canım bizim kızlar kaynananın ayakkabısına tuz döküyo:)hemen evlerine geri dönüyolar
sende bi dene istersen..
benim kaynana bana gelince fazla oturmadıgı için ben denemedim ama fazla kalacak olsaydı
tuz degilde tuz ruhu bile dökerdim
iyi geceler kimseler yok nerdesiniz kızlar..
bugün cerene dogum günü hediyesi bisiklet aldık..winxli istiyodu fiyatıda 270lira..
baktım çarsıda pamuk prensesli var hemde 125 liraoh dedim cerende kabul etti ve aldık:))
çok sevindi şu saat oldu hala bisikletin üstünde:)uyumaya niyeti yok..
temizken evde gezsin kirletirse bi daha eve sokmam..
bide şişme havuz aldık..sıcak havalarda su doldurup yüzecez:)
havuz partimize davetlisiniz:)
melegim ve pınardayı gören varsa saçından çekip buraya getirsin:))
Kızlar ani bir şekilde tatile çıkmaya karar verdik.
Unutmamam gereken tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Kahvaltıyı yumurta ,peynir ve süte doğranmış ekmek şeklinde yaptırabilirim.Bunun için yanıma kutu süt alacağım.
Ara öğünler için babymix yoğurt almayı planlıyorum.
Öğlen diyet bölümünde çıkan sebzelerden veya çorba yediririm ekmek doğrayıp.
Meyve öğünü için blender alıp almamakta kararsızım.Meyvesini hala püre olarak tüketiyor kayra.Her gün muz yemesi ise mümkün değil.
Akşam muhallebi yerine kaşık maması veya cicibebeli süt vermeyi planlıyorum.
güneş kremi,ateş düşürücü(ne olur ne olmaz),mayo bez yine alacaklarım arasında.
Bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı acaba ?
kızlar hamile kalan ablamın azcık kanaması olmuştu doktor ultrasonla bakmış ve 2 kese görmüştabi daha çok küçük olduğu için sevinmeniz erken demiş 3 haziranda kalp atışlarını dinleyecekler inşallah sorun çıkmaz
merhaba annişler uzun zamandır yoktum çok özledim sizleri
dün ziyaretçi olarak bi kaç sayfa okudum ecemi gördüm flüt çalarken kurban olayım onu verene nasıl tatlı yaa balım
tarık buğrada çalıyo o kadar hızlı üflüyo ki çok ses çıkarıyo:)
annemin şekerini düşüremiyoruzböbreklere vurmuş üre ve keratinin denen zıkkım yükselip duruyo
bende depresif bi şekilde takılıyorum moralim çok bozuk
nagişimsenin annende şeker hastasıydı sizde bi baktırın böbbrekleri zarar görmesin
bi kaç gün önce eve döndük ama keyfim yerinde olmadığı için burayada uğrayamıyorum
zeynomun poposu pişik olmuş geçmiş olsun pamuğuma
çağlamda hastaymış yineöpüyorum boncuğumu tez vakitte iyileşir inş
yürüyemeyen bebişler varmı benim tembel sıpamın dışında:)
ellerini tutup yürütmeye çalışıyoruz hoppp popo yere çok tembel:)bekliycez artık
son günlerde kilo aldı kuzum hiç taşıyamıyorum..dr görünce kesin zayıflat diycek:)
eşimle bi kaç gündür tombul ve boyu uzun olduğu için yürüyemiyor diye kendimizi teselli ediyoruz
tüm anneleri ve kuzuları öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn
arada bi uğramaya çalışıcağımm
selambizim bebekler genelde 20 giyiyo..
ama 19 giyende var..
geneli göz önünde bulundurursan 20 al derim..
yegenin kilolumu zayıfmı,anne babasının ayagı büyükmü küçükmü genetiginide dikkate al öyle al:)
dedigin markayı bilmiyorum burdaki arkadaşlar pediped marka kullanıyo,hepsi zengin:))
çok memnunlar..
faceden virüs kapmışım..neyi tıkladıysam pcme virüs girmiş
yarın formata gidiyo
benimle konuşmayın kaşınıyom sizede virüs bulaştırmıyım:)
şuanda karantinadayım:)
Inch blue deri ayakkabılardan buyuk numara alabilirsiniz. Yumuşak lastiği ayağı sardığı için buyuk olması bir şey değiştirmiyor. Hatta daha uzun süre kullanabilir böylece. Ben çok geç keşfetmiştim ama çocuğuma aldığım en faydalı ürün diyebilirim. Deri olduğu için hava alıyor, terletme yapmıyor, yumuşacık, altları kaymıyor vs vs. İnanılmaz memnun kalmıştık.
20 ya da 21 alayım o zaman ben. biraz iri sanki benim yeğenolmazsa büyüyünce giyer
pediped markaya da bi bakayım.
tşk ederim.
Kızlar ani bir şekilde tatile çıkmaya karar verdik.
Unutmamam gereken tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Kahvaltıyı yumurta ,peynir ve süte doğranmış ekmek şeklinde yaptırabilirim.Bunun için yanıma kutu süt alacağım.
Ara öğünler için babymix yoğurt almayı planlıyorum.
Öğlen diyet bölümünde çıkan sebzelerden veya çorba yediririm ekmek doğrayıp.
Meyve öğünü için blender alıp almamakta kararsızım.Meyvesini hala püre olarak tüketiyor kayra.Her gün muz yemesi ise mümkün değil.
Akşam muhallebi yerine kaşık maması veya cicibebeli süt vermeyi planlıyorum.
güneş kremi,ateş düşürücü(ne olur ne olmaz),mayo bez yine alacaklarım arasında.
Bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı acaba ?
bugün cerene dogum günü hediyesi bisiklet aldık..winxli istiyodu fiyatıda 270lira..
baktım çarsıda pamuk prensesli var hemde 125 liraoh dedim cerende kabul etti ve aldık:))
bebeğim Ceren bisikletini güle güle iyi günlerde kullansın ne güzel şimdi dünyada ondan mutlusu yoktur.
turuncu şimdiden iyi eğlenceler dilerim tatilinizde
soru sorasım geldi arada kaynarmı ki:) şimdi yumurta beyazı vermeye başladınızmı? veriyorsanız 1 tane yumurta mı veriyorsunuz çok değilmi sonuçta hem tok tutar dabıldırcın yumurtası vermeyi düşünen varmı?
ev ilaçlanacak demiştim ya..çağla hasta diye erteledik iyikede ertelemişiz..
bugün abimler bi ilaç almış sadece 1 gün kalıp temizliyebiliyomuşsun..bende ondan alıcam
kaynanama gitmek zorunda kalmıycam:)
çok strese girmiştim..Allah ın sevdigi kuluymuşum ki kurtuldum..
ben veryorum canım biz tek taneli ve ısırarak yemediğimiz için sabahları karışık arada gidiyor :)bıldırcın vermedim vermemde herhalde tok tutarmı bilmiyorum öğün saatlerimiz standart çok şükür yiyio
turuncu canım tatile nereye gidiyosunuzinşallah aşırı derecede eglenir ve dinlenirsiniz canım..
deniz olan bi yeremi,kayranın mayolu fotosunu isteriz:))
dikkat et nazar degmesin boncuk gözlüye
iyi tatiller canım
bebeğim Ceren bisikletini güle güle iyi günlerde kullansın ne güzel şimdi dünyada ondan mutlusu yoktur.
turuncu şimdiden iyi eğlenceler dilerim tatilinizde
soru sorasım geldi arada kaynarmı ki:) şimdi yumurta beyazı vermeye başladınızmı? veriyorsanız 1 tane yumurta mı veriyorsunuz çok değilmi sonuçta hem tok tutar dabıldırcın yumurtası vermeyi düşünen varmı?
canım ben giderken hazır tahıllı kahvaltılıklar varya sütlü meyveli falan onlardan almıştım içine haşlanmış yumurta veya peynir ekleyerek kolayca yiyebiliyor bi ikide kavanoz maması al bence acil durumlar için bi şekilde doyar karnı meral etme iyi tatiller şimdiden
Nire gidiyorsunuz merak ettim, ani karar dediginize gore cok cazip bir yer olmali ...
Simdiden iyi tatiller cnm, umarim hersey gonlunce olur...
Yedek emzik almayi unutma eger halan emzik kullaniyorsa..biberon iciyorsa biberon icmmiyorsa bile bir tane ne olur ne olmaz diye bulundurmanda fayda olabilir..sapka cok onemli..ter bezleri sirti icin bolca olursa iyi olur kanimca..yastik birde belki gidecegi yerdeki yastigi yadirgayabilir bu yuzden almaniz iyi olur
Çoook merak ettım nireye gidionuz?
Derece şurup sapka bol beyaz tısört kumda oynıcak kova günes kremi mayo simit havlu terl
K
chihiro79 günaydınn kimsecikler yok herkez gezmekte
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.valla bi dokun bin ah işit misali olduevet, herkes gezmede, ben lab.dayım ve çok hastayımbabamın da 1 çocuk babası olduğu yaştayım bu aralar, ellerle kendimi kıyastayım, çok çocuklu yaşıtlarımı görüp doğurmaktan tırsmayım, amaaan yine elim hızlandı, mevzuyu uzatmayım
yani istiyor gibisin hadi bakalım inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırızah canım alemsin yaa çok güldüm allhta seni güldürsündenicem sonucu paylaşırım .gözündende hç bişey kaçmıyor he evettt hamileyim derrrrmişimmm şimdilik yok bakalım kısmet
valla dedigin gibi melegim kadının pek türkçesi yok..olan türkçeside tarzanca zaten:)zor anlıyorum..Hadi gozun aydin cnm, sevimdim sizlerin Adina iyi oldu yoksa kaynana ile yine iletisim sorunu yasiyacaktiniz..playback yapar dururdunuz artik :))
Cagla iyi olmus galiba ins son olur bu rahatsizligi cnm
evet korkun bendenAbow korkulur ya senden allahtan sen mevlama havala etmeyip isini saglama alanlardansin yani temiz is yapiyorsun e guzelmis bu taktikte..tuz ruhuda fena ama yaw :))
Sana gelirken biz bir kere degil bin kere dusunelim artik :))
canım bizde çocukkken herşey dah kıymetli ve degerliydi..ama şimdiki çocuklar çok şanslı..herşey önlerinde kıymet bilmiyolar..Him Ceren Ablaya simdiden demek dogum gunu hediyesi ..ne cok sansli dimi bizim zamanlarda bisiklet araba gibi ulasilmazdi nerde ise gerci benim zamanlar sizinkilerden cok geride ama neyse iste isleri karistirmayak anladiniz siz :))
Simdiden dogum gununu en icten dileklerimle kutluyorum guzel ablamizin...rabbim uzun ve guzel omur versin, hic sikinti yuzu gormesin ins,bisikletinide gule gule kazasiz belasiz binsin.cok opuyorum Ceren imi annesi sen bir ara bu isi yaparsin artik...
Havuzunuzda hayirli olsun..
dostum Babyceren, Ceren'in bisikleti hayırlı olsun. iktisatlı yaşam ve çocukları da buna uydurma konusunda seminerlerinize ayrıca katılmayı düşünüyorum
öncelikle arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkr ederim.
az önce doğum günü fotoğraflarınızı gördüm.allah bağışlasın kızların ikiside cokk dattlı nazarlardan korusun.:nazar
şimdi bana cvp ver lütfen :)
1 - resmdeki senmisin ?
2 - resimdeki sensen 2 kız kimin
3 - resimdeki sensen kızlar seninse senin doğum kg nerde ?
4 - nerde kg lar bi açıkla bakimm 2 çocuk doğurup nasıl fit kaldın
5 - fit kalış taktiklerini br bir istiyorum
6 - 6 yok çok oldu zaten
şaka bi yana manken gibi hatunsun vesselam sanada
ama sen genede bi anlat bakimm bu işin sırrını
Ben nıe resım goremıom?
Resım mı yok
Benı mı engellemiş
Nıe nıe
Eki Görüntüle 721008 Eki Görüntüle 721009 Eki Görüntüle 721010 Eki Görüntüle 721011
Simdi dostlar;
Bebeklere simidimiz,ilk resımdeki gıbı sadece boyuna konulur cıns olup tum vucutları suda ozgurce hareket edıcek gıbı mı olmalı
Ikıncı resımdekı gıbı bacaklar suda tepede golgelık mı olmalı
Uçuncu resımdeki gıbı kollarını da suya sokup ellerıyle oynıcak gıbı mı olmalı
Yoksa son resımdekı gıbı guvenlıklı ama ozgur mu olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?