Eki Görüntüle 710305 Eki Görüntüle 710306 Eki Görüntüle 710309 Eki Görüntüle 710310
sizinle paylaşmasam çatlardım mutlumun katkılarıyla:))
cerenle babası doktordan geldi..evet malesef idrar yolu iltihabi olmuş,ilk defa oluyo:26:
ultrasonda da karnındada biraz iltihap varmış..eşimdemiş neden böyle oldu acaba diye,doktor demiş
agzına mikroplu birşey koymuştur ondan diye..bu kız beni deli edecek bebek gibi herşey agzında..okuldanmı burdanmı nerden bilmiyorum..
antibiyotik vermiş..idrar tahlilinde 7-8 lökosit görüldü yazıyo,çokmu acaba:26ek anlamadım ben..
Kızlar size Mİra'ya ara ara çok az su katarak inek sütü verdiğimi bahsetmiştim.(kahvaltılarında) 1 yaş kontrolümüzde dr.artık
istemezsem su katmadan da verebileceğimi söyledi,,sütümün de azalmasıyla(bu arada emzirmeye devam ediyorum)
dün ilk kez gece verdim korktum önce gaz yapar mı diye ama eşimin birşey olmaz demesiyle vermiş bulundum
Dr. inek sütünü gece yatmadan 1 saat önce vermemi söyledi bilginiz olsunÇok şükür sorun yaşamadık
bu arada merak edenler için:120cc verdim
#sütüazalanannelere#ineksütünegeçenanne#annedenineksütüverildi#Mira
Slm millet basinizin puskullu belasi geldi ... Ben suan telden yazmaya calisiyirum malum kalin dolma gibi parmaklarla bu minik klavye ile nasil yazdigimi siz dusunun artik.ben sonunda pohcalarimi toplayip tasindim internetimizi bir hafta icinde baglanacak o zamana kadar bu telden yapabildigim kAdar sizinleyim optum selametle kalin oglan uyandi a
Sabahları hep günlük süt verdim canım şimdiye kadar,,ama geçenlerde markete gidince de pınarın kutu 6/12 ay sütünden stok yaptım eve.bende yaklaışık 1 aydır veriyorum inek sütü canım hemde sulandırmadan cam şişede günlük süt veriyorum aynen akşamları aytmadan önce ve bazen gün içindede bir kez içiyor çünkü bende artık sağmıyorum ve sadece sabah evden çıkarken emziriyorum, sen günlük sütmü veriyorsun aslında pınarın çocuk sütlerinde vermekte istiyorum ama eşim kutulu olduğundan sıcak bakmıyor birtürlü oyuzden şimdilik günlük şişe sütle devam ediyorum:26:
Kızlar size Mİra'ya ara ara çok az su katarak inek sütü verdiğimi bahsetmiştim.(kahvaltılarında) 1 yaş kontrolümüzde dr.artık
istemezsem su katmadan da verebileceğimi söyledi,,sütümün de azalmasıyla(bu arada emzirmeye devam ediyorum)
dün ilk kez gece verdim korktum önce gaz yapar mı diye ama eşimin birşey olmaz demesiyle vermiş bulundum
Dr. inek sütünü gece yatmadan 1 saat önce vermemi söyledi bilginiz olsunÇok şükür sorun yaşamadık
bu arada merak edenler için:120cc verdim
#sütüazalanannelere#ineksütünegeçenanne#annedenineksütüverildi#Mira
Slm millet basinizin puskullu belasi geldi ... Ben suan telden yazmaya calisiyirum malum kalin dolma gibi parmaklarla bu minik klavye ile nasil yazdigimi siz dusunun artik.ben sonunda pohcalarimi toplayip tasindim internetimizi bir hafta icinde baglanacak o zamana kadar bu telden yapabildigim kAdar sizinleyim optum selametle kalin oglan uyandi a
kızlar sizi çok seviyorum:))))
rosalde ve hejar size imrendiğimi ve gönülden tebrik ettiğimi bilmelisiniz ne güzel geçen sene tutamadım ama bu sene inş.
Eki Görüntüle 710305 Eki Görüntüle 710306 Eki Görüntüle 710309 Eki Görüntüle 710310
canım söylememe gerek varmı bilmiyorum ama tabikide seni çok seviyorum
evet okudum rüyanı ama nasıl olduysacevap yazmamışımneye daldım gittim bilmiyorum özür canım..
rüyanıda çok begendim,evet buraya gelseniz emin ol sizi çok güzel karşılar ve agırlardık..
oğlunu ben kucagımdan indirmezdim:)benim cadılarıda sana verirdim
tuttugun oruçlarıda Allah kabul etsin seni tebrik ediyorum..ben geçen yıl tutamamıştım inşallah bu yıl tutarım
cerenle babası doktordan geldi..evet malesef idrar yolu iltihabi olmuş,ilk defa oluyo:26:
ultrasonda da karnındada biraz iltihap varmış..eşimdemiş neden böyle oldu acaba diye,doktor demiş
agzına mikroplu birşey koymuştur ondan diye..bu kız beni deli edecek bebek gibi herşey agzında..okuldanmı burdanmı nerden bilmiyorum..
antibiyotik vermiş..idrar tahlilinde 7-8 lökosit görüldü yazıyo,çokmu acaba:26ek anlamadım ben..
selam mayıs bebeklerinin fıstık anneleri!
ben bu işten güçten sıyrılıp evimin kadını olsam ya di miii
yine bir toplantı ve yine bir kaçamak napayım bu kadar uzatmasalardı
hızlıca yazayım Ömer 2 gündür hiçbirşey yemek istemiyor
sanırım dişi acıyor çünkü üst dişetine kaşık değer değmez çığlık atıyor
ben de zorlamıyorum sevdiği şeylerle öğün geçiriyoruz ama biraz zayıfladı
dün ilk defa lunaparka götürdük atlı karıncaya falan bindirdik öyle güzel ve dolu br gündü ki akşam eve dönünce sanki 1 günde 3 günlük yaşamışız gibi geldi
eşim anneler günü için bonnyfooddan lezzet çiçekleri almış ömerin odasını da süslemiş duvara canım anneciğim anneler günü kutlu olsun yazmış resimlerimi asmış vs vs çook mutlu etti beni
ama en güzel hediyemi ömer verdi sabah 9a doğru uyandı tıkırtısını duydum ben de uyandım ANNİİİİ diye seslendi odasına gittim ve birden boynuma atladı sarıldı başını boynuma kıstırdı eliyle sırtımı sıvazlamaya başladı rüya gibiydi bak yine burnum sızladı (gece 11den 9a kadar uyumuşuz :))
anneler günü keyfimiz normalde açmadığım TVyi parkta izleyince biraz limoni oldu
hataydaki görüntülere içim parçalandı
aklıma hemen BABYCEREN geldi geçmişe dönemedim ama inşallah o kıyamette bir tanıdığın yoktur canım
puff bölük börçük yazdım ve yine gidiyorum ben ev hanımı olmak istiyorummm
ben de nasıl olsa es geçersiniz diye rüyamı anlatmadım
hejar ve bir arkadaş bize gelmişler, sizi telefonla arıyoruz. patlamayla ilgili olarak "nasılsınız? iyi misiniz? bir sorun yok değil mi" şeklinde endişelerimizi bildiriyoruz. siz de "ne patlaması? ben birşey duymadım, internetteydim" diyorsunuz
not: tamı tamına böyle bir rüya gördüm
Sabahları hep günlük süt verdim canım şimdiye kadar,,ama geçenlerde markete gidince de pınarın kutu 6/12 ay sütünden stok yaptım eve.
Dün zaten izmitten gelmiştim günlük süt yoktu evde bende onu verdim gece. Her daim günlük süt bulamam yada alamam diye eve stok yaptım.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum.yarımlık paketlerinden aldım açtığım kalanıyla da gece yoğurt mayaladım.
canım ben köyden süt satın alıyorum,taze taze sağılıyor daha sıcacıkken kaynatıp ardından yoğurt yapıyorum.Acaba sütüm yetmediğinde hazır süt yerine bundan mı versem?
Insanlarda hic edep kalmamis
Yan komsum esinden ayrildi. Cok tatli genc bir kizi var asansorde parkta konustugumuzda hep babasina selam iletiyoruz
Ne zaman misafirim olsa tabak yolluyorum kapiyi acmiyor fln acayip biri
Gecen hafta uyumaya calisirken asna fisna sesleri geldi ama ne ses bizim odamizda yapiyorlar sanki
Bu aksam yine eve birini almis kah bogurdu kah kadin ilginc seslerle kus gibi ottu duymamak icin salona yattim zaman gecti geldim daha beter ciglik cigliga
Duvara vurayim dedim sonra basina bela alma otur oturdugun yerde diye durdum
Kafama takiliyor bunlar kac kisi ki durmaksizin bu kadar saat is pisirebiliyorlar? Hic mi yorulmaz insan!!
Ar namus komsudan cekinme hic mi kalmamis avaz avaz aklini kaybetmisler gibi bagirmaya ne gerek var?
Bu is zinadir hic mi bilmiyorlar 3aylara girdik ben odamda duydukca yerin dibine geciyorum ya ne bicim insanlar
Cok moralim bozuk bu yuzden
Allah evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin
Hadi ona s.siz dersin de kadina ne demeli!
Kadin dememeli o kesin... Bizimle ayni cins olmamali o yaratik!
yazdıgını okuyunca istem dışı güldüm:101::101:Insanlarda hic edep kalmamis
Yan komsum esinden ayrildi. Cok tatli genc bir kizi var asansorde parkta konustugumuzda hep babasina selam iletiyoruz
Ne zaman misafirim olsa tabak yolluyorum kapiyi acmiyor fln acayip biri
Gecen hafta uyumaya calisirken asna fisna sesleri geldi ama ne ses bizim odamizda yapiyorlar sanki
Bu aksam yine eve birini almis kah bogurdu kah kadin ilginc seslerle kus gibi ottu duymamak icin salona yattim zaman gecti geldim daha beter ciglik cigliga
Duvara vurayim dedim sonra basina bela alma otur oturdugun yerde diye durdum
Kafama takiliyor bunlar kac kisi ki durmaksizin bu kadar saat is pisirebiliyorlar? Hic mi yorulmaz insan!!
Ar namus komsudan cekinme hic mi kalmamis avaz avaz aklini kaybetmisler gibi bagirmaya ne gerek var?
Bu is zinadir hic mi bilmiyorlar 3aylara girdik ben odamda duydukca yerin dibine geciyorum ya ne bicim insanlar
Cok moralim bozuk bu yuzden
Allah evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin
Hadi ona s.siz dersin de kadina ne demeli!
Kadin dememeli o kesin... Bizimle ayni cins olmamali o yaratik!
Hepimizin basisagolsun , bu haberi duydugumdan beri tirnak kalmakdi bende resmen yikildim rabbim. Olenlere rahmet eylesin ...yabanci basinda Turklerin bir atasozu vardir besle kargayi oysun gozunu diye yazmislar cok dogru demislerselam
nasılsınız kızlar,ben fena degilim..moralim hiç iyi degil ama yinede iyiyim:))ne karışık duygular içerisindeyim bende bilmiyorum:)
sanırım depresyonumu üşüttüm:)kafayı üşütmekten iyidir..
kızlar beni merak etmişsiniz Allah sizden razı olsun ben antakya merkezdeyim..ama ne farkederki çok üzgünüz..herkesin morali yerlerde
tv de söylenen 47 ölü sayısı yalannnnn,ölü sayısı 177 malesefbide basın yasagı koymuşlar şerefsizlwr..milletin morali bozulmayaymış
yok patlamayı türkler yapmış hepsi yalannn..reyhanlı nüfusu 70 bin ama ordaki suriyeli sayısı 80 bin..bomba atılan alan reyhanlı merkez ve anneler günü dolayısıyla
çok kalabalıkmış..nedense suriyeli ölü yok..çok karışık işler neyse boşverin..sebep olanlar Allahınızdan bulun..facede video koyuyolar cesetler yanmış,kiminin kafası yok kiminin
kolu bacagı yok..45 kişi dna testine gitmiş,tanınmıycak haldeler..başımız sagolsun..
benim orda yaşayan akrabam yok ama dayımın eşinin uzaktan 3 akrabası ölmüş..
Allah sonumuzu hayra çıkarsın ne diyim
kujum yine döktürmüşsün:)yazdıklarının ucu bucagı gözükmüyo:)vizdansız Xmenini kınıyorumo kadar su kullanılırmı..2 saatmı kalıyo duşta:)
plannercim canım burda haytalı bici bici satanlar var.onlarda pembe gül suyu var..eger istersen ben sana seve seve yollarım canım..hemen bugün alabilirim..
H
Hepimizin basisagolsun , bu haberi duydugumdan beri tirnak kalmakdi bende resmen yikildim rabbim. Olenlere rahmet eylesin ...yabanci basinda Turklerin bir atasozu vardir besle kargayi oysun gozunu diye yazmislar cok dogru demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?