2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Abow korkulur ya senden allahtan sen mevlama havala etmeyip isini saglama alanlardansin yani temiz is yapiyorsun e guzelmis bu taktikte..tuz ruhuda fena ama yaw :))
Sana gelirken biz bir kere degil bin kere dusunelim artik :))

Him Ceren Ablaya simdiden demek dogum gunu hediyesi ..ne cok sansli dimi bizim zamanlarda bisiklet araba gibi ulasilmazdi nerde ise gerci benim zamanlar sizinkilerden cok geride ama neyse iste isleri karistirmayak anladiniz siz :))

Simdiden dogum gununu en icten dileklerimle kutluyorum guzel ablamizin...rabbim uzun ve guzel omur versin, hic sikinti yuzu gormesin ins,bisikletinide gule gule kazasiz belasiz binsin.cok opuyorum Ceren imi annesi sen bir ara bu isi yaparsin artik...

Havuzunuzda hayirli olsun..

melegim ve pınardayı gören varsa saçından çekip buraya getirsin:))

Ben bile kendimi goremez oldum, aynaya bakacak zaman bulamiyorum oyle yani...neyse simdi biz yeni tasindik ya sekerim malum hayirli olsuna gelen misafirlerimiz oluyor ve dun gece misafirli olan gecelerden bir geceydi gidenlerde masallah yatiya kalcak sekilde kaliyor bu yuzden gelemedim ..ondan onceki gunde geldim ama sadece planner in resimlerine bakacak zaman bulabildim ehueheuehu

Pinar bana kus galiba hic pas vermiyor, onun cani sagolsun bende kendisini merak ettim ins hersey yolundadir..

Nire gidiyorsunuz merak ettim, ani karar dediginize gore cok cazip bir yer olmali ...
Simdiden iyi tatiller cnm, umarim hersey gonlunce olur...
Yedek emzik almayi unutma eger halan emzik kullaniyorsa..biberon iciyorsa biberon icmmiyorsa bile bir tane ne olur ne olmaz diye bulundurmanda fayda olabilir..sapka cok onemli..ter bezleri sirti icin bolca olursa iyi olur kanimca..yastik birde belki gidecegi yerdeki yastigi yadirgayabilir bu yuzden almaniz iyi olur

Ins cnm ablan icin cok guzel haberler alirsiniz..bebeklerine saglicakla kovusmasini dilerim..

Cnm annen icin gercekten cok uzuldum rabbim sifa olsun ins...
Bizim Mahir de yurumuyor daha ve zayif bir oglan bu yuzden bosver olacagi zaman olur zaten ben artik salladim cokta umursamiyorum...

Cok güldüm cvbına ya Allah ta senı guldursun bolcana

faceden virüs kapmışım..neyi tıkladıysam pcme virüs girmiş
yarın formata gidiyo
benimle konuşmayın kaşınıyom sizede virüs bulaştırmıyım:)
şuanda karantinadayım:)

Bu hafta yaygın olan bı vırus turu...youtube yapıo bunlarıprofılındeki resminle aynı olan vıdeo koyuyo resmen yalvarıyo arkadaslar seyredın dıe.sonra meraklı olanlar tıklıyo ama hıçbişey açılmıyo sonra profılındeki herkes etıketşenıp yıne yayılıo vs vs
Kimisininki 24 saatliğine face kapanıyo ve 24 saat sonra acılıyo.yok olmadı vırus programı ındırıp taratıyon pc yı

Ooo bızım yazıları gızlıden takıp eden bı zıyaretcı var burda

20 ya da 21 alayım o zaman ben. biraz iri sanki benim yeğen olmazsa büyüyünce giyer
pediped markaya da bi bakayım.
tşk ederim.

Görüntu olarak yaza pek uygun değil ınch blue bence. Pedipedler daha sık ayrıca aynı modellerden pesıped te de var ve ev ayakkabısı olarak satılıo orda. Pedıped alırsan 12-18 ay al

Çoook merak ettım nireye gidionuz?
Derece şurup sapka bol beyaz tısört kumda oynıcak kova günes kremi mayo simit havlu terl
K

Ceren gule gule kullansın eğlensin pedal cevırıp kas yapsın

Ben beyaz vermeye calıştım ama hem çok geldı hem sevmedı minnacık verıyom bu arada ben bulamaç yapıom kahvaltıyı
Bıldırcın yumurtası verılebılıyo mu?verılıosa ona gecmeyı tercıh ederım

Hadıı gözun aydın

Neden bıldırcınyumurtası vermem vermem dıon?

turuncu canım tatile nereye gidiyosunuzinşallah aşırı derecede eglenir ve dinlenirsiniz canım..
deniz olan bi yeremi,kayranın mayolu fotosunu isteriz:))
dikkat et nazar degmesin boncuk gözlüye
iyi tatiller canım

Canım cerenin bisikleti hayırlı olsuuunn.Rabbim esirgesin...
Benimde dün eşim gitmiş bisiklet almış.Adamın canı sıkılıyor yaa.Neymiş spor yapacakmış,kısa mesafelerde araba kullanmayacakmış.Hey allam...

Canım tatile antalya kumluca ya gidiyoruz.Eşim işi nedeni ile gelemiyor maalesef ama ailemle olduğum için aşırı derecede eğlenmeyi planlıyorum bende :)))
Boncuğuma mayo almadım ,mayolu bez ile resim çeksem olur dimi

Teşekkür ederiz canımm.
Kayra artık her sabah tam yumurta yiyor ama rafadan olarak.Bulamaç kahvaltıyı hiç sevmedi bugüne kadar.Bir dönem kilo alsın diye zoraki yedi ama şimdilerde tam yumurta kullanınca kokusundan bende tiksinmeye başladım.Kendi tiksindiğim şeyide çocuğa yediremiyorum bir türlü :)
Diyeceğim o ki haşlanmış yumurtayı sevmeyen kayra bey rafadan yumurtaya bayılıyor.1 bardak süte ekmek doğruyorum,ayrı kasede yumurtası oluyor.Yanınada peynir koyuyorum ve bu şekilde kahvaltısını yapıyor.Gerçi bu aralar iştahı hiiç yok,beni çok üzüyor sıpa

Canım hazır tahıllı kahvaltılık aldım 2 çeşit.Bu sabah denemek için yaptım ama sıpa zorla yedikten sonra geri kustu.Çok iştahsız şu sıralar,yinede yanıma alıp gittiğim yerde tekrar deneyeceğim.
Meyve için blender aldım yanıma ama dediğin gibi 2-3 tane de kavanoz alayım.Ne olur ne olmaz

Canım inan çok ani karar oldu.Ben geçen hafta annemlere geldim 1 hafta kalmak için.Geldiğim hafta yurtdışındaki abim tutturdu burda havalar çok soğuk,denize gidelim diye.Tam kabul ettik ki baktık yiğenim su çiçeği çıkarmış.Bu haftada çiçekler kurumuş ve dökülmeye başlayınca abim antalya kumlucada otelden rezervasyon yaptırmış.Benim ve kız kardeşimin parasınıda ödemiş jest olsun diye.Yanına annemleride ayarladık ve böylece ailece tatile çıkmaya karar vermiş olduk
Emziğimiz 3 tane,biberonu gündüz kullanmıyor ama gece canı isterse 100-120 mama içiyor.Yoksa onuda içmez :)
Şapkası kasket olarak var ama plaj şapkası alayım bir tane.Aslında evde vardı ama şimdi eve gitmem mümkün değil.
Yastığı hala kullanmıyoruz ama ter bezini iyi hatırlattın canım tşekkür ederim.

Çoook merak ettım nireye gidionuz?
Derece şurup sapka bol beyaz tısört kumda oynıcak kova günes kremi mayo simit havlu terl
K

Dereceye gerek olurmu acaba yaaa.Artık iyice ustalaştım ateş konusunda.Elimi koyunca anlıyorum ortalama kaç derece olduğunu :))
Şurup kullanmıyoruz ama fitil alıyorum yerine.Bol şort ve tişört ve çıtçıtlı atlet ayarladım.
Kova güneş kremi falan hazırda terlik bulamadım yaaa.
c&a da güzel terlikler vardı ama en büyükleri 19-20.O da küçük geldi .Bugün tekrar çarşıya çıkmam lazım

dostum Babyceren, Ceren'in bisikleti hayırlı olsun. iktisatlı yaşam ve çocukları da buna uydurma konusunda seminerlerinize ayrıca katılmayı düşünüyorum

dostum Babyceren, Ceren'in bisikleti hayırlı olsun iktisatlı yaşam ve çocukları da buna uydurma konusunda seminerlerinize ayrıca katılmayı düşünüyorum

şişme havuzu ben de düşünüyorum :44: Orhan Cemal bildiğiniz üzere artık anneannesine gidiyor. ev müstakil ve bahçeli. "bir şişme havuz alsak da sıcak yaz günlerinde oynasa ya" diye çok düşünüyorum ama ya annem çocuğu bahçede havuzda unutur da çocuk da güneşte pişerse diye korkuyorum :18: bugün dalından dut koparıp yediğini de ekleyeyim efem

bu arada biz bu yaz tatil yüzünü zor göreceğiz gibi geliyor :18: işlerimiz çok yoğunlaştı ve yaz sonuna kadar Ankara'yı biz bekleyeceğiz kanımca zaten tatil olsa da, deniz-kum-güneş yerine çeşitli ören yerleri ve müzeler vs olcekti, o da yaz sonu artıkın...

Turuncu hanım, siz aniden tatile çıkıyormuşsunuz. baa kalırsa yanınıza acil durumlar için ilaçtan başka birşey almayın. bebekler artık büyüdü ve otellerin de açık büfeleri sooon derece açık mutlaka yedirecek birşey bulursunuz. ana öğün-ara öğümeyve saati gibi şeyleri dert etmeyin. Kayra ve ailenizle bol bol dinlenin

beni sorarsanız, soranların ellerinden öpüyor selam ediyorum. bu sabah müthiş bir boğaz ve adele ağrısıyla uyandım, yutkunamıyorum. burnum akıyor ve çok halsizim. sanırım Orhan Cemal'den enfeksiyon kaptım ama O'nun sadece burnunun akması ve çok neşeli olmasını aklım almıyor lab.da birkaç işimi yapıp biraz yürüyüp eve gideceğim. herkese iyi tatiller...

chihiro79 günaydınn kimsecikler yok herkez gezmekte

evet, herkes gezmede, ben lab.dayım ve çok hastayım babamın da 1 çocuk babası olduğu yaştayım bu aralar, ellerle kendimi kıyastayım, çok çocuklu yaşıtlarımı görüp doğurmaktan tırsmayım, amaaan yine elim hızlandı, mevzuyu uzatmayım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.valla bi dokun bin ah işit misali oldu

ah canım alemsin yaa çok güldüm allhta seni güldürsün denicem sonucu paylaşırım .gözündende hç bişey kaçmıyor he evettt hamileyim derrrrmişimmm şimdilik yok bakalım kısmet
yani istiyor gibisin hadi bakalım inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırız
Hadi gozun aydin cnm, sevimdim sizlerin Adina iyi oldu yoksa kaynana ile yine iletisim sorunu yasiyacaktiniz..playback yapar dururdunuz artik :))

Cagla iyi olmus galiba ins son olur bu rahatsizligi cnm
valla dedigin gibi melegim kadının pek türkçesi yok..olan türkçeside tarzanca zaten:)zor anlıyorum..
bendede arapça yok:)pek anlaşamıyoz ama gözlerimiz konuşuyo:))
bakışlarımızı görsen gülmekten ölürsün:))
Abow korkulur ya senden allahtan sen mevlama havala etmeyip isini saglama alanlardansin yani temiz is yapiyorsun e guzelmis bu taktikte..tuz ruhuda fena ama yaw :))
Sana gelirken biz bir kere degil bin kere dusunelim artik :))
evet korkun bendenşaka kız hiç yaparmıyım bakma burda sevmiyorum yazıyom ama
bu güne kadar ona bir saygısızlıgım olmadı..hatta evde kayanamın konuşmasını taklit ederim eşim kıcık olur ama
bir laf demez:)benimki sadece lafta yoksa kadını öldürmek gibi bir niyetim yokAllaha havale ediyorum:))
canım bizde çocukkken herşey dah kıymetli ve degerliydi..ama şimdiki çocuklar çok şanslı..herşey önlerinde kıymet bilmiyolar..
gerçi ceren dünden beri bizikletine yapışık geziyo kaç gün sürer bilmiyorum..
bende eskiden bayramlık kıyafetimi yastıgın altına koyar yatardım:)ahh ahh yaşlandık yaw
dostum Babyceren, Ceren'in bisikleti hayırlı olsun. iktisatlı yaşam ve çocukları da buna uydurma konusunda seminerlerinize ayrıca katılmayı düşünüyorum

dostum sagol..daha iyileri orhan cemalin olsun..
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine.nazara geliyon ben sana söyliyim:)))
tak şunları nazar degmesin sana:)
orhan cemalede havuz al çocuk egelensin annenide sıkı tembihle çocuktan gözünü ayırmasın..

turuncu_canım iyi tatiller çok eglenirsiniz inşallah..herşeyi düşünüp almışsın,benide yanınıza alırsan bi eksigin kalmayacak:))

köşeminderi__cigerim evet virüsü kaptım ama temizledim şimdilik bi sorun yok..

selam minnoşlar nasılsınız
ben bunalmış vaziyetteyim,neydenmi tabikide ev işinden..
kuzzulkurt ya hergün temizle aynı şeyher gün çamaşır makinası çalışıyo..
her gün ev süpür,ütü,yemek benimde tatile ihtiyacım var
arkadaşınızı tatile göndermek isterseniz babyceren yazıp boşluk bırakın:)
keşke 2 bakıcıda olsa çocuklarla ilgilense,bende yan gelip yatsam sonra kalksam sonra tekrar yatsam
sonra biraz yüzsem ohh çok iyi olurdu..
umarım bu dediklerimi rüyamda görebilirim
dinimiz amin..

dün çağlaya küpe aldım kelebek şeklinde..
eski küpesini zor bela çıkardık..yeniyi takarken kulagı kanadı çok agladı
çok pişman oldumama takmasaydım kulagı kapanacak ve bir daha deldirmek zorunda kalacaktım..
şimdi bir kulagında küpe var digerinde yok..çok aglayınca bıraktım digerini akşam takacam

öncelikle arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkr ederim.
az önce doğum günü fotoğraflarınızı gördüm.allah bağışlasın kızların ikiside cokk dattlı nazarlardan korusun.:nazar
şimdi bana cvp ver lütfen :)
1 - resmdeki senmisin ?
2 - resimdeki sensen 2 kız kimin
3 - resimdeki sensen kızlar seninse senin doğum kg nerde ?
4 - nerde kg lar bi açıkla bakimm 2 çocuk doğurup nasıl fit kaldın
5 - fit kalış taktiklerini br bir istiyorum
6 - 6 yok çok oldu zaten
şaka bi yana manken gibi hatunsun vesselam sanada
ama sen genede bi anlat bakimm bu işin sırrını

Ben nıe resım goremıom?
Resım mı yok
Benı mı engellemiş
Nıe nıe

Simdi dostlar;
Bebeklere simidimiz,ilk resımdeki gıbı sadece boyuna konulur cıns olup tum vucutları suda ozgurce hareket edıcek gıbı mı olmalı
Ikıncı resımdekı gıbı bacaklar suda tepede golgelık mı olmalı
Uçuncu resımdeki gıbı kollarını da suya sokup ellerıyle oynıcak gıbı mı olmalı
Yoksa son resımdekı gıbı guvenlıklı ama ozgur mu olmalı?

canım ilk resim küçük bebekler içn die biliyorum 5-6 aylık
tabki güvenlik önemli ama sonuçta yanlarında olucaz 1-5 resimdekilerin fiyatının pahalı diye biliyorum.şimdi bebek suyu seviyorsa zaten kucağında suya yatırarak vb harketler yaptırabilirz zaten yürümeye başladılar kenarda yeşilçam film sahnesi gibi koşup oynar.kısaca ben 3 yada 4 güneşlikli yada sade simit tarzı bişey alırdım ammada karışık oldu qqqcanım OĞLAN YANIMDA BERABER YAZIYOZ EEEEEEEEEDXQQQQQ11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…