dedesinin aldığı oyuncağı açarken
Eki Görüntüle 709687 Eki Görüntüle 709686 Eki Görüntüle 709685
bu da tütü eteği ama resimde pek güzel çıkmamış kızım daha doğrusu dayısı güzel çekememiş
Eki Görüntüle 709684
bu arada babyceren demişti galiba yaaa ben de bu aralar Tuana ya çok bağırıyorum elimde değil tahammül edemiyorum bazen beni dinlemiyo diye ama sonra oturup ağlıyorum sinirlerim boşalıyo o da gelip bana sarılıyo iyice pişman oluyorum bazen bebek olduğunu unutuyorum daha anlayacak kadar büyümedi diyorum kendi kendimebi ara guatr testi yaptırcam onun için....
fırsat buldukça yine gircem siteye hepizi öpüyorum bebişleri de kendinize iyi bakın Allah a emanet olun
Ara ara ağlıyor mu peki?Sen gene de konuş bi belki bir şeylerden korkmuştur.Geçer inşallah canımcığım.sanırım ceren hasta ama neyi var bilmiyorum:26:ceren çok konuşur kıpır kıpırdır ama 2 gündür sesi çıkmıyo çok masum duruyo:18:
bugün bi magazadayız baktım ceren oturdugu yerde uyumuşnormalde hayatta uyumaz,o magazanın içinde saklambaç oynardı:44:
görünürde bişeyi yok öksürmüyo,burnu akmıyo,ateş yok..hiç alışık degilim bu hallerine..moralim bozuk
o kadar çok konuşur ki hep ona kızarım sus biraz diye:18:ama amaaa 2 gündür sesi çıkmıyo
hayırdır inşallah..
bi moral bozuklugunda kaynanamlarda yaşadımyakın bir akrabalarının dügünü var hemde benim kızımın dügum gününde 18 mayıs
herkes oraya gidecek..hatta eşim bile gitmek istiyodogum gününü yaparız sonra dügüne gideriz diyo
bide 19 mayısta kuzenimin nişanı varonlarda bi gün öncesi diye gelmezler heralde
bi abimler annem ve biz olacaz sanırımzavallı kızım çağla:))
Anneler gününüz kutlu olsun...
anneler günü dolaysıyla anneme gittik,annemin evi ara sokaklarda eski antakya evi..benim çocuklugumda orda geçti..
bugün ordayken dişardan çocuk sesleri geliyodu bende dedim hadi ceren sende çık oyna..ceren ve eşim bana böyle baktı
çıkardım cereni dişarıya ilk defa sokakta oyun oynadıbende içeri girdim ama eşim yerinde duramıyo cerenin peşine gidecek..dedim bırak bişey olmaz..
10 dakika sonra ben dayanamadım çıktım baktım,ceren sosyete çocukları gibidigerleri terlikle koşturuyo yokuş aşagı yokuş yukarı cin gibiler
benim sosyete gülü kibar kibar çıkıyo iniyoordada bi kız vardı aynı bana benziyo:)kara kuru:)kendi çocuklugumu onda gördüm:))erkek gibi top oynuyo koşuyo:)
bi an gözlerim doldu,benim oynadıgım sokaklarda kızımda oynuyo diyeçok duygulandım
sonra benim sosyetik kızım yoruldu zaten halsiz oturdu yere kıyamadım aldım içeri geçirdim..
canım ceren zaten mızmız bir çocuk..normalde çok aglar zaten..sordum bi yerinmi acıyo diyorum yok anne diyo..çok halsiz..Ara ara ağlıyor mu peki?Sen gene de konuş bi belki bir şeylerden korkmuştur.Geçer inşallah canımcığım.
Canım sen önceden davet etmiş miydin onları?Yok eğer bugün doğum günü bahsini açtıysan e biraz da onlar da haklı,hem çözüm bulunabilir istenirse.Yani önce Çağlanın doğum gününe katılırlar ardından düğüne giderler.Üzülme tatlım siz yetersiniz;anne-baba-ceren-çağla
Bana hiç çocukluk günlerinden bahsetme,o kadar özlüyorum ki öldüğümde sırf bu özlemden gözlerim açık gidecek
acil gelen bir telefon yüzünden çıktım ve geldim:)arayan yengemdi:18:
yenge_''alooo canım evdemisin ne yapıyosun''
böyle diyince sandım bana gelecek:18:hiç misafir çekecek halim olmadıgı için,
evet evdeyim ama temizlik yapıyorum çok yorgunum dedim:)
''aa bende seni çağıracaktım oruk(içli köfte) yapıyoruz gel ye sen seversin''
Allahhhhhhhyemişim işi gücü hemen geliyorum dedim ve çıktım
orukları mideye indirdim evede getirdim
herkese böyle bir yenge nasip etsin:)benim gibi görümcedende uzak etsin:)))
Amin ins uslu bir oglan olur ..Benim oglanda bir degisiklik yok ayni huysuzluk devam...
Kaka konusunda bizde biraz muzdaribiz oglum ilk kakasini Sabah 6:00 gibi yapar ama yapana kadar hepimizi hazir durusa sokar cunku cok zorlaniyor yalniz ilk kaka boyle oluyor ondan sonraki normal oluyor bende anlamadim sorun ne bol bol su iciriyorum birde meyve puresine kuru kayisi katiyorum sanki biraz etkili oluyor cnm bir dene istersen..
Hadi gozun aydin olsun, babaannene sevimdim cnm...
Umarim dogum gununuzde gonlune gore olur cnm, simdiden kolay gelsin ama eminimki sen dokturursun yine dolmalari daha nicee mamalar ...hamarat hatunsun sende biliriz...
kötüyüm kv aradı gündüz 10-18 haziran gelicekmiş görümce belli değilmiş eşimde yok ne yapıcam ben o çatlakla. bütün gün burnumdan soludum akşam parkta ece durmuyordu sinirle kolundan çektim kolu incindidoğduğundan beri bu kadar ağlamamıştır gözyaşlarıyla. karşı komşular götürelim hastaneye dediler röntgen çektirmem çocuk doktoru desen yok gerek yok dedim calpol verdik onlarda oturdum hep ağladı ama şimdi yattı inşallah yarına geçer gecede ağrısı olmaz. çocuğumun canını yaktım bir hiç yüzünden çok salağım çok
selam kızlar
iyi akşamlar herkese
kızımı dün sağlım ocagına götürdüm aşılamızı olduk
11.100 kg 79 cm olmuş kuzum
emziren anneler siz inek sütü vermeye başladınız mı ben dr sordum emziriyorsan gerek yok dedi
bebişlerin kan ve demirlerine baktırın kızlar özellikle ferro sanolu kullanmayanlar
diş cıkarma döneminde bebekler kulaklarını saçlarını cok çekiştirirlermiş burun akıntısı olabilirmiş bunlar dişin verdiği sıkıntılarmış
benim kızımda hepsi var
aklıma geldi sizlerlede paylaşmak istedim
kv için sabır diliyorum..su gibi akıp geçsin zaman hemen kurtul..
çağla çok zor uyumaya başladı..yatagın içinde güreş yapıyoruz
eskiden 10 dakikada uyuyan çocuk artık nerdeyse 1 saati buluyotabi benimde
sinirler oynuyoşimdi yine uyandı gittim yatırdım
bide gece beşikte ayaga kalkıyo yanıma gelmek istiyodalınca beşige koyuyorum
geri kalkıyo ayaga illa yanıma gelecek
4 kişi bi yatakta yatıyozyatak çöktü
,amma dertliymişim:))
melegim nerdesinmutlu uyudunmu ilkim özledim seni tatlıcadı senide özleedim
kujum uzun alıntıların burnumda tütüyoannezeynep nerelerdesin turuncu o pastadan yemeyi çok
isterdimcihihiro yaş olmuş 33.5 şekersiz pöfff talay muccksss edaack selam canım
nagiş word nasılofff offff:)
Ayy cnm sorma ev curcunaya dondu..heryerde kutular valizler gorsen daginikligi...bunun yaninda da ayni Cagla gibi benim velette cirt prt uyaniyor bir turlu is yaptirmiyor bana..bugun uc kez ayakta tutunurken kafasinin ustune dustu bu cocuk sarhos gibi yaa..bugun ozellikle dusme rekoru kirdi(
Ayy icime darlik geliyor bu evden biran once yeni eve kendimizi bir atabilsek..
Günaydın bitanem,,ahh plannerım sorma hiçdün gece 22:30da 38.7 yi gorduk fitil koydum düştü ateşi rahat uyuduk biraz ama
sabaha karşı yine yükseldi,,yine ılık duş ve fitil koydum sabahDün de ben eve gidince 3 kez kustu Ama şükür ki sonra kusmadı,,çok ince bir çizgi,,çocuğu ateşli diye soyuyorsun sonra üsütmemeye çalışıyorsun..Bugün de geçmezse yarın izin alıp dr.a gideceğim,,çünkü ateşin süresi 3 günmüş.Dua edin nolur kızlar düşsün ateşimiz
işin kötüsü şuan sesim hiç çıkmıyo,,kısıldı çok kötüyüm ve boğaz ağrısından ölüyorumvicks sürdüm boğazıma fular taktım
umarım yumuşar..yoksa bende dr.luk oldum
daha nice güzel sağlıklı seneleregünaydınnn
evt bizde bu gün 1 seneyi geride bıraktık yavrumla
dün geceden duygusala bağladım tutamadım kendimi.. yavrumu uyurken izledim Allaha şükürler ettim
Allah annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın inş
bu gün karmakarışığım:)
meleğimin suratına baktığım zaman bi bakıyorum gözlerim doluyo bi bakıyorum gülümsemeye başlıyorum:)
sarıp sarmalayıp öpüp okşuyorum
iyiki doğdu bebeğim..iyiki anne oldum..iyiki mayıs annesi olup sizleri tanıdım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
sanada çok geçmiş olsunKızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler
Bende sadece yorgunluk(kronik) var,,boğazım ve sesimin kötü olması(olmaması) dışında
birde başım ağrıyo o kadar,,ama taş gibiyim yani yine de iyi olmaya çalışıyorum
Kızımı aradım huysuzmuş,,şuan ateşimiz normalmiş ama hep kucak istiyo dedi teyzemiz(normalde hep yerde olmak ister)
çok terliyormuş,,3 kez üst değiştirmişler,,inşallah bu şeklide atar hastalığıAklınıza gelirsek Rabbimden şafii ismiyle şifa isteyin kızım için olur mu
oh oh bebişin ileştiGünaydın büyük kuzular
Ateşimiz düştü çok şükür bugünde çıkmazsa kocaman bir ohhhh diyeceğim
Allahım hep sağlık versin kuzularımıza inşallah
Ben iyileşemedim ama Mira iyi olunca psikolojim düzeldi en azından...
oktay usta gibisin bacım hop menu hazırMaşallah kuzumahem ağlamamış hemde kontroller güzelmiş çok sevindim
İnşallah ateşimiz çıkmaz canım,,an itibariyle evi aradım keyfi yerindeymiş yavrumun
Akşam için yap bi yoğurt çorbası,,oğluşunda yesin
Sebze zamanı,,taze fasulye, pilav ve sütlü bi tatlı yapabilirsin şekerim yeşil salatasız olmaz tabi
menü 2: evde patlıcan varsa musakka yada karnıyarık olabilir nohutlu pilav cacık eşliğinde
menü 3: daha da kolaya kaçayım dersen,,kişi sayısı kadar antrikot,arpa şehriyeden(pirinçsiz) pilav yap pişince içine biraz dereotu yada maydanoz ekle,havuçulu güzel bir salatayla tamamla menüyüvaktin ve ıspanağın varsa bu menüye birde borani eklersen süper olur bizi çağırayı da unutma
Dün aile arasında küçük bir doğum günü yapacaktık. Hem aşıya götürürüm hem de kutlama için hazırlanırız diye izin almıştım. Neye niyet neye kısmet, sevdiğimiz bi aile dostumuz öteki dünyaya göç etti. Annemler cenazeye katıldı bende çocuklarla kaldım. .
Hafta sonuna erteledik. cumartesi kuzenimin düğünü var ya kendi aramızda kutlarız ya da çok kalabalık bi parti olur
Benim tam doğum gününde götürdüm aşıya, beni neden uyarmadılar bu kadar önemliyse ???
cikirokko su faturası dedinde bizede 18 lira gelmiş:26:her ay 15 i geçmezdi:)gerçi temizlik yaptım baya su kullandım..
bide elektirik 58 lira gelmiş:18:her ay 50 falan geliyodu:18:
gerçi perdeler yıkandı ondan olabilir..
tamam sorun yoksorun benden kaynaklanıyomuş
oyt kabaklarda korpeymiş becerikli seni
hayırlısıyla bi taşında yerleş yeni yuvana emi taşınmak çok zor ben kaç aydan beri yarı taşındım dahaEvt cnm istedigim ev oldu cok cabaladim ve muradima vardim bugunde son odemelerimizi yaptik yarin kontrat imzalayip anahtar alicaz...Bu ev benim secimimde ins rabbim mahcup etmez..Esim baska bir ev istiyordu oda bahceli bir evde ama evin mutfagi ve cocuk odasini hic begenmedim bu yuzden ondan vazgectik..simdi beni sardi endise eger burda aksilik yasarsak bak gor tantanayi beni yer bu adam :)) neyse olan olsu artik hayirlisi olsun ins ki hep oyle dua ettim hayirlisi bu ise olsun diye bakalim
geçmiş olsunkızlar bugün 10 otobüsüyle geldim ve yolda sizi okudum:)) artık nette var ekranlarda iyi oldu:)) hastaneye gitmedim zaten sabah ece kalktığımızda ateşliydi ve burnu akıyordu. yolda da hep uyudu hali yoktu anneme satıp alışverişe gittim bir yağmur bastırdı sırılsıklam oldum. hala keyfi yok şurup verdim ateşi var azcık ya gece nelere gebe bilmiyorum çok şükür annemler yanımda korkmuyorum o yüzden . yazcak bir yığın şey vardı da unuttum yorgunluktan
annezeynep ve chiriro( umarım doğru yazmışımdır) cevaplar için teşekkürler takmamak lazım boyunu kilosunu amatakıyorum ben kızıma tek bir kase bile hazır bişey yedirmedim ama oğlum mamalarla kavonozlardan baya yedi anneliğin tecrübesi varmıdır bilmiyorum bana her çocuk ayrı tecrübe gibi geliyor birde unutuyor insan neler yaşadığını sanki kızımda daha az panikdim şimdiye göre herşeyi kafama takıp netten okuyorum iyice kafam bulanıyorrr napayım geçer bu günlerde tıpkı...
geçen sene bugün evi toparlıyorum duş çanta hazırlığı yapıyordum gece hiç uyuyamadım 5 de kalkıp bişeyler yedim ilk kızıma aç gitmiştim ve sancı çekerken bi yandanda çok açım diye bagırıyordum aynı şeyi yaşamamak için yedimmhafif bişeyler hissediyordum eşim kalktı nasıl sancın varmı varsa izin alayım şimdiden dedi bekle bilmiyorumdedimm
saat 7 buçuk gibi eşimin sıkıştırmaları sonuucu sancım var izin al dedimmm
komşum 8 de hadi git dedii yoookk iyice evde beklicem dedimmkiiiii 10 dakka sonra hadi hemen çıkalım demeye başladım
eşim gaz alayımmı dedi arabaya bende ne kadar geç gitsek kardır diye al dedimm ama sancılar benzinlikde bastırdı camı açıp görevliye nerde bu adammmmmmm diye bagırdım
bunlar yaşanırken kızım yanımda ona çaktırmamaya çalışıyorum saçımı çekmekten beynim zonkluyoooo
9 gibi hastanedeyiz 5 cm açılma varr.....
hemşire öğlene kalmaz doğurursun diyor ama bu sancılar kızımınkine benzemiyor belime balyoz darbeleri iniyor o an kocamdan nefret ettimmm hazırcı gıcık karşımda rahat rahat dolanıyor
saat 10 aileyi çağırdım gelinnn doğurabilirimm
sanki çıkmayacak ordan bu çocuk oan yok böyle acı diyorum
hadi gel bi bakalımm diyor ebelerrrr
sonra ablan gelmişş gelirim birazdan diyorummm
baktılar ebeler ve ıkın ıkın ıkınn her anını hisettim yavrumun dünyaya gelişinin aglamadı korktumm neden aglamıyor sonra agladı hemde ogün hiiççç susmadıaldım kokladımmm saçları dikkatimi çekti nerde büyümüştü okadar yuh dedimm
sonra çıktım ordan odaya geldiğimde getirdiler hemşire saçlarını dalinle yıkamış dikleştirmişşş ilk tepkim bunun gözleri neden çekik oldu... sonra uykusuz ilk gecem başladı biraz zor bi bebektir oğlum ama onun bi gülüşünü sağlayana binlerce şükürler olsun aglamasınada uyumamasınada şükrediyorum şuan bi yavrum var daha ne olsun değilmi Allah iki yavrumada ve tüm yavrularada uzun sağlıklı ömürler versin iyi insanlarla karşılaşıp iyi birer insan olsunlar.....
çoookkk duygusuz anlattım farkındayım çünki yazmak aklımda yokken birden başladım 10 mayıs benim pıtırcığımın doğum günü yanlızım biraz duygulandımm.... bu da o ilk günden bi kareEki Görüntüle 707452
yo ooo sevioz nerden çıkardın 2 dk yannız kaldın hemen kurdun planı sevmioz senı diyeya ben gelince kimse kalmıyo ama ben küstüm ya.hep bana mı denk geliyorrrrr
yok yok gidiyorum ben....
siz beni sevmiysiniz
oh ohhhhhhhhhh harika haberler bunlar çok sevindim çokkızlar çok ama çok mutluyum sevinçten uçuyorum size burada daha önce yazdığım çok sevdiğim arkadaşım hatta ablam HAMİLE:)) 39 yaşında erken menopoza girdiğinde nişanlanmıştı. evlendi 2 senedir çok uğraştı. istanbulda teksen çamlıbel adlı çok meşhur doktora gitti bir yumurta elde edip kaybettiler tam vazgeçmişti izmirde ısrael aruh adlı doktoru duyup söyledim adam çok ilgiliydi gerçekten çok ilaç aldı 10 gün önce bir yumurta oluştu bunu ablamdan alıp embriyo haline getirip ablama transfer ettiler. bugün sabahtan yanındaydım çok ümitsizdi çok ağladık dün doğumgünüydü keşke hediyem bu sonuç olsa dedi ve öğleden sonra kan tahlilinde çıktı gebeliği müjdeyi ben verdim ailesine dua edin sağ salim hayırlısıyla alsın kucağına. Rabbime çok dua etmiştik biz geri çevirmedi binlerce kere şükürler olsun isteyen herkese de nasip etsin.
üstüne üstlük eşime haber vereyim diye aradım demezmi geminin gireceği eğitime eşim yerine gelen tayinci kişiyi çağırmışlar eğitimi o alsın diye eşimide seni istemiyoruz git yeni yerine demezlermi:))) salı ayrılacak büyük olasılıkla marmarise gidecek ve ecenin doğumgününde yanımızda olacak inşallah cuma vakti Rabbim beni çok mutlu etti ay kızlar bugün bana bayrammmmmmmmmmmmmmm:)))
takma kafana fazla oluyo bazen iyi ibr annesin senceren okuldan geldi elinde çiçek ve kartondan yapılmış bir defterüstünde fotografı
anneler günü hediyesi verdi bana çok sevindimiyiki doğurmuşum yavrumu..
ama sonra çok moralim bozuldu..kartonu açtım öğretmenleri soru sormuş çocuklarda cevaplamış..
cerenin cevapları şöyle,
annenin adı ne: babyceren..
annenin meslegi:hanım:)
annenin sevdigi yemekler:fasulye,makarna
annen kaç yaşında)
annene ne hediye almak isterdin:kolye,küpe
annen sinirlimidir:hayır sinirli degildir..sinirlenince döver
neye canımın sıkıldıgını anlamışsınızdırdedim ceren ben seni dövüyomuyum..''annee ben ögretmenime az döver dedim,o beni duymadı'' dedi..sonra geldi sarıldı özür dilerim annecim dedi
sorun defterde bunun yazması degil,sorun cerenin böyle düşünmesievet bazen çok sinirliyken koluna veya bacagına vuruyorum..
yani tutupta çocugu dayak manyagı yapmıyorum ki..ceren çok mızmızdır herşeye aglar..o aglayınca benimde sigortalar atıyo,1 tane ya koluna yada bacagına vurdugum oluyo ama o kadar fazlası yok..her defasında pişman oluyorum ama sonra bi daha yapıyorum
çocugun psikolojinimi bozdum acaba..:44:
bana kızanlar olabilir ama ben böyle düşünüyorum..4 ay sonra sütten kesecem..
artık insanlara pipisini gösteresim geliyorşu konuşmalar aynen yaşanmıştır:
-- teyze: ayyy, çok şeker bu. adı ne
-- eşim: Orhan Cemal
-- teyze: sizin değil, kızınızın adını sordum
-- eşim: OĞLUMUN adı, Orhan Cemal
-- randevumuz vardı, muayene için
-- çocuğun adı ne
-- Orhan Cemal
--ay o, oğlanmıydıııı
-- ay çok güzel bir kızınız var
-- o, oğlan
-- Allah bağışlasın, kız dimi
-- hayır, oğlan
-- ama kıza benziyor
-- ama oğlan
-- yavrum bak, cici kız
-- o, oğlan
-- ay oğlan mıydııı
doğan cücelioğlunun bi lafı var insanın çocukluğu anavatanıdır diye.bende sizin gibi hep gurbetteyim.çok özlüyorum çocukluğumu heidi gibiydim o yüzden en büyük hayalim çocuklarımı kendi çocukluğum gibi bir çocukluk geçirmelerini sağlamak müstakil bi evde büyüsünler toprakla haşir neşir olsun kedileri köpekleri olsun.toprağa basarak büyüsünler.rabbim bu hayalimi gerçekleştirmeyi bana nasip et.Bana hiç çocukluk günlerinden bahsetme,o kadar özlüyorum ki öldüğümde sırf bu özlemden gözlerim açık gidecek
Günaydın kızlarr
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese...
Biangel_kujum ; canım tavşanının doğum günü kutlu olsunn.
Hayırlı evlat olsun inşaallah.
Nice yıllara..
selam kuzucuklarımın güzel annleri
doğum günü geçen bütün yavrularıma güzel ömürler diliyorum rabbimden
bugün ne mübarek bir gün 3 ayların başlangıcı,ben niyetliyim Allahım kabul ederse
bol bol dua edicem hepinize inşallah..
hepinizi öpüyorum
canlarım bugun acilen kızımız dünyaya geldi ablamın tüm gece durmayan sancılarından dolayı hemen alalım demişler biz girmiş ameliyata hemen sonrasında yetiştik göremedik üzüldüm bebişimizide dogdu ama biz göremedik küveze aldılar 2.380gr 44cm dogdu ADA NAZ ımızsadece eniştem gördü resimlerini getirdi sapsarı cok güzel bir bebiş bahtıda güzel olur inş gün vermediler ablam sütünü sagıp yollıycak arada görecek cok zor ayrı kalmak yavrunu görememek inş cabucak atlatıcaz ablam iyi cok sükür sıkıntıları var tabi erkenden 2.ye hamile kaldıgından dikişleri zorlanmıs oyuzdende sıkıntı yasadı nese atlattık ama bebegimiz gelene kadar içimiz rahat degil solunum problemi var ablam 2kere igne olmustu rabbim onları korusun inş atlatıcaklar hepinize cok tesekkür ederim desteginiz için dualarınızı esirgemeyin ADA NAZIMIZDAN oda mayıs bebişi oldu ve boga burcu enes gibi yükselenleri bile aynı aslan nasip işte buarada 35haftalık dogdu kuzumuz
iyi ki doğmuş datlu davşanın
yarın anne olarak ilk anneler günüm geçen sene kuzumu bekliyorduk ne heyecanlı ne tatlı günlermiş, şimdi anne demeyi öğrenmiş ağzında 3 dişi olan bir küçük adamın annesiyim, biraz garip hissediyorum, tek bildiğim hayatımın tam ortasındaki oğlumu çok seviyorum, hepinizin anneler günü kutlu olsun, yavrularınızla mutlu olun...
büyük tavşanın bitanesi küçük datlu tavşan ayşeeeee mutlu yıllarrrrr:119::119::119:
senide annenide hepiçinizi çokkk seviyoruz..
iyiki dogmuşsun iyiki annen seni doğurmuş..
hayat sana başarı mutluluk saglık versin işlaaaaaa:)
nice güzel yıllara tavşanım
tşkrBİANGEL KUJUM tatlı kuzucuklarınızın doğum günü kutlu olsun öpüyorum sizi
Tatlım ,bebişinin bugün doğum günü olduğunu Turuncu ajanstan öğrendim. Nice nice mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum kuzuya. Allah yüzünü hep güldürsün .Sadece sevincinden ağlatsın.Amiiin.
bugünün ilk günaydını benden olsun arkadaşlarım
ilk önce anneler günümüz kutlu olsun,Allahım bize ve sevdiklerimize sağlık sıhha versin inşallah
Aras Eymen'de teyzelerinin anneler gününü kutluyormuş
hepinize günaydın tüm annelerin anneler gününü kutluyorummm
bizde hazırlandık anneme gidicez çıkmadan sizlerinkinide kutlamak istedim
ben eşimden anneler günü hediyesi olarak tarık buğraya baston puset istedim
belimin rahatlığı için şarttı..dün aldık ohhh be dedim diğer arabamız ağırdı
massimo ricco aldık beğendim..
beykozcum bebeğiniz dünyaya gelmiş Allah bağışlasın..sağlıklı,uzun ve güzel ömrü olsun inş miss gibi kokuyodur çok güzel yaa
inş en kısa zamanda çıkar annesinin kucağına kavuşur minik kuş
kızlar annem rahatsız şeker hastası..şeker gözlerine vurmuştu şimdi böbreklerine vurmuş
moralim çok kötü..pzt günü çıkan tahlil sonuçlarına göre diyalize bağlanma olasılığı var
lütfen dua edin ilaçlarla tedavi edilecek düzeyde olsun rahatsızlığı
ağlamaktan gözlerim şişti..bu gün hepimiz orda toplanıcaz inş yanında güçlü olmayı başarabiliriz..
bi kaç gün orda kalıcam..sonrasında bize dönüp bi kaç gün doğayla baş başa kalıcağımız bi yere gidicekmişiz ama neresi bilmiyorum eşim söylemiyo:)
inş tarık buğra rahat eder..annemde yanımızda olucak tarık buğranın keyfi yerinde olur ama yinede içim rahat değil
yemek ve uyku düzeni nasıl olucak bilmiyorum..kendi yatağında ve bizim yatağımızda uyuyo sadece
veee tüm doğum günü bebişlerimizn doğum gününü kutluyorumm
bizim evimiz hala balonlarla dolu çok güzel renk renk az önce saydık 70 tane balon var tavandan sallanan:)
evlerini süslüycek olan annişler bi gün öncedende balonlarla süsleyebilirsiniz..ben balonların havası iner diye aynı gün süsledim ama inmiyomuş
szileri ve kuzuları çok öpüyorum 10 gün sonra görüşmek üzeree
hoşçakalınn
bütün annelerin anneler günü kutlu olsun:124::124::124::124::124::124::124:
benim 4 yaşında kızım oldugu için ben bugüne alışıgım:))sizlerin ilk sayılırçok heycanlısınızdır:)))
ben dün kendi hediyelerimi kendim aldım..eşim ne alırsan al dedibende 2 çanta 2 elbise aldım:))
git chihiro git bir deney yap birşeyler yap
SEVGİLİ KRALİÇE ANNLERİN GÜNÜNÜ İÇTENLİKLE KUTLARIM...
NOT:eşim ve kızımdan ilk anneler günü hediyemi aldım
hepinizin anneler günü kutlu olsun
anneciğime gül aldım...
eşimden hediye beklemiyorum çünkü doğumgünümde bile almaz
kızım zaten benim en güzel hediyem rabbime şükürler olsunn
dedesinin aldığı oyuncağı açarken
Eki Görüntüle 709687 Eki Görüntüle 709686 Eki Görüntüle 709685
bu da tütü eteği ama resimde pek güzel çıkmamış kızım daha doğrusu dayısı güzel çekememiş
Eki Görüntüle 709684
tanıdığım en güzel en içten en anlayışlı en sempatik en becerili en yardımsever tüm (mayıs) annelerin anneler günü kutlu olsun..
yavrularımızla bir ömür sağlıklı mutlu yaşayalım inşallah...
sizi seviyorum
çileğim benim,ne de güzel kokuyorsundur sen mis missana her şey yakışır zaten.annesi benim kızım da aynen dizlerinin üstünde duruyor ancak.vel hasıl henüz yürümedi,emekliyor...
anneler gününüz kutlu olsun
bize bu güzel duyguyu tattıran Allaha çok şükür
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
eger anne olamasaydım eger içimde bu özlemle kalsaydım her cocuga bakıp üzülücektim her anneye imrenecek acı cekecektim
şimdi içerde küçük biadam uyuyor ve o benim oglum O geldi ben anne oldum
iyi ki anneyim çooook şükürrr
sanırım ceren hasta ama neyi var bilmiyorum:26:ceren çok konuşur kıpır kıpırdır ama 2 gündür sesi çıkmıyo çok masum duruyo:18:
bugün bi magazadayız baktım ceren oturdugu yerde uyumuşnormalde hayatta uyumaz,o magazanın içinde saklambaç oynardı:44:
görünürde bişeyi yok öksürmüyo,burnu akmıyo,ateş yok..hiç alışık degilim bu hallerine..moralim bozuk
o kadar çok konuşur ki hep ona kızarım sus biraz diye:18:ama amaaa 2 gündür sesi çıkmıyo
hayırdır inşallah..
bi moral bozuklugunda kaynanamlarda yaşadımyakın bir akrabalarının dügünü var hemde benim kızımın dügum gününde 18 mayıs
herkes oraya gidecek..hatta eşim bile gitmek istiyodogum gününü yaparız sonra dügüne gideriz diyo
bide 19 mayısta kuzenimin nişanı varonlarda bi gün öncesi diye gelmezler heralde
bi abimler annem ve biz olacaz sanırımzavallı kızım çağla:))
Anneler gününüz kutlu olsun...
günaydın tatlı, güzel, fedakar, uykusuz, yorgun ama mutlu anneler
hepimizin anneler günü kutlu olsun. iyi ki anneyiz iyi ki yavrularımız var...
öpüyoruz hepinizi defnemle...
benim oğlan içinde aynısını diyolar.kız güzelliği varmış.gerçektende bazen yazma takıyorum aynı kız.ikincisi kız olacak diyorlar bakalım.bence musab bilalin saçları uzadı sanırım o yüzden benzetiyorlar .kestirmeyede kıyamıyorum ki.
doğan cücelioğlunun bi lafı var insanın çocukluğu anavatanıdır diye.bende sizin gibi hep gurbetteyim.çok özlüyorum çocukluğumu heidi gibiydim o yüzden en büyük hayalim çocuklarımı kendi çocukluğum gibi bir çocukluk geçirmelerini sağlamak müstakil bi evde büyüsünler toprakla haşir neşir olsun kedileri köpekleri olsun.toprağa basarak büyüsünler.rabbim bu hayalimi gerçekleştirmeyi bana nasip et.
biangel_kujum tavşanın iyiki doğmuş sende iyiki burdasın.
bayb ceren vallahi patlamayı duyunca aklıma ilk siz geldiniz.rabbim vefat edenleri şehitlik makamına eriştirsin.hele bi bayan kayınvaldesine hediye almak için gitmiş.ve 8 aylık ikizleri şimdi yetim.içim parçalandı ülkemizi malesef hiç rahat bırakmıyorlar.türk milleti asil bi millet yardıma kimin ihtiyacı varsa yardım ediyorlar ama bize yardım ederlermi bilmiyorum.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun annelik öyle bir şeyki bütün duyguları içinde barındırıyor ve sadece anne olan anlayabiliyor.çok özeliz.
az önce hastanemizin başhekimi,müdürü,başhemşiresi çalışanların annelerin anneler gününü kutladılar,karanfilimi aldım.çok mutlu oldum.
bu arada oğlum yürüyor yaşını yürüyerek karşıladı speede gonzalesim.çok küçük ve hareketli olduğu için bu ismi taktım.ve bir dişimiz çıktı 2.çıkmak üzere.şimdi çalışmam lazım.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?