maşallah kuzumahem ağlamamış hemde kontroller güzelmiş çok sevindim
Inşallah ateşimiz çıkmaz canım,,an itibariyle evi aradım keyfi yerindeymiş yavrumun
Akşam için yap bi yoğurt çorbası,,oğluşunda yesin
Sebze zamanı,,taze fasulye, pilav ve sütlü bi tatlı yapabilirsin şekerim yeşil salatasız olmaz tabi
Menü 2: Evde patlıcan varsa musakka yada karnıyarık olabilir nohutlu pilav cacık eşliğinde
Menü 3: Daha da kolaya kaçayım dersen,,kişi sayısı kadar antrikot,arpa şehriyeden(pirinçsiz) pilav yap pişince içine biraz dereotu yada maydanoz ekle,havuçulu güzel bir salatayla tamamla menüyüvaktin ve ıspanağın varsa bu menüye birde borani eklersen süper olur Bizi çağırayı da unutma
off acıktım yaaa... Aşkolsunnn
Madem tatiller konuşulmaya baslanmış bı soru ve bı sorunda benden gelsın:
Ne gıycekler bu kuzular?cok cıcı bıkınıler var(mayo ya karsıyım) fakat havuzda ciş kaka sorunu olur.mayo bezler var e her suya gırdığımızde değiştir at çöpe...baya mı maliyetli olur...bıde neo bez mayo var cok tıpsız ama işlevli görunuyo?
bikini giydirmeyi düşünüyorum canım,,yada sadece altınıbez mayoyu yakından görmedim ama mantıklı olabilir.
zaten tatilimiz 1 hafta olur bizim,,bir şeklide idare ederim diye düşünüyorum.havuzu ben kendim de sevmediğim için
bebişi denize sokmayı yeğlerim. ama yüksek ihtimalle haftasonlarımızı kaynımın yazlığında geçireceğimiz için
ve sadece havuz olduğu için(sahile uzak) birtane bebek havuzu edinmem gerekiyor.
ayyy yaz gelsin yaaheveslendim bak
O kadar da kötü değilmiş şekerim,,ilk fırsatta bakıcam e bebeğe
olmazsa alır süslerim biraz pembe kurdeleyle falan,, daha bi kız işi yaparım
mutlum Ömer asla yastıkta durmuyor (hasta olmadığı sürece)Sorun şu ki,,kızım 2 yastıkla ve çok dağınık uyuyor,,yastıklardan biri yatay birini dikey koyuyorum ama sabah birini
anyada birini konyada buluyorumsiz bebeklerinize nasıl yastık kullanıyorsunuz(büyük/küçük?)ve tercihen alacağım
yastık için öneriniz var mı?(pamuk/yün/kuştüyü..gibi)daha doğrusu bu konuda en doğruyu bulmaya çalışıyorum ve fikirlerinizi
bekliyorum.
Madem tatiller konuşulmaya baslanmış bı soru ve bı sorunda benden gelsın:
Ne gıycekler bu kuzular?cok cıcı bıkınıler var(mayo ya karsıyım) fakat havuzda ciş kaka sorunu olur.mayo bezler var e her suya gırdığımızde değiştir at çöpe...baya mı maliyetli olur...bıde neo bez mayo var cok tıpsız ama işlevli görunuyo?
mutlum Ömer asla yastıkta durmuyor (hasta olmadığı sürece)
1 gece ayağımda sallayıp yatağa öylece koymuştum büyük insanlar gibi bacak arasına sokmuş
hala kullanmıyorum o yüzden ama alıştıracağım zaman pamuk yastık kullanacağım
huggiesin mayo bezi var ya ondan aldım ama bi tane de mayo şort bulunduracağım
havuza sokmayı düşünmüyorum çünkü gideceğimiz otelin havuzu alışık olduğum şekilde büyük değil doktorumuz da deniz önerdi
bir de artık ayakta ya da oturarak emmek istiyor kurt gibi kaynadığı için de verimli bir emzirme olmuyor sütümün bu yüzden azaldığını düşünüyorum
acaba artık büyüdüler diye mi böyle oldu?
günde kaç ml içmeleri lazım hiç bakmadım da sormadım da
son soru sağdığınız stleri neyle içiriyorsunuz?
ben bardağa geçireceğim haftasonu zaten süt dışındaki herşeyi bardaktan içiyor
merhabalar kızlar dün dr a gittik kilosu iyi ama bana boyu kısa geldi geldiğimden beride nette kafayı buna taktım balık yağı kullanan yada kullanmayı düşünen varmı aranızda okadar çok marka varki dr önerisi demeyin yerinden muayene yapan s..lak bi dr zorda kaldığım için götürdüm birde dvit kullanmaya devam ediyormusunuz bazı balık yağlarında d vitamini var bazılarında yok ama var olanlarda çinko falanda var bilmiyorum annezeynep bu konuda yardımına ihtiyacım var nutrigen. carlson... hangisi
takip edemiyorum kızlar.yine yoğunluk yapıştı üzerime.hadi hayırlısı.çok işim var çokkkk...
herkes iyidir inş.
mutlu; mira mı hastaydı cnm?çok geçmiş olsun son sayfadakine göre geçmiş gitmiş.Allah sağlık versin.sana da geçmiş olsun cnm.
az önce sağlık ocağını aradım. aşısını 1-2 hafta önce yada birkaç gün önce yaptırayım dedim. ama olmaz dedi hemşire.doğum gününden sonra 5 gün sonra yapacağız. 2 haftamız kaldı. yapacak çok iş var. 1 yaş kurabiyesini şeker hamuru yerine azcık kırmızı gıda boyası kullanarak yapmayı düşünüyoruz.
merhabalar kızlar dün dr a gittik kilosu iyi ama bana boyu kısa geldi geldiğimden beride nette kafayı buna taktım balık yağı kullanan yada kullanmayı düşünen varmı aranızda okadar çok marka varki dr önerisi demeyin yerinden muayene yapan s..lak bi dr zorda kaldığım için götürdüm birde dvit kullanmaya devam ediyormusunuz bazı balık yağlarında d vitamini var bazılarında yok ama var olanlarda çinko falanda var bilmiyorum annezeynep bu konuda yardımına ihtiyacım var nutrigen. carlson... hangisi
bu arada ben bebe yastıgını english home dan aldım..
ama yün degil..boncuk elyaf..baya kabarık bi yastıktı ama ben içini açtım yarısını boşalttımdaha iyi oldu..rahat yatıyo..
çıkardıgım elyaflarıda 2 tane küçük yastık yaptım..bebek arabası içinaraya gitmesin dedim
çağlayı yatırırken nerdeyse ben uyuya kalıyorum1 saat sonunda uyudu neden böyle yapıyo anlamıyorum
yemegi pişiyo..bende patlıcan ve kabak oydumbirazdan dolma yapacam yemek yapmaktan nefret ediyorum
ama yemeyi çok seviyorum
chihiro dostum nerelerdesin kaç gündürgöremedik zatınızı
tatlıcadı misafirlerini al bana gel..dolma yaptım
şekersiz senin yüzünden aldıgım yeşilçayı içemiyorumigrençççç
ilkimcim nerelerdesin
bambucanım bizde seni özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?