2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar,,
Ayşe Minel'imiz demek artık 1 yaşında
MUTLU YILLAR AYŞE MİNEL

yaşgününüzün güzel geçmesine çok sevindim kujum

Anneler günümüz kutlu olsun annekuşlar
Ne güzel bir gündür ya iyiki doğurmuşuz walla

Haftasonu İzmitteydim,malumunuz annanem hasta,,hem anneler günü diye hemde kızı görünce
onlara moral oluyor diye gittik geldik..Babamız bize hediye almamış,,ama olsun,,dün yemeğimizi
yapıp bize çok güzel bir sofra kurdu yeter de artar bile,,canım kocamı çok seviyorum
Sonrasında her ne kadar mutfak savaş alanına dönmüş olsada değerdi

Doğumgünü yapacak anne arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum
Bu hafta yoğun bir yaşgünü haftasındayız galiba

Dün Mira çok iştahsızdı ama keyfi yerindeydi,,altını açarken soldaki köpek dişinin ve azı dişinin yerlerinin bembeyaz olduğunu farkettim:18:
eywah eywah:18:aynı anda gelirlerseUmarım sağlıkla gelir yeni dişlerimizŞu çıkış aşaması çok zorluyor...

Beykozum
çok ama çok sevidim Ada Naz'a kavuşmuşsunuz canım
Tatlıcadı: Annene geçmiş olsun hayatım,,Allah beterinden korusun
Babyceren: Patlamayı geç duydum ama Hatay denince çok korktum,,sonradan foruma bakıp iyi olduğunu öğrendim de rahatladım walla
Allah yardımcınız olsun arkadaşım,,aman diyim dikkat et...

Aklımda çok şeyler vardı yazıcaktım ama uçtu gitti:44:

Herkese mutluluk dolu bir hafta diliyorum

günaydınn günaydın günaydınnnn

herkes iyidir inş, hepimizin anneler günü kutlu olsun güzel anne arkadaşlarımmm ne güzel anneler olduk çok şükür allaha ki bize nasip etti bu harika duyguyu ve meleklerimizi

ben her anneler gününde anneme ne hediye alırsam alayım asla çiçeksiz bırakmadım, cuma akşamından yine annemin çiçeklerini götürmüştüm eve giderken, annemde hep en değerli hediyemin bu çiçekler olduğunu söyler vee aynı duyguyu bende yaşadım bu anneler gününde, canım eşime nekadar teşekkür etsem azdır hiçbir hediye bukadar mutlu edemezdi beni ve dün sabahki uyanışımı hayat boyu unutamam, gözlerimi açtım çiçekler zeynonun kucağında zeynoda babasının kucağında tabii sonra hepsiide benimm kucağımdaydıııı harikaydııı ilk anneler günümm harikaydıııı en güzel hediyelerimiz yavrularımıza sağlık ve yuvalarımızaa huzur, hep aşk ve mutluluk versin inş aminn...

dün ayrıca eşimin doğum günüydü, en sevdiğinden meyveli bir pasta yaptım ona bayıldııı:) dün bizim için bol çiçekli çok tatlı bir pasta tadında harikaa bir gündüü en kötü günümüz böyle olsun inş, zeynomun doğum günüde yaklaşıyor süslerle hala uğraşıyorum ne zormuş yaa daha şişelerimin içini doldurucam pembe renkli gülsuyu aradım ama bulamadım bugün yine bakıcak eşim bir fikriniz varsa söyleyin şekerim pembe renkli gülsuyu arıyorummmm

SLM mutlu bacım

demek baba ocağındaydın ( işlaa tez vakitte şifa versin mevlam annannene ) ah ah varmı aile gibisi her şeyin güsel geçmesine sevindim

hayırlı olsun dişiniz çok zor yaw diş çıkarmak hepsi çıksada toparlasa datluşlarımız

kız hala bebek o 1 yaşına bastıda ne oldu küçüçük hala annesinin tavşanu

dün senın kulaklarınıda baya cınlatık eline koluna sağlık dert görme emi bir ömür boyu

kujumm minnoşunun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı ve güzel yaşlar alsın Ayşe minel'cik, kocamann öpüyorummm

Amin canım benim Allah razı olsunHani diyorum şu güzel resimlerinizi ekleseniz de bizde gelmiş kadar olsak yaşgünlerinize
Çok hoşuma gidiyo albüm bakmak

kızlarr açıkçası bu konuyu açıp buradada morallerimizi bozmak istemezdim ama yine dayanamadım maalesef çünkü biliyorumki hepimiz burda dile getirmesekte bu acıyı yaşıyoruz madem herşeyimizi paylaşıyoruz, reyhanlıda haince planlanmış saldırılarda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum evet biliyorum kimsenin haberi olmıcak belki ama yakınlarınada sabır diliyorum kimbilir kaç çocuk annesiz, babasız, kardeşsiz kaldı yada anne babalar evlatlarını yitirdi, allah sabır versin diyorum ve bunu yapanlarıda allaha havale ediyorum...

BABYCEREN canım aklıma ilk sen geldin, siz hatay merkezdeydiniz değilmi akrabalarınız yada tanıdıklarınız varmıydı orada diye çok merak ettim canım...

günaydın arkadaşlarım,
bi_angel_kujum'un kendi deyimiyle "datlu davşan"ının doğumgünüymüş "şimdi, bir de kutlamalara cevap yazar, artık 118 sayfa mesajı okuyacaksın chihiro, mecbuuur" dedim içimden ama yine de okudum o uzun mesajlarını Ayşe Minel'in ilk yaşını kutluyorum, bir de öpüyorum

bu arada, dün ana caddelerden birinde oğluşum ve eşimle yürürken, pastaneden şık bir beyefendi çıkıp bana kocaman bir kurabiye verdi. "ayy, oğlum henüz küçük o kadar kurabiyeyi yiyemeyebilir" dedim. "hayır hanımefendi, anneler gününüzü kutluyorum" dedi, donakaldım bir süre ne yapacağımı bilemeden baktım, sonra kurabiyeye baktım: CANIM ANNEM yazıyordu çok duygulandım ama kurabiyeyi yemedim

hediye olarak ise, saatimin kordonunun takılmasını bekliyordum ama o da olmadı. sonra düşündüm, hediye alınmasını sevmiyorum sanırım :26: yani, normal günde içinden geldiği için birileri birşey alabilir ama "x günü" dolayısıyla hediye alınmasını sanırım pek istemiyorum :44:

lütfen cevap bekliyorum.oğlumun doğum gününü cumartesi yapacağım hazırlıklar tam gaz az önce küçük şişelerim geldi.ama bunların ağız kısmı çok küçük ben drajeleri nasıl koyucam.yapan arkadaşlar lütfen bana cevap verin

hejar hanım, oruç tuttuğunuzu yazmışsınız. Allah kabul etsin. deneyim ve izlenimlerinizi bizimle paylaşırmısınız? ben tutmaya korkuyorum da :18: geçen yıl da tutmuştunuz galiba :26: yanılıyor muyum :44:

canım ben şişelerime gülsuyu vb. sıvı birşeyler koyucam, şeker koymak için küçük kavanoz tipli şişelerden almıştım sen şilerine şeker koymak istiyorsan bonibom falan koymayı dene sığarmı bilemedim ama:26:

Selam , drajeler pek sıgmaz gibi geldi bana minik çakıl taşı şeklinde çikolatalar var onları deneyebilirsin..Ya da renkli pasta süslemesinde kullanılan minik şekerler olabilir...

Canım sen bizim aldıklarımızdan biraz daha farklı bir model aldın sanırım çünkü bizim aldıklarımızın büyüktü,,
eğer ağzı çok minikse sıvı bişeyler koyabilirsin bence(sıvı sabun,kolonya,bal,reçel...gibi)

cevaplarınız için sağolun küçük şekerlerden bulabilirsem onu bulamazsam kolonya koyucam.elim ayağıma dolaşıyor.akşama komşularla dolma sarıcam bi taraftan süslerimi tamamlıcam ve diş keselerimi kesicem.yani anlayacağınız durumdayım

selam
nasılsınız kızlar,ben fena degilim..moralim hiç iyi degil ama yinede iyiyim:))ne karışık duygular içerisindeyim bende bilmiyorum:)
sanırım depresyonumu üşüttüm:)kafayı üşütmekten iyidir..
kızlar beni merak etmişsiniz Allah sizden razı olsun ben antakya merkezdeyim..ama ne farkederki çok üzgünüz..herkesin morali yerlerde
tv de söylenen 47 ölü sayısı yalannnnn,ölü sayısı 177 malesefbide basın yasagı koymuşlar şerefsizlwr..milletin morali bozulmayaymış
yok patlamayı türkler yapmış hepsi yalannn..reyhanlı nüfusu 70 bin ama ordaki suriyeli sayısı 80 bin..bomba atılan alan reyhanlı merkez ve anneler günü dolayısıyla
çok kalabalıkmış..nedense suriyeli ölü yok..çok karışık işler neyse boşverin..sebep olanlar Allahınızdan bulun..facede video koyuyolar cesetler yanmış,kiminin kafası yok kiminin
kolu bacagı yok..45 kişi dna testine gitmiş,tanınmıycak haldeler..başımız sagolsun..
benim orda yaşayan akrabam yok ama dayımın eşinin uzaktan 3 akrabası ölmüş..
Allah sonumuzu hayra çıkarsın ne diyim

kujum yine döktürmüşsün:)yazdıklarının ucu bucagı gözükmüyo:)vizdansız Xmenini kınıyorumo kadar su kullanılırmı..2 saatmı kalıyo duşta:)
plannercim canım burda haytalı bici bici satanlar var.onlarda pembe gül suyu var..eger istersen ben sana seve seve yollarım canım..hemen bugün alabilirim..

az önce doktordaydık..ceren dün gece karnım agırıyo diye uyandı..eşim karnını ovdu bütün gece..
saat 11 gibide doktora gittik ama çok kalabalıktı neyse sıra geldi doktor idrar ve ultrasyona yolladı bizi..idrar verdik,
ultrason saat 2 ye kaldıyemege gitmişler..bakalım inşallah bişeyi çıkmaz..ceren 4 yaşında ve bugüne kadar hiç
idrar yolu enfeksiyonu geçirmedik ama sanırım doktor ondan şüphelendi..birazdan ababsıyla tekrar doktora gidecek..

canım çok geçmiş olsun.. umarım iye değildir ama korkma lütfen.. küçücük yavrularımız bile atlattı ceren hayli hayli atlatır..
keşke hasta olmasalar ama malesef ne kadar özenirsek özenelim oluyorlar..
:26:

off off canım mesafe olarak uzak olabiliriz ama inan o ateş bizimde yüreklerimize düştü allah korusun hepimizi bende ölü sayısının daha çok olduğuna inanıyorum

buarada nazikk teklifin için sagol şekerimm bici bici satanlarda var demek ben şu koca istanbulda bulamadım yaa inş kocam akşama bulmuş olarak gelir ödülü çok büyük olucak valla bulursa:)) sagol canım tekrar buralarda bulamazsam kolonya falan koyucam artık yada paraya kıyıp english home daki body mist lerden mi koysam acaba pembe pembee:26:

çok geçmiş olsun inş idrar yolu enfeksiyonu değildir canım ama öyleyse de çabucak iyileşir geçer gider bidahada gelmez inşşşş... bakalım ne diyecek doktor:26:

canım arkadaşın dedigi gibi çakıl taşı şeklinde olan çikolatalardan koy..hımm çok güzel bayılıyorum onlara:)
bazen alıyoruz ama cerenden kalanları yiyebiliyorumyaparsan banada yolla

sagol canım..bu arada sen nerelerdesin kuzumhiç gelmiyosun
şu bedavalarım bitmeden bugün yarın seni bi arıyımda güzel sesini duyayım:))
sende sagolasın canım inşallah önemli bir şeyi yoktur..şimdi gittiler birazdan gelirler..bakalın ne diycek doktor bey..
inş eşin aradıgını bulur ödülün büyüklügünden bahsetseydin keşke:)biraz gaza gelirdi:))
gerçi sen ona en büyük ödülü vermişsin,mis kokulu zeynoyuödüle gerek yok..

teşekkür ederim efenim
ilk önce şunu belirteyim ben emzirmiyorum emzirirken oruç tutmak sütünüzü etkileyebilir ama artık yemeğin ön plana geçtiği dönemdeyiz sizde tutabilirsiniz diye düşünüyorum
36 gün oruç tuttum ben bunun 35 ini kışın tuttum tabiki o zaman daha kolaydı günlerin kısa olmasından dolayı birde bir defa başlayınca arka arkaya tutunca bünye alışıyor
ben hiç zorluk çekmedim
3 ayların başlangıcı olan 11 mayısta tuttuğum oruçtada ilk öğlen saatlerinde acıkır gibi oldum ama sonra geçti çok rahat geçti Allah öyle yardım ediyorki
yeterki biz niyetlenip tutalım..herkese tavsiye ederim yani
Allah nasip ederse perşembe yine tutmayı düşünüyorum regaip kandili dolayısıyla...
bu arada ben 35 günü üst üste tuttum sadece pazar günleri tutmadım eşim evde diye ve 5 kilo da vermiştim,hem borçlarım bitmişti
hem fazla kilolarım gitti ve en önemliside İÇ HUZURUM YERİNE GELDİ
Çok şükür rabbime darısı borcu olan tüm arkadaşlarıma olsun

Baby Ceren şu patlama olayına çok çok üzüldüm benimde ilk aklıma sen geldin numaran olsa arayacaktım çok şükür ki sizde birşey yok
ama ölenlerede çok üzüldüm geride bir sürü yetim dul kaldı Allahım onlara sabır versin çok zor bir durum
yapanlarda Allahından bulsun hemde böyle mübarek günlerde:26:eşimde yabancı sitelerin gazelerini okuyor oradada hep 170 falan diyorlarmış ölü sayısı için
Ceren içinde çok geçmiş olsun canım çabucak atlatır merak etme kocaman kız o

dün çok güzel bir anneler günü geçirdim en önemlisi oğlum bizimleydi bunun için ne kadar şükretsem azdır Allaha
topkapı sarayına ve ayasofyaya gittik oğlum çok sevdi nasıl kahkaha atıyor,o güldükçe millet bakıp seviyor falan çok güzeldi
ama akşama oğlum ateşlendi:18::18: soyduk hemen fitil attım düştü bugün hiç çıkmadı ateşi umarım devamı gelmez ateşin
akşam eltilerim ve anneler geldi,büyük eltim bana çanta almış anneler günü için nasıl mutlu oldum hiç beklemiyordum
10 yıldır evliler ama çocukları yok çok dua ettim rabbim inşallah bu duyguyu onlarada yaşatır diye aklınıza gelirse sizde dua edin kızlar olur mu adı Özlem
bizim dünümüz böyle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…