2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende bir off diyorum harika olmuş..fotoda bir aksilik olmuş ama olsun..
kızın sana harika bi hediye vermiş..

of melegim ofbende ajdarın hastasıyımne çok ortak noktamız varmış:)
hergün çikita muzumu yerken mutlaka ajdarın klibini izlerimajdarı sana kaptırmam haberin olsun

Aminnn...butun guzel dualarin icin cnm..agzina saglik
Gecmis olsun cnm goguste sut kistide var demek...
Ilginctir kizlar ama benim halan sutun geliyor nerde ise 6 aydir emzirmiyorum hic..Oglan emse biraz raziyim vermeye ama yok almiyor..cocuk biberon bile almiyor kaldimi beni emzin yani..ne rizikli oglanmis sutu emmiyor ama sut geliyor halan :))

Geldim bebeğem yaa çok yoğunum bu aralar muhabbetini özledim.

Canım mutlu da yazmış ama ben de söyleyim dedim. pamuğa ılık çay döküp silersen çok iyi geliyor.
MUTLUCUM ben besteyi pamuk yastıkta yatırıyorum boyutu bizimkiyle aynı ama yüksek değil.

Aman o ne buyuk oyucu alet oyle kocaman gizz )belki Cagla buna guluyordur:)).
Bilmem ama bizimkide dusen herseye guluyor ama herseye o gun sokakta adamin biri takilip dustu gorsen nasil guluyor..tobe tobe garip bu cocuk..bir keresinde de kafama dolaptan birsey dustu ama canim oyle cok yandiki ben yerde kivraniyorum oglan ooo kendinden gecmis catlayacak nerde ise gulmekten..ilgincler gercekten

Benimde cnm kabak cekti ama ben burda oyle saglikli guzel kabaklar bulamiyorum burdaki cok farklilar (

ilkimcim hoşgeldin cicim..valla bizde seni özledik..hatta bugün seni arayacaktım ama sonra unuttum:26:
bu çocuklar bende akıl bırakmadı:)

melegim canım demek canın kabak çekti:)o resimdeki kabak şuanda ya benim yada eşimin midesinde
ayıptır söylemesi çok güzel dolma yaparım ben:)dolma oyacagım 2 tane var..kısayla oyuyorum uzunla dışını tırtıyorum:)

azraecem yetiştinmi canım..eceyi doktora götürdünmü..

kızlar bugün 10 otobüsüyle geldim ve yolda sizi okudum:)) artık nette var ekranlarda iyi oldu:)) hastaneye gitmedim zaten sabah ece kalktığımızda ateşliydi ve burnu akıyordu. yolda da hep uyudu hali yoktu anneme satıp alışverişe gittim bir yağmur bastırdı sırılsıklam oldum. hala keyfi yok şurup verdim ateşi var azcık ya gece nelere gebe bilmiyorum çok şükür annemler yanımda korkmuyorum o yüzden . yazcak bir yığın şey vardı da unuttum yorgunluktan

Aslinda Zeynepcim hazirliklarim iyi oldu ama malasef dogum gunumuz guzel gecmedi, oglum hiz olmadigi kadar huysuzdu ve surekli salya sumuk halinde aglayip durdu...Nazara bagliyorum baska ne olabilir, Mahir gayet iyidi cunku oncesinde sonrasinda da iyi oldu...off icim yaniyor..Tr ye gelince bir daha yapacam, bu sefer sizleride cagiricam vur patlasin cal oynasin olsun biz bir turlu oynayip eglenemedik...

Tatiliniz simdiden hayirli olsun ne guzeldir simdi cennet Vatanim..

Annenlerde olmak senin icin cok iyi cnm, anne gibi yok valla..umarim Ecem de iyilesir, melegime iyi gelir anneanne sevgisi eminim..

Valla bende bir çocukla akıl fikir kalmadı iki tane olsa beni unutun artık, seni tebrik ediyorum cicim valla süpersin bi madalyayı hakettin.

Canım çok geçmiş olsun eceme, annenin yanında olmasına çok sevindim çok büyük destek senin için.Hele ki böyle zamanda

Hayirli olsun cnm disiniz..gec oldu guc olmadi ins..digger incilerinizi kolayca cikarirsiniz ins..

kızlar özürlü yeğenimiz vardı hatırlarsanız kaynımın oğlu 6 yaşında suanda yoğum bakımda havale gecirdi durumu ciddi lütfen dua edin bişey olmasın yavruma nolur kızlar

Cok uzuldum gercekten, mevlam sifa versin guzelime...bizide gelismelerden haberdar et oldumu cnm
Buse ve sen nasilsin cnm..

herkes burda ama kimse bişey yazmıyobende eşime laf yetiştiriyodum
boş vaktimde hep pc ye koşuyomuşum,ne varmış kime yazıyomuşum
ee dedim hadi senle konuşalım konuştuk adamın kafasını ütüledimdedi sen pc ye bakmaya
devam et:))böyle daha güzelmişim:))
uykuda bastırdı,dedikodu yapmıyosunuz ki uykumuz kaçsın

çağlanın dogum günü haftaya ama ben hiç bir hazırlık yapmadımpek birşey hazırlamayacam ama
en azından birşeyler düşünsem iyi olacak..çok tembelim ya
melegim sen bi ara çağla için pasta resmi koymuştun:26:hani böyle çiçekli falandı:26:ben o resmi kaydetmemişim..
sende duruyomu cicim..belki onu yaptırırım tabi becerebilirlerse..
daha çağlanın kıyafeti bile yokne giyecek bu çocuk yaya ben ne giyecem
offf moralim bozulduson ana bırakırsam işte böyle olur

Hoşgeldin canım,regl olmuşsun nihayet...Gözün aydın.
Canım,benim sütüm de iyice azaldı.Gün içinde toplam 260 cc kadar süt sağıyorum artık.Özellikle son bir haftadır iyice azaldı.Doğacığıma hala biberondan süt içiriyorum.Aslında günde kaç cc içmeleri gerektiğni tam olarak bilmiyorum,fakat bildiğim kadarıyla günde 500 cc süt verilmeliymiş.Gerktiğinde takviye (devam sütü,inek sütü) edilebilinirmiş.
Chiriho şu deneylerin öldürüyor beni,hatta seni hayal ettiğimde nedense hep beyaz önlüğünle gözümün önünde canlanıyosun.

Hayırlı uğurlu olsuın canım,Allah yeni evinizde sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasip etsin...Yakında olsaydın ev hediyemizle gelirdik hayırlı olsuna..Bizim buralarda böyle de...Aslında sizde de böyle mi acaba,çünkü ev hediyesi olarak çoğunlukla heeep borcam hediye edilir.Yanlız o da evde kalmış yani daha evvel başkasının getirdiği hediye olur.

çok mutluyum çokkkdedim bari çağlaya balon alıyım:)parti dünyasına girdim balon seçtim ..
sonra bi baktım bizim burda şubeleri varmışnasıl sevindim nasılyarın hemen gidiyorum
çağlaya doom günü için süsler balonlar alıyorum
maşallah bin maşallah

Son düzenleme:
Bak sinci ben saga iyi geceler diyivircem nolcek ya gecen iyi mi geccek alt ustu uyuvercen gari..E datli ruyalar deiversem ben didim die ruyan datli mi oluvercek ya..E hadi optm yazivirdim ya ole yazdim die hissedivercen mi bea..E Kib deiversem gari ben dedim die gece gece kendne dikkat mi edicin.E bosver gari ozaman en eysi yativer sen..
hadi yatın gari

annezeynep ve chiriro( umarım doğru yazmışımdır) cevaplar için teşekkürler takmamak lazım boyunu kilosunu amatakıyorum ben kızıma tek bir kase bile hazır bişey yedirmedim ama oğlum mamalarla kavonozlardan baya yedi anneliğin tecrübesi varmıdır bilmiyorum bana her çocuk ayrı tecrübe gibi geliyor birde unutuyor insan neler yaşadığını sanki kızımda daha az panikdim şimdiye göre herşeyi kafama takıp netten okuyorum iyice kafam bulanıyorrr napayım geçer bu günlerde tıpkı...

geçen sene bugün evi toparlıyorum duş çanta hazırlığı yapıyordum gece hiç uyuyamadım 5 de kalkıp bişeyler yedim ilk kızıma aç gitmiştim ve sancı çekerken bi yandanda çok açım diye bagırıyordum aynı şeyi yaşamamak için yedimmhafif bişeyler hissediyordum eşim kalktı nasıl sancın varmı varsa izin alayım şimdiden dedi bekle bilmiyorumdedimm
saat 7 buçuk gibi eşimin sıkıştırmaları sonuucu sancım var izin al dedimmm
komşum 8 de hadi git dedii yoookk iyice evde beklicem dedimmkiiiii 10 dakka sonra hadi hemen çıkalım demeye başladım
eşim gaz alayımmı dedi arabaya bende ne kadar geç gitsek kardır diye al dedimm ama sancılar benzinlikde bastırdı camı açıp görevliye nerde bu adammmmmmm diye bagırdım
bunlar yaşanırken kızım yanımda ona çaktırmamaya çalışıyorum saçımı çekmekten beynim zonkluyoooo
9 gibi hastanedeyiz 5 cm açılma varr.....
hemşire öğlene kalmaz doğurursun diyor ama bu sancılar kızımınkine benzemiyor belime balyoz darbeleri iniyor o an kocamdan nefret ettimmm hazırcı gıcık karşımda rahat rahat dolanıyor
saat 10 aileyi çağırdım gelinnn doğurabilirimm
sanki çıkmayacak ordan bu çocuk oan yok böyle acı diyorum
hadi gel bi bakalımm diyor ebelerrrr
sonra ablan gelmişş gelirim birazdan diyorummm
baktılar ebeler ve ıkın ıkın ıkınn her anını hisettim yavrumun dünyaya gelişinin aglamadı korktumm neden aglamıyor sonra agladı hemde ogün hiiççç susmadıaldım kokladımmm saçları dikkatimi çekti nerde büyümüştü okadar yuh dedimm
sonra çıktım ordan odaya geldiğimde getirdiler hemşire saçlarını dalinle yıkamış dikleştirmişşş ilk tepkim bunun gözleri neden çekik oldu... sonra uykusuz ilk gecem başladı biraz zor bi bebektir oğlum ama onun bi gülüşünü sağlayana binlerce şükürler olsun aglamasınada uyumamasınada şükrediyorum şuan bi yavrum var daha ne olsun değilmi Allah iki yavrumada ve tüm yavrularada uzun sağlıklı ömürler versin iyi insanlarla karşılaşıp iyi birer insan olsunlar.....

çoookkk duygusuz anlattım farkındayım çünki yazmak aklımda yokken birden başladım 10 mayıs benim pıtırcığımın doğum günü yanlızım biraz duygulandımm.... bu da o ilk günden bi kare

ceneracım bak uyumaya gidiyordum ama kuzunu gördüm bende duygulandım
minicik mis kokulu bebeklerimiz büyüdü 1 yaşına geldiler..1. çocuk 2. çocuk hiç farketmiyor,her çocuk ayrı bi tecrübe
hepsinin huyu suyu farklı..bende çogu zaman netten bakıyorum..insanız unutuyoruz,çogu zamanda burdan bilgi
alıyorum..oğluşuna mutlu yılar diliyorum..iyiki doğmuş:119::119:
Allah ona saglıklı uzun başarılı bir ömür nasip etsin..hayırlı bir evlat olsun inşallah..
senide tebrik ediyorum canım,ve öpüyorum

anneme doğum günü resimlerinizi göstereyim dedim kaldırmışlar annemde hani nerde deyip kızdı bana sayenizde:))

cenera doğumgününüz kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinle oğluşuna.

bugün Okişiminde doğumgünü:)) mybabylovem Okyanusumu benim için bolcana öp Rabbim sevdiklerinle sağlıklı mutlu uzun yıllar nasip etsin güzelime.

Oyy masallah dile kolay 9 dis cikarmis kizcen, hic kolay olmadigi kesin rabbim kolay kilsin ins...Azi disinizde hayirli olsun cnm,,sizing su disler neler bir yazsan yani hangleri ve hangi sira ile cikti mera ettim dogrusu.

Dogum gununuzde ne guzel olmus, cok sukur memnun bir sekilde atlatmissiniz..hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…