hu hu BabyCeren gel iki dedikodu yapalım dcektm sendemi gittin
Kızlar ani bir şekilde tatile çıkmaya karar verdik.
Unutmamam gereken tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Kahvaltıyı yumurta ,peynir ve süte doğranmış ekmek şeklinde yaptırabilirim.Bunun için yanıma kutu süt alacağım.
Ara öğünler için babymix yoğurt almayı planlıyorum.
Öğlen diyet bölümünde çıkan sebzelerden veya çorba yediririm ekmek doğrayıp.
Meyve öğünü için blender alıp almamakta kararsızım.Meyvesini hala püre olarak tüketiyor kayra.Her gün muz yemesi ise mümkün değil.
Akşam muhallebi yerine kaşık maması veya cicibebeli süt vermeyi planlıyorum.
güneş kremi,ateş düşürücü(ne olur ne olmaz),mayo bez yine alacaklarım arasında.
Bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı acaba ?
bebeğim Ceren bisikletini güle güle iyi günlerde kullansın ne güzel şimdi dünyada ondan mutlusu yoktur.
turuncu şimdiden iyi eğlenceler dilerim tatilinizde
soru sorasım geldi arada kaynarmı ki:) şimdi yumurta beyazı vermeye başladınızmı? veriyorsanız 1 tane yumurta mı veriyorsunuz çok değilmi sonuçta hem tok tutar dabıldırcın yumurtası vermeyi düşünen varmı?
bugün ilk defa trubaby güneş kremimizi kullandık..çağlaya sürdüm mis gibi kokuyo..
cerene sürmedim:))agzının kenarı kirlense gider yüzünü yıkar,dedim krem boşa gitmesin:))
kendimede almam lazım..çok beyazım ya kararmıyım:))
bembeyaz süt gibi cildim var:))
off sizde bişey konuşmuyosunuz kendi kendime yazıyom
bsikletinizin pedallarını güle güle çevirinnn.bak sen şu yengeye bakıyorumda senin formun yerinde akşam akşam beni soracak olursanız ki kmse sormazda annemdeym kocacım kursa gitt bz memlekete geldik
bebeğim Ceren bisikletini güle güle iyi günlerde kullansın ne güzel şimdi dünyada ondan mutlusu yoktur.
turuncu şimdiden iyi eğlenceler dilerim tatilinizde
soru sorasım geldi arada kaynarmı ki:) şimdi yumurta beyazı vermeye başladınızmı? veriyorsanız 1 tane yumurta mı veriyorsunuz çok değilmi sonuçta hem tok tutar dabıldırcın yumurtası vermeyi düşünen varmı?
buralar iyide dönüşte k.validem gelcek kara kara düşünüyom şimdiden evi ayrı ama 3 ay gel gitler yaparız of of
aşkolsun seni niye sormayalım..neyse seni boşverde çocuklar nası seni onu anlat:))
kocan ne kursuna gidiyomemleket nire
canım bizim kızlar kaynananın ayakkabısına tuz döküyo:)hemen evlerine geri dönüyolar
sende bi dene istersen..
benim kaynana bana gelince fazla oturmadıgı için ben denemedim ama fazla kalacak olsaydı
tuz degilde tuz ruhu bile dökerdim
ev ilaçlanacak demiştim ya..çağla hasta diye erteledik iyikede ertelemişiz..
bugün abimler bi ilaç almış sadece 1 gün kalıp temizliyebiliyomuşsun..bende ondan alıcam
kaynanama gitmek zorunda kalmıycam:)
çok strese girmiştim..Allah ın sevdigi kuluymuşum ki kurtuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?