Allah nasip ederse perşembe yine tutmayı düşünüyorum regaip kandili dolayısıyla...
hejara sormuşsunuz ama geçen sene oruç tutan ve hala bebişini emziren bir anne olarak ben de cevaplamak istedim.Geçen sene regl olduğum 6 gün dışında tamamını tuttum ve oruçlu olduğum ay oğlumun da en fazla kilo aldığı aydı.bazen sütüm azalıyo mu diye endişelendiğim de oldu ama kilo alımını görünce yersiz bi endişe olduğunu anladım.bol bol karpuz yedim ve öncesinden stokladığım sütlerim vardı buzlukta acil durumlar için ama kullanmama gerek olmadı çoğu zaman ve gece 1 kez uyandığı bazı günlerde gece süt bile sağmışlığım oldu çok şiştiği için göğsüm.Bu sene zaten ana öğünleri artık normal yemekler olduğu için hiç sorun olacağını düşünmüyorum.eğer korkma nedeniniz sütümüzün durumu ne olur ise benim deneyimim sütte sorun olmayacağı yönündedir :) gece sık sık beslenerek ve booool su içerek sorunsuz bi ramazan geçirebilirsiniz.hejar hanım, oruç tuttuğunuzu yazmışsınız. Allah kabul etsin. deneyim ve izlenimlerinizi bizimle paylaşırmısınız? ben tutmaya korkuyorum da :18: geçen yıl da tutmuştunuz galiba :26: yanılıyor muyum :44:
ama Hejar hanım, bunu daha önce söylemeliydiniz
16 MAYIS PERŞEMBE, BİZİM OĞLANLARIN VE KIZLARIN (ARAS EYMEN, KAAN, MEHMET YEKTA, ORHAN CEMAL VE DOĞA belki unuttuklarım vardır) DOĞUMGÜNÜSÜÜÜÜ
"anneleri onları kandil günü doğurmuş" demek için 1 yıl erken davrandık sanırım :26:
oruç olayını da tez zamanda deneyeceğizdir. zaten tüm gün lab.dayım, Orhan Cemal de sadece akşam yatarken ve gece emiyor. yapabilirim diye düşünüyorum. çok teşekkür ederim
ama Hejar hanım, bunu daha önce söylemeliydiniz
16 MAYIS PERŞEMBE, BİZİM OĞLANLARIN VE KIZLARIN (ARAS EYMEN, KAAN, MEHMET YEKTA, ORHAN CEMAL VE DOĞA belki unuttuklarım vardır) DOĞUMGÜNÜSÜÜÜÜ
"anneleri onları kandil günü doğurmuş" demek için 1 yıl erken davrandık sanırım :26:
oruç olayını da tez zamanda deneyeceğizdir. zaten tüm gün lab.dayım, Orhan Cemal de sadece akşam yatarken ve gece emiyor. yapabilirim diye düşünüyorum. çok teşekkür ederim
hejara sormuşsunuz ama geçen sene oruç tutan ve hala bebişini emziren bir anne olarak ben de cevaplamak istedim.Geçen sene regl olduğum 6 gün dışında tamamını tuttum ve oruçlu olduğum ay oğlumun da en fazla kilo aldığı aydı.bazen sütüm azalıyo mu diye endişelendiğim de oldu ama kilo alımını görünce yersiz bi endişe olduğunu anladım.bol bol karpuz yedim ve öncesinden stokladığım sütlerim vardı buzlukta acil durumlar için ama kullanmama gerek olmadı çoğu zaman ve gece 1 kez uyandığı bazı günlerde gece süt bile sağmışlığım oldu çok şiştiği için göğsüm.Bu sene zaten ana öğünleri artık normal yemekler olduğu için hiç sorun olacağını düşünmüyorum.eğer korkma nedeniniz sütümüzün durumu ne olur ise benim deneyimim sütte sorun olmayacağı yönündedir :) gece sık sık beslenerek ve booool su içerek sorunsuz bi ramazan geçirebilirsiniz.
arkidişler ben bu balık yağına takmış durumdayımbi içinde vitaminli olanlar var birde sade olanlar eniyisi carlson gibi görünüyo ama ondada vitamin yok yine azcık olsun diyorum içinde seven seas var makul düzeyde vitamin var nutrigen d vitamini dayamış yaz aylarındayız güneşe çıktığında d vitaminin fazlasının zararlı oldugunu okuudum çok kararsızım çokkk..............
hejara sormuşsunuz ama geçen sene oruç tutan ve hala bebişini emziren bir anne olarak ben de cevaplamak istedim.Geçen sene regl olduğum 6 gün dışında tamamını tuttum ve oruçlu olduğum ay oğlumun da en fazla kilo aldığı aydı.bazen sütüm azalıyo mu diye endişelendiğim de oldu ama kilo alımını görünce yersiz bi endişe olduğunu anladım.bol bol karpuz yedim ve öncesinden stokladığım sütlerim vardı buzlukta acil durumlar için ama kullanmama gerek olmadı çoğu zaman ve gece 1 kez uyandığı bazı günlerde gece süt bile sağmışlığım oldu çok şiştiği için göğsüm.Bu sene zaten ana öğünleri artık normal yemekler olduğu için hiç sorun olacağını düşünmüyorum.eğer korkma nedeniniz sütümüzün durumu ne olur ise benim deneyimim sütte sorun olmayacağı yönündedir :) gece sık sık beslenerek ve booool su içerek sorunsuz bi ramazan geçirebilirsiniz.
canım söylememe gerek varmı bilmiyorum ama tabikide seni çok seviyorumBabyCeren beni artık sevmiyormusun
geçen gün yazdım rüyamda gördüğümü bütün arkadaşları alıntı ile cevapladın ama beni es geçtin
yok yok seviyorsundur beni kesin gözünden kaçmıştır:18:
zira ben seni çok seviyorum
ayy bizde seni canımkızlar sizi çok seviyorum:))))
Eki Görüntüle 710305 Eki Görüntüle 710306 Eki Görüntüle 710309 Eki Görüntüle 710310
sizinle paylaşmasam çatlardım mutlumun katkılarıyla:))
canım söylememe gerek varmı bilmiyorum ama tabikide seni çok seviyorum
evet okudum rüyanı ama nasıl olduysacevap yazmamışımneye daldım gittim bilmiyorum özür canım..
ama ben mehmet yektanın dogum gününü 29 mayıs sanıyorum:26:hangimiz yanılıyoruz cikirokko hanım:26:
accasia arkadaşımız nerde o söylesin:)
[sıze=3]benim oğlan içinde aynısını diyolar.kız güzelliği varmış.gerçektende bazen yazma takıyorum aynı kız.ikincisi kız olacak diyorlar bakalım.bence musab bilalin saçları uzadı sanırım o yüzden benzetiyorlar .kestirmeyede kıyamıyorum ki.[/sıze]
doğan cücelioğlunun bi lafı var insanın çocukluğu anavatanıdır diye.bende sizin gibi hep gurbetteyim.çok özlüyorum çocukluğumu heidi gibiydim o yüzden en büyük hayalim çocuklarımı kendi çocukluğum gibi bir çocukluk geçirmelerini sağlamak müstakil bi evde büyüsünler toprakla haşir neşir olsun kedileri köpekleri olsun.toprağa basarak büyüsünler.rabbim bu hayalimi gerçekleştirmeyi bana nasip et.
biangel_kujum tavşanın iyiki doğmuş sende iyiki burdasın.
Bayb ceren vallahi patlamayı duyunca aklıma ilk siz geldiniz.rabbim vefat edenleri şehitlik makamına eriştirsin.hele bi bayan kayınvaldesine hediye almak için gitmiş.ve 8 aylık ikizleri şimdi yetim.içim parçalandı ülkemizi malesef hiç rahat bırakmıyorlar.türk milleti asil bi millet yardıma kimin ihtiyacı varsa yardım ediyorlar ama bize yardım ederlermi bilmiyorum.
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun annelik öyle bir şeyki bütün duyguları içinde barındırıyor ve sadece anne olan anlayabiliyor.çok özeliz.
Az önce hastanemizin başhekimi,müdürü,başhemşiresi çalışanların annelerin anneler gününü kutladılar,karanfilimi aldım.çok mutlu oldum.
Bu arada oğlum yürüyor yaşını yürüyerek karşıladı speede gonzalesim.çok küçük ve hareketli olduğu için bu ismi taktım.ve bir dişimiz çıktı 2.çıkmak üzere.şimdi çalışmam lazım.hepinizi öpüyorum.
tatlımhala pembe gül suyu bulamadıysan eczaneden pembe veya kırmızı gıda boyası al azıcık gül suyuna ekle çalkala oldu sana pembiş pembiş kolonyalar...günaydınn günaydın günaydınnnn
Herkes iyidir inş, hepimizin anneler günü kutlu olsun güzel anne arkadaşlarımmmNe güzel anneler olduk çok şükür allaha ki bize nasip etti bu harika duyguyu ve meleklerimizi
Ben her anneler gününde anneme ne hediye alırsam alayım asla çiçeksiz bırakmadım, cuma akşamından yine annemin çiçeklerini götürmüştüm eve giderken, annemde hep en değerli hediyemin bu çiçekler olduğunu söylerVee aynı duyguyu bende yaşadım bu anneler gününde, canım eşime nekadar teşekkür etsem azdır hiçbir hediye bukadar mutlu edemezdi beni ve dün sabahki uyanışımı hayat boyu unutamam, gözlerimi açtım çiçekler zeynonun kucağında zeynoda babasının kucağında tabii sonra hepsiide benimm kucağımdaydıııı harikaydııı ilk anneler günümm harikaydıııı En güzel hediyelerimiz yavrularımıza sağlık ve yuvalarımızaa huzur, hep aşk ve mutluluk versin inş aminn...
Dün ayrıca eşimin doğum günüydü, en sevdiğinden meyveli bir pasta yaptım ona bayıldııı:) dün bizim için bol çiçekli çok tatlı bir pasta tadında harikaa bir gündüüEn kötü günümüz böyle olsun inş, zeynomun doğum günüde yaklaşıyor süslerle hala uğraşıyorum ne zormuş yaa Daha şişelerimin içini doldurucam pembe renkli gülsuyu aradım ama bulamadım bugün yine bakıcak eşim bir fikriniz varsa söyleyin şekerim pembe renkli gülsuyu arıyorummmm
177 miselam
Nasılsınız kızlar,ben fena degilim..moralim hiç iyi degil ama yinede iyiyim:))ne karışık duygular içerisindeyim bende bilmiyorum:)
sanırım depresyonumu üşüttüm:)kafayı üşütmekten iyidir..
Kızlar beni merak etmişsiniz allah sizden razı olsun ben antakya merkezdeyim..ama ne farkederki çok üzgünüz..herkesin morali yerlerde
Tv de söylenen 47 ölü sayısı yalannnnn,ölü sayısı 177 malesefbide basın yasagı koymuşlar şerefsizlwr..milletin morali bozulmayaymış
Yok patlamayı türkler yapmış hepsi yalannn..reyhanlı nüfusu 70 bin ama ordaki suriyeli sayısı 80 bin..bomba atılan alan reyhanlı merkez ve anneler günü dolayısıyla
çok kalabalıkmış..nedense suriyeli ölü yok..çok karışık işler neyse boşverin..sebep olanlar allahınızdan bulun..facede video koyuyolar cesetler yanmış,kiminin kafası yok kiminin
kolu bacagı yok..45 kişi dna testine gitmiş,tanınmıycak haldeler..başımız sagolsun..
Benim orda yaşayan akrabam yok ama dayımın eşinin uzaktan 3 akrabası ölmüş..
Allah sonumuzu hayra çıkarsın ne diyim
Kujum yine döktürmüşsün:)yazdıklarının ucu bucagı gözükmüyo:)vizdansız xmenini kınıyorumo kadar su kullanılırmı..2 saatmı kalıyo duşta:)
plannercim canım burda haytalı bici bici satanlar var.onlarda pembe gül suyu var..eger istersen ben sana seve seve yollarım canım..hemen bugün alabilirim..
demek bundanmış halsizliği,keyifsizliği.geçmiş olsun tatlım.dondurma falan yedise midesini de üşütmüş olabilir.az önce doktordaydık..ceren dün gece karnım agırıyo diye uyandı..eşim karnını ovdu bütün gece..
Saat 11 gibide doktora gittik ama çok kalabalıktı neyse sıra geldi doktor idrar ve ultrasyona yolladı bizi..idrar verdik,
ultrason saat 2 ye kaldıyemege gitmişler..bakalım inşallah bişeyi çıkmaz..ceren 4 yaşında ve bugüne kadar hiç
idrar yolu enfeksiyonu geçirmedik ama sanırım doktor ondan şüphelendi..birazdan ababsıyla tekrar doktora gidecek..
TATLIMDOKTORA BİR SORSAN BELKİ DAHA AÇIKLAYICI CEVAP ALIRSIN.arkidişler ben bu balık yağına takmış durumdayımbi içinde vitaminli olanlar var birde sade olanlar eniyisi carlson gibi görünüyo ama ondada vitamin yok yine azcık olsun diyorum içinde seven seas var makul düzeyde vitamin var nutrigen d vitamini dayamış yaz aylarındayız güneşe çıktığında d vitaminin fazlasının zararlı oldugunu okuudum çok kararsızım çokkk..............
tabiki de ben de seni ve ececiğimi çok seviyorum.kızlar sizi çok seviyorum:))))
Eki Görüntüle 710305 Eki Görüntüle 710306 Eki Görüntüle 710309 Eki Görüntüle 710310
ben de nasıl olsa es geçersiniz diye rüyamı anlatmadım
hejar ve bir arkadaş bize gelmişler, sizi telefonla arıyoruz. patlamayla ilgili olarak "nasılsınız? iyi misiniz? bir sorun yok değil mi" şeklinde endişelerimizi bildiriyoruz. siz de "ne patlaması? ben birşey duymadım, internetteydim" diyorsunuz
not: tamı tamına böyle bir rüya gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?