2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Potasyumu duymadım ama demir e baktırcaz. Bi de göz randevusu alcaz. Haziran temmuz gibi de polen alerjisine bakılcak kanda. O yuzden belki demire de o zaman baktırırım. İki kez ustuste canı yanmasın diye.

günaydınbugün günaydın demek bana nasip oldu:)
8 den beridir yatıyorum ohhh dünya varmış:)
ceren 7 de uyudu,çağlanında 8 e dogru uykusu geldi,onu yatırırken bende yatmışım..
şimdi uyandım..baktım ceren uyanmış eşim yatıyo:)
çağla hala uyuyo..
herkes bi yerde sızmış kalmış..çağlanın meyvesini yemedi acaba tekrar uyanırmı bilmiyorum..
bense birazdan tekrar uyumayı düşünüyorum:)
ceren ne zaman uyur bilmiyorum,eşim uyanırmı sabaha kadar uyurmu onuda bilmiyorum:))
ailecek çok karışık bir dönemden geçiyoruz::))
herkesin uykusu karışmış durrumda..

kimselerde yokşekersiz senin ne işin var:)
defnoş uyudumu sen neden ayaktasın:)
rüyamda hepinizi gördüm sohpet ediyomuştuk,sizler dedikodu yapıyomuştunuz bende sizleri dinliyorum:)
ne kadar mülayim insanım,dedikoduyu hiç sevmem:)
rüyalarda tersine çıkarmış:18:tühh bu durumda dedikoducu ben oluyorum galiba:18:

selamlar.. 1 yaşına giricek yeğenim haftaya, hediye olarak ayakkabı alıcam kaç numara almalıyım sizce. Inch blue markalı yumuşak deri ayakkabılardan. hafif büyük alsan da giyilebiliyomuş. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

selambizim bebekler genelde 20 giyiyo..
ama 19 giyende var..
geneli göz önünde bulundurursan 20 al derim..
yegenin kilolumu zayıfmı,anne babasının ayagı büyükmü küçükmü genetiginide dikkate al öyle al:)
dedigin markayı bilmiyorum burdaki arkadaşlar pediped marka kullanıyo,hepsi zengin:))
çok memnunlar..

faceden virüs kapmışım..neyi tıkladıysam pcme virüs girmiş
yarın formata gidiyo
benimle konuşmayın kaşınıyom sizede virüs bulaştırmıyım:)
şuanda karantinadayım:)

20 ya da 21 alayım o zaman ben. biraz iri sanki benim yeğen olmazsa büyüyünce giyer
pediped markaya da bi bakayım.
tşk ederim.

Inch blue deri ayakkabılardan buyuk numara alabilirsiniz. Yumuşak lastiği ayağı sardığı için buyuk olması bir şey değiştirmiyor. Hatta daha uzun süre kullanabilir böylece. Ben çok geç keşfetmiştim ama çocuğuma aldığım en faydalı ürün diyebilirim. Deri olduğu için hava alıyor, terletme yapmıyor, yumuşacık, altları kaymıyor vs vs. İnanılmaz memnun kalmıştık.

Kizlar gecemiz sa ha ne gecti!
omer'in arkadaslari eve dolusunca bizimki bastan tahtim elden gidiyor diye panikledi mizmizlandi ama sonradan bir hayli oynadilar cok hosumuza gitti butun gece onlari izleyip gulustuk

evi dogumgunu susleriyle donattim disarida bu kadar belli olmamisti evi susleyince hersey daha bir guzel gorundu
gelen arkadas prof otel fotografcisiydi kutlamanin ve bebeklerin bol bol fotografini cekti yarin ekleyecegim
dogumgunune gelememislerdi ama gelmis kadar oldular cok eglendik

menuye son anda peynirli dereotlu patatesli kek ve kirmizi biber kozlemesi de ekledim masa doldu tasti
cilekler cok begeni topladi herkese tavsiye ederim

oglum yine butun uyumluluguyla annesini uzmedi yemegini yedi oyununu oynadi butun gece konustu bizi taklit etti soyledigi kelimeleri sayamiyorum artik masallah ne desek tekrarliyor 2 kelime birlestirmeye basladi herkesin dikkatini cekti Rabbim nazardan korusun butun yavrulari

pestilim cikti dun aksamdan beri hazirlaniyordum ama degdi pazartesi gunune de ayni menuyu hazirlayacagim ahh o sandvic yok mu efsane oldu ilk denemeydi ama doyamadik onu da yarin paylasirim artik menulerime kazik cakti diyebilirim

ayaklarim zonkluyor aksam 11e kadar hic oturmadim servis cocuklar video su bu derken belim kopuyor hepinizi optum Allah rahatlik versiiinnn

geceniz harika geçmiş çok şükür canım çok sevindim
Ömerim zaten annesini üzmez ki o çok uyumlu akıllı bir çocuk
bu çocukta acayip bir gelecek var bak unutma bu dediklerimi çok büyük adam olucak kuzum
etrafa çok ta söyleme aman nazar değmeisn kuzuma bol bol oku felak nas ayetel kürsi
bizde gelicektik feribota yetişemedik tüh bi dahaki sefere
yoruldun ama sende arkadaşlarında ömerimde güzel vakit geçirdiniz
güzel haftasonları olsun hepimize

19 veya 20 giyer bu yaştaki bebekler ama garanti olsun diye 20 alın derim. güle güle kullansın yeğeniniz

not: keşke bizi de düşünen olsa da, "yeğenime bir ayakkabı alayım" dese

faceden virüs kapmışım..neyi tıkladıysam pcme virüs girmiş
yarın formata gidiyo
benimle konuşmayın kaşınıyom sizede virüs bulaştırmıyım:)
şuanda karantinadayım:)

ben de Çağla'dan virüs kapmışım

boğazım çok kötü acıyor, yutkunamıyorum :2:

başım ağrıyor :2:

sesim bozuldu. çok kullandığım bir malzeme değildi ama olsun

lab.dan çıkmam lazım, görüşürüz...

topikte bir ben bir de bambucan varmış
Bambucan hanım, ben çıkıyorum. buralar size emanet. çıkarken ışıkları kapatınız. iyi haftasonları. öpüldünüz efem

Kızlar ani bir şekilde tatile çıkmaya karar verdik.
Unutmamam gereken tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Kahvaltıyı yumurta ,peynir ve süte doğranmış ekmek şeklinde yaptırabilirim.Bunun için yanıma kutu süt alacağım.
Ara öğünler için babymix yoğurt almayı planlıyorum.
Öğlen diyet bölümünde çıkan sebzelerden veya çorba yediririm ekmek doğrayıp.
Meyve öğünü için blender alıp almamakta kararsızım.Meyvesini hala püre olarak tüketiyor kayra.Her gün muz yemesi ise mümkün değil.
Akşam muhallebi yerine kaşık maması veya cicibebeli süt vermeyi planlıyorum.

güneş kremi,ateş düşürücü(ne olur ne olmaz),mayo bez yine alacaklarım arasında.

Bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı acaba ?

ohhhhhhhhh şimdiden iyi tatiller canım.cam rendeni al --yada en iyisi kavanoz meyve püresi al yanına çeşit olsun bi kaç gün hazır yesin Sıcak su için küçük termos ,şapka,önlük ateş ölçer ıslak mendil akılma bukadarcık geldi :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun
çağla üstünemi hapşurduki:2: hasta oldun,afferim benim kızıma..kime hapşuracagını çok iyi biliyo:):2:
iyi akşamlar kimse gelmemiş buralara
topik pek bi sessiz kalmış
bende az sonra gidip yatıcam İnş.
iyi akşamlarben geldim
nasılsın,kızın oglun nasıl
ben çok yorgunum bütün gün gezdim ayaklarım agırıyo..

Son düzenleme:
iyi geceler kimseler yok nerdesiniz kızlar..
bugün cerene dogum günü hediyesi bisiklet aldık..winxli istiyodu fiyatıda 270lira..
baktım çarsıda pamuk prensesli var hemde 125 liraoh dedim cerende kabul etti ve aldık:))
çok sevindi şu saat oldu hala bisikletin üstünde:)uyumaya niyeti yok..
temizken evde gezsin kirletirse bi daha eve sokmam..
bide şişme havuz aldık..sıcak havalarda su doldurup yüzecez:)
havuz partimize davetlisiniz:)

turuncu canım tatile nereye gidiyosunuzinşallah aşırı derecede eglenir ve dinlenirsiniz canım..
deniz olan bi yeremi,kayranın mayolu fotosunu isteriz:))
dikkat et nazar degmesin boncuk gözlüye
iyi tatiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…