2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol tatlim, kolayliklar diliyorum sanada gece nobetinde tamam..
Ben begen yapamiyorum bu gece sorry tamam
Ben yarin tasiyorum sabahin korunde tamam.
Yeni evcigimin anahtar teslimi bugun oldu..tamam
Bir kac gun olamuyacam sahalarda tamam.
Merak etmeyin ins..belki Tr den sizlere hello derim tamam...
Opuldunuz
BabyCeren gecmis olsun sekerim ovuyum gecsin tatlim..Bengam vrsa iyi gelir sur istersen yada Yaki vur...ozellikle rus yapimi veya cin yapimi yakilar iyi yakiyor :))

Cok guzel birhaber, rabbim tamamini erdirsin ins cnm...daha nice deniyenlerin basina ins..

Bugunde ne hos bir gun bebek haberleri ile senlendi buralar..Cnm bebegin hayirli olsun, allah anali babali buyumesini nasip etsin ins..

geçmişe daha sonra kaldığım yerden devam edicem:)meleğim doğum günü resmi ekledin mi merak ediyorummmm

Cnm yok eklemedim daha resimleri toparladigimda ins..

Kaan cnm benim, teyzosun seninde dogum gununu kutluyor ve seni cook opuyorum yakisikli delikanli..

Cenere ve Mybabylove ...Canlarim yavrularinizin dogum gunlerini kutlarim, nice guzel yillara ins..

Kizlar bundan sonra belli bir sure aranizda olamiyabilir bu yuzden simdiden gelecek olan mayis bebeklerimizin dogum gunlerini simdiden kutlarim..butun sut kokulu yavrulara hayirli omurler dile

Arkadaşlar ,dünkü yoğunluğumdan ötürü bir türlü gelemedim.akşam misafirim de vardı,o yüzden bebişleriizin doğuşlarını kutlayamadım bir türlü...
Canlarım,iyi ki dünyaya geldiniz,iyi ki bizimlesiniz.varlıklarınızla bizlerin hayatına yeni bir can katan minik kalpler,nice sağlıklı ve mutlu yıllara..

yaşasıııınben de çoook sevindim,her şey gönlünce oluyor ne güzel
hoşgeldin canım,senin adına çook sevindim.hayırlı bir evlat olur inşallah,allah sağlığını mutluluğunu eksik etmesin.

sen içinden geçeni yap tatlım.

ah ah ne güzel pilav yapmıştımo gün aklıma geldikçe kalkar pilav yaparım ne zaman pialv yapsam o günü hatırlarım ah ah tavşanım benım ne çektim ben senle

2010 doğum hikayelerine baktım öle bi ah ah siyahlale bacımın kaynanasından bir kez daha nefret ettim

ALLAH bu gu günleride gösterdi daha dün gibi yaw zır zır lıyo ( burya yazmıştım hep ağlıo diye biriniz geçmiş gün hatırlamıyom öle bie yorum yapmıştıki '''' benımkide ağlıo napım diye hiç unutmadım o gün anladım bu bebelerin hepsi ÇATLAK )tavşanım emziramiyodum tutamıyodum ağlıyodum ay altını bile değiştiremiyodum o bez bağlamak bir işkenceydi allahım şimdi hoppp 1dk ahllediyom

arada uyurken bakarım bunu benmı doğurdum diye tavşanıma HER ŞEYE RAĞMEN ANNE OLMAK GÜSELL

ALLAH TÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN( işlaa banada tekrar yapmayı

işin kısacası iyiki ALLAH ( adına kurban olduğum) nasip etmişte doğurmuşum herşeye değiyo bi bakışı gülüşü bir kaka yapışı

GÜNAYDİNLAR İYİ TATİLLER CAN YOLDAŞLARIM

not: geçmişi okuyamadım ama bunun acısını fena çıkaracamTÜM MAYIS BEBELERİ İYİKİ DOĞMUŞ ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN HEPİÇİNE gelen giden oluyo hasta ziyaratine onla uğraşıyoz annemle

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese...

Biangel_kujum ; canım tavşanının doğum günü kutlu olsunn.
Hayırlı evlat olsun inşaallah.
Nice yıllara..

oğlunuz kızınıza benziyor mu? daha doğrusu, kızınız oğlana benziyor muydu?
benim oğlumu herkes kız sanıyor ve "demekki arkadan kız gelecek" diyorlar. bu tarz şeylere inanmam ama meraktan soruyorum :26:

Oğlum ve kızımınkardeş olduğuna inanmak çok güç hiç alakaları yok. Kızım benim minyatürüm gibi, oğlum da babasının. Arkadaşlarım arasında alay konusudur,formülünü bile isteyenler var :)

doğum günümüzü kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkürler biraz buruk bi doğum günü oldu babamız yoktu ama olsun çok şükür bir yaşını gördük ben bir yaşında oğluma sihirli bi degnek değerek tüm huylarının değişeceğini sanıyordum aslında değişti doğmadan emzikler almıştım oğluma bebedor chiicco ama hiç birini almadı kauçuklarıda denedik almadı enson wee nin 3 tllik yuvarlık uçlu emziğini almıştı dün damaklı emzik geçti elime kullanmadıklarımdan veeeeeeeeee dünden beri onu emiyor neden bilmiyorum

şimdi bazıları bana kızar neden ısrarla emzik verdin diye memeyi asla bırakmadığı için ya seyyar bi meme bulakcaktım yada emzik fıtık etti beni ozamanlar ondan sebep zorladıkk ha bi işe yaradımı hayır aglayacaksa emzik vız gelir tırıs gider bizim oğlana...

bu arada chirrromu sormuştu ismini ismi ümit oğlumun ümidim hayata he ümitle baksın ...............

selam kuzucuklarımın güzel annleri
doğum günü geçen bütün yavrularıma güzel ömürler diliyorum rabbimden
biraz geçmişe göz attım
azraececim senin mutluluğun bizimde mutluluğumuz oldu inş ablan hayırlısıyla kucağına alır yavrusunu benim teyzeminde olmuyordu
20 yıl sonra 40 yaşında doğurdu kızını geçen yıl..eşinin yanınızda olacak olmasıda süper

şekerizyeşilçay canımm ne güzel bir anneler günü hediyesi bu,nasıl bir duygu bu

beykoz ablan inş bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşsun,enes yürümeye başladığı için kilo tutmaz artık,sonuçta yiyor diyorsun önemli olan bu sağlıklı olsunda kuzu,bu arada sütün varsa ver bence ben olsam emzirirdim sütüm olduğu müddetçe

anneZeynep hoşgeldin bacım inan hepimizin gözü seni arıyordu topicte hatta pınardacım sormuştu seni
ömerimede maşallah ne çok şey öğrenmiş kuzum tatil planlarınızda çok güzelmiş canım

BabyCeren rüyamda gördüm seni,biz antakyaya geliyormuşuz size,ama o kadar güzel karşılıyorsunuz ki çağlam cerenim onlarıda görüyorum rüyamda,Aras Eymeni Çağla'nın kucağına oturtyoruz oğlum kızının yanında minnacık kalıyor
bu arada benze emzirmeye devam et,tabii en iyisini sen bilirsin yinede

bugün ne mübarek bir gün 3 ayların başlangıcı,ben niyetliyim Allahım kabul ederse
bol bol dua edicem hepinize inşallah..
hepinizi öpüyorum

selam kızlar ıyı haftasonları herkese

hatay da patlama olmuş babyceren sizi merak ettim
ve çok üzüldüm Allah cezalarını belalarını versin yapanların

Hatayda patlama olmuş hangı semttesınız bılmıom ama umarım yakın değilsinizdir merak ettım ıyımısınız ailen ıyı mı?

canlarım bugun acilen kızımız dünyaya geldi ablamın tüm gece durmayan sancılarından dolayı hemen alalım demişler biz girmiş ameliyata hemen sonrasında yetiştik göremedik üzüldüm bebişimizide dogdu ama biz göremedik küveze aldılar 2.380gr 44cm dogdu ADA NAZ ımız sadece eniştem gördü resimlerini getirdi sapsarı cok güzel bir bebiş bahtıda güzel olur inş gün vermediler ablam sütünü sagıp yollıycak arada görecek cok zor ayrı kalmak yavrunu görememek inş cabucak atlatıcaz ablam iyi cok sükür sıkıntıları var tabi erkenden 2.ye hamile kaldıgından dikişleri zorlanmıs oyuzdende sıkıntı yasadı nese atlattık ama bebegimiz gelene kadar içimiz rahat degil solunum problemi var ablam 2kere igne olmustu rabbim onları korusun inş atlatıcaklar hepinize cok tesekkür ederim desteginiz için dualarınızı esirgemeyin ADA NAZIMIZDAN oda mayıs bebişi oldu ve boga burcu enes gibi yükselenleri bile aynı aslan nasip işte buarada 35haftalık dogdu kuzumuz

selam kızlar ıyı haftasonları herkese

hatay da patlama olmuş babyceren sizi merak ettim
ve çok üzüldüm Allah cezalarını belalarını versin yapanların

Hatayda patlama olmuş hangı semttesınız bılmıom ama umarım yakın değilsinizdir merak ettım ıyımısınız ailen ıyı mı?

kızlar çok sagolun..ben hatay merkezde antakyadayım..patlama reyhanlı ilçesinde olmuş..bizde o saatlerde çarşıdaydık,orda duyduk..herkes bi panik oldu..çarşı anababa günü gibiydi..offf yaa içimiz yandı resmen..
Allah bu suriyelilerinde onları buraya sokanında cezasını versin..
50 ye yakın masum insan öldü,100 kişide yaralı..
arkadaşım patlamanın oldugu bölgede oturuyo Allah tan birşey olmamış apar topar antakya ya gelmişler..kız 8 aylık hamile nasıl korkmuş.
buna sebep olanların Allah belasını versin..ölenlerede Allahtan rahmet diliyorum..
akşam üstü millet sokaga döküldü yürüyüş yaptılar,protesto ettiler..sokaga çıkmaya korkar olduk

geçmiş olsun, gerçekten şu Suriyeliler tüm düzeninizi bozdu, tam bir şeyler bitti derken terör belası bırakmıyor ülkemizin yakasını

iyi ki doğmuş datlu davşanın

yarın anne olarak ilk anneler günüm geçen sene kuzumu bekliyorduk ne heyecanlı ne tatlı günlermiş, şimdi anne demeyi öğrenmiş ağzında 3 dişi olan bir küçük adamın annesiyim, biraz garip hissediyorum, tek bildiğim hayatımın tam ortasındaki oğlumu çok seviyorum, hepinizin anneler günü kutlu olsun, yavrularınızla mutlu olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…