bu da o ilk günden bi kareEki Görüntüle 707452
geçen sene bugün evi toparlıyorum duş çanta hazırlığı yapıyordum gece hiç uyuyamadım 5 de kalkıp bişeyler yedim ilk kızıma aç gitmiştim ve sancı çekerken bi yandanda çok açım diye bagırıyordum aynı şeyi yaşamamak için yedimmhafif bişeyler hissediyordum eşim kalktı nasıl sancın varmı varsa izin alayım şimdiden dedi bekle bilmiyorumdedimm
saat 7 buçuk gibi eşimin sıkıştırmaları sonuucu sancım var izin al dedimmm
komşum 8 de hadi git dedii yoookk iyice evde beklicem dedimmkiiiii 10 dakka sonra hadi hemen çıkalım demeye başladım
eşim gaz alayımmı dedi arabaya bende ne kadar geç gitsek kardır diye al dedimm ama sancılar benzinlikde bastırdı camı açıp görevliye nerde bu adammmmmmm diye bagırdım
bunlar yaşanırken kızım yanımda ona çaktırmamaya çalışıyorum saçımı çekmekten beynim zonkluyoooo
9 gibi hastanedeyiz 5 cm açılma varr.....
hemşire öğlene kalmaz doğurursun diyor ama bu sancılar kızımınkine benzemiyor belime balyoz darbeleri iniyor o an kocamdan nefret ettimmm hazırcı gıcık karşımda rahat rahat dolanıyor
saat 10 aileyi çağırdım gelinnn doğurabilirimm
sanki çıkmayacak ordan bu çocuk oan yok böyle acı diyorum
hadi gel bi bakalımm diyor ebelerrrr
sonra ablan gelmişş gelirim birazdan diyorummm
baktılar ebeler ve ıkın ıkın ıkınn her anını hisettim yavrumun dünyaya gelişinin aglamadı korktumm neden aglamıyor sonra agladı hemde ogün hiiççç susmadıaldım kokladımmm saçları dikkatimi çekti nerde büyümüştü okadar yuh dedimm
sonra çıktım ordan odaya geldiğimde getirdiler hemşire saçlarını dalinle yıkamış dikleştirmişşş ilk tepkim bunun gözleri neden çekik oldu... sonra uykusuz ilk gecem başladı biraz zor bi bebektir oğlum ama onun bi gülüşünü sağlayana binlerce şükürler olsun aglamasınada uyumamasınada şükrediyorum şuan bi yavrum var daha ne olsun değilmi Allah iki yavrumada ve tüm yavrularada uzun sağlıklı ömürler versin iyi insanlarla karşılaşıp iyi birer insan olsunlar.....
çoookkk duygusuz anlattım farkındayım çünki yazmak aklımda yokken birden başladım 10 mayıs benim pıtırcığımın doğum günü yanlızım biraz duygulandımm.... bu da o ilk günden bi kare
ben de, sabah 6:30 da suyum gelmesine rağmen, sancılarım başlasın da öyle giderim diyerek, ütü yaptıktan, ortalığı topladıktan ve kahvaltı ettikten sonra, saat 10 gibi hastaneye yürüyerek gitmiştim.
doktor "suyun geldikten sonra bu saate kadar neden bekledin" diye sorunca, dürüst olarak "ütü filan yaptım, sancı bekledim" demiştim. çok cahilmişim gibi bakmıştı, utanmıştım
halbuki eşim, MR (Membran Rapture, Zar yırtılmasından dolayı suyun gelmesi) dan sonra 24 saat içinde doğurman lazım. istersen sancı gelene kadar akşama kadar bile bekleyebiliriz demişti
nitekim sancım gelmemişti ve suni sancının başlamasını akşama kadar beklemiştikakıllı kocacığım
chihiro79 oğlumun adı Kaan
Kızım fırsat verirse öğleden sonra resmini ekleyeyim
Dileberege'nin oğluşyla beraber iki tane Kaan'ımız oldu
iki tane de Zeynep Ada' mız var dimi :26:
Chihiro canım su faturanız ne kadar az.Bize 50 Tl altında gelmiyor,bi yerde kaçak mı var acaba?Eşime kontrol ettiricem eve gidince.
ben de, sabah 6:30 da suyum gelmesine rağmen, sancılarım başlasın da öyle giderim diyerek, ütü yaptıktan, ortalığı topladıktan ve kahvaltı ettikten sonra, saat 10 gibi hastaneye yürüyerek gitmiştim.
doktor "suyun geldikten sonra bu saate kadar neden bekledin" diye sorunca, dürüst olarak "ütü filan yaptım, sancı bekledim" demiştim. çok cahilmişim gibi bakmıştı, utanmıştım
halbuki eşim, MR (Membran Rapture, Zar yırtılmasından dolayı suyun gelmesi) dan sonra 24 saat içinde doğurman lazım. istersen sancı gelene kadar akşama kadar bile bekleyebiliriz demişti
nitekim sancım gelmemişti ve suni sancının başlamasını akşama kadar beklemiştikakıllı kocacığım
Chihiro canım su faturanız ne kadar az.Bize 50 Tl altında gelmiyor,bi yerde kaçak mı var acaba?Eşime kontrol ettiricem eve gidince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?