arkadaşlarım, çok utanarak söylüyorum ama bazı çocuklarımızın adlarını bilmiyorum. doğumgünü kutlayacağım ama "falanca arkadaşım oğlunun doğumgünü kutlu olsun" yazmak istemiyorum. inanın sayfalarca gerilere gidip, bir yerde ismini yazmış mı diye mesajları teker teker okuyorum
bilen akadaşlarım lütfen,
Cenera, Pampis, Eladuru, Köşeminderi ve Mrym arkadaşlarımızın çocuklarının isimlerini yazabilir mi?
bu arkadaşlardan da beni mazur görmelerini talep ediyorum
pazar günü anneler günü...
evet bunu herkes biliyor. ben de günlerdir anneme ne alacağımı düşünüyorum, pazar günü sabah mı öğlen mi gidelim planları yapıyorum ama aklıma bugün geldi: BEN DE ARTIK ANNEYİİİİMM
yani biz de artık anneler gününün öznesi olduk dostlarım
belki siz zaten biliyordunuz ama ben yeni farkettim, ne yapayım işte :26:
Kv ve annemin hediye işini hallettım benım ilk anneler gunum bakalım bana ne gelcek
Kızım fırsat verirse öğleden sonra resmini ekleyeyim
oğlunuz kızınıza benziyor mu? daha doğrusu, kızınız oğlana benziyor muydu?
benim oğlumu herkes kız sanıyor ve "demekki arkadan kız gelecek" diyorlar. bu tarz şeylere inanmam ama meraktan soruyorum :26:
selam kızlar sizi çoooook özlüyorum uğrayamıyorum artık anca işlerimi yetiştirip Tuana nın peşine koşturuyorum
şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun
neler yapıyosunuz bebişler nasıl?????
benim kız yaşını 26 nisanda doldurdu ama hala yürümüyor ayakta durmaya yeni başladı ama yürütemiyorum korkuyo oturuyo hemen
yürüteç te almamıştım kasları kendi kendine gelişsin diye ama belki ondan böyle geç kaldı
bu arada ben emzirmeye devam ediyorum yemeği biz yerken yemeyi seviyor küçük hanım
şimdilik bizden bu kadar öpüyoruz
bende öyle şeylere inanmıyorum ama benim kızım da erkeğe benziyo her gören erkeğe benzetiyo babasına benziyo diyorum ben de
çok doğru Turuncu hanım, D vitamini ancak güneşten gelen ultraviole ışınlar emilerek kullanılabilir hale gelebiliyor. bebeklerin güneş ışığına çıkarılmak istenmesinin nedeni bu ama diğer yandan ultraviole, iyonizan bir ışın çeşidi ve çok güzel kanser yapar (DNA'da kırık oluşturabilecek kadar iyonizandır kendisi. DNA kırıkları ise yerine göre kontrolsüz hücre bölünmesine neden olabilir ki bunun adı kanserdir)Ayrıca güneş kremlerinin d vitamininin emilmesini engellediğini yazısında açıklıyor.Yani güneş kremi kullanıyorsanız d-vit ampül mutlaka vermenizi tavsiye ediyorum.
Turuncucum ben katilmiyorum kanadada ya da seattleda yasamiyoruz ki memleketimiz gunluk guneslik zaten depolanan birsey ayrica ben omeri guneslenmesi icin coraplarini fln cikararak oynatiyorum parktaKızlar biliyorsunuz ben netten dr.kadir tuğcuyu takip ederek çok şey öğrendim.Artık bir çok hastalığımızı endişelenmeden ilaçsız atlatabiliyoruz sayesinde...
Geçen d-vit vermeyen arkadaşları okuyunca bu konuda kadir tuğcunun bir yazısını paylaşmak istedim :
Anne Olunca Anladm - KADR TUCU - D vitamini ve bilinmeyen ynleri
Doktor d.vitaminine çok önem veriyor.Bu yüzden 1 yaşından sonra bebişlerin 6 ayda 1 ampul (2-3 tlcivarı.) ve yetişkinlerin yılda 1 ampul içmelerini şiddetle öneriyor.
Ayrıca güneş kremlerinin d vitamininin emilmesini engellediğini yazısında açıklıyor.Yani güneş kremi kullanıyorsanız d-vit ampül mutlaka vermenizi tavsiye ediyorum.
beni hatırlar mısınız bilmem ama bende sizler gibi mayıs annesi olacakken ne yazık ki kaybettim bebeğimi(
daha sonra sizlerin doğum yaptığı sıralarda buraya gelip dua istemiştim sizlerden rabbim sağlıklı bir yavru nasip etsin diye sizlerde o zaman çok destek olmuştunuz dualarınızı eksik etmemiştiniz ...
ve ben geçen sene mayıs ayında hamile kaldım şimdi kucağımda bebeğimle teşekkür ediyorum hepinize
selam ballar ve onların bal köpükleri nasılsınız kaç zamandır giremedim
bakıp bakıp kaçıyorum çaktırmadan bu ara yoğunum
tatile gitmemize çok az kaldı hem onun hazırlıkları
kısmetse 1 hazıranda doğum günü yapacağım hemde onun hazırlıkları
hepsi yarım hiçbirşey yetişmiş değil
yavrusunun doğum gününü kutlayamadıklarım vardır mutlaka
1. yaşına adım atan yavru kuşların doğum gününü en kalbi duygularımla kutlar
sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam dilerim anne ve babacıklarıyla...
hediyelerim ulaşmış baby ceren'e güle güle kullansın çağlacık
sinemis in hediyeside geldi Tatlıcadı teyzesi sağolsun kesesine bereket olsun cebi parayla dolsun inşallahh
çok sevimli bir elbise göndermiş en yakın zamanda resmini çekeceğim
çok teşekkürler tatlımcadım
Tatlıcadımmmm; karizma adamımın dogum gününü kaçırmışım çok çok özür dilerim kuşum.Cnm geçmişe dönüp yazınla karşılaştım çok duygulandım.Rabbim sağlık afiyet huzur ahlak nasip etsin yakışıklıma.Allah her daim Tarıkm Buğra'dan yana yüzünüzü güldürsün inş. cnm.sizi çok seviyorum çokkkk
ceneracım; senin de yazını okudum. çok da duygusaldı bence sekerim.yalın bir dille anlatmıssın ama içinden o duyguyu çekip bulabiliyorsun.çünkü hepimiz anneyiz.Ayrıca biz bir taneyle uğrasıyoruz sen 2 taneyle.değinilen durum doğru bilgiler unutulabilir ve her çocuk farklı bir tecrübedir.Kuzunun doğum günü kutlu olsun cnm.Rabbim sağlık huzur nasip etsin.Güzel bir ömrü olsun inş....
pampiş,eladuru; cnm sizlerin de doğum günleri olsun.Rabbim güzel günler göstersin kuzularınıza.İyiki doğdularrr
pampiş; yeğenine Rabbim şifa versin.Hatırlıyorum onu yavcrum benim valla çok üzüldüm cnmmm.
eladuru; yazımı yanlış anlamıssın şekerim.Tam doğum gününde çağırdılar ama ben aşı yüzünden ateş olmasını istemediğimden 5 gün sonraya erteledim ama daha fazla geçirmeyin dedi.Umarım doğru anlatabilmişimdir cnmmm
okyanusummmmm; güzel kızımmm, bilmiş ve cadı kızıııımmm, topiğimizin en hareketli kızcelerinden mis kokulum Allah ömrünü uzun, bahtını açık etsin.Allah seni tüm sevenlerine bağışlasın ve Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin..
hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?