2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

1_iveet benim:)
2_ivet onlarda benim kızım
3_ivet dogum kilolarım uçtu gitti:)
4_ivet fitim eheuehue yok canım ya fazlalıklarım var ama görünmüyo:))
mesela belim kalın ve sırt kısmımda simitler oluşmuş:)erimiyo..
5_ben sürekli yürüyüş yapıyorum fücudumun güzelligini spora borçluyum:))evde 6 km yürüyorum
ve evi süpür sil toz al bunlarda benim fobilerim:)
6_ne güzel yazıyodum 6 boş çıktı
şaka bi yana güzel sözlerin için teşekkür ederimo senin güzel bakan gözlerin diyecem ama yok gerçekten güzel bakmasanda
ben böyleyim:))
bende seni merak ettim bi foto yokmiii
Ben nıe resım goremıom?
Resım mı yok
Benı mı engellemiş
Nıe nıe
ben seni engellemedimbelki sen kendini engellemişsindir

Kanımca hiç bişiy yemiyo
Yoksa imkansız o zayıflık
inanırmısın şimdi yemegin yanında 1 ekmek yedimne yemek vardı diye sorarsan hani bülent ersoy
2 buçuk kilo bişey yemişti ya:)işte ondan yedim nerdeyse yarım kilo
yanınada 2 bardak kola
kusmak üzereyim

Son düzenleme:

Cnm ben ucuncusune bayildim fiyati ne alabilsem cok iyi olurdu

Bende bana piyango cikmasini bekliyorum eger cikarsa saana soz bakicilar benden :))ne iyi olurdu ama soyle bir kac nanimiz olsa dimi bir kac diyorum cunku benim oglana bir tane dayanmaz kanimca cocuk degil canavar resmen su bile yerde gamgam yapiyor off Mahir omrumu torpuledin kuzum yaa :))

meleğim canım bu pastayı görünce sizin doğum günü konseptiniz aklıma geldi.,
ben çok beğendim sanada bir fikir olur diye ekliyorum canım..
Mahirimide öpüyorum..

bu güzel haberi ilk kutlayan ben olayım:) gözün aydın hayırlısıylan gel meleğim umarım çok kalırsın da özlemini giderirsin

Sagol cnm, simdilik kalma suremiz uzun gibi olcak en azindan ramazana kadar kaliriz buyuk ihtimalle..Istanbula gelirsen beklerim cnm..seninle tanismak ve Ecemi gormek beni cok mutlu eder..

Eki Görüntüle 721219

meleğim canım bu pastayı görünce sizin doğum günü konseptiniz aklıma geldi.,
ben çok beğendim sanada bir fikir olur diye ekliyorum canım..
Mahirimide öpüyorum..

Gercekten cok guzelmis...bizim dogum gunu pastamizi yakin bir arkadasim ustlenmisti bu yuzden istedigim sekilde olmadi yani icimde ukte kaldi, istanbula geldigimde yeniden yaptircam birde ordaki akrabalarla kutlamis oluruz bu pastada aklimda olsun cok begendim tsk ederim dusundugun icin canim arkadasim

Abini cok iyi anliyorum cokta iyi karar almis valla buralarda kis bitmiyor insan hasret kaliyor gunese ve sicaga..hatta bizim burda haftalarca yagmur yagdi ve bana inan banal geldi nerse ise rabbimin zoruna gitmesin ama sovecem bu ulkenin mevsiminine :))
Ailecek ins cok eglenirsiniz cnm, kalabalik cok daha guzel olur, umarim bizim mavis delikanlimiza ve sana cok iyi gelir bu tatil...
simdiden iyi tatiller dilerim..

Nerdesin kuzum, yoksa Caglanin kelebekli digger kupesi ile mi ugrasiyon halan :)) acitma kizimizin kulagini hii yoksa kuserim, ayaklarindan gidiklarim :))

kelebekli kuperler hayirli olsun ama resim koyki daha iyi anlamis olalim..

Günaydın benim tatlı mesai arkadaşlarım

Turuncu süper bi tatil olur inşallah
Meleğim gelmene çok sevindimEn kısa sürede görüşmeyi umut ediyorum

C.tesi aşımızı olduk(zatürre),ayın 5indeki diger kontrolumuzden sonra sadece 50gr almisiz,,,dr. hic onemli
olmadigını rahat olmam gerektigini yineledi..Çağımızın en önemli hastalığı obezite dedi,,bırak kilo almasın dedi..
Sağlıklı ya, sen ona bak dedi..
Güneş kremini sordum,,uzun uzun anlattı ve sonuc olarak gunluk saatli aktivitelerde krem kullanmamaya özen göstereceğiz,
deniz kenarında vs. bulunduğumuz zamanlarda da mutlaka kullanacağız.
Tam kan tahlili yazdı(1 yaş kontrolü için),demir tahlili için sadace ferritin tahlili istedi.
Demir tahlilini direk istesem yaklaşık 1 tüp kan alınacak ve bu bebek için çok fazlaymış,,kan tahlilindeki değerlerden
ve ferritinden zaten kansızlık varsa çok net anlaşılır dedi. Hakkaten sadece 1-2 damla kan aldılar kızımdan,işte ben bu dr.u bu yüzden seviyorum.Bugün sonuçları alacağım.
Geleyim kendimeDün sabah korkunç bir mide bulantısı ve karın ağrısıyla uyandım kızlar..Akşama kadar yattım,yataktan çıkamadım,ishal kusma olmuşum..Allah eşimden razı olsun,,bütün gün kızla ilgilendi gezdirdi.bugün daha iyiyim..
Salgın varmış,,aman diyim dikkat kızlar.

Herkese çok güzel bir hafta diliyorum

Meleğim senin yazılarından konuya girdim ama amerikada hamilelik konusuna dalmışım
sonrada yazdığımı günaydınla değiştirdim

günaydın kızlar benm kuzu 1 lt süt içiyor pek bir şey yemiyor çok üzülüyrm doktor biberonu at dedi. ama bardaktan içmeyi becerremiyr nasıl alıştıracam bi fikriniz var mı

günaydınnn sevgili anne arkadaşlarımmmm nasılsnız bakalımmm, umarım herkes iyidir herşeyler yolundadır.........ben süperiiimmm çünküüü cuma-cumartesi eşimle başbaşaa harika 2 gün geçirdikkkkk pazar günüde kuzumuza kavuştuk çok çok şükür allah kimseyi evladından ayrı bırakmasın sanırım birdaha zor bırakırız zeynoyu eskişehireee daha yarılalı bir hafta bile olmadı ama resmen büyümüş geldi gözümüzee ananesi iyi bakmış kızıma sagolsunnn bizi görünce üstümüze atladı resmenn ve nasıl yaladı anlatamam sizee babasıyla ağlamaktan bir hal olduk durup durupp sarılıp öpüyor beni sabah zor ayrıldık valla akşamı iple çekiyorummmmm ...............hepimizeee güzell ve çabucak geçen bir gün diliyorummmmm veeee geçmişe gideyim birazcıkkk

günaydın.

cerenimin bisikleti hayırlı olsun. gule gule kullansın kuzum.

turuncu iyi tatiller :)

annezeynep, gecenin guzel geçmesine sevindim. tarifleri alırız.

azraece neşe ablan için yorum yapamamıstım bi türlü. keseler netleşti mi? 1 mi 2 mi?

meleğim iyi yolculuklar. gözün aydın.

mutlucum gecmiş olsun. defnecik de aşılarını oldu. temmuzun başında alerji testi yapılacak ve o arada demire de bakılacak. ama görünürde bi sorun olmadığını söyleyebilirim dedi doktoru. defne 3 aydır kilo almıyo tatlım. hatırlarsan tam kreşe başlayacağı zaman hepimiz hasta olmustuk alttan üstten. o zaman kilo vermişti. 1 ayda toparladı ama 2 aydır aynı kiloda.. ama doktoru gelişiminin çok iyi olduğunu, persentil değerlerinin 25-50 arasında olduğunu ve bunun da güzel olduğunu söyledi. sonuçta hala emiyo, yemeklerini yiyo vs o yuzden dert etmiyorum ben. bu arada biliyosunuz defne cok beyaz ve doktor kesinlikle 50 faktor kullanmalısın dedi gunes kremini. daha yeni 30 almıstım oysa ki. allahtan evde chicconun 50 liği var. olur dedi ona. dun akşamustu parka cıktık. guya saat 5 ti ama gunes hala yakıyodu. sürüp çıkardım. dr da oyle soyledi. cunku benim kızım babasından devraldı beyaz ırkın son temsilciliğini. umarım bu yaz bize zehir olmadan guzel gecer...

planner cım sana da gozun aydın diyim. kavusmussun mis kokuluna. bu sabah defneyi bıraktım öğretmeninin kucağında bana el salladı ve mmmuuuaaah diye öpücük attı. eh işte gel de ayrıl şimdi bu kuzudan.. her gun çıldırtıyo beni kimse ayrı kalmasın kuzusundan. amin...

:)) Evt sonunda geliyorum, Bekle beni Istanbul....
canım çok sevindimm bekliyoruz siziii

canım çok çok geçmiş olsun sana ve miracığıma bir aşı daha geçmiş gitmiş...salgın var demek amann allah korusun daha iyi olmana sevindim canımm bol sıvı almaya devam et halsizlik yapmasın...demir konusunda bizim doktorumuzda çok fazla kan almaya gerek yok demişti bakalım nasıl çıkacak değerlerimiz sizde demir ilacı kullanmadınız hiç değilmi?.....güneş kremini bende günlük olarak kullanmayacağım canım zaten parka çıktığında ya sabahın erken saatleri oluyor yada akşamüstü birazcık güneş görmeside lazım ayrıca sadece denizde ve çok uzun süreli dışarıda ve güneşte kalırsak kullanıcam güneş kremini inşş:)

canım evet defnoş baya beyaz tenli süt gibii kuzucukk sizin daha da dikkatli olmanız gerekecek güneşte kızarır onun yanakları hemen benim zeynomm biraz buğday tenli yani bembeyaz değil babasına çekmiş, ikimiz yanyana durduğumuzda zeynonun bacakları bende daha esmer duruyorrr bu sabahları ayrılma olayı olmasa çalışmak bukadar zor olmayacak canımm ya allah yardımcımız olsunnn

günaydın arkadaşlarım,

öncelikle PLANNER hanım, Zeyno bakımından gözünüz aydın olsun. anne-kızı Allah bir daha ayırmasın (amin)

sonra, azraece hanım, bu kese olayı nedir? ablanız Neşe ikiz gebelik mi bekliyor? "az konuş da geçmişi oku" diye içinizden geçiriyorsunuz belki ama geçmişte ayrıntılı bilgi bulamadım :26: cehaletimi mazur görünüz

Meleğim34 hanım, içinizde kalan pasta uhdesi dolayısıyla tr'de tekrar doğumgünüsü yapacakmışsınız. şimdiden kolay gelsin diyorum :26:

Babyceren hanım, tatile gitmek istiyormuşsunuz. Ben aslen Bolu'luyum, isterseniz sizi yayla evine gönderebilirim. ama sabah erkenden ve akşam olmak üzere günde 2 posta süt sağmanız, bostandan sebze toplamanız, ekmek yapmanız ve pınardan su taşımanız gerekecek gitmek isterseniz EVET yazıp boşluk bırakın
benim de Orhan Cemal için güneş kremim hem de şüphelerim var. şöyleki: kremi çocukların orasına burasına süreceğiz diyelim. iyi de elleri durmuyorki, bizimki yüzünü gözünü kaşır, parmağını emer vs. bu kremleri bir yerlerine bulaştırıp ağzılarına alacaklar Orhan Cemal normalde ağzına yiyecekten başka birşey götürmez (götürse de sanırım aşırı dert etmem) ama parmağını emmesi beni düşündürüyor :44:zira kremlerin yenilecek nesneler olmadığını sanıyorum :26:
bu cuma rutin 1 yaş kontrolüne götüreceğiz, bir de doktora sorayım bari :26:

işlerimin başına geçmek üzere huzurlarınızdan ayrılıyorum. aşırı selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…