Cok gecmiş olsun. Aman gıda zehırlenmesı olmasında... Gecen hafta bı arkadasım olmuştu sutten cocuga da gecmıştı de fenaInşallah cok cok guzzel bı hafta gecırırız hep bırlıkteSu sıra keyfımızde yerınde ailek aman allah bozmasınGünaydın benim tatlı mesai arkadaşlarımTuruncu süper bi tatil olur inşallah Meleğim gelmene çok sevindim En kısa sürede görüşmeyi umut ediyorum C.tesi aşımızı olduk(zatürre),ayın 5indeki diger kontrolumuzden sonra sadece 50gr almisiz,,,dr. hic onemli olmadigını rahat olmam gerektigini yineledi..Çağımızın en önemli hastalığı obezite dedi,,bırak kilo almasın dedi..Sağlıklı ya, sen ona bak dedi.. Güneş kremini sordum,,uzun uzun anlattı ve sonuc olarak gunluk saatli aktivitelerde krem kullanmamaya özen göstereceğiz,deniz kenarında vs. bulunduğumuz zamanlarda da mutlaka kullanacağız.Tam kan tahlili yazdı(1 yaş kontrolü için),demir tahlili için sadace ferritin tahlili istedi.Demir tahlilini direk istesem yaklaşık 1 tüp kan alınacak ve bu bebek için çok fazlaymış,,kan tahlilindeki değerlerdenve ferritinden zaten kansızlık varsa çok net anlaşılır dedi. Hakkaten sadece 1-2 damla kan aldılar kızımdan,işte ben bu dr.u bu yüzden seviyorum.Bugün sonuçları alacağım.Geleyim kendime Dün sabah korkunç bir mide bulantısı ve karın ağrısıyla uyandım kızlar..Akşama kadar yattım,yataktan çıkamadım,ishal kusma olmuşum..Allah eşimden razı olsun,,bütün gün kızla ilgilendi gezdirdi.bugün daha iyiyim..Salgın varmış,,aman diyim dikkat kızlar.Herkese çok güzel bir hafta diliyorum
Ben dr unla pek aynı fıkırde değilim canım.saat 5 tekı gunes cok zararlı değildir diye duşunuyorum yada en azından o saatte daha duşuk faktor kullanabılırsın.cunku kremler gunes ısınlarını yansıtıyo bu tabıkı yanmaması ıcın ıyı ama bı yandan da gunestekı vıtamınlerı alması gerekıyo. Bırde 30 faktor ıle 50 faktor arasında bı fark yokmuş 50 faktor %5 falan daha fazla koruyucu ıçerip cok daha fazla kimyasal içeriyormuş.hepimizin bebişleri suan sut tenli... Bırde 50 de kullansan dermokozmatık urun olmalıymış...Not:umarım cok bılmış dıe algılamazsın.okuduklarıman ozet gectımgünaydın.cerenimin bisikleti hayırlı olsun. gule gule kullansın kuzum.turuncu iyi tatiller :) annezeynep, gecenin guzel geçmesine sevindim. tarifleri alırız. azraece neşe ablan için yorum yapamamıstım bi türlü. keseler netleşti mi? 1 mi 2 mi? meleğim iyi yolculuklar. gözün aydın.mutlucum gecmiş olsun. defnecik de aşılarını oldu. temmuzun başında alerji testi yapılacak ve o arada demire de bakılacak. ama görünürde bi sorun olmadığını söyleyebilirim dedi doktoru. defne 3 aydır kilo almıyo tatlım. hatırlarsan tam kreşe başlayacağı zaman hepimiz hasta olmustuk alttan üstten. o zaman kilo vermişti. 1 ayda toparladı ama 2 aydır aynı kiloda.. ama doktoru gelişiminin çok iyi olduğunu, persentil değerlerinin 25-50 arasında olduğunu ve bunun da güzel olduğunu söyledi. sonuçta hala emiyo, yemeklerini yiyo vs o yuzden dert etmiyorum ben. bu arada biliyosunuz defne cok beyaz ve doktor kesinlikle 50 faktor kullanmalısın dedi gunes kremini. daha yeni 30 almıstım oysa ki. allahtan evde chicconun 50 liği var. olur dedi ona. dun akşamustu parka cıktık. guya saat 5 ti ama gunes hala yakıyodu. sürüp çıkardım. dr da oyle soyledi. cunku benim kızım babasından devraldı beyaz ırkın son temsilciliğini. umarım bu yaz bize zehir olmadan guzel gecer...planner cım sana da gozun aydın diyim. kavusmussun mis kokuluna. bu sabah defneyi bıraktım öğretmeninin kucağında bana el salladı ve mmmuuuaaah diye öpücük attı. eh işte gel de ayrıl şimdi bu kuzudan.. her gun çıldırtıyo benikimse ayrı kalmasın kuzusundan. amin...
canım çok sevindimm bekliyoruz siziii
canım çok çok geçmiş olsun sana ve miracığıma bir aşı daha geçmiş gitmiş...salgın var demek amann allah korusun daha iyi olmana sevindim canımm bol sıvı almaya devam et halsizlik yapmasın...demir konusunda bizim doktorumuzda çok fazla kan almaya gerek yok demişti bakalım nasıl çıkacak değerlerimiz sizde demir ilacı kullanmadınız hiç değilmi?.....güneş kremini bende günlük olarak kullanmayacağım canım zaten parka çıktığında ya sabahın erken saatleri oluyor yada akşamüstü birazcık güneş görmeside lazım ayrıca sadece denizde ve çok uzun süreli dışarıda ve güneşte kalırsak kullanıcam güneş kremini inşş:)
dr unla pek aynı fıkırde değilim canım.saat 5 tekı gunes cok zararlı değildir diye duşunuyorum yada en azından o saatte daha duşuk faktor kullanabılırsın.cunku kremler gunes ısınlarını yansıtıyo bu tabıkı yanmaması ıcın ıyı ama bı yandan da gunestekı vıtamınlerı alması gerekıyo. Bırde 30 faktor ıle 50 faktor arasında bı fark yokmuş 50 faktor %5 falan daha fazla koruyucu ıçerip cok daha fazla kimyasal içeriyormuş.hepimizin bebişleri suan sut tenli... Bırde 50 de kullansan dermokozmatık urun olmalıymış...Not:umarım cok bılmış dıe algılamazsın.okuduklarıman ozet gectım
canımm bizde keseceğiz inş tabi biz 1 tane kesiyoruz siz 2herkeze günaydınlar bizde maşallah oğluşumla güzel bi kahvaltı ettik kah o bana yedirdi kah ben ona.oğluşum ağlarken anne diye ağlıyor o kadar hoşuma gittiki o anne diyor ben annem tabi eşimde bozulmuyo değil. cumartesi oğluşun saçını 3 numaraya vurduk içim bi hoş oldu.ağlamak istedim biraz abarttığımın farkındayım ama hani öksüz çocuklar olurya saçları kısacık hala alışamadım.oğlum o kel haliyle bile 3 kızın kalbini fethetti.yürüme ayakkabısı aldık 18 numara 70tl verdik içimden keşke pediped alsaydım diye pişman oldum.
bu arada aranızda akika kurbanı kesen varmı biz bi tanesini ramazanda diğerinide kurbanda düşünüyoruz.herkeze kolay gelsin.
chiccro hanım hala orhan cemalin son halini koymadınız bekliyorum.
herkeze günaydınlar bizde maşallah oğluşumla güzel bi kahvaltı ettik kah o bana yedirdi kah ben ona.oğluşum ağlarken anne diye ağlıyor o kadar hoşuma gittiki o anne diyor ben annem tabi eşimde bozulmuyo değil. cumartesi oğluşun saçını 3 numaraya vurduk içim bi hoş oldu.ağlamak istedim biraz abarttığımın farkındayım ama hani öksüz çocuklar olurya saçları kısacık hala alışamadım.oğlum o kel haliyle bile 3 kızın kalbini fethetti.yürüme ayakkabısı aldık 18 numara 70tl verdik içimden keşke pediped alsaydım diye pişman oldum.
bu arada aranızda akika kurbanı kesen varmı biz bi tanesini ramazanda diğerinide kurbanda düşünüyoruz.herkeze kolay gelsin.
yaşasınnnn sadece istanbul değil bursa da bekliyor sizi dört gözle!!:)) Evt sonunda geliyorum, Bekle beni Istanbul....
canımm bizde keseceğiz inş tabi biz 1 tane kesiyoruz siz 2kayınvalidem hacıya gidiyor bu sene parasını verip orda kestirelim babanesi kestirip dağıtsın orada diyoruz bakalımm kısmet ama en kısa sürede kesmek istiyoruz bizdeee
cumartesi oğluşun saçını 3 numaraya vurduk içim bi hoş oldu.ağlamak istedim biraz abarttığımın farkındayım ama hani öksüz çocuklar olurya saçları kısacık hala alışamadım.oğlum o kel haliyle bile 3 kızın kalbini fethetti.yürüme ayakkabısı aldık 18 numara 70tl verdik içimden keşke pediped alsaydım diye pişman oldum.
herkeze günaydınlar bizde maşallah oğluşumla güzel bi kahvaltı ettik kah o bana yedirdi kah ben ona.oğluşum ağlarken anne diye ağlıyor o kadar hoşuma gittiki o anne diyor ben annem tabi eşimde bozulmuyo değil. cumartesi oğluşun saçını 3 numaraya vurduk içim bi hoş oldu.ağlamak istedim biraz abarttığımın farkındayım ama hani öksüz çocuklar olurya saçları kısacık hala alışamadım.oğlum o kel haliyle bile 3 kızın kalbini fethetti.yürüme ayakkabısı aldık 18 numara 70tl verdik içimden keşke pediped alsaydım diye pişman oldum.
Sağol canım,,walla bende hastalıktan sabah görebildim kuzumun resmini haftaya güzel başladım
Maşallah ya çok tatlı
Ayyy ne güzel,,bütün tatilleriniz süper geçer inşallah canım
Dr. bana uçağa mümkünse aç ve uykusuz bindirmemi söyledi,,uçakta yer ve uyursa daha iyi dedi,,
birde burnu tıkalı olmamalı yada tıkanmamalı dedi,,yanına mutlaka serum fizyolojik al dedi,,
bilginize şekercanlar
sizi sormadım keyifler yerindedir umarım ...
yuıkarıya bakılırsa mutluanneme geçmiş olsun dilekleri iletilmiş hayırdır canım sen mı hasta oldun mıra mı
çok geçmiş olsuntatil hazırlıklarıda başlamış ne güzel
meleğim geliyormuuuş çok sevindim ne zaman çıkıyorsun yola meleğim ne zaman burada olacaksın ?
mutlaka görüşmeliyiz umarım okursun mesajı ozelden de atarım gerçi
orhann ceeemaaaalll in saçları gitttmiiişşşşgüle güle uzatsın saçlarını cihiriro
doğumgünleri ne alemde kızlar ?
bizimki 9 haziranda olacak
AMAN ALLAH'IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
Orhan Cemal'in son halini yayınlamak üzere topiğe giriyorum, bir de ne göreyiiiiiiiiiim
Talay hanım, sizi uyarmak için geç kalmışım anlaşılan
aşağıda Orhan Cemal'in "neydim ne oldum. insanoğlu sahip olduğu hiçbirşeyin ebedi olmadığını bilmeli. sözkonusu saç bile olsa" şeklindeki felsefik panoramasına bakınız. buyrun:
Eki Görüntüle 721582 Eki Görüntüle 721583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?