2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hangısını kullanıyorsun multına ıse sankı buyuk gıbı duruyor ıcınde rahat edebılıyor mu yavrun memnunmusun yaar cok sevınırım

Biz maxi cosi tobi kullanıyoruz.
Çok rahat ve keyifli görünüyor içinde.

Off çok üzüldüm yaa..
Son günlerde yaşananlar iyice gerdi seni.Lütfen daha sakin ol ve takmamaya çalış.
Bırak gelmek istiyorsa gelsin kv.Ver eceyi eline,yat mis gibi uyu.
Ver eline eceyi parka götürsün,yemeğini yedirsin. Rahat ol yani

aslında ben de henüz vermedim,acaba sütüm bittiğinde kaç öğün vermem gerekiyor?

İnek sütünde öğün yok...Gün içerisinde aldığı toplam sütlü gıda 500-600 cc civarı olursa iyi demektir.
Bu en az olması gereken miktar.

offff bizimkide tatil sonrası düzene girmedi bir türlü.
Geçe her uyanmasında kalkıp bizim yatağa gelmek istiyor

Canım güzel bir ev için referans bekliyordunuz.Oldumu o iş ?

ohh yarasın ikinizedebende deneyim bakim ben ve kuzum sevicekmiyiz:)
tarık buğrada makarnayı çok seviyo yerken ağzının kenarında kalınca eliyle ve bileğiyle ağzına sokuşturuyor

Tatlıcadının yakışıklı oğluşu Tarık Buğra ;
Biyoloğun fındık kızı Asya sultan ;

İyi ki doğdunuzzzz,nice nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmeniz dileği ile

sağol canım benimm

Tarık Buğra gel bize uğra
evimiz hemen şurda
alacam sana tatlı bir kukla
seni annene vermiycem çatlasın orda:))
tarık buğram iyiki dogdun:119::119::119:iyiki annen seni doğurdu:124:
Allah sana saglıklı,başarılı,mutlu bir hayat versin..uzun bir ömrün olsun..amin

Asya nerelerdesin kaçma
özledik seni valla
iyiki doğdun asya:119::119::119:nice mutlu yıllar bebegim..
bu forum yaşadıgı müddetçe anneni affetmeyecek:)çünkü seni bizden ayırdıçok özledik güzeller güzelini
ömrün yüzün gibi güzelliklerle geçsin..kaderin şansın bahtın hep açık olsun..iyiki doğdun prenses

forumun yağız delikanlısı, geleceğin kenan imirzalıoğlusu, anasının tosunu Tarık Buğram iyi ki doğdun ailenle sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı uzun yıllar dilerim Rabbimden. tatlıcadı iyi ki doğurmuşun hatta tekrar tekrar doğurasın yine inşallah:))

selvi boylum al yazmalım Asyam doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı uzun yaşlar dilerim Rabbimden.

ece dün gece hiç uyumadı ağrısından. parmağını emmeden uyuyamadığı için de tabi. yatakta kırk tur atan çocuk dönmedi ağladı durdu. bende omzumda yada mememde uyutmaya çalıştım ama öldüm tabi üzüntüm pişmanlığım cabası. sabah yine komşum geldi oğluyla incinen kolunu hiç kıpırdatmıyordu önce sonraları açıldı yavaş yavaş oynarken dorukla . korkuyor herhalde kıpırdatınca acıcağından şimdi iyi sayılır çok şükür yarın izmire gidicem bavul hazırlıcam. amdan

mavişim Mira ve Bilal içinde dua ettim iyileşirler çabucak inşallah.

mutlum aramış kadar oldun sende dikkat et kendine. bebeğim ceren sesiyle mutlu etti beni sağolsun

buraya çok sık yazdım yaşadığım olumsuzlukları kusuruma bakmazsınız inşallah bana verdiğiniz destekler için hepinize çok teşekkür ederim

selam güzel anneler..çağlayı yatırdım ama ne yatırmak tam 1 saatimi aldıaz öncede aglayarak tekrar uyandı şimdi geri yattı
acaba dişmi geliyooff offf sabırrr
mutlucum canım mira inşşalh en kısa sürede iyleşir..sizin dişler hep ateşle geliyo acaba dişmi..
bilal bebegim sanada geçmiş olsun..nasıl oldu annesi daha iyidir inşallah bilal..

bende birazdan gezmeye gidecem ama hiç istemiyorumbebek görecem,ki zaten ben gidip görmüştüm hatırlarsanız ama
diger komşum çok rica etti ille benimle gidecekmiş..ya zaten ben gittim diyorum anlamıyo
tek gitmek istemiyo sanki yiyecekler onu..bi başka arkadaşımda geçen diyo du senle gidelim ben yalnız gitmem
dedim kuzzulkurt ya..başka işim gücümmü yokiki arkadaşımı bir alıp gideyim ama ikiside birbirlerine küs
aman ya sıkıldım ha

azraececim yazmışsın ya ''buraya çok sık yazdım yaşadıgım olumsuzlukları'' diyetabiki bizimle paylaşacaksın
yok gidipte eylül annelerinemi anlatacan:))buraya yazınca bi nevi desarj oluyoruz..kimseninde sıkıldıgını düşünmüyorum..
sıkıyosak pantolonlarının dügmesini açsınlar rahatlarlar:))
ece için çok üzüldüm ama sanada kıyamadım vicdan yapıyosun ama sıkma canını olan oldu..allah beterinden saklasın..
bu sana buda eceme

Merhaba güzel anneler,
Çoktandır giremiyorum bi yandan da aklım burada. Ctesi doğum gününü kutladık kızımın,çok yorucu bir o kadar da duygu yüklü ve güzeldi.Kızım çok mızmızdı o gün,ben kalabalığa bağladım ama akşamına belli etti nedeni kendini.Ctesi akşamından pazar akşamına kadar ishaliyle uğraştık Ptesi sabahı ishali geçti derken hoop ateşi yükseldi.Kızımın kendi doktoru saat 2 den sonra muayenehanesini açtığından evin yakınında bi tıp merkezinin doktoruna götürdük,boğazı çok kızarık antibiyotiğe başlıcaz dedi,içim hiç elvermedi başlamaya kendi doktoruna telefonla ulaştım,ateşi 3 gün sürerse bana getirin ve antibiyotiğe başlamayın şimdi dedi.Ptesi gecesi ateşler içinde yandı,sık sık duş aldırdık.Dün ateşi düştü ama bu sefer de akşam sürekli ağladı,ne meme kabul etti ne biberon.Sesi kısıldı ağlarken.Gece farkettik ki azı dişi çıkmış,zaten ağzını da açmıyordu,elimizle kontrol edemiyorduk. Artık 9 dişimiz var artı diğer azı yeri de kabarmış.Bugun sakinmiş,anane ve dedesiyle oynuyormuş. Allahtan annemler buradaydı,yoksa çok zorlanırdım.Uykusuzluk çok yordu beni,işte de çok yoğunum maalesef.
Bu arada doğum gününden önce 1 yaş kontrolüne götürmüştük. Dr günde en fazla 1 su bardağı inek sütü içebilir dedi,onu da tercihen uyumadan 1 saat önce verin dedi.

Not:1- Doğum günümüzü kutlayan bütün annelere teşeşkür ederiz.Bugün doğum günü olan bebeklere mutlu seneler olsun inş.
2-Turuncu seni rüyamda gördüm.Doktora gitmişiz biz kızımla,Kayrayı görüyorum aa diyorum bu Kayra annesi neredeki,sonra yaklaşıyorum yanınıza ,siz Turuncu musunuz diyorum kk dan? bu arada senin saçlar Hürrem Kızılı,bluzun pantolununda turuncu.Turuncuyu gerçekten çok seviyo demekki baştan aşağı turuncu diyorum.Saat çaldı uyandım sonra :))

offf cok gecmiş olsun. şu dişler kuzuları mavfediyor... hele en zoru azılarmış zaten... benim kızda sadece 2 alt 2 üst olmak üzere 4 tane diş var. 5. bi türlü gelemedi gitti... yapcak bişey yok. bekliyoruz...

rüyana da koptum

1: Doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim...İnşaallah her doğum gününüz ilki gibi güzel geçer.
2: Prensesisim diş nedeni ile rahatsızlanmış,çok geçmiş olsun ve yeni dişiniz hayırlı olsun.Doktorun gerçekten çok iyi,keşke bizlerde böyle iyisini bulabilsek...Bu arada bu azı dişlerden gözüm korktu valla
3 : Rüyanı hayıra yoralım hayır olsun .Turuncu diye forumda görünce her şeyimi turuncu görmüşsün.En kısa zamanda hürrem kızılını denemek istiyorum

gelsin anlatsın kapımız açık ben aylül annelerinden karam
antakyalıyım hemşoyuz babyceren

canım nasılsın, ececik nasıl oldu, inan çok üzüldüm ya okurken kimbilir sen nekadar üzüldün dünden beri allah korusun yavrularımızı, kolunu kıpırdamayacak kadar çok korkması çok çok üzücü, inş bu kv gerilimini kontrol altına alırsın canım allah yardımcın olsun

asya fındığımızında doğum günümüymüş bugünn BİYOLOG canım okurmusun bilemiyorum ama bu güzel gününü bizimle paylaşmanı dilerim, fındığının doğum günü kutluu olsun, allah nice güzel, mutlu ve sağlıklı yaşlar göstersin inşş

kızlar selamlar,
topikte bursalı anneler vardı diye hatırlıyorum, şimdi bu yoğunlukta doğumgünü telaşı sardı, bursalı anneler doğumgünü dışarıda yapmak için ne gibi alternatifler var, ya da fikir verebilir misiniz, çıldırmak üzereyim 3 hafta kaldı ve elde var sıfır kıyafet bile bulamadım oğluşuma, bir de erkek anneleri kıyafet konusunda yardımcı olun ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz

gelsin anlatsın kapımız açık benaylül annelerinden karam
antakyalıyım hemşoyuz babyceren
canım aylül annelerine tabikide yazabilir:))ben eylül annelerine yazmasın dedim:))
demek hemşoyuz..antakyadamı oturuyosun cigerim:)koya Allah seni:))
anlat bakıyım nerdesin:)

canım aylül annelerine tabikide yazabilir:))ben eylül annelerine yazmasın dedim:))
demek hemşoyuz..antakyadamı oturuyosun cigerim:)koya Allah seni:))
anlat bakıyım nerdesin:)

Yok bre antekyede degilim iş ve eş durumuylan dogudayız
Annemler orda mobesenin orda oturuyorlar
Çok özledim memleketimi,sana da çok gülüyordum bir baktım hemşoymuşuz
Çok tatlı yazıyorsun ondan yanlış anlama kele bre cigerim

hımm iyi ya sanalda bile olsa aynı memleketlinle tanışmak konuşmak çok güzel geliyo..
cigerim heralde eylül annesisin Allah bagışlasın yavrunu..
bi sıkıntın olursa ben burdayım:)seni üzen olursa karşısında beni bulurunutma
hadi öpom seni ve yavrunu..

kızlar yüregim sızlar nerdesinizbakın ben geldim
beni beni baycereni yanlızmı bıraktınız
ya dedim ya bebek görmeye gidecem evet gittim ama çağla burnumdan getirdi
gittik bebek uyuyodu bi süre sonra uyandı ve çağla bebegi görür görmez yanına koştu..
çocugu çekti nerdeyse düşürecekti:18:sonra uzaklaştırdık ama öyle bir aglıyo ki aman Allahım
susmuyo illa bebegi alacak..arkadaşım bebegi kucagına aldı çağlaya gösteriyo ama çağla susmuyo
bebegi istiyo..en son bebegi yatak odasına koydu çağla oraya koştu kapılara vuruyo
benimde şarteller atmaya başladı..aldım emzirdim yok istemiyo aglamaktan sırılsıklam oldu..
tek derdi bebek..parçalayacak çocugu15 dakika böyle geçti bende kalkmak zorunda kaldım
çağla neyin peşinde bebege ne yapacaktı bilmiyorum:)ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum..daha öncede çok bebek gördü
ama hiç böyle yapmadı..
çağlanın aglamasına mı yanayım yoksa tabagımdaki kısırın yarım kalmasınamı
karar veremedim:26:yine ikilemdeyimfasulye

biz doğumgünümüzde beyaz badi üzerine keçeden yapılmış 1 sayısını aplike edicem askılı pantolonla tamamlamayı düşünüyorum.
kızlar çok şükür 1. dişimiz çıkmış.ama altta bitane daha kabarmış.doğumgünümüzde diş buğdayıda yapıcam inş. içimde kalmasın çok heves etmiştim yapamicam diye üzülüyordum. bildiğiniz adetler varmı değişik paylaşırmısınız,bizde buğday pişirilip dua ettiriliyor sonrada bebeğin önüne değişik meslek gruplarına ait eşyalar konuyor. ben mesala kalem seçmişim.tıbbi sekreter olucam o günden belli olmuş anlıyacağınız. varsa böyle şeyler yazarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…