2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gece kuşlarından kimse kalmamış
melegim yokkk çünkü ev yerleştiriyo
azraece yokkk çünkü doom günü telaşında
tatlıcadım yokkk çünkü beli agırıyo
beykoz yokk çünkü mercimekten fırsat bulamıyo
pınarda yok çünküü ya gerçekten sen nerdesin canım ya
zada yokk canım geçmiş olsun nasıl oldu zeynep adamız

evim berbat durumdayarın koltukları çekip silip süpürmem gerekiyo
yatak odam hariç heryer oyuncak içindeydi,onları toplamaktan belim agırdı..bulaşıkları zaten hiç
sormayınyarın büyük bir temizlik beni bekliyo..gidiyim yatıyımda dinleneyim..işlaaa uyuyabilirim:)
yarın güzel bir gün olsun inşallah..
Allah hepimize rahatlık,saglık,huzur versin..
şuanda rüya görenlerde rüyasında beni görsün:)gıdı gıdı gıdııı:79:
iyi gecelerr:101:

...
şekersiz_pastayı senmi yaptın eminmisinçok güzel olmuş..sizler ne güzel pastalar yapıyosunuz ya becerikli hatunlar
ben güzel yemek yaparım ama pasta yapamammm
defneyi iyiki dogurmuşsun

evet canım ben yaptım. biraz yamuk yumuk oldu ama idare etcez artık naaapcaz... mecbuur :)
ben de yemek konusunda pek iyi değilim maalesef... aslında cok meraklıyım ben ama eşim belli başlı yemekleri yiyince bana denemek için pek fırsat kalmıyo. yoksa yaptıklarımda iyiyimdir yani. ama annemin elinin lezzetini yakalayamıyorum nedense

çok teşekkür ederim canım benim. iyi ki doğurmuşuz hepimiz..

çağlanın doom gününe 3 gün var ama biz arkadaşlarımla bugünden kutladık:))
asıl kutlama cumartesi olacak..fragman fotograflarını ekledim bakabilirsiniz:)
çabuk bakın 30 saniye sonra kaldıracam

yaa kaldırmasaydın bakayım ben bi... kaldırdıysan yeniden koy :) litfeeeeeeennn

çok güzel görünüyo. tadı nasıl oldu?
dereotu olsa daha güzel olurdu tadı...

Son düzenleme:
Evet ya reyhanBu arabicler reyhanı çok kullanıyor,,tarif için çokk teşekkür ederim,,babycerenle ikinizin tarifini ortaya karışık yapıp en kısa sürede haber vereceğim canım çok sağolSana da geçmiş olsun bu arada,,dikkat et kendine
Kızlar ya iyiki varsınız,,herbiriniz birer Güzin abla gibisinizHer derde deva arkadaşlarım benim
İYİKİ DOĞDUUUUUN DEFNE KAREN:118::119::124::122:
ALLAHIM SANA AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE YILLAR NASİP ESTİN
PAMUK PRENSESİM BENİM SENİ ÇOK SEVİYORUMMUTLU YILLAR TEYZESİNİN KÜÇÜK MELEĞİ
Pasta çok güzel olmuş canım benim,,eline emeğine sağlık Hep pastalar yiyin inşallah,,ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Canım tadını bilemiyorum ama resimden harika görünüyorDediğin gibi borcamın biraz büyük gelmiş bence
Birdahakine kek kalıbı kullanırsın daha da güzel olur

Güzel günler arkadaşlar

ben de seni çok seviyorum mutlu teyzeee :) mucks sana :) (defne karen)

canım arkadaşım. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. öperim güzel yanaklarından ve sarılırım sıkı sıkı :)

iyki doğdun defne karen annesinin güzel kızı sizin pastanız kadar güzel değil ama buda nacizene bizden

dün oğlumun 1.yaş anısı elleri ile ayaklarının izini aldık.mini minnacık izlerini inş. ömrüm boyunca saklıcam.

TURUNCUUU pişmeden yemeyi geçtim ben hazırlamadan yemek istiyorum hemen şu an!
ALlahımm forum hala bıraktığım yerde !! tarif paylaşmayı bi durdurun hormonları tavan yapmış hamileliğinden çok aşeren biri var burdaa
bu pastayı sen mi yaptın gerçekten??
harika görünüyor alincim bayıldım!
sade zarif şık süper olmuş süper!!
tadı nasıl acaba? ganajlı mı yaptın? meyve kullandın mı? 2 katlılarda kayma yapıyorlar doğru mu? sen böyle pasta yağmayı nerden öğrendin?
çok çabuk bitti bu süt izinleri canım ya, doyamadım ben de :S
akşam 7çeyrekte evde ol 8buçuk gibi sofradan kalk çocuk da biz de birşey anlamıyoruz uyku saatini öteledik 10buçuk 11 gibi uyutup o saate kadar kudurmuşca oynuyoruz artık

ben de seni çok seviyorum mutlu teyzeee :) mucks sana :) (defne karen)

canım arkadaşım. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. öperim güzel yanaklarından ve sarılırım sıkı sıkı :)

Aldım kabul ettim,,Defne Karen'in öpücüğünü tam da yüreğimde hissettim
Koskoca 1 yılı geride bıraktık,,adım adım büyüyoruz bebişlerimizleNe güzel bir gururdur ne mutluluktur...
iyiki doğurdun şekerli şekersizimiyiki varsın canım arkadaşım

iyiki doğdun defnecikkkk doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün, bahtın hep açık olsunnnn ŞEKERSİZCİM canım iyiki doğurmuşsun minnoşunu benim içinde kocamannnnn öp onuu daha nice mutlu mutluu yaşlaraaaa

herkesee günaydınnn nasılsınız bakalımmmm hepimiizz için musmuttluuu bir gün inşşşşş

BABYCİK canım gayet güzel görünüyor peynirli kekin, bende borcama dökmüştüm bide o arada zeynoyu yıkadım üstü biraz fazla kızarmıştı, lezzet olarak süperdi ama bayıldık, yalnız görünüş pek tariflerdeki resim gibi güzel olmadı bende az sonra koyucam resimlerii zeynonun süslerini çektimm onları eklicemm önce bir çağlanın fragmanlarına bakayımda uykum açılsınnnn

prensesim Defne Karenim iyi ki doğdun bu dünyaya güzellik, huzur, neşe getirdin. Rabbim ailenle birlikte sağlıklı, uzun, mutlu yıllar nasip etsin. nice mutlu yaşlara

Turuncu hanım, tarif için çok teşekkür ederiz biran önce denemek için sabırsızlanıyorum
Babyceren hanım dün bir dolma tarifi verdi ama "kesin eksik birşeyler vardır" diye korkumdan deneyemedim :18:

kızlar acil yardım istiyorum sizden pasta konusunda. masalın gibi beyazlımı yoksa, kırmızı üstüne siyah puantitemi yoksa resimdekimi yada başaka fikir istiyorum. rsimdeki patadaki yeşiller hiç hoşuma gitmedi

doğma sırası bugün Defne Karen'deymiş

nice yaşlara Defne Karen
sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömrün olsun, teyzelerinin minnoşu, babasının prensesi, kreşinin neşesi, annesinin minik kuşu

defne karen
araştırmacı paylaşımcı becerikli güzel annesinin uykusuz güler yüzlü bıcırık kızı
doğum günün kutlu olsun fındığım!
uzuun seneler boyu ailenle sağlıklı keyifli ve hep böyle neşeli ol!
artık 1 yaşını doldurdun yavaş yavaş daha fazla ve düzenli uyumaya başla ki annen de daha az yorgun olsun ve senin için aklından geçen parlak fikirleri hayata geçirebilsin!
bu seni yetiştirmek için elinden geleni yapan annene
bu da sanaa

evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum

yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir

bence gördüğüm en güzel uğur böcekli pasta benim çok hoşuma gitti canım yeşillerde renk katmış bence gayet güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…