Babyceren hanım, maşallah topiğin muhtarı gibisiniz. bu aralar deneylerim çok azizim, o yüzden giremiyorum. bir de okumam gereken çok makale vs var filan filan filan
veeee.... ben de bugün patlıcan yaptıııımkalp kalbe karşıdır dostum
sabah Orhan Cemal'i babasıyla anneannesine gönderir göndermez, kıymalı patlıcan yemeği yaptım. evden çıkana kadar kısık ateşte pişirdim. o arada kahvaltı yaptım, ortalığı topladım, evi silip süpürdüm, duş aldım, gazete okudum ve lab.a geldim. böyle...
Dün aile arasında küçük bir doğum günü yapacaktık. Hem aşıya götürürüm hem de kutlama için hazırlanırız diye izin almıştım. Neye niyet neye kısmet, sevdiğimiz bi aile dostumuz öteki dünyaya göç etti. Annemler cenazeye katıldı bende çocuklarla kaldım. .
Hafta sonuna erteledik. cumartesi kuzenimin düğünü var ya kendi aramızda kutlarız ya da çok kalabalık bi parti olur
Benim tam doğum gününde götürdüm aşıya, beni neden uyarmadılar bu kadar önemliyse ???
kızlar çekmece dolap, köşeler için vs güvenlik ürünü kullanıyo musunuz. kullanıyosanız marka vs önerisi alabilir miyim? ve tabii ki memnun musunuz, işe yarıyor mu?
bu köşe koruyucular hiç de güvenli gelmedi bana nedense :44:
kızlar çekmece dolap, köşeler için vs güvenlik ürünü kullanıyo musunuz. kullanıyosanız marka vs önerisi alabilir miyim? ve tabii ki memnun musunuz, işe yarıyor mu?
kızlar enesin 1yas seysini degiştirmek istiyorum bana güzel bir site adresi verirmisiniz :44:
Neysini değiştiricen canım anlamadım ben
evet canım kullanıyorum..eline bir ip al saglam olsun:)sonra git dolap kapaklarını bagla:)markası faketmez..milyoncularda var:)
işe yarıyor bebek açamıyor ama bende açamıyorum zor oluyo:)
tam can evimden vurduno köşe koruyucaları canla başla hevesle almıştım ideadan
almaz olaydım
köşede dursa koruyacak belki ama durmuyo celaut
arkalarında s.çtırık çiftaraflı bantla hemen kalkıyo
kalkarkende benim çok kıymetli beyaz lake mobilyalarımın köşesini götürdü
kızım köşelerde onları görünce zaten çekmeye çalışıyo bide
hepsi çekmecede şuan Miradan kendilerini koruyorlar
Aklıma azraecenin eşinin sehpa koruma güvenlik önlemi geldi
görmüş müydünüz resmini eklemişti
güvenlik ürünü hiç kullanmadım Şekersizyeşilçay hanım :44:
köşe koruyucu da aklıma hiç gelmedi :44:
bizim evde zaten eşya çok çok az olduğu için köşe koruyucu vs ihtiyaç duymadım.
çekmece vs'yi birkaç kere karıştırdıktan sonra bırakıyorlar
kitaplıkların alt raflarına pek kullanmadıklarımı dizdim ki, yırtarsa sorun olmasın. yırtmamayı da öğrendi aslında
sadece prizler için önlem almayı düşünüyorum. böyle...
:) o da güzelmiş
işte ben de aynı şeyleri düşündüm... ama zaten ikeanın sitesinde köşe koruyucular çıkarıldığında iz bırakabilir diye uyarı yazısını yazmışlar şekerim :) bakmadın mı hiç :) koçtaş vs de satılanlar iz bırakmıyomus ama bana onlar cok sacma geldi yani sanki çocuğu köşeden korumaktan ziyade mobilyanın köşesini çocuktan korumaya yönelikmiş gibi
ben çekmece kilidi ve priz koruyucu alcam sanırım. köşe koruyucudan vaz geçtim... benim eşyalarım hep köşeli olduğu için rahat rahat oynamasına fırsat veremiyorum çocuuuumun... sehpaları öbür odaya mı atsam ki... evet sanırım yeni bi düzenleme yapmak şart oldu
Baktım canım test bile ettim öne 1 tane yapıştırıp sonradan iz yaptı hain yapışkan
Priz koruyucu da aldım yalnız o da şöyle işe yaramadı,,
bizim prizlere uymadıiçine girip dönmesi gerekiyo aletin ama dönmüyo
zaten evdeki prizlerimin çoğunun arkasına bişey dayadık.
yalnız bir arkadaşım bu ürünleri e bebekten almış ve çok memnun olduğunu söyledi bana,
bende kızdım neden daha önce söylemedin diye
Sadece kapı koruyucular çok işime yaradı diyebilirim.
Neysini değiştiricen canım anlamadım ben
çağla çok zor uyumaya başladı..yatagın içinde güreş yapıyoruz
eskiden 10 dakikada uyuyan çocuk artık nerdeyse 1 saati buluyotabi benimde
sinirler oynuyoşimdi yine uyandı gittim yatırdım
bide gece beşikte ayaga kalkıyo yanıma gelmek istiyodalınca beşige koyuyorum
geri kalkıyo ayaga illa yanıma gelecek
4 kişi bi yatakta yatıyozyatak çöktü
,amma dertliymişim:))
melegim nerdesinmutlu uyudunmu ilkim özledim seni tatlıcadı senide özleedim
kujum uzun alıntıların burnumda tütüyoannezeynep nerelerdesin turuncu o pastadan yemeyi çok
isterdimcihihiro yaş olmuş 33.5 şekersiz pöfff talay muccksss edaack selam canım
nagiş word nasılofff offff:)
nasıl ama kabak elime yakışmış dimi:)
bide siz bu ellerde salatalık tutuşumu görseniz hayran kalırsınızelime her sebze meyve çok yakışır
meyve demişken dün çağla ya karışık meyve püresi hazırladım..çok sevdi..
elma,şeftali,kayısı,çilek ve çikita muz:)püre yaptım bayıldı
burda dikkat edilmesi gereken nokta ''muz'',illa çikita olacak:)yoksa olmaz..
birde püf nokta daha veriyim..çocuga bu meyveli püreyi yedirirken şu şarkıyı söylerseniz daha güzel yiyo,
''şurup gibiyim şurup,turp gibiyim turp turp,çikita muzzzz çika muzzzz''
Of diyorum. Bugün kuzumdan ilk anneler gunu hediyemi aldım. Feci duyguluyum.
Eki Görüntüle 707206
Fotograftaki bebek kuzenimin oğlu. Ama tabi krestekiler ne bilsin. Face fotolarının içinden bunu secmişler. Olsun sonra degiştiririm kuzumla olan bi foto koyarım alta :)
Sevgili anneciğim
İşte sana evin her köşesinde mobilyalarda duvarlarda her gün temizlemekten bıktığın parmak izlerim.
Gün geçtikçe büyüyorum ve bıraktığım izler de azalıyor. Bunun için sana küçük sevmli gülücüklerimi hediye ediyorum.
Anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum yazıyor.
İyi ki anne olmuşum. Hiç bi duyguya değişmem
Bebişinin ilk yaşını kutlarım canım:118:
İnşallah haftasonu partiniz çok güzel geçer,,nice mutlu yıllara
bu arada başınız sağolsun.
meleğim:inşallah yeni evinde her daim huzur ve mutlulukla oturursun canım
beykoz: unelere geçmiş olsun,,ılık suyla masaj yap yada yaptır beybişöyle şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?