planner bizim burada meşhur bir pastane var hep pasta alırız dün önünden geçerken girip bakayım dedim vitrindeki pastalar ne kadar şeker hamuru dimi dedim adam demezmi hayır kremao kadar şekiller yapıp pürüssüz olmuşki çok hoşuma gitti açıkcası ve kafam karıştı. benle aynı gün doğurmuş orta okul arkadaşım var oda oğluna uğurböceği yaptı o evinde şeker hamurlu pasta yapan birini bulmuş hatta kadın sipariş üzerine pastanelere evde yapıp yolluyormuş. çok methini duymuş o resimdeki pastayı ikimize 100tlye yapıcakmış. buradaki pastanede kremalıya 90 dedi yani arada çok farkta yok vazgeçeyim napıcam bilemedim
işte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkkTütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm ( tütü tokada yaptık tabiykii inşş zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa
Eki Görüntüle 712118 Eki Görüntüle 712120 Eki Görüntüle 712121 Eki Görüntüle 712122 Eki Görüntüle 712123
iyiyim canım walla,,bebişler doğuyor sıra sıra telaşlıyız yani
sen nerelerdesin karabatak oldun yineözletme kendini
Sinemis nasıl,,aktifliğini kaybetip özletme şirineyi bize
Tatile ne zaman çıkıyosunuz?
hıımmmm iyi fikirrr mutlucum bunu deneyeceğim akşamaaa
boğğ bizi görselliğe canımm boğğ, valla bende pastaya karar vermiş değilim daha kötüsü sadece telde konuşarak istediklerimi anlatıcam yapacak olan pastaneye çünkü eskişehirde acaba kardeşime resim yollasamda gösterse pastacıyaa nasıl olur ya:26: uzaktan uzağa bukadar oluyor işte ben şeker hamuruda istemiyorum ki ee kremalı pasta üzerine nekadar süsleme yapılabilir bilmiyorummmm:44: cmt doğum günü kutlamamız var ama ortada pasta yok henüzzz:44:
plannerım pembiş pembiş çok güzel olmuş herşey eline sağlık bende seneye yapıcam herşeyi pembe:) pulları işlemek niyetiyle alıp işleyemedim:)) şerit pul diye satılıyor silikonla yapıştırdım keçeye:) netteki resimlerde ne güzel bir yığın şey sığdırmışlar bodylere ben daha uğurböceği bile yapmak istiyordum:)) pasta için tek planner cevap verdi
Dun kızımla bezelye ayıkladık
Bezelye ayıklamanın bu kadar zevklı olacağını kendımı kahraman gıbı hıssedeceğimi hiç duşunmezdım
İçini açıp tanelerı tasa doktukce alkışladı kızımbenı
Şimdi de iki bebeği almış eline birbirine opturtuyo
Ayy yıcem ben bu cadıyı
evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum
yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir
kujumm minnoşunun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı ve güzel yaşlar alsın Ayşe minel'cik, kocamann öpüyorummm
Amin canım benim Allah razı olsunHani diyorum şu güzel resimlerinizi ekleseniz de bizde gelmiş kadar olsak yaşgünlerinize
Çok hoşuma gidiyo albüm bakmak
günaydın arkadaşlarım,
bi_angel_kujum'un kendi deyimiyle "datlu davşan"ının doğumgünüymüş"şimdi, bir de kutlamalara cevap yazar, artık 118 sayfa mesajı okuyacaksın chihiro, mecbuuur" dedim içimden ama yine de okudum o uzun mesajlarını Ayşe Minel'in ilk yaşını kutluyorum, bir de öpüyorum
Eki Görüntüle 710305 Eki Görüntüle 710306 Eki Görüntüle 710309 Eki Görüntüle 710310
sizinle paylaşmasam çatlardım mutlumun katkılarıyla:))
cerenle babası doktordan geldi..evet malesef idrar yolu iltihabi olmuş,ilk defa oluyo:26:
ultrasonda da karnındada biraz iltihap varmış..eşimdemiş neden böyle oldu acaba diye,doktor demiş
agzına mikroplu birşey koymuştur ondan diye..bu kız beni deli edecek bebek gibi herşey agzında..okuldanmı burdanmı nerden bilmiyorum..
antibiyotik vermiş..idrar tahlilinde 7-8 lökosit görüldü yazıyo,çokmu acaba:26ek anlamadım ben..
aman maşallah yarasın kuzuma,bende oğluma bu akşam deneyecem pınarın 6/12 sütünden aldım birazcıkda su katarım ilk defa vericem çünkü
umarım benim oğlumda içer lıkır lıkır:
Canım walla işine karışmak istemem,,bizler de o sütlerle büyüdük netice ama uzmanlar bazen vermeyin onları diye uyarıyor
Sonra birkaç yıl geçiyor en güvenilir sütler bunlar deniyorEvine sıcak sıcak alıyorsun ki temizliğini biliyosun madem dr.unuza danışıp
ver bence. Tabi bu arada inek sütünü yeni verecek arkadaşlarımız 3 gün kuralını unutmayın sakın,,dr. bana hemen onu sordu,,alerjik birşey yoksa vermeye
devam dedi. ben çocukken sütçü ismali camda beklermişimhala bayılırım süte,,inşalla kızım da hep sever
kujum yine döktürmüşsün:)yazdıklarının ucu bucagı gözükmüyo:)vizdansız Xmenini kınıyorumo kadar su kullanılırmı..2 saatmı kalıyo duşta:)
kızlar günaydın bugün oğlumun doğum günü ve duygularımı sizinle paylaşmak istedim umarım uzunluğuyla sizi sıkmam.
Bundan 2 sene önceye kadar çocuk sahibi olmak deyince birisi sanki boğazımı sıkıyor,nefes alamıyordum.Çocuk demek bağımlı bir hayat,istediğim hiçbir şeyi yapamamak sanki önümde bi engel gibi geliyordu.sonra sanırım biyolojik saatim gelmiş ve çocuklu ailelere farklı gözle bakmaya başlamıştım eşimin askerde olmasının da buna katkısı vardı.Evet artık bi bebeğim olsun istiyordum nedensiz bi şekilde.6,5 yıllık evlilikten sonra 6 ay denedik tam bizde bi sorun var galiba dediğimiz anda sen geldin.laboratuarda ağladık arkadaşımla bu haber üstüne.şükür namazı kıldım.ve babana senin ağzından bi mektup yazdım.ona dedimki akşama bi misafirimiz var güzel bi sofra hazırladım bi çiftte yeşil patik aldım paketledim.baban geldi masayı gördü bende masaya geçmesini istedim bi taraftanda babanı kameraya çektim.misafirimiz gelemeyecekmiş ama sana bi paket vermemi söyledi.ve babanın paketi açıp mektubunu okumasını, yüzündeki o ifadeyi,hediyeni görmesini izledim.sonunda bi oleyyy çığlığı birbirimize sarıldık ve mutlu haberi verdik herkeze.ve 9 ay okadar güzel geçtiki kendimi her zamankinden daha güzel daha özel hissettim.sanki içime bi polyana ve hulk girmişti.kendimi çok güçlü ve çok pozitif hissediyordum.11.05.2012 tarihinde doğum öncesi iznime ayrıldım.7 senedir her gün işe gidiyordum ve o sabah gitmemek bana buruk bi duygu yaşatmıştı bi garip olmuştum.hayatım değişiyordu.14.05.2012 tarihinde kontrole diye çıktık evden o sabah eşime içimde değişik bir sıkıntı olduğunu söyledim.sonra nst de sıkıntı çıktı ve doktorum bana öğleden sonra beni doğuma alacağını söyledi.donup kalmıştım daha 12 gün vardı. Sen makat bebektin sezeryan olacaktım doğum günün belirlemiştik ama dünyaya geleceğin günü sen seçtin bebeğim.annemgil gelmemişti.buna hazır değildim ve beni direkt doğum salonuna aldılar.resmen donmuştum korkuyordum yaşayacaklarımı bilmiyordum.doğum salonunda çalışanların hepsi arkadaşımdı ve beni çok rahatlattılar.dua etmeye çalıştım ama en iyi bildiğim dualar bile yarım kalıyordu. hemen tel le babanı aradım ve talimatlar verdim o benden şaşkındı.sonra hemen en yakın arkadaşımı aradım doğuruyorum dedi hemen yanıma geldi.ve seni kucağıma almaya doğru ilerledim.nabzım arttığı için sedasyon verilerek bayıltılmıştım.uyandığımda dikişlerim atılıyordu ve o dama ilerledim hafif sersemlikle eşimi gördüm terden sırılsıklamdı.sonra seni getirdiler küçücüktün tahminimden çok daha güzeldin.Hoş geldin meleğim doğduğunda yağmur yağmıştı mis gibi toprak ve senin kokun vardı.o günün üzerinden 1 yıl geçti ben o küçük bebeğime doyamadım.bahar mevsimi pazartesi saat 13:05 de doğduğun için hep enerjinin yüksek olacağını düşünmüştüm.beni şaşırtmadın.kıpır kıpır ,bi saniye durmayan,güleryüzlü,etrafındakilerin sempatinle dikkatini çeken bi bebek oldun.etrafımdakiler zor bi bebek olduğunu söylediler ama benim için tam tersiydi.en büyük zaafı uyku olan ben seni gördükten sonra kendime hayret ediyorum. sen anne karnına düştükten itibaren kendimi çok güçlü hissediyorum baban bile üzemiyor artık beni.hiçbir şeyimi yarım bırakmıyorum artık.çünkü diyorum kendime sen annesin sana ihtiyacı olan,benim şekillendireceğim, ona iyi örnek olmak zorunda olduğum bi bebeğim var.iyiki doğdun musab Bilal sayende kendimi tamamladım.içimdeki Özlem seninle daha güzel. bu öyle bişey ki karşı cinse duyduğun aşk bi süre sonra monotonlaşıyor ama annelik sonsuz bir duygu her gün yeni şeyler yaşıyorum hepsi Rabbimin seni bana emanet etmesiyle oldu.Rabbim sana şükürler olsun.
kızlar size neden yazamadığımın kanıtları:))Eki Görüntüle 711173 Eki Görüntüle 711174
mutlucum bende pilavı soguk suda bembeyaz olana kadar bekletirim sonra yıkarım
biraz sıvı biraz kahvaltılık yagdan koyarım
prinçleride tencereme koyarım
karıstırırım baktım yapısıyor dibine sıcak suyu üstüne 2parmak gececek kadar koyarım
beklerim suyu cekince kapatırım altını bekletirim
benim pilavım hazır
eger sehriyeliyse ben sehriyesini bol koyarım mis gibi olur
ya ben ne kadar koymalı bir yazı yazmısım
ben biliyorum kimse fesatca anlamaz
hepimiz edepli insanlarız canım
Cnm valla bende cok hissediyorum eksikliginizi, simdi ben esyalari bir odaya yigdim ordan cikartip duzenliyorum ama az kaldi bitmesine aslinda Mahiri birine satabilseydim eminim daha erken biterdi ama olsun kaderimizde yalnizlik varmis saglik olsunda yapariz zamanla... Telden yazmak cok zor bazen gormeden yaziyorum bazi harfleri yutmus olabilirim siz anlarsiniz zaten dimi :) Ceren ablamiza cok gecmis olsun malum cocuk bunlar hassas olabiliyorlar bazen disarda girdikleri wc bile yetebiliyor hastalanmalari icin acil sifalar dilerim..Mahir alisti eve hatta cok sevdi cunku diger eve gore buyuk oldugu icin n alan cogaldi gezmek icin her yere girip cikarak bir guzel belliyor kereta:))
Yarın meleğim tam 1 yasında oluyor ve bu güzel günü arkadasları ve öğretmenleriyle de kutlayarak ona güzel bi anı kalsın istedik.
Eki Görüntüle 711806
Bu akşam nihayet pastayı süsledim. Yarın öğleden sonra izinliyim. Son süt iznimi kullanıyorumgünlerin bu denli çabuk gececeğini hiç sanmıyordum. Koca 1 yıl boyunca yavrumun mis kokusuyla yaşadım. Onunla ağladım onunla güldüm. Geceleri uyumadım. Gündüzleri dinlenmedim. Yaradan isteyen herkese bu deli duyguyu tattırsın inşallah.
İyi ki doğdun minik kelebekim. Seni çok seviyorum.
mutlu verdigin tarifi yaptımama hiç resimdeki gibi olmadı zaten eşimde dereotu bulamadan geldi mecbur maydonoz kullandım..ama sanki borcama çok az geldi tarif:26:hiç kabarmadı ya:26:tadi güzeldi ama
işte resmi..kesin planerinki daha güzel olmuştur:18fff offff
Eki Görüntüle 711874
evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum
yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir
Eki Görüntüle 712119 Eki Görüntüle 712124
çerçevede ilham olan annezeynebe ve yardımlarıyla yeşilçaya teşekkür ederim.
bady istediğim gibi olmadı harflerde sığmadı böyle yapıştırsam olurmu bugün benim fikir isteme günüm:))
renkler süper bayıldımişte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkktütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm ( tütü tokada yaptık tabiykii inşş Zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa
Eki Görüntüle 712118 Eki Görüntüle 712120 Eki Görüntüle 712121 Eki Görüntüle 712122 Eki Görüntüle 712123
KOÇ: Hayat bir Koçu karşına çıkarttıysa bu fırsatı sakın kaçırma.
BOĞA: Bir Boğa değer bilmeyen insanı yüzüne hasret bırakır.
İKİZLER: kalbinin ısınmadığı insanlardan uzak durur.
Yengeç bir Yengeç ne kadar güzelse o kadar manyak olur.
ASLAN: bir Aslan'ı sevmeyen sevmez, seven bağımlısı olur. 1 saniye onsuz kalamaz.
BAŞAK: Konuşmayı kim sürdürürse sürdürsün finali Başak yapar noktayı koyar.
TERAZİ: Finali Terazi oynar, perdeyi kader kapatır.
AKREP: Duygusal anlamda oldukça hassastır ve sezgileri kuvvetlidir. Etrafındaki kişilerin ona karşı niyetlerini kolayca fark edebilir.
YAY: Bir Yay kalbi kırık uyumaktansa açar telefonu kalbini kıran insanla kavga eder.
OĞLAK: Bir Oğlak. kaybedersen tekrarı yoktur.
KOVA: Uykusunu Sevdiği insan için feda edecek kadar sever bir Kova
BALIK: Bir Balık Aşık olduğu insana herkesten çok güvenmek ister.
hayat karşınıza beni çıkardı:))bu fırsatı sakınnn kaçırmayınn
25 haziran BEN MnyaKdelimdir heralde aslı ispat edilene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?