kötüyüm kv aradı gündüz 10-18 haziran gelicekmiş görümce belli değilmiş eşimde yok ne yapıcam ben o çatlakla. bütün gün burnumdan soludum akşam parkta ece durmuyordu sinirle kolundan çektim kolu incindidoğduğundan beri bu kadar ağlamamıştır gözyaşlarıyla. karşı komşular götürelim hastaneye dediler röntgen çektirmem çocuk doktoru desen yok gerek yok dedim calpol verdik onlarda oturdum hep ağladı ama şimdi yattı inşallah yarına geçer gecede ağrısı olmaz. çocuğumun canını yaktım bir hiç yüzünden çok salağım çok
kötüyüm kv aradı gündüz 10-18 haziran gelicekmiş görümce belli değilmiş eşimde yok ne yapıcam ben o çatlakla. bütün gün burnumdan soludum akşam parkta ece durmuyordu sinirle kolundan çektim kolu incindidoğduğundan beri bu kadar ağlamamıştır gözyaşlarıyla. karşı komşular götürelim hastaneye dediler röntgen çektirmem çocuk doktoru desen yok gerek yok dedim calpol verdik onlarda oturdum hep ağladı ama şimdi yattı inşallah yarına geçer gecede ağrısı olmaz. çocuğumun canını yaktım bir hiç yüzünden çok salağım çok
selam kızlar
iyi akşamlar herkese
azraece yazını okudum canım üzüldüm yavruşa inş. Bişey yoktur kolunda
gelirlerse gelsinler onlar arsızsa sen onlardan arsız ol bişey yokmuş gibi davran rahat ol
eşinide kızınıda üzme kimse için canım kv mevzunu tek sen yaşamıyorsun emin ol canımcım
kızımı dün sağlım ocagına götürdüm aşılamızı olduk
11.100 kg 79 cm olmuş kuzum
Emziren anneler siz inek sütü vermeye başladınız mı ben dr sordum emziriyorsan gerek yok dedi
bebişlerin kan ve demirlerine baktırın kızlar özellikle ferro sanolu kullanmayanlar
diş cıkarma döneminde bebekler kulaklarını saçlarını cok çekiştirirlermiş burun akıntısı olabilirmiş bunlar dişin verdiği sıkıntılarmış
benim kızımda hepsi var
aklıma geldi sizlerlede paylaşmak istedim
Babycerenciğim huuu,bakıyorum hiç selam sabah yok...küstüm sana gidiyorum ben,iyi geceler rahat uykular...
canım ben senden cevap bekliyodum:)amcaoğlunun okulunu yazdım cevap vermedinküstüm git yat
ay bitanem pardon o ara eşim eve teşrif edince unutuvermişim cevaplamayı ,galiba o okul yeni açılmış ya da merkez köyde,çünkü yeni duydum bu ismi....gene de bir isteği olursa işi düşerse buyursun herzaman beklerim.eşimle aynı okuldayız yardımcı oluruz seve seve...
çağla çok zor uyumaya başladı..yatagın içinde güreş yapıyoruz
eskiden 10 dakikada uyuyan çocuk artık nerdeyse 1 saati buluyotabi benimde
sinirler oynuyoşimdi yine uyandı gittim yatırdım
bide gece beşikte ayaga kalkıyo yanıma gelmek istiyodalınca beşige koyuyorum
geri kalkıyo ayaga illa yanıma gelecek
4 kişi bi yatakta yatıyozyatak çöktü
,amma dertliymişim:))
melegim nerdesinmutlu uyudunmu ilkim özledim seni tatlıcadı senide özleedim
kujum uzun alıntıların burnumda tütüyoannezeynep nerelerdesin turuncu o pastadan yemeyi çok
isterdimcihihiro yaş olmuş 33.5 şekersiz pöfff talay muccksss edaack selam canım
nagiş word nasılofff offff:)
Ayy cnm sorma ev curcunaya dondu..heryerde kutular valizler gorsen daginikligi...bunun yaninda da ayni Cagla gibi benim velette cirt prt uyaniyor bir turlu is yaptirmiyor bana..bugun uc kez ayakta tutunurken kafasinin ustune dustu bu cocuk sarhos gibi yaa..bugun ozellikle dusme rekoru kirdi(
Ayy icime darlik geliyor bu evden biran once yeni eve kendimizi bir atabilsek..
canım hiç yardım edenin yokmu orda..benimkide saçma bi soru ama çok yakın arkadaşın falan:26:gelse mahirle ilgilense
sende rahatça eşyaları toplasan:26:taşınmak çok zor hele bide bunları yerleştirmesi offf ki ne off..
mahirimede geçmiş olsun kafa uff olmuş..kıyamam ya..
Annezeynepciğim özledim seni arkadaşım...ömer in ve arkadaşların yavrucakları için yazacağım şiir bir süre askıda kaldı,malum kızımın rahatsızlığı,benim yazılılarım...
günaydın kızlar...artık düzenli takip edemiyorum sizleri((...
tarık buğra doğum günün kutlu olsun
kızlar 1 haziranda işe başlıcam yani okula ..bakıcı olarak eski okul müdürümün eşini düşünüyoruz...evi bize yakın sayılır ama kadınla muhabbetim yok...gelsin konuşalım demiş bugün konuşmaya gitcen inş...özellikle bebişini bakıcıya bırakan anneler ..ne konuşmalıyım,nelere dikkat etmeliyim,birde kendi evinde bakmak isterse bize gel diye ısrar ediyimmi...hangisi daha iyi olur...bilemedim ...yardım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?