2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ay bitanem,inşallah Ececiğimin sabaha bir şeyciği kalmaz.Eğer gene ağlarsa bir dr ye görün tatlım belki kolu incinmiştir.Madem kv ye sinirleniyorsun,ki haklısın sen de o tarihlerde İzmire gitme durumum var deseydin.Ece büyüyüp ele avuca sığmayınca mı teşrif ediyorlarCefasını sen çek ,yani kızını sıkıntılı bir şekilde(yalnız büyütmenden bahsediyorum)büyüt;sefasını da hanımefendi sürsün gelsin sevsin e miNeyse şu kv adını duyunca şartellerim atıyor.Bence gelsin,bir süre baksın ECEYE SEN DE BÜTÜN İŞİ GÜCÜ ONA BIRAK,HATTA EVDE ECEYLE KALSIN ÇIK GEZ DOLAŞ.BAK NE DİYECEĞİM KV GELİNCE ŞEY DE,HAZIR SEN GELMİŞKEN GİDENE KADAR BEN HER GÜN BİR SPORA GİDEYİM DE VALLA GİT BAŞVUR.O VARKEN HEM BİR İŞE YARAR KİLO ATARSIN CANIMCIĞIMNASIL FİKİR

Annezeynepciğim özledim seni arkadaşım...ömer in ve arkadaşların yavrucakları için yazacağım şiir bir süre askıda kaldı,malum kızımın rahatsızlığı,benim yazılılarım...

kv için sabır diliyorum..su gibi akıp geçsin zaman hemen kurtul..
ece için üzüldüm belki canı acımamıştır ama korkusundan aglamıştır..inşallah bişeyi yoktur..
ama çok agladı demişsin:26ff inşallah bişey olmamıştr..

aslında ben de henüz vermedim,acaba sütüm bittiğinde kaç öğün vermem gerekiyor?

canım ben senden cevap bekliyodum:)amcaoğlunun okulunu yazdım cevap vermedinküstüm git yat

ay bitanem pardon o ara eşim eve teşrif edince unutuvermişim cevaplamayı ,galiba o okul yeni açılmış ya da merkez köyde,çünkü yeni duydum bu ismi....gene de bir isteği olursa işi düşerse buyursun herzaman beklerim.eşimle aynı okuldayız yardımcı oluruz seve seve...

sagol canım..temmuzda evleniyo eşide orda görevde aynı okulmu bilmiyorum..
dedim akraba olamadık bari komşu olalım yok kısmet deilmiş:)
fazla zorladık:)saglık olsun arkadaşız ya o da güzel:)

çağla çok zor uyumaya başladı..yatagın içinde güreş yapıyoruz
eskiden 10 dakikada uyuyan çocuk artık nerdeyse 1 saati buluyotabi benimde
sinirler oynuyoşimdi yine uyandı gittim yatırdım
bide gece beşikte ayaga kalkıyo yanıma gelmek istiyodalınca beşige koyuyorum
geri kalkıyo ayaga illa yanıma gelecek
4 kişi bi yatakta yatıyozyatak çöktü
,amma dertliymişim:))
melegim nerdesinmutlu uyudunmuilkim özledim senitatlıcadı senide özleedim
kujum uzun alıntıların burnumda tütüyoannezeynep nerelerdesinturuncu o pastadan yemeyi çok
isterdimcihihiro yaş olmuş 33.5şekersiz pöffftalay muccksssedaack selam canım
nagiş word nasıl offf offff:)

Cnm ins yarina birseyi kalmaz Ece nin..cok uzuluyorum inan rabbim sabir versin sana kolay degildir eminim,kv de ne diye geliyor onuda anlamis degilim gercekten zor..dualarim seninle ins kolayca atlatirsiniz..

Ayy cnm sorma ev curcunaya dondu..heryerde kutular valizler gorsen daginikligi...bunun yaninda da ayni Cagla gibi benim velette cirt prt uyaniyor bir turlu is yaptirmiyor bana..bugun uc kez ayakta tutunurken kafasinin ustune dustu bu cocuk sarhos gibi yaa..bugun ozellikle dusme rekoru kirdi (
Ayy icime darlik geliyor bu evden biran once yeni eve kendimizi bir atabilsek..

canım hiç yardım edenin yokmu orda..benimkide saçma bi soru ama çok yakın arkadaşın falan:26:gelse mahirle ilgilense
sende rahatça eşyaları toplasan:26:taşınmak çok zor hele bide bunları yerleştirmesi offf ki ne off..
mahirimede geçmiş olsun kafa uff olmuş..kıyamam ya..

Son düzenleme:

Cnm yaa aslinda var samimi arkadaslar ama hepsi calisiyor..biri cumartesi geliriz dediler ciftler kendileri ama biz Sabah erkenden yani 10 gibi tasiniriz onlar gelene kadarda is bitmis olur...off cnm dua edin bana gercekten ihtiyacim cok..Mahirle isim iki kat daha zor oluyor...

Annezeynepciğim özledim seni arkadaşım...ömer in ve arkadaşların yavrucakları için yazacağım şiir bir süre askıda kaldı,malum kızımın rahatsızlığı,benim yazılılarım...

Kiyamam Dogamiz halan hasta mi annesi..hemencecik eski sagligina kavusur ins..
AnneZeynep i bende cok merak ediyorum, gecmis olsun umarim hemen oda iyilesir..sahalardan uzak kalinca belli oluyor hemen yeri dimi..

Gunaydınnnn

İyi ki doğdun tarık buğraaaa muutlu yıllaaar sanaaaa ve guzel annesi tatlıcadı. Seni de tebrik ediyorum :)

Ve inzivaya çekilen biyolog; asyamın doğum gunu kutlu olsun. Çok uzattın arayı. Sanırım hiç gelmiceksin artık.

günaydın kızlar...artık düzenli takip edemiyorum sizleri((...
tarık buğra doğum günün kutlu olsun
kızlar 1 haziranda işe başlıcam yani okula ..bakıcı olarak eski okul müdürümün eşini düşünüyoruz...evi bize yakın sayılır ama kadınla muhabbetim yok...gelsin konuşalım demiş bugün konuşmaya gitcen inş...özellikle bebişini bakıcıya bırakan anneler ..ne konuşmalıyım,nelere dikkat etmeliyim,birde kendi evinde bakmak isterse bize gel diye ısrar ediyimmi...hangisi daha iyi olur...bilemedim ...yardım lütfen...

gunaydın canım. annezeynep in açtığı çalışan anne topiğinde daha önceden konuyla ilgili bi kaç araştırmamı yazmıştım... senin için buldum linkleri aşağıda. bakıcıya sorulması gereken sorular ve bakıcının olması gereken özellikleri falan yazıyo. belkii bakmak istersin. bence kendi evinde bakmasın. senin evinde baksın. baştan taviz verirsen devamı gelir... evine giren çıkanı bilemezsin vs cok problem olur. arada zorda kalacağınız durumlarda tek tük bakabilir tabi ama genel olarak senin evinde olması bence daha iyi

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/571448-calisan-anne-2.html

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/571448-calisan-anne-3.html

Esmer güzelim,sabah yıldızım,yakışıklı prensim,portakalı en lezzetli yiyen bebeğim
iyiki doğdun,, iyiki doğduğun gün sayesinde annen gibi güzel nazik eğenceli bir arkadaşımız oldu
Tatlı cadım,cadı tatlım,ailenizle birlikte hep sağlıklı ve mutlu olun inşallah
Doğumgünün kutlu olsun Tarık Buğra nice mutlu yıllara bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…