Dilberege hanım, yukardaki mesajımı beğenmişsiniz. ben de sizin beğenmenizi beğendim fekat öyle beğenip kaçma yok
madem daveti okumuşsunuz, buyrun siz de kek yapın da görelim
"ay bilemem ayol" vs demeyiniz, nasıl olursa olsun biz yeriz efenim
sizin de mi dereotunuz yok :26: Kaan'ı yollayıverin Babyceren hanıma
kolay gelsin diyorum
ay dedikodu yapmaya geldimşimdi biz 4 elti iyi geçiniriz aslında,
sabah eltimlerden 1i aradı(görgüsüz olan),, kandilde..vs kayınpederlere giderken herkes bişeyler
yapar yenir orda 19kişilik çekirdek aileyle.Yarın onun işi varmış,bişey yapamıyacakmış
ama bişey yapamayacağı için de hazıra konmak ayıp geliyormuş,sevmezmiş öyle..
birsürü saçmasapan şey söyledi..Yok diğer eltimizinde(onun kankası bu arada) işi varmışmış..
falan filan kısaca topu üzerime atmak için dillendirmeden elinden geleni ardına koymadı..
diğer eltim ise zaten ameliyatlı 1 ay oldu ayaklandı ama bişey yapmaz yani...
Şimdi size bir soru şekerler:sizce ben yarın bu durumu sineye çekip akşam kendimi parçalayayımmı
yarın için,,yoksa eltimin beni arayıp nazik olamayıp sanki benden insan gibi rica etse biyeri eksilicekmiş
gibi tavrına karşılık sadece tekbişey yapıp mı gideyim...
sinir oldum da paylaşayım dedimnerde çokluk orda tokluk durumu budur işte
salçayı az koy sende,,yada zeytinyağlı yapOnların tarıf salçalı malçalı kuru bıbere gore...en ıısı ben yıne annemı arım.tarıf sonunda bole olim
Tam boşnak mısın sen?bende göçmenım yugoslav...ayyy sen boşnak böregı bılıondurbenımde canım kol böregı ıstıo yaw
Onların tarıf salçalı malçalı kuru bıbere gore...en ıısı ben yıne annemı arım.tarıf sonunda bole olim
Tam boşnak mısın sen?bende göçmenım yugoslav...ayyy sen boşnak böregı bılıondurbenımde canım kol böregı ıstıo yaw
NASIL YANİİİ EVDE BEZSİZ Mİ DURUYOR!maşallah Zeynoma maşallah nasıl rahat ediyordur o taytlar poposunda nasıl güzel durur :)
benim bıdığımın da kaka zamanları bellidir zaten hemen pozisyon alır sonra da bezini çekiştirmeye başlar
yaz sonuna doğru 18aylıkken deneyeceğim zorlanırsak seneye 2 yaşını doldurduğunda inşallah bezden kurtuluruz
kuzum eşim anneler günü içni bana süpriz hazırlayınca eskişehire gidişimiz bu haftasonuna kaldı
can atıyorum gitmek için 3 porsiyon çi börek yiyeceğim hava da güzel olacakmış ohh mis
bi dakka bu hafta sonu orda mısın? hmmmm bak sennn[/B]
ay dedikodu yapmaya geldimşimdi biz 4 elti iyi geçiniriz aslında,
sabah eltimlerden 1i aradı(görgüsüz olan),, kandilde..vs kayınpederlere giderken herkes bişeyler
yapar yenir orda 19kişilik çekirdek aileyle.Yarın onun işi varmış,bişey yapamıyacakmış
ama bişey yapamayacağı için de hazıra konmak ayıp geliyormuş,sevmezmiş öyle..
birsürü saçmasapan şey söyledi..Yok diğer eltimizinde(onun kankası bu arada) işi varmışmış..
falan filan kısaca topu üzerime atmak için dillendirmeden elinden geleni ardına koymadı..
diğer eltim ise zaten ameliyatlı 1 ay oldu ayaklandı ama bişey yapmaz yani...
Şimdi size bir soru şekerler:sizce ben yarın bu durumu sineye çekip akşam kendimi parçalayayımmı
yarın için,,yoksa eltimin beni arayıp nazik olamayıp sanki benden insan gibi rica etse biyeri eksilicekmiş
gibi tavrına karşılık sadece tekbişey yapıp mı gideyim...
sinir oldum da paylaşayım dedimnerde çokluk orda tokluk durumu budur işte
hııımmm sinir bir durumm cicimm ya insanlar neden böyle direk açık konuşup rica etse neolur sanki incilerimi dökülür başka bir zamanda o yapar hepsini gerekirse bu işler karşılıklı iyi niyet ve hoşgörüyle olur eğer böyle bir düzen ve ritüeliniz varsa, valla canım yapsan bir türlü yapmasan başka türlü ama benceee yap derim ben iyilik ve büyüklük sende kalsın madem ilk defa oluyor belki gerçekten işi vardır ama dediğim gibi açıkça söylemesi gerekirdi
kız mutluannne deseydin ya telefonda cnm yarın işin varsa aksamdan bir kek karısıtrıver hem kek bekleyınce daha guzel olur...diğer eltide(kankası olan) aksamdan sarsın boregı, yarın 40 dk pişiririz hmn kpde..valla ben sizin yerinize yapmak isterdim ama biliosun calısıorum mirada aksamları uyumuyo yetiştiremem..olmadı hazır bişeyler alırsınız diyip kapasaydın sekerım...ben cok sınır olurum bilmişlik yapan insanlara..yapamıyosan al yani deli:))
kızlarr haftaya 3 gün zeynomdan ayrı kalıcam çok karışık duygular içindeyimm valla bakalım nasıl dayanıcam. şöyleki; şimdi biz cmt eskişehirdeyiz, pazar günüde bursaya geçicez çünkü ben pzt salı izinliyim ama eşim izinli değil oyüzden bursaya'da gitmek istiyor ve ordan ist adönecek bizde zeynomla eskişehire geçicez bende salı günü ist a dönücem ama zeynoyla annem eskişehirde kalıcak annem çok ısrar etti biraz kalmak istiyor eskişehirde haftasonu tekrar gelip bizi alırsınız cumaya kadar kalalım biz dedi bizde kıramadık annemi yani cuma akşamı biz tekrar eskişehire gidene kadar Zeyno annanesiyle eskişehirde kalacakkhem anneciğimi kırmak istemiyorum zaten kadıncağız aylardır bizde hiç itiraz etmiyor şimdi bizde yok olmaz diyemedik 2-3 gün için ama nasıl dayanıcam birde bana sorun şimdiden gözlerim doluyor sürekli kafam çok karışık salıdan cumaya kadar zeynomdan ayrı kalmayı göze alsammı yoksa anneme yok olmaz mı desem bilemedim hala düşünüyoruz napıcamızı
kızlar selamlar...çok özledim sizleriii...bu aralar cok yoğunuz hep dışarlardayım o yüzden girmeiyorum..kimbilir neler kaçırdım neler....son bi kac sayfadır dereotlu kek konusu almış basını gıtmıss..biara banada verin tarifini olurmu...
bizi soran merak eden etmeyen düşünen düşünmeyen bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun...
kızım pazar gecesi ateşlendi neyseki bugün itibari ile ateşimiz düştü..kan da mikrop fln cıkmadı..idrar sonuclarını bugun alıcam ıns temız cıkar..
hepinizi mıncırıyorum kızlar..
Keşke benim eltim olsaydın plannercımbana rica etse başımın üstüne,,değil 2 çeşit 5 çeşit yaparım
ben bu laf salatalarına gelemiyorum ona sinir oldum zaten. Yoksa alt tarafı 1 yemek.ne gerek var bu kadar lafebeliğine
dimi yani..ahhh insanlar...insanlar..
çok karışık bir durum canım yayok desen olmaz,,tamam desen olmaz aklıma kv.geldi,,kv.yi bursadan ist.a getirseniz,,
annene de sen çok yoruldun gelmişken biraz kal eskişehirde deseniz hem gönlünü almış hem çaktırmamış olursunuz
salçayı az koy sende,,yada zeytinyağlı yaponu da beğenmezsen kırmızıbiberli tavuk sarma yapıom ben çok güzel oluyo
evet canım biraz biliyorum boşnak mantısı&böreği.rahmetli babannem hep yapardı...kendi başıma şimdiye kadar 3-4kez yaptım .ama yemeyi daha iyi bilirimhmm ne güzel sende göçmensin demek
kızlarr haftaya 3 gün zeynomdan ayrı kalıcam çok karışık duygular içindeyimm valla bakalım nasıl dayanıcam. şöyleki; şimdi biz cmt eskişehirdeyiz, pazar günüde bursaya geçicez çünkü ben pzt salı izinliyim ama eşim izinli değil oyüzden bursaya'da gitmek istiyor ve ordan ist adönecek bizde zeynomla eskişehire geçicez bende salı günü ist a dönücem ama zeynoyla annem eskişehirde kalıcak annem çok ısrar etti biraz kalmak istiyor eskişehirde haftasonu tekrar gelip bizi alırsınız cumaya kadar kalalım biz dedi bizde kıramadık annemi yani cuma akşamı biz tekrar eskişehire gidene kadar Zeyno annanesiyle eskişehirde kalacakkhem anneciğimi kırmak istemiyorum zaten kadıncağız aylardır bizde hiç itiraz etmiyor şimdi bizde yok olmaz diyemedik 2-3 gün için ama nasıl dayanıcam birde bana sorun şimdiden gözlerim doluyor sürekli kafam çok karışık salıdan cumaya kadar zeynomdan ayrı kalmayı göze alsammı yoksa anneme yok olmaz mı desem bilemedim hala düşünüyoruz napıcamızı
Canım seni en iyi anlayanlardan biriyim diyebilirim... Ama inan bana Zeyno çok keyifli olacaktır.. Ben Kaanı bir kaç kez bırakıp yurt dışına çıkmıştım hatırlarsın belki.. Üstelik de emdiği halde.. Ama hiç bir problem yaşamadık.. Benim onu çok özlemem dışında.. annene alışık olduğu için zaten keyfi yerinde olacaktır. Hem anneciğin de biraz akrabalarıyla hasret gidermiş olur.. Zeyno da güzel vakit geçirir.. Merak etme hiç bir problem olmayacak.. Rahat ol.. Zaten gün içinde bol bol arayıp neler yaptığını öğreneceksindir :)
canım inan içimi rahatlattın ya aslında bende zeynonun keyifli olacağına çok eminim biz olmasak aramayacak belki ama ananesi olmasa kesin arar çünkü ona çok alışık rahat ve güvende olacağını çok iyi biliyorum ama ilk ayrılığımız diye bir türlü tamam diyemiyorum kara kara düşünüyorum nasıl dayanırım diye dediğin gibi gün içinde sürekli konuşup sürekli resim isterim annemden ama yürek söz dinlemiyor işte inş izin alabilirim yoksa annemde biraz rahatlasın değişiklik yaşasın istiyorum o nekadar iyi olursa zeynomada okadar iyi bakar ikiside kıymetlim ikiside çok önemli offf çok zorr çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?