2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hu hu BabyCeren gel iki dedikodu yapalım dcektm sendemi gittin

çok ayıp kız,dedikodu yapmayı hiç sevmem ben:)
yapanlarıda sevmem
sana birşey anlatıyımmı az önce abimlerdeyken yemgem kahve yaptı,
neyse içiyoruz bi baktım kolumu sinek ısırdı kaşınmaya başladım..
yengeme dedim ne bu ya heryer sinek dolu
o da bana ne dedi biliyomusun
''evet biliyorum malesef sinek çok''
yani buda şimdi cevapmı:)insan kavga edecek bir cevap verir dimi:)
töbe töbe
ee sende ne var ne yok

bebeğim Ceren bisikletini güle güle iyi günlerde kullansın ne güzel şimdi dünyada ondan mutlusu yoktur.

turuncu şimdiden iyi eğlenceler dilerim tatilinizde

soru sorasım geldi arada kaynarmı ki:) şimdi yumurta beyazı vermeye başladınızmı? veriyorsanız 1 tane yumurta mı veriyorsunuz çok değilmi sonuçta hem tok tutar da bıldırcın yumurtası vermeyi düşünen varmı?

canım ben giderken hazır tahıllı kahvaltılıklar varya sütlü meyveli falan onlardan almıştım içine haşlanmış yumurta veya peynir ekleyerek kolayca yiyebiliyor bi ikide kavanoz maması al bence acil durumlar için bi şekilde doyar karnı meral etme iyi tatiller şimdiden

teyzesi çok sagol evet cerenin keyfine diycek yok..ben bile bindim valla:))anneee in kıracan diyo:)
neyse soruna gelelim ben yumurtanın beyazını vermeye çalışıyorum ama ısırıyo sonra tükürüyo..hergün deniyorum yemiyo:)
hani yeseydi yarısını yedirirdim cicim:)ama devam edecem belki alışır..
bıldırcın yumurtasını düşünmüyorum..
şimdi benim soruma cevap ver bakalımnerelerdesin sen
kocan geldi bizi unuttun,geceleri girmez oldun hayırdırne işin var

bugün ilk defa trubaby güneş kremimizi kullandık..çağlaya sürdüm mis gibi kokuyo..
cerene sürmedim:))agzının kenarı kirlense gider yüzünü yıkar,dedim krem boşa gitmesin:))
kendimede almam lazım..çok beyazım ya kararmıyım:))
bembeyaz süt gibi cildim var:))
off sizde bişey konuşmuyosunuz kendi kendime yazıyom

ev ilaçlanacak demiştim ya..çağla hasta diye erteledik iyikede ertelemişiz..
bugün abimler bi ilaç almış sadece 1 gün kalıp temizliyebiliyomuşsun..bende ondan alıcam
kaynanama gitmek zorunda kalmıycam:)
çok strese girmiştim..Allah ın sevdigi kuluymuşum ki kurtuldum..

bsikletinizin pedallarını güle güle çevirinnn.bak sen şu yengeye bakıyorumda senin formun yerinde akşam akşam beni soracak olursanız ki kmse sormazda annemdeym kocacım kursa gitt bz memlekete geldik

bsikletinizin pedallarını güle güle çevirinnn.bak sen şu yengeye bakıyorumda senin formun yerinde akşam akşam beni soracak olursanız ki kmse sormazda annemdeym kocacım kursa gitt bz memlekete geldik

aşkolsun seni niye sormayalım..neyse seni boşverde çocuklar nası seni onu anlat:))
kocan ne kursuna gidiyomemleket nire

ben veryorum canım biz tek taneli ve ısırarak yemediğimiz için sabahları karışık arada gidiyor :)bıldırcın vermedim vermemde herhalde tok tutarmı bilmiyorum öğün saatlerimiz standart çok şükür yiyio

buralar iyide dönüşte k.validem gelcek kara kara düşünüyom şimdiden evi ayrı ama 3 ay gel gitler yaparız of of

canım bizim kızlar kaynananın ayakkabısına tuz döküyo:)hemen evlerine geri dönüyolar
sende bi dene istersen..
benim kaynana bana gelince fazla oturmadıgı için ben denemedim ama fazla kalacak olsaydı
tuz degilde tuz ruhu bile dökerdim

cevaplarınız için sağolun kızlar ben bir gün bıldırcın bir gün tavuk yumurtası vermeye karar verdim tabi ece bu kararıma saygı duyarmı bilemem:)

bebeğim şimdi bu yazdıklarımı okuyan eşim para mı veriyorlar buraya yazınca diye soruyor:) o kadan ayrılamıyoruz birbirimizden anla artık:)

ay dikkat ettimde gönül 200 sayfama çocukların nasıl yazmışım:))kızın oglu nasıl demişim:)))
kız yoksa hamilemisinAllah mı söyletti:))

azraece benim eşimde uyuz oluyo:)ne yazıyosun o kadar diyo:)

ah canım alemsin yaa çok güldüm allhta seni güldürsün denicem sonucu paylaşırım .gözündende hç bişey kaçmıyor he evettt hamileyim derrrrmişimmm şimdilik yok bakalım kısmet

Hadi gozun aydin cnm, sevimdim sizlerin Adina iyi oldu yoksa kaynana ile yine iletisim sorunu yasiyacaktiniz..playback yapar dururdunuz artik :))

Cagla iyi olmus galiba ins son olur bu rahatsizligi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…