2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah nasip ederse perşembe yine tutmayı düşünüyorum regaip kandili dolayısıyla...

ama Hejar hanım, bunu daha önce söylemeliydiniz

16 MAYIS PERŞEMBE, BİZİM OĞLANLARIN VE KIZLARIN (ARAS EYMEN, KAAN, MEHMET YEKTA, ORHAN CEMAL VE DOĞA belki unuttuklarım vardır) DOĞUMGÜNÜSÜÜÜÜ
"anneleri onları kandil günü doğurmuş" demek için 1 yıl erken davrandık sanırım :26:

oruç olayını da tez zamanda deneyeceğizdir. zaten tüm gün lab.dayım, Orhan Cemal de sadece akşam yatarken ve gece emiyor. yapabilirim diye düşünüyorum. çok teşekkür ederim

arkidişler ben bu balık yağına takmış durumdayımbi içinde vitaminli olanlar var birde sade olanlar eniyisi carlson gibi görünüyo ama ondada vitamin yok yine azcık olsun diyorum içinde seven seas var makul düzeyde vitamin var nutrigen d vitamini dayamış yaz aylarındayız güneşe çıktığında d vitaminin fazlasının zararlı oldugunu okuudum çok kararsızım çokkk..............

hejara sormuşsunuz ama geçen sene oruç tutan ve hala bebişini emziren bir anne olarak ben de cevaplamak istedim.Geçen sene regl olduğum 6 gün dışında tamamını tuttum ve oruçlu olduğum ay oğlumun da en fazla kilo aldığı aydı.bazen sütüm azalıyo mu diye endişelendiğim de oldu ama kilo alımını görünce yersiz bi endişe olduğunu anladım.bol bol karpuz yedim ve öncesinden stokladığım sütlerim vardı buzlukta acil durumlar için ama kullanmama gerek olmadı çoğu zaman ve gece 1 kez uyandığı bazı günlerde gece süt bile sağmışlığım oldu çok şiştiği için göğsüm.Bu sene zaten ana öğünleri artık normal yemekler olduğu için hiç sorun olacağını düşünmüyorum.eğer korkma nedeniniz sütümüzün durumu ne olur ise benim deneyimim sütte sorun olmayacağı yönündedir :) gece sık sık beslenerek ve booool su içerek sorunsuz bi ramazan geçirebilirsiniz.

ama ben mehmet yektanın dogum gününü 29 mayıs sanıyorum:26:hangimiz yanılıyoruz cikirokko hanım:26:
accasia arkadaşımız nerde o söylesin:)

ben çok beklemiştim kandilde doğar diyeama nasip
bence yapabilirsin çok rahat,en önemlisi bir kere niyet edip başlamakgerisi gelecektir

mevlam öyle yardım ediyor ki inanın oruç tuttuğum günlerde evim daha düzenli herşeyim tam çocuğuma daha çok vakit ayırıyor ve oğlum daha sakin ve huzurluydu
gerçi benim oğluş doğduğundan beri sakin ve huzurlu maşallah

Öncelikle dıkkat etmen yas aralığının tutup tutmaması...kimileri 2 yas kimileri 6 yas ustu...
Seven seas en fazla omega oranını ıcerıyo fakat fazlasıyla balık kokuyomuş.cocuk çok afedersın gegirdiğinde koku geliomuş...minadex ı de balık yagı dıe verıolar fakat o multıvıtamın.bize pepee tavsıye edılmıştı içimi kolay kokusu yok omega oranı yuksek dıe aldım fakat 2 aydır acılmadan dolapta bekliyor.gerek görmuyorum kullanmaya sanki...simdiye kadar her hafta balık yedık.simdiden sonra yenmezmiş...kahvaltıda da 2 tam cevız yıyor.ama bundan sonra kullanımı ne kadar gerekli gerekli midir bilemiom.ozetle dolapta bızı bekleyen pepee marka balık yagımız var

BabyCeren beni artık sevmiyormusun
geçen gün yazdım rüyamda gördüğümü bütün arkadaşları alıntı ile cevapladın ama beni es geçtin
yok yok seviyorsundur beni kesin gözünden kaçmıştır:18:
zira ben seni çok seviyorum

rosalde ve hejar size imrendiğimi ve gönülden tebrik ettiğimi bilmelisiniz ne güzel geçen sene tutamadım ama bu sene inş.

canım söylememe gerek varmı bilmiyorum ama tabikide seni çok seviyorum
evet okudum rüyanı ama nasıl olduysacevap yazmamışımneye daldım gittim bilmiyorumözür canım..
rüyanıda çok begendim,evet buraya gelseniz emin ol sizi çok güzel karşılar ve agırlardık..
oğlunu ben kucagımdan indirmezdim:)benim cadılarıda sana verirdim
tuttugun oruçlarıda Allah kabul etsin seni tebrik ediyorum..ben geçen yıl tutamamıştım inşallah bu yıl tutarım
kızlar sizi çok seviyorum:))))
ayy bizde seni canımama en çok ece yi

çok güzel olmuşlar ellerine saglık..mutlu seninde eline saglıkhızıranne gibisin herkese yetişiyosun ı love you
ay ben galiba herkesi çok seviyorumaşıgım aşıkkkk

cevap için çok teşekkür ederim. şimdi daha bir motive oldum oruç tutmak için

endişem sütümün azalacağı konusunda değil, tamamen açlık konusunda dediğiniz gibi, ana öğünleri zaten normal yemek olarak yiyiyor, ara öğünde de meyve yada inek sütü içiyor benim oğlum. bol su içerek ve doğru beslenerek sanırım atlatabilirim
herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum

cerenle babası doktordan geldi..evet malesef idrar yolu iltihabi olmuş,ilk defa oluyo:26:
ultrasonda da karnındada biraz iltihap varmış..eşimdemiş neden böyle oldu acaba diye,doktor demiş
agzına mikroplu birşey koymuştur ondan diye..bu kız beni deli edecek bebek gibi herşey agzında..okuldanmı burdanmı nerden bilmiyorum..
antibiyotik vermiş..idrar tahlilinde 7-8 lökosit görüldü yazıyo,çokmu acaba:26ek anlamadım ben..

selam mayıs bebeklerinin fıstık anneleri!
ben bu işten güçten sıyrılıp evimin kadını olsam ya di miii
yine bir toplantı ve yine bir kaçamak napayım bu kadar uzatmasalardı

hızlıca yazayım Ömer 2 gündür hiçbirşey yemek istemiyor
sanırım dişi acıyor çünkü üst dişetine kaşık değer değmez çığlık atıyor
ben de zorlamıyorum sevdiği şeylerle öğün geçiriyoruz ama biraz zayıfladı

dün ilk defa lunaparka götürdük atlı karıncaya falan bindirdik öyle güzel ve dolu br gündü ki akşam eve dönünce sanki 1 günde 3 günlük yaşamışız gibi geldi

eşim anneler günü için bonnyfooddan lezzet çiçekleri almış ömerin odasını da süslemiş duvara canım anneciğim anneler günü kutlu olsun yazmış resimlerimi asmış vs vs çook mutlu etti beni
ama en güzel hediyemi ömer verdi sabah 9a doğru uyandı tıkırtısını duydum ben de uyandım ANNİİİİ diye seslendi odasına gittim ve birden boynuma atladı sarıldı başını boynuma kıstırdı eliyle sırtımı sıvazlamaya başladı rüya gibiydi bak yine burnum sızladı (gece 11den 9a kadar uyumuşuz :))

anneler günü keyfimiz normalde açmadığım TVyi parkta izleyince biraz limoni oldu
hataydaki görüntülere içim parçalandı
aklıma hemen BABYCEREN geldi geçmişe dönemedim ama inşallah o kıyamette bir tanıdığın yoktur canım

puff bölük börçük yazdım ve yine gidiyorum ben ev hanımı olmak istiyorummm

canım söylememe gerek varmı bilmiyorum ama tabikide seni çok seviyorum
evet okudum rüyanı ama nasıl olduysacevap yazmamışımneye daldım gittim bilmiyorumözür canım..

ben de nasıl olsa es geçersiniz diye rüyamı anlatmadım

hejar ve bir arkadaş bize gelmişler, sizi telefonla arıyoruz. patlamayla ilgili olarak "nasılsınız? iyi misiniz? bir sorun yok değil mi" şeklinde endişelerimizi bildiriyoruz. siz de "ne patlaması? ben birşey duymadım, internetteydim" diyorsunuz

not: tamı tamına böyle bir rüya gördüm

çocukluğa duyulan özlemim ;sorgusuz sualsiz mutlu olduğumdandır.hesapsızca,kayıtsızca,sevgiyle hayata bakmamdır.büyüüüüük hayallerle geleceği bekleyip birz hayal kırıklığı yaşamamdır...gene de Allaha şükür.
tatlımhala pembe gül suyu bulamadıysan eczaneden pembe veya kırmızı gıda boyası al azıcık gül suyuna ekle çalkala oldu sana pembiş pembiş kolonyalar...
177 miaman yarabbi.Allah yardımcıları olsun.bu ülkede neler oluyor bilemiyorum ama ben Atatürk'ü çok özledim.
demek bundanmış halsizliği,keyifsizliği.geçmiş olsun tatlım.dondurma falan yedise midesini de üşütmüş olabilir.
TATLIMDOKTORA BİR SORSAN BELKİ DAHA AÇIKLAYICI CEVAP ALIRSIN.
kızlar sizi çok seviyorum:))))
tabiki de ben de seni ve ececiğimi çok seviyorum.

çok güzeller,imreniyorum ya...inşallah gelecek yıl ben de yaparım doğama...mutlucuğum gelecek yıla kadar beni bekler misin?

Son düzenleme:

tuhaf bir rüya sanırım hejarın rüyasından etkilenmişsiniz sayın cikiro hanım
ah bende sizi rüyamda görmeyi ne çok isterdim:))sanırım bu gidişle ancak rüyamızda görecez sizi
ay sanki çokta önemli:18:sanki merak ediyoruz:18:hıhhh

not:ne zmaan resminizi görecezmonşer

Çok ciciş olmuşlar şekerim ama bunlar taslak dimi
kırmızı peçete bul çabuk peçeteliklere,,birde özenli kes kenarlardan siyah çizgiler gördüm bak
Ece güzel,,ismi güzel herşeyi güzel oldu kuzumun maşallahumarım yaşgününüzde çooook güzel geçer
kemeraltından nazar boncukları alıp masalara serpme yap bence ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…