2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dedesinin aldığı oyuncağı açarken

bu da tütü eteği ama resimde pek güzel çıkmamış kızım daha doğrusu dayısı güzel çekememiş

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada babyceren demişti galiba yaaa ben de bu aralar Tuana ya çok bağırıyorum elimde değil tahammül edemiyorum bazen beni dinlemiyo diye ama sonra oturup ağlıyorum sinirlerim boşalıyo o da gelip bana sarılıyo iyice pişman oluyorum bazen bebek olduğunu unutuyorum daha anlayacak kadar büyümedi diyorum kendi kendime bi ara guatr testi yaptırcam onun için....
fırsat buldukça yine gircem siteye hepizi öpüyorum bebişleri de kendinize iyi bakın Allah a emanet olun

Son düzenleyen: Moderatör:
tanıdığım en güzel en içten en anlayışlı en sempatik en becerili en yardımsever tüm (mayıs) annelerin anneler günü kutlu olsun..
yavrularımızla bir ömür sağlıklı mutlu yaşayalım inşallah...
sizi seviyorum

anneler gününüz kutlu olsun
bize bu güzel duyguyu tattıran Allaha çok şükür
isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
eger anne olamasaydım eger içimde bu özlemle kalsaydım her cocuga bakıp üzülücektim her anneye imrenecek acı cekecektim
şimdi içerde küçük biadam uyuyor ve o benim oglum O geldi ben anne oldum
iyi ki anneyim çooook şükürrr

meraba canım kızın çok tatlı olmuşmaşallah büyütmüşsün
ben demiştim çok bagırıyorum diye ama çağlaya degil cerene:))büyük danaya çok bagırıyom:26:çağlaya pek bagırmadım hatta sanırım hiç bagırmadım..
ama çağlada bazen beni sinirlendiriyo,küçük diye anlamaz diye sesimi bile çıkarmıyorum:))
guatr testini kime yaptıracan kendinemi kızınamı:44:geçmiş olsun canım

sanırım ceren hasta ama neyi var bilmiyorum:26:ceren çok konuşur kıpır kıpırdır ama 2 gündür sesi çıkmıyo çok masum duruyo:18:
bugün bi magazadayız baktım ceren oturdugu yerde uyumuşnormalde hayatta uyumaz,o magazanın içinde saklambaç oynardı:44:
görünürde bişeyi yok öksürmüyo,burnu akmıyo,ateş yok..hiç alışık degilim bu hallerine..moralim bozuk
o kadar çok konuşur ki hep ona kızarım sus biraz diye:18:ama amaaa 2 gündür sesi çıkmıyo
hayırdır inşallah..

bi moral bozuklugunda kaynanamlarda yaşadımyakın bir akrabalarının dügünü var hemde benim kızımın dügum gününde 18 mayıs
herkes oraya gidecek..hatta eşim bile gitmek istiyodogum gününü yaparız sonra dügüne gideriz diyo
bide 19 mayısta kuzenimin nişanı varonlarda bi gün öncesi diye gelmezler heralde
bi abimler annem ve biz olacaz sanırımzavallı kızım çağla:))

Ara ara ağlıyor mu peki?Sen gene de konuş bi belki bir şeylerden korkmuştur.Geçer inşallah canımcığım.

Canım sen önceden davet etmiş miydin onları?Yok eğer bugün doğum günü bahsini açtıysan e biraz da onlar da haklı,hem çözüm bulunabilir istenirse.Yani önce Çağlanın doğum gününe katılırlar ardından düğüne giderler.Üzülme tatlım siz yetersiniz;anne-baba-ceren-çağla

anneler günü dolaysıyla anneme gittik,annemin evi ara sokaklarda eski antakya evi..benim çocuklugumda orda geçti..
bugün ordayken dişardan çocuk sesleri geliyodu bende dedim hadi ceren sende çık oyna..ceren ve eşim bana böyle baktı
çıkardım cereni dişarıya ilk defa sokakta oyun oynadıbende içeri girdim ama eşim yerinde duramıyo cerenin peşine gidecek..dedim bırak bişey olmaz..
10 dakika sonra ben dayanamadım çıktım baktım,ceren sosyete çocukları gibidigerleri terlikle koşturuyo yokuş aşagı yokuş yukarı cin gibiler
benim sosyete gülü kibar kibar çıkıyo iniyoordada bi kız vardı aynı bana benziyo:)kara kuru:)kendi çocuklugumu onda gördüm:))erkek gibi top oynuyo koşuyo:)
bi an gözlerim doldu,benim oynadıgım sokaklarda kızımda oynuyo diyeçok duygulandım
sonra benim sosyetik kızım yoruldu zaten halsiz oturdu yere kıyamadım aldım içeri geçirdim..

Bana hiç çocukluk günlerinden bahsetme,o kadar özlüyorum ki öldüğümde sırf bu özlemden gözlerim açık gidecek

Ara ara ağlıyor mu peki?Sen gene de konuş bi belki bir şeylerden korkmuştur.Geçer inşallah canımcığım.
canım ceren zaten mızmız bir çocuk..normalde çok aglar zaten..sordum bi yerinmi acıyo diyorum yok anne diyo..çok halsiz..
inşallah yarına bşeyi kalmaz..sagol canım

yok işte bugün davet edecektim ama dügünü duyunca etmedim..evet aslında önce bana gelebilirler1 saat kalırlar sonrada dügüneafferim sana
bi teklif ediyim bakıyım ne diycekler..

Son düzenleme:
Bana hiç çocukluk günlerinden bahsetme,o kadar özlüyorum ki öldüğümde sırf bu özlemden gözlerim açık gidecek

ya ben ya bennnnyalın ayak gezdigim sokaklarıtermostaki rengarenk dondurmayıeskimo satan teyzeleriekmek arası salçayı
''geç artık eve kuzzulkurt''lafınıgüllelerisay say bitmezzzz

günaydın tatlı, güzel, fedakar, uykusuz, yorgun ama mutlu anneler

hepimizin anneler günü kutlu olsun. iyi ki anneyiz iyi ki yavrularımız var...
öpüyoruz hepinizi defnemle...

oh oh afiyet şeker olsun

ah ah ne çektim ve hala ne çekiyom kaka konusundan aşısı olsun iyi bir dr götürcem tavşanımı hep kabız hep kabız

Hadi gozun aydin olsun, babaannene sevimdim cnm...
Umarim dogum gununuzde gonlune gore olur cnm, simdiden kolay gelsin ama eminimki sen dokturursun yine dolmalari daha nicee mamalar ...hamarat hatunsun sende biliriz...

saol melegimmm

utandırıyosun bacım

geçmiş olsun bacım kendini suçlama insanız bunalıyoruz oluyo öle bende yaptım am asonra pişman oldum

allah kolaylık versin bide büyük baş geliyomuş ( kv)

maşalllahhh ve bizim aşımızda yarın

kv için sabır diliyorum..su gibi akıp geçsin zaman hemen kurtul..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

aynı benım tavşab uyumuyo bazanın başlıgına saldırıyo tırmalıo kedi gibş
maşallah o yatak ne çekti ne çekti

allah kolaylık versin meleğim taşınmak çok zor yaa

çok geçmiş olsu bacım of ya bu bebeklar hasta olcana biz olsak ne

daha nice güzel sağlıklı senelere
sanada çok geçmiş olsun ya çalışan anneler 2 kat allah kolaylık versin allah şifa versin

oh oh bebişin ileşti sıra sende annesi
oktay usta gibisin bacım hop menu hazır

sağlıklı güsel yaşlara işşlaaa geç olsunda güç olmasın

160 gelmiş içinde abone varmış galiba benım su ayguru her akşam yıkanmasa olmuyo sanki vizdansiz

oyt kabaklarda korpeymiş becerikli seni
hayırlısıyla bi taşında yerleş yeni yuvana emi taşınmak çok zor ben kaç aydan beri yarı taşındım daha

geçmiş olsun ana gibi yar varmı yaw

ah ah cennet kokulu şey çok datlu mevlam uzun ömür versin

ya ben gelince kimse kalmıyo ama ben küstüm ya.hep bana mı denk geliyorrrrr
yok yok gidiyorum ben....
siz beni sevmiysiniz
yo ooo sevioz nerden çıkardın 2 dk yannız kaldın hemen kurdun planı sevmioz senı diye
oh ohhhhhhhhhh harika haberler bunlar çok sevindim çok
takma kafana fazla oluyo bazen iyi ibr annesin sen
bana kızanlar olabilir ama ben böyle düşünüyorum..4 ay sonra sütten kesecem..

GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI iyi bir hafta olsun işlaa
dün kutladık tavşanımın D.Ğ güzel geçti pasta hariç her şey içime sindi ÖKÜZ psataneci uyus kocam saolsun
pastaneciye resmiş kocam aynısı olcak diye ama eve geldi pasta alakası yok pasta maduru oldum yani kendi işini yapmazsan oluyo böle
süt vakti döncem ben size tavşanım zırlıo

benim oğlan içinde aynısını diyolar.kız güzelliği varmış.gerçektende bazen yazma takıyorum aynı kız.ikincisi kız olacak diyorlar bakalım.bence musab bilalin saçları uzadı sanırım o yüzden benzetiyorlar .kestirmeyede kıyamıyorum ki.
doğan cücelioğlunun bi lafı var insanın çocukluğu anavatanıdır diye.bende sizin gibi hep gurbetteyim.çok özlüyorum çocukluğumu heidi gibiydim o yüzden en büyük hayalim çocuklarımı kendi çocukluğum gibi bir çocukluk geçirmelerini sağlamak müstakil bi evde büyüsünler toprakla haşir neşir olsun kedileri köpekleri olsun.toprağa basarak büyüsünler.rabbim bu hayalimi gerçekleştirmeyi bana nasip et.

biangel_kujum tavşanın iyiki doğmuş sende iyiki burdasın.
bayb ceren vallahi patlamayı duyunca aklıma ilk siz geldiniz.rabbim vefat edenleri şehitlik makamına eriştirsin.hele bi bayan kayınvaldesine hediye almak için gitmiş.ve 8 aylık ikizleri şimdi yetim.içim parçalandı ülkemizi malesef hiç rahat bırakmıyorlar.türk milleti asil bi millet yardıma kimin ihtiyacı varsa yardım ediyorlar ama bize yardım ederlermi bilmiyorum.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun annelik öyle bir şeyki bütün duyguları içinde barındırıyor ve sadece anne olan anlayabiliyor.çok özeliz.
az önce hastanemizin başhekimi,müdürü,başhemşiresi çalışanların annelerin anneler gününü kutladılar,karanfilimi aldım.çok mutlu oldum.
bu arada oğlum yürüyor yaşını yürüyerek karşıladı speede gonzalesim.çok küçük ve hareketli olduğu için bu ismi taktım.ve bir dişimiz çıktı 2.çıkmak üzere.şimdi çalışmam lazım.hepinizi öpüyorum.

Günaydın kızlarr
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese...

Biangel_kujum ; canım tavşanının doğum günü kutlu olsunn.
Hayırlı evlat olsun inşaallah.
Nice yıllara..

çok saol turuncu iyiki varsın ve bizi bir araya getirdin mevlam uzun ömürler versin sana oluşuna ve tüm sevdiklerine

allah kabul etsin bacım

oy oy gözünüz aydın çok sevindin sağlkla büyür işlaa NAZ landı ama geldi teyzesi

ya ben tek kızım teyze asla olamıcam

iyi ki doğmuş datlu davşanın

teşekürler bacım

ah ah o günller hayla gibi gelio bazen

hayırlı olsun dişleriniz annesi

saol bitanem duygular karşılıklı valla sanki yıllardrı tanıyorum hepinizi iyiki varsınız

BİANGEL KUJUM tatlı kuzucuklarınızın doğum günü kutlu olsun öpüyorum sizi
tşkr

saol bacum ne güzel yazmışsın bi an gel kujum

ama bekle bekle glemedi 9 mayıstı zar zor 11 mayısa da geldi az daha gelmese be vazgeçtim valla

senınde kutlu olsun canım mevlam oluşunla uzun ömür versin

hayırlısıyla git gel işşaa

senınkide 2 kez kutlu olsun canımmmm
git chihiro git bir deney yap birşeyler yap

senınde bı sabrının sonu varmış çok bile dayansın:18:
SEVGİLİ KRALİÇE ANNLERİN GÜNÜNÜ İÇTENLİKLE KUTLARIM...
NOT:eşim ve kızımdan ilk anneler günü hediyemi aldım

senınde kutlu olsun ohoh hediyesinide almış

hepinizin anneler günü kutlu olsun

anneciğime gül aldım...

eşimden hediye beklemiyorum çünkü doğumgünümde bile almaz

kızım zaten benim en güzel hediyem rabbime şükürler olsunn

senınde kutlu olsun bacım

tipük odun işte benımkinden yontulmamış

oy yo çok datlu maşallah

dayıya nanik bizim kızımız her haliyle gesel bikerem

üstüme alınıyorum senınde kutlu olsun iyiki varrız ve burda bir aradayız

çileğim benim,ne de güzel kokuyorsundur sen mis missana her şey yakışır zaten.annesi benim kızım da aynen dizlerinin üstünde duruyor ancak.vel hasıl henüz yürümedi,emekliyor...

aynen benım tavanda öle sürünüyo ALLAH yürü kulum deyince yürücek işlaaa tüm datlularımız

amin olmayanlara 2 şer dane işla senınde kutlu olsun

kıyamam fıstığıma işlaa tez vakitte düzelir neşesi yerine gelir

canın saolsun yaw sen eşin datlularun varya evla olan onlar kutlayın gitsin kıza zavalı deme en şanslı annesine sahip o

Anneler gününüz kutlu olsun...

mersi bacum senınde kutlu olsun

günaydın tatlı, güzel, fedakar, uykusuz, yorgun ama mutlu anneler

hepimizin anneler günü kutlu olsun. iyi ki anneyiz iyi ki yavrularımız var...
öpüyoruz hepinizi defnemle...

senınde kutlu olsun bende öpüyorum yalnız tavvşanım uyuyo ben tek öpüyorum

ALLAH böle günler göstermesin ülkemize

İŞALLA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR hayallarin gerçek olur
saolasın bacım

benım tavşanımdada ( kızımda) oğlan yakışıklılığı varmıiş valla öle diyolar peşi erkekmiş

GÜNAYDINLAR gene ben süt arası verdim ve geldim

HEPİNİZİN GEÇMİŞ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ALLAH bebeklerimizin evlenişini askere gidişini çoçukları oluşunu nasip etsin

çok şey istemiyom deyilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…