babycerenim bence üzülme aslında yapmasan daha iyi ama bu cerenin psikolojisini bozacak birşey değil öyle olsaydı ben ve kardeşim kesin psikopat olmuştuk ve evet itiraf ediyorum ece suratıma yemek püskürttüğünde dayanamayıp eline vuruyorum sonra beraber ağlıyoruzhayallerimde bunu asla yapmıcam diye plan yapmıştım ama gerçekte olmuyor malesef.
kızlar bugün doğumgünümüzün olacağı yere gideyim bi bakayım dedim(en son 2 sene önce gitmiştim) adı 19 mayıs cafeydi:)) bakınıyorum bakınıyorum cafeninin ismi yok hatta ona benzeyen camlı mekan yok dedim sorayım şuraya meğersem el değiştirmiş yenilenmiş:)) değişik bir yerle karşılaştım anlayacağınız ama yinede işimizi görür moral bozukluğu yapmadım. bende ptesi başlıcam hazırlıklara ya hiçbirşey yapmadım bugüne kadar inşallah yetiştiririm
çağlanın dogum günü haftaya ama ben hiç bir hazırlık yapmadımpek birşey hazırlamayacam ama
en azından birşeyler düşünsem iyi olacak..çok tembelim ya
melegim sen bi ara çağla için pasta resmi koymuştun:26:hani böyle çiçekli falandı:26:ben o resmi kaydetmemişim..
sende duruyomu cicim..belki onu yaptırırım tabi becerebilirlerse..
daha çağlanın kıyafeti bile yokne giyecek bu çocuk ya ya ben ne giyecem
offf moralim bozulduson ana bırakırsam işte böyle olur
Tamam cnm hemen bakiyorum ve sana donucem oki doki...mesaj anlasildi tamam
ceren okuldan geldi elinde çiçek ve kartondan yapılmış bir defterüstünde fotografı
anneler günü hediyesi verdi bana çok sevindimiyiki doğurmuşum yavrumu..
ama sonra çok moralim bozuldu..kartonu açtım öğretmenleri soru sormuş çocuklarda cevaplamış..
cerenin cevapları şöyle,
annenin adı ne: babyceren..
annenin meslegi:hanım:)
annenin sevdigi yemekler:fasulye,makarna
annen kaç yaşında)
annene ne hediye almak isterdin:kolye,küpe
annen sinirlimidir:hayır sinirli degildir..sinirlenince döver
neye canımın sıkıldıgını anlamışsınızdırdedim ceren ben seni dövüyomuyum..''annee ben ögretmenime az döver dedim,o beni duymadı'' dedi..sonra geldi sarıldı özür dilerim annecim dedi
sorun defterde bunun yazması degil,sorun cerenin böyle düşünmesievet bazen çok sinirliyken koluna veya bacagına vuruyorum..
yani tutupta çocugu dayak manyagı yapmıyorum ki..ceren çok mızmızdır herşeye aglar..o aglayınca benimde sigortalar atıyo,1 tane ya koluna yada bacagına vurdugum oluyo ama o kadar fazlası yok..her defasında pişman oluyorum ama sonra bi daha yapıyorum
çocugun psikolojinimi bozdum acaba..:44:
Arkadaslar ablam bugun doktora gitti bebişimiz 2.300gr olmus ama suyu azalmış ve sancısı var renkli dopplerdede 10gün geriymiş ve alınması gerekiyormuş baska hastaneye yolladılar yogun bakımı yok diye sonra gitti baska hastaneye yatışını yaptılar serum taktılar ve yarında kontrolleri yapılacak belki bebişimiz dogabilir yarın cok heyecanlıyım bide duygusalımmm
Arkadaslar ablam bugun doktora gitti bebişimiz 2.300gr olmus ama suyu azalmış ve sancısı var renkli dopplerdede 10gün geriymiş ve alınması gerekiyormuş baska hastaneye yolladılar yogun bakımı yok diye sonra gitti baska hastaneye yatışını yaptılar serum taktılar ve yarında kontrolleri yapılacak belki bebişimiz dogabilir yarın cok heyecanlıyım bide duygusalımmm
Eki Görüntüle 708416
BabyCeren cim, sekerim buda bizim Elifin pastasi..Elif kim diye sormayin hani benim oglandan bir ay buyuk fistik gormustunuz yaa..tanirsiniz :))
Kızlar doğum dünümüzü kutladığınız için kızım ve ben size cok teşekür ediyoruz. inşallah yarın akşam kutmayayı yapıcaz. ama hediyeler simdiden gelmeye başladı. babamızdan sallanan at dememizden bisiklet bir takım elbise. amcadan gr.altın babaanneden bilezik büyük dededen küçük altın simdilik bunlar bakalım daha neler gelecek.
bu arada tunahana dua ettiğiniz içinde cok sağolun simdi daha iyi. hastaneye gittiği akşam kalbi durdu soluk borusu tıkandı ve hemşirelerin hiç biri görmedi bunu eşim hastaneyi yıktı da öyle ilgilendiler. cocuk ölüyodu ve ne doktor ne hemşire kimse ilgilenmedi. cok sinir oldum. simdi normal odada durumu iyi ama cok skür haftayada cıkartırlar inşallah hastaneden yavrumu.
geçen yengeme gittigimde halam ve babaannem de ordaydı ve ben çağlayı emzirdim,bana dediler ki
''aa dahamı emziriyosun yeter kes artık''dedim daha küçük yazık degilmi,hem sütümde var günah kesemem..
yok yetermiş 1 yaşından sonra kahve niyetine içiyomuş gece hiç yatmazmış heryerde istermiş mişte mişşş
cereni 15 ay emzirdim yine onların baskıları yüzünden kestim..cerende çok kiloluydu dedim kesiyim hadi..
diyorum çağlayıda 15-16. ayına kadar emziriyim sonra sütten kesiyim yetmezmi:26:gece çok uyanıyo..
ve artık dayanamıyorum..sürekli agzı memede olacak ben uyuyamıyorum..boynum tutuluyo..
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünmüyorum..hem sütten kesince o da deliksiz uyuyacak bunu biliyorum..
bana kızanlar olabilir ama ben böyle düşünüyorum..4 ay sonra sütten kesecem..
Eki Görüntüle 708434
buda cerenin 1 yaş pastasıydı..şeker hamuru kullanılmadı,kremayla yapıldı..şimdiki şeker hamurlu
pastalar daha güzel görünüyoama tadi nasıl bilemiycem..bunun tadi süperdi
Cnm sut senin, memede senin millet ne karisiyorki..maydonoz mu bunlar tobe tobe..
Bence yureginin sesine kulak ver, yani bu konuda en iyi karari yine sen verebilirsin..hicc kulak asma kimseye..cocugun icin eniyisi herzaman anne bilir ..tamam
babycerenim bence üzülme aslında yapmasan daha iyi ama bu cerenin psikolojisini bozacak birşey değil öyle olsaydı ben ve kardeşim kesin psikopat olmuştuk ve evet itiraf ediyorum ece suratıma yemek püskürttüğünde dayanamayıp eline vuruyorum sonra beraber ağlıyoruzhayallerimde bunu asla yapmıcam diye plan yapmıştım ama gerçekte olmuyor malesef.
kızlar bugün doğumgünümüzün olacağı yere gideyim bi bakayım dedim(en son 2 sene önce gitmiştim) adı 19 mayıs cafeydi:)) bakınıyorum bakınıyorum cafeninin ismi yok hatta ona benzeyen camlı mekan yok dedim sorayım şuraya meğersem el değiştirmiş yenilenmiş:)) değişik bir yerle karşılaştım anlayacağınız ama yinede işimizi görür moral bozukluğu yapmadım. bende ptesi başlıcam hazırlıklara ya hiçbirşey yapmadım bugüne kadar inşallah yetiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?