2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar...
Bugün inanılmaz başım ağrıyor.. ne yaptıysam geçmedi.. Şimdi biraz hafifledi çok şükür..

Beğenmekle kalmayıp bende bu akşam yapacağım.. SÖZ :) ve fotosunu çekip sizlerle paylaşacağım.. evet dereotum yok ama Kaanı bi koşu bakkala göndereceğim.. Babyceren teyzesi uzakta kalır şimdi :) Ay bende bundan 1 yıl önce bugün evimi temizliyordum harıl harıl.. ütü yapmıştım.. arkadaşlarımı çağırmıştım akşam çayına :) Yarın sabah 10 gibi de suyum gelmeye başlayacak :)) ayy ne güzel bir gündü..

Canım bence de sadece kendi payına düşeni yap.. sonuçta sende akşama kadar çalışıyorsun üstelik de küçük çocuğun var.. Ben de ancak bukadarına yetişebildim dersin..

cikirokko orhanı bana yollayacakmışsınyolla ama bizde dereotu yokkiplanerde var:)daha çocuk bugün adım atmaya başladı
hemen yormasaydın çocugu:))
bizden kopyaları çektiniz bakalım nasıl yapacaksınız:)oylamaya sunacaz
cikikoko ben sana bi püf noktası veriyim ama arkadaşlara söleme..
püf nokta: (.) bu noktayı sakın kaybetme not al:))

salçayı az koy sende,,yada zeytinyağlı yaponu da beğenmezsen kırmızıbiberli tavuk sarma yapıom ben çok güzel oluyo
evet canım biraz biliyorum boşnak mantısı&böreği.rahmetli babannem hep yapardı...kendi başıma şimdiye kadar 3-4kez yaptım .ama yemeyi daha iyi bilirimhmm ne güzel sende göçmensin demek

benim tarifim kuruya göre degildiyaşa göre
keşke kurunun yanında yaşıda yakmasaydın
bu arada ben dolmanın içini pişirmiyorumdolma içi dolmanın içinde pişiyo

evet kuzum hep bezsiz nerdeyse bizim minnoş bayılıyorum öyleyken poposunaaa ben olsam okadar dikkatli olamam ve uğraşamam açıkçası ama annem uğraşıyor sagolsun olabildiğince açık tutmaya çalışıyor ama tabi birçok çiş vakamız var açıkçası

ciciimmm evett haftasonu eskişehirdeyiz cmt yani sonra pazarda bursaya geçicez bakalım, uzuunn süredir eskişehire gitmiyorum ya hiç bukadar ara vermemiştim özledim hem şehrimi hem sevdiklerimii, inşş fırsat buluruzda görüşebiliriz canımm, cmt de yağmurlu görünüyor Eskişehir ya inş hava güzel olurda güzel güzel gezerizz

hııımmm sinir bir durumm cicimm ya insanlar neden böyle direk açık konuşup rica etse neolur sanki incilerimi dökülür başka bir zamanda o yapar hepsini gerekirse bu işler karşılıklı iyi niyet ve hoşgörüyle olur eğer böyle bir düzen ve ritüeliniz varsa, valla canım yapsan bir türlü yapmasan başka türlü ama benceee yap derim ben iyilik ve büyüklük sende kalsın madem ilk defa oluyor belki gerçekten işi vardır ama dediğim gibi açıkça söylemesi gerekirdi

kızlar selamlar...çok özledim sizleriii...bu aralar cok yoğunuz hep dışarlardayım o yüzden girmeiyorum..kimbilir neler kaçırdım neler....son bi kac sayfadır dereotlu kek konusu almış basını gıtmıss..biara banada verin tarifini olurmu...

bizi soran merak eden etmeyen düşünen düşünmeyen bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun...
kızım pazar gecesi ateşlendi neyseki bugün itibari ile ateşimiz düştü..kan da mikrop fln cıkmadı..idrar sonuclarını bugun alıcam ıns temız cıkar..

sayfalar almış basını gıtmıs nasıl okurum bılemıyorum....birsürü bebeğimin doğum gununu kacırdım hepsini kutluyorum...

veeee Defne karen iyiki doğdun bebeğim doğum günün kutlu olsun..annenle babanla nice güzel upuzun senelere insallah..

hepinizi mıncırıyorum kızlar..

Keşke benim eltim olsaydın plannercımbana rica etse başımın üstüne,,değil 2 çeşit 5 çeşit yaparım
ben bu laf salatalarına gelemiyorum ona sinir oldum zaten. Yoksa alt tarafı 1 yemek.ne gerek var bu kadar lafebeliğine
dimi yani..ahhh insanlar...insanlar..

kız mutluannne deseydin ya telefonda cnm yarın işin varsa aksamdan bir kek karısıtrıver hem kek bekleyınce daha guzel olur...diğer eltide(kankası olan) aksamdan sarsın boregı, yarın 40 dk pişiririz hmn kpde..valla ben sizin yerinize yapmak isterdim ama biliosun calısıorum mirada aksamları uyumuyo yetiştiremem..olmadı hazır bişeyler alırsınız diyip kapasaydın sekerım...ben cok sınır olurum bilmişlik yapan insanlara..yapamıyosan al yani deli:))

kızlarr haftaya 3 gün zeynomdan ayrı kalıcam çok karışık duygular içindeyimm valla bakalım nasıl dayanıcam. şöyleki; şimdi biz cmt eskişehirdeyiz, pazar günüde bursaya geçicez çünkü ben pzt salı izinliyim ama eşim izinli değil oyüzden bursaya'da gitmek istiyor ve ordan ist adönecek bizde zeynomla eskişehire geçicez bende salı günü ist a dönücem ama zeynoyla annem eskişehirde kalıcak annem çok ısrar etti biraz kalmak istiyor eskişehirde haftasonu tekrar gelip bizi alırsınız cumaya kadar kalalım biz dedi bizde kıramadık annemi yani cuma akşamı biz tekrar eskişehire gidene kadar Zeyno annanesiyle eskişehirde kalacakk hem anneciğimi kırmak istemiyorum zaten kadıncağız aylardır bizde hiç itiraz etmiyor şimdi bizde yok olmaz diyemedik 2-3 gün için ama nasıl dayanıcam birde bana sorun şimdiden gözlerim doluyor sürekli kafam çok karışık salıdan cumaya kadar zeynomdan ayrı kalmayı göze alsammı yoksa anneme yok olmaz mı desem bilemedim hala düşünüyoruz napıcamızı

Suan minnoşum göğsumde uyuyo
Dunden berı yenı alışkanlığı uykusu bozuldumu alıom kucagıma mışıl mışıl dewam edıo
Ne gusel yaaaa
Gece 4 te uyandı uyumuyo bı turlu yıne yatırdım gögsume uyudu sonra yanıma koydum kalktı emekleyerek yıne cıktı ustume,uykusuz kaldım ama olsuuuun buyunce hatta yazın sıcagında böle yatamıcakkısımdı yatsın ıstedığı kadar bende koklıım

Ah Zadam ahhh bunlar Arap şekerim,,ne sarmayla kandırırsın ne dolmayla
9 tane büyükbaş erkek var evde napacam yemek yapıcam mecbuuuur
Bilmişlik yapmasın dimibende sinir oldumAllahtan siz varsınızda konuştukça
öteye gidiyo sinirler

çok karışık bir durum canım yayok desen olmaz,,tamam desen olmazaklıma kv.geldi,,kv.yi bursadan ist.a getirseniz,,
annene de sen çok yoruldun gelmişken biraz kal eskişehirde deseniz hem gönlünü almış hem çaktırmamış olursunuz

Canım güzel kızım :) İyi ki doğdun.. İyi ki anne ve babanın oldun.. Allah karşına hep güzellikler çıkarsın. Çok mutlu ol inşallah :))

canım çok çok geçmiş olsun mutlucuğumuz senden haberler taşıdı bize sağolsun, ateşi düşmüş, kanda temiz ohh çok şükürr inşş idrardada bişey çıkmaz canım haber ver yine bize merak ederiz, seni ve güzel adaşımızıı kocamannn öpüyorummm

ahh keşkee eltii olsaydııkk cicimmm, benimde şimdilik 4 eltim var ama 2 tane daha gelecek bide ben oldukmu 7 elti düşün bizdeki curcunayıı canımcımm insanlar çeşit çeşit işte napalımm(

kv fizik tedavi görüyor canım bacakları fena halde oyuzden en son gittiğinden beri bizede gelemedi hiç 3 aydır o gelemez yaniii( ben izin almaya çalışıyorum bakalım cumaya kadar olmazsa katlanıcaz 3 gün zeynodan ayrı kalmaya tabi hadı biz katlandıkta Zeyno bizsiz duracakmı bakalım ya ararsa bizi üzülürse diye korkuyorum ama erkek kardeşim diyorki abla sen merak etme Zeyno azıcık bile üzülse ben alır getiririm onları neolur kalsınlar 3 gün daha cuma gelirsiniz zaten diyor bakalım kısmette ne varsa artık

Annemden aldım tarıf
O sölerken yazdım ben

1 er kasık pirinç
1 soğanı kavur
Yıkanan pirinçleri ekle
Domates koy
Baharat ve yesıllik
Dolmaları doldur kapaklarını koy
Tepsiye dız
Uzerıne tuz zeytınyagı gezdır
Yarısıından fazla sıcak su koy
Ters duz cevır

Minnoşum uyandı ben kacar ona bışıyler yedırıım

Canım seni en iyi anlayanlardan biriyim diyebilirim... Ama inan bana Zeyno çok keyifli olacaktır.. Ben Kaanı bir kaç kez bırakıp yurt dışına çıkmıştım hatırlarsın belki.. Üstelik de emdiği halde.. Ama hiç bir problem yaşamadık.. Benim onu çok özlemem dışında.. annene alışık olduğu için zaten keyfi yerinde olacaktır. Hem anneciğin de biraz akrabalarıyla hasret gidermiş olur.. Zeyno da güzel vakit geçirir.. Merak etme hiç bir problem olmayacak.. Rahat ol.. Zaten gün içinde bol bol arayıp neler yaptığını öğreneceksindir :)

canım inan içimi rahatlattın ya aslında bende zeynonun keyifli olacağına çok eminim biz olmasak aramayacak belki ama ananesi olmasa kesin arar çünkü ona çok alışık rahat ve güvende olacağını çok iyi biliyorum ama ilk ayrılığımız diye bir türlü tamam diyemiyorum kara kara düşünüyorum nasıl dayanırım diye dediğin gibi gün içinde sürekli konuşup sürekli resim isterim annemden ama yürek söz dinlemiyor işte inş izin alabilirim yoksa annemde biraz rahatlasın değişiklik yaşasın istiyorum o nekadar iyi olursa zeynomada okadar iyi bakar ikiside kıymetlim ikiside çok önemli offf çok zorr çokkk

Rahat ol canıım.. Kızın için kısa bir tatil planladığnı ve onu anneannesiyle tatile gönderdiğini düşün.. Bunu onun için yaptığını ve bu kısa tatilden çok keyif alacağını düşün.. Sende bu süre içinde uzun zamandır yapamadığın planların varsa onu yap.. Bir akşam kız arkadaşlarınla yemeğe çık mesela.. veya sinema yap.. Dediğim gibi çok takılma kızın orda çok eğlenecektir.. :)

Chıhıro suan evınde yemeğini yemiş orhan cemali uyutmuş sevgılı eşinle hasbihal esıyor yada kalın kitaplar okuyorsundur
Yada yada kabaran kek yapmaya calışıyorsundur
Yarın sabah olup da odana geldığınde pc basına gecıp forumu actığında gecmişe dönup donmıyeceğinden emin değilim lakin gecmişi hiç okumadıgını duşunuyorum ama bı umıt görursen die maydan okudugun kekimi ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…