2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gözunuz aydın allah uzun omur sans versın ada naz a adı gıbı bahtıda guzel olsun.ablana da gecmış olsun.tez zamanda yavrusunu kucagında emzırır ıns.ılk bebekle nekadar dı kı araları dıkş zorlandı dedın?

Senden cvp gelcek dıe bekledım sukur sana ve yakınlarına daır guzel cvp geldı.tabı bu durum arkadasımız az da olsa tanışıklığımız oldugu ıcın rahatlattı ama sevındım dersem olmaz olenlere rahmet dıleyelım yakında oldugunuz ıçın de gecmış olsun allah korusun bıdaha olmasın ınş.
Bu arada cahıllımı farkettım antakya yı hatay ın dığer adı sanıyodum megerse ılçesıymiş he:26: ayyy çok utandım tükürüp ayıplıom suan kendımı

geçmiş olsun, gerçekten şu Suriyeliler tüm düzeninizi bozdu, tam bir şeyler bitti derken terör belası bırakmıyor ülkemizin yakasını

sagol canım..umarım herşey düzelir..tek istegimiz bu..burayıda karıştırmaya güçleri yetmez inşallah...
bu arada geçen sormuştun dogum günü mekanı için annezeynep bi yer tutmuştu park gibi bahçeli bir yer,istersen onunla kontak kur
sana yardımcı olabilir..
veee pazartesi sana doğru bir şey yola çıkıyoalınca haber verirsen sevinirim canım

şimdi annezeynep'e özel mesaj atıcam canım, geçen azraece de söylemişti yoğunluktan kontak kuramamıştım, pzt yola çıkacak şey için de şimdiden teşekkür ederim...

Beykozcum hayırlı yğurlu olsun.

Babyceren seni aradım ama cekmiyodu telefonun. İyi olmanıza sevindim. Lanet olsun ya. Gercekten içim yandı. Artık bu halk uyanmalı. Hala koyun gibi güdülmek hoşlarına mı gidiyo anlamış değilim. İlla kendi canlarından mı birileri gitmeli uyanmaları için

büyük tavşanın bitanesi küçük datlu tavşan ayşeeeee mutlu yıllarrrrr:119::119::119:
senide annenide hepiçinizi çokkk seviyoruz..
iyiki dogmuşsun iyiki annen seni doğurmuş..
hayat sana başarı mutluluk saglık versin işlaaaaaa:)
nice güzel yıllara tavşanım

canım avealı oldum ya ondan bazı yerlerde çekmiyo,aradıgın için teşekkür ederim..evet iyiyiz ama hiç mutlu degiliziçimiz yandı..
buna sebep olanların Allah belasını versin..

BEYKOZ tatlım bebişiniz doğmuş gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün canım. İnşallah Ada Naz'ımız da, ablan da kısa zamanda sağlık problemlerini atlatırlar. Mis kokulu yeğenini benim için kokla lütfen. Öpüyorum seni
BABYCEREN canım ben de haberi az önce öğrendim çok üzüldüm yaa. Kendi ülkemizde hiç sorun yokmuş gibi başka ülkenin sorunlarını çekiyoruz. Sebep olanların burnundan fitil fitil gelsin inşallah.
MYBABYLOVE, BİANGEL KUJUM,CENERA tatlı kuzucuklarınızın doğum günü kutlu olsun öpüyorum sizi Bugün doğan başka bebişler varsa hepsinin doğum gününü kutluyorum.
AZRAECE arkadaşın sağlıkla bebeğine kavuşur inşallah.
MELEĞİM nasılsın canım

araları tam 16 ay canım poyraz ocak 2012 ada naz mayıs 2013 dogumlu

Nur topu gibi olur inşallah...Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah. Seni ve ablanı tebrik ederim Beykozcuğum.

Tatlım ben de Suriyelileri sevmem, fakat bence birileri aramızı kızıştırıp savaşmamızı istiyor. Bence olayın altında başka güçler var. Yazık ama insanlara, Allah sabır versin.

Tatlım ,bebişinin bugün doğum günü olduğunu Turuncu ajanstan öğrendim. Nice nice mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum kuzuya. Allah yüzünü hep güldürsün .Sadece sevincinden ağlatsın.Amiiin.

bugünün ilk günaydını benden olsun arkadaşlarım
ilk önce anneler günümüz kutlu olsun,Allahım bize ve sevdiklerimize sağlık sıhha versin inşallah
Aras Eymen'de teyzelerinin anneler gününü kutluyormuş

babyceren haberlerde gördüm çok üzüldüm ölen insanlara yazık
bunu yapanlar sebep olanlar Allahından bulsunlar

beykoz ablanın ve senin gözünaydın umarım çabucak toparlanırlar her ikiside

hepinize günaydın tüm annelerin anneler gününü kutluyorummm
bizde hazırlandık anneme gidicez çıkmadan sizlerinkinide kutlamak istedim
ben eşimden anneler günü hediyesi olarak tarık buğraya baston puset istedim
belimin rahatlığı için şarttı..dün aldık ohhh be dedim diğer arabamız ağırdı
massimo ricco aldık beğendim..

beykozcum bebeğiniz dünyaya gelmiş Allah bağışlasın..sağlıklı,uzun ve güzel ömrü olsun inş miss gibi kokuyodur çok güzel yaa
inş en kısa zamanda çıkar annesinin kucağına kavuşur minik kuş

kızlar annem rahatsız şeker hastası..şeker gözlerine vurmuştu şimdi böbreklerine vurmuş
moralim çok kötü..pzt günü çıkan tahlil sonuçlarına göre diyalize bağlanma olasılığı var
lütfen dua edin ilaçlarla tedavi edilecek düzeyde olsun rahatsızlığı
ağlamaktan gözlerim şişti..bu gün hepimiz orda toplanıcaz inş yanında güçlü olmayı başarabiliriz..
bi kaç gün orda kalıcam..sonrasında bize dönüp bi kaç gün doğayla baş başa kalıcağımız bi yere gidicekmişiz ama neresi bilmiyorum eşim söylemiyo:)
inş tarık buğra rahat eder..annemde yanımızda olucak tarık buğranın keyfi yerinde olur ama yinede içim rahat değil
yemek ve uyku düzeni nasıl olucak bilmiyorum..kendi yatağında ve bizim yatağımızda uyuyo sadece

veee tüm doğum günü bebişlerimizn doğum gününü kutluyorumm

bizim evimiz hala balonlarla dolu çok güzel renk renk az önce saydık 70 tane balon var tavandan sallanan:)
evlerini süslüycek olan annişler bi gün öncedende balonlarla süsleyebilirsiniz..ben balonların havası iner diye aynı gün süsledim ama inmiyomuş

szileri ve kuzuları çok öpüyorum 10 gün sonra görüşmek üzeree
hoşçakalınn

ufak birkaç işimi yapmak için lab.dayım...
hepimizin anneler günü kutlu olsun...
Hatay'daki patlamada hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin...
"Suriyeliler" dediğimiz kişiler, ülkelerinde katliamdan kaçan insanlar... bunların çoğu kadın ve çocuk... kadınların çoğu dul, çocukların çoğu yetim yada öksüz...

sabah annemlerde, bir haber gördüm:

kucaklarında minnacık çocuklarla Asi nehrini boğulma pahasına geçmeye çalışan kadınlar vardı...

kendimi o kadınların yerine koydum... ülkemde etnik katliamdan kaçıyorum... eşim direnişçilerle beraber geride kalıyor... O'nu bir daha görebilir miyim bilmiyorum... kucağımda Orhan Cemal... aç-susuz kilometrelerce yol yürümüşüz... meyve saati-uyku düzeni-ilkadım ayakkabısı markası derdini çoktan geride bırakıp, "hayatta kalmak" için Asi nehrine gerilmiş ipe tutunup sulara dalıyorum...

ne olur, kendi hayatlarımıza ve misafirlerimize bir de bu gözle bakalım...

onlar "Suriyeliler" değil... "insan"... yerlerinde biz de olabilirdik...

bütün annelerin anneler günü kutlu olsun:124::124::124::124::124::124::124:
benim 4 yaşında kızım oldugu için ben bugüne alışıgım:))sizlerin ilk sayılırçok heycanlısınızdır:)))
ben dün kendi hediyelerimi kendim aldım..eşim ne alırsan al dedibende 2 çanta 2 elbise aldım:))

dostum keşke yazdıkların gerçek olsa ama degil..keşke sadece anne ve çocukjlar burda olsa o zaman bizde seve seve yardımcı olurduk onlara..
ama görmediginiz bilmediginiz o kadar şey var ki..mesela diyosun ya aç susuzlar yok öyle bir şey,hepsine devlet maaş baglamış..hepsinin elektirigi suyu bedava..
çoguna beyaz eşya verildi hemde sıfır..veee büyük çogunlugunun eşi yanında..her bir ailede 9 çocuk var..
hastanelerde öncelik onlara ait,ben gidiyorum saatlerce sıra bekliyorum ama bi suriyeli geliyo hop önüme geçiyo..
bunlar çadır kentte polismi öldürmedi,hastanede hemşireye tecavüzmü etmedi,yolda yürüyen bayanlara laf mı atmadı amannn boşver..
hiç birşey senin tvden gördügün gibi degil. hepsinin cebinde silahı var..biri bana laf atmıştı ee ben tutup bunu eşime söylesem eşim dellense gitse adamın arkasına
ne olur biliyomusun..antakya biraz açık bir şehir..herkes özgür gece 1 de bile büyük parkı insan kaynar,gece 12 ye kadar millet sokakta gezer,bayanlar eşsiz dişarı çıkabilir saat kaç olursa olsun..ama şimdi o rahatlıgımız yok..
iyi valla istersen bütün dünyadaki savaştan kaçanları alalım buraya biz bakalım ne güzel!burayıda savaşa sürüklediklerinin farkındamısın bilmiyorum..
ayy sabah sabah şiştimmmmgit chihiro git bir deney yap birşeyler yap

Canım tatlı cadım ne oluyor size yahu, başınız hastaneden çıkmaz oldu. Dilerim bu son olur ve ilaca bile gerek kalmadan Allah şifasını verir. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Canım benim Suriyeliler tabirim sadece kısaltmadan ibarettir,yani öyle uzuun uzuun yazamam ki Suriye'den gelen vatandaşlar diye...Bu arada çiçeği burnunda bir anne olarak kendini Asiden geçen annenin yerine koyarak hislenmen beni de duygulandırdı.Ben de izleseydim aynı duyguları hissedecektim.Allah anaları çocuklarından ve babalarından koparmasın.Fakat diyeceğim şudur ki Hataydaki yaşanılanlar artık sabır taşını çatlatacak düzeye geldi.Sadece orada da değil burda Urfa da da aynı muameleler hakim.(babycerenin dedikleri)Devletimiz çok iyi bakıyor onlara duyan da kaçıp geliyor valla.Burda Birecik baraj köprüsünün hemen altında geçen Fırat nehrinin yanına sayısız çadır kent yapılmış, Şu an Suriyeliler orada yaşamını sürdürüyor. Yani durumları hiç de içler acısı değil.Benim asıl tepkim gelen misafirlerin misafirliğini bilmesidir; kendi vatandaşlarımızın keyfini kaçıracak, yaşam düzenini bozacak tavırlar sergilemesidir. Mesela Suriyeden gelen bir bebeğin taşıdığı kızamık hastalığından ötürü benim kızım dahil olmak üzere Urfa'nın bütün bebekleri aşılarını 1 yaşında vurması gerekirken 9 aylıkken vuruldu.Burda suçlu aramıyorum,sadece etkilendiğimizi belirtmek istedim.

Seni çok iyi anlıyorum, orada yaşayan arkadaşlarımız da aşağı yukarı aynı dertten mustarip.

Son düzenleme:
SEVGİLİ KRALİÇE ANNLERİN GÜNÜNÜ İÇTENLİKLE KUTLARIM...
NOT:eşim ve kızımdan ilk anneler günü hediyemi aldım

hepinizin anneler günü kutlu olsun

anneciğime gül aldım...

eşimden hediye beklemiyorum çünkü doğumgünümde bile almaz

kızım zaten benim en güzel hediyem rabbime şükürler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…