tamam cicim
canım ben uyumaya gidiyorum..birazdan gece nöbetim başlarboynumda tutulmuş nasıl yatcam bilmiyom:)
sanada kolaylıklar diliyorum..sanırım pazar günü taşınıyosun..Allah yardımcın olsun..
mahirimi öpüyorumve tabi senide canım benim
kızlar çok ama çok mutluyum sevinçten uçuyorum size burada daha önce yazdığım çok sevdiğim arkadaşım hatta ablam HAMİLE:)) 39 yaşında erken menopoza girdiğinde nişanlanmıştı. evlendi 2 senedir çok uğraştı. istanbulda teksen çamlıbel adlı çok meşhur doktora gitti bir yumurta elde edip kaybettiler tam vazgeçmişti izmirde ısrael aruh adlı doktoru duyup söyledim adam çok ilgiliydi gerçekten çok ilaç aldı 10 gün önce bir yumurta oluştu bunu ablamdan alıp embriyo haline getirip ablama transfer ettiler. bugün sabahtan yanındaydım çok ümitsizdi çok ağladık dün doğumgünüydü keşke hediyem bu sonuç olsa dedi ve öğleden sonra kan tahlilinde çıktı gebeliği müjdeyi ben verdim ailesine dua edin sağ salim hayırlısıyla alsın kucağına. Rabbime çok dua etmiştik biz geri çevirmedi binlerce kere şükürler olsun isteyen herkese de nasip etsin.
üstüne üstlük eşime haber vereyim diye aradım demezmi geminin gireceği eğitime eşim yerine gelen tayinci kişiyi çağırmışlar eğitimi o alsın diye eşimide seni istemiyoruz git yeni yerine demezlermi:))) salı ayrılacak büyük olasılıkla marmarise gidecek ve ecenin doğumgününde yanımızda olacak inşallah cuma vakti Rabbim beni çok mutlu etti ay kızlar bugün bana bayrammmmmmmmmmmmmmm:)))
beni hatırlar mısınız bilmem ama bende sizler gibi mayıs annesi olacakken ne yazık ki kaybettim bebeğimi(
daha sonra sizlerin doğum yaptığı sıralarda buraya gelip dua istemiştim sizlerden rabbim sağlıklı bir yavru nasip etsin diye sizlerde o zaman çok destek olmuştunuz dualarınızı eksik etmemiştiniz ...
ve ben geçen sene mayıs ayında hamile kaldım şimdi kucağımda bebeğimle teşekkür ediyorum hepinize
geçmişe daha sonra kaldığım yerden devam edicem:)meleğim doğum günü resmi ekledin mi merak ediyorummmm
yaşasıııınkızlar çok ama çok mutluyum sevinçten uçuyorum size burada daha önce yazdığım çok sevdiğim arkadaşım hatta ablam hamile:)) 39 yaşında erken menopoza girdiğinde nişanlanmıştı. Evlendi 2 senedir çok uğraştı. Istanbulda teksen çamlıbel adlı çok meşhur doktora gitti bir yumurta elde edip kaybettiler tam vazgeçmişti izmirde ısrael aruh adlı doktoru duyup söyledim adam çok ilgiliydi gerçekten çok ilaç aldı 10 gün önce bir yumurta oluştu bunu ablamdan alıp embriyo haline getirip ablama transfer ettiler. Bugün sabahtan yanındaydım çok ümitsizdi çok ağladık dün doğumgünüydü keşke hediyem bu sonuç olsa dedi ve öğleden sonra kan tahlilinde çıktı gebeliği müjdeyi ben verdim ailesine dua edin sağ salim hayırlısıyla alsın kucağına. Rabbime çok dua etmiştik biz geri çevirmedi binlerce kere şükürler olsun isteyen herkese de nasip etsin.
üstüne üstlük eşime haber vereyim diye aradım demezmi geminin gireceği eğitime eşim yerine gelen tayinci kişiyi çağırmışlar eğitimi o alsın diye eşimide seni istemiyoruz git yeni yerine demezlermi:))) salı ayrılacak büyük olasılıkla marmarise gidecek ve ecenin doğumgününde yanımızda olacak inşallah cuma vakti rabbim beni çok mutlu etti ay kızlar bugün bana bayrammmmmmmmmmmmmmm:)))
hoşgeldin canım,senin adına çook sevindim.hayırlı bir evlat olur inşallah,allah sağlığını mutluluğunu eksik etmesin.beni hatırlar mısınız bilmem ama bende sizler gibi mayıs annesi olacakken ne yazık ki kaybettim bebeğimi(
daha sonra sizlerin doğum yaptığı sıralarda buraya gelip dua istemiştim sizlerden rabbim sağlıklı bir yavru nasip etsin diye sizlerde o zaman çok destek olmuştunuz dualarınızı eksik etmemiştiniz ...
Ve ben geçen sene mayıs ayında hamile kaldım şimdi kucağımda bebeğimle teşekkür ediyorum hepinize
geçen yengeme gittigimde halam ve babaannem de ordaydı ve ben çağlayı emzirdim,bana dediler ki
''aa dahamı emziriyosun yeter kes artık''dedim daha küçük yazık degilmi,hem sütümde var günah kesemem..
Yok yetermiş 1 yaşından sonra kahve niyetine içiyomuş gece hiç yatmazmış heryerde istermiş mişte mişşş
Cereni 15 ay emzirdim yine onların baskıları yüzünden kestim..cerende çok kiloluydu dedim kesiyim hadi..
Diyorum çağlayıda 15-16. Ayına kadar emziriyim sonra sütten kesiyim yetmezmi:26:gece çok uyanıyo..
Ve artık dayanamıyorum..sürekli agzı memede olacak ben uyuyamıyorum..boynum tutuluyo..
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünmüyorum..hem sütten kesince o da deliksiz uyuyacak bunu biliyorum..
Bana kızanlar olabilir ama ben böyle düşünüyorum..4 ay sonra sütten kesecem..
2010 severek ve istiyerek aşk evliliği yaptım ilk başlarda çoçuk düşünmüyorduk korunmada korunmuyorduk allah ne zaman verirse midem bulanmaya başım dönmeye başladı aman takmadım bazen oluyordu böle şeyler yemektendirhavadandır derken o ay adet olmadım eşime olabilirmi dedim saolsun eczaneden test aldı geldi ama yapmadık biraz bekliyelim geçikmeler olabilir dedik beklemeye karar verdik testti attk dolaba ama tek arkadaşımla paylaştım oda kurtlu biraz dayanamadı başka bir test aldı geldi yalvardı yapap diye bende kıralamadım ama eniştene sölemek yok şartıyla testi yaptık az bekledik bişe yok ama yarım saat sonra çift çizgi oldu ay o an kalbim sıkıştı kıpkırmızı oldum sonra dayanamayıp eşime akşama test yapak dedim yaptık o da öğrendi ( o hala bilmiyo benım önceen bildiğimi )
öle böle derken 38 haftalardı herhal şimdi hatırlamıyorum eşim işden geldi banyo yapyodu bende yemek hazırladım tek pilav demleniyodu ocaktaydı gittim odama uzandım yatağıma hem tv izliodum karnımı seviyodum o anda ay birden sıcak bi su gelmesinmi ay hecanlandım ağzım yüreğime geldi anladımmı suyum geldi hememn eşime bağırdım yanıma gel geldi köpüklü bi halde git durulan dedim ben doğuruyom o banyoya koştu ben sakın bi şekilde giyindim pilavın altını söndürdümkomşuma tel ettim doğuramıyor dediğiniz ben doğuruyom eşin gelsin beni hastaneye götürün arabayla evdeyse teli kapatmadan kapım milletle doldu herkes hecanlı benden fazla eşimde giyindi geldi aldılar vazlizleri hurra hastaneye gitiik baya bi sancı çektim o sırada annemler geldi son dak kadar beklediler gereken açılma olmadı sezeryana alındım 3 saat felan sürmüş ben hatırlamıyorum doğal olarak ben odama geldimi felan hiç bişe hatırlamıyorum faso sayıklıyomuşum annen baba dua edin baba bırakmayın benı kızım nerde ve en hoşu pilav oldumu
öle kendime geldim herkez yanımdaydı ama kızımı ben göremedim ilk babası ve annemler görmüş 2 saat sonra bana getirdiler oy oy çok datlu bişeydi allah herkese nasip etsin mevlam yumuşaık pamuk gibi emzriremedim malum acemiyim saten sütümde gelmedi hastaneden çıkana karar sonra banyo felan yapınca evde anca geldi hayatımın en güzel günüydü işte böle artık evdeyiz kızımla beraber büyümeye çalışıyoruz bu uzun ve zorlu yolda allah güzel güler görmeyi nasip etsin TÜM ANNELERE ......
NOTilav ekşimişti ben hastaneden eve gelene kadar
Gozun aydin cnm, allah saglicakla kavustursun ins,..ayyy ne guzel teyze oluyon gizz...ne buyuk mutluluk...
melegim babycerencim cok cok saolun amin diyorum
melegimcim ablam arka arkaya fırtlattıgı için 2.kez teyze oluyorum cok güzl bişey gercekten
oğlunuz kızınıza benziyor mu? daha doğrusu, kızınız oğlana benziyor muydu?
benim oğlumu herkes kız sanıyor ve "demekki arkadan kız gelecek" diyorlar. bu tarz şeylere inanmam ama meraktan soruyorum :26:
selam kızlar ıyı haftasonları herkese
hatay da patlama olmuş babyceren sizi merak ettim
ve çok üzüldüm Allah cezalarını belalarını versin yapanların
Hatayda patlama olmuş hangı semttesınız bılmıom ama umarım yakın değilsinizdir merak ettım ıyımısınız ailen ıyı mı?
ah ah ne güzel pilav yapmıştımo gün aklıma geldikçe kalkar pilav yaparım ne zaman pialv yapsam o günü hatırlarım ah ah tavşanım benım ne çektim ben senle
2010 doğum hikayelerine baktım öle bi ah ah siyahlale bacımın kaynanasından bir kez daha nefret ettim
ALLAH bu gu günleride gösterdi daha dün gibi yaw zır zır lıyo ( burya yazmıştım hep ağlıo diye biriniz geçmiş gün hatırlamıyom öle bie yorum yapmıştıki '''' benımkide ağlıo napım diye hiç unutmadım o gün anladım bu bebelerin hepsi ÇATLAK)tavşanım emziramiyodum tutamıyodum ağlıyodum ay altını bile değiştiremiyodum o bez bağlamak bir işkenceydi allahım şimdi hoppp 1dk ahllediyom
arada uyurken bakarım bunu benmı doğurdum diye tavşanıma HER ŞEYE RAĞMEN ANNE OLMAK GÜSELL
ALLAH TÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN( işlaa banada tekrar yapmayı
işin kısacası iyiki ALLAH ( adına kurban olduğum) nasip etmişte doğurmuşum herşeye değiyo bi bakışı gülüşü bir kaka yapışı
GÜNAYDİNLAR İYİ TATİLLER CAN YOLDAŞLARIM
not: geçmişi okuyamadımama bunun acısını fena çıkaracam TÜM MAYIS BEBELERİ İYİKİ DOĞMUŞ ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN HEPİÇİNE gelen giden oluyo hasta ziyaratine onla uğraşıyoz annemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?