selamlar.. 1 yaşına giricek yeğenim haftaya, hediye olarak ayakkabı alıcam kaç numara almalıyım sizce. Inch blue markalı yumuşak deri ayakkabılardan. hafif büyük alsan da giyilebiliyomuş. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
selambizim bebekler genelde 20 giyiyo..
ama 19 giyende var..
geneli göz önünde bulundurursan 20 al derim..
yegenin kilolumu zayıfmı,anne babasının ayagı büyükmü küçükmü genetiginide dikkate al öyle al:)
dedigin markayı bilmiyorum burdaki arkadaşlar pediped marka kullanıyo,hepsi zengin:))
çok memnunlar..
Kizlar gecemiz sa ha ne gecti!
omer'in arkadaslari eve dolusunca bizimki bastan tahtim elden gidiyor diye panikledi mizmizlandi ama sonradan bir hayli oynadilar cok hosumuza gitti butun gece onlari izleyip gulustuk
evi dogumgunu susleriyle donattim disarida bu kadar belli olmamisti evi susleyince hersey daha bir guzel gorundu
gelen arkadas prof otel fotografcisiydi kutlamanin ve bebeklerin bol bol fotografini cekti yarin ekleyecegim
dogumgunune gelememislerdi ama gelmis kadar oldular cok eglendik
menuye son anda peynirli dereotlu patatesli kek ve kirmizi biber kozlemesi de ekledim masa doldu tasti
cilekler cok begeni topladi herkese tavsiye ederim
oglum yine butun uyumluluguyla annesini uzmedi yemegini yedi oyununu oynadi butun gece konustu bizi taklit etti soyledigi kelimeleri sayamiyorum artik masallah ne desek tekrarliyor 2 kelime birlestirmeye basladi herkesin dikkatini cekti Rabbim nazardan korusun butun yavrulari
pestilim cikti dun aksamdan beri hazirlaniyordum ama degdi pazartesi gunune de ayni menuyu hazirlayacagim ahh o sandvic yok mu efsane oldu ilk denemeydi ama doyamadik onu da yarin paylasirim artik menulerime kazik cakti diyebilirim
ayaklarim zonkluyor aksam 11e kadar hic oturmadim servis cocuklar video su bu derken belim kopuyor hepinizi optum Allah rahatlik versiiinnn
selamlar.. 1 yaşına giricek yeğenim haftaya, hediye olarak ayakkabı alıcam kaç numara almalıyım sizce. Inch blue markalı yumuşak deri ayakkabılardan. hafif büyük alsan da giyilebiliyomuş. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
faceden virüs kapmışım..neyi tıkladıysam pcme virüs girmiş
yarın formata gidiyo
benimle konuşmayın kaşınıyom sizede virüs bulaştırmıyım:)
şuanda karantinadayım:)
Kızlar ani bir şekilde tatile çıkmaya karar verdik.
Unutmamam gereken tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Kahvaltıyı yumurta ,peynir ve süte doğranmış ekmek şeklinde yaptırabilirim.Bunun için yanıma kutu süt alacağım.
Ara öğünler için babymix yoğurt almayı planlıyorum.
Öğlen diyet bölümünde çıkan sebzelerden veya çorba yediririm ekmek doğrayıp.
Meyve öğünü için blender alıp almamakta kararsızım.Meyvesini hala püre olarak tüketiyor kayra.Her gün muz yemesi ise mümkün değil.
Akşam muhallebi yerine kaşık maması veya cicibebeli süt vermeyi planlıyorum.
güneş kremi,ateş düşürücü(ne olur ne olmaz),mayo bez yine alacaklarım arasında.
Bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı acaba ?
ben de Çağla'dan virüs kapmışım
boğazım çok kötü acıyor, yutkunamıyorum :2:
başım ağrıyor :2:
sesim bozuldu. çok kullandığım bir malzeme değildi ama olsun
lab.dan çıkmam lazım, görüşürüz...
iyi akşamlariyi akşamlarkimse gelmemiş buralara
topik pek bi sessiz kalmış
bende az sonra gidip yatıcam İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?