Selam kızlar,,
Ayşe Minel'imiz demek artık 1 yaşında
MUTLU YILLAR AYŞE MİNEL
yaşgününüzün güzel geçmesine çok sevindim kujum
Anneler günümüz kutlu olsun annekuşlar
Ne güzel bir gündür ya iyiki doğurmuşuz walla
Haftasonu İzmitteydim,malumunuz annanem hasta,,hem anneler günü diye hemde kızı görünce
onlara moral oluyor diye gittik geldik..Babamız bize hediye almamış,,ama olsun,,dün yemeğimizi
yapıp bize çok güzel bir sofra kurdu yeter de artar bile,,canım kocamı çok seviyorum
Sonrasında her ne kadar mutfak savaş alanına dönmüş olsada değerdi
Doğumgünü yapacak anne arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum
Bu hafta yoğun bir yaşgünü haftasındayız galiba
Dün Mira çok iştahsızdı ama keyfi yerindeydi,,altını açarken soldaki köpek dişinin ve azı dişinin yerlerinin bembeyaz olduğunu farkettim:18:
eywah eywah:18:aynı anda gelirlerseUmarım sağlıkla gelir yeni dişlerimiz Şu çıkış aşaması çok zorluyor...
Beykozum çok ama çok sevidim Ada Naz'a kavuşmuşsunuz canım
Tatlıcadı: Annene geçmiş olsun hayatım,,Allah beterinden korusun
Babyceren: Patlamayı geç duydum ama Hatay denince çok korktum,,sonradan foruma bakıp iyi olduğunu öğrendim de rahatladım walla
Allah yardımcınız olsun arkadaşım,,aman diyim dikkat et...
Aklımda çok şeyler vardı yazıcaktım ama uçtu gitti:44:
Herkese mutluluk dolu bir hafta diliyorum
SLM mutlu bacım
demek baba ocağındaydın ( işlaa tez vakitte şifa versin mevlam annannene ) ah ah varmı aile gibisi her şeyin güsel geçmesine sevindim
hayırlı olsun dişiniz çok zor yaw diş çıkarmak hepsi çıksada toparlasa datluşlarımız
kız hala bebek o 1 yaşına bastıda ne oldu küçüçük hala annesinin tavşanu
dün senın kulaklarınıda baya cınlatıkeline koluna sağlık dert görme emi bir ömür boyu
lütfen cevap bekliyorum.oğlumun doğum gününü cumartesi yapacağım hazırlıklar tam gazaz önce küçük şişelerim geldi.ama bunların ağız kısmı çok küçük ben drajeleri nasıl koyucam.yapan arkadaşlar lütfen bana cevap verin
lütfen cevap bekliyorum.oğlumun doğum gününü cumartesi yapacağım hazırlıklar tam gazaz önce küçük şişelerim geldi.ama bunların ağız kısmı çok küçük ben drajeleri nasıl koyucam.yapan arkadaşlar lütfen bana cevap verin
az önce doktordaydık..ceren dün gece karnım agırıyo diye uyandı..eşim karnını ovdu bütün gece..
saat 11 gibide doktora gittik ama çok kalabalıktı neyse sıra geldi doktor idrar ve ultrasyona yolladı bizi..idrar verdik,
ultrason saat 2 ye kaldıyemege gitmişler..bakalım inşallah bişeyi çıkmaz..ceren 4 yaşında ve bugüne kadar hiç
idrar yolu enfeksiyonu geçirmedik ama sanırım doktor ondan şüphelendi..birazdan ababsıyla tekrar doktora gidecek..
selam
nasılsınız kızlar,ben fena degilim..moralim hiç iyi degil ama yinede iyiyim:))ne karışık duygular içerisindeyim bende bilmiyorum:)
sanırım depresyonumu üşüttüm:)kafayı üşütmekten iyidir..
kızlar beni merak etmişsiniz Allah sizden razı olsun ben antakya merkezdeyim..ama ne farkederki çok üzgünüz..herkesin morali yerlerde
tv de söylenen 47 ölü sayısı yalannnnn,ölü sayısı 177 malesefbide basın yasagı koymuşlar şerefsizlwr..milletin morali bozulmayaymış
yok patlamayı türkler yapmış hepsi yalannn..reyhanlı nüfusu 70 bin ama ordaki suriyeli sayısı 80 bin..bomba atılan alan reyhanlı merkez ve anneler günü dolayısıyla
çok kalabalıkmış..nedense suriyeli ölü yok..çok karışık işler neyse boşverin..sebep olanlar Allahınızdan bulun..facede video koyuyolar cesetler yanmış,kiminin kafası yok kiminin
kolu bacagı yok..45 kişi dna testine gitmiş,tanınmıycak haldeler..başımız sagolsun..
benim orda yaşayan akrabam yok ama dayımın eşinin uzaktan 3 akrabası ölmüş..
Allah sonumuzu hayra çıkarsın ne diyim
kujum yine döktürmüşsün:)yazdıklarının ucu bucagı gözükmüyo:)vizdansız Xmenini kınıyorumo kadar su kullanılırmı..2 saatmı kalıyo duşta:)
plannercim canım burda haytalı bici bici satanlar var.onlarda pembe gül suyu var..eger istersen ben sana seve seve yollarım canım..hemen bugün alabilirim..
az önce doktordaydık..ceren dün gece karnım agırıyo diye uyandı..eşim karnını ovdu bütün gece..
saat 11 gibide doktora gittik ama çok kalabalıktı neyse sıra geldi doktor idrar ve ultrasyona yolladı bizi..idrar verdik,
ultrason saat 2 ye kaldıyemege gitmişler..bakalım inşallah bişeyi çıkmaz..ceren 4 yaşında ve bugüne kadar hiç
idrar yolu enfeksiyonu geçirmedik ama sanırım doktor ondan şüphelendi..birazdan ababsıyla tekrar doktora gidecek..
sagol canım..bu arada sen nerelerdesin kuzumcanım çok geçmiş olsun.. umarım iye değildir ama korkma lütfen.. küçücük yavrularımız bile atlattı ceren hayli hayli atlatır..
keşke hasta olmasalar ama malesef ne kadar özenirsek özenelim oluyorlar..
:26:
sende sagolasın canım inşallah önemli bir şeyi yoktur..şimdi gittiler birazdan gelirler..bakalın ne diycek doktor bey..off off canım mesafe olarak uzak olabiliriz ama inan o ateş bizimde yüreklerimize düştü allah korusun hepimizi bende ölü sayısının daha çok olduğuna inanıyorum
buarada nazikk teklifin için sagol şekerimm bici bici satanlarda var demek ben şu koca istanbulda bulamadım yaa inş kocam akşama bulmuş olarak gelir ödülü çok büyük olucak valla bulursa:)) sagol canım tekrar buralarda bulamazsam kolonya falan koyucam artık yada paraya kıyıp english home daki body mist lerden mi koysam acaba pembe pembee:26:
çok geçmiş olsun inş idrar yolu enfeksiyonu değildir canım ama öyleyse de çabucak iyileşir geçer gider bidahada gelmez inşşşş... bakalım ne diyecek doktor:26:
hejar hanım, oruç tuttuğunuzu yazmışsınız. Allah kabul etsin. deneyim ve izlenimlerinizi bizimle paylaşırmısınız? ben tutmaya korkuyorum da :18: geçen yıl da tutmuştunuz galiba :26: yanılıyor muyum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?