2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ooo demek kremalı ve gayet pürüzsüz ve süslüydüü umarım bizimkide öyle olur kuzenimin tavsiyesi olan biryerde yaptırıcam eskişehirde illada kremalı olsun istiyorum bakalım inş pişman olmam buarada sizin pastalar kaç kişilik olacak bu kaç kişilik fiyatı yani?

ANNE_ZEYNEP canım haftasonu eskişehire gidecektiniz sanırım gittinizmi nasıl geçtii, çokk özledimm bende güzel şehrimii bu haftasonu ordayım bende inşş

saatler 10:48'i gösteriyor, bugün 15 mayıs 2013...

tam 1 yıl önce bu saatlerde doğumhanedeyim ve gerekli belgeleri doldurulmasını bekliyorum...

oğluşuma kavuşmam için ise geceyarısından sonra 01:15'i beklemem gerekecek...

kızlar dünkü bakıcı soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.sizden aldığım gazla kadına rica dicem sabah gelip alabilirmisin kahvaltısını evde yaptıırmısın diye gönlüm yakın olması bilmiyorum ama acaip şekilde yakın olsun istiyorum.
annezeynep doğru söylüyorsun çoçuğu evden giydir çıkar yemeğini eşyasını hazırl baya zor olacak ama haytımızın bi parçası artık katlancaz.
tekrar teşekkür ediyorum.
sağlıklı mutlu hayırlı uykulu günler diliyorum hepinize.

renk uyumuna bayıldım tam bahar gibi insanın içi açılıyor.doğum günü fotolarını şimdiden merak ettim.

evet bebişler doğuyor yesin teyzesi onları valla kaçırıyorum bebişlerin doğumgünlerini
noooolur kusuruma bakmayın bu vesile ile 1. yaşını kutlayamadığım ve önümüzde ki hafta tatilde olmam nedeni ile kutlayamayacağım
tüm yavrularımız sağlıkla yaşasınlar, bahtları açık olsun ,hayırlı evlat eylesin Rabbim yuvalarına annelerine babalarına
neşe saçsınlar herbiri

haftaya pztesi ver elini Antalya yapacağız inşallah sinemis tatilde filminini çekicez Bakalım hayırlısı ile gidelim
güzel geçsin tatilimiz başka ne isteriz
o sebepledir ki çok yoğunum canım hem işte hem evde akşam 10 da sinemis i uyutup perde taktık
koltuk kılıfları yıkandı onları taktık, sinemisimin giysilerini ütüledim 12 de sızdım
biryandan da d günü hazırlıkları derken resim ekleyeceğim henüz tütüsünü yapmadım ve body de

boğacağım valla bu arada yaptıkların çok güzeeeeeelll bayıldııımmmm

canım fıkır süper serıt pullar aklına sağlık belkı benımde ısıme yarar

Dun kızımla bezelye ayıkladık
Bezelye ayıklamanın bu kadar zevklı olacağını kendımı kahraman gıbı hıssedeceğimi hiç duşunmezdım
İçini açıp tanelerı tasa doktukce alkışladı kızımbenı

Şimdi de iki bebeği almış eline birbirine opturtuyo
Ayy yıcem ben bu cadıyı

defne karen iyiki dogdun bebegim:119::119::119:
ömrün huzurla neşeyle saglıkla geçsin melegim:124::124::124::124::124:
şekersizim bu kadar şeker bir çocuk dogurdugun için senide tebrik ediyorumafferim sana:)
mutlu yıllarrrr mutlu yıllarrrrrr:119:

plannercim senin kekte süper görünüyo ellerine saglık..demek daha küçük bir borcama dökmeliymişytik..bi dahaki sefere..
bu arada yaptıgın doom günü eşyaları süperrenkleri harika..ben hiç birşey hazırlamadım kendimi aranızda en tembel ilan ediyorum
azraece canım çerçeve çok güzel ama badi konusunda arkadaşlara katılıyorum
mutlucum

evet dogum günü resimlerimize yaptıgınız güzel yorumlara teşekkürler..bu gördükleriniz sadece fargmandı:)
dogum günümüz cumartesi herkesi bekleriz..dün gece döktürdük çok güzel geçti..ama cumartesi kv ve kp olacagı için,
pek oynayabilecegimizi sanmam

aa bende az önce pazardan bezelye aldım..ayıklamaya başladım ama sonu gelirmi bilmiyom5 kilo
bende bezelye alırken çok duygusallaştımçünkü tamtamına 1 yıl önce 15 mayısta bezelye almıştım ve çğla karnımdaydı..
nerden hatırlıyosun diyeceksiniz çünkü doğumuma 3 gün vardı..saatlerce cerenle bezelye ayıklamıştık
bende artık çağlayla ayıklarım

evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum

yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir

:119: bravo orhan cemale:119:ne güzel bir heycan dimi
orhan cemal insanlık için küçük ama kendi için büyük bir adım atmışafferim ona

köşeminderi çok güzel bir konuya deginmişsin ama bence daha çok erken..evde altını açık bırakabiliriz bezsiz gezebilir yavaş
yavaş ögretebiliriz ama dişarıya çıkınca yine bez kullanacaz..çocugun kafası karışmıyacakmı..
ceren tam 2 yaşındayken bezini çıkardım ve 3 günde ögrendi..2 gün heryere çiş yaptıama 3. gün anne çiş dedi..
bezini çıkardım ve ne gece ne gündüz hiç takmadım,2 hafta dişarıyada pek çıkmadım..çünkü gezmeye gitsem bezsiz ya altına yaparsa
diye korktum..çünkü bezi bir çıkar bir tak çocugun kafasını karıştırmak istemedim..çok şükür hemen ögrendi hiö zorlanmadık..
gece bile altına yapmadı
benim bi akrabamın oglu mayıs dogumlu 1 yaşında ama çocuk çişi gelince ııııı diyo:26:evde bezsiz geziyo biraz ögrenmiş ama dişarda bezleniyo..ben böyle olsun istemiyorum,ilerde sorun olabilir..
yazın sonuna dogru çağlanın bezini çıkaracam zaten 16-17 aylık olacak inşallah hemen ögrenir:18:

Defne Karen ve Yusuf Bilal,hayata gelişlerinizle herkesi mutlandırdınız,ömür boyu sağlık ve neşe içinde yaşayın inşallah.

kujumm minnoşunun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı ve güzel yaşlar alsın Ayşe minel'cik, kocamann öpüyorummm

saol bacım

Amin canım benim Allah razı olsunHani diyorum şu güzel resimlerinizi ekleseniz de bizde gelmiş kadar olsak yaşgünlerinize
Çok hoşuma gidiyo albüm bakmak

tam bacım ne demek ama anca pazar günü benım herüf atcak pc resimleri

çok saol bacım tanks

ayrıdığın zaman işn tşkr işalla deneylerinden alıkoymamışızdır senı MONŞER

memnunıyetini bana ek sayfa taleplerini '' site yönetimine bildiriniz ''

süperler

geçmiş olsun bacım işlaa tez vakitte düzelir :18:

aman maşallah yarasın kuzuma,bende oğluma bu akşam deneyecem pınarın 6/12 sütünden aldım birazcıkda su katarım ilk defa vericem çünkü
umarım benim oğlumda içer lıkır lıkır:

işllaa sever ( ben az ılıtıp veriyorum soğuk sevmedi

ben 9 ay bitiminde başladım sütüm olmadığı için içiyo allaha şükür

işlaa sever datluşun canım benim tavşan tek öğün içiyo

kujum yine döktürmüşsün:)yazdıklarının ucu bucagı gözükmüyo:)vizdansız Xmenini kınıyorumo kadar su kullanılırmı..2 saatmı kalıyo duşta:)

ne yapım bu tavşandan fırsat bulamıyom anca böle benıne böle bakul edin

x SU AYguru işte

okurken sıkılmadım aksine duygulandım nice güzel yaşlara canım sağlıkla allah ayırmasın

kızlar size neden yazamadığımın kanıtları:))Eki Görüntüle 711173 Eki Görüntüle 711174

vay vay helal olsun allah kolaylık versin fıstık yardım etmiyomu anası

efet tabikene edepliyiz

bende öle yapıyorum ama herifüm üstüne pilav yapan yoktur şeker atıoy içine tane tane oluyo pilav

ALLAH kolaylık versin tez vakitte yerleş işlaa TAŞINMAK ÇOK ZOR HELE BEBEK OLUNCA :18::18:

pasta çok güzel bacım ( bir pasta maduru sölüyo bunu

iyiki doğmuş İYİKİ VAR ANNESİ SENINLE KOCA BİR ÖMÜR YAŞASIN SAĞLIKLA İŞLAA

güzel görünüyo bacım eline sağlık

kimse zehirlenmediyse sorun yok

evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum

yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir

aferin oluşuna maşallah

bi adımda sen atsan resmini göstermek için MONŞER nazar etmicem söz
ben bile tombik halimle resim çektiriyomda sen bilirsin genede

bence böle güzel gözüküyor ellerine sağlık

renkler süper bayıldım eline koluna sağlık

NİCE GÜZEL SAĞLIKLI YAŞLARA MEVLAM KEM GÖZLERDEN KORUSUN Defne Karen

İYİ GÜNLER MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

bne kaçar tavşan dün aşı oldu hiç durmuyo hep benı istiyo kucağımdan inmiyo ateşide var işlaa tez vakitte düzelir allaha emanet olun

Son düzenleme:
•KOÇ: Hayat bir Koçu karşına çıkarttıysa bu fırsatı sakın kaçırma.

•BOĞA: Bir Boğa değer bilmeyen insanı yüzüne hasret bırakır.

•İKİZLER: kalbinin ısınmadığı insanlardan uzak durur.

Yengeç bir Yengeç ne kadar güzelse o kadar manyak olur.

•ASLAN: bir Aslan'ı sevmeyen sevmez, seven bağımlısı olur. 1 saniye onsuz kalamaz.

•BAŞAK: Konuşmayı kim sürdürürse sürdürsün finali Başak yapar noktayı koyar.

•TERAZİ: Finali Terazi oynar, perdeyi kader kapatır.

•AKREP: Duygusal anlamda oldukça hassastır ve sezgileri kuvvetlidir. Etrafındaki kişilerin ona karşı niyetlerini kolayca fark edebilir.

•YAY: Bir Yay kalbi kırık uyumaktansa açar telefonu kalbini kıran insanla kavga eder.

•OĞLAK: Bir Oğlak. kaybedersen tekrarı yoktur.

•KOVA: Uykusunu Sevdiği insan için feda edecek kadar sever bir Kova

•BALIK: Bir Balık Aşık olduğu insana herkesten çok güvenmek ister.

hayat karşınıza beni çıkardı:))bu fırsatı sakınnn kaçırmayınn

25 haziran BEN MnyaK delimdir heralde aslı ispat edilene kadar

bugün doğum günü olan talay ve şekersizyeşilçay ın tatlı bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum nice mutlu saglıklı senelere talay doğum yazını okudum çok güzel....
planner renkler çok güzellll hazırlıklar süper...
azraece çok güzel olmuş yaptıkların ne güzel yaptın içinde kalmayacak neden yapmadım diye ....
badi 1 rakamınımı biraz küçültsen olmazmı çünkü resimdeki gibi giyerse tütünün içinde kalabilir...
baby ceren kek güzel görüüyor peynirli keki çok severim zaten çok kabarmaz peynir engeller kabarmasının resimdeki kalıpda muhtemel küçük bir kalıpta yapılmış sen resimlere değil tadına bakkk
bugün güzel haberler aldım biraz bahar geldi içime rabbim herkesim içine bahar getirsin

25 haziran BEN MnyaK delimdir heralde aslı ispat edilene kadar

aaa neden öyle manyak yazmışlar:))))şimdi farkettim:)))))))))))))
bu arada benim en yakın arkadaşımla dogum günleriniz aynıadı güler çok gevezedir hiç susmazzzzz
çok tatlıdır şeker topagıdırsende öylesin canım
bi arkadaşım hamileydi geçen sene haziranda doguracagını anladı ve dediki''işallah gülerle aynı burçtan olmaz''
kız dogurdu aynı güne denk geldi:))o da 25 haziran oldu:))
kız diyo kesin biri bana beddua etti diye

BABYCERENCİMM cicimm keklerimiz aynı olmuşş yanlış tepsi seçimi ben dedim anneme kek kalıbına dökelim annem dediki yok borcama dökelimm, bende pekii dedimm afiyet olsun ikimizede şekerimm önümüzdeki tariflere bakalımm benceee nedersinnn CEREN nasıl oldu buarada kullanıyormu ilaçlarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…