2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam ballar ve onların bal köpükleri nasılsınız kaç zamandır giremedim
bakıp bakıp kaçıyorum çaktırmadan bu ara yoğunum
tatile gitmemize çok az kaldı hem onun hazırlıkları
kısmetse 1 hazıranda doğum günü yapacağım hemde onun hazırlıkları
hepsi yarım hiçbirşey yetişmiş değil

yavrusunun doğum gününü kutlayamadıklarım vardır mutlaka
1. yaşına adım atan yavru kuşların doğum gününü en kalbi duygularımla kutlar
sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam dilerim anne ve babacıklarıyla...

hediyelerim ulaşmış baby ceren'e güle güle kullansın çağlacık

sinemis in hediyeside geldi Tatlıcadı teyzesi sağolsun kesesine bereket olsun cebi parayla dolsun inşallahh
çok sevimli bir elbise göndermiş en yakın zamanda resmini çekeceğim
çok teşekkürler tatlımcadım

Tatlıcadımmmm; karizma adamımın dogum gününü kaçırmışım çok çok özür dilerim kuşum.Cnm geçmişe dönüp yazınla karşılaştım çok duygulandım.Rabbim sağlık afiyet huzur ahlak nasip etsin yakışıklıma.Allah her daim Tarıkm Buğra'dan yana yüzünüzü güldürsün inş. cnm.sizi çok seviyorum çokkkk

ceneracım; senin de yazını okudum. çok da duygusaldı bence sekerim.yalın bir dille anlatmıssın ama içinden o duyguyu çekip bulabiliyorsun.çünkü hepimiz anneyiz.Ayrıca biz bir taneyle uğrasıyoruz sen 2 taneyle.değinilen durum doğru bilgiler unutulabilir ve her çocuk farklı bir tecrübedir.Kuzunun doğum günü kutlu olsun cnm.Rabbim sağlık huzur nasip etsin.Güzel bir ömrü olsun inş....

pampiş,eladuru; cnm sizlerin de doğum günleri olsun.Rabbim güzel günler göstersin kuzularınıza.İyiki doğdularrr

pampiş; yeğenine Rabbim şifa versin.Hatırlıyorum onu yavcrum benim valla çok üzüldüm cnmmm.

eladuru; yazımı yanlış anlamıssın şekerim.Tam doğum gününde çağırdılar ama ben aşı yüzünden ateş olmasını istemediğimden 5 gün sonraya erteledim ama daha fazla geçirmeyin dedi.Umarım doğru anlatabilmişimdir cnmmm

okyanusummmmm; güzel kızımmm, bilmiş ve cadı kızıııımmm, topiğimizin en hareketli kızcelerinden mis kokulum Allah ömrünü uzun, bahtını açık etsin.Allah seni tüm sevenlerine bağışlasın ve Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin..

hepinizi öpüyorummmm

Cenera ,pampis,mrym3009 ; Yavrularınızın doğum günü kutlu olsun...Daha nice sağlıklı ve huzurlu yıllara....

Mybabylove ; Okyanus'un doğum günü kutlu olsun.Mutluluk hep yanıbaşınızda,huzurunuz hiç eksik olmasın..Nice yıllara

Canera: Mis kokulu oğlunun ilk yaşını kutlarımRabbim sağlıkla büyümesini
ilim irfan sahibi olmasını nasip etsin MUTLU YILLAR:124:

Mybabylove: Şekerim seni göremiyoruz ama inşallah herşey yolundadır,,istediğin gibi
bir ev bulabilmişssindir Güzel kızının ilk yaşı kutlu& mutlu olsun canım
Yuvanız her daim huzurlu olsun inşallahMUTLU YILLAR OKYANUS

Pampiş: Tatlı bebişinin doğumgünü kutlu olsun...Bütün güzellikler sizinle olsun canım..
MUTLU YILLAR

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar:109:
Zadacan seni merak ediyorum nerdesin cicim

Son düzenleme:
cenera bence çok güzel yazmışsın içinden geldiği gibi ayrıca haklısın maşallah oğlunda ne saç varmış.Rabbi hayırlı bi ömür sürmesini nasip etsin.boy ve kilo konusunda bende senin gibiyim oğlum persentilden aşağı ama kıpır kıpır,çok neşeli,kendine has bi bebek.bende herşeyini kendim yapıyorum bu kadar özeniorum kılı kırk yarıyorum bazen yanlışmı yapıyorum diyorum ama inanıyorum biz arayı şu diş olayları bitsin kapatıcaz şekerim.bazı kıyafetlerimiz hala 6-9 aylık inanabiliyormusun.doktoru herşey normal dedi o zaman bana düşen onu beklentisiz,koşulsuz sevmek ve onun iyi yetişmesi için kılı kırk yarmaya devam.

kızlar bu arada tayin isteyeceğimiz için evimizi satmaya çalışıyoruz. birisi ilgileniyordu ayın 15 inde cevap verecek bu gün cuma dualarınızı eksik etmeyin de alsın şu evi. hayırlısıyla .tatil planları yazılmıştı bizde o zaman fethiyeye tatile gitmeyi planlıyoruz. memlekete yakın olduğu için.

topiğimizde bir doğumgünü partisi kalabalığı ve yoğunluğu var. arada kaybolan çocuklardan birkaçını buldum. yorgunluktan uyuyakalmışlar. diğerlerini aramaya devam edeceğim

ben de, sabah 6:30 da suyum gelmesine rağmen, sancılarım başlasın da öyle giderim diyerek, ütü yaptıktan, ortalığı topladıktan ve kahvaltı ettikten sonra, saat 10 gibi hastaneye yürüyerek gitmiştim.
doktor "suyun geldikten sonra bu saate kadar neden bekledin" diye sorunca, dürüst olarak "ütü filan yaptım, sancı bekledim" demiştim. çok cahilmişim gibi bakmıştı, utanmıştım
halbuki eşim, MR (Membran Rapture, Zar yırtılmasından dolayı suyun gelmesi) dan sonra 24 saat içinde doğurman lazım. istersen sancı gelene kadar akşama kadar bile bekleyebiliriz demişti
nitekim sancım gelmemişti ve suni sancının başlamasını akşama kadar beklemiştik akıllı kocacığım

Günaydın

10 mayıs doğumlu bebeklerin doğum günü kutlu olsun. Benim cadı yanımda bugün, geçmişe bakamadım. Prenslerin ve prenseslerin doğum gününü en içten dileklerimizle kutluoyruz.

Soru : Beğen tuşuna sınırlı sayıda mı basabiliyoruz :26:

2 satır yazana kadar yazacaklarımın çoğunu unutuyorum, unutmasam da araya bir şeyler giriyor fırsat olmuyor. bende geçmiş olsun, hayırlı olsun, bende katılıyorum, gerçekten öyle miymiş vs. demek için bunu kullanıyordum. Mağdurum

arkadaşlarım, çok utanarak söylüyorum ama bazı çocuklarımızın adlarını bilmiyorum. doğumgünü kutlayacağım ama "falanca arkadaşım oğlunun doğumgünü kutlu olsun" yazmak istemiyorum. inanın sayfalarca gerilere gidip, bir yerde ismini yazmış mı diye mesajları teker teker okuyorum

bilen akadaşlarım lütfen,
Cenera, Pampis, Eladuru, Köşeminderi ve Mrym arkadaşlarımızın çocuklarının isimlerini yazabilir mi?

bu arkadaşlardan da beni mazur görmelerini talep ediyorum

Bende sizdenim arkadaşlar

bütün evi temizledim. Oğluma bebek battaniyesi hazırlıyordum eşim gelmeden bitireyim diye saatlerce onunla uğraştım, o kadar kaptırmışım ki kendimi yemek yemeye bile fırsatım olmadı. Sonra eşim aradı "araba bozuldu ben gecikeceğim " dedi zaten oğlumu beklemediğim için sorun etmedim. Kızımla süslendik , çıkışta parka gidelim diye plan yaptık,akşama doğru doktor çıkmadan yetiştik.

Doktor muayeneden sonra 4 cm açıklık var hemen doğuma alıyoruz dedi kızım dışarıda bekliyor, parka gidecektik hamileliğimin son günlerinde fotoğraf çektirecektik, aslında satıma 1 gün kalmıştı ama doğuma hazır değildim. eve gideyim, bi duş alıp geleyim, annemlerin haberi yok daha , yarım saatte burada olurum diye ne kadar dil döktüm doktora ama izin vermedi. Aslında korktuğum suni sancıydı eve gitsem sancılarım başlamadan asla hastaneye dönmezdim. Bu arada ömrümde hiç acıkmadığım kadar açım parmağımı bile kıpırdatacak halim yok nasıl doğuracağım ben bu çocuğu diye düşünüyordum.

3 saat suni sancının sonunda yakışıklı prensime kavuştum. Normal doğumun en sevdiğim yanı doğum bitince çifte mutluluk yaşıyorsun. Hem bebeğin kucağında hem de sancılar bıçak gibi kesilmiş oluyor

Bu da böyle bi hikayedir şimdiye kadar yazamamıştım içimde kalmasın

chihiro79 oğlumun adı Kaan
Kızım fırsat verirse öğleden sonra resmini ekleyeyim

CENERA, MYBABYLOVE, PAMPİS kızlarr tatlı tatlıı bebeklerinizin doğum gününü kutluyorummmm iyi doğmuşlar, nice güzel ve mutlu yaşları olsun inşşş

Şekersizyeşilçay,Turuncu,Tatlicadi iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Pampis çok çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun .
Mutlu anne biz daha yastık kullanmadık,bir süre daha kullanmayacağız.Kızım sizin de dediğiniz gibi çok dağınık yatıyor.
Chihiro canım su faturanız ne kadar az.Bize 50 Tl altında gelmiyor,bi yerde kaçak mı var acaba?Eşime kontrol ettiricem eve gidince.
Baby ceren benim kızımda da çapak olmuştu,dr u gözüne anne sütü damlatmamı önermişti.Gerçekten de işe yaramıştı bizde.
Meleğim şu dişlerin adını öğreneyim,ayrıntılı yazıcam sana.
Azraececiğime çok geçmiş olsun.
Mutlu anne size de gelmiş geçmiş olsun.
Doğum günü olan bebişlerimizin yeni yaşları kutlu olsun.
öpüyorum hepinizi

herkesee merhabaaa herkes iyidir keyifler yerindedir inşşş ben yine deli gibi çalışıyorummm ama bugünün cuma olması mutluluğumu hiçbişey bozamazzz dün iki günlük iznimide aldım kızımın doğum gününü ekişehirde kutlayacağız, babaannemiz, halamız ve amcalarımızda oraya gelecek ve sanırım tahminimden kalabalık olacağız bakalım nasıl yetişeceğiz ve hazırlanacağız uzaktan cuma akşamı eskişehire gidip pazar günüde kutlamamızı yaparız inş, çok heyecanlıyım çokkk

Chihiro canım su faturanız ne kadar az.Bize 50 Tl altında gelmiyor,bi yerde kaçak mı var acaba?Eşime kontrol ettiricem eve gidince.

ayy bende okudum onu heraldee şaka yapıyor chihiro ve babyceren arkadaşlarımız yok gerçeksee böylee kalırım vallaa

bizimde su faturamız 50 nin altında hayatta gelmez hep üstündedir bizdedemi bir sorun var acaba yahuuuu:44:

eşin doğru söylemiş 24 saat zaman var ben kızımda bunu yaşamöış çok telaşlanmıştım halbuki gerek yokmuş doktor vermedi suni sancıyı ama ben istemiştim ne olduğunu bilmiyorumya verinde bi an evvel doğurayım diye aldıktan sonra anladım

su harcaması bizimle aynı olan bazı arkadaşlarımıza (Çankaya ve Yenimahalle) da 90tl'den aşağı gelmiyor ne yazıkki

sebebi, belediyelerin faturalara ek yapma hakkı sanıyorum. yani A belediyesi faturalar üzerine 10 tl filan filan parası eklerken B belediyesi 30-40 tl ekleyebiliyor.

biz işte o şanslı A belediyesi sınırları içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…