2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

babycerenim bence üzülme aslında yapmasan daha iyi ama bu cerenin psikolojisini bozacak birşey değil öyle olsaydı ben ve kardeşim kesin psikopat olmuştuk ve evet itiraf ediyorum ece suratıma yemek püskürttüğünde dayanamayıp eline vuruyorum sonra beraber ağlıyoruz hayallerimde bunu asla yapmıcam diye plan yapmıştım ama gerçekte olmuyor malesef.

kızlar bugün doğumgünümüzün olacağı yere gideyim bi bakayım dedim(en son 2 sene önce gitmiştim) adı 19 mayıs cafeydi:)) bakınıyorum bakınıyorum cafeninin ismi yok hatta ona benzeyen camlı mekan yok dedim sorayım şuraya meğersem el değiştirmiş yenilenmiş:)) değişik bir yerle karşılaştım anlayacağınız ama yinede işimizi görür moral bozukluğu yapmadım. bende ptesi başlıcam hazırlıklara ya hiçbirşey yapmadım bugüne kadar inşallah yetiştiririm

ya bende çok dayak yedimde benimde psikolojim bozulmamıştı:)hatta şimdi kardeşlerimle konuşut güleriz..güzel bir hatıra kalıyo insana:)))bende demiştim çocugumu asla dövmem ama büyük konuşmuşum:26:ceren en zor yaşında..3 ve 4 yaş çok zor kapris,inat,mızmızlık bide çağla var çok yoruluyorum ve onun söz dinlememsine dayanamıyorum..hemen geriliyorum çok bagırıyorum..
bazende vuruyorum ama yüzüne degil..bazende çimziriyorum:18:kendime engel olamıyorum..eşim hiç daha cerene vurmadı vuracagınıda sanmıyorum,aşırı derecede cerene baglı..her dedigini yapıyo onun yüzünden ceren çok şımarıyo..eşimin önünde vurursam eşimle kavga ediyoruzcerende bunu fırsat biliyo..asıl sorun eşimle otorite kuramayışımız..anlatıyorum yapma böyle şımartma diyorum yok anlamıyo..neyse daha dikkatli olacak bundan sonra...

eceye kıyamam ya melegim benim:)canı acımıyodur da belki zoruna gidiyodur..sende kendine hakim ol bak devamı geliyo sonra..
o tombik ellerini yerim onun..dogum günü mekanının adı süpermiş çok anlamlı:)ecede 19 mayıs dogumlu..tam size göre bir yer..
hadi inşallah herşey istedigin gibi olur canım..bende son ana bıraktım herşeyi..umarım yetiştiririz:)

Tamam cnm hemen bakiyorum ve sana donucem oki doki...mesaj anlasildi tamam

geçen yengeme gittigimde halam ve babaannem de ordaydı ve ben çağlayı emzirdim,bana dediler ki
''aa dahamı emziriyosun yeter kes artık''dedim daha küçük yazık degilmi,hem sütümde var günah kesemem..
yok yetermiş 1 yaşından sonra kahve niyetine içiyomuş gece hiç yatmazmış heryerde istermiş mişte mişşş
cereni 15 ay emzirdim yine onların baskıları yüzünden kestim..cerende çok kiloluydu dedim kesiyim hadi..
diyorum çağlayıda 15-16. ayına kadar emziriyim sonra sütten kesiyim yetmezmi:26:gece çok uyanıyo..
ve artık dayanamıyorum..sürekli agzı memede olacak ben uyuyamıyorum..boynum tutuluyo..
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünmüyorum..hem sütten kesince o da deliksiz uyuyacak bunu biliyorum..
bana kızanlar olabilir ama ben böyle düşünüyorum..4 ay sonra sütten kesecem..

Arkadaslar ablam bugun doktora gitti bebişimiz 2.300gr olmus ama suyu azalmış ve sancısı var renkli dopplerdede 10gün geriymiş ve alınması gerekiyormuş baska hastaneye yolladılar yogun bakımı yok diye sonra gitti baska hastaneye yatışını yaptılar serum taktılar ve yarında kontrolleri yapılacak belki bebişimiz dogabilir yarın cok heyecanlıyım bide duygusalımmm

Gercekten uzucu bir durum ama bilinmeliki cocuklarinda abartma sanatlari cok gelismistir..yani zamanla bazi seyler oturur muhakkak fakat bizlerin biraz incinmeden bunun olmasida zor galiba..derler yaa cocuktur ne yapsa yeridir..umarim Ceren ablamizda buyur biran once annesi..

hadi hayırlısı olsun..belki prenses biraz minyon olacak ama saglıklı olsunda önemli degil..
saglıkla gelsin..Analı babalı büyüsün..

Gozun aydin cnm, allah saglicakla kavustursun ins,..ayyy ne guzel teyze oluyon gizz...ne buyuk mutluluk...

Kızlar doğum dünümüzü kutladığınız için kızım ve ben size cok teşekür ediyoruz. inşallah yarın akşam kutmayayı yapıcaz. ama hediyeler simdiden gelmeye başladı. babamızdan sallanan at dememizden bisiklet bir takım elbise. amcadan gr.altın babaanneden bilezik büyük dededen küçük altın simdilik bunlar bakalım daha neler gelecek.
bu arada tunahana dua ettiğiniz içinde cok sağolun simdi daha iyi. hastaneye gittiği akşam kalbi durdu soluk borusu tıkandı ve hemşirelerin hiç biri görmedi bunu eşim hastaneyi yıktı da öyle ilgilendiler. cocuk ölüyodu ve ne doktor ne hemşire kimse ilgilenmedi. cok sinir oldum. simdi normal odada durumu iyi ama cok skür haftayada cıkartırlar inşallah hastaneden yavrumu.

BabyCeren cim, sekerim buda bizim Elifin pastasi..Elif kim diye sormayin hani benim oglandan bir ay buyuk fistik gormustunuz yaa..tanirsiniz :))

Ooo dunurum dogum gununuzu az daha kaciriyordum...Gelinime nice guzel yillar dilerim, elini siki tutsun cabuk buyusun bizim bu oglani cabuk alsin..yoruyor bu oglan beni yaa :))

Cnm bu aralar cok yogunum gec kutlama icin sorry..Rabbimden Buse icin herseyin en guzelini diliyorum., minik kuzumuzun sansi acik, nasibi bol olur ins.dogununuz kultu olsun..

Tunahana icin cok sevimdim, ins bir daha yasamaz bu son hastalanmasi olur..

buda cerenin 1 yaş pastasıydı..şeker hamuru kullanılmadı,kremayla yapıldı..şimdiki şeker hamurlu
pastalar daha güzel görünüyoama tadi nasıl bilemiycem..bunun tadi süperdi

Cnm sut senin, memede senin millet ne karisiyorki..maydonoz mu bunlar tobe tobe..
Bence yureginin sesine kulak ver, yani bu konuda en iyi karari yine sen verebilirsin..hicc kulak asma kimseye..cocugun icin eniyisi herzaman anne bilir ..tamam

Aslinda varya bence pastanin tadi on planda olmali..mesela bizimkinin tadi hic guzel degildi..oyle kotu idi ki kimse yemedi diyebilirim..yani sirf guzel olsun diye yaptirilmamali, madem yaptiriliyor kesinlikle tadinada bakilarak siparis verilmeli diye dusunuyorum..

Bizim pastanin sert ve bayat olusunu hic soylemiyim, o kadar cok hayallerim vardi ki ama iste el mahkum baskasi yaptirinca resmen basiretim baglandi yaa..hayir olmazda diyemedim...bu tecrube oldu bir daha tovbeeeee

Cnm sut senin, memede senin millet ne karisiyorki..maydonoz mu bunlar tobe tobe..
Bence yureginin sesine kulak ver, yani bu konuda en iyi karari yine sen verebilirsin..hicc kulak asma kimseye..cocugun icin eniyisi herzaman anne bilir ..tamam

tamam cicim
canım ben uyumaya gidiyorum..birazdan gece nöbetim başlarboynumda tutulmuş nasıl yatcam bilmiyom:)
sanada kolaylıklar diliyorum..sanırım pazar günü taşınıyosun..Allah yardımcın olsun..
mahirimi öpüyorumve tabi senide canım benim

Evt yaa bende aaz rahmetlinin terliklerini yemedim hani...simdi diyorum ki ahh yasasanda bana yine terlik atsan..anne farkli galiba cocuk ne kadar kotek yerse yesin cok kaliciligi olmuyor ama baba kizsa bile insanin zoruna gidiyor...Neyse herkesin vardir mutlaka yemisligi nihayetinde kimse duvardan yapilma degil, dayagi veye siddeti desteklemiyorum kimsede desteklemez zaten ama bazen kacinilmaz oldugu oluyor..Umarim bizler icin o durumlar olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…