2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar işi sabah sabah mı yaptın
Iyıkı ust komşum falan diilsin...
Oyyy bı ben ev kadını olamadım hala ya becerıksızmıyım neyım

kızlar çekmece dolap, köşeler için vs güvenlik ürünü kullanıyo musunuz. kullanıyosanız marka vs önerisi alabilir miyim? ve tabii ki memnun musunuz, işe yarıyor mu?
bu köşe koruyucular hiç de güvenli gelmedi bana nedense :44:

Bebişinin ilk yaşını kutlarım canım:118:
İnşallah haftasonu partiniz çok güzel geçer,,nice mutlu yıllara
bu arada başınız sağolsun.

meleğim
:inşallah yeni evinde her daim huzur ve mutlulukla oturursun canım
beykoz: unelere geçmiş olsun,,ılık suyla masaj yap yada yaptır beybişöyle şöyle

evet canım kullanıyorum..eline bir ip al saglam olsun:)sonra git dolap kapaklarını bagla:)markası faketmez..milyoncularda var:)
işe yarıyor bebek açamıyor ama bende açamıyorum zor oluyo:)

tam can evimden vurduno köşe koruyucaları canla başla hevesle almıştım ideadan
almaz olaydım
köşede dursa koruyacak belki ama durmuyo celaut
arkalarında s.çtırık çiftaraflı bantla hemen kalkıyo
kalkarkende benim çok kıymetli beyaz lake mobilyalarımın köşesini götürdü
kızım köşelerde onları görünce zaten çekmeye çalışıyo bide
hepsi çekmecede şuan Miradan kendilerini koruyorlar

güvenlik ürünü hiç kullanmadım Şekersizyeşilçay hanım :44:

köşe koruyucu da aklıma hiç gelmedi :44:

bizim evde zaten eşya çok çok az olduğu için köşe koruyucu vs ihtiyaç duymadım.
çekmece vs'yi birkaç kere karıştırdıktan sonra bırakıyorlar
kitaplıkların alt raflarına pek kullanmadıklarımı dizdim ki, yırtarsa sorun olmasın. yırtmamayı da öğrendi aslında
sadece prizler için önlem almayı düşünüyorum. böyle...

zamanında sabiha paktunanın kitabını cerene almıştım..nette reklamını görmüştüm bedava diye hemen aldım
gel zaman git zaman bunlar numaramı ögrenmişya zırt pırt beni aramaya başladılarher ay ararlar pek samimi olduk
bana egitim seti satmaya çalışıyolarneyse bugün yine aradılar dedim yok almayacamcerene zaten okul için egitim seti aldık
hemde 150 liraya..dedim var almıycam..o zaman ingilizce egitim seti alın dedi..hımm anlat bakım o da ney dedim
anlattı kafama yattı ee iyi alım dedim..kart bilgilerini istedi yok olmaz telefondan vermem dedim:)internet edresinizden alırım ben dedim..
efendim bana özel indirim yapmış,netten alırsam 300 liraymış ama kendinden alırsam 150 liraymışbla bala bla
kafam şiştieşimi aradım izin vermedi..sonra tekrar bayan beni aradı..dedim eşim kabul etmiyo..hala konuşuyo şöylede böylede
yarım saat çene çaldı..en son eşimin nosunu istedi onu ikna edecekmişverdim noyu..
2 dakka sonra eşim beni arıyo
''almadım'' dedi..nasıl bu kadar kısa kestin dedimn..
''degerli vaktimi size harcayamam işim var''demiş
kadında bozulmuş kapatmış
bilsem en baştan eşimin numarasını verirdim:))kafamı şişirdi..
bende sizin kafanızı şişirdim:))yararlı bi paylaşım oldu dimi

evet canım kullanıyorum..eline bir ip al saglam olsun:)sonra git dolap kapaklarını bagla:)markası faketmez..milyoncularda var:)
işe yarıyor bebek açamıyor ama bende açamıyorum zor oluyo:)

:) o da güzelmiş

işte ben de aynı şeyleri düşündüm... ama zaten ikeanın sitesinde köşe koruyucular çıkarıldığında iz bırakabilir diye uyarı yazısını yazmışlar şekerim :) bakmadın mı hiç :) koçtaş vs de satılanlar iz bırakmıyomus ama bana onlar cok sacma geldi yani sanki çocuğu köşeden korumaktan ziyade mobilyanın köşesini çocuktan korumaya yönelikmiş gibi

Aklıma azraecenin eşinin sehpa koruma güvenlik önlemi geldi
görmüş müydünüz resmini eklemişti

ay evet soruyu sorarken benim de gözümün önüne gelmişti foto :) ben de benimkine döliyim yapsın bişeyler :)
edit: döliyim değil tabi: söyliiimmm :)

ben çekmece kilidi ve priz koruyucu alcam sanırım. köşe koruyucudan vaz geçtim... benim eşyalarım hep köşeli olduğu için rahat rahat oynamasına fırsat veremiyorum çocuuuumun... sehpaları öbür odaya mı atsam ki... evet sanırım yeni bi düzenleme yapmak şart oldu

Son düzenleme:

Baktım canım test bile ettim öne 1 tane yapıştırıp sonradan iz yaptı hain yapışkan
Priz koruyucu da aldım yalnız o da şöyle işe yaramadı,,
bizim prizlere uymadı içine girip dönmesi gerekiyo aletin ama dönmüyo
zaten evdeki prizlerimin çoğunun arkasına bişey dayadık.
yalnız bir arkadaşım bu ürünleri e bebekten almış ve çok memnun olduğunu söyledi bana,
bende kızdım neden daha önce söylemedin diye
Sadece kapı koruyucular çok işime yaradı diyebilirim.

Son düzenleme:

:) evet e bebekte de var. koctastakilerle aynı marka. bi bakiim belki haftasonu hallederim..

haftasonu dedim de: of kızlar bu haftasonu tum temizliği vs işlerimiz halletmem lazım cunku 19 mayısta kuzumun doğumgunu partisi varrrrrrrrrr... 15 mayısta (yani tam gününde) de kreşte kutlama yapmayı düşünüyoruz. (yani yapıcaz %99) :) kreş pastasını kendim yapıcam -çocukların yiyebileceği malzemelerle- inşallah. diğerini yaptırmaya karar verdim sonunda... neyse işte böyle... yarın akşam da misafirim var. ve cok yorgunum uykusuzum. inşallah altından kalkabilirim benim için dua edin ve bana şans dileyin

Of diyorum. Bugün kuzumdan ilk anneler gunu hediyemi aldım. Feci duyguluyum.

Fotograftaki bebek kuzenimin oğlu. Ama tabi krestekiler ne bilsin. Face fotolarının içinden bunu secmişler. Olsun sonra degiştiririm kuzumla olan bi foto koyarım alta :)

Sevgili anneciğim
İşte sana evin her köşesinde mobilyalarda duvarlarda her gün temizlemekten bıktığın parmak izlerim.
Gün geçtikçe büyüyorum ve bıraktığım izler de azalıyor. Bunun için sana küçük sevmli gülücüklerimi hediye ediyorum.
Anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum yazıyor.
İyi ki anne olmuşum. Hiç bi duyguya değişmem

Son düzenleme:
Merhaba canişkolarım sizi çok özledim ben hayatımın en yoğun haftasını yaşıyorum. Dün yaklaşık 30 öğrt arkadaş bebek görmeye geldi. Canım çıktı valla şu doğum günü de bi geçin uzun bi süre misafir istemiyom. bugün ve yarın da sabahtan akşama kadar seminerim var cumartesi de sınavda görevliyim poffffffff
TARIK BUĞRA VE ASYA doğum günleriniz kutlu olsun tatlı kuzucuklar çok öpüyorum sizi
MUTLUCUM mira hastalanmış çok geçmiş olsun ateşinin geçmesine sevindim sen de en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
AZRAECE çok geçmiş olsun tatlım.
PAMPİS dualarım yeğeninle canım Allah onu sevdiklerine bağışlasın.

Ben de seni çok özledim tatlım öpüyorum seni

Bende bende :)) cikita muz muz cikita muz muz :))
Afiyet bal olsun kuzuma, yarasin ins..annesinin guzel ellerinden cikarda Cagla hic begenmezmi..ask olsun yer tabii..
Sarkiniza bayildim ama en guzel yeri cikata muz muz kismi bilirsin soyleyen sarkici benim favorim adamim olurda :))

Anneler gunun kutlu ve hediyende hayirli olsun cnm, cok ama cok begendim..dusunen cok iyi dusunmus..bende en az senin kadar duygulandim..Anne olmak gercekten harika, yavrularimiz hele bir baska harika dimi

Ins cnm sagol guzel dileklerin icin umarim bir aksilik cikmaz huzur icinde yasariz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…