2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben olsam pastanın kaplamasını beyaz tercih ederdim,, ettimde
üzerini kırmızı siyah renkli renkli süsletirdim.(puantiye yada uğur böceği)
yeşil zemini de beyaz olarak yada babamıza jest olsun dersen siyah olarak düşünürdüm canım.Ama zemin siyah olursa
üzerinde kırmızı puantiyeler olurdu,pastada da sadece uur böcükleri.Fikrim böyle

çerçevede ilham olan annezeynebe ve yardımlarıyla yeşilçaya teşekkür ederim.

bady istediğim gibi olmadı harflerde sığmadı böyle yapıştırsam olurmu bugün benim fikir isteme günüm:))

işte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkk tütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm( tütü tokada yaptık tabiykii inşş Zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa

Harfler çok aşadığa değilmi canım?Bence üzerine giydirip karar ver harflerin yerine,,belinin altında kalmasın,,
ben öyle yapıp işlemiştim.

Pastalar kekler paylaşılıyo doum gunlerı kutlanıyo...böle ozel bı gunde bu konuyu açmam ne kadar doğru bılmıom gundem değiştirmek gıbı olmasın ama belki ilginizi ceker ben dun akşam bulunca keşif yapmış gıbı heyecanlandım sızınle paylaşmak ıstedım.

böyleyken böylee: Geç başlayanlar (5-18 ay) için tuvalet iletişimi

Aslında yurtdışında baya yaygınmış uygulama.joker mothercare ve e bebekte yıkanabilir bebek bezlerinin,muslin bezlerin olmasından anlaşılmalıdır aslında.turkıyede duyrulmamasının sebebı de muhakkak bırılerının cıkarları olmasıdır belki de
Ben onumuzdeki ay denemeyı duşunuyorum
Bu arada kitabı bıle varmıs...
Daha once de tracy nın easy yöntemini denemiştim tamamını oturtamadıysam bıle doğdugundan beri bade nın uyku saatlerı duzenlidir.hiç değişmedi masallah ve saatlerını hıc bozmadan saygı gösterdım...bunu da başarabilirmişim gibi geldi bana...

canım çerçeve süperr bende doğum günü masamız için birtane çerçeve süsleyim bariii bence yazıları böyle koyma ya 1 yazısını sabitledinmi peki yoksa daha küçük 1 yazıp adınıda düz şekilde yerleştirsen sığar belki bende ismini sığdıramadım ve bıraktım, üstüne pulmu işledin sen bu yazıların bakıım anlayamadımmm cicimm?

Ellerine sağlık canım,,inşallah doğumgününüz de istediğin ve hazırlandığın gibi süper geçerÇok güzeller

Plannercım öne 1 'i yazdıysan Zeynep Ada'yı da arkaya işle güzel olur canım
Azraece aynı şey senin için de geçerli canikom

Neler oluyorr burdaaa hanımlaarr hu boş bırakmaya gelmiyorsunuz yaaaaaa

tarifler havada uçuşuyo pastalar desen öyle ben daha pastamıza karar vermedim
zaten buradanda resım ekleyemıyorum fikirlerimi soyut olarak paylaşmak zorunda kalıyorum hep
ve hiç akılda kalamıyorum

yarın sizi görselliğe boğacağım yaptığım ürünleri çekeyimde ve tatlıcadı teyzemizin güzel elbisesini

gördüğünüz üzere üzeri biraz fazla kızarmış ve geniş bir borcama dökülmüşte olsa tadıı süperdiii

Eki Görüntüle 712117

plannerr bunedir yaa

DEFNE KAREN

Allah sana anneciğinle babacığınla hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür versin iyiki doğdun ve iyiki bizimlesin
Minik yavrukuş

Plannercım öne 1 'i yazdıysan Zeynep Ada'yı da arkaya işle güzel olur canım
Azraece aynı şey senin için de geçerli canikom

hıımmmm iyi fikirrr mutlucum bunu deneyeceğim akşamaaa

boğğ bizi görselliğe canımm boğğ, valla bende pastaya karar vermiş değilim daha kötüsü sadece telde konuşarak istediklerimi anlatıcam yapacak olan pastaneye çünkü eskişehirde acaba kardeşime resim yollasamda gösterse pastacıyaa nasıl olur ya:26: uzaktan uzağa bukadar oluyor işte ben şeker hamuruda istemiyorum ki ee kremalı pasta üzerine nekadar süsleme yapılabilir bilmiyorummmm:44: cmt doğum günü kutlamamız var ama ortada pasta yok henüzzz:44:

plannerım pembiş pembiş çok güzel olmuş herşey eline sağlık bende seneye yapıcam herşeyi pembe:) pulları işlemek niyetiyle alıp işleyemedim:)) şerit pul diye satılıyor silikonla yapıştırdım keçeye:) netteki resimlerde ne güzel bir yığın şey sığdırmışlar bodylere ben daha uğurböceği bile yapmak istiyordum:)) pasta için tek planner cevap verdi

bende cevap verdim pasta için ama görmedin galiba şekerim
badi için bir fikir daha: 2 badi yapıp birine 1 diğerine isim işleyebilirsin

planner bizim burada meşhur bir pastane var hep pasta alırız dün önünden geçerken girip bakayım dedim vitrindeki pastalar ne kadar şeker hamuru dimi dedim adam demezmi hayır krema o kadar şekiller yapıp pürüssüz olmuşki çok hoşuma gitti açıkcası ve kafam karıştı. benle aynı gün doğurmuş orta okul arkadaşım var oda oğluna uğurböceği yaptı o evinde şeker hamurlu pasta yapan birini bulmuş hatta kadın sipariş üzerine pastanelere evde yapıp yolluyormuş. çok methini duymuş o resimdeki pastayı ikimize 100tlye yapıcakmış. buradaki pastanede kremalıya 90 dedi yani arada çok farkta yok vazgeçeyim napıcam bilemedim

gördüğünüz üzere üzeri biraz fazla kızarmış ve geniş bir borcama dökülmüşte olsa tadıı süperdiii

Eki Görüntüle 712117
Yifuuu 2 numarali dereotlu kek de podyuma cikti elinize saglik canim! Ben dun regli sancisi cektim yapamadim bu aksam yapip hemen ekleyecegim
Sanirim genis kaba dokmemek gerek bugun bunu anladim ama yine de goruntu super istah acici!
Ne demek bebegim en guzelleri hepimizin olsun! Ne kadar uretkensin masallah bayildim hergun birseyler cikariyorsun:)
Ama bu badi boyle olmaz bak soyliim sana
Yazilar emanet duruyor bence onde sadece 1arkada da ismi olsun karisik olunca zerafeti bozuluyor o kadar emek verdin di mi ama

Bir de pasta konusunda fikrim ille 1seklinde yapacaksan zemin siyah pasta beyaz puanlar kirmizi siyah olsun ve AZRAECE yazisinda her harfi bir ugur bocegi tasisin diyorum
Ben 1sekline niyeyse isinamadim bakinca hos gorunuyor aslinda ama kendi ugur bocegi temam olsa ugur bocegi seklinde yaptirirdim kesin
Planner o kadar hosuma gitti ki renkleriniz hepsi cok şık sade ve zarif olmus bayildim!
Tam anlamiyla bahar gelmis gibi olacak evinize!

KÖŞEMİNDERİ canım bezsiz hayata geçmek benim en büyük hayalimm, çok güzel bir konuyu gündeme getirdinn

zeynonun kaka zamanları hep bellidir onun dışında gün boyu çok sık bezsiz tutuyoruz evde çişini yapıncada hemen pijamasını taytını değiştiveriyoruz tabii oturup oynarken altına alt açma bezi (kullan at bezler varya) yada minderi oluyor altında böylece gün boyu özellikle oynama saatlerinde altı hep bezsiz oluyor arada kucağımıza çişini yapmışlığı var tabi ama değer kızımaa özellikle geceleri resmen çok az çiş yapmış olarak uyanıyor bende bu kumaş bezleri gece için düşünebilirim aslında iyi fikir

mutlum cevabını geç buldum erken kaybetmeyim diye kaydettim hemen :)) ya ben kırmızı peçete bulamadım koca izmirde her zaman görürdüm şimdi arıyorum ya yok bulamadım:) zeynebim sen Masalın pastasını tarif etmişin sağol cevabın için benim koca kafalıyada sorim bari para basmaktan başka bir katkısı daha olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…