hangısını kullanıyorsun multına ıse sankı buyuk gıbı duruyor ıcınde rahat edebılıyor mu yavrun memnunmusun yaar cok sevınırım
kötüyüm kv aradı gündüz 10-18 haziran gelicekmiş görümce belli değilmiş eşimde yok ne yapıcam ben o çatlakla. bütün gün burnumdan soludum akşam parkta ece durmuyordu sinirle kolundan çektim kolu incindidoğduğundan beri bu kadar ağlamamıştır gözyaşlarıyla. karşı komşular götürelim hastaneye dediler röntgen çektirmem çocuk doktoru desen yok gerek yok dedim calpol verdik onlarda oturdum hep ağladı ama şimdi yattı inşallah yarına geçer gecede ağrısı olmaz. çocuğumun canını yaktım bir hiç yüzünden çok salağım çok
aslında ben de henüz vermedim,acaba sütüm bittiğinde kaç öğün vermem gerekiyor?
çağla çok zor uyumaya başladı..yatagın içinde güreş yapıyoruz
eskiden 10 dakikada uyuyan çocuk artık nerdeyse 1 saati buluyotabi benimde
sinirler oynuyoşimdi yine uyandı gittim yatırdım
bide gece beşikte ayaga kalkıyo yanıma gelmek istiyodalınca beşige koyuyorum
geri kalkıyo ayaga illa yanıma gelecek
4 kişi bi yatakta yatıyozyatak çöktü
,amma dertliymişim:))
melegim nerdesinmutlu uyudunmu ilkim özledim seni tatlıcadı senide özleedim
kujum uzun alıntıların burnumda tütüyoannezeynep nerelerdesin turuncu o pastadan yemeyi çok
isterdimcihihiro yaş olmuş 33.5 şekersiz pöfff talay muccksss edaack selam canım
nagiş word nasılofff offff:)
Ayy cnm sorma ev curcunaya dondu..heryerde kutular valizler gorsen daginikligi...bunun yaninda da ayni Cagla gibi benim velette cirt prt uyaniyor bir turlu is yaptirmiyor bana..bugun uc kez ayakta tutunurken kafasinin ustune dustu bu cocuk sarhos gibi yaa..bugun ozellikle dusme rekoru kirdi(
Ayy icime darlik geliyor bu evden biran once yeni eve kendimizi bir atabilsek..
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler
Bende sadece yorgunluk(kronik) var,,boğazım ve sesimin kötü olması(olmaması) dışında
birde başım ağrıyo o kadar,,ama taş gibiyim yani yine de iyi olmaya çalışıyorum
Kızımı aradım huysuzmuş,,şuan ateşimiz normalmiş ama hep kucak istiyo dedi teyzemiz(normalde hep yerde olmak ister)
çok terliyormuş,,3 kez üst değiştirmişler,,inşallah bu şeklide atar hastalığıAklınıza gelirsek Rabbimden şafii ismiyle şifa isteyin kızım için olur mu
Azraece: geçmiş olsun canım,,sesim iyi olsa ilk seni arayacaktım bugün...Kv.nin ismi bile uğursuzluğa yetiyo sağolsun
Boşver canım benim,,sayılı gün gelir geçer elbet,,içini ferah enerjini yüksek tut lütfen
Tatlıcadı:artık herşey veriyorum az da olsa,,makarnayı çok seviyor elleriyle yiyor yada döküyor
1/2 kase taze fasulyeye pirinç lapası eklediğimde de sevdi,,bende sevdim
Babycerencim: saatlerce uyutmaya çalışıp uyutamamamın ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim
Gerilim dolu saatler
Umarım çabucak yoluna girer tatlım
Tatlıcadının yakışıklı oğluşu Tarık Buğra ;
Biyoloğun fındık kızı Asya sultan ;
İyi ki doğdunuzzzz,nice nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmeniz dileği ile
günaydınnn
evt bizde bu gün 1 seneyi geride bıraktık yavrumla
dün geceden duygusala bağladım tutamadım kendimi.. yavrumu uyurken izledim Allaha şükürler ettim
Allah annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın inş
bu gün karmakarışığım:)
meleğimin suratına baktığım zaman bi bakıyorum gözlerim doluyo bi bakıyorum gülümsemeye başlıyorum:)
sarıp sarmalayıp öpüp okşuyorum
iyiki doğdu bebeğim..iyiki anne oldum..iyiki mayıs annesi olup sizleri tanıdım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
biyologcum Asyamın doğum gününü kutluyorum..muckss diye öpüyorum prensesimi
Ayy yazını okudum.. inan öyle duygulandım ki kendimi tutamadım.. Bu çocuklar bizi ne hallere sokuyor değil mi? Ben de akşamları uyuttuktan sonra bazen uzun uzun bakıyorum ona.. Allahıma binlerce kez şükrediyorum..Büyüdükçe bizlere sevgilerini göstermeye başladıkça daha daha daha da çok bağlanıyor insan..
bak bende yine duygulandım:)biz böyle akşa kadar sırayla muslukları açarmışız
ne kadar şükretsek az..her geçen gün yeni şeyler öğrenip gösterip mutlu ediyolar bizleri
hele de sevgi gösterileri,sarılmaları..kuzum 2 gündür yanağımdan öperken şapp diye ses çıkarıyo ağzıyla nasıl mutlu oluyorum
yüzümde bi miktar tükürükle 32 dişim gözüküyor
hepside çok tatlılar meleklerim benim
Merhaba güzel anneler,
Çoktandır giremiyorum bi yandan da aklım burada. Ctesi doğum gününü kutladık kızımın,çok yorucu bir o kadar da duygu yüklü ve güzeldi.Kızım çok mızmızdı o gün,ben kalabalığa bağladım ama akşamına belli etti nedeni kendini.Ctesi akşamından pazar akşamına kadar ishaliyle uğraştık Ptesi sabahı ishali geçti derken hoop ateşi yükseldi.Kızımın kendi doktoru saat 2 den sonra muayenehanesini açtığından evin yakınında bi tıp merkezinin doktoruna götürdük,boğazı çok kızarık antibiyotiğe başlıcaz dedi,içim hiç elvermedi başlamaya kendi doktoruna telefonla ulaştım,ateşi 3 gün sürerse bana getirin ve antibiyotiğe başlamayın şimdi dedi.Ptesi gecesi ateşler içinde yandı,sık sık duş aldırdık.Dün ateşi düştü ama bu sefer de akşam sürekli ağladı,ne meme kabul etti ne biberon.Sesi kısıldı ağlarken.Gece farkettik ki azı dişi çıkmış,zaten ağzını da açmıyordu,elimizle kontrol edemiyorduk. Artık 9 dişimiz var artı diğer azı yeri de kabarmış.Bugun sakinmiş,anane ve dedesiyle oynuyormuş. Allahtan annemler buradaydı,yoksa çok zorlanırdım.Uykusuzluk çok yordu beni,işte de çok yoğunum maalesef.
Bu arada doğum gününden önce 1 yaş kontrolüne götürmüştük. Dr günde en fazla 1 su bardağı inek sütü içebilir dedi,onu da tercihen uyumadan 1 saat önce verin dedi.
Not:1- Doğum günümüzü kutlayan bütün annelere teşeşkür ederiz.Bugün doğum günü olan bebeklere mutlu seneler olsun inş.
2-Turuncu seni rüyamda gördüm.Doktora gitmişiz biz kızımla,Kayrayı görüyorum aa diyorum bu Kayra annesi neredeki,sonra yaklaşıyorum yanınıza ,siz Turuncu musunuz diyorum kk dan? bu arada senin saçlar Hürrem Kızılı,bluzun pantolununda turuncu.Turuncuyu gerçekten çok seviyo demekki baştan aşağı turuncu diyorum.Saat çaldı uyandım sonra :))
Merhaba güzel anneler,
Çoktandır giremiyorum bi yandan da aklım burada. Ctesi doğum gününü kutladık kızımın,çok yorucu bir o kadar da duygu yüklü ve güzeldi.Kızım çok mızmızdı o gün,ben kalabalığa bağladım ama akşamına belli etti nedeni kendini.Ctesi akşamından pazar akşamına kadar ishaliyle uğraştık Ptesi sabahı ishali geçti derken hoop ateşi yükseldi.Kızımın kendi doktoru saat 2 den sonra muayenehanesini açtığından evin yakınında bi tıp merkezinin doktoruna götürdük,boğazı çok kızarık antibiyotiğe başlıcaz dedi,içim hiç elvermedi başlamaya kendi doktoruna telefonla ulaştım,ateşi 3 gün sürerse bana getirin ve antibiyotiğe başlamayın şimdi dedi.Ptesi gecesi ateşler içinde yandı,sık sık duş aldırdık.Dün ateşi düştü ama bu sefer de akşam sürekli ağladı,ne meme kabul etti ne biberon.Sesi kısıldı ağlarken.Gece farkettik ki azı dişi çıkmış,zaten ağzını da açmıyordu,elimizle kontrol edemiyorduk. Artık 9 dişimiz var artı diğer azı yeri de kabarmış.Bugun sakinmiş,anane ve dedesiyle oynuyormuş. Allahtan annemler buradaydı,yoksa çok zorlanırdım.Uykusuzluk çok yordu beni,işte de çok yoğunum maalesef.
Bu arada doğum gününden önce 1 yaş kontrolüne götürmüştük. Dr günde en fazla 1 su bardağı inek sütü içebilir dedi,onu da tercihen uyumadan 1 saat önce verin dedi.
Not:1- Doğum günümüzü kutlayan bütün annelere teşeşkür ederiz.Bugün doğum günü olan bebeklere mutlu seneler olsun inş.
2-Turuncu seni rüyamda gördüm.Doktora gitmişiz biz kızımla,Kayrayı görüyorum aa diyorum bu Kayra annesi neredeki,sonra yaklaşıyorum yanınıza ,siz Turuncu musunuz diyorum kk dan? bu arada senin saçlar Hürrem Kızılı,bluzun pantolununda turuncu.Turuncuyu gerçekten çok seviyo demekki baştan aşağı turuncu diyorum.Saat çaldı uyandım sonra :))
azraececim yazmışsın ya ''buraya çok sık yazdım yaşadıgım olumsuzlukları'' diyetabiki bizimle paylaşacaksın
yok gidipte eylül annelerinemi anlatacan:))buraya yazınca bi nevi desarj oluyoruz..kimseninde sıkıldıgını düşünmüyorum..
sıkıyosak pantolonlarının dügmesini açsınlar rahatlarlar:))
ece için çok üzüldüm ama sanada kıyamadım vicdan yapıyosun ama sıkma canını olan oldu..allah beterinden saklasın..
bu sanabuda eceme
canım aylül annelerine tabikide yazabilir:))ben eylül annelerine yazmasın dedim:))gelsin anlatsın kapımız açık benaylül annelerinden karam
antakyalıyım hemşoyuz babyceren
canım aylül annelerine tabikide yazabilir:))ben eylül annelerine yazmasın dedim:))
demek hemşoyuz..antakyadamı oturuyosun cigerim:)koya Allah seni:))
anlat bakıyım nerdesin:)
Yok bre antekyede degilim iş ve eş durumuylan dogudayız
Annemler orda mobesenin orda oturuyorlar
Çok özledim memleketimi,sana da çok gülüyordum bir baktım hemşoymuşuz
Çok tatlı yazıyorsun ondan yanlış anlama kele bre cigerim
kızlar selamlar,
topikte bursalı anneler vardı diye hatırlıyorum, şimdi bu yoğunlukta doğumgünü telaşı sardı, bursalı anneler doğumgünü dışarıda yapmak için ne gibi alternatifler var, ya da fikir verebilir misiniz, çıldırmak üzereyim 3 hafta kaldı ve elde var sıfır kıyafet bile bulamadım oğluşuma, bir de erkek anneleri kıyafet konusunda yardımcı olun ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?