kızlar acil yardım istiyorum sizden pasta konusunda. masalın gibi beyazlımı yoksa, kırmızı üstüne siyah puantitemi yoksa resimdekimi yada başaka fikir istiyorum. rsimdeki patadaki yeşiller hiç hoşuma gitmediEki Görüntüle 712113
gördüğünüz üzere üzeri biraz fazla kızarmış ve geniş bir borcama dökülmüşte olsa tadıı süperdiii
Eki Görüntüle 712117
Eki Görüntüle 712119 Eki Görüntüle 712124
çerçevede ilham olan annezeynebe ve yardımlarıyla yeşilçaya teşekkür ederim.
bady istediğim gibi olmadı harflerde sığmadı böyle yapıştırsam olurmu bugün benim fikir isteme günüm:))
Eki Görüntüle 712119 Eki Görüntüle 712124
bady istediğim gibi olmadı harflerde sığmadı böyle yapıştırsam olurmu bugün benim fikir isteme günüm:))
Ellerine sağlık canım,,inşallah doğumgününüz de istediğin ve hazırlandığın gibi süper geçerişte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkktütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm ( tütü tokada yaptık tabiykii inşş Zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa
canım çerçeve süperr bende doğum günü masamız için birtane çerçeve süsleyim bariiibence yazıları böyle koyma ya 1 yazısını sabitledinmi peki yoksa daha küçük 1 yazıp adınıda düz şekilde yerleştirsen sığar belki bende ismini sığdıramadım ve bıraktım, üstüne pulmu işledin sen bu yazıların bakıım anlayamadımmm cicimm?
gördüğünüz üzere üzeri biraz fazla kızarmış ve geniş bir borcama dökülmüşte olsa tadıı süperdiii
Eki Görüntüle 712117
naber mutlum annemm nasılsın
Plannercım öne 1 'i yazdıysan Zeynep Ada'yı da arkaya işle güzel olur canım
Azraece aynı şey senin için de geçerli canikom
Neler oluyorr burdaaa hanımlaarr hu boş bırakmaya gelmiyorsunuz yaaaaaa
tarifler havada uçuşuyo pastalar desen öyle ben daha pastamıza karar vermedim
zaten buradanda resım ekleyemıyorum fikirlerimi soyut olarak paylaşmak zorunda kalıyorum hep
ve hiç akılda kalamıyorum
yarın sizi görselliğe boğacağım yaptığım ürünleri çekeyimde ve tatlıcadı teyzemizin güzel elbisesini
plannerr bunedir yaa
DEFNE KAREN
Allah sana anneciğinle babacığınla hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür versin iyiki doğdun ve iyiki bizimlesin
Minik yavrukuş
bende cevap verdim pasta için ama görmedin galiba şekerimplannerım pembiş pembiş çok güzel olmuş herşey eline sağlık bende seneye yapıcam herşeyi pembe:) pulları işlemek niyetiyle alıp işleyemedim:)) şerit pul diye satılıyor silikonla yapıştırdım keçeye:) netteki resimlerde ne güzel bir yığın şey sığdırmışlar bodylere ben daha uğurböceği bile yapmak istiyordum:)) pasta için tek planner cevap verdi
Yifuuu 2 numarali dereotlu kek de podyuma cikti elinize saglik canim! Ben dun regli sancisi cektim yapamadim bu aksam yapip hemen ekleyecegimgördüğünüz üzere üzeri biraz fazla kızarmış ve geniş bir borcama dökülmüşte olsa tadıı süperdiii
Eki Görüntüle 712117
Ne demek bebegim en guzelleri hepimizin olsun! Ne kadar uretkensin masallah bayildim hergun birseyler cikariyorsun:)Eki Görüntüle 712119 Eki Görüntüle 712124
Planner o kadar hosuma gitti ki renkleriniz hepsi cok şık sade ve zarif olmus bayildim!işte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkktütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm ( tütü tokada yaptık tabiykii inşş Zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa
Eki Görüntüle 712118 Eki Görüntüle 712120 Eki Görüntüle 712121 Eki Görüntüle 712122 Eki Görüntüle 712123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?