2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size Mİra'ya ara ara çok az su katarak inek sütü verdiğimi bahsetmiştim.(kahvaltılarında) 1 yaş kontrolümüzde dr.artık
istemezsem su katmadan da verebileceğimi söyledi,,sütümün de azalmasıyla(bu arada emzirmeye devam ediyorum)
dün ilk kez gece verdim korktum önce gaz yapar mı diye ama eşimin birşey olmaz demesiyle vermiş bulundum
Dr. inek sütünü gece yatmadan 1 saat önce vermemi söyledi bilginiz olsunÇok şükür sorun yaşamadık
bu arada merak edenler için:120cc verdim
#sütüazalanannelere#ineksütünegeçenanne#annedenineksütüverildi#Mira

çokk güzellerr ellerinize sağlık hem mutlucuğumun hem seninn akşama bende resim çekeyim barii özendimm

bu idrar yolu enfeksiyonundan kaçış yok sanırım bunada şükür diyelim çok geçmiş olsun koca bebek cerene bak senn oda herşeyi ağzına götürüyor yani, büyüyünce değişmiyormu bu durum yahuuu zeynomda aynı şekildeeee:26:

PINARDA canım sagol iyi fikir aslında benimde aklıma geldi ama olurmu bilemedimm:26: denemek lazımm, bulamazsam iyi bir çözüm olur ama illaki pembe birşeyler olsun istiyorum şişelerde ama annemle eşim sıvı sabun koymamaı istemiyorlar eee pembe ne koyayım ben bu şişelere yahuuu:44:

Slm millet basinizin puskullu belasi geldi ... Ben suan telden yazmaya calisiyirum malum kalin dolma gibi parmaklarla bu minik klavye ile nasil yazdigimi siz dusunun artik.ben sonunda pohcalarimi toplayip tasindim internetimizi bir hafta icinde baglanacak o zamana kadar bu telden yapabildigim kAdar sizinleyim optum selametle kalin oglan uyandi a

Babyceren : geçmiş olsun CerenimeBol su içsin idrarla atsın ablakuzumuz enfelsiyonu.Değerlerden pek anlamam ama
umarım çabucak atlatır

Planner
: çilek reçeli koy canımsonrada insanlar mutfaklarında kullanırlar böylece...

Annezeyno
: geçmiş olsun Ömerciğime,,üffff bu dişlerin getidiği huzursuzluktan çocuklar perişan oldu ya,,bizde aynı durumdayız

Pınarda: seneye kadar burdayım cicim,,Doğamın süslerini hazırlar giderim

bende yaklaışık 1 aydır veriyorum inek sütü canım hemde sulandırmadan cam şişede günlük süt veriyorum aynen akşamları aytmadan önce ve bazen gün içindede bir kez içiyor çünkü bende artık sağmıyorum ve sadece sabah evden çıkarken emziriyorum, sen günlük sütmü veriyorsun aslında pınarın çocuk sütlerinde vermekte istiyorum ama eşim kutulu olduğundan sıcak bakmıyor birtürlü oyuzden şimdilik günlük şişe sütle devam ediyorum:26:

canım hoş geldin, taşınmışsın çok şükür valla allah yardımcın olsun canım ya taşınması yaklaşık 1 ay süren ben halini çok iyi anlıyorum ve tez zamanda yerleşip rahatlamanı diliyorum canım yavaş yavaş hallolur herşeyyy

Sabahları hep günlük süt verdim canım şimdiye kadar,,ama geçenlerde markete gidince de pınarın kutu 6/12 ay sütünden stok yaptım eve.
Dün zaten izmitten gelmiştim günlük süt yoktu evde bende onu verdim gece. Her daim günlük süt bulamam yada alamam diye eve stok yaptım.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum.yarımlık paketlerinden aldım açtığım kalanıyla da gece yoğurt mayaladım.

aman maşallah yarasın kuzuma,bende oğluma bu akşam deneyecem pınarın 6/12 sütünden aldım birazcıkda su katarım ilk defa vericem çünkü
umarım benim oğlumda içer lıkır lıkır

Allah yardımcın olsun canım bir an önce yerleş ve aramıza dön..

kızlar sizi çok seviyorum:))))

bizde seni ve güzel kızını çok seviyoruz canımm

rosalde ve hejar size imrendiğimi ve gönülden tebrik ettiğimi bilmelisiniz ne güzel geçen sene tutamadım ama bu sene inş.

inşallah sende tutarsın borçlarını önemli olan niyet edip bir kere başlamak gerisi çorap söküğü gibi geliyor canım

herşey çok güzel görünüyor canım çok güzel bir kutlama olacak Allahın izniyle

biliyordum beni sevdiğinibazen gözden kaçabiliyor ben belki görmemişsin diye söyledim canımm
seni cadılara seve seve bitirirdim heralde:)Allah razı olsun canım benim darısı başına inşallah

çok geçmiş olsun canım Ceren çabuk toparlayacaktır ilaçlarla bol bol su içir annesi

ömerime geçmişler olsun inş dişini bir an önce çıkarırda rahatlar kuzum
anneler gününde çok güzel geçmiş ohh

demek sende rüya gördün hıı
hayırlara çıksın inşallah ne diyelim

Herkesleree iyi akşamlarrrrr

haftasonunun ardından pzt zeynoma olan özlemimi bilmem anlatmama gerek varmıı resmen kokusuu geliyor burnumaa çokk özledimmm kızımııı uçayımda kızıma gideyimmm hepinizi kocamann öper mutlu bir akşam dilerim yarın yine sağlık ve mutlulukla görüşmek üzeree esen kalınnnn

babycerencim basta sizin sonra tüm güzel ülkemin bası sagolsun diyorum yapanlarda can veremezler inş
yazdıklarını okudukca içim parcalanıyor biz türk milletini ayakta uyutmaya calısanlara karsı acık sözle bunları dile getirenleri gördükce mutlu oluyorum bende cekinmeden konusanlardanım degermi bir avuc toprak için kagıt parcası için cana kıymaya aman yazdıkca ve bişey yapamadıkca sinirimden ölcem
TÜM ARKADASLARIM KARDESLERİM ANNE OLANLAR ANNESİ VEFAT ETMİŞ OLANLAR İLERDE ANNE OLACAKLAR KISACA TÜM BAYANLARIMIZIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
HAYIRLI EVLAT YETİŞTİRMENİZ VE RABBİMİNDE HAYIRLI BEBEK VERMESİ DİLEGİYLE İNŞ BUNDAN SONRA BÖYLE HAYIRSIZ İNSANLAR NE ÜLKEMİZE GİRER NEDE ÜLKEMİZDE DOGAR RABBİM EVLATLARIMIZLA SINAMASIN AMİN ...

canım ben köyden süt satın alıyorum,taze taze sağılıyor daha sıcacıkken kaynatıp ardından yoğurt yapıyorum.Acaba sütüm yetmediğinde hazır süt yerine bundan mı versem?

canım ben köyden süt satın alıyorum,taze taze sağılıyor daha sıcacıkken kaynatıp ardından yoğurt yapıyorum.Acaba sütüm yetmediğinde hazır süt yerine bundan mı versem?

Canım walla işine karışmak istemem,,bizler de o sütlerle büyüdük netice ama uzmanlar bazen vermeyin onları diye uyarıyor
Sonra birkaç yıl geçiyor en güvenilir sütler bunlar deniyor Evine sıcak sıcak alıyorsun ki temizliğini biliyosun madem dr.unuza danışıp
ver bence. Tabi bu arada inek sütünü yeni verecek arkadaşlarımız 3 gün kuralını unutmayın sakın,,dr. bana hemen onu sordu,,alerjik birşey yoksa vermeye
devam dedi. ben çocukken sütçü ismali camda beklermişimhala bayılırım süte,,inşalla kızım da hep sever

chihiro79 : evet 16 Mayıs Doğumgünümüz.. Kandil akşamı... ama biz 18 inde kutlayacağız..

Mutlu_anne: Son anda gaza gelmemle beraber ve sağolsun mutlu_annemin katkılarıyla süsleme hazırlıklarım soj hız devam etmekte.. Çok işim var çook.. Resimleri paylaşacağım..

Azraece: Süslerinize bayıldıım.. Bizde hazırlıyıyoruz.. Mutlu_annem sağolsun hızır gibi her yere yetişiyor ..

BabyCeren: Canım çok geçmiş olsun.. Bıcır bıcır Cerenimiz rahatsızlanmış.. İnşallah en kısa sürede atlatır.. Reyhanlıdaki olaylar için de büyük geçmiş olsun.. Çok tatsız söylenecek çok şey var aslında ama ne yazık ki orada kaybettiklerimizi geri getirmeyecek

Bu hafta artık süt iznim bitiyor çok üzgünüm.. Keşke süt izni süresi 2 yıl falan olsa.. İlla emzirmeye gerek yok çocuklarımızla biraz daha fazla vakit geçirebilsek fena mı olurdu yani..
Bu arada Mira ve Orhan Cemal inek sütü içmeye başlamış ne güzel.. Ben içiremedim.. Uyanık oğlum benim sütümden başka bişeyi kabul etmiyor.. Keçi sütü denedim almadı, aptamil denedim almadı, günlük süt denedim (sulandırarak) onu da almadı.. Şimdilik ısrar etmiyorum ama ara ara denemeye devam edeceğim..

Şimdilik hepinzi öpüyorum..

Insanlarda hic edep kalmamis
Yan komsum esinden ayrildi. Cok tatli genc bir kizi var asansorde parkta konustugumuzda hep babasina selam iletiyoruz
Ne zaman misafirim olsa tabak yolluyorum kapiyi acmiyor fln acayip biri

Gecen hafta uyumaya calisirken asna fisna sesleri geldi ama ne ses bizim odamizda yapiyorlar sanki
Bu aksam yine eve birini almis kah bogurdu kah kadin ilginc seslerle kus gibi ottu duymamak icin salona yattim zaman gecti geldim daha beter ciglik cigliga
Duvara vurayim dedim sonra basina bela alma otur oturdugun yerde diye durdum

Kafama takiliyor bunlar kac kisi ki durmaksizin bu kadar saat is pisirebiliyorlar? Hic mi yorulmaz insan!!
Ar namus komsudan cekinme hic mi kalmamis avaz avaz aklini kaybetmisler gibi bagirmaya ne gerek var?
Bu is zinadir hic mi bilmiyorlar 3aylara girdik ben odamda duydukca yerin dibine geciyorum ya ne bicim insanlar

Cok moralim bozuk bu yuzden
Allah evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin
Hadi ona s.siz dersin de kadina ne demeli!
Kadin dememeli o kesin... Bizimle ayni cins olmamali o yaratik!

E
Gercekten sikici bir durum insanin tasinmadan keske komsusunu secme sansi olsa dimi:26:

hoşgeldin canımsensiz olmuyo..nasıl biraz yerleştinmi gerçi zor ancak 1 aya tam yerleşirsin..
kolay gelsin canım..mahir nasıl ne tepki verdi yeni eve:)

beykozum canım destegin için sagol canım
kızıma geçmiş olsun dileyenlerde sagolun
insanın sizler gibi arkadaşı olsun daha ne isterki..
bu arada zada nerde ya:26:

yazdıgını okuyunca istem dışı güldüm:101::101:
yan komşunu kınıyorum:94:ne kadar ayıp yaaaa
sen iyiki vurmamışsın duvara,kız en heycanlı yerinde vurulurmu duvara:))konsantrasyonlarını bozacaktın
çok ayıp ya ne biçim komşu bu..benimde yan komşum var 40 yaşlarında bekar
ama ben bugüne kadar hiç ses çıkardıgını duymadım:44:sessizmi yapıyo acaba:))
tövbe tövbe:86:

H Hepimizin basisagolsun , bu haberi duydugumdan beri tirnak kalmakdi bende resmen yikildim rabbim. Olenlere rahmet eylesin ...yabanci basinda Turklerin bir atasozu vardir besle kargayi oysun gozunu diye yazmislar cok dogru demisler

H
Hepimizin basisagolsun , bu haberi duydugumdan beri tirnak kalmakdi bende resmen yikildim rabbim. Olenlere rahmet eylesin ...yabanci basinda Turklerin bir atasozu vardir besle kargayi oysun gozunu diye yazmislar cok dogru demisler

Allah razı olsun sagolasın..ben hataylı olarak her söze atlıyorum ama inan bu hepimizin meselesi..
yabancı basında çok güzel demiş çok dogru söylemiş..

kızlar nasılsınız ben anca fırsat bulabildim doğum günümüzü atlattık cok sükür ama pek istediğim gibi :. cok gec kestik pastayı ve kızım cok huysuzlandı fazla resim cekemedik neyse kısmet seneye artık. resimlerimiz albümde canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…