2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Herrkese gunaydınKızım busabah ıkı saatlık uykusunu yarım saat uyuduğu ıçın gunum zor ve duzensiz gecicek sanırım Cok gecmiş olsun. Aman gıda zehırlenmesı olmasında... Gecen hafta bı arkadasım olmuştu sutten cocuga da gecmıştı de fenaInşallah cok cok guzzel bı hafta gecırırız hep bırlıkteSu sıra keyfımızde yerınde ailek aman allah bozmasın Ben dr unla pek aynı fıkırde değilim canım.saat 5 tekı gunes cok zararlı değildir diye duşunuyorum yada en azından o saatte daha duşuk faktor kullanabılırsın.cunku kremler gunes ısınlarını yansıtıyo bu tabıkı yanmaması ıcın ıyı ama bı yandan da gunestekı vıtamınlerı alması gerekıyo. Bırde 30 faktor ıle 50 faktor arasında bı fark yokmuş 50 faktor %5 falan daha fazla koruyucu ıçerip cok daha fazla kimyasal içeriyormuş.hepimizin bebişleri suan sut tenli... Bırde 50 de kullansan dermokozmatık urun olmalıymış...Not:umarım cok bılmış dıe algılamazsın.okuduklarıman ozet gectım

BABYCEREN cicim cerenin bisikleti hayırlı olsun, havuzunuzuda güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum terasa koyarım atarım zeynoyu içinee ylanız korkum şu ki bizimki içinden çıkmak bilmez valla banyoda bile suyu kapatıp aaaa bak kızım su bitti artık çıkmamız lazım diyorum bakıp bakıp uzun süre bekleyip bakıyor su gelmedi ozaman çıkıyoruz banyodan, su dolu havuzdan çıkarmı benim minik bilmiyorummm TURUNCU canımm tatilee çıkıyorsunuz demekkk ne güzelllll iyi eğlenceler iyi dinlencelerr canımmm

herkeze günaydınlar bizde maşallah oğluşumla güzel bi kahvaltı ettik kah o bana yedirdi kah ben ona.oğluşum ağlarken anne diye ağlıyor o kadar hoşuma gittiki o anne diyor ben annem tabi eşimde bozulmuyo değil. cumartesi oğluşun saçını 3 numaraya vurduk içim bi hoş oldu.ağlamak istedim biraz abarttığımın farkındayım ama hani öksüz çocuklar olurya saçları kısacık hala alışamadım.oğlum o kel haliyle bile 3 kızın kalbini fethetti.yürüme ayakkabısı aldık 18 numara 70tl verdik içimden keşke pediped alsaydım diye pişman oldum.
bu arada aranızda akika kurbanı kesen varmı biz bi tanesini ramazanda diğerinide kurbanda düşünüyoruz.herkeze kolay gelsin.
chiccro hanım hala orhan cemalin son halini koymadınız bekliyorum.

Şekersizim&Plannercan thank you kızlarBol su içiyorum
Eskiden güneşe maruz bırakılan cilt durumlarında cilt kanserleri çoğaldı dedi dr.,,sonra ise yüksek korumalı güneş sütleriyle
birlikte D vitamini eksikleri baş gösterdi diyor. Yani bebeğin anne sütünde tek olmayan vitamin olan Dvitaminini alması şart.
Dolayısıyla günlük dışarı çıktığımız saatler olan sabahın körü ve akşamın üstünde losyona gerek yokmuş,,şapkaya mutlaka alıştırmalıymışız bebeleri sürekli şapkayı tutuması çok zor dedim,,annelikte zor diye bişey yoktur dediSen öyle san dedim ama içimden

ben de 30-50 arasında pek fark olmadığını okumustum ve sordum. 50 kullan dedi. (ki daha gecen gun bu yuzden trukid 30 faktor aldım. evde 50 olmasına rağmen)
"akşam 5 te dahi çıkarken sur" demedi. ama ben sürdüm çünkü çok beyaz ve iyi ki sürmüşüm çünkü eve geldiğimizde benim yüzüm kızarmıştı güneşten. maalesef bizim yazın bu sıcak gunlerinde krem sürmeden çıkma gibi bi lüksümüz yok...
(bu arada ben de bazı konularda doktora katılmıyorum ve kendi bildiğimi kafama yatanı uyguluyorum. o yuzden alınmak gibi bi durum soz kunusu değil.)

canımm bizde keseceğiz inş tabi biz 1 tane kesiyoruz siz 2 kayınvalidem hacıya gidiyor bu sene parasını verip orda kestirelim babanesi kestirip dağıtsın orada diyoruz bakalımm kısmet ama en kısa sürede kesmek istiyoruz bizdeee

Senin ay yüzlü oğlun eminim çok tatlı olmuştur kısa saçlarıyla Ayakkabınızı da güle güle giyin canım
Bizim akika kubanımız doğar domaz kesilmişti.

mutluanne allah kabul etsin,planner ne şanslısınız .yeni halimizin fotolarını koyucam inş.

:)) Evt sonunda geliyorum, Bekle beni Istanbul....
yaşasınnnn sadece istanbul değil bursa da bekliyor sizi dört gözle!! ne zaman geliyorsun ne kadar kalacaksın anadolu yakası mı avrupa mı bi de eşin gelmiyor mu yalnız nasıl idare edeceksin????

PLANNERcım kavuşmuşsun MİS KOKULU ZEYNOya hadi gözünüz aydın canım Allah başka ayrılıklar göstermesin!! amiinn!!

Biz ilkini doğduğunda kestirmiştik 2.yi de bu aralar keseceğiz doğumgününde planlıyorduk her zaman kestirdiğimiz yerle organize olamadık bir türlü Allah hepimizinkini kabul etsin AMİNİNN!!

GÜNEŞ KREMİ HAKKINDA: 30 ile 50 faktör arasında öyle 20katlık koruma gibi bir fark olmazken kimyasal içerikleri çok ağırlaşıyormuş ben yabancı araştırmalarımda EWGnin sitesinde ve doktorumuzun önerisiyle 30 kullanacağım

açık renk tişörtler, ense korumalı şapkalar, gölgede oynatma vb yöntemlerle sabah 10-11e kadar akşam da 5ten sonra idare ederiz diye düşünüyorum
ama bu saatler arasında açıkta kalan yerlerine muhakkak süreceğim çok beyaz benim yavru tostosum

MUTLUANNEM çook geçmiş olsun sbahki fotoğrafa bayıldım o pamuk ayaklar çimlerin üstünde yüzü güneş gibi nasıl keyfim geldi anlatamam :)
Ömer nasıl ama atı görünce korkar sandık dürekt üstüne atladı bu çocuk doğaya hayvanlara bayılıyor!

haftasonu doğumgününe gelemeyen arkadaşları ağırladım hazırlıkları vakit yettiğince doğumgünündeki gibi yapmaya çalıştım birkaç fotoğraf ekledim

vee asıl haber ömer için vizeye başvuruyoruz kurban bayramı için yurtdışı planları başladıııı

AMAN ALLAH'IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Orhan Cemal'in son halini yayınlamak üzere topiğe giriyorum, bir de ne göreyiiiiiiiiiim
Talay hanım, sizi uyarmak için geç kalmışım anlaşılan

aşağıda Orhan Cemal'in "neydim ne oldum. insanoğlu sahip olduğu hiçbirşeyin ebedi olmadığını bilmeli. sözkonusu saç bile olsa" şeklindeki felsefik panoramasına bakınız. buyrun:

slm mayıs anneleri ve datluşlarıMUCKKKK MUCKKKK

cuma günunden beri yoktum işla yokluğum fark edilmemiştir

avrupa yakasına geçiş yaptık tavşanım ben ve X menimle az önce geldik eve az öle baktım tavşanım dattı bende duş alıp datcam yorgunum

bebek baktım ,akraba ziyaretleri yaptım ,mevlüt gittik ( tesadüf oldu ) söz yaptık pazargünüde bir düğünle filanı yaptık oh oh

ama çoçukla çok zor oluyo

kurtuluş ,ok meydanı,fatih ,( tavşanımın doğduğu hastaneye gittik dr gördük hediyeleri verdik ) bayram paşa yaptık hoppp evimizdeyiz

geçmişe öle bir baktım ( yatım kakım gelim bakcam gene ) resimlere azcık yorumda yaptım oh oh ben kaçım zilli tavşan uyurken duş alım datam her yerim ağrıo

biz de akika kurbanını doğar doğmaz kesmiştik
hatta doğmadan önce de ne olur ne olmaz diye kurban kesmiştik
sonra da, sağlıklı olduğunda keserim şeklindeki adakım için kurban kesmiştik

Son düzenleme:
mutlu anne çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir Allah şifa versin inşallah

planner zeynoya kavuşmuşsun ohh Allah ayırmasın bir daha

şekersizyeşilçay Defneme maşallah haraketlendikleri için artık kilo almıyorlar sanırım,sağlıklı olmaları en önemlisi

Talay biz akikamızı kurban bayramında kesmiştik,sanırım yine kurbanda keseriz...

chiricco nasıl kıydınız o güzelim saçlara,ama böylede çok şirin olmuş Orhan Cemal acaba aşçı mı olacak ne

meleğim ist geliyomuşsunuz ne tarafa geliyorsun semt olarak

misss gibi öğlen yemeği film şeridi gibi geçti gözümün önünden,,
korkudan aç kaldım yemedim,,sarı leblebiyle suya talim
belki kilo da veririm
bu arada kızıma c.tesi günü hello kitili üçgen bikini aldım,,altına da extra olarak mayo bez,,
bikini renklerinde birde fırfırlı etek aldım,,belki plajda öyle gezmek ister
Şu resimdeki gibi ama renkleri daha cıvıllı
bu çocuk kıyafetleri beni benden alıyo kızlar,,alışwerişe gidince gözüm dönüyo:111:
bu arada plaj yada günlük kullanım için,,dechatlonda 19TL ye cırtlı hafif sandaletler var bebişlere göre
haberiniz olsun

selam şekerler nasılsınız biz döndük tatilden ve işe geldim maleseff

bugün hiç birşey keyfimi kaçıramaz yavrumun bebeğimin doğum günü ve benim anne oluşumun 1. yılı

tatilimiz çok hızlı ve güzel geçti
yavruları ile tatile çıkacaklar endişelenmeyiniz efeeemm biz 5 gece kaldık keşke 2 gece daha kalsaydık dedik
oyle rahattıkı otelden de çok memnun kaldık çocukla gidilesi yeşillkler içinde harika huzur vericiydi...

sinemisim tam suya alıştıkı geldik 4 gün sadece ayacıklarını ve ellerini soktu suya son gün girdi ses çıkarmadan

tatil için birkaç not iletmek isterim;

1- yanınıza bol bol giysi ve önlük alın hepsi kirlendi diyebilirim

2-uçakta giderken sorun olmadı ucak kalktıktan sonra uyudu hemen kuzum gelirken uyumadı ama sürekli
yeni bir oyuncak alarak onu oyalamayı başardım inmeye yakın kulakları rahatsız oldu kaşıyordu sürekli
bisküviyidi oyuncaktı bir şekilde geçiştirdikdik

3-Otele gidiyorsanız mutlaka günü planlayın çünkü yanlız tatile gitmekten cok cok farklı mayonu giyip hoop denize yapamıyorsun yanına bir sürü giysi al şuydu buydu giydir çıkar derken zaman çok hızlı geçiyor

4-biz kuzenlerle gittik erkekler zaman zaman çocuklarla ilgilenirken biz karınımızı doyurduk daha sonra onlar yerken çocukları yedirdik ve hersabah erken kalkıp en gölge mekana havlu atarak mesken yaptık kendimize. ilk gün çok rahat davrandık boş şezlong tabiki var ama istediğimiz ortamda olmuyor sayımız yetmıyor güneşte kalıyor sonra dedim eşime biz bukadar rahat davranamayız
gidip kendimize bir mekan bulup orda tüm günü geçirelim ve öyle yapınca rahat ettik sabah 8 de gidip gölge bir yere havlumuzu atıyorduk oraya gitmemiz 11 i buluyordu ye iç hazırlan derken

5- otel seçimi yaparken mesafelerin birbirine çok uzak olmamasına dikkat edin sürekli eve dönmek zorunda kalabiliyorsunuz
birazdan resım koyacağım ....

sizi sormadım keyifler yerindedir umarım ...

yuıkarıya bakılırsa mutluanneme geçmiş olsun dilekleri iletilmiş hayırdır canım sen mı hasta oldun mıra mı
çok geçmiş olsun tatil hazırlıklarıda başlamış ne güzel

meleğim geliyormuuuş çok sevindim ne zaman çıkıyorsun yola meleğim ne zaman burada olacaksın ?
mutlaka görüşmeliyiz umarım okursun mesajı ozelden de atarım gerçi

orhann ceeemaaaalll in saçları gitttmiiişşşş güle güle uzatsın saçlarını cihiriro

doğumgünleri ne alemde kızlar ?
bizimki 9 haziranda olacak

Güzeller güzeli Sinemis
İyiki doğdun prenses:118::119::122:
Allah sana ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı güzel yıllar nasip etsin
Yavrukedi iyiki doğurdun canım

Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim,,
ne güzel maşallah herşey yolundaymış
Güzel kızın da hiç üzmemiş sizi
Darısı başımıza

Benimki anlık bir rahatsızlık,,motoru bozdum canım yada zehirlendimAma daha iyiyim çok şükür,,
doğumgünleri tam gaz ,,Nagişin fotolarını bekliyoruz.H.sonu en son o yaptı

Hadi ekle hemen resimleri de görelim Sinemisi tatilde

aman Allahım nasıl kıydınız o güzelim saçlara şaka şaka inş. daha güzeli çıkar nasıl olsa kökleri hala bizimkilerde. bu jestinize karşılık bende fotomuzu yarın koyacağım inş. bende oğlumun bu halini budist rahiplara benzettim 3 numara kesim ve yuvarlak kafayla bakalım siz benzetecekmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…