2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İyiki doğdun Tarık Buğra, çookk mutlu bir hayatın olsun yüzün hep gülsün, gülsün ki anne babanıda güldüresin TATLICADI canım yakışıklı oğluşunun doğum günü kutlu olsun, allah onu size bağışlasın bir ömür sağlık, huzur ve mutluluk versin sizeee

günaydınnnn nasılsınız bakalımm, herkesee mutlu ve güzell bir gün diliyorum, haftanında ortasına geldik çok şükür sonuda çabuk gelir inşş

MUTLUCUM canım miracık nasıl oldu düştümü ateşi?

hakkınızda hayırlısı olsun canım..
öncelikle biraz gözlemle derim ben: bebekle gittiğinde bebeğe yaklaşımı nasıl..
sinirlimi sakin mi..sevecen mi..şunu unutma ki canım,,bebek bakan kişinin huyunu suyunu çabucak kapıyor.
Sizin evde bakarsa daha rahat olur çünkü bebek evini bilir,evinde bakarsa onun evinin müsaitlik durumu çok önemli tabi.
Tv izletmediğini belirt,,prensiplerinden bahset biraz ama ılımlı ol ki karşındakinin tepkisini de ölç ..
Bence öncelikle iyi gözlem ve karşındaki insanı dinleyerek kendin karar ver.Zaten konuşma sırasında kendiliğinden
gelişecektir herşey.en önemlisi de net ol derim,,taviz verme,,ben hiç taviz vermedim açıkcası ve şimdi rahatım,
normalde fazla ılımlıyımdır ama çocuk bakımı konusunda hep kesin kurallarımı uygularım,,bu hayatımı kolaylaştırdı.
Çünkü kızımın ne zaman acıktığını yada saat kaçta kaka yapacağını bile biliyorum artık
Allah yardımcın olsun çok zor

Günaydın bitanem,,ahh plannerım sorma hiçdün gece 22:30da 38.7 yi gorduk fitil koydum düştü ateşi rahat uyuduk biraz ama
sabaha karşı yine yükseldi,,yine ılık duş ve fitil koydum sabahDün de ben eve gidince 3 kez kustuAma şükür ki sonra kusmadı,,çok ince bir çizgi,,çocuğu ateşli diye soyuyorsun sonra üsütmemeye çalışıyorsun..Bugün de geçmezse yarın izin alıp dr.a gideceğim,,çünkü ateşin süresi 3 günmüş.Dua edin nolur kızlar düşsün ateşimiz
işin kötüsü şuan sesim hiç çıkmıyo,,kısıldı çok kötüyüm ve boğaz ağrısından ölüyorumvicks sürdüm boğazıma fular taktım
umarım yumuşar..yoksa bende dr.luk oldum

canım ya bırakmadı bu ateş miramın yakasını aşı 3 gün ateş yapar dedilerse ondandır muhtmelen inş bugun düşerde rahatlarsınız dua ederiz tabi minnoşumuza annesi yalnız sen kendine de dikkat et cicim ilaç falan al, nazar değdi size ana kız galiba şekerimm oku kendinize bol boll

Tarık Buğra'm esmer prensim güler yüzlü akıllı kuzum iyi ki doğdun
nice sağlıklı uzun hayırlı ömürler nasip etsin sana kuzum
tatlıcadım ailenizle birlikte boy boy çocuklarınızla mutlu yıllarınız olsunm canımm

inş.en kısa zamanda düzelir bizde diş çıkarıyoruz hala öksürüğü ve balgamı devam ediyor hastalık anında çok mızmızdı bende senin gibiydim.şimdi yavaş yavaş neşesi yerine geliyor.
bence kendi evinde baktır çünkü bunun kışıda var ve bebekler için zor oluyor.tv izlemesi önemli bir konu.en önemlisi arkadaşların dedği gibi bebeğe yaklaşımı zaten bebek belli edecektir.eğer bebekle ilgileniyorsa bebek neşeli oluyor hatta bizimki bakıcısını görünce hemen kucağına gitmek istiyor.kıskanmıyorda değilim.ayrıca beslenmeside biz özeniyoruz ama o nasıl besleyecek. ilk başlarda insan çok zorlanıyor.inş. gönlüne göre olur.zamanla alışıyorsun.

mira mavi gözlü bebek en kısa zamanda ateşin düşsün şimdi solmuşsundur sen.en kısa zamanda iyileş anneni üzme.
tağrık buğra doğum günün kutlu olsun esmer yakışıklısı.
birazda bizden haberler 5 gün aradan sonra kendi yatağımda uyudum uykumuz düzeldi elhamdülillah neşemizde yerine geldi dün bardakla su içirirken çıt diye bir ses duydum sanırım dişi çıktı.
ağzının içi çok kızardığı için dokunamadım ve bakamadım.öksürük ve balgam devam ediyor en önemlisi oğluşum hiç bişey yemiyor içim gidiyor.kuş gibi kaldı ne olur birisi bana bunun diş çıkarmadan kaynaklanan geçici bi şey olduğunu söylesin.yemek yiyen oğlumu istiyorum.eskiden de zayıftı ama küçücük te olsa bi göbeği vardı şimdi o da çok.gücü olmadığı için ayakta durmakta zorlanıyor.sevdiği herşeyi reddediyor ballı tarçınlı sütte içiremedim .çaresiz kaldık hiç değilse süt içseydi.Rabbim bu yazdıklarım dua hükmüne geçsin inş.

Canım geçmiş olsun.. Hem sana hem Miraya.. Kaanın da dün gece burunları tıkalıydı, sanki öksürüyor gibi.. ateşi yok ama.. Tam da doğum günü arifesinde hasta olmayız inşallah...

günaydınnn
evt bizde bu gün 1 seneyi geride bıraktık yavrumla
dün geceden duygusala bağladım tutamadım kendimi.. yavrumu uyurken izledim Allaha şükürler ettim
Allah annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın inş

bu gün karmakarışığım:)
meleğimin suratına baktığım zaman bi bakıyorum gözlerim doluyo bi bakıyorum gülümsemeye başlıyorum:)
sarıp sarmalayıp öpüp okşuyorum
iyiki doğdu bebeğim..iyiki anne oldum..iyiki mayıs annesi olup sizleri tanıdım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum

biyologcum Asyamın doğum gününü kutluyorum..muckss diye öpüyorum prensesimi

İyi ki doğdun yakışıklı prens :) Nice mutlu yaşlara..

güzel teyzelerimm hepinize çok teşekkür ediyorum..sizleri ve arkadaşlarımı çok seviyorum

Tatlım eğer kabul ederse evinde baksın,ısrar et bence.Bir de kurallarını baştan belirt(şimdi müdür eşi olduğundan biraz bilmiş değildr inşallah)saati saatine yemeğini suyunu vb.vermesini iste.Ayrca ben bakıcıma eve girer girmez ellerini yıkamasını söyledim şimdi her gelişinde ve alt değişiminde yıkatıyorum mutlaka.Bu arada eve gelirse eğer ses kaydedici ile bir kaç gün dinleyiver.

MUTLUCUĞUM,GEÇMİŞ OLSUN CANIM..ARTIK İYİYİZ HABERİNİ ALMAK İSTİYORUZ MİRA VE SENDEN.

Canım tarık buğracığım anne ve babanın hayatına gelşinle bambaşka bir anlam kattın.hayat artık senle daha güzel,iyi ki varsın,iyi ki doğdun bebeğim...

azraecetatlım kv geliyomuş hiç sinirlerini bozma kendini yıpratma lütfen geldiği zaman yokmuş gibi davran..eceme çok üzüldüm şimdi iyi mi?inş bi şeyi yoktur kuzumun kıyamam bebeğime

meleğimsanada kolay gelsin canım az kalmış taşınmana..bebek oluncada topla,taşın,yerleştir çok zor..yeni evinize geçtiğinizde ayaklarını uzatıp rahat rahat keyif yaparsın artık:)

mutluannemdemek mira hala iyileşmedikusmada varmış acaba üşüttümü kuzum..sende hastalanmışsın geçmiş olsun canımcım umarım ikinizde çabucak iyileşirsiniz

oğlum 3 gündür hiç kusmadan yemeklerini yiyo çok mutluyummm:)düzeldi galiba bebeğim
dün bize dolma yapıcaktım baharatları eklemeden oğluma patates doldurdum çok sevdi:)kabak yediricektim 1 gün öncesinde çorbasına kabak eklediğim için değişiklik olsun dedim..patates dolması ve üzerine yoğurtoğluşumun menüsünde sık sık yer almak için eklendi..szide deneyin kızlar belki kuzular severler..

birde geçen gün kıymalı yeşil mercimek yapıcaktım sonrasında içine minik minik doğranmış havuçlar ve ev yapımı erişte ekledim onuda çok sevdi..

bebişlerinizin sevdiği yemekleri sizlerde yazın şekerler fikir olur

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler
Bende sadece yorgunluk(kronik) var,,boğazım ve sesimin kötü olması(olmaması) dışında
birde başım ağrıyo o kadar,,ama taş gibiyim yani yine de iyi olmaya çalışıyorum

Kızımı aradım huysuzmuş,,şuan ateşimiz normalmiş ama hep kucak istiyo dedi teyzemiz(normalde hep yerde olmak ister)
çok terliyormuş,,3 kez üst değiştirmişler,,inşallah bu şeklide atar hastalığıAklınıza gelirsek Rabbimden şafii ismiyle şifa isteyin kızım için olur mu

Azraece: geçmiş olsun canım,,sesim iyi olsa ilk seni arayacaktım bugün...Kv.nin ismi bile uğursuzluğa yetiyo sağolsun
Boşver canım benim,,sayılı gün gelir geçer elbet,,içini ferah enerjini yüksek tut lütfen

Tatlıcadı:artık herşey veriyorum az da olsa,,makarnayı çok seviyor elleriyle yiyor yada döküyor
1/2 kase taze fasulyeye pirinç lapası eklediğimde de sevdi,,bende sevdim

Babycerencim: saatlerce uyutmaya çalışıp uyutamamamın ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim
Gerilim dolu saatler
Umarım çabucak yoluna girer tatlım

Tatlıcadının yakışıklı oğluşu Tarık Buğra ;
Biyoloğun fındık kızı Asya sultan ;

İyi ki doğdunuzzzz,nice nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmeniz dileği ile

Mutlu anne ; canım yeni gördüm Miranın ateşlendiğini.
Çok geçmiş olsun.
Eğer Miranın ağzında ağır bir koku varsa,yani sen yaklaştığında böyle değişik bir koku varsa o zaman bakteriyel enfeksiyon geçiyor demektir ve antibiyotik kullanmak gerekir.
Yarın doktora götürüp wbc değerlerine baktır bakalım,eğer düşükse viral enfeksiyondur ve ateş bir kaç gün daha devam edip geçecektir.
Ayrıca kusmasının üşümekle alakası olduğunu düşğnmüyorum.Sanırım hastalığı ile bağlantılı

Sağol arkadaşım koku yok çok şükür,,dün gece bende şühpelendim ama koku yok bu sefer,,sadece kusunca ekşi ekşi koktu
üşüttümü bide dedim,bugün hiç kumamış,eğer bugün iyiye gitmezse yarın dr.da olacağız wbc değerini not aldım sağol canım,kandaki bütün değerlere baktırıcam en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…