...
şekersiz_pastayı senmi yaptın eminmisinçok güzel olmuş..sizler ne güzel pastalar yapıyosunuz ya becerikli hatunlar
ben güzel yemek yaparım ama pasta yapamammm
defneyi iyiki dogurmuşsun
çağlanın doom gününe 3 gün var ama biz arkadaşlarımla bugünden kutladık:))
asıl kutlama cumartesi olacak..fragman fotograflarını ekledim bakabilirsiniz:)
çabuk bakın 30 saniye sonra kaldıracam
mutlu verdigin tarifi yaptımama hiç resimdeki gibi olmadı zaten eşimde dereotu bulamadan geldi mecbur maydonoz kullandım..ama sanki borcama çok az geldi tarif:26:hiç kabarmadı ya:26:tadi güzeldi ama
işte resmi..kesin planerinki daha güzel olmuştur:18fff offff
Eki Görüntüle 711874
Evet ya reyhanKızlar maaşallah baya kaynatmışsınız bugün.Nette olan sorunlardan dolayı gelemiyorum pek.
Bugün doğum günü olan tüm bebişlere sağlıklı huzurlu uzun ömür diliyorum.
Mutlu_annem [/COLOR]; arap köftesini bilmem ama kv.lerden öğrendiğim ve severek yediğimiz dolmanın tarifini vereyim
-pirinç
-soğan
-biber +domates salçası
-z.yağı veya s.yağ
-sarımsak
-varsa nar ekşisi yoksa limon tuzu
-nane
-reyhan
-kara biber
-kırmızı biber
-tuz
Soğanı ve yağı bol olacak.Baharatlarda böyle yoğururken yoğun bir koku gelecek burnuna.Yani pişmeden yiyesi gelecek insanın
Ekişisini damak zevkinize göre ayarlıyorsun.
Patlıcanları doldurup üzerini 1-2 parmak geçecek kadar sıcak su ekliyorsun ve düdüklüde 20-25 dakika pişiriyorsun.
Eminim senin aradığın tarif bu değildir ama yinede yazayım dedim
Ayrıca dereotlu kek listeye alınmıştr ve en kısa zamanda denenecektir.
İYİKİ DOĞDUUUUUN DEFNE KARENYarın meleğim tam 1 yasında oluyor ve bu güzel günü arkadasları ve öğretmenleriyle de kutlayarak ona güzel bi anı kalsın istedik.
Eki Görüntüle 711806
Bu akşam nihayet pastayı süsledim. Yarın öğleden sonra izinliyim. Son süt iznimi kullanıyorumgünlerin bu denli çabuk gececeğini hiç sanmıyordum. Koca 1 yıl boyunca yavrumun mis kokusuyla yaşadım. Onunla ağladım onunla güldüm. Geceleri uyumadım. Gündüzleri dinlenmedim. Yaradan isteyen herkese bu deli duyguyu tattırsın inşallah.
İyi ki doğdun minik kelebekim. Seni çok seviyorum.
Canım tadını bilemiyorum ama resimden harika görünüyormutlu verdigin tarifi yaptımama hiç resimdeki gibi olmadı zaten eşimde dereotu bulamadan geldi mecbur maydonoz kullandım..ama sanki borcama çok az geldi tarif:26:hiç kabarmadı ya:26:tadi güzeldi ama
işte resmi..kesin planerinki daha güzel olmuştur:18fff offff
Eki Görüntüle 711874
İYİKİ DOĞDUUUUUN DEFNE KAREN:118::119::124::122:
ALLAHIM SANA AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE YILLAR NASİP ESTİN
PAMUK PRENSESİM BENİM SENİ ÇOK SEVİYORUMMUTLU YILLAR TEYZESİNİN KÜÇÜK MELEĞİ
Pasta çok güzel olmuş canım benim,,eline emeğine sağlıkHep pastalar yiyin inşallah,,ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Güzel günler arkadaşlar
TURUNCUUU pişmeden yemeyi geçtim ben hazırlamadan yemek istiyorum hemen şu an!Kızlar maaşallah baya kaynatmışsınız bugün.Nette olan sorunlardan dolayı gelemiyorum pek.
Bugün doğum günü olan tüm bebişlere sağlıklı huzurlu uzun ömür diliyorum.
Bir kaç sayfa geriye baktım ve ağzımın suyu aktı resmen.
Babycerennnn demek o yediğim lezizzzzz şeyy arap köftesiydiii.Bir kaç yıl öncesi o tuzlu yoğurdu yediğim arkadaşın evinde yemiştim bu arap köftesini ve bayılmıştımm.Yanınada acı turşu ve ayrannn..
Ooffffff şu patatesli köfteyi yoğurmasını becerebilsem gerisi kolayda bir türlü bulguru yumuşatamıyorum yahu !!
Gerçi kv.ler sıcak patates ile yapıyorlar ve hemen yumuşuyor diyorlar ama bilemedim şimdi :44:
Mutlu_annem ; arap köftesini bilmem ama kv.lerden öğrendiğim ve severek yediğimiz dolmanın tarifini vereyim
-pirinç
-soğan
-biber +domates salçası
-z.yağı veya s.yağ
-sarımsak
-nane
-reyhan
-kara biber
-kırmızı biber
-tuz
Soğanı ve yağı bol olacak.Baharatlarda böyle yoğururken yoğun bir koku gelecek burnuna.Yani pişmeden yiyesi gelecek insanın
Patlıcanları doldurup üzerini 1-2 parmak geçecek kadar sıcak su ekliyorsun ve düdüklüde 20-25 dakika pişiriyorsun.
Eminim senin aradığın tarif bu değildir ama yinede yazayım dedim
Ayrıca dereotlu kek listeye alınmıştr ve en kısa zamanda denenecektir.
bu pastayı sen mi yaptın gerçekten??Yarın meleğim tam 1 yasında oluyor ve bu güzel günü arkadasları ve öğretmenleriyle de kutlayarak ona güzel bi anı kalsın istedik.
Eki Görüntüle 711806
Bu akşam nihayet pastayı süsledim. Yarın öğleden sonra izinliyim. Son süt iznimi kullanıyorumgünlerin bu denli çabuk gececeğini hiç sanmıyordum. Koca 1 yıl boyunca yavrumun mis kokusuyla yaşadım. Onunla ağladım onunla güldüm. Geceleri uyumadım. Gündüzleri dinlenmedim. Yaradan isteyen herkese bu deli duyguyu tattırsın inşallah.
İyi ki doğdun minik kelebekim. Seni çok seviyorum.
ben de seni çok seviyorum mutlu teyzeee :) mucks sana :)(defne karen)
canım arkadaşım. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. öperim güzel yanaklarından ve sarılırım sıkı sıkı :)
Hayırdır beybi çok aşerdin senTURUNCUUU pişmeden yemeyi geçtim ben hazırlamadan yemek istiyorum hemen şu an!
ALlahımm forum hala bıraktığım yerde !! tarif paylaşmayı bi durdurun hormonları tavan yapmış hamileliğinden çok aşeren biri var burdaa
Mutlu_annem [/COLOR]; arap köftesini bilmem ama kv.lerden öğrendiğim ve severek yediğimiz dolmanın tarifini vereyim
-pirinç
-soğan
-biber +domates salçası
-z.yağı veya s.yağ
-sarımsak
-nane
-reyhan
-kara biber
-kırmızı biber
-tuz
bu akşam eve girer girmez dereotlarını annene verip fotoğraf çekiyorsun bak bizde özel mözel birşey kalmadı ne varsa koyduk sende çek sen de koy
kızlar acil yardım istiyorum sizden pasta konusunda. masalın gibi beyazlımı yoksa, kırmızı üstüne siyah puantitemi yoksa resimdekimi yada başaka fikir istiyorum. rsimdeki patadaki yeşiller hiç hoşuma gitmediEki Görüntüle 712113
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?