın nerde kötuluk yaptım araplara pis demedı kı ona alındıysan evlerın dış göruntusu pis dedı bakımsız tarıhı eser nıteliğindeki evler dedı.sonradan görme değil gurme dedım ayrıca anlamadım bana sinirle cevabını ama yıne de afedersın sadece yakınlık kurmakıstemıştım muhabbet olur dıe anlatmıştım
hangısını kullanıyorsun multına ıse sankı buyuk gıbı duruyor ıcınde rahat edebılıyor mu yavrun memnunmusun yaar cok sevınırım
geçmiş olsun bacım yaw bende ateşten çok korkuyorum
bende çarşamba günü galiba aşı ptırcam karneye bakmam lazım korkuyom
iyi günler MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI süper bir hafta olsun işlaaa
ALLAH sağlık sıhat afiyet bol iştah versin
az önce hastaneden geldik babanemi çıkardık iyi çok şükürama anamız ağladı babamlan ikimizin tavşanıma anemle x menım baktı ben anca git gel yaptım eve kabız olmuş tavşanım gene
pazar bir aksilik olmasa allah izin verirse bende yapcam tavşanıma doğum günü ama stikır( yazamıyom ama siz anladınız) falan kesilecek of anam çok çalışmam lazım çokk
açım ( beykoz börek yolla kızkokuyom banyo yapcak halim yok böle uyusam akşama benım X mene erken gel deyip kendimi yıkatsam mı halim yok her yerim ağrıo ve tutulmuş
not:geçmisi okuyamadım alıntı yapamadım içim yanıoiçim yanıo dedimde acaba dolapta dondurma varmı onu yiyip yatsam görüşürüz öptüm kocamanından [/B]
Evet canım yine ateşlendik ve ben bu ateşi kovuyorum artıkşimdi evi aradım kafası çok yanıyomuş,
acaba aşıdan mı diyorum ama teyzemiz diş olabilir gibi geldi dedi:18: keyfi iyi dedi ona sevindim
zaten şimdiye kadar her dişimizi ateşle çıkardık yani demekki 8 kez ordan ateşlendik,,aşı sonrası ateşlendik,
nerden baksan 8 kez de öyle,,birde 2-3 kez viral enfeksiyon olduk desen onun ateşi derken,,baya ateşli benim kızım yaw
Allah beterinden korusun
Allah beterinden korusun
kızlar bu hafta doğan bebişimiz yok mu hiç
Allah başka dert vermesin diyerek başlamak istiyorum...
çok yoruldum kızlar oğlum kabız koyun gibi yapıyor kakasını bu kabızlık kronik heralde uzun zamandır sorunumuz bunuda geçtim çok mızmız yanından bi dakka ayrılmayayım istiyor demvamlııı ıııııııııııııı gibi bi ses ağlamaya hazır diştenmi acaba bu huzursuzluğu yoksa babası gidiyorya onamı üzülüyor korkuyor bende gidecem diye heralde uurken bile yanında yatmalıyım uyuması 1 saat uyanması yarım saat şu saat oldu hiç bişey yapamadım eve toz dağınık bi nefes alayım diye girdimmm
bunun üstüne akşam telim ayrana düştü önce çalıştı konuştum hatta şuan çalışmıyor hafta sonuna kadar servise götürememm çocuklar olmasa hiç umrumda değilll ama lazım oluyor sonuçtaa
işte yorgunum stresliyim yine bunada şükürler ediyorum rabbime
bu cuma yani 10 oğlumun doğum günü inşallah bir yaşından sonra oğlum uslu mülayim düzenli bi çocuk olur dua edin aklına gelirsem
herkeze merhaba resim yükledim haberiniz olaaaa
yaw ne alakası var niye sana sinirleneyim..gurme yazdıgınında farkındayım..
evet sinirlendim ama sana degil..2 günlügüne geldigi yeri tam anlamıyla bilmeden atıp tutan insanlara..
evet burda tarihi ev çok,adı üstünde ''tarihi''.nasıl boyalı bakımlı olmasını beklerler ki..ayrıca bakımlı gökdelen falan görmek istiyolarsa
new yorka gitselermişti..sahili begenmemişler evet haklılar ama zaten orası yüzmek için dogru yer degilki..bi sahilimiz daha var
arsuza gitselerdi,güzellik görürlerdi..keşke birazda gördükleri güzellikleri sana anlatsalardı..
mesela dünyada tek tersine akan asi nehrinden,
dünyanın ilk kilisesi sen pierre klisesinden,
türkiyenin 2.büyük mozaik müzesinden,
harbiyedeki şelaleden,
tarihi habibi neccar camisinden,
titus tünelinden,
fransızlardan kalma büyük parkından.....
daha bir sürü varda neyse...sıkmıyım kimseyi..
kötüyüm kv aradı gündüz 10-18 haziran gelicekmiş görümce belli değilmiş eşimde yok ne yapıcam ben o çatlakla. bütün gün burnumdan soludum akşam parkta ece durmuyordu sinirle kolundan çektim kolu incindidoğduğundan beri bu kadar ağlamamıştır gözyaşlarıyla. karşı komşular götürelim hastaneye dediler röntgen çektirmem çocuk doktoru desen yok gerek yok dedim calpol verdik onlarda oturdum hep ağladı ama şimdi yattı inşallah yarına geçer gecede ağrısı olmaz. çocuğumun canını yaktım bir hiç yüzünden çok salağım çok
Merhaba kızlar...
Size bir şey danışmak istiyorum.
Biliyorsunuz ben ilçede yaşıyorum ve burada imkanlar çok kısıtlı.
Bugün arkadaşımın oğlunun doğum günü,1 yaşına giriyor..
Pastasını ben yaptım ama nasıl olduğunu bir de sizlere sormak istedim.
Sonuçta ilk doğum günü ve burada şeker hamuru ile pasta yaptırabilme imkanı yok.O yüzden ben yaptım ama ilk doğum günü hevesini de kursağında bırakmak istemem.
Eğer beğenirseniz bu pastayı götüreceğim,yoksa yenisini alacağım
Eki Görüntüle 704709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?